Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Chelsea FC [Klubbtråd]

NYTT TEMA
Uniquecorn

Innlegg: 2828
Uniquecorn
04.03.21 23:24

Synes at kanskje det viktigste Jorginho bidrar med er å faktisk kommunisere og diktere spillet. Både offensivt og defensivt virker han å være den som kommuniserer klart mest og er aktiv med å vise de andre spillerne hvor de kan sentre eller hvor de bør dekke opp rom og spillere. Laget fremstår generelt langt bedre når enten han elller Thiago Silva spiller, evt begge to. 

VisionQuest

Innlegg: 602
VisionQuest
04.03.21 23:25

En utrolig profesjonell forestilling i dag. En skikkelig voksen fotballkamp. Vi skal sove godt i natt, boys! 

-Jolla

Innlegg: 18541
-Jolla
04.03.21 23:25

Nydelig lagoppstilling fra Tuchel idag. Bortimot det sterkeste Chelsea kan still med hvis målet er å vinne kamper heller enn å score mest mulig mål. Folk synes sikkert at oppstillingen var noe defensiv, men det blir resultater av en slik balansert gjeng.

VisionQuest

Innlegg: 602
VisionQuest
04.03.21 23:27

Jorginho også ekstremt flink på offensiv markering. Stopper faktisk veldig mange overganger før de rekker å mobilisere seg helt.

AVPD-Blue

Innlegg: 617
AVPD-Blue
04.03.21 23:28

Er jo ingen tvil om kvaliteten til Ziyech, man må bare tenke litt om han passer til kampbildet. I spill med høyt tempo der press, hurtighet og råskap er avgjørende kommer han ikke til sin rett. Han må liksom få en del alenetid med ballen for å produsere magien sin, og det får han ikke mot Man U og Liverpool. Tanken var nok at han skulle slå gjennombruddspasningene til løpene i bakrom, og det er forsåvidt fair det, men i en sånn type kamp skal det noe ganske spesielt til for at en spiller i vingposisjon skal få disse mulighetene.

Det må jo være frustrerende for Mount å gjøre den ekstreme jobben han gjør når han har en så puslete type på motsatt side. Snakk om kontrast. Når det er sagt - utrolig bra spilt av Chelsea kollektivt.

Lew_Ashby

Innlegg: 9228
Lew_Ashby
04.03.21 23:28
tyvenbjarne: Virker som han spiller litt dypere enn før, så han er nære enten midtstopper/vingback som kan hjelpe til med det defensive når/om han blir parkert.

Greit at han noen ganger sliter når det går fort rundt ham, men fyren snitter jo nok en gang blant de aller beste på brudd i hele PL av spillere som spiller noenlunde regelmessig. Sliter rett og slett med å skjønne hvordan så mange ikke kan se viktigheten av Jorginho.

Inbetweener

Innlegg: 11369
Inbetweener
04.03.21 23:31

Helt klart, enhjørning. Kante og Kova er begge bare tut og kjør og det kan være en av grunnene til at vi som lag fremstår dårligere når de spiller sammen, selv om de begge er langt bedre individuelle fotballspillere enn George. Og som tyvenbjarne sier, begrensningene til Jorginho er så store at man må pakke han litt inn, men det er greit når han har den pakka han har og vi har en filosofi om å dominere kamper.

VisionQuest

Innlegg: 602
VisionQuest
04.03.21 23:32

Liverpool (0.32) 0-1 (1.20) Chelsea. Liverpools tredje verste prestasjon i følge xG siden Klopp tok over.

tyvenbjarne

Innlegg: 9033
tyvenbjarne
04.03.21 23:32
Lew_Ashby: Greit at han noen ganger sliter når det går fort rundt ham

Ja, det er ikke ofte det skjer, men når det først skjer er det veldig tydelig og det ser veldig "dumt" ut, så det setter seg lett i minnet til folk som ser kampen.

Mange av oss her i klubbtråden har jo prøvd å snart 2 år på å fremheve viktigheten av Georg.

Lurer på hvordan han hadde vært sett på om han ikke fikk stempelet som "Sarri's boy"

chelsea8

Innlegg: 33414
chelsea8
04.03.21 23:45

Minamino er eneste motspiller som har skåret på oss under Tuchel. 10 kamper. Enormt solid defensivt. 

Lew_Ashby

Innlegg: 9228
Lew_Ashby
04.03.21 23:54
chelsea8: Minamino er eneste motspiller som har skåret på oss under Tuchel. 10 kamper. Enormt solid defensivt.

Skulle akkurat til å skrive det. Sluppet inn 2 mål på 10 kamper (som du nevner Rudiger sitt håpløse selvmål en av dem). Vi har i samme periode holdt nullen mot:

Manchester United
Tottenham
Atletico Madrid
Liverpool

Vi går nå inn i en enklere periode de neste 9 kampene - hvor Atletico er tøffeste, mens Everton(h), Leeds(b) og West Ham(b) er kamper vi bør vinne 2 av 3 i dagens form.

De fire andre motstandere denne perioden er lag vi absolutt skal slå - Sheffield United(h), West Brom(h), Palace(b), og Brighton(h). 

En svært spennende periode foran oss nå!

(Innlegget ble redigert 04.03.21 23:55)

-Jolla

Innlegg: 18541
-Jolla
04.03.21 23:58
Lew_Ashby: Vet at dere ikke har troen på Havertz

I dette innlegget skal jeg være slem.

Det er enkelte debattanter på dette forumet som jeg rett og slett ikke klarer å se øye til øye med når det kommer til fotball. Min forståelse for hva som er bra og dårlig er rett og slett fundamentalt annerledes med hva disse debattantene ser på som bra og dårlig på fotballbanen. Ayaz, Son og Pogba6 er noen eksempler. De kommer av og til med noen interessante synspunkt hvor jeg synes de kan treffe delvis innimellom alt annet, men stort sett så styrer jeg unna å diskutere. Dette ettersom at jeg føler at det er null sjans for at vi kommer til å komme noen vei og/eller jeg føler at jeg ikke kommer til å få noe innblikk siden utgangspunktene våre er så fundamentalt forskjellige. TheFamous25 faller for meg i denne gruppen.

Jeg sier ikke at min forståelse av hvordan fotball fungerer er rett, og de som er sterkt uenige har feil. Men jeg har lært meg at jeg rett og slett aldri kommer til å bli enig med enkelte. Famous kan lese et innlegg av meg, og mene at meningen min er helt hull-i-hodet, og jeg kan se ham eller hun skrive et innlegg, og stort sett så vil jeg synes at alt som står der er rent søppel.

Det er enkelte debattanter jeg føler jeg aldri kommer til å akseptere/respektere meningene til. Det faller naturlig for meg å forvente at TheFamous25 vil synes at Havertz er helt balle dårlig, at Lampard er en katastrofe, at Kanté og Jorginho ikke kan spille ilag og at Ziyech har teknikk som en middels OBOS-spiller.

Sånn MOD, nå kan dere slette dette innlegget.

oggyboy61

Innlegg: 8761
oggyboy61
05.03.21 10:01

Fantastisk god kamp av Chelsea og Tuchel i går. Dette går rette veien, og jeg mener at laget faktisk har mye å gå på, spesielt angrepsmessig. Til tider var det tendenser i angrepsspillet som virkelig gjør at målene vil komme mer jevnlig. 

Puisic, Ziyech og Havertz vil forhåpentligvis få flere sjanser til å vise seg fra en bedre side. Forsvarsmessig er det jo bare en drøm, selv med T. Silva ute. Det er så sykt deilig å tenke på at klubben fikk tak i Tuchel. Han har virkelig løftet laget til å bli en stabil enhet som spiller trygt og godt sammen mot nye høyder. Go Chels!

(Innlegget ble redigert 05.03.21 10:02)

Lew_Ashby

Innlegg: 9228
Lew_Ashby
05.03.21 10:26
oggyboy61: Puisic, Ziyech og Havertz vil forhåpentligvis få flere sjanser til å vise seg fra en bedre side. Forsvarsmessig er det jo bare en drøm, selv med T. Silva ute. Det er så sykt deilig å tenke på at klubben fikk tak i Tuchel. Han har virkelig løftet laget til å bli en stabil enhet som spiller trygt og godt sammen mot nye høyder. Go Chels!

Her må jeg bare berømmme Christensen. Har tidligere vært fan (ønsket ham bla foran Zouma før sesongen), men har tvilt veldig denne sesongen. Det han har vist i Silva sitt fravær er sterke saker. Det hjelper nok å ha rutinerte menn som Azpi og Rudiger ved siden av seg, men det tar ingenting bort fra dansken sine prestasjoner om dagen.

Synes han var vår bestemann igår sammen med Kante. Meget god med ball, utallige viktige klareringer og taklinger i egen boks og framstod generelt som en leder. Jeg er usikker på om han takler en rolle som høyre/venstre midtstopper i 3-backslinje, eller om han kan levere like bra når han er en av to stoppere, men dersom Silva tar et år til så er jeg faktisk usikker på om vi trenger en ny stopper til neste sesong. Silva kan av naturlige årsaker ikke spille alt, og det Christensen gjør nå om dagen gjør at jeg er tilbøyelig til å mene at han er løsningen.

Jeg skriver at jeg er usikker på om han løser andre roller enn den han bekler nå, men dansken synes å være en spiller som er avhengig av selvtillit. Nå ser han ut som en milliard dollar, og da er det faktisk mulig at han også løser andre oppgaver i midtforsvaret vårt.

Før sesongen videreformidlet jeg også ryktene om at klubben var mer redd for å slippe Christensen enn Zouma, rett og slett fordi man anså faren for at Christensen skulle bli et Matic/KdB/Salah-tilfelle som større enn for Zouma. Jeg var da ganske enig i den vurderingen, og vi ser litt konturene av dette nå. Christensen sitt tak er langt høyere enn Zouma sitt, det står jeg på i dag også. 

(Innlegget ble redigert 05.03.21 10:28)

Aguero16

Innlegg: 5088
Aguero16
05.03.21 10:47
Lew_Ashby: Synes han var vår bestemann igår sammen med Kante.

Christensen er klasse syns jeg. Sikkert dårlig sammenligning, men han minner meg om John Stones. Når ting stemmer så ser han som i går veldig solid ut i duellspillet, god ballbehandling og veldig flink å lese spillet. En annen som virkelig stod frem i går og som jeg kanskje syns var Chelsea sin beste var Jorginho. Han er ikke den raskeste, men veldig veldig smart spiller og måten han stod opp på hver eneste gang i gjennvinningen var imponerende. Og han var pasningssikker som vanlig.

oggyboy61

Innlegg: 8761
oggyboy61
05.03.21 10:54
Lew_Ashby: Før sesongen videreformidlet jeg også ryktene om at klubben var mer redd for å slippe Christensen enn Zouma, rett og slett fordi man anså faren for at Christensen skulle bli et Matic/KdB/Salah-tilfelle som større enn for Zouma. Jeg var da ganske enig i den vurderingen, og vi ser litt konturene av dette nå. Christensen sitt tak er langt høyere enn Zouma sitt, det står jeg på i dag også.

Helt enig her. Personlig har jeg alltid hatt trua på Christensen, men han har vært noe ustabil/ubekvem i forsvarsrekka til tider. Jeg tror at Tuchel ser spillernes ferdigheter mer tydelig enn det Lampard gjorde. Dette evner Tuchel å formidle til hver enkelt spiller, og derfor har Christensen vokst i sin rolle på laget.

Vi ser det samme med Stones i Man. City. Han har også blitt den stopperen man forventet. Utrolig hvor mye bedre en spiller kan bli, når vedkommende er mentalt på plass i sin rolle. Stones har hatt det tøft privat, og det tar spesielt mye psykisk energi og fokus, som kan gi negative konsekvenser prestasjonsmessig på fotballbanen.

Thomas Tuchel er for Chelsea den katalysatoren laget har "ventet" på. Det blir spennende tider fremover nå.

oggyboy61

Innlegg: 8761
oggyboy61
05.03.21 10:56
Aguero16: Sikkert dårlig sammenligning, men han minner meg om John Stones

Artig at vi ser det samme eksempelet :-)

Lew_Ashby

Innlegg: 9228
Lew_Ashby
05.03.21 11:02
Aguero16: Christensen er klasse syns jeg. Sikkert dårlig sammenligning, men han minner meg om John Stones. Når ting stemmer så ser han som i går veldig solid ut i duellspillet, god ballbehandling og veldig flink å lese spillet. En annen som virkelig stod frem i går og som jeg kanskje syns var Chelsea sin beste var Jorginho. Han er ikke den raskeste, men veldig veldig smart spiller og måten han stod opp på hver eneste gang i gjennvinningen var imponerende. Og han var pasningssikker som vanlig.

Vi har mye av de samme vurderingene her. Stones er egentlig en fin sammenligning - mye ser ut til å avhenge av mentaliteten for de to. En Christensen som tør å gå 100 % i dueller og er aggressiv i offensiv markering er plutselig en meget god stopper. Stones framstår som du sier som en veldig lik type, begge er på sitt beste svært gode til å lese spillet.

Ville ha Stones til Chelsea før dere rappet ham!

Jorginho er en spiller som har delt Chelsea-fansen som aldri før. Meg selv og en del andre har likt ham hele veien, mens en stor del av fansen her inne ikke har vært fan i det hele tatt. Noterer meg at Jorginho også har samlet de erke-engelske Chelsea-fans og internasjonal fans i sitt hat mot spilleren.

Det går som oftest på at han spiller for mye sidelengs, samt at han er for treg. Skal forsøke å ikke være elitist, men føler leiren som hater Jorginho heller ikke tror på menneskeskapt global oppvarming fordi det snør på hytten, eller at innvandrere tar jobbene deres fordi de er arbeidsledig. Den enkleste vurderingen (sidelengs pasninger og treig) er ofte mer behagelig enn å se på hva spilleren faktisk bidrar med ( blant ligaens beste på gjenvinninger, dikterer tempo, skaper ro for kollektivet slik at man kan spille possession-basert).

Som jeg har sagt tidligere - Pep hadde signet ham om ikke Sarri kom. Der har du to topptrenere som elsker Jorginho. Tuchel ser også ut til å verdsette Jorginho høyt. Lampard gjorde ikke det, og det billedgjør kanskje hvorfor han til slutt måtte vike.  

 

Orake1et3

Innlegg: 3953
Orake1et3
05.03.21 11:08
Aguero16: Christensen er klasse syns jeg. Sikkert dårlig sammenligning, men han minner meg om John Stones.

Syns det er en god sammenligning. Jeg sammenligner de selv. 

Men ikke nødvendigvis kun i positiv forstand. Jeg syns de begge tidvis har vært "overhypet". De er flinke med ball, men det holder ikke når de taper for mange dueller. Begge har for meg vært litt for "pinglete".

Inntreden av Thiago Silva ble en "eye-opener" for meg. Slik skal en verdensklasse spillende stopper se ut. Han kan slå pasningene, men han vinner også duellene og er en leder i forsvaret. Christensen og Stones har ikke vært der.

Men i går overrasket Christensen meg veldig! Jeg visste at han var rask, men ikke så rask som han visste noen ganger! Jeg visste at han var ballsikker, men ikke så "iskald" som han visste noen ganger! Og jeg visste at han kunne vinne dueller, men at han kunne være en "bauta" i en krig mot topp motstand i 90 min trodde jeg ikke.

Christensen er fortsatt kun 24 og han har (dessverre) ikke hatt lengre perioder med PL spill bak seg. Det bør tilsi at det fortsatt er uforløst potensial der og hvis han fortsetter slik bør vi stanse jakten på Silvas erstatter. Da har vi han allerede!

Orake1et3

Innlegg: 3953
Orake1et3
05.03.21 11:17
Lew_Ashby: Det går som oftest på at han spiller for mye sidelengs, samt at han er for treg. Skal forsøke å ikke være elitist, men føler leiren som hater Jorginho heller ikke tror på menneskeskapt global oppvarming fordi det snør på hytten, eller at innvandrere tar jobbene deres fordi de er arbeidsledig. Den enkleste vurderingen (sidelengs pasninger og treig) er ofte mer behagelig enn å se på hva spilleren faktisk bidrar med ( blant ligaens beste på gjenvinninger, dikterer tempo, skaper ro for kollektivet slik at man kan spille possession-basert).

Haha, godt sagt! 

Et annet element i dette er at motstander ofte forsøker å få Jorginho ut av kampen fordi de vet hvor effektiv han kan være når han får kampen inn i sitt spor. I tilfelle får han 1-2 "klegger" på seg som tvinger han til å slå raske, enkle pasninger, men i tilfelle vil jo resten av laget få mer plass (fordi 1-2 "klegger" er borte) og det er et godt bidrag!

Et tredje element er at Jorginho ofte er den som får ballen når det er absolutt trangest. Hvis ikke Jorginho hadde vært der hadde forsvarer trolig klarert, men når Jorginho er der er en kort pasning under maksimalt press et alternativ fordi han er så god til å håndtere press. Også i et slikt tilfelle er en kort sidelengs pasning et godt bidrag fordi vi kommer oss (etterhvert) ut av presset med ballen i beina.

Hvis motstander mot formodning ikke følger Jorginho tett har han absolutt ferdighetene til å slå en assist. Vi så det særlig i starten før motstanderne ble flinkere til å markere han. Han er ikke like rå på gjennombruddspasninger som Fabregas, men Fabregas hadde heller ikke Jorginho sin unike evne til å få alle spillerne rundt seg til å fremstå som trygge med ball. Ift totalbidrag rangerer jeg Jorginho derfor langt over Fabregas, selv om jeg liker begge. 

(Innlegget ble redigert 05.03.21 11:23)

Lew_Ashby

Innlegg: 9228
Lew_Ashby
05.03.21 11:32
Orake1et3: Ift totalbidrag rangerer jeg Jorginho derfor langt over Fabregas, selv om jeg liker begge.

Der er jeg mer usikker selv, men lov å være uenig!

Pasningen til Werner på det annullerte målet var litt Fabregas, og godt å se at man endelig ser Werner på ett av de utallige gode løpene han tar. Skal også sies at Jorginho fikk litt bedre rom enn forventet mtp at Liverpool sitt høye press er noe av det verste jeg har sett av dem under Klopp. De stod ofte høyt, og forsøkte å presse oss på egen halvdel, men det var jo null intensitet og samhandling som gjorde at til og med Kante klarte seg fint med ball i beina. 

Jorginho sine involveringer i går. Ser at et par feilpasninger ikke er med, men vi ser jo en spiller som var meget komfortabel, og spiller mye framover i banen.

Orake1et3

Innlegg: 3953
Orake1et3
05.03.21 11:58
Lew_Ashby: Der er jeg mer usikker selv, men lov å være uenig!

Absolutt, men jeg syns det er vanskelig å forstå hvordan Fabregas (siste årene) kan rates over Jorginhio i "allround-kategorien".

Fabregas var opplagt bedre offensivt. Mer kreativ og bedre pasningsfot. I de siste årene var han imidlertid en "liability" defensivt og formasjonen måtte settes opp slik at han hadde nok defensive fibre og arbeidskapasitet rundt seg.

Jorginhos offensive bidrag er vanskeligere å se. Det er ikke den geniale assisten, men mer at hele laget fremstår som mer ballsikkert, taktisk klokere og mer samspilt. Dette gjelder også defensivt og han forsvarer på Pep-måten (motstander kan ikke score når vi har ballen). 

Denne totaleffekten på laget syns jeg skiller de to. Fabrages gjorde oss sårbare (men giftig på kontring), mens Jorginho gjør oss solide (dog ikke giftige nok i enkelte kamper, men i Jorginho-formasjonen er det plass til Ziyech, Havertz, Pulisic og tilsvarende så det bør ordne seg). 

Jorginho - Kova - Kante. Vi må tilbake til Lampard - Ballack - Essien for å finne tilsvarende kvalitet og bredde. 

tyvenbjarne

Innlegg: 9033
tyvenbjarne
05.03.21 12:33
Lew_Ashby: Jorginho sine involveringer i går.

Fikk nesten hjerteinfarkt på 1:50 under kampen i går

SuperJoeCole

Innlegg: 7105
SuperJoeCole
05.03.21 13:15
tyvenbjarne: Fikk nesten hjerteinfarkt på 1:50 under kampen i går

Men Jorginhos puls knapt steg ;-)

Lew_Ashby

Innlegg: 9228
Lew_Ashby
05.03.21 14:45

ESPN melder at klubben har tro på at man har det som skal til for å lokke Haaland til Chelsea i sommer. Ser at det egentlig er svært lite substans i denne saken fra ESPN, og troen begrunnes kun med at man mener vi er konkurransedyktige mtp lønn/pris og at man kan lokke med en ung og spennende spillergruppe som Haaland kan passe inn i.

Vi har nevnt Raiola-linken tidligere, den er ikke veldig i vår favør.

Inbetweener

Innlegg: 11369
Inbetweener
05.03.21 16:51

Enig i det meste som har blitt skrevet det siste døgnet rundt George. Posisjonen og rollen han utfyller på banen er rimelig utilgivelig. Han setter seg alene på en øy, der han ofte feilvendt blir stormet på av en eller to spillere. Likevel vet Jorginho selv at hvis han bare klarer å holde unna presset i et par tideler lengre, så åpnes det opp en massiv overgangsmulighet for oss. Går det rævva, som det gjør noen få ganger hver sesong, ser det helt dust ut, og det er da man hører at Declan "200 pounds of British Steel" Rice aldri ville gjort den tabben der. Too much power.

Må også si at orakelet treffer spikerhodet rimelig bra når han tar opp dette med mannsmarkering på Jorginho. Hvis motstanderlaget føler at de må bruke en eller to spillere på å markere ut Jorginho av kampen, så er ikke det italienerens problem. Tvert imot burde lagkameratene være sjeleglade for at det åpnes opp autostradaer på hver side av banen som følge av denne markeringen. Litt det samme som at når Hazard ble markert ut av terroristen Herrera mot United; da var det Willian og de andre angrepsspillerne sitt ansvar å, ja, ta ansvar.

Jorginho er ikke feilfri, og kanskje er løsningen på sikt å få inn en mer komplett midtbanespiller. Men per dags dato består den beste midtbanekonstellasjonen vår av Jorginho og en til. Kante og Kova er for like i mentalitet og Gilmour, som kommer til å bli dritbra, har faktisk ikke flaske eller erfaring nok til å ta det ansvaret Jorginho tar utpå banen.

Må også si at nå som seieren har summet seg, så representerte gårsdagens kamp noe viktig. Ja, Liverpool er ikke på sitt beste, men vi dro faktisk til Anfield for å dominere ball og kamp og gjennomførte kampplanen. Som Carragher sa etter kampen, det er det kun City som har gjort de siste fire-fem årene. Sist trener som prøvde dette var Sarri, og jeg likte han veldig godt for det. Lei av at mange våre egne trenere de siste ti årene har undergravd vår status som en europeisk gigant.

xytheon

Innlegg: 19113
xytheon
05.03.21 18:47
Lew_Ashby: Synes han var vår bestemann igår sammen med Kante.

Det er små marginer i fotball. Vet ikke om folk husker en hendelse på 0-0 der han var ekstremt nære å felle Mané innenfor boksen. Det er en situasjon der omtrent alle andre toppspillere kaster seg og får klink straffe. Men Mané er en fotballspiller med ryggrad og integritet og spilte videre. Han ble vel også sakset av James rundt det samme tidspunktet i kampen, og gikk ikke ned da heller. James slapp unna uten å få kort. Det er synd at Mané og andre ærlige fotballspillere blir straffet for å være ærlige, men akkurat i går var det fint for vår del. Tenk deg Salah i tilsvarende posisjon. Han faller som en flue. Det samme hadde f.eks. hele vårt lag gjort. 

Men nok om det. Enorm kamp av dansken. Helt ukarakteristisk god kamp faktisk. Jeg trodde ikke han hadde det i seg. Hadde helt gitt ham opp, men denne renessansen gir meg fornyet håp. Han har blitt mye bedre i duellspillet i det siste, har han ikke? Mener å ha lest at han vant 7/7 hodedueller mot Atleti, eller noe sånt. Han var faen meg overalt i går også.

xytheon

Innlegg: 19113
xytheon
05.03.21 19:06
Lew_Ashby: ESPN melder at klubben har tro på at man har det som skal til for å lokke Haaland til Chelsea i sommer.

Klarer ikke å se det. Tror ikke det er noe poeng i å bruke en kalori på det, hvis jeg skal være ærlig. Men fint at klubben har ambisjoner om å hente spillere med riktig profil i det minste. Der har man sett en klar bedring i nyere år. Jeg er i det store mye mer happy med at klubben styrer spillerrekrutteringen enn at managerne får for mye innvirkningskraft. Å hente managernes ønsker er ikke kompatibelt når man signer og sacker slik Chelsea gjør. Alonso er fremdeles Chelsea-spiller, liksom.

Lew_Ashby

Innlegg: 9228
Lew_Ashby
05.03.21 19:56
xytheon: Men Mané er en fotballspiller med ryggrad og integritet og spilte videre.

Tror jeg kommenterte det i kamptråden - der er vi svært heldige. Det er jo synd at det blir slik, vanskelig å be spillere stå på beina når det kan avgjøre utfallet av en fotballkamp. 

Lew_Ashby

Innlegg: 9228
Lew_Ashby
05.03.21 19:57
xytheon: Klarer ikke å se det. Tror ikke det er noe poeng i å bruke en kalori på det, hvis jeg skal være ærlig. Men fint at klubben har ambisjoner om å hente spillere med riktig profil i det minste. Der har man sett en klar bedring i nyere år. Jeg er i det store mye mer happy med at klubben styrer spillerrekrutteringen enn at managerne får for mye innvirkningskraft. Å hente managernes ønsker er ikke kompatibelt når man signer og sacker slik Chelsea gjør. Alonso er fremdeles Chelsea-spiller, liksom.

Samme her, har null tro på at det skjer. Og om det hadde skjedd, så hadde jeg nesten hatt mer frykt for at vi skulle ødelegge for Haaland enn for at vi hadde fått en enorm spiller. Se hvordan vi behandler Havertz om dagen, fyren er fylte 21 år for 9 måneder siden, var regnet som en av verdens største talenter for under 1 år siden, og nå sitter Chelsea-fans og mener han er treig og dårlig og ikke har noe i Chelsea å gjøre. Brutalt.

(Innlegget ble redigert 05.03.21 19:58)

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg