Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Chelsea FC [Klubbtråd]

NYTT TEMA
SuperJoeCole
SuperJoeColeInnlegg: 6841
26.02.19 15:34

Jeg tror'n blir.

SuperJoeCole
SuperJoeColeInnlegg: 6841
26.02.19 15:43
b0lle: Han har hvert mildt sagt variabel ja, og selvsagt ikke levd opp til merkelappen som verdens dyreste keeper.  Jeg vet at det er lett og dra sammenligninger til andre spillere som gjerne har blitt sendt på dør men det var to hapløse sammenligninger i går som jeg noterte meg. Først ut er din sammenligning med Mutu. Han levde ikke opp til den stive prisen (den gangen) men nå var det jo ikke derfor Mutu kun fikk en sesongi Chelsea. Han ble tatt for doping og nærmest kastet seg selv ut av klubben. Kepa fortjener selvsagt ikke bli nevnt i sammenheng med han, uasnett hvor dårlig han måtte prestere. Så også en sammenligning med Kamara som nylig forlot Fullham. Ja, en situasjon kunne sammenlignes nemlig da han stjal et straffespark. Men han ble kastet på dør etter flere episoder på treningsfeltet der den siste medførte at han måtte bli anholdt. Så når man nevner at Kepa burde bli sendt hjem så er poenget mitt at det må vel være mulig å sammenligne han med andre som har underprestert eller gjort håpløse ting på banen og ikke dop huer og de som oppfører seg som apekatter utenfor banen.

For det første, så var sikkert ikke fornuften min all verden, rett etter de pinlige scenene, samt et finaletap i en kamp hvor jeg synes vi spilte godt...

Men... det dumme trynet til Kepa rett før straffene... Det er slik du kan gjøre hvis du er Ronaldo eller Messi. Ikke en middelmådig keeper, som ikke har bevist noen verdens ting. 

Når Kepa er så illojal at han nekter å bytte (jeg kjøper ikke forklaringene...), så er det et svik mot laget og treneren. Den lille klysa. 

Det sagt, så kan han sikkert bli en meget god keeper for oss med tiden, men jeg bekymrer meg for alle de billige målene han slipper. Noen ganger virker det rett og slett som om han er svært svak. Fabregas-fysikk. Harde skudd pløyer igjennom hendene hans.

Machine_Head
Machine_HeadInnlegg: 13912
26.02.19 16:08
xytheon: Folk som hardnakket hevder at «dersom jeg var Chelsea-fan, så hadde jeg aldri ønsket å se Kepa spille for Chelsea igjen»: Messi gjorde det der under Enrique. Dere ville mao. ønsket at Messi ble kicket ut av klubben dersom dere var Barca-fans, antar jeg.

Bare limer denne kommentaren fra YT-videoen av Messi-eksempelet her: "Not comparable with Kepa's case but fanboys will do anything to pull Messi's leg. The match was 3-0 and about 15 minutes remaining, Messi was constantly fouled and was feeling the aftereffects. Enrique wanted to confirm if Messi wouldn't want to risk but Messi showed his thumbs up to say he was okay to continue. Not like no. 10 was shown on the board and he refused to come to make his manager angry and undermine him in front of millions watching."

Skjønner hvor du kommer fra, og at du i det lengste ønsker å tenke godt om egne spillere, men det Kepa gjorde var virkelig avskyelig. Jeg har aldri sett noe lignende før, og det tror jeg få andre har. Å komme med unnskyldninger i dette tilfellet synes jeg blir litt flaut, og når han så tydelig gjør sitt ytterste for å "undermine" Sarri som allerede er i hardt vær så synes jeg han burde spille for reservelaget i en lengre periode eller noe slikt. Å gi han EN ukelønn i bot blir bare latterlig, da disse gutta tjener så uhorvelige mengder med penger at han ikke kommer til å merke forskjellen noengang.

Dere har sikkert lyst til å glemme denne tingen nå altså, men måtte bare komme med noen tanker her, da jeg som sagt aldri har sett det før og siden det var så jævlig spesielt.

KingAnderson
KingAndersonInnlegg: 22667
26.02.19 16:09
TheFamous25: Vet det er teamtalk men hadde vært moro om de fikk rett en gang

Er teamtalk så dårlige da? Mulig jeg ikke har fulgt veldig nøye med der, men har hatt inntrykk av at de har en brukbar treffprosent.

Får dere beholde Hazard så er det selvfølgelig fantastiske nyheter for dere. Er vel en av verdens beste spillere i sin posisjon, og en som jeg gjerne skulle sett i United (tror selvfølgelig ikke det er et alternativ).

Hazard er en artig spiller å se på og, forresten, så greit for meg hvis dere beholder han. Bare ikke selg ham til Man.City.

P.S: Straffen hans var kampens prestasjon i ligacupfinalen.

TheFamous25
TheFamous25Innlegg: 17552
26.02.19 16:13

Straffen hans var helt enorm 

Ederson prøvde å psyke han ut men det hjalp lite  :-)

KingAnderson
KingAndersonInnlegg: 22667
26.02.19 16:15
Ayebee: Det er jo ikke rart man elsker den lille belgieren, da.

Veldig tydelig at han er en lederskikkelse i laget.

Lurer veldig på hvilke kriterier som blir lagt til grunn for å velge kapteiner i PL. Chelsea og United har begge gjort merkelige kapteinsvalg denne sesongen, etter min mening.

(Innlegget ble redigert 26.02.19 16:15)

KingAnderson
KingAndersonInnlegg: 22667
26.02.19 16:22
TheFamous25: Straffen hans var helt enorm Ederson prøvde å psyke han ut men det hjalp lite :-)

Klysete, på en leken og overlegen måte. Ja, jeg likte det.
Å gjøre slikt på en avgjørende straffe viser at han har både selvtillit og ferdigheter som går utenpå de aller fleste.

 

Lew_Ashby
Lew_AshbyInnlegg: 6575
26.02.19 16:57

Dersom Eden blir håper jeg han også får bli vår nye kaptein. Innsatsen han framviste på søndag var forbilledlig av en slik type spiller. Jeg tror også at han er en type som vokser under ansvar. 

Mot Tottenham håper vi for øvrig på følgende lag:

Kepa

Azpi - Rudi - Luiz - Emerson

Kante - Jorgi - RLC

CHO - Higuain - Hazard 

(Innlegget ble redigert 26.02.19 16:58)

SuperJoeCole
SuperJoeColeInnlegg: 6841
26.02.19 17:24

Støttes.  Den vendingen til RLC...

oggyboy61
oggyboy61Innlegg: 8384
26.02.19 17:37

Jorgi kan godt benkes etter sin latterlige klovnestraffe på søndag. Kova på høyre og Kante i midten.

(Innlegget ble redigert 26.02.19 17:38)

xytheon
xytheonInnlegg: 18923
26.02.19 17:45
Machine_Head: Skjønner hvor du kommer fra, og at du i det lengste ønsker å tenke godt om egne spillere, men det Kepa gjorde var virkelig avskyelig. Jeg har aldri sett noe lignende før, og det tror jeg få andre har. Å komme med unnskyldninger i dette tilfellet synes jeg blir litt flaut, og når han så tydelig gjør sitt ytterste for å "undermine" Sarri som allerede er i hardt vær så synes jeg han burde spille for reservelaget i en lengre periode eller noe slikt. Å gi han EN ukelønn i bot blir bare latterlig, da disse gutta tjener så uhorvelige mengder med penger at han ikke kommer til å merke forskjellen noengang.

Uenig med deg, kompis. Synes du overreagerer voldsomt. Vi befinner oss ikke i middelalderen lenger. Hvis man er i stand til å vurdere situasjonene til Messi og Kepa opp mot hverandre og konkludere med at de ikke er sammenlignbare, bør man også være i stand til å være litt mer nyansert når det gjelder Kepa. 

Dette skjedde in the heat of the moment, og var ikke et kalkulert mytteri. At Kepa oppførte seg som en idiot hersker det ingen tvil om, men fyren fortjener en ny sjanse. 

Og når vi er inne på Messi vs. Enrique, så er jeg enig i at det ikke er særlig sammenlignbart med Kepa vs. Sarri. Men da pga. at Messi gjorde lite annet enn å underminere sin manager over en ganske lang periode den sesongen. Kepa underminerte sin manager i tre minutter, og nå er saken lagt død. 

Folk får det til å fremstå som om Kepa har drept noen. Jeg fatter det ikke. Han handlet på impuls. Han angrer. Han har blitt tilgitt av Sarri. Finito.

Lew_Ashby
Lew_AshbyInnlegg: 6575
26.02.19 17:48
oggyboy61: Jorgi kan godt benkes etter sin latterlige klovnestraffe på søndag. Kova på høyre og Kante i midten.

Det er jo slik han tar alle straffer. Trodde at hoppet var for å lese hvor keeper går før han avslutter, og dermed kunne rulle den inn, Mendieta-style. Det viser seg imidlertid kanskje at han legger den svakt til venstre for keeper hver gang, og at hoppet derfor bare er idiotisk. Tviler på at det er tilfellet, og at søndag var en hjernefis. Gøy dersom målvakt bare kan bevege seg rolig til venstre og dempe ballen neste gang.

Og skjønner ikke hvordan vi fortsatt kan prate om Kante i den dype så lenge Sarri er i klubben. Da er det Jorginho, og til nøds Kovacic og Ampadu som vil kunne bekle den rollen.

Vi så mot Malmø hvordan korthuset falt sammen uten en spillende keeper og Jorginho i den dype rollen. Brudd på brudd på brudd. 

(Innlegget ble redigert 26.02.19 17:49)

KingAnderson
KingAndersonInnlegg: 22667
26.02.19 18:10
xytheon: Messi gjorde lite annet enn å underminere sin manager over en ganske lang periode den sesongen. Kepa underminerte sin manager i tre minutter

Så du mener altså at Messi var verre enn Kepa?

Skjønner ikke hvorfor du prøver å forsvare Kepa, men du har vel dine grunner. Eter min mening er det Kepa gjorde på grensen til utilgivelig, og han bør definitivt vrakes fremover.

GatlingGun
GatlingGunInnlegg: 47441
26.02.19 18:30
KingAnderson: g han bør definitivt vrakes fremover.

Si det 500 ganger til da, så vi får det med oss :-)

FrannyLee
FrannyLeeInnlegg: 18281
26.02.19 18:38
xytheon: Uenig med deg, kompis. Synes du overreagerer voldsomt. Vi befinner oss ikke i middelalderen lenger. Hvis man er i stand til å vurdere situasjonene til Messi og Kepa opp mot hverandre og konkludere med at de ikke er sammenlignbare, bør man også være i stand til å være litt mer nyansert når det gjelder Kepa. Dette skjedde in the heat of the moment, og var ikke et kalkulert mytteri. At Kepa oppførte seg som en idiot hersker det ingen tvil om, men fyren fortjener en ny sjanse. Og når vi er inne på Messi vs. Enrique, så er jeg enig i at det ikke er særlig sammenlignbart med Kepa vs. Sarri. Men da pga. at Messi gjorde lite annet enn å underminere sin manager over en ganske lang periode den sesongen. Kepa underminerte sin manager i tre minutter, og nå er saken lagt død. Folk får det til å fremstå som om Kepa har drept noen. Jeg fatter det ikke. Han handlet på impuls. Han angrer. Han har blitt tilgitt av Sarri. Finito.

Sånn ser jeg det også , in the heat of the moment med full tenning og vinnervilje så kan alle gjøre feile vurderinger.

Han ville være med å vinne og hodet kokte over i den prosessen sånn som jeg ser det.

Så får en ta det som eventuellt må taes på kammerset etterpå når blodet har sluttet å boble som voksne folk og toppidrettsutøvere.

(Innlegget ble redigert 26.02.19 18:39)

Machine_Head
Machine_HeadInnlegg: 13912
26.02.19 19:08
xytheon: Uenig med deg, kompis. Synes du overreagerer voldsomt. Vi befinner oss ikke i middelalderen lenger. Hvis man er i stand til å vurdere situasjonene til Messi og Kepa opp mot hverandre og konkludere med at de ikke er sammenlignbare, bør man også være i stand til å være litt mer nyansert når det gjelder Kepa.  Dette skjedde in the heat of the moment, og var ikke et kalkulert mytteri. At Kepa oppførte seg som en idiot hersker det ingen tvil om, men fyren fortjener en ny sjanse.  Og når vi er inne på Messi vs. Enrique, så er jeg enig i at det ikke er særlig sammenlignbart med Kepa vs. Sarri. Men da pga. at Messi gjorde lite annet enn å underminere sin manager over en ganske lang periode den sesongen. Kepa underminerte sin manager i tre minutter, og nå er saken lagt død.  Folk får det til å fremstå som om Kepa har drept noen. Jeg fatter det ikke. Han handlet på impuls. Han angrer. Han har blitt tilgitt av Sarri. Finito.

Hva har hva Messi eventuelt gjorde gjennom en sesong med Kepa-situasjonen å gjøre? Dette er en isolert hendelse som det er vanskelig å sammenligne med noe annet, fordi det omtrent aldri har skjedd før. Og det burde jo si litt om at det er mer alvorlig enn at han mistet kontroll i noen minutter, det er jo et eller annet som er galt når du bare pisser i trynet på din egen trener på den måten. 

Er enig i at det jeg skrev om straff osv var overdrevet og satt på spissen, men jeg synes definitivt at en jævla ukelønn i bot er aaaaltfor snilt, og om han står i mål for dere imorgen så skjønner jeg ingenting. 

GatlingGun
GatlingGunInnlegg: 47441
26.02.19 19:46
Machine_Head: Er enig i at det jeg skrev om straff osv var overdrevet og satt på spissen, men jeg synes definitivt at en jævla ukelønn i bot er aaaaltfor snilt, og om han står i mål for dere imorgen så skjønner jeg ingenting.

Så lenge Sarri og Kepa har snakket om det, Kepa har lagt seg flat og begge har lagt det bak seg, så ser jeg ingen grunn til å la dette eskalere.

Jeg tror Kepa har vokst mye på dette som spiller og som mann. Det er nok straff med en ukelønn i bot og offentlig slakt fra omtrent samtlige i verden.

Saken er ferdig, død og begravet. Sett vekk "krenkekrakken" og gå videre i livet.

JackNapier
JackNapierInnlegg: 4798
26.02.19 21:46

Messi var langt verre enn Kepa.

xytheon
xytheonInnlegg: 18923
26.02.19 22:50
KingAnderson: Så du mener altså at Messi var verre enn Kepa?

Nei, jeg mener at Messi opptrådte kalkulert over tid mens Kepa handlet på impuls. 

xytheon
xytheonInnlegg: 18923
26.02.19 22:56
Machine_Head: Hva har hva Messi eventuelt gjorde gjennom en sesong med Kepa-situasjonen å gjøre? Dette er en isolert hendelse som det er vanskelig å sammenligne med noe annet, fordi det omtrent aldri har skjedd før. Og det burde jo si litt om at det er mer alvorlig enn at han mistet kontroll i noen minutter, det er jo et eller annet som er galt når du bare pisser i trynet på din egen trener på den måten.  Er enig i at det jeg skrev om straff osv var overdrevet og satt på spissen, men jeg synes definitivt at en jævla ukelønn i bot er aaaaltfor snilt, og om han står i mål for dere imorgen så skjønner jeg ingenting.

Det jeg sikter til er at Messi opptrådte kalkulert og kynisk, mens Kepa mistet kontrollen i et par minutter. 

Hendelsen var indeed absurd, og det er selvsagt noe galt når man pisser sin manager i trynet på den måten. Men de har skværet opp. Dette er nå knyttet til Kepas person for resten av hans karriere. Han får en sjanse til. Misbruker han på noe tidspunkt den sjansen, så møter han nulltoleranse. 

Enig i at straffen hans er for mild, men det viktigste er ikke at han straffes hardt nok. Det eneste som betyr noe er at han angrer og at hans forhold til Sarri og resten av spillergruppa har blitt reparert. Dersom dette er tilfellet håper jeg at han spiller mot Spurs. Han er tross alt vår beste keeper, og det er i Sarris interesse at han stiller med sitt beste mannskap i det som fort kan være hans skjebnekamp.

(Innlegget ble redigert 26.02.19 22:58)

Nilsinj1
Nilsinj1Innlegg: 2435
27.02.19 11:17

Kepa situasjonen er oppblåst blant mange og dere får bare ha forskjellige meninger. Det viktigste er at Kepa, Sarri og Chelsea har lagt dette bak seg med enighet om at Kepa straffes rettmessig og kan deretter gå videre etter at han mest sannsynlig kommer til å bli vraket til kveldens kamp. 

Mer bekymringsverdig er det at Azpi ikke involverer seg for å mekle mellom partene. Han er vel etter mitt husk, som høyreback, midt mellom Kepa og Sarri i den situasjonen og stikker med halen mellom bena, tøyer litt på sokkene og får ikke med seg noe av sekvensen som varer opptil et par minutter, mest sannsynlig fordi han ikke føler nok myndighet til å ta ansvar for situasjonen. Dette er ikke et kapteinsbind verdig. Jeg har i denne tunge tiden lett mest etter ledere i klubben. Spillere som bretter opp ermene, tar i et tak og som er villig til å gjøre jobben som skal til for at Sarriball skal nå sitt potensiale i Chelsea. Det er for meg vanskelig å se om det er systemet, spillermateriale eller innstillingen det skorter mest på, selv om det gjerne er en kombinasjon. Gleder meg å se at Hazard er en av de som ser ut til å være en av de som prøver å løfte resten av laget, også før og etter kamp. Kanskje ikke den største krigeren på laget, men jeg tror nok han er den med størst positiv påvirkningskraft akkurat nå.

Gi Hazard ny kontrakt og kapteinsbindet etter sesongen!

SuperJoeCole
SuperJoeColeInnlegg: 6841
27.02.19 11:43

100 % enig her. Hvor ofte skifter klubber kaptein? Er Cahill permanent byttet ut med Azpi? 

Azpi har jeg lenge kritisert for å ikke være en leder. Han har masse innsats, men evner ikke å oppildne medspillere. Han virker konfliktsky. 

Hazard og Rüdiger er de som gir mest gass pt.

Lew_Ashby
Lew_AshbyInnlegg: 6575
27.02.19 13:08

Alonso følt det nødvendig å slå av kommentarer på sosiale medier på grunn av hets.

En del fotballfans, og mange folk generelt, er helt grusomme. Jeg mener at fans på samtlige forum, også her på vgd, bør passe seg for måten vi omtaler fotballspillere. De går an å argumentere for hvorfor de ikke bør spille, men det vil alltid være unødvendig å bli usaklig og ondskapsfulle. 

Opplevelsen her inne er ihvertfall at det er de mest fotballdumme debattantene, og sannsynligvis de som er mest mislykket i livet ellers, som er grovest i sin omtale av spillerne man ikke liker. Man kan allikevel forsøke å moderere seg, og faktisk støtte laget sitt på andre måter enn ved hets av enkeltspillere og trener. 

(Innlegget ble redigert 27.02.19 13:10)

SuperJoeCole
SuperJoeColeInnlegg: 6841
27.02.19 13:48

Det er ingen fare ved å kritisere spillere i England, på et norsk forum. 

Det å kommentere ting på spilleres sosiale medier, under nyhetsartikler på Engelske sider, rope ting på stadion etc er noe helt annet.

thewaterfall
thewaterfallInnlegg: 3765
27.02.19 14:44

Helt enig med deg, Lew!

Det handler om å vise respekt og folkeskikk. Jeg mener at stedet hvor man ytrer seg ikke bør være av betydning, og at det man skriver er noe man kan stå får uavhengig av hvilken arena man kommer med ytringen, selv ansikt til ansikt med den det gjelder. Sånn på generelt basis.

Selvsagt får ikke Alonso med seg det som skrives her inne, men det gjør det ikke mer innafor å komme med hets og lignende. Man hetser en person like fullt selv om personen det gjelder ikke får det med seg.

Man kan også spørre seg selv om hvordan man selv hadde opplevd å blitt omtalt på den måten man omtaler andre?

Man kan gjerne mislike en person, men mislik personen på en saklig måte.

Også kan det jo komme en og annen uheldig utblåsning i kampens hete, men man merker jo om det er gjentagende og når de kommer.

Tarins
TarinsInnlegg: 1041
27.02.19 16:00

Skjønner ikke at folk forsvarer kepa! Lurer på hva som hadde skjedd om det var willian jeg!

JackNapier
JackNapierInnlegg: 4798
27.02.19 16:09

Jeg forbeholder meg retten til å skrive alskens drit om drapsmenn. Om han syns sosiale medier blir for tungt så kan han ta seg en tur i fengsel, som han burde.

TrueTopRed
TrueTopRedInnlegg: 10265
27.02.19 16:26
Tarins: Skjønner ikke at folk forsvarer kepa!

Ikke jeg heller.

Ser ikke en eneste grunn til å gjøre det hvis man bryr seg om klubben, ..det han gjorde der er totalt uakseptabelt.

Mulig at troppen er besudlet med dårlige personligheter allerede og at det ikke gjør noe fra eller til, men hvilke signaler vil det der normalt sende til øvrige spillere i troppen? 

Status til managern blir ikke styrket ihvertfall.

 

xytheon
xytheonInnlegg: 18923
27.02.19 18:03

https://twitter.com/ChelseaFC/status/1100777314856693760?s=19

Altså, kødder klubben? 

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg