Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Chelsea FC [Klubbtråd]

NYTT TEMA
JackNapier
JackNapierInnlegg: 4798
04.03.19 14:44

Så dere nyter med andre ord å se en trener som sliter meget taktisk?

Lew_Ashby
Lew_AshbyInnlegg: 5923
04.03.19 15:08
JackNapier: Så dere nyter med andre ord å se en trener som sliter meget taktisk?

Fotballverdenens Andy Reid. Det gir meg så sterk seksuell tilfredsstillelse at jeg håper Sarri blir værende ut sin levetid.  

JackNapier
JackNapierInnlegg: 4798
04.03.19 15:09

Da så. Feilslått sonemarkering, overløpt midtbane og ballbesittelse uten endeprodukt er ikke noe for meg. Tar heller Conteball i en lekker 343 da.

DenPlagsomme
DenPlagsommeInnlegg: 2869
04.03.19 15:12
JackNapier: Da så. Feilslått sonemarkering, overløpt midtbane og ballbesittelse uten endeprodukt er ikke noe for meg. Tar heller Conteball i en lekker 343 da.

Feil spillere for systemet. Om man ansetter en pragmatisk trener som Sarri, Pep eller ligenende, er det fotballen som styrer spillerne - ikke motsatt. Og om de ikke backer en manager som vil ha det slik, ansetter de han ikke. 


Blir kjedelig å sitte som sorteper og savne bussen, når Chelsea spiller fantastisk fotball uten Contespillere som Alonso o.l

GatlingGun
GatlingGunInnlegg: 47328
04.03.19 15:18
JackNapier: Da så. Feilslått sonemarkering, overløpt midtbane og ballbesittelse uten endeprodukt er ikke noe for meg. Tar heller Conteball i en lekker 343 da.

Da forventer jeg at du holder ord de neste årene isåfall. Ikke kom her å hyll Sarri ved en senere anledning, dersom det viser seg at vi faktisk blir solide etter hvert.


Du har gravd din egen grav...

Lew_Ashby
Lew_AshbyInnlegg: 5923
04.03.19 15:28
GatlingGun: Da forventer jeg at du holder ord de neste årene isåfall. Ikke kom her å hyll Sarri ved en senere anledning, dersom det viser seg at vi faktisk blir solide etter hvert.

Nå har jo Sarri hatt en noe mer pragmatisk tilnærming til de 3 siste kampene våre da. Selv om Fulham-kampen bar preg av manglende kynisme. Men Sarri sin endgame er garantert at vi spiller nøyaktig på den måten han ønsker når vi har spillere som er gode nok og tilstrekkelig erfaren til å mestre den krevende spillestilen. 


Ellers er det jo lov til å være kritisk til managere og spillere, men savner mer nyanserte begrunnelser fra Sarri out-gjengen. Mye roping og overfladiske vurderinger, lite om alternativer og hvilken realistisk retning man ønsker at klubben skal ta framover. For hver velbegrunnede Sarri out-ytring så ser jeg fem gode innlegg om hvorfor han bør bli.

JackNapier
JackNapierInnlegg: 4798
04.03.19 15:31

Gravd min egen grav? OK. En trener er altså ikke taktisk begrenset om han får laget sitt til å fremstå som juniorer med mindre han har et spesifikt knippe spillere? Når han visste hvilke spillere som var i klubben, og hva slags spillere som har blitt hentet de siste årene?


Jeg ser jo at spillerne ikke klarer Sarriball. En oppegående trener gjør da endringer underveis, han bruker ikke de samme spillerne kamp etter kamp etter kamp. Nå har han etter mye om og men endelig byttet ut Alonso, men det tok jo fire måneder.

Lew_Ashby
Lew_AshbyInnlegg: 5923
04.03.19 15:46
JackNapier: Gravd min egen grav? OK. En trener er altså ikke taktisk begrenset om han får laget sitt til å fremstå som juniorer med mindre han har et spesifikt knippe spillere? Når han visste hvilke spillere som var i klubben, og hva slags spillere som har blitt hentet de siste årene?

Poenget, som en haug med Chelsea-fans har gjentatt til det kjedsommelige, er at vi faktisk forsøker å dytte klubben i en retning hvor spillerkjøp ikke er like viktig som det har vært de siste 15 årene. Emm har vi forsøkt dette ved en anledning i Roman-æraen, og det varte i 7 måneder fram til AVB fikk sparken. Og jeg går ut ifra at du var like anti-AVB som anti-Sarri, noe som er helt greit. AVB hadde imidlertid en langt bedre stall enn Sarri, og viste forholdsvis tidlig at han også manglet modenheten til å være manager for klubben. 


Ellers noterer jeg meg at du utelukkende baserer ditt standpunkt med begrensede taktiske ferdigheter. Resultatene er ikke krise, og seiersprosenten på 65 % er topp 5 i Chelsea-historien, selv etter en trøblete vinter. Hvem mener du at vi skal hente inn for Sarri nå, og hvilken retning ønsker du at klubben skal ta framover?


 

xytheon
xytheonInnlegg: 18890
04.03.19 15:55
Lew_Ashby: Vi har jo muligheter til å nå CL via EL-bakdøren, men anser det som en tøffere oppgave enn å klare 1 av 2 mulige plasser i kampen mot Spurs, United og Arsenal.

Mer positiv til EL-sjansene våre nå enn før ettersom Sarri har vist tegn til taktisk fleksibilitet i det siste. Vi er ikke gode nok i presspillet vårt til å stå høyt i 90 minutter, og vi hadde nesten garantert falt igjennom mot Sevilla, Arsenal eller Napoli. 


Nå varierer vi i større grad. Er prinsipielt ingen fan av det vi holdt på med før pause i ligacupfinalen, men har man ikke nivået inne, så har man ikke nivået inne. Da handler det i bunn og grunn om å ikke være naiv. 


Ancelottis Napoli minner egentlig ganske mye om Sarris Chelsea i måten de taper poeng og kamper på (rart det der). Synes f.eks. de var det beste laget i tre av fire kamper mot Liverpool og PSG i høst, men de vant bare én av disse. Satt også og så på kampen deres mot Juve i går, og jeg synes de var det beste laget 11 mot 11, 10 mot 11 og 10 mot 10. Men det endte som kjent opp med tap. 


Må innrømme at jeg ikke har vært særlig positiv til CL-spill før nå. Er ikke sånn superoptimist nå heller, men vi har i alle fall tatt et steg i riktig retning pr. kamp den siste uka.

Lew_Ashby
Lew_AshbyInnlegg: 5923
04.03.19 15:57
JackNapier: Jeg ser jo at spillerne ikke klarer Sarriball. En oppegående trener gjør da endringer underveis, han bruker ikke de samme spillerne kamp etter kamp etter kamp. Nå har han etter mye om og men endelig byttet ut Alonso, men det tok jo fire måneder.

Jeg er enig i at Sarri har brukt for lang til på å gjøre endringer på diverse posisjoner. Alonso burde spilt langt mindre, selv om Emerson framstår mer som et forfriskende kompetent kortidsalternativ enn en venstreback som kan vinne ligaen med oss. 
Barkley burde nok også spilt langt mindre, og RLC burde hatt langt mer spilletid. RLC har imidlertid vært mye skadet i år, og aldri fått muligheten til å trene opp utholdenheten som trengs i Sarris system. 

CHO er selvsagt det største problemet, og en Willian (og tidvis Pedro) som fast inventar framfor unggutten har vært frustrerende. Men CHO er fortsatt kun 18 år, og selv om han har vært god i perioder, har det først og fremst vært mot klubber i i FA-cup, Ligacup og EL. Han har fått sjansen til å starte en kamp mot sterk motstand (Tottenham), og han var ganske middels i den kampen. Om navnet hans var Willian tror jeg han hadde fått negative tilbakemeldinger fra fansen. Med CHO er det mer redselen for å miste en potensiell verdensklassespiller enn det at han hadde gitt oss toppresultater som alternativ for Willian og Pedro.

Du har vært Jorginho-hater hele veien også, noe som passer fint med Sarri-kritikken. Jorginho og Sarri går hånd i hånd, og det vil aldri være et alternativ å dytte Kante ned, eller å slutte med å utfordre ham med flere pasninger og en mer dynamisk rolle. Jeg er uenig med deg, og etter min mening har Kante tidvis dominert for oss, spesielt den siste tiden. 

(Innlegget ble redigert 04.03.19 16:02)

NLHE
NLHEInnlegg: 9614
04.03.19 16:39

På tide at vi får noe skikkelig erkebritisk inn i managerstolen! En som vet hvordan man gamper seg ut av eget forsvar!

oggyboy61
oggyboy61Innlegg: 8322
04.03.19 20:52

Det ser ut som at både Sarri og Jorginho gradvis tilpasser seg PL nå. Om enn ustabilt ennå, så virker det som at laget har mere fighting spirit enn tidligere (spesielt når det butter litt i mot)

 

Dersom det stemmer at Sarri har snakket med ledelsen i klubben (som man kan lese litt om i media) om nye spillere inn til neste sesong, så er det i så fall en god indikasjon på at klubben tenker mer langsiktig enn det nesen rekker.

 

Situasjonen rundt Kepa har også statuert et eksempel på Sarris tillit hos klubbledelsen, og bør gi spillerene et signal om at Sarri er treneren og at han fortsatt vil være det fremover.

 

Svært viktig at ledelsen er tydelig på å vise Sarri tillit nå. Dette playerpower-stempelet som har versert i kubben tidligere, må nå fjernes og legges bort for alltid.

 

På samme måte så MÅ ledelsen vise sin støtte til Sarri og gi han de spillerne han ønsker Jeg forutsetter da at anken om stopp i spillerkjøp blir behandlet, og etterkommet slik at Sarri får gode spillere, og ikke mediokert stallfyll (slik Conte måtte nøye seg med)

 

I tillegg har Chelsea gode muligheter å nå CL neste sesong, så motivasjon og vilje bør ikke mangle inn til de kommende kamper, både i PL og EL.

 

GO CHELS! 

(Innlegget ble redigert 04.03.19 20:58)

JackNapier
JackNapierInnlegg: 4798
04.03.19 21:13

Synes ikke Jorginho tilpasser seg jeg, blitt dårligere siden seriestart IMO. Om dette er representativt for hva Sarri skal kjøpe sier jeg takk, men nei takk.

oggyboy61
oggyboy61Innlegg: 8322
04.03.19 21:38

Jorginho er blitt mye mer bevegelig nå, og har tilpasset seg tempoet i PL bedre. Han kan bli enda bedre ja, men det kan samtlige spillere bli. 


Å ikke gi Sarri minst 1-2 år til med sitt prosjekt, vil bare være tåpelig. Vi vet alle at R.A. ønsker seg en attraktiv og moderne fotball inn i klubbens ryggmarg, da må man tåle å leve i en slik prosess som krever 2-3 sesonger. En stor oppgave for Sarri blir å trygge CHO sin fremtid i klubben og å implementere han inn i sitt system. 

TheFamous25
TheFamous25Innlegg: 17457
04.03.19 22:05

Jorginho sin tid kan deles i tre punkter 


1.Jorginho var god i begynnelsen når han fikk tid med ballen og Kante høyt på banen.


2. Andre lag fant ut at hvis de markerte han godt og gav han liten tid med ball så gikk det dårligere 


3. Sarri har flyttet Kante litt dypere  og Jorginho begynner å lære seg hvordan PL er. Da har det igjen begynt å gå bedre for han på banen

JackNapier
JackNapierInnlegg: 4798
04.03.19 22:51

Om vi havner utenfor CL i 2-3 sesonger så blir vi en middelhavsfarer de neste 15 årene. Sarri viser ingen vilje til å bruke unggutter heller, så når vi ikke tiltrekker oss top talent eller bruker eget talent kommer vi til å bli middelmådige.


Sarri har aldri vunnet noe. Sarri har gjort det elendig i CL. Om man skal satse på en offensiv spillestil er ikke han mannen.

GatlingGun
GatlingGunInnlegg: 47328
04.03.19 23:28
JackNapier: Om vi havner utenfor CL i 2-3 sesonger så blir vi en middelhavsfarer de neste 15 årene. Sarri viser ingen vilje til å bruke unggutter heller, så når vi ikke tiltrekker oss top talent eller bruker eget talent kommer vi til å bli middelmådige.

Herregud for noe vås. 

JackNapier
JackNapierInnlegg: 4798
05.03.19 06:48

Vås? OK.


Legger du ut for tapet av CL, da?

VisionQuest
VisionQuestInnlegg: 311
05.03.19 08:27
JackNapier: Om vi havner utenfor CL i 2-3 sesonger så blir vi en middelhavsfarer de neste 15 årene. Sarri viser ingen vilje til å bruke unggutter heller, så når vi ikke tiltrekker oss top talent eller bruker eget talent kommer vi til å bli middelmådige.

Hvilken spåkule er det som driver å lurer deg, kompis?

Machine_Head
Machine_HeadInnlegg: 13878
05.03.19 10:54
JackNapier: Sarri har aldri vunnet noe. Sarri har gjort det elendig i CL. Om man skal satse på en offensiv spillestil er ikke han mannen.

Lukter full meltdown på JN etterhvert. 

DenPlagsomme
DenPlagsommeInnlegg: 2869
05.03.19 11:51
JackNapier: Legger du ut for tapet av CL, da?

Hvordan er det å ha det så kjipt som det virker som du har det hver dag. Ser du det negative i en soloppgang, og tenker at barn er skitne og?

Sarriball i napoli var fantastisk gøy, og det er det Chelsea må komme til etterhvert. Pep brukte 1 år på å få satt laget sitt og, og mtp at Pep sier at Sarri er den bestre treneren han vet av, burde si litt mer enn at Vgds svar på Jose Mourinho sitter å snakker tull. 

Lew_Ashby
Lew_AshbyInnlegg: 5923
05.03.19 13:06
TrueTopRed: Meget fortjent. Kepa forsvinner nok til sommeren.

Her gjør du en ursterk vurdering. 

TrueTopRed
TrueTopRedInnlegg: 9482
05.03.19 13:15
Lew_Ashby: Her gjør du en ursterk vurdering.

Har han fått en ny 9-års kontrakt? 

Er du enig i alt klubben din foretar seg? Om en klubb har betalt dyre dommer for en "klovn" gør det seg kanskje umulig å kvitte seg med han.

Min vurdering er uansett at spillere som oppfører seg på den måten kan dra et annet sted.

(Innlegget ble redigert 05.03.19 13:18)

JackNapier
JackNapierInnlegg: 4798
05.03.19 13:22

«Lukter full meltdown på JN etterhvert. »


Har ikke du nok med enda et ligagull som glipper?

JackNapier
JackNapierInnlegg: 4798
05.03.19 13:24

«Sarriball i napoli var fantastisk gøy»


Hjelper ikke når de choker når det gjelder.

Lew_Ashby
Lew_AshbyInnlegg: 5923
05.03.19 13:24
TrueTopRed: Har han fått en ny 9-års kontrakt?  Er du enig i alt en klubb foretar seg? Om en klubb har betalt dyre dommer for en "klovn" gør det seg kanskje umulig å kvitte seg med han. Min vurdering er uansett at spillere som oppfører seg på den måten kan dra et annet sted.

Din vurdering var ikke generell. Det var en vurdering av dette konkrete tilfellet, hvor du mener at Chelsea kvitter seg med Kepa mindre enn et år etter at man satte ny overgangsrekord for sin nye nummer 1. Men kan jo gå gjennom spørsmålene dine, som kommer litt ut av det blå:

1. Nei. Han har 6,5 år igjen av 7-årskontrakten han skrev i sommer.

2. Jeg er ikke enig i alt en klubb foretar seg. Det er en helt absurd ting å spørre om, og jeg kan ikke se at du har noen holdepunkter for å stille meg et slikt spørsmål. Mener du at alle som fingrer seg selv i doen er kule mennesker? 

Ellers kan jeg jo gi min vurdering av hva klubben gjør med Kepa til sommeren: De beholder ham. 

 

 

(Innlegget ble redigert 05.03.19 13:24)

TrueTopRed
TrueTopRedInnlegg: 9482
05.03.19 13:38
Lew_Ashby: Det var en vurdering av dette konkrete tilfellet, hvor du mener at Chelsea kvitter seg med Kepa mindre enn et år etter at man satte ny overgangsrekord for sin nye nummer 1.

Ut av det blå så svarte du på et eldre innlegg, til tross for at du har postet i tråden i mellomtiden.

Derfor lurte jeg på om noe nytt hadde skjedd i saken og stilte spm. Blir nok som ( er inne på det i mitt spm 2) som du skriver at han blir.

(Innlegget ble redigert 05.03.19 13:49)

GatlingGun
GatlingGunInnlegg: 47328
05.03.19 14:20
TrueTopRed: Derfor lurte jeg på om noe nytt hadde skjedd i saken og stilte spm. Blir nok som ( er inne på det i mitt spm 2) som du skriver at han blir.

Hvorfor er du så sykelig opptatt av denne "saken"?

TrueTopRed
TrueTopRedInnlegg: 9482
05.03.19 14:26
GatlingGun: Hvorfor er du så sykelig opptatt av denne "saken"?

Burde ikke " " vært på hver side av sykelig?

Hva får deg til å tro at jeg legger sjela mi i saken?

 

 

(Innlegget ble redigert 05.03.19 14:26)

xytheon
xytheonInnlegg: 18890
05.03.19 14:40
TrueTopRed: Er du enig i alt klubben din foretar seg?

Jeg er uenig i det meste klubben foretar seg, men er fullstendig på bølgelengde med klubben om at det var riktig å gi Kepa en ny sjanse. Han er et menneske, og mennesker gjør feil. Om man ikke forstår at det er riktig å tilgi en fyr som legger seg paddeflat og ber om tilgivelse foran hele laget, så får det bare være. 


Du er tydeligvis en tilhenger av Mourinho-skolen. Her skal folk fryses ut. No way back in!

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg