Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Chelsea FC [Klubbtråd]

NYTT TEMA
oggyboy61
oggyboy61Innlegg: 8163
25.02.19 09:10
SuperJoeCole: Avgjørende å vinne på onsdag da.

Gårdagens kamp er by far, den beste på lenge. God intensitet og moral i laget. Spiller laget like bra på onsdag, så kan det absolutt ende opp med 3 poeng mot Spurs. 

Jeg ønsker meg Hazard - Higuain - CHO fremme i angrepet.

Resten av uttaket får Sarri ordne med ;-)

 

b0lle
b0lleInnlegg: 13741
25.02.19 09:56
SuperJoeCole: B0lle -utdyp er du snill. Kepa er verdens dyreste keeper. Jeg hadde forventninger. Han leverer ikke. Hverken mtp prestasjoner eller psykisk.

Han har hvert mildt sagt variabel ja, og selvsagt ikke levd opp til merkelappen som verdens dyreste keeper. 

Jeg vet at det er lett og dra sammenligninger til andre spillere som gjerne har blitt sendt på dør men det var to hapløse sammenligninger i går som jeg noterte meg.

Først ut er din sammenligning med Mutu. Han levde ikke opp til den stive prisen (den gangen) men nå var det jo ikke derfor Mutu kun fikk en sesongi Chelsea. Han ble tatt for doping og nærmest kastet seg selv ut av klubben. Kepa fortjener selvsagt ikke bli nevnt i sammenheng med han, uasnett hvor dårlig han måtte prestere.

Så også en sammenligning med Kamara som nylig forlot Fullham. Ja, en situasjon kunne sammenlignes nemlig da han stjal et straffespark. Men han ble kastet på dør etter flere episoder på treningsfeltet der den siste medførte at han måtte bli anholdt.

Så når man nevner at Kepa burde bli sendt hjem så er poenget mitt at det må vel være mulig å sammenligne han med andre som har underprestert eller gjort håpløse ting på banen og ikke dop huer og de som oppfører seg som apekatter utenfor banen.

terry_26
terry_26Innlegg: 7470
25.02.19 11:06

Lurer på om utfallet blir av denne situasjonen, eller om i det hele tatt blir noe utfall.

Etter min mening så opptrådte Azpi svært lite som en kaptein det situasjonen. Litt voldsomt å strippe han for båndet basert på den situasjonen, men det der hadde aldri skjedd med JT på banen. Luiz prøvde iallfall. 

tyvenbjarne
tyvenbjarneInnlegg: 8898
25.02.19 11:10
terry_26: Etter min mening så opptrådte Azpi svært lite som en kaptein det situasjonen. Litt voldsomt å strippe han for båndet basert på den situasjonen, men det der hadde aldri skjedd med JT på banen. Luiz prøvde iallfall.

Azpi gikk også rett gjennom mixed-zone i går.

Lite som tilsier at han er kapteinmateriale, unnskyldningen hans på at han ikke gjorde noe i løpet av kampen var mildt sagt flau.

terry_26
terry_26Innlegg: 7470
25.02.19 11:30

Forferdelig formulert av meg. Skylder på tredagers i helga, og tidenes blåmandag.

mac_stoffer
mac_stofferInnlegg: 3689
25.02.19 11:40
tyvenbjarne: i løpet av kampen var mildt sagt flau.

... men straffen var i det minste god. Hvorfor tar ikke alle sånne straffer? Jeg _visste_ at Jørgen kom til å bomme. Det er ganske utrolig at han tror han kan ta den straffen x-antall ganger på rad uten at noen til slutt avslører han. Det er liksom ingen plan B.

TheFamous25
TheFamous25Innlegg: 17306
25.02.19 13:33

Jaja då fikk jeg desverre oppleve mitt første tap her i London . Blei nesten 60 kamper så skal ikke klage på det

Satse på et bedre resultat på onsdag mot SPURS 

GatlingGun
GatlingGunInnlegg: 47209
25.02.19 15:06
TheFamous25: Satse på et bedre resultat på onsdag mot SPURS

Lykke til og tvi tvi!

GatlingGun
GatlingGunInnlegg: 47209
25.02.19 15:23

Følelsen min nå er god og neste kamp kan ikke komme kjapt nok. Lenge siden jeg har hatt denne følelsen.

mac_stoffer
mac_stofferInnlegg: 3689
25.02.19 18:05

Kampen på onsdag vises (selvfølgelig) på tv2, MEN er dette første ganng Chelsea blir prioritert over både Liverpool og United? 

Slikkepott
SlikkepottInnlegg: 12680
25.02.19 18:12
mac_stoffer: MEN er dette første ganng Chelsea blir prioritert over både Liverpool og United?

Tottenham.

Tottenham blir prioritert.

 

mac_stoffer
mac_stofferInnlegg: 3689
25.02.19 18:31
Slikkepott: Tottenham. Tottenham blir prioritert.

Cool story. Tell me more

xytheon
xytheonInnlegg: 18818
25.02.19 21:32

Synd at Kepa stjal så mye oppmerksomhet fra det som egentlig var en veldig oppløftende opplevelse frem til straffekonken. Vi fikk litt Sufferball før pause, der Sarri viste seg fra en litt mer taktisk fleksibel side. Etter pause tok vi over kampen, og var det beste laget. Særlig etter at RLC og CHO inntok scenen ble det fart på sakene. For meg kommer førstnevnte til å være en must-starter ut sesongen. Synes han er miiiilevis foran Kovacic og Barkley. Har et enormt balltalent. Tenk om Hazard hadde buet løpet sitt med 10 cm mer. Vi hadde omtrent snakket om sesongens deiligste Chelsea-assist.

Føler at vi hadde tatt det om ikke Kepa-situasjonen hadde inntruffet. Uansett godt gjort å tape en straffekonk mot Ederson. Fyren redder aldri straffer i normaltid. Hjelper heller ikke på at Kepa stod for en gigantisk keepertabbe på Agüeros straffe. Man vinner ikke straffekonker når man lar de der gå inn. 

En bra kamp fra vår side, og Sarri kjøpte seg tid. Ansiktsuttrykkene til Buck og Granovskaia sa det meste da Sarri var oppe for å hente medaljen sin. Førstnevnte vil nok ha ham ut, mens sistnevntes ansikt lyste opp som en sol. Vi trenger dog seier mot Spurs på onsdag. Taper vi den er jeg redd Sarris tid i Chelsea er over. 

Folk som hardnakket hevder at «dersom jeg var Chelsea-fan, så hadde jeg aldri ønsket å se Kepa spille for Chelsea igjen»: Messi gjorde det der under Enrique. Dere ville mao. ønsket at Messi ble kicket ut av klubben dersom dere var Barca-fans, antar jeg. 

Kepa dreit kanskje på draget, men jeg tror det kom fra et godt sted. Intensjonen hans var god, men gjennomføringen var ikke gjennomtenkt. Det hele backfiret enormt, og skadet laget, spilleren selv, og ikke minst Sarri. Idiotisk av Kepa, og dårlig av de andre spillerne som bare stod der og lot ham ignorere sin manager.

(Innlegget ble redigert 25.02.19 21:34)

beardman
beardmanInnlegg: 2793
25.02.19 22:05
xytheon: Messi gjorde det der under Enrique.

Link?

VisionQuest
VisionQuestInnlegg: 273
25.02.19 22:13
beardman: Link?
Hunkpapa
HunkpapaInnlegg: 3351
25.02.19 22:17
LaGoeba: Det er diskutert i den forstand at hvis en spiller drøyer med å gå av banen så blir det gult kort for drøying, men hvor kommer nekting av å gå av banen i regelverket er det jo ingen som fant ut av. Eller som JLocke skrev, man kan ha funnet et utrolig interessant smutthull i regelverket.
Det hadde vært absolutt det som kunne blitt gjort. Men hvis Moss mener at han ikke har noen regler som støtter opp under det, som høres veldig merkelig ut, så får man en så forvirrende situasjon som dommerteamet får i stand idag.

Det med keeperen handler ikke om regler i fotballspillet, gule eller røde kort osv. Det handler om en spiller som offentlig driter i hva "sjefen" sier. Det å miste garderoben er så. Det skjer i det skjulte. og det ydmyker ikke manageren utad. Det som skjedde i kampen mot Man City er mytteri og ordrenekt i en og samme situasjon for åpen scene.

Har aldri sett noe lignende før, eller en manager og en benk så til de grader ydmyket. Om ikke dette får konsekvenser er det noe merkelig med klubben, verdens dyreste keeper eller ikke. Hadde jeg vært eier eller manager i Chelsea hadde jeg kjøpt en ny keeper ASAP, og frosset denne "stjernekeeperen" helt ut, og plassert ham på B-laget som utespiller. Makan til idiot.

AlphaBeast
AlphaBeastInnlegg: 11699
25.02.19 22:47
Hunkpapa: Hadde jeg vært eier eller manager i Chelsea hadde jeg kjøpt en ny keeper ASAP, og frosset denne "stjernekeeperen" helt ut, og plassert ham på B-laget som utespiller.

Det ville vært en dyr lærepenge.

JackNapier
JackNapierInnlegg: 4798
25.02.19 22:52

Lett å si hvordan andre skal kaste bort pengene sine...

Hunkpapa
HunkpapaInnlegg: 3351
25.02.19 23:43
AlphaBeast: Det ville vært en dyr lærepenge.

Etterfulgt av at man hadde lagt han ut for salg. Med den oppførselen bidro han til å skrive ned verdien på seg selv, og påføre klubben et tap. Tapet kan motregnes i lønnen. Ville aldri hatt noe slik i klubben, om jeg hadde bestemt. Jeg tviler på at han står mellom stengene mot Spurs på onsdag, som andre eksperter allerede har twitret.

KingAnderson
KingAndersonInnlegg: 22108
26.02.19 00:03
xytheon: Folk som hardnakket hevder at «dersom jeg var Chelsea-fan, så hadde jeg aldri ønsket å se Kepa spille for Chelsea igjen»: Messi gjorde det der under Enrique. Dere ville mao. ønsket at Messi ble kicket ut av klubben dersom dere var Barca-fans, antar jeg.

Ikke veldig sammenlignbare de situasjonene.

 

caliblue
caliblueInnlegg: 14149
26.02.19 00:33

Lett å si at Kepa ikke bør spille mer, men selv om han ikke har levd opp til prislappen så er han da fortsatt ganske mye bedre enn Caballero?

Med overgangsnekt rundt hjørnet blir sommerens overgangsvindu veldig viktig for Chelsea. Hvilke spillere de får hentet og hvilke som drar, vil avhenge av om det blir CL-spill neste sesong.

I tillegg har ikke Sarri mye å gå på. Han trenger de resultatene han kan få i vår.

Resultater er viktigere enn stolthet. Slikt ordner man opp i på kammerset. Involver noen av de mer erfarne ledertypene i garderoben. Stiller de seg bak videre bruk av Kepa, så er det business as usual. Så får man heller gjøre en vurdering til sommeren.

caliblue
caliblueInnlegg: 14149
26.02.19 00:48
caliblue: business as usual

Se der ja. Ei ukelønn i bot til Kepa og Sarri sier han er ferdig med saken. Minnelig løsning.

TrueTopRed
TrueTopRedInnlegg: 9262
26.02.19 02:35

Skulle aldri spilt Kepa i hans situasjon.

Her skal han kjenne seg presset på jobben, så blir han jammen pisset på av spiller også....for å toppe det hele med å spille han.

Gå nå iallefall ut med litt ære i behold, sparken vet han at han får uansett.

De signalene som sendes ut til omverden men også til spillergruppa kan det umulig komme noe godt ut av om han får spille etter det showet der.

(Innlegget ble redigert 26.02.19 02:36)

JackNapier
JackNapierInnlegg: 4798
26.02.19 09:52

At han får bot viser at det ikke var en ren misforståelse.

AlphaBeast
AlphaBeastInnlegg: 11699
26.02.19 12:33
JackNapier: At han får bot viser at det ikke var en ren misforståelse.

Egentlig ikke. En skal uansett adlyde treneren. 

K-dawg
K-dawgInnlegg: 3189
26.02.19 12:33

Kan vel ha fått bot for at han ikke taklet situasjonen bedre? Dvs istedenfor for å vifte med armene utpå banen, så skulle han løpt ut til Sarri å sagt at han var frisk til å spille videre. 

JFT_96
JFT_96Innlegg: 24604
26.02.19 12:47

Er Higuain banker i laget? Og hvordan har han sett ut hittil?

Lezah
LezahInnlegg: 63829
26.02.19 12:52
Hunkpapa: Etterfulgt av at man hadde lagt han ut for salg.

Vel, timingen din er jo ikke helt heldig mtp transfer-ban.

DenPlagsomme
DenPlagsommeInnlegg: 2869
26.02.19 14:01
JFT_96: Er Higuain banker i laget? Og hvordan har han sett ut hittil?

Ser bra ut synes jeg. Problemet er ikke han, men hva han får å jobbe med. Fantasy-messig, hadde jeg holdt meg unna til Chelsea viser bedre form ;)

TheFamous25
TheFamous25Innlegg: 17306
26.02.19 14:50

https://www.teamtalk.com/news/bizarre-report-now-claims-eden-hazard-will-sign-new-chelsea-deal

Vet det er teamtalk men hadde vært moro om de fikk rett en gang 

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg