Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Chelsea FC [Klubbtråd]

NYTT TEMA
GatlingGun
GatlingGunInnlegg: 44884
08.11.17 17:26
JackNapier: Den vanskelige personen er Marina...

Vi får leie inn José som konsulent og få hun presset ut av klubben.

rivaldo
rivaldoInnlegg: 909
08.11.17 17:58

Grock19: han blir torpedo. 

oggyboy61
oggyboy61Innlegg: 6914
08.11.17 18:30
JackNapier: Nei, Emenalo har faktisk vært en støttespiller for Conte til tross for manges feiloppfatninger. Den vanskelige personen er Marina...

Jeg skrev at det trolig er en seier for Conte. Fint å se at du har "inside informations" slik at man kan legge fra seg å gå rundt å tro. Siden jeg ikke går i kirka er det likevel fint å ha noe å tro på :-)

 

JackNapier
JackNapierInnlegg: 2615
08.11.17 21:52

Hvis man ser litt på når overganger begynte å gå litt til helvete korrelerer det godt med når Marina kom inn i klubben. Forøvrig er forhandlinger rundt overganger hennes bord, det er allment kjent.

GatlingGun
GatlingGunInnlegg: 44884
08.11.17 21:54
JackNapier: Hvis man ser litt på når overganger begynte å gå litt til helvete korrelerer det godt med når Marina kom inn i klubben. Forøvrig er forhandlinger rundt overganger hennes bord, det er allment kjent.

Til helvete mtp innkjøp og som en drøm mtp salg.

Tipper hun stiller knallharde økonomiske krav til spillere og agenter som det forhandles med mht innkjøp.

(Innlegget ble redigert 08.11.17 21:55)

xytheon
xytheonInnlegg: 17958
08.11.17 22:27
JackNapier: Hvis man ser litt på når overganger begynte å gå litt til helvete korrelerer det godt med når Marina kom inn i klubben. Forøvrig er forhandlinger rundt overganger hennes bord, det er allment kjent.

Hun kom inn i klubben i 2003, men du sikter sikkert til tidspunktet der hun begynte å bli sterkt delaktig i Chelseas spilleroverganger. Det er vanskelig å påpeke nøyaktig når dette skjedde, synes jeg.

«Granovskaia was only just appointed to Chelsea's board of directors in June 2013, but since 2010, she has been serving as Roman Abramovich's de facto representative, acting on his behalf in board meetings and in transfer negotiations.»

Så snakker vi da om 2010, 2013 eller oktober 2014?

Dessuten vil jeg påstå at det først og fremst er i sommer at supporterne har vært sterkt kritiske til hva klubben har foretatt seg på overgangsmarkedet. Sommeren 2016 var litt blanda bær. Vi traff blink med Kanté og var heldige med nødløsningene Alonso og Luiz, men vinduet kunne fort endt opp som i år. Forskjellen er at vi i sommer hadde status som overlegne seriemestere og burde vært en hel del mer attraktive enn året før, da fuckings Stoke endte over oss på tabellen. 

Salgene har vært gode hele veien egentlig (med unntak av i sommer). Vi har stort sett fått inn gode summer for spillerne våre (igjen, med unntak av i sommer), men så har man disse enkeltsalgene som trekker ned her og der. KDB-salget kommer til å hjemsøke meg til jeg dør. 

Jeg er enig i at klubben har bommet på flere områder vedrørende overgangspolitikk den siste tiden, og ikke minst at man har feilet med talentsatsingen. Her ligger ansvaret både på managere, styret og i selve klubbstrukturen. 

Mange skylder på Emenalo. Mange skylder på Marina. Jeg synes ikke man som supporter har nok innsikt i klubben til å kunne peke ut syndebukker på den måten. Noe er galt. Det vet vi, men alt vi kan gjøre er å håpe at klubben innser det samme og jobber med å fikse det. 

Jeg synes det verste er hvordan klubben/managerne har prioritert dyre mellomløsninger i stedet for å satse på egne talenter som har bedre utviklingspotensial og omtrent ikke står kvalitetsmessig tilbake for disse løsningene. Akkurat det er bekmørkt. 

JackNapier
JackNapierInnlegg: 2615
08.11.17 23:50

Personlig føler jeg at det begynte å gå galt allerede i 2010. Det året hadde vi en fantastisk stall, men den ble ikke fornyet og forsterket. Vi mistet for mange gode spillere på kort tid og vi mistet «edgen» vi hadde. Vi banket på døren til det absolutte toppsjiktet i Europa der Real, Barca og Bayern befinner seg, men jeg føler vi skuslet det bort. CL-seieren var retrospektivt set verste som kunne skje oss fordi vi ikke fikk den rebuilden vi trengte.

Forhåpentligvis greier vi å bygge på grunnmuren Conte la i fjor. Vi har mange spennende unge spillere der 1-2 burde kunne slå gjennom og vi har mye kvalitet som forhåpentligvis trekker til seg mer kvalitet. Hadde vi greid å lande en spiller som Saul Niguez samt fått en litt raskere venstreback, ja da er vi farlige.

xytheon
xytheonInnlegg: 17958
10.11.17 22:25

Altså, jeg blir faktisk rasende om ikke RLC kommer inn igjen i førstelaget til neste sesong og får masse spilletid. I dagens Chelsea-midtbane er det kun Kanté jeg synes han står nevneverdig tilbake for, og de spiller ikke i sammenlignbare roller engang.

JackNapier
JackNapierInnlegg: 2615
10.11.17 22:43

Dersom du har glemt det er Tiemoué Bakayoko Chelseaspiller.

xytheon
xytheonInnlegg: 17958
10.11.17 22:57
JackNapier: Dersom du har glemt det er Tiemoué Bakayoko Chelseaspiller.

Jeg har ikke glemt det. Baka har levert litt av hvert, synes jeg. Veldig god på sitt beste, men også veldig dårlig når han først er dårlig. 

RLC for øvrig kåret til MotM, noe jeg synes er fortjent. 

JackNapier
JackNapierInnlegg: 2615
10.11.17 23:22

Vi får se. Han har ikke imponert i det hele tatt i Chelsea, jeg sliter egentlig med å se hvilken posisjon han kan spille. Forstå meg rett, jeg vil at han skal lykkes og han har gode fysiske forutsetninger, men jeg synes ikke han har noen ekstremferdigheter slik som fx måten Christensen leser spillet på eller dribbleferdighetene til Musonda.

TheFamous25
TheFamous25Innlegg: 15509
10.11.17 23:25

Michy og Bakayoko har blitt skadet. Får ikke håpe det er noe alvorligt

oggyboy61
oggyboy61Innlegg: 6914
10.11.17 23:32

Jeg har tidligere ikke vært fan av Tiemoue Bakayoko. Etter kampen mot ManU er jeg blitt fan. Bakayoko vs. Matic er rått parti for de blå. 

xytheon
xytheonInnlegg: 17958
10.11.17 23:45
JackNapier: Vi får se. Han har ikke imponert i det hele tatt i Chelsea, jeg sliter egentlig med å se hvilken posisjon han kan spille. Forstå meg rett, jeg vil at han skal lykkes og han har gode fysiske forutsetninger, men jeg synes ikke han har noen ekstremferdigheter slik som fx måten Christensen leser spillet på eller dribbleferdighetene til Musonda.

Enig i at han ikke har imponert for Chelsea, men for Palace har han vært veldig god i alle kamper jeg har sett. Nå har han også spilt bra for England mot et forholdsvis sterkt Tyskland-lag. 

Jeg pleide også å slite med å se ekstremferdigheter i han, men nå ser jeg talentet hans for alt det er verdt. Jeg leste et intervju her om dagen der han snakket om hvordan han så veldig opp til Ballack da han var yngre, og jeg må innrømme at jeg ser mye Ballack i ham. 

Når man skal trekke frem de gode ferdighetene til en ung spiller er det veldig lett at det hele fremstår som helt ukritisk hyllest til det som omtrent høres ut som den neste Xavi. Men jeg synes egentlig at alle ingrediensene er der for Ruben nå. Ekstremt god basisteknikk til å være så stor og sterk. Veldig stor og sterk til å være så stor og sterk. For å presisere: at man er stor og sterk betyr ikke i seg selv at man evner å være stor og sterk i duellspillet. Rubens hold up-spill er bra. God med mann i ryggen. Lar seg ikke affisere under press (etter at han har vokst inn i kampen riktig nok). Tysklands midtbane i dag var ikke akkurat laget av stål, men jeg ser den samme trenden for Palace i PL. 

Han har tippy-tappy-føtter. Steglengden er kort når han fører ball. Litt utypisk for så store spillere. Ser man f.eks. på Pogba eller Ballack, så legger man fort merke til at klyvene er større. Jeg synes også at Rubens spillforståelse, bevegelsesmønster og pasningsblikk har bedret seg. 

Off the ball henger han derimot etter. Her kan han bli bedre. Offensivt synes jeg dog at han har vokst på alle områdene man hadde håpet han skulle vokse. Det er rom for forbedring her og, men mitt helhetlige inntrykk av Ruben som fotballspiller er i ferd med å sette seg mer og mer. Fra å ikke helt skjønne hvor denne jack of all trades-spilleren skulle passe inn, tror jeg han nå har potensialet til å bli en dominerende skikkelse på midtbanen til et godt lag. Ikke ulikt slik man opp igjennom har sett han dominere på juniornivå. Jeg trodde ikke han hadde det i seg. Nå tror jeg det. 

En toppspiller tror jeg han kan bli, og det bør i så fall bli for Chelsea. Tror jeg det blir for Chelsea? Eh, egentlig ikke. Tiltroen min til klubbens talentarbeid er ikke der lenger. 

Apropos ferdigheter. Slenger inn denne fra i dag. Dobbelluke. Den første på Sane er filthy. Den neste på Halstenberg er også fin.

Lew_Ashby
Lew_AshbyInnlegg: 2877
11.11.17 13:19

RLC var ikke allverden for Chelsea? Han var 18-20 år. Nå har yan vært en av PLs mest imponerende unge spillere for CP, og har gjort en god debut for England. Få han tilbake og sats på ham i en indreløperrolle neste sesong.

JackNapier
JackNapierInnlegg: 2615
11.11.17 13:24

Jeg sliter alltid må å se hvor gode spillere på bunnlag egentlig er. 

Tarins
TarinsInnlegg: 724
11.11.17 13:46

Folk brukte samma unnskyldningen på Kvd "Han har ikke imponert når har har fått spille for Chelsea".. vanskelig å imponere når du får 10minutter med spilletid annenhver mnd. 

(Innlegget ble redigert 11.11.17 13:47)

JFT_96
JFT_96Innlegg: 22458
11.11.17 14:05

Kanskje han kan gå veien til Solanke. Går an å få spilletid på midten der.

GatlingGun
GatlingGunInnlegg: 44884
11.11.17 14:22

Nå ser det faktisk ut til at vi får Christensen for alvor inn i laget, et aldri så lite gjennombrudd mht talentsatsingen. La oss håpe på flere fremover.

Lew_Ashby
Lew_AshbyInnlegg: 2877
11.11.17 14:28
JackNapier: Jeg sliter alltid må å se hvor gode spillere på bunnlag egentlig

Der er vi enige. Det største problemet mitt med RLC er at han ikke virker å være typen som har mentaliteten til å virkelig ville være en leder på et topplag. Mourinho så dette ganske tidlig og forsøkte å gi ham et spark i doet for å kanskje pushe RLC litt. Er litt symptomatisk at han herjer for et CP som ligger dønn nederst. 

Men ferdighetene er vi vel enige er gode nok for et topplag som Chelsea. Forhåpentligvis utvikler han et instinkt som trengs for å være en leder i klubben. Det blir litt vanskelig å sammenligne med Christensen og De Bruyne, da de tidlig framstod som spillere med gutsen som trenges for å nå langt.

gurglebassen
gurglebassenInnlegg: 2613
11.11.17 14:29

Da åpner jeg BPL-sesongen på FM18 mot Chelsea på SB. Oppdatering følger. Stay tuned. (PS. RLC har de allerede solgt til Pelece).

TheFamous25
TheFamous25Innlegg: 15509
11.11.17 14:37
JFT_96: Kanskje han kan gå veien til Solanke. Går an å få spilletid på midten der.

Solanke. Hvor mye spilletid har han fått i LFC da? Er ikke rare greiene der heller

gurglebassen
gurglebassenInnlegg: 2613
11.11.17 14:42
InDeilawetrust: Lykke til Geers/lekebassen/Royu

Tusen takk geniet.

0-1: de Ligt på corner.

Cobi
CobiInnlegg: 57438
11.11.17 20:22

Ser Chelsea har gått ut med nye utsettelser på stadionfronten. Ikke så overraskende, all den tid de opprinnelige estimatene var helt tullete for alle med bittelitt innsikt i planene og hvor lang tid det faktisk tar å bygge et så komplekst anlegg, men det som kommuniseres nå høres i hvert fall noenlunde realistisk ut. 

Der Chelsea opprinnelig hevdet de trengte Wembley allerede neste sesong, sier de nå at de som minimum blir på Stamford bridge ytterligere to sesonger etter denne. Deretter blir det minimum fire år på et annet stadion (tidligere har de sagt tre år), og dermed tidligst retur til det nye stadionet til 24/25-sesongen. De sier de ser på så mye som åtte aktuelle stadionalternativer for de fire årene borte, alle innenfor M25. Lukter nok uansett Wembley eller London Stadium, tipper jeg, men de vil vel ikke svekke forhandlingshånda si for mye allerede nå. 

Nytt er det for så vidt også at det i diverse medier, deriblant Times, snakkes om lånefinansiering av stadion, i motsetning til det som har vært sagt tidligere, at Roman plukker regningen. Snakkes også om endringer inne i stadiondesignet, som senker kapasiteten til rundt 59.000. Tidligere har en vel bikka 60k-grensa. 

http://www.chelseafc.com/content/dam/cfc/pdf-word-documents/Fans%20Forum/Fans_Forum_Minutes_181017.doc

Pseudonymet
PseudonymetInnlegg: 2
12.11.17 11:59
JackNapier: Hvis man ser litt på når overganger begynte å gå litt til helvete korrelerer det godt med når Marina kom inn i klubben.

Vi snakker stadig om klubben som forrige sesong kapraet Kanté, og som sist sommer signerte Morata? Og som har vist en tiltagende evne til å skjerpe inn på den ekstreme sløsinga man observerte en årrekke etter overdragelsen fra Bates? Tipper Bakayoko var nogenlunde ettertraktet på markedet også, trass i kneskaden. Byggeprosessen som nevnes her vil også kanalisere midler mot andre hold.

Og hva gjelder salg stiller Chelsea i en klasse for seg selv.

Enkelte har temmelig høye krav hva gjelder signeringer, midt oppe i cash splashinga til Manchester-lagene og i startfasen av stadionbygginga.

Orake1et3
Orake1et3Innlegg: 3255
12.11.17 12:15
Pseudonymet: Vi snakker stadig om klubben som forrige sesong kapraet Kanté, og som sist sommer signerte Morata? Og som har vist en tiltagende evne til å skjerpe inn på den ekstreme sløsinga man observerte en årrekke etter overdragelsen fra Bates? Tipper Bakayoko var nogenlunde ettertraktet på markedet også, trass i kneskaden. Byggeprosessen som nevnes her vil også kanalisere midler mot andre hold. Og hva gjelder salg stiller Chelsea i en klasse for seg selv. Enkelte har temmelig høye krav hva gjelder signeringer, midt oppe i cash splashinga til Manchester-lagene og i startfasen av stadionbygginga.

God start på forumet. Er helt enig.

Syns det blir feil å legge skylden for et sterkt redusert overgangsbudsjett de siste årene på Granovskaia. Er ganske sikker på at det er Roman som gir rammene og så er Granovskaia sin jobb å få maksimalt ut av de rammene som foreligger. Og det kan ikke være tvilsomt at Chelsea har fått mye ut av netto-forbruket de siste årene. 

chelsea8
chelsea8Innlegg: 28788
12.11.17 12:51

Godt sagt, Pseudonymet.

(Innlegget ble redigert 12.11.17 12:52)

TheFamous25
TheFamous25Innlegg: 15509
12.11.17 15:00

Må ikke glemme planene om ny stadion som vil kreve en penger også. Har nok litt å si det o på pengebruken 

JackNapier
JackNapierInnlegg: 2615
13.11.17 08:43

Det er likevel noe feil i klubben når vi etter hver suksessfulle sesong ikke følger opp i transfervinduet. Vi gjorde det til en viss grad i sommer, men ikke godt nok etter min mening. Vi har fortsatt en smal tropp.

Det blir nok feil å skylde på én person ja, men noe er galt og det har mang en manager blitt oppgitt over.

oggyboy61
oggyboy61Innlegg: 6914
13.11.17 18:43

Dominic Solanke er kalt opp i Southgates A-tropp til kampen mot Brazil på Wembley. Det betyr vel at summen Liverpool må betale til Chelsea stiger en god del?

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg