Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Chelsea FC [Klubbtråd]

NYTT TEMA
JackNapier
JackNapierInnlegg: 2619
12.09.17 21:55

Hvorfor bryr du deg egentlig med å komme i Chelseas klubbtråd for å forsvare Mourinho? Bare for å lage kvalm regner jeg med? Finnes nemlig ingen rasjonell grunn.

JackNapier
JackNapierInnlegg: 2619
12.09.17 22:26

Chelsea melder klart i fra om at de er tilbake i Europa etter et års fravær hvertfall.

tyvenbjarne
tyvenbjarneInnlegg: 8308
12.09.17 22:37

Tror ikke Moses er førstevalg så mye lenger. Zappacosta er jo faen meg overalt på banen til en hver tid.  

xytheon
xytheonInnlegg: 17960
12.09.17 22:44
tyvenbjarne: Zappacosta er jo faen meg overalt på banen til en hver tid.

Spørs om det ikke var motstanden som tillot han å gjøre som han ville. For all del, en glimrende debut, men jeg er usikker på om Qarabag ville vunnet Eliteserien, for å si det sånn.

chelsea8
chelsea8Innlegg: 28806
12.09.17 22:53

Vi må nok ta motstanderen i betraktning. 

Hazard er kamprusten! Starter nok ikke mot Arsenal heller.

John||Locke
John||LockeInnlegg: 7675
12.09.17 23:05
JackNapier: Hvorfor bryr du deg egentlig med å komme i Chelseas klubbtråd for å forsvare Mourinho? Bare for å lage kvalm regner jeg med? Finnes nemlig ingen rasjonell grunn.

Oi, hei konstabel! Jeg tror ikke jeg har hilst på deg tidligere.

Det finnes ingen rasjonell grunn til å diskutere noe på et diskusjonsforum? Nå har jeg hørt det også. Du slår meg ikke som en fyr som er verdt å bruke veldig mye tid på, så jeg limer bare inn når jeg skrev til en Liverpool-supporter tidligere i dag. Det er godt dekkende her også, hvis du skifter ut eksempelet mitt:

La meg starte med å si at jeg aldri har skjønt dette med at man skal segregere supportere og begrense noen gruppers "tilgang" til enkelte tråder. For meg går dette helt på tvers av det jeg syns er fint med fora. Genuin meningsutveklsing. Men så har jeg aldri vært en cirkle jerk-fyr som elsker ekkokammer, så dette er vel kanskje bare filosofiforskjeller? 

Hvorfor skulle en United-supporters mening rundt dette være mindre viktig enn en Liverpool-supporters? Hvorfor skal United- og andre supportere "begrense" seg, mens Liverpool-supportere tydeligvis kan holde på som de vil i denne tråden? Jeg ser verken logiske, etiske eller praktiske argumenter for hvorfor det burde være slik.

Når det er sagt, er det rart at det blir debatt i denne tråden, og ikke kamptråden, når nyheten om at utestengelsen ankes, postes her? Er det rart at det er her det diskuteres, når det er her det til stadighet fremsettes påstander og utsagn som er verdt å diskutere?

Vi er i en situasjon hvor en påstår at "Mourinho er så patetisk som det går an" fordi han kommer med et stikk til Chelsea. Jeg ser ikke noe stikk til Chelsea. Mange andre ser heller ikke noe stikk til Chelsea. Flere Chelsea-supportere ser ikke noe stikk til Chelsea.

Kan DU gi meg en rasjonell grunn til hvorfor det på noen som helst måte ikke er greit at jeg kommenterer det?

Gratulerer med 6-0 i kveld, forresten.


-Pat

(Innlegget ble redigert 12.09.17 23:06)

TheFamous25
TheFamous25Innlegg: 15512
12.09.17 23:13

Jack Napier 

Bare å overse kompisen til VGOTH. Etter flere år her inne på VGD så har jeg funnet ut at det er mer interessant å se maling tørka enn å diskutere med han/hun eller det

John||Locke
John||LockeInnlegg: 7675
12.09.17 23:19
TheFamous25: Bare å overse kompisen til VGOTH.

Har det rabla totalt for deg? VGoth? Hvor faen får du dette fra?

Har du NOEN som helst kommentar til dette?

Chelsea-supporter I: 

Jeg pleier ikke å nøle med å joine hylekoret når det gjelder Mou. Han står nok mitt hjerte veldig nært fremdeles, og da svir det ekstra hver gang det smeller med idioti fra ham. Når det er sagt vet jeg ikke hva man skulle reagert på her. Jeg ser ikke noe stikk rettet mot Chelsea heller. 

Chelsea-supporter II:

Ser ingen problemet med det utspillet fra Mou.

De, i likhet med meg, har problemer med å se hva det klanderverdige Mourinho gjør i denne situasjonen. Hva med å diskutere dét fremfor å regelrett lyve eller bruker hersketeknikker fordi jeg ikke holder med Chelsea? Fy faen, for en ussel debatteknikk det der er.


-Pat

JackNapier
JackNapierInnlegg: 2619
12.09.17 23:19

Lik det eller ei, det er en etablert regel på VGD at man skal oppføre seg i andres klubbtråder. Du må gjerne diskutere, men når din eneste misjon er å forsvare Mourinho i en Chelseatråd, hva er da hensikten?

Du har selvfølgelig ytringsfriheten din å falle tilbake på, men det hindrer deg ikke å bli vurdert på grunnlag av dine tidligere uttalelser, og når du er så pro-United som du er (isolert sett helt greit at du er det), så må du nesten akseptere at uttalelsene dine ikke faller i god jord.

Enhver som har fulgt med litt i etterkant av Mourinhos fall i Chelsea vet at han har kommet med stikk mot klubben etter han ble United sin manager. Den aktuelle saken var kanskje ikke et stikk, men det endrer ikke hans tidligere uttalelser.

Jo takk, i like måte med 3-0. Viktig at engelske lag slår godt fra seg i CL i år.

John||Locke
John||LockeInnlegg: 7675
12.09.17 23:26
JackNapier: Lik det eller ei, det er en etablert regel på VGD at man skal oppføre seg i andres klubbtråder. Du må gjerne diskutere, men når din eneste misjon er å forsvare Mourinho i en Chelseatråd, hva er da hensikten?

Jeg anerkjenner ikke premisset. Jeg sier det samme som to andre Chelsea-supportere og ser ikke hva jeg gjør galt. Jeg skrev det jeg gjorde, fordi det var her inne det ble skrevet at det han sa var patetisk fordi det var et stikk mot Chelsea. Jeg leste det, men fant ikke stikket. Hva er da galt med å ta debatten?

"Du har selvfølgelig ytringsfriheten din å falle tilbake på, men det hindrer deg ikke å bli vurdert på grunnlag av dine tidligere uttalelser, og når du er så pro-United som du er (isolert sett helt greit at du er det), så må du nesten akseptere at uttalelsene dine ikke faller i god jord."

- Jeg må nesten akseptere at folk oppfører seg ufint pga. vrangforestillinger? Jeg er muligens DEN United-supporteren som har kritisert Mourinho aller hardest og jeg ville heller ha van Gaal ved roret enn portugiseren. 

Hva med å forholde deg til det som faktisk kommuniseres, fremfor å lene deg på noe du tror jeg har ment om andre ting i fortiden, samt spekulere i hva min motivasjon er? Eller er det for redelig for deg?

"Enhver som har fulgt med litt i etterkant av Mourinhos fall i Chelsea vet at han har kommet med stikk mot klubben etter han ble United sin manager."

- Ja, det har jeg sett. Og enda større grunn til å ta nettopp denne debatten.

"Den aktuelle saken var kanskje ikke et stikk, men det endrer ikke hans tidligere uttalelser."

- Uflaks for deg og skrivefeilen at ingen har diskutert hans fortid, men at vi har diskutert nettopp DENNE uttalelsen. Diskusjonen var helt avgrenset og skrivefeilen selv kom med påstanden og artikkelen.

Fy faen, dette kom du jammen meg godt ut av.

Jeg fikk kritikk fordi jeg var enig med deg og to andre at dette ikke var et stikk mot Chelsea. Korsfest meg! Det er helt utrolig hvordan enkelte mennesker fungerer og hva man kan få seg til å gjøre og si. 


-Pat

Roshambo
RoshamboInnlegg: 4103
12.09.17 23:28

Morsomt (eventuelt tragisk) at det klages på at andre lags supportere ødelegger tråden, når det kun er Chelsea-supportere som lager kvalm i denne situasjonen. Og det er ikke første gangen heller. Makan til hårsår gjeng. (Gjelder selvfølgelig ikke alle).

Skal det liksom ikke være lov å skrive i tråden hvis man ikke holder med Chelsea? Ekstremt merkelig holdning på en del her. Det fins jo knapt Chelsea-supportere på forumet, men som JL skriver er det vel kanskje ekkokammer man ønsker?

JackNapier
JackNapierInnlegg: 2619
12.09.17 23:31

Jeg ser du for andre gang unngår kjernespørsmålet mitt:

Hva er hensikten din med å forsvare Mourinho i en Chelseatråd?

Det er ment som et retorisk spørsmål denne gangen. Bare tenk over det og ikke svar.

Skål og takk for en god CL-runde! 0-0 i Roma var nesten bedre enn 6-0 på brua.

(Innlegget ble redigert 12.09.17 23:37)

TheFamous25
TheFamous25Innlegg: 15512
12.09.17 23:33

Herlig seier enda det var over et dårlig lag. At det blir uavgjort i den andre kampen er jo også bra for Chelsea sin del. 

Noen som såg kampen som kan gi en liten oppdatering på Hazard?

xytheon
xytheonInnlegg: 17960
12.09.17 23:45
JackNapier: Hva er hensikten din med å forsvare Mourinho i en Chelseatråd?

Du feiltolker innleggene hans. Hensikten er ikke å forsvare Mourinho. 

xytheon
xytheonInnlegg: 17960
12.09.17 23:47
TheFamous25: Noen som såg kampen som kan gi en liten oppdatering på Hazard?

Det var små blaff av magi, men tynn suppe totalt sett. Jeg vil påstå at han ikke bør starte mot Arsenal.

JackNapier
JackNapierInnlegg: 2619
12.09.17 23:51

Nå er jeg spent hvilken hensikt du åpenbart mener han har med sitt første innlegg, som legger grunnlaget for hvordan de videre innleggene blir tolket.

xytheon
xytheonInnlegg: 17960
12.09.17 23:54
JackNapier: Nå er jeg spent hvilken hensikt du åpenbart mener han har med sitt første innlegg, som legger grunnlaget for hvordan de videre innleggene blir tolket.

Okay, jeg går med på at det første innlegget holder barnehagenivå, men jeg synes han er rimelig spot-on på det meste etter det.

Naglehuff
NaglehuffInnlegg: 840
13.09.17 00:38

Kjenner lysten for å besøke klubbtråden synker for hver gang jeg er innom nå.

 

I det siste føler jeg at hver gang jeg er innom, så "må" jeg lese igjennom utallige kommentarer med krangling og makkverk, istedenfor forhåpentligvis nyttig info, eller  noenlunde saklige diskusjoner om Chelsea.

 

*KNEgg*

(Innlegget ble redigert 13.09.17 00:38)

mac_stoffer
mac_stofferInnlegg: 3452
13.09.17 09:14
Naglehuff: I det siste føler jeg at hver gang jeg er innom, så "må" jeg lese igjennom utallige kommentarer med krangling og makkverk, istedenfor forhåpentligvis nyttig info, eller  noenlunde saklige diskusjoner om Chelsea.

Amen

-k9b_
-k9b_Innlegg: 25317
13.09.17 09:45
John||Locke: Jeg har null problemer med å gi Mourinho kritikk og har vist meg som en debattant med stor integritet

Om jeg må si det selv. 

Edit:

(må jeg legge inn en smiley her?)

(Innlegget ble redigert 13.09.17 09:46)

John||Locke
John||LockeInnlegg: 7675
13.09.17 14:28
-k9b_: (må jeg legge inn en smiley her?)

(Du trenger ikke. Jeg valgte også å droppe smileyen, som du sier.)


-Pat

John||Locke
John||LockeInnlegg: 7675
13.09.17 14:31
JackNapier: Jeg ser du for andre gang unngår kjernespørsmålet mitt: Hva er hensikten din med å forsvare Mourinho i en Chelseatråd?

Herregud.

Dette er et diskusjonsforum. Jeg er her for å diskutere. Her ble det fremsatt en påstand. Jeg var uenig. Jeg diskuterte. Hvor tungt kan det være? Forresten, fint om du pakker deg ut av Chelsea-tråden. Det er åpenbart at du (og skrivefeilen) bare er her for å lage kvalm.


-Pat

tyvenbjarne
tyvenbjarneInnlegg: 8308
JackNapier
JackNapierInnlegg: 2619
13.09.17 15:18

Så fordi det er et diskusjonsforum trenger du ikke ha en hensikt med å skrive noe? Snakk om å gjemme seg bak et ark.

Jeg har vært Chelseasupporter så langt tilbake som hukommelsen min strekker seg. Jeg hører hjemme her i følge VGD sine retningslinjer. Mer enn du kan skryte av.

(Innlegget ble redigert 13.09.17 15:20)

Naglehuff
NaglehuffInnlegg: 840
13.09.17 17:33

Mulig gammel video for enkelte, men kom over denne her først i dag.

https://www.youtube.com/watch?v=zK58lKJmMsU

 

*KNEgg*

Orake1et3
Orake1et3Innlegg: 3255
13.09.17 17:33

Costa nærmer seg Atletico

Hørt det før? Håper at det nå har "gått sport i dette" for Chelsea og at prisen øker for hver uke som går, ikke reduseres. Det er viktigere å sette et tydelig eksempel for Costa, Atletico og andre spillere enn det er å maksimere salgssummen for Costa. Hvis Costa sin karriere går i grus pga det kan han skylde seg selv. 

DavidSkruiz
DavidSkruizInnlegg: 6608
13.09.17 17:37
Orake1et3: Hørt det før?

Ja, det har vi, men fortsatt lov til å håpe :)

Som du sier så er det viktig å signalisere for framtiden at man ikke gir ved dørene uten videre.

(Innlegget ble redigert 13.09.17 17:37)

Jaegs
JaegsInnlegg: 111
13.09.17 19:59

Tenkte å få min første tur på Stamford Bridge 2.des mot Newcastle. Hadde satt stor pris på noen anbefalinger rundt nettsider for billettkjøp. På forhånd, takk:)

DavidSkruiz
DavidSkruizInnlegg: 6608
13.09.17 21:03
Jaegs: Tenkte å få min første tur på Stamford Bridge 2.des mot Newcastle. Hadde satt stor pris på noen anbefalinger rundt nettsider for billettkjøp. På forhånd, takk:)

Er du ikke medlem av CSN?  I så fall er det bare å melde seg på og bestille gjennom supporter klubben  :)

DavidSkruiz
DavidSkruizInnlegg: 6608
13.09.17 22:15
John||Locke: Det ser ikke ut til at alle er enig med deg her, gitt. Det er ikke bare oss jævlige United-supportere som ikke ser noe galt med Mourinhos uttalelser. Men de innleggene ignorerer du, eller?

Det er lov til å være uenig.

Samtidig er det vanskelig å ta en person som benytter seg av hersketeknikker seriøst.

Høres ut som et gammelt troll som aldri har blitt voksent og modnet som alle andre mennesker om man benytter stavefeil som en metode for å bevise sin overlegenhet og suverenitet.

Da kan man kjøsse seg et visst sted bak for min del.

 

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg