Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Chelsea FC [Klubbtråd]

NYTT TEMA
Lezah
LezahInnlegg: 62800
30.07.18 16:16
Pc_principal: Det kan ikke være så mange tusen som skal si opp Sumo før det svir litt på pungen for tv2.

Vi er for mange svake sjeler som sier opp på våren, men fornyer i august.

Tarins
TarinsInnlegg: 967
30.07.18 17:57

Syns at det fortatt er helt utrolig at enkelte klager på tv2 og at de ikke prioterer chelsea mer.

Si opp tv2 sumo og bli ferdig. Det finns så mange bra betaling og gratis sider til å se alle kampene dere måtte ønske. Jeg har de to siste årene sett alle de chelsea kampene jeg måtte ønske i HD gratis på nett med engelske kommentatorer. Om folk bare gidder å søke litt så slipper dere å irritere dere over det ræva oppleget. Det har vært slik siste to årene og det endre seg ikke med det første heler.

Med mindre du er liverpool eller united suppoerter så får du ikke noe igjen for penga.

(Innlegget ble redigert 30.07.18 17:58)

TheFamous25
TheFamous25Innlegg: 16597
30.07.18 18:08

Er ikke så mange kamper som ikke går på TV2 iløpet av en sesong. Har prøvd å streame HD på lerret mitt på 120tommer men da får jeg aldri et skikkelig bra bilde som på mitt 65" TV

Burde jo ikke være noe forskjell i utgangs punktet men det er det altså ihvertfall hjemme hos meg :-)

(Innlegget ble redigert 30.07.18 18:10)

SuperJoeCole
SuperJoeColeInnlegg: 6439
30.07.18 19:33

Luiz, Fabregas og Morata - bankers i kommende sesongs startoppstilling.

Keeper

Azpi-Rüdiger-Luiz-Alonso (ja)

Jorginho-Kante-Fabregas

Willian-Morata-Hazard

Tipper vi spiller slik i de fleste kamper.

 

Pedro, Christensen, RLC og Barkley kommer også til å figurere ofte.

oggyboy61
oggyboy61Innlegg: 7767
31.07.18 00:05

Noen som vet hvorfor ikke Jan Oblak var i troppen til ATM i kveld?

chelsea8
chelsea8Innlegg: 30362
31.07.18 08:15

​Brasilianske Esporte Espetacular siterer Willian på at han blir i Chelsea neste sesong. Vanskelig å vite om det er noe i det.

-k9b_
-k9b_Innlegg: 26997
31.07.18 12:13
xytheon: Det verste med det hele er at de ennå ikke har skjønt hvor meningsløse disse restriksjonene er. Absolutt alle taper på det.

Nei. 

Restriksjonene er for å beskytte de svakere klubbenes kampdagsinntekter. Spesielt nedover i divisjonene. Det er en av veldig få ting som PL og Scudamore gjør som fortjener kreditt og er litt nobelt. 

Det er ikke så veldig synd på oss stakkars norske TV-seere. 

TheFamous25
TheFamous25Innlegg: 16597
31.07.18 12:21

Ifølge Simon Phillips på Twitter så skal Chelsea tilby Hazard 320k i uken og kaptein bindet.

De skal også gi Kante en ny forbedret kontrakt

Håper inderlig at han har rett her

xytheon
xytheonInnlegg: 18644
31.07.18 12:42
-k9b_: Restriksjonene er for å beskytte de svakere klubbenes kampdagsinntekter. Spesielt nedover i divisjonene. Det er en av veldig få ting som PL og Scudamore gjør som fortjener kreditt og er litt nobelt.  Det er ikke så veldig synd på oss stakkars norske TV-seere.

Spiller ingen rolle om intensjonen er god eller ikke når man prøver å løse et problem ved å skape et nytt et, men samtidig ikke klarer å løse det opprinnelige problemet. 

Det er ikke noe vanskeligere for lokale pubeiere å finne streams nå enn før. 

Og jo, det er synd på stakkars norske TV-seere som ikke har mulighet til å følge laget sitt. Det er ikke synd på Liverpool-supportere eller til og med Chelsea-supportere, men det er synd på supportere av de mindre lagene som ikke får valuta for pengene sine i det hele tatt ved å kjøpe TV 2s PL-pakke.

-k9b_
-k9b_Innlegg: 26997
31.07.18 12:59
xytheon: Spiller ingen rolle om intensjonen er god eller ikke når man prøver å løse et problem ved å skape et nytt et, men samtidig ikke klarer å løse det opprinnelige problemet.  Det er ikke noe vanskeligere for lokale pubeiere å finne streams nå enn før.  Og jo, det er synd på stakkars norske TV-seere som ikke har mulighet til å følge laget sitt. Det er ikke synd på Liverpool-supportere eller til og med Chelsea-supportere, men det er synd på supportere av de mindre lagene som ikke får valuta for pengene sine i det hele tatt ved å kjøpe TV 2s PL-pakke.

De løser et problem. Det er veldig få lokale puber som viser kamp klokka 3. Jeg tør påstå at det er omtrent ingen. Så problemet er løst. Folk går på kamp i langt større grad enn i alle andre land. 

Får man ikke valuta for pengene så bør man droppe kjøpet. Så senkes kanskje prisen ned til nivå hvor man får valuta for pengene. PL er ikke laget for norske supportere. 

xytheon
xytheonInnlegg: 18644
31.07.18 13:11
-k9b_: De løser et problem. Det er veldig få lokale puber som viser kamp klokka 3. Jeg tør påstå at det er omtrent ingen. Så problemet er løst. Folk går på kamp i langt større grad enn i alle andre land.  Får man ikke valuta for pengene så bør man droppe kjøpet. Så senkes kanskje prisen ned til nivå hvor man får valuta for pengene. PL er ikke laget for norske supportere.

Ok, men kan ikke du fortelle meg hvorfor lokale pubeiere har sluttet å vise kamper fordi kun Europa har fått et begrenset PL-tilbud? Jeg er spent på hva begrunnelsen din er her, for det må være noe jeg har gått glipp av.

Jeg har droppet kjøpet i en årrekke, for jeg føler ikke at jeg får valuta for pengene selv som Chelsea-supporter. Prisen har kun steget gjennom denne perioden.

«PL er ikke laget for norske supportere.»

Hva har det her med noe som helst å gjøre?

(Innlegget ble redigert 31.07.18 13:15)

tyvenbjarne
tyvenbjarneInnlegg: 8797
31.07.18 13:31

Wilian med "visa trøbbel" og har ikke rapportert tilbake til trening noe han skulle ha gjort forrige Fredag.

TheFamous25
TheFamous25Innlegg: 16597
31.07.18 15:30
xytheon: Ok, men kan ikke du fortelle meg hvorfor lokale pubeiere har sluttet å vise kamper fordi kun Europa har fått et begrenset PL-tilbud

Grunnet til at lokale puber i England har sluttet å vise 3pm kamper er etter at hun damå i nottingham ødela det for de. Nå får puben en sinnsyk bot hvis de viser kamp kl 3pm på en lørdag. Det fikk de ikke før denne damen tok saken til høyeste rett der hun vant

andwez
andwezInnlegg: 11258
31.07.18 15:41
-k9b_: Restriksjonene er for å beskytte de svakere klubbenes kampdagsinntekter. Spesielt nedover i divisjonene. Det er en av veldig få ting som PL og Scudamore gjør som fortjener kreditt og er litt nobelt.

Kan du si meg hva som er nobelt med å utestenge en norsk Stoke-supporter fra å se de spille kamp på TV 16:00 lørdag slik at flere skal gå på stadion over Nordsjøen? 

Og hvorfor må PL være en del av dette? Kan det ikke begrense seg til: 

1. England, eller
2. Championship og League 1

Mener du oppriktig at færre møter opp på hjemmekamp i Burnley hvis den vises på TV i Norge? 

Kælighet
KælighetInnlegg: 11300
31.07.18 16:06
TheFamous25: Grunnet til at lokale puber i England har sluttet å vise 3pm kamper er etter at hun damå i nottingham ødela det for de.

Har du link til saken? Har googlet dette uten hell.

hillier
hillierInnlegg: 3680
31.07.18 17:19

@-K9B- " PL er ikke laget for norske supportere."

Jo visst er det det. 

GiPazzini_85
GiPazzini_85Innlegg: 81639
31.07.18 18:21

Rugani-avtalen i ferd med å kollapse totalt. Caldara-Bonucci mellom Juventus og Milan mer eller mindre bankers. Da selger ikke Juventus Rugani. Chelsea skal nok være like glade for det. Denne overgangssagaen er litt som om Man Utd hadde sittet på Paul McShane eller Titus Bamble og så hadde Real Madrid kommet med et bud på en halv milliard.

-k9b_
-k9b_Innlegg: 26997
31.07.18 18:42
andwez: Kan du si meg hva som er nobelt med å utestenge en norsk Stoke-supporter fra å se de spille kamp på TV 16:00 lørdag slik at flere skal gå på stadion over Nordsjøen?  Og hvorfor må PL være en del av dette? Kan det ikke begrense seg til:  1. England, eller
2. Championship og League 1 Mener du oppriktig at færre møter opp på hjemmekamp i Burnley hvis den vises på TV i Norge?

Det er nobelt å skjerme mindre lag og lag nedover i divisjonene fra konkurranse om publikum. 

Det hadde ikke vært noe problem å la alle PL-kampene vises på norske TV-skjermer. Problemet er bare en dame som hette Karen Murphy  som vant i retten når hun brukte en gresk decoder.

Premier League ønsker ikke PL-kamper på TV i England lørdag klokka 4. De ønsker å beskytte det tidspunktet mot konkurranse fra TV. Det er helt greit.

-k9b_
-k9b_Innlegg: 26997
31.07.18 18:43
xytheon: «PL er ikke laget for norske supportere.» Hva har det her med noe som helst å gjøre?

Vi burde ta det vi får, og slutte å sutre over tidenes beste tilbud av fotball på norske TV-skjermer.

Eventuelt droppe å betale. Ingen tvinger noen til å betale om de ikke syntes tilbudet er godt nok.

xytheon
xytheonInnlegg: 18644
31.07.18 19:14
-k9b_: Det er nobelt å skjerme mindre lag og lag nedover i divisjonene fra konkurranse om publikum.  Det hadde ikke vært noe problem å la alle PL-kampene vises på norske TV-skjermer. Problemet er bare en dame som hette Karen Murphy  som vant i retten når hun brukte en gresk decoder. Premier League ønsker ikke PL-kamper på TV i England lørdag klokka 4. De ønsker å beskytte det tidspunktet mot konkurranse fra TV. Det er helt greit.

Verken andwez eller jeg har problemer med at det ikke vises kamper i England i hovedrunden for å sørge for best mulig oppmøte på de ulike arenaene. 

Kan garantere deg at både andwez og jeg kjenner til den saken der. Jeg tror de fleste som har lurt på hvorfor PL-tilbudet er redusert gjør det.

Argumentene dine har liten relevans til det vi diskuterer, for Karen Murphy kan enkelt skaffe seg PL-pakke fra USA eller f.eks. beIN SPORTS gjennom å bruke en VPN-tjeneste (denne kan fint være gratis). Hun kan eventuelt skaffe seg en type dekoder som lar henne få inn kanaler fra disse landene dersom hun ønsker. Mulighetene er mange, og det er derfor det gir fuck all mening å begrense TV-restriksjonene til å bare ramme Europa. 

Karen Murphy er et lite Google-søk unna å få hvilken PL-kamp hun vil opp på storskjermen sin. Så enkelt er det. Hva er poenget med å fucke opp TV-tilbudet til TV 2 og andre europeiske aktører når det i praksis er meningsløst? Svar på det du. Good luck.

Enten stenger man av i UK, eller så gjelder restriksjonene globalt. Steinalderløsning, men det hadde hatt den ønskede effekten i det minste. Den beste løsningen hadde derimot vært å oppheve restriksjonene i resten av Europa og heller satt press på ISP-ene i Storbritannia, og sørget for at de stenger av mest mulige ulovlige nettadresser og streams.

«Vi burde ta det vi får, og slutte å sutre over tidenes beste tilbud av fotball på norske TV-skjermer.»

Dette er så latterlig argumentasjon. Tilbudet burde vært bedre. Hva med å forholde oss til det i stedet for å hinte om at det er bedre nå enn det f.eks. var for 15 år siden? Dette er 2018, vet du.

«Eventuelt droppe å betale. Ingen tvinger noen til å betale om de ikke syntes tilbudet er godt nok.»

Som sagt: Jeg betaler ikke for det, men betyr det dermed at jeg ikke har lov til å uttrykke min misnøye? Jeg ønsker at tilbudet skal bli bedre slik at jeg slipper å boikotte i protest. Det er hele poenget.

(Innlegget ble redigert 31.07.18 19:15)

oggyboy61
oggyboy61Innlegg: 7767
31.07.18 19:29

Herlig å se at Sarri satser på Michy og Morata som spissvalg. Spørs da om Giroud får mye spilletid? 

Greit da at man ikke henter en svindyr/halvferdig Higuain.

Knaxern
KnaxernInnlegg: 42476
31.07.18 19:36

xytheon:

Tror det var noe slikt at man ikke kunne gi de bøter pga noe eu/euøs-regler når de viste kamper sendt på europeiske kanaler. Er derfor andre verdensdeler ikke er en del av de restriksjonene. Derfor blir det sannsynligvis bøter om pubeiere går for vpn-løsning.

Kælighet
KælighetInnlegg: 11300
31.07.18 19:51

Kanskje en positiv konsekvens av Brexit blir at disse restriksjonene forsvinner. Da er man ikke lenger plaget av EU-rettens forrang.

(Innlegget ble redigert 31.07.18 19:52)

xytheon
xytheonInnlegg: 18644
31.07.18 19:59
Knaxern: Tror det var noe slikt at man ikke kunne gi de bøter pga noe eu/euøs-regler når de viste kamper sendt på europeiske kanaler. Er derfor andre verdensdeler ikke er en del av de restriksjonene. Derfor blir det sannsynligvis bøter om pubeiere går for vpn-løsning.

Ja, det er sant, men så har man jo dette:

«The European court said that while live matches were not protected by copyright, any surrounding media, such as any opening video sequence, the Premier League anthem, pre-recorded films showing highlights of recent Premier League matches and various graphics, were "works" protected by copyright.

To use any of these extra parts associated for a broadcast, a pub would need the permission of the Premier League.

This was the legal ruling that the Premier League reiterated after Friday's court judgement: "Should Mrs Murphy, or any other publican, use European Economic Area foreign satellite systems to show Premier League football on their premises without our authority and outside the scope of our authorisation, they make themselves liable for us to take action against them in both the civil and criminal courts."»

Dette er vel såpass dekkende at det i praksis bør være umulig å komme unna med å vise PL-kamper på pub.

Kælighet
KælighetInnlegg: 11300
31.07.18 20:39

Storbritannia går offisielt ut av EU den 29. mars 2019. Karen Murphy ville ikke vunnet saken hadde det ikke vært for EU-retten og reglene om fri flyt mellom EU-land. Med Brexit tipper jeg vi får en endring i reglene for TV-rettigheter i Europa til 19/20-sesongen.

Med mindre det er gode argumenter for at Premier League fortsatt vil beholde systemet slik det er for øyeblikket? 

(Innlegget ble redigert 31.07.18 20:39)

wise747
wise747Innlegg: 7442
01.08.18 01:03
-k9b_: Vi burde ta det vi får, og slutte å sutre over tidenes beste tilbud av fotball på norske TV-skjermer.

Problemet er jo at det ikke er det beste, var bedre for noen år siden når de sendte nesten alle klokka 16 kampene på lørdag, nå er vi i 2018 og det er idiotisk at vi ikke kan se alle kampene til vårt lag

(Innlegget ble redigert 01.08.18 01:05)

FrannyLee
FrannyLeeInnlegg: 14439
01.08.18 09:15
wise747: Problemet er jo at det ikke er det beste, var bedre for noen år siden når de sendte nesten alle klokka 16 kampene på lørdag, nå er vi i 2018 og det er idiotisk at vi ikke kan se alle kampene til vårt lag

Var dette jeg prøvde å få frem også , men du er wiser og får det bedre frem.

JFT_96
JFT_96Innlegg: 23536
01.08.18 12:08

 Noe som tilsier at Morata ikke er førstevalg for Sarri fra start denne sesongen? Higuain er jo på vei til Milan.. 

chelsea8
chelsea8Innlegg: 30362
01.08.18 12:15

Nei. Sarri har flere ganger framhevet at vi enda ikke har sett det beste fra Morata, og at han blir en viktig brikke i laget. 

Noe som tyder på at vi kommer til å legge inn bud på Martial?

Pogba6
Pogba6Innlegg: 6108
01.08.18 12:16

Dere kan gjerne få drittungen Martial så kan vi få Willian.

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg