Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Chelsea FC [Klubbtråd]

NYTT TEMA
ST10
ST10Innlegg: 23397
06.01.19 16:30

Har en god stund håpet på Barella til Napoli, så satser på at han ikke går til dere 

Inbetweener
InbetweenerInnlegg: 11239
06.01.19 18:15
andwez: Må innrømme at jeg stakk en tur innom for å høre Inbetweener ta et farvel med Fabregas, til ingen nytte.

Under kampen skrev jeg at dette var Fabregas' svanesang, og at denne svanen hadde brukket rygg, brukket nakke, ingen fjær på vingene sine og et fiskesnøre surret rundt nebbet. Så rævva var han utpå der i går. Alt i alt har han vært en bra spiller for oss, og det kunne vært enda bedre om Mourinho ikke la om spillestilen etter det stygge tapet mot Tottenham i 14/15-sesongen. Da ble vi igjen pragmatiske, og Fabregas ble en øyeblikksspiller mer enn noen gang. Aldri vært en favoritt hos meg, men talentet med ball er udiskutabelt. For 20-30 år siden, i datidens Serie A, ville han blitt sett på som en av tidenes spillere.

Denne nevnte omleggingen av spillestil, fra ekspansiv til plutselig defensiv, burde for øvrig være et tankekors til de som vil at vi skal legge om til en mer direkte spillestil igjen. Riktignok vant vi ligaen, noe vi må være evig takknemlige for, men skaden var allerede gjort, og laget kunne aldri omstille seg til å spille angrepsfotball igjen. Det samme vil selvfølgelig skje om Sarri skulle gjort dette i år. Akkurat som at man ikke bestiller en elektriker for å bygge peis i det nye huset sitt, så henter man ikke inn Sarri for å spille pragmatisk fotball.

Inbetweener
InbetweenerInnlegg: 11239
06.01.19 18:22
xytheon: Er ingen Barella-kjenner altså, men han minner meg mye om Verratti. Veldig energisk, taklingssterk, dynamisk, teknisk og har både overblikk og tilslag. Han kan spille hvor som helst i midtbanen, slik jeg ser det.

Støttes 100%. Jeg skrev 21.10.2018: "På den andre banehalvdelen stilte Cagliari med en jeg anser som tilnærmet skreddersydd for Sarri-ball, Nicolo Barella. Kjapp, teknisk, kan utfordre, sentre, takle og skyte." Har etter det fulgt med så mye jeg har hatt muligheten til, og ønsket har bare blitt forsterket. Nå er det så stort at jeg blir fatalt skuffet om vi ikke får hentet han inn. Ser opp til Zola, som ga ham sin debut, gjør han også. Fabregas ut mot Barella i januarvinduet er så spennende og brutalt deilig at jeg regner med at vi surrer det til. Det hele gir for mye mening.

Lew_Ashby
Lew_AshbyInnlegg: 5717
07.01.19 14:31

Fin pressekonferanse fra Sarri. Bla denne:

Sarri says we have a very good Academy which is important because if it can produce five or six players 'you can have a soul, more than when you have 25 foreign players'.

Ble også en liten hyllest til CHO. Ellers er Willian, Pedro og Giroud usikre til Spurs-kampen, og RLC er ute med ryggplagene sine.

grock19
grock19Innlegg: 83902
07.01.19 15:27

Til de som følger spesielt godt med, hva kan man forvente seg av denne Callum med det Catchy etternavnet, Hudson-Odoi, i Bayern?

 

Ikke prestasjonsmessig, det er vanskelig å spå, men sånn litt dypere om spillertypen? 

DenPlagsomme
DenPlagsommeInnlegg: 2869
07.01.19 16:01
grock19: Til de som følger spesielt godt med, hva kan man forvente seg av denne Callum med det Catchy etternavnet, Hudson-Odoi, i Bayern?

Om han drar til Bayern, kan du vel forvente en spiller som utfordrer konstant og elsker å trekke seg inn i banen og curle i motsatt. 

Rask, teknisk, og sleip

 

Men om han drar til Bayern, blir det nok 40m+ i overgangssum, da det sies at Chelsea egentlig vil ha med tilbakekjøpsklausul og Bayern nekter. 

(Innlegget ble redigert 07.01.19 16:02)

Lew_Ashby
Lew_AshbyInnlegg: 5717
07.01.19 16:31
grock19: Til de som følger spesielt godt med, hva kan man forvente seg av denne Callum med det Catchy etternavnet, Hudson-Odoi, i Bayern?

Rapportert. 

VisionQuest
VisionQuestInnlegg: 303
07.01.19 17:42
Lew_Ashby: Fin pressekonferanse fra Sarri

- Jeg tror han er klar for å spille i Premier League. Vi har veldig viktige spillere i samme posisjon. Jeg kan kun spille med to vinger. Jeg tror han er klar. Han kan spille. Noen ganger må han være på benken, men jeg vurderer han på samme nivå som Pedro og Willian. Virker som Sarri digger han like mye som oss.

(Innlegget ble redigert 07.01.19 17:43)

oggyboy61
oggyboy61Innlegg: 8254
07.01.19 18:01

CHO skaper mer i en kamp enn det Willian og Pedro makter tilsammen over to kamper, minst.

chelsea8
chelsea8Innlegg: 31386
07.01.19 18:12

Spennende ord fra sjefen. En kan forstå at Bayern sikler etter CHO.

xytheon
xytheonInnlegg: 18865
07.01.19 20:07
chelsea8: En kan forstå at Bayern sikler etter CHO.

Jeg er glad for at de gjør det, og at Sancho og Diaz har gitt Chelsea et skikkelig skremmeskudd. Unggutter som CHO ser at det beste movet er å ikke innfinne seg med å vente i all evighet på at man skal få sjansen i moderklubben (som f.eks. McEachran, RLC osv.), men å heller gi klubben et slags ultimatum. Enten gir man spilleren sjanser og spilletid, eller så stikker han til en klubb som ikke er villig til å satse på ham. 

RLC er en spiller jeg fremdeles synes er veldig spennende, men han har kastet bort mange år i Chelsea ved å vente på sjansen sin mens klubben uforståelig nok har hentet spillere som f.eks. Drinkwater. Sånne spillere står kun i veien for den yngre garde, er på vei inn i 30-årene og gir oss nada annet enn stalldybde. Det er helt utrolig for meg at det har tatt så lang tid å innse at det er en grei trade-off å gi avkall på litt taktisk forståelse og rutine for å utvikle spennende talenter. Det er ikke der man taper seriemesterskap og CL-gull.

Så takk til BVB, Real og Bayern for at de (forhåpentligvis) tvinger frem en forandring hos Chelsea. Sarri må satse på CHO nå, og jeg sliter med å se for meg at han havner i Bayern. Gjør han det, og det samtidig skyldes manglende spilletid til tross for at han har vært god hver gang han har fått sjansen (slik som nå), så mener jeg 100 % oppriktig at man bør legge ned akademiet for godt. Eventuelt kan man rebrande det til noe som gir mer mening. Hva med «Chelsea Player Resale and Development Academy»? Klinger godt i mine ører!

TheFamous25
TheFamous25Innlegg: 17401
07.01.19 21:11

.Sarri - 

“Hudson-Odoi is ready. We have very important players in the same position. I can play with only two wingers on the pitch. I think he is ready. He can play, sometimes he will be on the bench, like others, but now I can consider him the same level as Pedro and Willian”

Fra Simon Phillips sin twitter

(Innlegget ble redigert 07.01.19 21:12)

chelsea8
chelsea8Innlegg: 31386
07.01.19 22:50

Chelsea mot Shef. Wed/Luton i fjerde runde av FA-cupen.

 

TheFamous25
TheFamous25Innlegg: 17401
07.01.19 22:55

Veldig bra trekning 

United og Spurs med tøffe borte kamper 

Lew_Ashby
Lew_AshbyInnlegg: 5717
08.01.19 09:02
grock19: Til de som følger spesielt godt med, hva kan man forvente seg av denne Callum med det Catchy etternavnet, Hudson-Odoi, i Bayern?

For å svare seriøst:

På ungdomsnivå kan han bekle alle posisjoner offensivt, men holder hovedsaklig til på venstrekanten. Det er også der han har vært 90% av sine minutter for A-laget. I intervjuet etter kampen i helgen sa han at det passet ham bra å bytte side da Hazard kom inn. Det var også her han produserte sine to målgivende. Begge pasningene vitner om en moden 18-åring, da han bruker farten sin til å få rommet han trenger til å slå pasningen, og istedenfor å bruke flere touch feier inn tidlig til Morata som bare kan sette den i mål. 

Innehar den sjeldne ferdigheten med å ha god ballkontroll i høy hastighet. Ekstrem fart og dribleferdigheter, og kan utfordre begge veier. Sliter fortsatt litt med avslutningene, slik mange spillere i hans alder gjør. God fysikk, og er vel godt over 1,80 høy. Ikke veldig lett å dytte seg på selv i ung alder.

Det som har overrasket meg mest er hvor god han er i pasningsspillet. Både på små flater, og ved innlegg og crossere. Sarri sitt pasningsmønster krever mye fra enkeltspillere, men CHO har vist hver gang han får sjansen at han mestrer det glimrende. Ser ut som han er 10 år eldre på det området. Dette skiller ham emm fra andre raske driblekanter som ikke nådde helt opp (Lennon, Ibe, Routledge), og gjør at jeg vurderer potensialet hans som en mulig verdensklassespiller. 

Det rapporteres også om en seriøs og treningsvillig spiller, og framstår moden og reflektert i de intervjuene jeg har sett.

Ligger noen highlightsvideoer av CHO fra Arsenal-kampen i preseason på youtube. Anbefaler deg å se den dersom du ikke allerede har gjort det. Det er nok hans beste kamp for oss, men alt i alt var han utrolig nok vår beste spiller samlet i forsesongen. Har også vært blant våre beste i to av de 3 kampene han har startet for oss denne sesongen. Fikk dessverre ikke sett bortekampen mot Vidi. 

Også god i innhoppene han fikk for oss ifjor, og alle Chelsea-fans jeg kjenner var allerede da enige om at det var noe spesielt med denne spilleren. 

(Innlegget ble redigert 08.01.19 09:06)

Rory-R
Rory-RInnlegg: 337
08.01.19 10:09
xytheon: Så takk til BVB, Real og Bayern for at de (forhåpentligvis) tvinger frem en forandring hos Chelsea. Sarri må satse på CHO nå, og jeg sliter med å se for meg at han havner i Bayern. Gjør han det, og det samtidig skyldes manglende spilletid til tross for at han har vært god hver gang han har fått sjansen (slik som nå), så mener jeg 100 % oppriktig at man bør legge ned akademiet for godt. Eventuelt kan man rebrande det til noe som gir mer mening. Hva med «Chelsea Player Resale and Development Academy»? Klinger godt i mine ører!

Håper du har rett Xytheon, at Chelsea endelig har sett alvoret i situasjonen. Kan jo tyde på det, gitt hvordan Sarri plutselig har endret hvordan han ordlegger seg om han. Nå er både Pedro og Willian skadet, så CHO må nesten spille, men tror ikke det kun er derfor Sarri omtaler han slik (som et potensielt førstevalg).

Om vi mister han til Bayern ville det vært en skandale for klubben. Gutten er vokst opp i nabolaget og har spilt for Chelsea hele livet. Sancho kom fra Watford og Diaz er tross alt spansk. Blir ikke helt det samme som om vi skulle miste CHO.

 

LeCoq
LeCoqInnlegg: 7718
08.01.19 13:10

BREAKING: Bayern and Chelsea have agreed a £35m fee for Callum Hudson-Odoi. (Sky Sports)

Markedet er helt vanvittig.

Lew_Ashby
Lew_AshbyInnlegg: 5717
08.01.19 13:16
LeCoq: BREAKING: Bayern and Chelsea have agreed a £35m fee for Callum Hudson-Odoi. (Sky Sports) Markedet er helt vanvittig.

Hel. Ve. Te.

Ut ifra et kjapt twitter-søk ser det ut til at det ikke meldes om at klubbene har kommet til enighet. Det er vel kun at BM har tilbudt et beløp som tilsvarer Chelsea sin ønskede pris. Det er såvidt jeg forstår langt fra sikkert at klubben vil akseptere tilbudet, spesielt med det presset fra omgivelsene som har oppstått siste dagene. Det er nærmest et krav om at vi beholder CHO. 

Håper virkelig at vi strekker oss langt for å beholde ham. 

Lew_Ashby
Lew_AshbyInnlegg: 5717
08.01.19 13:20
LeCoq: Markedet er helt vanvittig.

CHO har spilt noe sånt som 3 tellende kamper fra start i sin Chelsea-karriere. Rimelig elleville tilstander ja.

Rory-R
Rory-RInnlegg: 337
08.01.19 13:23
LeCoq: Markedet er helt vanvittig.

Det som vil være vanvittig er om Chelsea faktisk selger han for £35m, for det kan bli et skandalesalg av dimensjoner.

Mener det heller ville være fordelaktig for Chelsea å vente ut kontraktstiden og forsøke å overbevise han, med fare for å tape £35m.

 

Rory-R
Rory-RInnlegg: 337
08.01.19 13:34
Lew_Ashby: Ut ifra et kjapt twitter-søk ser det ut til at det ikke meldes om at klubbene har kommet til enighet.

Klarer du å se hva kilden til Sky Sports er?

Om CHO stikker ville ansvaret ligge på klubben og Sarri.

Klubben har en frysete historie med å ta vare på talentene våre og har ingen god plan for de, utenom å tjene penger.

Sarri har hatt god tid til å gi han noen muligheter etter en fantastisk pre-season. Selv med Willians elendige form og Pedros skader har han knapt figurert på benken i kamper hvor vi stiller b-laget.

Alternativet nå kan være å gi han et tilbud han ikke kan takke nei til. Tviler på at Bayern kan matche det vi kan tilby, hvis vi virkelig satser på å beholde han.

Lew_Ashby
Lew_AshbyInnlegg: 5717
08.01.19 13:35
Rory-R: Chelsea faktisk selger han for £35m, for det kan bli et skandalesalg av dimensjoner.

CHO har mulighet til å bli fanebæreren for akademiet. Et bevis på at man faktisk har en mulighet til å bli en viktig brikke i førstelaget dersom man faktisk er god nok, selv i Roman-æraen. Verdien av det overgår greit pengene BM tilbyr.

 

Lew_Ashby
Lew_AshbyInnlegg: 5717
08.01.19 13:40
Rory-R: Klarer du å se hva kilden til Sky Sports er?

Nope, kun ''Sky Sports News ''understands'' at BM har tilbudt asking price, og at CHO har takket nei til siste kontraktstilbud.

Hehe. 35 miller for 18-åring som aldri har startet en PL-kamp, og som har 18 mnd igjen av kontrakten. Absurde tilstander.

Lew_Ashby
Lew_AshbyInnlegg: 5717
08.01.19 13:48
Rory-R: Klarer du å se hva kilden til Sky Sports er?

Jeg fant.

Sky Sport Germany sin mann Max Bielefeld. Null peil på hvor gode kilder han sitter med. 

Leser nå at flere hevder at det er noen feil i oversettelsen fra tysk til engelsk:

''What he is saying is that a general agreement over €35m has been found but Chelsea don't want to sell till the summer.''

thewaterfall
thewaterfallInnlegg: 3617
08.01.19 14:20

Kan ikke klubben bare love han et salg til sommeren hvis han ikke er fornøyd med vårsesongen? Også kan klubben se til helvete å gi han noen skikkelige sjanser!

Mister vi CHO så blir jeg litt forbanna altså, det skal jeg innrømme. Men forventer at vi gjør som vi pleier å krever en tilbakekjøpsklausul.

Lew_Ashby
Lew_AshbyInnlegg: 5717
08.01.19 14:42
thewaterfall: Kan ikke klubben bare love han et salg til sommeren hvis han ikke er fornøyd med vårsesongen? Også kan klubben se til helvete å gi han noen skikkelige sjanser! Mister vi CHO så blir jeg litt forbanna altså, det skal jeg innrømme. Men forventer at vi gjør som vi pleier å krever en tilbakekjøpsklausul.

Det spekuleres heftig rundt akkurat det. At Chelsea nå avslår alle tilbud fra interesserte klubber, og blir tvunget til å forsøke å overbevise CHO om å skrive under ny kontrakt innen juli. Dette vil selvsagt innebære mye spilletid og et lønnstilbud som overgår hva som i utgangspunktet er fornuftig å tilby en 18-åring uten særlig A-lagserfaring. Dersom ikke CHO setter seg fullstendig på bakbeina, og feks forsøker å streike seg til et salg, så kan jeg ikke se hvordan dette ikke er det beste alternativet. Enten viser CHO at han er en framtidig superstjerne når han får mer spilletid, eller så leverer han under forventningene, og et salg vil være ørlite lettere å svelge.

Risikoen blir da selvsagt at klubben kan tape mye penger dersom CHO fortsatt er bestemt på å forlate Chelsea. Samtidig vil det være mulig å få til en form for budkrig i sommer, og ihvertfall motta noe i nærheten av dagens salgsverdi.

Tviler på at Bayern Munchen er interessert i noen tilbakekjøpsklausul. De har vel ikke for vane å gå med på det, Grock19?

Rory-R
Rory-RInnlegg: 337
08.01.19 15:30
Lew_Ashby: Jeg fant.
Sky Sport Germany sin mann Max Bielefeld. Null peil på hvor gode kilder han sitter med.
Leser nå at flere hevder at det er noen feil i oversettelsen fra tysk til engelsk:
''What he is saying is that a general agreement over €35m has been found but Chelsea don't want to sell till the summer.''

Ok, takker. Interessant å se hvor informasjonen kommer fra.

Føler klubben står litt på kanten av stupet akkurat nå. Det er veldig viktig hva klubben gjør for å løse det som skjer med CHO.

Det viktigste for klubben denne sesongen er å ta fjerdeplassen, det kan vi vel vær enige om.Willian er skadet og i elendig form. Pedro er skadet. Klubben har veldig få offensive alternativer og vi er veldig avhengige av Hazard.

Pulisic får vi ikke før i sommer! Om Chelsea går med på et salg av CHO vil det:

1) Om han selges nå og går med en gang - svekke sjansene våre for topp 4 eller medføre noen panikk-kjøp i god sedvanlig stil.

2) Om han selges nå og går i sommer - medføre masse negativitet for klubben. Sjansene for å beholde Hazard vil ikke akkurat styrkes. CHO vil bli mektig upopulær blandt supporterne og sannsynligvis ikke spille mer denne sesongen.

 

 

oggyboy61
oggyboy61Innlegg: 8254
08.01.19 20:03

Laget i kveld: Chelsea: Kepa, Azpilicueta, Christensen, Rudiger, Alonso, Jorginho, Kante, Barkley, Hazard, Willian, Hudson-Odoi

Subs: Caballero, Kovacic, Pedro, Zappacosta, Giroud, Luiz, Ampadu

(Innlegget ble redigert 08.01.19 20:04)

Rory-R
Rory-RInnlegg: 337
08.01.19 20:03

Hudson Odoi fra start på venstre kant i dag. Ikke dårlig bare det.

Ellers er Morata ikke engang på benken. Det var interessant.

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg