Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Chelsea FC [Klubbtråd]

NYTT TEMA
masterpool

Innlegg: 19257
masterpool
10.02.19 19:32

Jeg er fan av typen Sarriball, men det må gjøres grep. Kante må tilbake i rollen hvor han er verdens beste, Jorginho er en skygge av seg selv, elendig offensivt såvel som defensivt.

Og uansett hva man mener om Higuain, Giroud, eller Morata, dere må få inn en bevegelig og kvikk spiss. Dere vinner aldri ligaen hvis dere ikke får den spiss som deltar mer i spillet.

Så, er det nå kommet sålangt, at jeg tror Sarri er ferdig. Det virker som kritikken hans av eget lag, har ødelagt forholdet til spillerne. Som enkelte allerede har sagt, det virker som ingen bryr seg. Sarri står på siden og lurer på hva som skjer. Hvor er lederne i laget? Luiz virker som han gir faen, Alonso burde spilt for sin fremtidige karriere, Barkley burde løpt til månen og tilbake bare for å få lov å være i Chelsea. 

Jeg antar at de samme spørsmålene og svarene rundt spillernes moral og måten de reagerer på, dukker opp igjen, og jeg kan ikke se at Sarri kommer til å svare noe annet enn at han er sjokkert!

b0lle

Innlegg: 14109
b0lle
10.02.19 19:36
Pogba6: De spillerne som nevnes er dårlige nå under Sarri ja, men var strålende under forrige manageren. Det viser at det ikke er spillerne som er problemet.

Heller ganske ustabile. Pedro og Willian her vært som jojoer i flere år. Barkley har vært bedre under Sarri en Conte, Drinkwater har ikke spilt under Sarri mens Alonso var meget god første sesongen til Conte, noe dårligere i sesong nummer to og nå etter å ha fått ny posisjon viser han at han er en mye bedre wingback. 

Azpi, har nok tapt seg litt men ser ikke på han som problemet og tror han lider av at resten av laget lider. Han vinner ikke kamper for oss alene.

GatlingGun

Innlegg: 47697
GatlingGun
10.02.19 19:43

Blir ikke overrasket om vi ryker ut mot Malmø. Flashback til fadesen i Stavanger i 2002.

Aldri vært spesielt bra mot Skandinaviske lag heller.

idiomatisk

Innlegg: 3440
idiomatisk
10.02.19 19:49

Det er strengt talt ikke overraskende at City knuser Chelsea, og som noen supportere av Chelsea nevner tidligere tråden. Win-win-win.

Liverpool vinner ikke ligaen, og Chelsea må spille i Europa

Dette må føles fantastisk. 

tyvenbjarne

Innlegg: 8992
tyvenbjarne
10.02.19 19:51
AVPD-Blue: Sarriball er ikke akkurt hardporno heller, så skjønner ikke hvorfor estetikken skal være så viktig for deg. Skjønner ikke hvorfor det skal være viktig for noen klubb. Det er faktisk verre. Sarriball begynner å bli noe forutsigbart, og akkurat det er kanskje noe av det som er minst swag av alt i mine øyne.

Vi spiller ikke Sarriball. Sarri prøver, men enkelte spillere gjør ikke det de får beskjed om. Per dags dato spiller vi gåfotball med omtrent null bevegelse foran ballfører.

GatlingGun

Innlegg: 47697
GatlingGun
10.02.19 19:56
tyvenbjarne: Vi spiller ikke Sarriball. Sarri prøver, men enkelte spillere gjør ikke det de får beskjed om. Per dags dato spiller vi gåfotball med omtrent null bevegelse foran ballfører.

Enkelte bør bare bli sparket ned på reservelaget, så får det hentes opp talenter som faktisk bryr seg til å erstatte dem.

Om han ikke gjør noe som helst fremover, så er faktisk ikke Sarri den rette.

Btw, stemmer det også at Sarri ikke er tilstede på treningsfeltet, så er jo det ganske forståelig at spillerne ikke har tilliten. Vi husker alle hvordan det gikk da Villas Boas satt på kontoret mens Chelsea røk på tap etter tap.

(Innlegget ble redigert 10.02.19 19:58)

Folkflesk

Innlegg: 28268
Folkflesk
10.02.19 19:58

"Sarri-ball" er vel en myte skapt av over-entusiastiske supportere. Dette er komplett taktisk surr formidlet av to trenere som får Capello til å fremstå som en Shakespeare-tolker. 

(Innlegget ble redigert 10.02.19 19:59)

GatlingGun

Innlegg: 47697
GatlingGun
10.02.19 19:59
Folkflesk: "Sarri-ball" er vel en myte skapt av over-entusiastiske supportere. Dette er fullstendig taktisk surr formidlet av to trenere som får Capello til å fremstå som en Shakespeare-tolker.

Hvem er du egentlig, og hva gjør du her?

Folkflesk

Innlegg: 28268
Folkflesk
10.02.19 20:01

Skjønner at det er kjipt å tape 0-6 altså, men når ble det innført ID-plikt her? 

WaltonBreckRd

Innlegg: 16126
WaltonBreckRd
10.02.19 20:03
Folkflesk: "Sarri-ball" er vel en myte skapt av over-entusiastiske supportere. Dette er komplett taktisk surr formidlet av to trenere som får Capello til å fremstå som en Shakespeare-tolker.

Her har du og Pogba6 stålkontroll.

tyvenbjarne

Innlegg: 8992
tyvenbjarne
10.02.19 20:03

"Worth remembering that Chelsea's last technical director - Michael Emenalo - has gone 16 months and already been sacked from another job without the club yet replacing him."

 

Men for all del! Spark treneren.

TheFamous25

Innlegg: 18065
TheFamous25
10.02.19 20:11

Har billett til cup finalen men vet da faen om eg gidde å reise bort og bruke masse penger på å se de bli lekt med en gang til

Lew_Ashby

Innlegg: 7948
Lew_Ashby
10.02.19 20:20
xytheon: Gir opp klubben om Sarri sparkes. Representerer en enorm fallitterklæring og fordømmer samtidig klubben til sufferball til evig tid. I så fall sier man i praksis at man ikke er i stand til å endre klubbens identitet og at den eneste veien frem er å gå tilbake til å spille den drittfotballen man kjenner best. Jeg kommer til å sitte der som en zombie under kampene dersom det skjer. Hater søppelfotballen til Conte og Mourinho. 0-10 totalt mot Bournemouth og City endrer ikke på det. Jeg forventet ikke at denne prosessen kom til å være plankekjøring. Basert på ting jeg leser blant Chelsea-fans på Twitter kan det virke som om det var nok av folk som så for seg at dette kom til å gå knirkefritt. De vil ha Sarris hode på et sølvfat. Jeg fatter det ikke, men folk ser fotball på forskjellige måter antar jeg. Jeg var mentalt ferdig med kampen etter tre minutter. Man vet hva man får i de resterende 87 minuttene når man revner i sømmene på helt elementært forsvarsspill fra avspark. Mye er feil, og mye av det må Sarri ta på sin kappe.  Hvorfor han er livredd for å spille CHO, aner jeg ikke. Hvorfor Alonso fremdeles er førstevalg, aner jeg heller ikke. Hvordan Barkley kan starte en kamp som dette sliter jeg også med å fatte. Jeg støtter Sarri 90 % nå, men hadde støttet ham 100 % om ikke disse enkeltspillerne ble prioritert foran yngre og bedre alternativer. CHO må inn i laget. Alonso og Barkley må ut av laget. Det er faktisk udiskutabelt, og jeg sliter med å forstå hvordan han kan stå inne for disse tre valgene. Det gir ingen mening. Blir feil å si at jeg ikke støtter Sarri 100 %. Jeg støtter ham 100 %, men er uenig i en del av hans beslutninger.

Det er så deilig at det finnes supportere av denne klubben som evner å komme med oppegående resonnementer. 

Vi får inn Sarri i et forsøk på å endre fotballfilosofien denne klubben har vært kjent for siden Mourinho 1.0, uten å gjøre noe særlig mtp spillerstallen. Da kaster vi ikke hele prosjektet på sjøen etter 7 måneder når vi er 1 poeng unna CL-plass og videre i alle cuper vi deltar i. Vi har etter min mening langt mer å tape på å sparke Sarri enn å la ham fortsette prosjektet sitt over en lengre periode.

thewaterfall

Innlegg: 3781
thewaterfall
10.02.19 20:31
[Slettet]

(Innlegget ble redigert 22.04.20 16:48)

TheFamous25

Innlegg: 18065
TheFamous25
10.02.19 20:40

Det er ikke feil å sparke tidlig når ting bare blir verre og verre fotball messig. En annen ting er at han nekte å ha plan B.

Er faen meg ingen oppegående normale manager som ikke vil ha plan b.

b0lle

Innlegg: 14109
b0lle
10.02.19 20:44
TheFamous25: Det er ikke feil å sparke tidlig når ting bare blir verre og verre fotball messig. En annen ting er at han nekte å ha plan B. Er faen meg ingen oppegående normale manager som ikke vil ha plan b.

Plan B var vel blant annet å si til Kepa i pausen at det er lov å redde baller som går på mål samt fortelle Barkley at han ikke spiller på Manchester City. 

Det så ut til å fungere bra i 2. omgang. 

TheFamous25

Innlegg: 18065
TheFamous25
10.02.19 20:46

Jamie Carragher on current chelsea: I know its his first season, but it looks like he's turned chelsea into arsenal. 

Så sant som det kan sies

Lew_Ashby

Innlegg: 7948
Lew_Ashby
10.02.19 20:48
TheFamous25: Det er ikke feil å sparke tidlig når ting bare blir verre og verre fotball messig. En annen ting er at han nekte å ha plan B. Er faen meg ingen oppegående normale manager som ikke vil ha plan b.

Vil du sparke Sarri nå? 

 

VisionQuest

Innlegg: 484
VisionQuest
10.02.19 20:54

Om Sarri er riktig mann, det gjenstår å se. Det som ville vært en katastrofe er om han får sparken nå. La han sitte ut sesongen, og gjør en grundig evaluering av sesongens prestasjoner, samt eventuelle kandidater tilgjengelig for jobben og ut i fra det ta en avgjørelse på problemstillingen. Personlig har jeg fortsatt stor tiltro til prosjekt-Sarri, men noe må skje. En åpenbar disharmoni fra sjef til spillere for øyeblikket.

TheFamous25

Innlegg: 18065
TheFamous25
10.02.19 21:08

Ser ingen grunn til å beholde han når han ikke har noen planer what so ever om å forandre sin taktikk. Han evner ikke en gang å se at det er direkte misbruk av Kante å la han spille så høyt.

Han vil aldri innrømme at det er feil valg av han og da nytter det faen ikke å være manager for et lag som har spillere som Chelsea har pdd. 

 

b0lle

Innlegg: 14109
b0lle
10.02.19 21:28
TheFamous25: Ser ingen grunn til å beholde han når han ikke har noen planer what so ever om å forandre sin taktikk. Han evner ikke en gang å se at det er direkte misbruk av Kante å la han spille så høyt.

Dette er større en at Kante spiller i feil posisjon. Veldig mye å peke bå, inkl. individuelle feil.

Som noen har nevnt Sarri må få tid. Vi har prestert meget ustabilt i det siste men Sarri er ikke den første manageren som sliter i sin første sesong. Se på Klopp, klarte ikke CL cuten og det samme gjelder Pochettino. Pep hadde også en svak førstesesong med tidlig CL exit og klarte akkurat å karre til seg CL plass. Og Emery, har vel prestert like ustabilt som Sarri.

OG har du en off dag så sliter du mot City. Vi er vel det 5 eller 6 laget som blir knust av City på den måten i år og var et par tilfellet i fjor også der blant annet Liverpool fikk litt flere en et par banklengs på Ethiad.

Nei, la oss ikke gråte enda. Vi er med i EL, FA cupen og har finale i Ligacupen. Vi er ett poeng bak Ole G i PL. Dette er ikke over!

kytec

Innlegg: 49486
kytec
10.02.19 21:32

Han dere Chelsea-treneren, mister han jobben nå? 

TheFamous25

Innlegg: 18065
TheFamous25
10.02.19 21:38

Tror også at dette tapet var spikeren ikke kistå når det gjelder Hazard og ny kontrakt. Han ser lett at dette Sarri prosjektet er håpløst og aldri noen sinne vil gi edle medaljer til Chelsea. 

Men Hazard har vært 7 sesonger i Chelsea så oss som supportere må være glad for at han valgte Chelsea den gangen i 2012

Raggen_

Innlegg: 7711
Raggen_
10.02.19 21:40

Sarri ryker ikke nå, får ut sesongen. Chelsea kommer tilbake, City var bare enestående i kveld. 

Krisemaksimering. 

chelsea8

Innlegg: 32852
chelsea8
10.02.19 21:46

Dette er krisemaksimering. Riktignok er Chelsea dårlige i ettermiddag, men 4-0 ut fra sjanser og spill etter 25 minutter er i overkant god uttelling. To av målene gir vi bort, et skudd i krysset og en keepertabbe. Slik er fotballivet noen ganger. En skikkelig dårlig dag på jobben mot et av Europas aller beste fotballag.

tyvenbjarne

Innlegg: 8992
tyvenbjarne
10.02.19 21:50
TheFamous25: Det er ikke feil å sparke tidlig når ting bare blir verre og verre fotball messig. En annen ting er at han nekte å ha plan B.

Sarri sa det best selv for en uke siden: 

Sarri on creating a Plan B: "Why? First of all I want to do plan A very well, I think. I don't want to change something at the moment that doesn't work very well. First of all, I want to see my football player well, then we can change something."

Du vil at de skal ha en plan B når de faen ikke klarer å følge plan A? 

thewaterfall

Innlegg: 3781
thewaterfall
10.02.19 21:52

Matt Law stilte et relevant spørsmål på twitter forresten. Hvis Chelsea sparker Sarri allerede, hvilken trener/manager av en hvis kvalitet gidder å ta over? De fleste trenere ser jo i så fall at de ikke får tid hvis ikke alt går på skinner og de får litt motgang!

Å sparke Sarri kommer ikke til å hjelpe oss, jeg tror det kommer til å skade oss.

Ellers verdt å nevne Guardiola på PK etter dagens kamp:

"People don't understand how difficult it is to do something. People expect a manager to arrive, or to buy players and immediately it comes. It needs time."

og

"People don't understand how difficult it is to do something. In my first season it was tough too. It takes time, it needs owners to really believe in it. I don't have to convince Txiki, he knows me. He knows I'm not good when I win or bad when I lose”

 

Villans20

Innlegg: 9095
Villans20
10.02.19 21:56

Kante Opta taklings stats

Ifølge Opta har taklingsprosenten til Kante gått rekordlangt ned siden Sarri ankom klubben.

 

TheFamous25

Innlegg: 18065
TheFamous25
10.02.19 21:57

Når plan A tydeligvis ikke er i nærheten av å fungere i det hele tatt så burde den vrakes fullstendig. 

The definition of insanity is doing the same thing over and over and expecting different results

tyvenbjarne

Innlegg: 8992
tyvenbjarne
10.02.19 22:00
TheFamous25: The definition of insanity is doing the same thing over and over and expecting different results

Hehe, ja denne kan jo flott brukes mot sparking av trenere hvert andre år eller hva?

Hvor mange trenere skal klubben sparke før de finner ut at det kanskje faktisk ikke er trenerne det er noe i veien med?

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg