Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Chelsea FC [Klubbtråd]

NYTT TEMA
chelsea8
chelsea8Innlegg: 30516
19.02.19 06:35

United med 73%(!) treffsiķkerhet på pasningene i går. 

-k9b_
-k9b_Innlegg: 27232
19.02.19 08:26

100% sikker på at Hudson-Odoi forsvinner, og at klubben har gitt opp å beholde han. 

Da gir det mening å slutte å spille han, selv om det er temmelig shitty.

GatlingGun
GatlingGunInnlegg: 46732
19.02.19 08:44

Vi så akkurat samme situasjonen da det begynte å gå dårlig med Conte. Den samme lagoppstillingen, de samme forutsigbare byttene og staheten med tanke på taktikk. Conte var heller ikke rette mannen for denne spillergruppen.

Vi trenger en manager som er kreativ, har god evne til å tilpasse taktikk, som gir tillit på grunn av og ikke til tross for talent og som krever 110% i hver kamp. En manager som viser at det vil få konsekvenser når man ikke presterer over tid.

Tillit er ikke 20 minutter i ligacupen, når man leder 3-0. Tillit går ut på å ha troen på en spiller uansett motstander, stilling og situasjon.

Sarri er bare ikke den mannen. Synd. 

KongOlav2
KongOlav2Innlegg: 38989
19.02.19 08:54
GatlingGun: Vi trenger en manager som er kreativ, har god evne til å tilpasse taktikk, som gir tillit på grunn av og ikke til tross for talent og som krever 110% i hver kamp. En manager som viser at det vil få konsekvenser når man ikke presterer over tid.

Og hvem mener du er dette i dagens toppfotball? Conte var jo en av dem som virker dyktigst i å tilpasse taktikken, men det gikk ikke bra. Guardiola er kanskje en av dem som er mest "sta" når det gjelder egen spillestil, men håver likevel inn trofeer.

GatlingGun
GatlingGunInnlegg: 46732
19.02.19 09:00
KongOlav2: Og hvem mener du er dette i dagens toppfotball? Conte var jo en av dem som virker dyktigst i å tilpasse taktikken, men det gikk ikke bra. Guardiola er kanskje en av dem som er mest "sta" når det gjelder egen spillestil, men håver likevel inn trofeer.

Det er ikke lett å svare på det, men skal man ha kontinuitet må man ha den rette mannen.

Vi kan ikke ha kontinuitet bare for kontinuitetens skyld heller.

KongOlav2
KongOlav2Innlegg: 38989
19.02.19 09:08
GatlingGun: Det er ikke lett å svare på det, men skal man ha kontinuitet må man ha den rette mannen. Vi kan ikke ha kontinuitet bare for kontinuitetens skyld heller.

Såklart ikke, men skal man bytte bør man i de fleste tilfeller ha en klar plan på hva man skal gjøre etterpå. Det er en ting om man har en ubrukelig manager slik som Liverpool med Hodgson, eller en som skaper så dårlig stemning som en Mourinho i full meltdown-modus. Da er det kanskje greit å sparke manageren uten at man har en plan.

Jeg klarer dog ikke å se at det er SÅ krise i Chelsea. Dere må/bør uansett skifte ut 5-6-7 av de 18-20 mest brukte spillerne i førstelagstroppen, og det alene er et argument for Sarri burde fått tid til å få inn flere av de spillertypene han ønsker. Han fikk et mannskap i fanget med bl.a. Zappacosta, Moses, Alonso, Bakayoko, Drinkwater, Barkley, Willian, Morata og Giroud som førstelagsalternativer. Det kan være at man får til en ganske markant forbedring om han får lov til å skifte ut denne gjengen med spillere som passer ham bedre.

Og av de store managernavnene er det neppe mange som er aktuell. Guardiola, Klopp og Poch er ikke det. Dere har allerede prøvd Conte og Mourinho. Videre er Ancelotti kanskje på nedadgående kurve i karrieren, og er kanskje heller ikke en lagbygger slik som dere trenger. Da gjenstår ikke mange. Tør dere prøve Simeone som er den av de store managernavnene med en enda "kjipere" spillestil enn både Conte og Mourinho?

(Innlegget ble redigert 19.02.19 09:13)

GatlingGun
GatlingGunInnlegg: 46732
19.02.19 09:14
KongOlav2: Jeg klarer dog ikke å se at det er SÅ krise i Chelsea. Dere må/bør uansett skifte ut 5-6-7 av de 18-20 mest brukte spillerne i førstelagstroppen, og det alene er et argument for Sarri burde fått tid til å få inn flere av de spillertypene han ønsker. Han fikk et mannskap i fanget med bl.a. Zappacosta, Moses, Alonso, Drinkwater, Barkley, Willian, Morata og Giroud som førstelagsalternativer. Det kan være at man får til en ganske markant forbedring om han får lov til å skifte ut denne gjengen med spillere som passer ham bedre.

En del av problemet er at han setter utpå det samme laget hver gang, og gir ikke sjansen over tid til spillere som muligens fortjener det mer.

Det gjør at disse spillerne ikke føler de må jobbe noe særlig for å komme på laget, i tillegg til at de som sitter på utsiden etter hvert bare føler en hjelpesløshet, og at uansett hva de gjør på trening så vil det ikke hjelpe dem inn i kamptroppen.

Sarri har gjort troppen apatisk og det taper dem kamper. Dessverre.

GatlingGun
GatlingGunInnlegg: 46732
19.02.19 09:15
KongOlav2: Og av de store managernavnene er det neppe mange som er aktuell. Guardiola, Klopp og Poch er ikke det. Dere har allerede prøvd Conte og Mourinho. Videre er Ancelotti kanskje på nedadgående kurve i karrieren, og er kanskje heller ikke en lagbygger slik som dere trenger. Da gjenstår ikke mange. Tør dere prøve Simeone som er den av de store managernavnene med en enda "kjipere" spillestil enn både Conte og Mourinho?

Ancelotti er den eneste(sammen med Ranieri) jeg ikke så en grunn til å sparke.

Ambisjoner er vel og bra, men når ambisjonene er så langt ifra evnene pdd så går det i grøften. Hver gang.

Man kan ikke stille til løp i Formel 1 med en VW Passat.

KongOlav2
KongOlav2Innlegg: 38989
19.02.19 09:42
GatlingGun: Ancelotti er den eneste(sammen med Ranieri) jeg ikke så en grunn til å sparke. Ambisjoner er vel og bra, men når ambisjonene er så langt ifra evnene pdd så går det i grøften. Hver gang. Man kan ikke stille til løp i Formel 1 med en VW Passat.

Men er det så dårlig at en endring er helt påkrevd? Fordi det er i ferd med å gå helt i grøfta?

GatlingGun
GatlingGunInnlegg: 46732
19.02.19 09:46
KongOlav2: Men er det så dårlig at en endring er helt påkrevd? Fordi det er i ferd med å gå helt i grøfta?

Jeg føler det sånn nå. Zappacosta-byttet igår var dråpen for min del.

Ayebee
AyebeeInnlegg: 12038
19.02.19 09:46
xytheon: Støtter Sarri, men han gjør det ikke lett for meg. Byttene er ekstremt forutsigbare. Hvordan ender man opp med å gjøre et rent høyrebackbytte med 10 minutter igjen når man ligger under med to mål i en utslagskamp? Henger ikke på greip. Formasjonen er 4-3-3 selv om livet hans måtte stå på spill. La oss si at Sarri var forgiftet og kom til å dø i løpet av fem minutter med mindre han skiftet formasjon. Tror han hadde tatt den deathen uten å nøle.  Og ungdommen da. De bryr vi oss ikke noe om. De samme spillerne som svikter gang på gang skal i stedet få fornyet tillit.  Willian inn for Pedro, Barkley inn for Kovacic og Zappa inn for Azpi. Hvorfor ikke bare avskaffe spillerbytter? Skjønte på forhånd at han kom til å være rigid av seg. Jorginho SKAL være regista, og det SKAL funke. La oss bare overse at engelske lag enkelt tar ham ut av kampen, og at han mangler mobilitet og defensive fibre til å beskytte en særdeles svak backfirer. Han skal bryte linjene til motstanderne med pasningsregisteret sitt, men jeg sliter med å se nøyaktig hva han tilfører pr. dags dato.  Vi triller mye ball mot dype forsvar. Føler ikke at han gir oss allverden i den fasen av spillet. Gjennombruddskraft mot etablert forsvar har vi jo uansett ikke. Han tas også forholdsvis enkelt ut i oppspillsfasen. Flere og flere lag stiller med midtbanediamant mot oss, og det funker hver gang.  Greit, Sarri må få sommeren til å få inn sine spillere, men når noe åpenbart ikke fungerer, så endrer man noe. Man omstiller seg og bevisstgjør seg selv i tråd med sine omgivelser. Sarri er så manisk opptatt av at hans fotballfilosofi skal fungere at vi bare kommer til å gjøre det samme om og om igjen helt til det enten fungerer eller han får fyken. Og nå frykter jeg genuint at han får fyken.

Dette her er ikke en tekst fra noen som støtter Sarri helt og holdent, og det burde du/vi ikke heller.

Tror de fleste som fortsatt støtter Sarri kommer til å miste motet hvis denne formen fortsetter frem mot sommeren. Personlig vet jeg ikke egentlig hvor jeg står..

Ja, vi burde selvsagt gi trenere tid, men nå må jo også treneren være verdt å satse på. I Premier League ser jeg ikke for meg at man kan lyktes med en trener som nekter å ha en plan B. Nekter å gjøre forandringer. Det at man velger å tape med det samme laget kamp ut og kamp inn fremfor å prøve våre unggutter (CHO) er jo rett og slett helt ufattelig.

Vi ligger under, og laget endrer ikke på noe som helst. Vi spiller den samme gåfotballen med den samme trege pasningsstilen. Og ja, jeg innser at med det perfekte laget kunne Sarriball vært fløte offensivt, men slik det er nå så er det ikke det.

Chelseas styrke de siste 15 årene har først og fremst ligget i hurtig kontringsfotball og solid defensiv struktur. Skal man endre Chelseas identitet basert på en trener som ikke ser ut til å vite helt hva han skal gjøre i denne ligaen? 

Vi kommer til titalls innleggsforsøk hver kamp, men i boks har man én spiss som blir crowded av fire spillere hver gang. Man legger inn på måfå uten å egentlig ha tro på at ballen kommer til å gå i mål.

Ahhh jeg vet ikke hva man skal si. Det er så mye negativt om dagen. Jeg skulle bare ønske det var et lyspunkt.

Jeg tenker forsåvidt at det viktigste er å beholde Hazard, og i den grad managerskifte fra eller til vil endre på dette, burde vært å ta i betraktning. Selvsagt er ingen spillere større en klubben, men det er vitterlig ikke treneren heller.

 

KongOlav2
KongOlav2Innlegg: 38989
19.02.19 09:50
GatlingGun: Jeg føler det sånn nå. Zappacosta-byttet igår var dråpen for min del.

Da bør i så fall Chelsea-ledelsen ha en viss formening om hvor veien videre bør gå. Dere har gått fra kanskje den kjipeste blant toppmanagerne i Mourinho, via en fortsatt forsiktig og pragmatisk Conte til en av de mest ambisiøse managerne i Sarri. Og mange av spillerkjøpene de siste årene henger lite på greip. Så her bør Chelsea-ledelsen virkelig ha planer for videre utvikling om de tar grepet med å sparke Sarri.

KongOlav2
KongOlav2Innlegg: 38989
19.02.19 09:52
Ayebee: Chelseas styrke de siste 15 årene har først og fremst ligget i hurtig kontringsfotball og solid defensiv struktur. Skal man endre Chelseas identitet basert på en trener som ikke ser ut til å vite helt hva han skal gjøre i denne ligaen?

Det var da først og fremst i Mourinhos perioder og delvis under Conte det var slik. Ancelottis periode kan da overhodet ikke betraktes som likedan. Og skal man virkelig ha så lite ambisjoner i en toppklubb at man bygger en identitet i spillestilen basert på solid defensiv struktur og kontringer? Det høres litt ut som en falitterklæring å gi opp en litt mer ambisiøs spillestil etter litt over en halv sesong, og før ny manager er gitt en skikkelig sjanse til å rydde opp i en spillerstall som ikke er spesielt godt sammensatt.

GatlingGun
GatlingGunInnlegg: 46732
19.02.19 09:56
KongOlav2: Da bør i så fall Chelsea-ledelsen ha en viss formening om hvor veien videre bør gå. Dere har gått fra kanskje den kjipeste blant toppmanagerne i Mourinho, via en fortsatt forsiktig og pragmatisk Conte til en av de mest ambisiøse managerne i Sarri. Og mange av spillerkjøpene de siste årene henger lite på greip. Så her bør Chelsea-ledelsen virkelig ha planer for videre utvikling om de tar grepet med å sparke Sarri.

Spillerkjøpene de siste årene har vært preget av nødløsninger og tilfeldigheter. Det virker ikke som om styret har en plan.

KongOlav2
KongOlav2Innlegg: 38989
19.02.19 10:03
GatlingGun: Spillerkjøpene de siste årene har vært preget av nødløsninger og tilfeldigheter. Det virker ikke som om styret har en plan.

Ja, det virket ganske bingo. Og ganske lite samstemthet mellom Conte og styret. F.eks iht til denne artikkelen:

https://www.nrk.no/sport/_conte-gjor-en-stralende-jobb-i-chelsea_-1.13897856

Her står det bl.a:

"Flere britiske aviser, The Guardian inkludert, har skrevet at Conte lenge har jaktet Leonardo Bonucci, Arturo Vidal og Alex Sandro. Men trioen har vært dyr, og både Bonucci og Vidal er 30 år."

"Historien gjentok seg i januar. Både The Guardian og The Times skriver at Conte ville blåse nytt liv i forhandlingene om Sánchez, Virgil van Dijk og vingbacken Alex Sandro, som Chelsea jaktet i fjor. Men Sánchez dro til United og Van Dijk til Liverpool".

Greit nok at Contes ønsker virket både urealistisk og uhensiktsmessig, men det måtte da vært en mellomting mellom dette å kjøpe Zappacosta, Emerson, Bakayoko, Drinkwater og Barkley.......

(Innlegget ble redigert 19.02.19 10:03)

GatlingGun
GatlingGunInnlegg: 46732
19.02.19 10:07

Jeg er villig til å gi Sarri én siste sjanse til helgen. Setter han ut spillere som har underprestert så til de grader og gir sjansen til noen av de andre i LC-finalen, så er det håp. Uansett resultat.

Det er bedre å tape slik enn å følge samme oppskriften hver gang, med samme resultat.

Folkflesk
FolkfleskInnlegg: 19945
19.02.19 10:11
GatlingGun: Jeg er villig til å gi Sarri én siste sjanse til helgen. Setter han ut spillere som har underprestert så til de grader og gir sjansen til noen av de andre i LC-finalen, så er det håp. Uansett resultat.

Så hvis han gjør et par bytter og går på en ny 0-6 så er det helt greit?

GatlingGun
GatlingGunInnlegg: 46732
19.02.19 10:31
Folkflesk: Så hvis han gjør et par bytter og går på en ny 0-6 så er det helt greit?

Nei, det er ikke greit. Gud bedre så enkel du er. Gjør han noen bytter så signaliserer han iallefall at det ikke er akseptabelt å ikke prestere over tid, da har han iallefall prøvd. 

Det er ikke bare hva man taper som betyr noe, men hvordan man taper.

startelver
startelverInnlegg: 52742
19.02.19 10:33

Skal dere fortsette tradisjonen med å sparke trenere en gang i året i snitt ? Mye som tyder på det, Sarri overlever ikke sesongen.  

GatlingGun
GatlingGunInnlegg: 46732
19.02.19 10:36
startelver: Skal dere fortsette tradisjonen med å sparke trenere en gang i året i snitt ? Mye som tyder på det, Sarri overlever ikke sesongen.

Glimrende analyse og problemstilling. La oss diskutere dette.

caliblue
caliblueInnlegg: 13601
19.02.19 10:46

Tviler på at det er noen vei tilbake for Sarri nå. Nå har han vel ikke mistet garderoben i like stor grad som managere bruker å gjøre hos Chelsea, men han virker å ha mistet fansen på rekordtid.

F$%k Sarri Ball sang hjemmefansen i går. Det var vel også rapporter om det ble sunget Bring Mourinho back. I tillegg til jo mer frustrert de ble over Sarri, jo mer sang de om Lampard.

Greit nok at fotballsupportere er enkle og har gullfiskhukommelse, men snur ikke stemningen i løpet av et par kamper, regner jeg med det er kjørt.

GatlingGun
GatlingGunInnlegg: 46732
19.02.19 10:50
caliblue: Greit nok at fotballsupportere er enkle og har gullfiskhukommelse, men snur ikke stemningen i løpet av et par kamper, regner jeg med det er kjørt.

Det hjelper ikke med slike utsagn heller. Han gjør fansen til sin fiende med dette her:

After chants of 'Fuck Sarriball' and 'You're getting sacked in the morning', from Chelsea fans, he responded: "I am worried about the result. Not about the fans."

JackNapier
JackNapierInnlegg: 4798
19.02.19 12:55

Det overordnede problemet i Chelsea FC om dagen er faktisk hverken tafatte, overbetalte, giddalause spillere eller en naiv, sta og kreativitetsløs manager. Det overordnede problemet er rett og slett at blant de som tar avgjørelser om hvem som skal hentes av manager og spillere sitter det ingen fotballfaglig kompetanse, det sitter kun økonomer. Ta for eksempel Marina Granovskaia, fantastisk forhandler, men ingen fotballfaglig bakgrunn.

Denne klubben har gått nedover helt siden Michael Emenalo så seg nødt til å pakke sekken sin fordi Mourinho ble ansatt over hodet på ham og på tvers av visjonen for type spillere som skulle hentes inn. Jeg sier ikke at Emenalo var en Gud, men det er veldig tydelig at vi ikke lenger har en plan, noe vi hadde for 10 år siden. Og det verste er at det var Emenalo som fikk skylden for ting av fans...

Justice 96
Justice 96Innlegg: 38951
19.02.19 13:05

Ser ut som en jobb for Benitez å rydde opp i. 

Ayebee
AyebeeInnlegg: 12038
19.02.19 13:34
Justice 96: Ser ut som en jobb for Benitez å rydde opp i.

Grus Hidinc

BigTonyAdams
BigTonyAdamsInnlegg: 17642
19.02.19 13:45
GatlingGun: Vi så akkurat samme situasjonen da det begynte å gå dårlig med Conte. Den samme lagoppstillingen, de samme forutsigbare byttene og staheten med tanke på taktikk. Conte var heller ikke rette mannen for denne spillergruppen. Vi trenger en manager som er kreativ, har god evne til å tilpasse taktikk, som gir tillit på grunn av og ikke til tross for talent og som krever 110% i hver kamp. En manager som viser at det vil få konsekvenser når man ikke presterer over tid. Tillit er ikke 20 minutter i ligacupen, når man leder 3-0. Tillit går ut på å ha troen på en spiller uansett motstander, stilling og situasjon. Sarri er bare ikke den mannen. Synd.

Dere som med oss ønsker vel litt for ofte det vi ikke har, kontra hva som egentlig er fornuftig. 
Vi vinglet med taktikkene våre og nå ønsker fanbasen seg at vi spiller oftere med den samme, bare ikke den vi har nå, selv om den har vært den samme over tid.
Under Wenger savnet vi igjen at den ikke ble byttet ofte nok.

Byttene deres er forutsigbare, det var våres under Wenger også (70 min), nå i det siste har vår fanbase klaget på at vi bytter for fort.

Dere som oss krever konsekvenser for å ikke prestere.
"En manager som viser at det vil få konsekvenser når man ikke presterer over tid."
Dette fikk jo Özil, nå skriker fanbasen om at han må starte hver kamp.
"Tillit er ikke 20 minutter i ligacupen, når man leder 3-0. Tillit går ut på å ha troen på en spiller uansett motstander, stilling og situasjon."
Dette er jo igjen fort litt motstridende med det første....
Dette fikk jo også unge Iwobi til store protester da han ikke presterte med tillit.

Dette handler ikke om Arsenal, men kjernen her, det er veldig resultatorienterte meninger alt sammen.
Hadde Sarri fått resultatene, hadde han blitt hyllet som JM ble i deres tid, da han kjørte samme lagoppstilling uke etter uke.
Når det går i mot, får Sarri samme problemene som Wenger fikk hos oss.

Spørsmålet er vel heller kanskje om problemet deres ligger dypere enn Sarri alene, mannen har jo bevist resultater før og at han egentlig er en god manager.

Men er ledelsen som stadig tar feil valg på managerfronten for dårlig?
Er det sportslige ansvaret i klubben, som lar talenter glippe og de får blomstre andre stadig for dårlig?

Jeg skjønner deres frustrasjon til det fulle, da vi også kjenner denne på kroppen og har gjort over flere år, men jeg vet bare ikke om løsningen er så enkel å bytte manager igjen, kontra å la han få bygge sin egen stall og sportslig opplegg.


Lew_Ashby
Lew_AshbyInnlegg: 4824
19.02.19 14:06
BigTonyAdams: Jeg skjønner deres frustrasjon til det fulle, da vi også kjenner denne på kroppen og har gjort over flere år, men jeg vet bare ikke om løsningen er så enkel å bytte manager igjen, kontra å la han få bygge sin egen stall og sportslig opplegg.

Hele klubben framstår pill råtten akkurat nå. Den kampen igår gjorde vondt, sannsynligvis forsterket av at jeg så den med flere United-supportere. 

Trenger noen dager til på å fordøye skuffelsen, men har en del tanker. Når tilnærmet samtlige supportere på Matthew Harding End synger imot Sarri og laget, så er bunnen snart nådd.

Frykter for øvrig at k9b har rett, og at CHO kategorisk har utelukket at han fortsetter i klubben.

-k9b_
-k9b_Innlegg: 27232
19.02.19 14:12
caliblue: Det var vel også rapporter om det ble sunget Bring Mourinho back

Fra Man Utd-fansen. 

Det er nokså vesentlig.

Makatelli
MakatelliInnlegg: 10054
19.02.19 14:15
Lew_Ashby: CHO kategorisk har utelukket at han fortsetter i klubben.

Han har nok gjort det. Jeg ser ingen grunn til at han burde bli i Chelsea. Lønn er isåfall det eneste de kan lokke med. Chelsea som klubb er derimot ikke noen pushovers når det gjelder slikt så jeg kan se for meg at de nekter ham å dra selv om han gjør sitt ytterste for å komme seg vekk.

caliblue
caliblueInnlegg: 13601
19.02.19 14:39
JackNapier: Det overordnede problemet i Chelsea FC om dagen er faktisk hverken tafatte, overbetalte, giddalause spillere eller en naiv, sta og kreativitetsløs manager. Det overordnede problemet er rett og slett at blant de som tar avgjørelser om hvem som skal hentes av manager og spillere sitter det ingen fotballfaglig kompetanse, det sitter kun økonomer. Ta for eksempel Marina Granovskaia, fantastisk forhandler, men ingen fotballfaglig bakgrunn. Denne klubben har gått nedover helt siden Michael Emenalo så seg nødt til å pakke sekken sin fordi Mourinho ble ansatt over hodet på ham og på tvers av visjonen for type spillere som skulle hentes inn. Jeg sier ikke at Emenalo var en Gud, men det er veldig tydelig at vi ikke lenger har en plan, noe vi hadde for 10 år siden. Og det verste er at det var Emenalo som fikk skylden for ting av fans...

Her var det vel veldig mye rart?

Det at Emenalo ikke ble direkte erstattet med en big shot utenfra stemmer, men det betyr ikke at Chelsea ikke sitter på masse sportslig kompetanse.

Liverpool er vel laget som har truffet best på overgangsfronten de siste par årene og deres sporting director Michael Edwards er lite profilert og har klatret i organisasjonen internt. Om Emenalo var så god som du vil ha det til, er det vel gode grunner for å bygge videre på hans verk fremfor å hente inn en director of football som snur opp ned på organisasjonen?

Det var heller ikke under Mourinho at Emenalo forlot Chelsea. De gjorde han som følge av konfliktene mellom Conte og en klubbledelse som trakk i hver sin retning. Med Emenalo i midten.

På meg virker det som om Emenalos rolle og den jobben han gjorde blir sett på som viktigere for hver dag han har vært borte. Ikke lenge før man får servert historier om at han gikk på vannet. For all del, Emenalo gjorde en fantastisk jobb for Chelsea i mange år, men det står også hans navn med store bokstaver på mindre populære overganger som kjøpene av Barkley, Batshuayi og Drinkwater.

Emenalo er jo ledig på markedet nå. Etter å ha blitt gjort til syndebukk for alt som har gått til helvete i Monaco. Det ble vel påstått at populære Jardin som trakk seg tidligere i høst krevde at Emenalo måtte fjernes for at han skulle komme tilbake som trener.

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg