Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Chelsea FC [Klubbtråd]

NYTT TEMA
Villans20
Villans20Innlegg: 7901
10.02.19 22:02
tyvenbjarne: Hvor mange trenere skal klubben sparke før de finner ut at det kanskje faktisk ikke er trenerne det er noe i veien med?

Langt enklere og billigere å skifte trener enn et helt lag. Forstår veldig godt at eiere gjør det på den måten.

thewaterfall
thewaterfallInnlegg: 3627
10.02.19 22:05
[Slettet]

(Innlegget ble redigert 22.04.20 16:48)

SuperJoeCole
SuperJoeColeInnlegg: 6810
10.02.19 22:29

Total katastrofe hvis Sarri sparkes nå. Han må få mer tid .

Aguero16
Aguero16Innlegg: 4166
10.02.19 22:54

Galskap å sparke Sarri. Takk for kampen. Syns faktisk synd på Chelsea fansen etter kampen. 

startelver
startelverInnlegg: 63437
10.02.19 23:06
Lew_Ashby: Gruer meg til kamp. Glidekremen på plass.

Flott! Hvordan føltes det? 

startelver
startelverInnlegg: 63437
10.02.19 23:11

Trøsten deres får være at alle lag hadde blitt rævkjørt av City i dag.

Sarri er nok snart på vei tilbake til Serie A. 

 

 

Folkflesk
FolkfleskInnlegg: 25410
10.02.19 23:57

Tipper de som er best plassert til å overta jobben er Dortmunds interim-manager fra i fjor Peter Stoger, Domenico Tedesco eller Brendan Rodgers. Zola kan kanskje overta et par-tre kamper med tolk inntil en av disse er på plass.

(Innlegget ble redigert 11.02.19 00:05)

TheFamous25
TheFamous25Innlegg: 17459
11.02.19 00:29
[Slettet]

(Innlegget ble redigert 17.04.20 15:48)

JackNapier
JackNapierInnlegg: 4798
11.02.19 00:48

Snakk om naiv trener. Største tullingen vi har sett, muligens verre enn Scolari og AVB. De har hvertfall noe pokaler å vise til.

JackNapier
JackNapierInnlegg: 4798
11.02.19 01:11

«Hater søppelfotballen til Conte og Mourinho»

Vel, det finnes en mellomting mellom søppelet til disse to og det naive fjolset Sarri fremstår som Chelsea-trener. Conte og Mourinho hadde mye deilig å vise frem før de ble for krevende, mens Sarri har null autoritet. Jeg HATER denne jævla pasningsfotballen som ikke fører noe sted. Jeg er oppfostret på defensiv struktur og harde overganger. Det er Chelsea DNA og det er det vi burde dyrke. Vi var et farlig lag i England og Europa da vi spilte slik, nå er vi like irrelevante som Arsenal har vært siden 2006.

TheOpiate
TheOpiateInnlegg: 15039
11.02.19 08:53
JackNapier: Conte og Mourinho hadde mye deilig å vise frem før de ble for krevende

Nei det hadde de ikke. Deilig og effektivt er ikke det samme...

JackNapier
JackNapierInnlegg: 4798
11.02.19 08:59

Klart de hadde mye deilig. Det finnes mer flott fotball i denne verdenen enn 10000 pasninger og 90 % ballbesittelse. Spesielt Conte sin 343 i gullsesongen var vakkert å se på.

KongOlav2
KongOlav2Innlegg: 41967
11.02.19 09:23
JackNapier: Klart de hadde mye deilig. Det finnes mer flott fotball i denne verdenen enn 10000 pasninger og 90 % ballbesittelse. Spesielt Conte sin 343 i gullsesongen var vakkert å se på.

Conte delvis. Men Mourinho begynner det å bli ganske lenge siden han har hatt et lag med spesielt underholdende spill.

Dersom Sarri er naiv, så det gjelder det flere andre topptrenere i Europa. Personer med resultater på et høyt nivå de siste årene.

Jeg lurer fortsatt på hvem som var hjernen bak mange av de svake kjøpene mot slutten av Contes tid. Var det Conte selv, eller var det noen over ham? Dere sliter fortsatt pga de kjøpene.

(Innlegget ble redigert 11.02.19 09:25)

Lew_Ashby
Lew_AshbyInnlegg: 5934
11.02.19 09:24
JackNapier: nå er vi like irrelevante som Arsenal har vært siden 2006.

Vi er mer relevante enn vi var under Conte ifjor. Da var vi hjelpeløse. Hvorfor er dere så utålmodige? Dere oppfører dere som supportere som kun har opplevd ubetinget suksess, noe sikkert er realiteten for mange her inne. 

KongOlav2
KongOlav2Innlegg: 41967
11.02.19 09:31
Lew_Ashby: Vi er mer relevante enn vi var under Conte ifjor. Da var vi hjelpeløse. Hvorfor er dere så utålmodige? Dere oppfører dere som supportere som kun har opplevd ubetinget suksess, noe sikkert er realiteten for mange her inne.

Dette gjelder grupperinger i alle klubber. Var flere Liverpool-supportere som sutret ang Klopp, og man ser jo Arsenal-supportere drive med utstrakt sutring ang Emery for tiden.

DenPlagsomme
DenPlagsommeInnlegg: 2869
11.02.19 09:36

Mye sutring, og forståelig at folk er utålmodige, men jeg sitter fortsatt i stolen å avventer. 

Sarri spiller ball, og han kommer til å spille den type fotball uavhengig av motstander osv. 

Vi har klagd over defensiv fotball, og at vi vil være laget som styrer kamper og angriper i mange år. Vi forventer også at vi skal klare å gjøre det med samme spillegruppe uten å gjøre mer enn ett kjøp (higuain kom nå, men Jorginho er vel den eneste som har spilt litt)

Sarri trenger tid, og han trenger penger for å kjøpe spillere, som er i stand til å spille den fotballen han vil. Han trenger mye mer dynamiske spillere. Barkley er ikke god nok, Kovasic skaper ikke nok, Azpi er ikke god nok offensivt, Alonso er ...., Luiz er opp og ned, Pedro og Willian er ikke gode nok osv osv. 

Vi trenger å bytte ut en del eldre bein og få inn tovveisspillere som kan bidra over hele banen. 

Slik jeg ser det har vi dette laget nå:

 

-------------------Kepa---------------------

--------Rudiger-----------------------------

-----------------Jorginho-------------------

--------Kante-------------------------------

-------------------------------------Hazard--

--------------Higuain------------------------

 

Kan si mye om Jorginho, men med en spiller som Hamsik ved siden av seg, så avlaster det han mye og lag kan ikke bare ta ut Jorginho i den oppbygende fasen, da vi har flere spillere som kan spre baller. Barkley og Kovacic er ikke gode nok til å gjøre den jobben, og de skaper heller ikke stort foran mål. 

La Sarri få tid, og masse ressurser. Pep var ikke spesielt god i sin første sesong, før han fikk inn systemt og masse spillere som passet inn heller. 

Det som er kjedelig, er så se at Chelseasupportere roper og hyler etter 6 mnd. Sarri hadde ingen pre-season og måtte rett på kamp. Han har ikke hatt tid til å kjøpe spillere som passer inn i systemet (januar får man ikke kjøpt stort), han har kjøpt en ny dynamisk høyreving, som skal ta plassen til Willian og Pedro fra neste år. 

Alt vi trenger er spillere som kan spille den type fotball, og vi får se laget som startet denne sesongen, med glede og god fotball. Fordi uansett hvor destruktiv fotball motstanderlaget spiller, så klarer gode spillere å komme seg igjennom. 

Lew_Ashby
Lew_AshbyInnlegg: 5934
11.02.19 09:38
JackNapier: Snakk om naiv trener. Største tullingen vi har sett, muligens verre enn Scolari og AVB. De har hvertfall noe pokaler å vise til.

Hvem vil du ha inn, og hvilken retning ønsker du at klubben skal ta? Skal vi fortsette med kunstig nødhjelp fra trenere som blir i klubben i maks 2-3 sesonger, slik at vi må begynne på nytt hver bidige gang den uungåelige nedturen kommer? Eller skal vi faktisk forsøke å skape en identitet som kan vedvare over en lengre periode? 

Realiteten er emm at vi er dømt til å være middelhavsfarer til den overskuelige framtid dersom vi ikke skifter retning. 

Lew_Ashby
Lew_AshbyInnlegg: 5934
11.02.19 09:43
DenPlagsomme: Det som er kjedelig, er så se at Chelseasupportere roper og hyler etter 6 mnd. Sarri hadde ingen pre-season og måtte rett på kamp. Han har ikke hatt tid til å kjøpe spillere som passer inn i systemet (januar får man ikke kjøpt stort), han har kjøpt en ny dynamisk høyreving, som skal ta plassen til Willian og Pedro fra neste år.

Det overveldende flertallet av fotballsupportere mangler evnen til å se lenger enn siste 3 kampene. Selv voksne folk. Skjønner det bare ikke. 

Håper nesten at vi går tilbake til å være glad for FA-cupfinale eller seier i EL. For det opplegget som skjer blant Chelsea-supporterne nå er kreft. 

Resultatene har ikke vært gode den siste tiden, men vi er i finalen i LC, videre i FA-cupen, 8-delsfinale i EL og 1 poeng bak CL. Hadde tatt det scenarioet dersom jeg fikk det forespeilet før sesongen. Så er det uromomenter mtp hvordan vi har framstått, men vi ser tendenser til et Chelsea-lag som kan spille meget god fotball etterhvert. Vi sa alle at Sarri-prosjektet ville ta tid før sesongen, da kan vi ikke kaste det ut vinduet etter 7 måneder. 

Lew_Ashby
Lew_AshbyInnlegg: 5934
11.02.19 09:48
KongOlav2: Dette gjelder grupperinger i alle klubber. Var flere Liverpool-supportere som sutret ang Klopp, og man ser jo Arsenal-supportere drive med utstrakt sutring ang Emery for tiden.

Jeg er tilhenger av at supportere får uttrykke seg. Null problem å komme med meninger, men da må de underbygges bedre enn:

''SARRI HAR IKKE PLAN B'' ''SARRI BRUKER BARKLEY OG ALONSO, HAN MÅ SPARKES'' ''SARRI KJEFTER PÅ SPILLERNE, HAN MÅ GÅ''.

Kom med litt mer tanker om hvordan man ønsker at klubben skal operere. Hvordan skal vi spille, hvem ønsker man å få inn? Realiteten er at vi ikke lenger kan kjempe om toppspillerne der ute, og da må vi forsøke å fikse oss på andre måter. Feks ved å få inn et system som gjør at vi kan kjøpe typespillere som vil heve seg når de kommer til oss. 

DenPlagsomme
DenPlagsommeInnlegg: 2869
11.02.19 09:51
Lew_Ashby: Håper nesten at vi går tilbake til å være glad for FA-cupfinale eller seier i EL. For det opplegget som skjer blant Chelsea-supporterne nå er kreft.

Jeg håper vi ryker i FA-cupen, da jeg vil ha kun to fokus. 4 plass og Europa League. De gir Champions League, og om Hazard skal ha 1% sjanse for å bli, er det om vi er med i Champions League, og det er mye penger til å kjøpe inn nye spillere om vi er med der. 

Det jeg lurer på er hvordan laget ser ut neste sesong. Jeg e helt sikker på at United ikke er like mye i flyt i mange år fremover, og de over oss (bortsett fra City) viser seg også som menneskelige og ikke umulige å slå (man må huske at vi slo City på brua)

KongOlav2
KongOlav2Innlegg: 41967
11.02.19 09:57
Lew_Ashby: Jeg er tilhenger av at supportere får uttrykke seg. Null problem å komme med meninger, men da må de underbygges bedre enn: ''SARRI HAR IKKE PLAN B'' ''SARRI BRUKER BARKLEY OG ALONSO, HAN MÅ SPARKES'' ''SARRI KJEFTER PÅ SPILLERNE, HAN MÅ GÅ''. Kom med litt mer tanker om hvordan man ønsker at klubben skal operere. Hvordan skal vi spille, hvem ønsker man å få inn? Realiteten er at vi ikke lenger kan kjempe om toppspillerne der ute, og da må vi forsøke å fikse oss på andre måter. Feks ved å få inn et system som gjør at vi kan kjøpe typespillere som vil heve seg når de kommer til oss.

Enig i den. Jeg var selv ganske kritisk til Rodgers etterhvert, men hadde iallfall ganske mange argumenter for hvorfor jeg var det. Og langt utover valg av enkeltspillere til lagsoppstillingen og generiske utsagn om naivitet.

tyvenbjarne
tyvenbjarneInnlegg: 8924
11.02.19 10:22

Nå er det faen meg igjen 

"'Some players have privately started to complain that everything is “too tactical” and that there is now an overload of instructions that they can’t keep up with. Others wonder whether this squad is actually tactically intelligent enough to really learn this'. (Miguel Delaney, Independent)"

 

(Innlegget ble redigert 11.02.19 10:22)

Lew_Ashby
Lew_AshbyInnlegg: 5934
11.02.19 10:37
tyvenbjarne: "'Some players have privately started to complain that everything is “too tactical” and that there is now an overload of instructions that they can’t keep up with. Others wonder whether this squad is actually tactically intelligent enough to really learn this'. (Miguel Delaney, Independent)"

Forutsatt at dette stemmer - helvetes drittklubb med borskjemte drittspillere. 

Villans20
Villans20Innlegg: 7901
11.02.19 12:32
Pogba6: De spillerne som nevnes er dårlige nå under Sarri ja, men var strålende under forrige manageren. Det viser at det ikke er spillerne som er problemet.

Sarri må tilpasse seg spillerne ikke omvendt.

KongOlav2
KongOlav2Innlegg: 41967
11.02.19 12:33
Villans20: Sarri må tilpasse seg spillerne ikke omvendt.

Eller få mulighet til å skifte ut deler av troppen med spillere han ønsker inn.

JoseLC
JoseLCInnlegg: 1804
11.02.19 13:15

Er 0-6 mot City til å leve med hvis det medfører at Liverpool ikke vinner ligaen?

(Innlegget ble redigert 11.02.19 13:15)

NLHE
NLHEInnlegg: 9614
11.02.19 13:20
JoseLC: Er 0-6 mot City til å leve med hvis det medfører at Liverpool ikke vinner ligaen?

Det er selvfølgelig viktigst å karre seg til topp fire.

Worst case scenario er hvis Liverpool vinner ligaen og Solskjær Utd klarer topp fire (på bekostning av oss) Da må jeg faktisk si opp jobben og flytte ut i skauen.

JackNapier
JackNapierInnlegg: 4798
11.02.19 13:52

Ifølge de gamle sure gubbene på Anti-Liverpool, nei jeg mener Chelsea Supporters Norge er det visst det.

JackNapier
JackNapierInnlegg: 4798
11.02.19 13:53

Da må vi bare vinne EL igjen da!

Lew_Ashby
Lew_AshbyInnlegg: 5934
11.02.19 14:23
Villans20: Ifølge Opta har taklingsprosenten til Kante gått rekordlangt ned siden Sarri ankom klubben.

Samtidig har Kante fortsatt flest offensive brudd i ligaen.

Akkurat i tråd med hva Sarri ønsker. Det er mange problemer i dagens Chelsea-lag, men Kante i en mer dynamisk rolle er ikke i nærheten av å være det største.

 

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg