Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Chelsea FC [Klubbtråd]

NYTT TEMA
VisionQuest

Innlegg: 437
VisionQuest
02.12.18 14:56
xytheon: Hva med han Villa-spissen? 10 mål på de 10 siste, hører jeg.

Høy, rask, sterk.. Han skulle vi kjøpt. :-)

xytheon

Innlegg: 18966
xytheon
02.12.18 14:59

Alonso må for øvrig ut av laget. Han fulgte opp en helt ufattelig svak 1. omgang med en enda verre 2. omgang, og den negative trenden har han holdt gående ganske lenge nå. Luiz fremstår som Mr. Reliable ved hans side, uten at det sier særlig mye om det Luiz holder på med. 

Azpi eller Emerson på venstreback mot Wolves, please.

TheFamous25

Innlegg: 17773
TheFamous25
02.12.18 15:32

Alonso skrev under ny kontrakt i sommer og har etter det spilt så inni helvete dårlig at det burde faen meg ikke være mulig. 

Emerson må nå få sjansen hvis ikke forstår jeg fint lite over hva Sarri tenke med

VisionQuest

Innlegg: 437
VisionQuest
02.12.18 16:22

Alle de andre topplagene har noe vi mangler, intensitet.

chelsea8

Innlegg: 32328
chelsea8
02.12.18 16:42

Skjønner ikke hvordan vi kunne tape for dette dritlaget til Pochettino forrige helg.

JackNapier

Innlegg: 4798
JackNapier
02.12.18 16:44

Arsenal har jo langt mer intensitet enn oss. Sarriballen hr gjort oss veldig omstendelige, og det er knapt konkurranse om plassene.

Inbetweener

Innlegg: 11324
Inbetweener
02.12.18 20:21

Traust og treigt i dag. Per dags dato er det altfor mye sirup i laget. Noen er det fordi de ikke kan bedre, mens andre ikke skjønner hva de skal gjøre. Det er fortsatt en lang vei å gå, men Pedro inn for Willian er en start. Selv om spanjolen er ustabil, så er det rakett i rumpa når vi får ballen.

Loftus-Cheek kommer i dag inn med bestemthet. Det har han ikke gjort tidligere, hvor han har vært komfortabel med å være passasjer. Håper han starter mot Wolverhampton. 

SuperJoeCole

Innlegg: 6924
SuperJoeCole
02.12.18 21:04
Inbetweener: Håper han starter mot Wolverhampton.

På bekostning av Kovacic? 

chelsea8

Innlegg: 32328
chelsea8
02.12.18 21:06
SuperJoeCole: På bekostning av Kovacic?

Det trenger ikke å være så dumt. Kovacic var god i dag, men han fikk seg en smell og var preget av dette da han gikk av banen. 

Det blir viktig å rullere fornuftig i perioden som kommer. Jeg er spent på hvordan Sarri takler denne måneden. 

Inbetweener

Innlegg: 11324
Inbetweener
02.12.18 21:09

Ja. Stor tilhenger av Kovacic som spiller, men han har dabbet litt av etter en ekstrem start. Dessuten passer han bedre til hvordan kampen mot City kommer til å bli. Ruben har gjort seg fortjent til en sjanse fra start nå, med de beste spillerne rundt seg. 

KTBFFH

Innlegg: 2472
KTBFFH
02.12.18 21:30

Kunne vært en idee og starte en match med kante kovacic rlc på midten, tror vi hadde fått mye mer fart og dynamikk ved å gjøre det. Viktigheten av fart å dynamikk er mye større i bortekamper der vi styrer mindre enn på SB. Hva tenker folk om det?

JackNapier

Innlegg: 4798
JackNapier
02.12.18 21:40

Lyst til å se RLC som spiss jeg. Er jo mer målfarlig enn de to tullingene som skal være spisser i stallen vår.

SuperJoeCole

Innlegg: 6924
SuperJoeCole
03.12.18 08:47

Alt annet enn Morata i hver fall. RLC med sin selvtillit, teknikk og skudd kan absolutt prøve seg som spiss noen kamper.

DenPlagsomme

Innlegg: 2869
DenPlagsomme
03.12.18 09:58
Inbetweener: tor tilhenger av Kovacic som spiller, men han har dabbet litt av etter en ekstrem start.

Tror faktisk ikke det er spillerne som har dabbet av. Tror det er motstanderne som har fått mer kontroll på hva Chelsea egentlig gjør. 

Om vi ser tidligere i år scoret Chelsea tidlig i alle kamper og overrasket alle lag med taktikken sin, nå må de spille mer mot lag som er forberedt på å spille mot dagens Chelsea. 

 

og akkurat som med City og Liverpool og lag som spiller på en viss måte må det terpes MYE for at det skal sitte. Målet til RLC var eksempel på hvordan det går, når ting sitter. Løper forsvaret til Fulham helt rundt og plutselig er det mål, men det er bittesmå detaljer som må sitte i hvert eneste trekk for at det skal funke og slikt spill tar tid å sette. 

Derfor trenger vi denne perioden der det er jobb i hver eneste kamp, så spillerne forstår at vi må terpe masse på små detaljer og pasningsspillet må opp flere hakk. 

City brukte godt over ett år på å få det til å sitte og det måtte kjøpes inn nye spillere som passer bedre i denne taktikken og det trenger Sarri og. Vi trenger spiss, høyreving, midstopper, mulig venstre og høyreback og for at det skal være optimalt. 

Jeg sier dette selv om jeg elsker Azpi osv. Jeg tror for øvrig Azpi kunne tatt rollen til Luiz og gjort det bedre defensivt, men vi mister litt offensivt. 

(Innlegget ble redigert 03.12.18 10:03)

FrannyLee

Innlegg: 19081
FrannyLee
03.12.18 12:17
DenPlagsomme: Tror faktisk ikke det er spillerne som har dabbet av. Tror det er motstanderne som har fått mer kontroll på hva Chelsea egentlig gjør. Om vi ser tidligere i år scoret Chelsea tidlig i alle kamper og overrasket alle lag med taktikken sin, nå må de spille mer mot lag som er forberedt på å spille mot dagens Chelsea. og akkurat som med City og Liverpool og lag som spiller på en viss måte må det terpes MYE for at det skal sitte. Målet til RLC var eksempel på hvordan det går, når ting sitter. Løper forsvaret til Fulham helt rundt og plutselig er det mål, men det er bittesmå detaljer som må sitte i hvert eneste trekk for at det skal funke og slikt spill tar tid å sette. Derfor trenger vi denne perioden der det er jobb i hver eneste kamp, så spillerne forstår at vi må terpe masse på små detaljer og pasningsspillet må opp flere hakk. City brukte godt over ett år på å få det til å sitte og det måtte kjøpes inn nye spillere som passer bedre i denne taktikken og det trenger Sarri og. Vi trenger spiss, høyreving, midstopper, mulig venstre og høyreback og for at det skal være optimalt. Jeg sier dette selv om jeg elsker Azpi osv. Jeg tror for øvrig Azpi kunne tatt rollen til Luiz og gjort det bedre defensivt, men vi mister litt offensivt.

Den plagsomme fasiten ja :-)

oggyboy61

Innlegg: 8478
oggyboy61
03.12.18 12:25

Jeg synes Azpi var en av de bedre mot Fulham. Når det er sagt var jo det svak mostand Chelsea møtte. Alonso var helt elendig, og burde vært erstattet med Zappacosta (+ sideskift med Azpi) tidligere i kampen.

Det virker nesten som at hver gang en spiller skriver under ny kontrakt, så blir spillerens prestasjon dårlig i påfølgende kamp.

Pedro har virkelig overrasket positivt denne sesongen. Han skaper som regel farligheter for motstander når han er på banen, i tillegg til at han faktisk scorer mål. Han har vilje, fart og energi, som gjerne flere spillere kunne lært noe av.

I så måte er Willian stikk motsatt. Unødvendige driblinger og ballmist har vært melodien for han denne sesongen. 

Kunne vært morsomt å se H-O mot Wolves, Pedro mot Man C, og så kan Willian starte mot Vidi.

 

DenPlagsomme

Innlegg: 2869
DenPlagsomme
03.12.18 13:11
oggyboy61: Jeg synes Azpi var en av de bedre mot Fulham. Når det er sagt var jo det svak mostand Chelsea møtte. Alonso var helt elendig, og burde vært erstattet med Zappacosta (+ sideskift med Azpi) tidligere i kampen. Det virker nesten som at hver gang en spiller skriver under ny kontrakt, så blir spillerens prestasjon dårlig i påfølgende kamp. Pedro har virkelig overrasket positivt denne sesongen. Han skaper som regel farligheter for motstander når han er på banen, i tillegg til at han faktisk scorer mål. Han har vilje, fart og energi, som gjerne flere spillere kunne lært noe av. I så måte er Willian stikk motsatt. Unødvendige driblinger og ballmist har vært melodien for han denne sesongen.  Kunne vært morsomt å se H-O mot Wolves, Pedro mot Man C, og så kan Willian starte mot Vidi.

Azpi er bunnsolid som regel, men på høyrebacken blir han en nye Ferreira. Spiller til børs 6/7 hver kamp og gjør lite ut av seg. Han er best i PL en mot en bakover, men ikke spesielt god når han skal løpe opp og ned. 

Alonso er vingback. I hvertfall ved siden av vår defensive midtbanespiller Luiz. 

Pedro har de klart beste bevegelsene i Chelsea, men problemet med han, er at han er jævlig elendig til å slå pasninger. 

Willian må selges. CHO er absolutt fremtiden, men som Sarri sier, er han fortsatt for dårlig bakover. Han har oppgaver begge veier, og mot en klubb som Vidi eller ligenende er det vanskelig å se hva han egentlig gjør bakover, men om vi hadde satt han inn mot City, tror jeg det hadde blitt stygt. 

-k9b_

Innlegg: 29057
-k9b_
03.12.18 13:20
Villans20: Kante er verdens beste ryddegutt, å ikke bruke han som et anker er idiotisk spør du meg.

Kante har aldri vært brukt som anker.

chelsea8

Innlegg: 32328
chelsea8
03.12.18 18:39
DenPlagsomme: øper forsvaret til Fulham helt rundt og plutselig er det mål, men det er bittesmå detaljer som må sitte i hvert eneste trekk for at det skal funke og slikt spill tar tid å sette.

Ikke minst er man avhengig av de rette spillerne. Hazard venter lenge med ballen før han ser Pedro i rommet. En spiller som Pedro kan han spille på i trange situasjoner, mens for eks. Giroud hadde mistet ballen når det ble så trangt høyt i banen.  

oggyboy61

Innlegg: 8478
oggyboy61
03.12.18 21:14

Chelsea fikk hjemmekamp mot Nottingham Forest i FA cupens 3-runde. 

(Innlegget ble redigert 03.12.18 21:15)

KTBFFH

Innlegg: 2472
KTBFFH
04.12.18 09:10

Da har også Dave signert ny kontrakt som strekker seg til 2022. Dave og Kante nå mangler bare Eden så kan vi virkelig begynne å se fremover de neste par sesongene

DenPlagsomme

Innlegg: 2869
DenPlagsomme
04.12.18 16:07
KTBFFH: Dave og Kante nå mangler bare Eden så kan vi virkelig begynne å se fremover de neste par sesongene

Om Eden signerer tror jeg at jeg starter å gråte. 

Lew_Ashby

Innlegg: 7320
Lew_Ashby
05.12.18 14:56
DenPlagsomme: Om Eden signerer tror jeg at jeg starter å gråte.

Jeg begynner å få forhåpninger nå. Hadde innfunnet meg med at Hazard kom til å forsvinne sommeren 2019, men det har skjedd ting den siste tiden som kan tyde på at det er håp. Det viktigste er at han ser ut til å kose seg som fotballspiller, noe vi vet er det viktigste for Eden. Samtidig som det er holdningen som kan føre til at han aldri vil bli verdens beste fotballspiller, så er det faktoren som kan gjøre ham til Chelsea-spiller ut karrieren. 

Lew_Ashby

Innlegg: 7320
Lew_Ashby
05.12.18 15:01

Ellers ekstremt gledelig at Azpi signerer ny kontrakt, selv om det var forventet. Kontinuitetsbærer som fronter klubben eksepsjonelt både på og utenfor banen. Litt mer anonym i år, men vi som har hatt gleden av å oppleve Azpi sin arbeidsmoral vet at han kommer til å levere solid spill gjennom hele kontraktsperioden. Uansett hvor han plasseres på banen. 

Lew_Ashby

Innlegg: 7320
Lew_Ashby
05.12.18 15:11
JackNapier: Lyst til å se RLC som spiss jeg.

Blodfan av de dynamiske egenskapene som RLC kombinerer med rå fysikk og en teknikk som man veldig sjeldent ser hos en såpass stor spiller. Men har lenge hatt lyst til å se RLC helt oppe. Han har gode bevegelser og avslutninger i boksen, samtidig som han åpenbart har ferdigheter til å kombinere med Hazard, Kovacic, Willian og Pedro høyt oppe i banen. 

RLC er i det hele tatt en ekstremt talentfull spiller. Muligens det som har skylden for en av hans få mangler - tidvis tegn på arroganse og latskap.   

(Innlegget ble redigert 05.12.18 15:11)

Knaxern

Innlegg: 48634
Knaxern
05.12.18 15:22

Heh. k9b har plutselig forandret mening om Kante etter å ha gått gjennom statsbomb.

"Btw: Kante når han spiller i den rollen er vel ikke egentlig god nok for Chelsea? Slår jo ballen med tøfler. "

"Det er ikke så stor forskjell på den rollen Kante har under Sarri og den han hadde under Conte og under Ranieri. Det er så mye likt at en så bra fotballspiller som Kante leverer helt supert i begge."

oggyboy61

Innlegg: 8478
oggyboy61
05.12.18 17:59

Eden Hazard er nok dessverre tapt til RM. Det ryktes mye for tiden om en klekkelig høy sum + Asensio som en del av pakken. Spørsmålet er om dette skjer i januar eller juni 2019.

K-dawg

Innlegg: 3288
K-dawg
05.12.18 18:20
oggyboy61: klekkelig høy sum + Asensio som en del av pakken

Var det ikke Kovacic som ryktes som en del av avtalen? Nekter å tro at Madrid sender en av Europas største talenter til Chelsea.

Kanskje lurt å selge Hazard nå før kontrakten går ut. Vil helst unngå enn ny Courtois overgang der man må selge billig pga kontrakten går ut.

oggyboy61

Innlegg: 8478
oggyboy61
05.12.18 18:37
K-dawg: Var det ikke Kovacic som ryktes som en del av avtalen? Nekter å tro at Madrid sender en av Europas største talenter til Chelsea.

Ja, det har versert diverse spillere + sum penger. Som sagt er det jo rykter, men hovedpoenget er dessverre at Hazard drar til RM.

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg