Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Chelsea FC [Klubbtråd]

NYTT TEMA
JackNapier

Innlegg: 4798
JackNapier
01.05.19 17:33

Man forstår at ambisjonsnivået er lavt når vi sammenlikner oss med klubber som Ajax og Napoli.

Lew_Ashby

Innlegg: 8114
Lew_Ashby
01.05.19 17:49
KTBFFH: Nå må du gi deg Lew, hva er i veien med argumentasjonen at vi spiller forferdelig dårlig og kjedelig fotball? At vi bare har blitt dårligere og dårligere? At han er sta ? At han bruker verdens desidert beste dm i feil posisjon? At gullguttene hans spiller uansett? At vi sliter fryktelig borte mot topp 6? (Vi er faktisk ikke i nærheten) osv

1. Vi spiller ''forferdelig dårlig og kjedelig fotball'' - delvis enig. Spesielt når motstander legger seg lavt mot oss har vi en tendens til å bli for statisk. Dette var muligens også det Sarri ble kritisert mest for som Napoli-trener. Jeg håper allikevel at bedre spillermateriell vil kunne hjelpe oss på siste 1/3 av banen. Vi har denne sesongen hatt 1 spiller som holder topp PL-nivå offensivt, de to andre har vært hhv skadeplaget og 18 år gammel. 


Vi har ellers framvist tidvis nydelig fotball, og for første gang siden Ancelotti (og AVB) forsøker vi å spille fotball på våre premisser. 


2. ''Vi har blitt dårligere og dårligere'' - vi startet sesongen helt fortreffelig resultatmessig, det har vi ikke klart å følge opp. For de av oss som liker å se litt bak resultater, så var det imidlertid ikke store opptredener i starten. Huddersfield best og burde ledet i første kampen, mot Arsenal var det helt halloy defensivt, og vi var heldige som vant den kampen. Etterhvert har laget ihvertfall vist tegn på det Sarri ønsker, selv om resultatene er kjipe. Allikevel viser vi bedre form enn Tottenham, United og Arsenal de siste 10 kampene, og er på den formtabellen nr 4 i PL. Samtidig har vi hatt full kontroll hele veien i EL. Er uenig med påstanden din. Hadde satt pris på at du underbygget den med fakta. 


3- ''At han er sta'' - jepp. Sarri er sta. Men han har samtidig vist at han er langt mer pragmatisk enn du gir ham kudos for. Bla ved utskiftninger i laget, og tilnærmingen til kampene. Vi så allerede i seieren mot City på Stamford før jul at Sarri kan endre kampplan i særlige kamper. At han har gjort det mindre enn dere skulle ønske skyldes ene og aleine at man forsøker å få implementert en fotballfilosofi som klubben ikke har hatt siden Vialli (jada). Da kan man ikke bare endre måten man skal spille på hver gang man møter motstand. 


Et enkelt nettsøk viser også at Sarri i tiden før Chelsea var en pragmatiker.


4. ''Bruker verdens desidert best dm i feil posisjon'' - det er dessverre slik det må bli dersom vi skal spille slik Sarri ønsker. Jeg er uansett sterkt uenig med dem som mener Kante blir misbrukt i den indreløperposisjonen som han forvalter idag. Han har mulighet til å bruke den umenneskelige motoren og ballvinneregenskapene sine enda mer enn tidligere, og har mulighet til å vinne ballen høyt i banen istedenfor. Dette viser også statistikkene (Kante med flest brudd på motstanders halvdel i årets sesong). Der føler jeg også at Sarri har forsøker å tweake litt på posisjonen for å få alt han kan ut av Kante - noe som forsterker mitt punkt 3. 


5. ''Gullguttene hans spiller uansett'' - her må du nesten utdype hva du mener.


6. ''Sliter fryktelig borte mot topp 6'' - enig. Det har vært grufullt. Men her viser jeg til mine tidligere resonnementer. Vi forsøker å implementere en spillestil som tar tid. Det kan innebære kjipe opplevelser på veien. Spesielt en såpass krevende stil. Heldigvis kan man vise ambisjoner også ved å være tålmodig.


 

Lew_Ashby

Innlegg: 8114
Lew_Ashby
01.05.19 17:50
JackNapier: Man forstår at ambisjonsnivået er lavt når vi sammenlikner oss med klubber som Ajax og Napoli.

Kim Kardashian har mer dybde i sine utsagn enn noe av det jeg har lest av deg her inne. 

SuperJoeCole

Innlegg: 7021
SuperJoeCole
01.05.19 18:50
Lew_Ashby: Kim Kardashian har mer dybde i sine utsagn enn noe av det jeg har lest av deg her inne.

Når man nevner Kim K i et innlegg på VGD så sier det alt. (osv)

JackNapier

Innlegg: 4798
JackNapier
01.05.19 18:59
Lew_Ashby: Kim Kardashian har mer dybde i sine utsagn enn noe av det jeg har lest av deg her inne.

Ja, du har vel god kjennskap til hva Kim K uttaler seg om. 

KTBFFH

Innlegg: 2794
KTBFFH
01.05.19 23:06

Litt komisk å tenke på at tidenes beste Liverpool lag med klopp 3,5 år 0 trofeer, Chelseas dårligste lag på 15-20 år i samme perioden. Fa cupen, serie og mulig EL

tyvenbjarne

Innlegg: 8996
tyvenbjarne
02.05.19 00:14

Interessant hvordan begge brukerne glatt ignorerte posten din Lew_Ashby

thewaterfall

Innlegg: 3788
thewaterfall
02.05.19 01:34

Først vil jeg bare si til Lew: Strålende innlegg!


Men jeg vil veldig gjerne komme med noen tanker jeg også. Jeg har nevnt det tidligere her inne også, så dette er nok en slags gjentagelse fra min side. Det får dere bare tåle tenker jeg.


Det er slett ikke uvanlig at lag som skifter fra en defensiv orientert trener, til en som står for mer offensiv og positiv fotball så blir det ofte en liten oppsving helt i starten.


"– I starten har man en stor forbedring, fordi spillerne gis nye prinsipper. Så pleier fremgangen å flate ut en stund, fordi prinsippene må forstås på et dypere nivå. Av og til tar laget et par steg bakover i denne perioden, skrev Ayesteran."


"Det ironiske er imidlertid at slike tap utgjør en del av veien mot toppen for lag som har trenere som Sarri. Chelsea kan være på vinnersporet uten å innse det selv.


Ser man på lagene i toppen av Premier League – Tottenham, Liverpool og Manchester City – har samtlige nemlig noe til felles med Chelsea: De har en offensiv trener med problemer i sitt første år.


Det er lett å glemme nå, men Mauricio Pochettino slet tungt i starten som Spurs-sjef. Han kom på femteplass i 2014/15, med færre poeng (64) enn hva Spurs hadde tatt året før (69)."


"Sesongen etter tok Jürgen Klopp over Liverpool åtte kamper ut i sesongen – og havnet på åttendeplass. Først nå, mer enn tre år senere, har han tatt dem inn i tittelkampen.


Pep Guardiola hadde tatt seks ligatitler på syv år med Barcelona og Bayern München før han tok over City i 2016. Folk forventet en ny tittel, så kritikken haglet da han kun kom på tredjeplass.


Men City ga ham tid. Ett år senere hadde de vunnet ligaen ved å ta 100 poeng."


"Folk pleide å fortelle Guardiola at stilen hans aldri ville fungere i England, at City var naive som alltid spilte seg ut bakfra, at han var sta og arrogant."


Nå sier jeg ikke at vi kommer til å vinne ligaen neste år, men jeg tror helt ærlig at vi kommer til å være enda bedre bare vi har tålmodighet. Som jeg viser til over her er det lignende eksempler på de klubbene som er bedre enn oss denne sesongen har vært igjennom en lignende førstesesong.


Dette er fordi ting tar tid.


"Hvorfor trenger slike offensive trenere minst én sesong før resultatene kommer? Fordi de jobber på en annen måte enn trenere som er mer defensive.


Offensive systemer er som regel krevende å lære. De baseres gjerne på høyt press, frispilling bakfra og kompliserte angrepsmønstre som er avhengig av optimal samhandling og timing.


Slikt tar tid å mestre. Men i et land hvor topplagenes kalendre er stappfulle, får man ikke tid.


Defensive trenere kan oppnå resultater kjappere, fordi basisen for systemene deres er posisjonering uten ball. Typer som José Mourinho og Antonio Conte kan drille inn en solid lagstruktur i løpet av et par uker og oppnå suksess med én gang.


Slik kunne Mourinho lenge gå fra klubb til klubb og lykkes umiddelbart. Av samme årsak pleier klubber som slåss mot nedrykk også å gå for defensive trenere."


Og det er viktig å huske at Sarri har hadd kortere tid enn det som er normalt. Fra han ble ansatt 14. Juli (midt i oppkjøringen) så var det 3 uker til community shield. Hadde vi hatt 3 uker i London uten kamper hadde det vært dårlig tid i seg selv, men vi spilte altså 2 kamper før Community Shield også. Det betyr reising til og fra kamp, + kamp i seg selv som man må ta noen hensyn til. Det gir enda litt mindre tid på å forsøke å lære bort et helt nytt system.


Hvis vi også tar med i beregningen at han tok over et lag som hadde blitt ledet av trenere som hadde et mer defensivt fokus i de foregående sesongene, samt halve oppkjøringen av en trener som stod for en ganske annen type fotball og som nok visste at han var på oppsigelse så er dette faktorer som har gjort Sarri sin jobb ekstra vanskelig.


Så kan man si at han har hatt tid til å lære bort underveis i sesongen, men det er egentlig ikke helt sant. Frem til midten av februar så konkurrerte vi på 4 fronter. Det blir noen midtukekamper av slikt. Og for hver kamp så mister vi i alle fall 3 dager, (kampforberedelse før kamp og restitusjon etter kamp). Sleng også inn reising her.


Da er det ikke lett å lære bort noe helt nytt (for spillerne sin del) hvis du samtidig skal levere resultater.


Her er forøvrig link til hvor jeg har hentet det i anførselstegn fra


Vi har ikke vært perfekt denne sesongen, men jeg ser en trener og et lag som prøver. Jeg ser en Sarri som er villig til å tilpasse seg så lenge han ikke må gå på kompromiss med seg selv og sin måte å tenke fotball på. Og vi ansatte vel ikke Sarri fordi han skulle gjøre store endringer på det som har gjort at han har fått muligheten i Chelsea? Jeg sier det igjen, Sarri sin måte å spille fotball på tar tid å innføre. Det gjorde det i Empoli, og det gjorde det i Napoli, men der klarte de å ha tålmodighet og det lønte seg til slutt.


Og jeg mener vi skylder klubben å ha den tålmodigheten. For dette hadde tatt tid uansett hvilken trener vi skulle ansatt så lenge det skulle bli en såpass stor endring i hvordan vi skal fremstå på banen. Og mye tyder på at for å lykkes over tid i fremtiden så bør man være såpass gode at man er i stand til å spille ut motstanderen.


Og kom ikke her å fortell meg at dere hadde vist større tålmodighet med Ten Hag. Om noe så vil jeg nesten si at han er denne sesongs Sarri. Gjør det bra med et mindre lag som spiller artig fotball, men som har til gode å vinne en tittel. En veldig forenklet sammenligning ja, men jeg føler det får frem et veldig relevant poeng.


Om Sarri er den rette for oss i lang tid fremover skal jeg ikke svare bastant på, men jeg både tror og håper det. Men det å gi Sarri tid til å gjennomføre denne omstillingen er viktig også med tanke på omgivelsene rundt oss. Selv om han skulle falle helt igjennom neste sesong. Dette fordi jeg tror ikke klubben er veldig attraktiv for trenere som står for en offensiv og underholdende type fotball. Hvis de ser at Sarri gis tid, så kanskje de oppfatter en endring i klubben som gjør at de er villige til å faktisk ta sjansen til å bygge videre på det grunnlaget som er startet på.


 

KTBFFH

Innlegg: 2794
KTBFFH
02.05.19 05:26

Jeg kan ta å svare på innlegget til Lew

1. Vi spiller gå fotball med veldig lite bevegelse, når vingene trekker inn så er backene altfor dårlige til å komme rundt på kanten og skape overtall. De er både for dårlige og for treige. Vi triller på tvers et par hundre pasninger uten iniativ fra noen på midten og minimale løp i bakrom. Vi har en midtbane som ikke evner å dra av et ledd å skape overtall, eneste som evner det til tider er RLC, Kante er ikke god nok til det og det er i hvertfall ikke Jorginho. Så er også spørsmålet har vi penger til å kunne hente spillere som mestrer en offansiv fotball med presise pasninger og mye bevegelse ? Hvis nei så kan vi bare glemme prosjekt Sarri. Vi kan sammenligne Sarri med Klopp og Guardiola men forskjellen er at Klopp og Guardiola kan gå ut å bruke 800m på verdensklassespillere det kan ikke Sarri.

(Innlegget ble redigert 02.05.19 05:30)

KTBFFH

Innlegg: 2794
KTBFFH
02.05.19 05:30

2.I starten var det mye Hawaii og vi fikk godt betalt, men vi skapte sjanser og det var til tider gøy å se på. Enkelte omganger vi presterte og enkelte periode i kamper var magiske, eksempel første 20 mot Arsenal, vi har ikke vært i nærheten av å gjenskape det dessverre. At vi viser bedre form en Spurs med alle skadene og den tynne troppen de har skulle egentlig mangle? Mener oppriktig at troppen vår er bedre enn deres og det samme er XI. Arsenal kan vi takke for at de fortsetter med den tragiske borteformen de har hatt i noen år nå. United er United et sirkus uten like. En klubb uten en plan og idee som har ramlet utenfor stupet i det SAF ga seg. Du kan få være uenig med påstanden min, det er helt fair. Jeg mener at vi overhode ikke ser noe forbedring, har Eden en mindre bra dag så skaper vi faktisk ikke en dritt. Ikke klarer vi lenger å skape sjanser på dødballer heller (gu kor eg savner en sentrallinjen med Ivano Terry Carvalho, Ballack,Lampard og Drogba).

3. Han er altfor sta, vi skal til enhver tid spille oss ut , vi skal hele tiden slå million pasninger på tvers. Han har endret taktikk i et fåtall av kamper. Han har de samme byttene hver eneste jævla kamp, samme drite kamp etter kamp. Dråpen for min del var 2-2 hjemme mot Burnley, vi jakter mål 1 poeng er ikke godt nok, vi må vinne, han tar ut Higuain som har scoret og skapt sjanser istedenfor å sette inn Giroud for en midtbanespiller eller forsvarsspiller for å gå over til 2 spisser å skape trykk. Vi bruker aldri 2 spisser om vi trenger mål, aldri. Dette går på staheten hans og ingenting annet, nekter å tro at han være så komplett ubrukelig. Hadde vi gamblet og vunnet mot Burnley så hadde vi sikret CL men staheten hans kan koste oss den plassen nå. Det andre som også irriterer meg voldsomt er det behov for Kante og Jorg samtidig på banen mot lag på hjemmebane der vi har ballen i over 70% av tiden? Nei mener eg jeg, de er for lite kreative som fører til pasninger på tvers og vi ser lite til den delen av spillet der de burde dratt av et ledd. I tillegg er ingen av de god nok til å fyre av skudd jevnlig fra 20meter når motstanderen blir for dyp.

4. Ja Kante har gjort det bra ingen tvil om det, men vi ser bakover at vi lekker som en spill uten Kante som skjold. Det skyldes at Jorg ikke er god nok bakover og at forsvarspillerene våre ikke er gode nok bakover for å kompensere for manglene Jorg har. Ja vi får brudd med Kante høyt i banen, men det hjelper ikke å prøve på høyt når det kun er 1 spiller som evner det. Eden evner ikke å presse, Giroud/Higuain evner ikke å presse også spørs det på dagsformen til Pedro/Will noen ganger evner de det andre ganger ikke. Når ingen andre evner å være med på det høyepresset og Gjennvinning høyt i banen så er det bortkastet å ha Kante der, då er vi mye mer tjent med å ha han som skjold foran stopperne våre og heller evt legge oss litt dypere. 

5. Det jeg mener er at gullguttene hans spiller uansett er Jorg, Higuain og Barkley til tider, ansett hvor elendig de presterer. Higuain burde aldri startet så mange kamper fremfor Giroud og Jorg er det ikke noe poeng å gå innpå engang, spiller uansett.

 

6.  Det er ikke bare det at vi ikke tar poeng mot topp 6 borte men vi er faktisk ikke i nærheten engang, vi har ballen mindre, vi skaper ingen sjanser. Vi slipper vell inn i snitt over 3 mål i topp 6 bortekamper? 3 mot Spurs, 3 mot Arse, 2 mot Pool, 6 mot City og 1 mot United. Vi har scoret 2 mål totalt selv?

 

Så til poenget med økonomien sammenlignet med City og Pool. Vi trenger en spiss som er verdensklasse og bevegelig, vi trenger en klasseving, 2 om Eden går, vi trenger en 2veis midtbanespiller i verdensklasse. Vi trenger en klassestopper som kan utgjøre en forskjell defensivt når vi mister ball og er sårbare bakover. Tilslutt så trenger vi 2 backer som er god begge veier som fosser i angrep. Dette er 5-6 spillere Sarri må ha for å lykkes. Har vi penger til det? Nei det tror jeg ikke og da mener jeg det var feil å ansette Sarri å gå i den retningen fotballmessig. Da burde man ansatt en trener ala Conte som bygger laget bakfra men ikke er like defansiv i stilet som Mourinho, det krever mindre ferdigheter på spillerene offensivt og det hadde ikke kostet klubben en formue, en formue vi dessverre ikke har lenger. En Sarri inn i epoken Roman 2004 tror jeg kunne lykkes utrolig godt, men Roman 2019, jeg tviler.

(Innlegget ble redigert 02.05.19 05:33)

JackNapier

Innlegg: 4798
JackNapier
02.05.19 05:35

Men Sarri hadde da vitterlig ikke suksess hverken med Empoli eller Napoli. Klopp og Pep har da i det minste titler å vise til før Chelsea, og Pochettino hadde ikke nærheten av det samme presset som hvilken som helst Chelseamanager har da Spurs er en chokerklubb.

 

Vi kan gjerne gå for en offensiv manager, men hent da noen som vet hva en pokal er. Selv taktisk evneveike Villas-Boas hadde langt mer å vise til enn hva Sarri har, og han var 34 år da han ble ansatt. Sarri er snart i pensjonsalder og vet ikke hva å vinne er, og det er mannen som skal lede Englands mestvinnende klubb de siste 15 årene videre? 

(Innlegget ble redigert 02.05.19 05:38)

Lew_Ashby

Innlegg: 8114
Lew_Ashby
02.05.19 07:53
JackNapier: Vi kan gjerne gå for en offensiv manager, men hent da noen som vet hva en pokal er.

Har du noen realistiske kandidater per idag?

Lew_Ashby

Innlegg: 8114
Lew_Ashby
02.05.19 07:59
KTBFFH: En Sarri inn i epoken Roman 2004 tror jeg kunne lykkes utrolig godt, men Roman 2019, jeg tviler.

Takk for at du tok deg tid til å svare grundig. Vi er uenige i mye, orker ikke å bruke for mye tid på det her, men begge ønsker jo suksess for klubben. Personlig mener jeg at klubben vil gjøre en feil dersom Sarri får sparken i sommer. Spillerne er tilsynelatende svært positive, noe som er unikt i en periode hvor vi sliter i Roman-æraen. Det har alltid vært murring når resultatene ikke har vært som vi ønsker. Sarri har også taklet motgangen på en forbilledlig måte. Jeg er av den oppfatning at en sommer til med terping på et komplekst system, og forhåpentligvis tilføring av nytt blod i spillergruppen, vil kunne gi suksess i 2020/21. Og enda bedre, muligens gi klubben sårt tiltrengt stabilitet og en identitet som kan fortsette også etter at Sarri skulle forlate skuten. 

Willian

Innlegg: 1016
Willian
02.05.19 11:10

JN lanserer Ten Hag som kandidat til ny trener. En trener som foreløpig "ikke vet hva en pokal er". Vil fjerne Sarri av samme grunn. 


*klapp* *klapp* *klapp*

GiPazzini_85

Innlegg: 88511
GiPazzini_85
02.05.19 11:20
JackNapier: Men Sarri hadde da vitterlig ikke suksess hverken med Empoli eller Napoli.

Jo, han hadde jo suksess med Empoli. 4.plass første året (tap i playoff) og opprykk andre året (2.plass), samt reddet plassen året etterpå (15.plass) samtidig som laget spilte underholdende fotball. Flere av spillerne som var med på denne turen har gått til større klubber etterpå: Laurini (Fiorentina), Verdi (Napoli), Hysaj (Napoli), Tonelli (Napoli, Sampdoria), Rugani (Juventus), Zielinski (Napoli, var egentlig Udinese-lån), Mario Rui (Roma, Napoli) og Saponara (Fiorentina, Sampdoria).

 

Med Napoli hadde han også suksess, men i fjor gjorde han mange feilgrep som gjorde at Napoli ikke vant serien. Han roterte på laget altfor sent i sesongen og i feil kamper og det kostet Napoli dyrt. Ancelotti har fått mye kritikk denne sesongen, men fjorårets Napoli-utgave tror jeg ville ha tatt rotta på Juventus-pakket dersom Ancelotti hadde ledet dem da.

Og så må en huske på at det tross alt ikke har veltet inn med pokaler for Napolis del de siste årene.

(Innlegget ble redigert 02.05.19 11:20)

-k9b_

Innlegg: 29424
-k9b_
02.05.19 12:18
GiPazzini_85: Ancelotti har fått mye kritikk denne sesongen, men fjorårets Napoli-utgave tror jeg ville ha tatt rotta på Juventus-pakket dersom Ancelotti hadde ledet dem da.

Tror du det fordi Ancelotti har vist seg å være en mester i å hente hjem ligamesterskap gjennom karrieren sin? 

KTBFFH

Innlegg: 2794
KTBFFH
02.05.19 12:20

Eden fronter Chelsea nye drakter, hmmmm

GiPazzini_85

Innlegg: 88511
GiPazzini_85
02.05.19 12:26
-k9b_: Tror du det fordi Ancelotti har vist seg å være en mester i å hente hjem ligamesterskap gjennom karrieren sin?

Nei, fordi Ancelotti ville ha forstått bedre behovet for rotering der det trengtes i fjor enn det Sarri gjorde. Husker at vi så på forskjellen i bruk av spillere hos Juventus og Napoli i fjor. Veldig stor forskjell når det gjaldt bruk av antall spillere med 13-14 kamper i serien. Riktignok hadde Juventus en bedre og bredere stall, men likevel kunne Sarri ha hvilt en del spillere i perioder der man møtte svakere motstand. Sarri toppet jo Napoli mot f.eks Benevento i februar, en periode da slitasje ofte slår til for fullt for lag som kjemper i flere turneringer. Dette forplantet seg i laget og man fikk glipper med uavgjort og til slutt braktapet hjemme mot Fiorentina som på sett og vis satte en fullstendig stopper for alt håp om scudettoen. (Og der var det selvsagt Bongo Koulibaly som mistet grepet totalt).

JackNapier

Innlegg: 4798
JackNapier
02.05.19 12:33

Har da ikke lansert Ten Hag som manager jeg. Slutt med stråmannsargumentasjon.

JackNapier

Innlegg: 4798
JackNapier
02.05.19 12:34

Suksess i Chelsea er ikke å være nest best.

Lew_Ashby

Innlegg: 8114
Lew_Ashby
02.05.19 12:36
JackNapier: Har da ikke lansert Ten Hag som manager jeg. Slutt med stråmannsargumentasjon.

Hvem foreslår du som kandidat for managerjobben i Chelsea 2019/20?

KongOlav2

Innlegg: 43856
KongOlav2
02.05.19 12:38
JackNapier: Har da ikke lansert Ten Hag som manager jeg. Slutt med stråmannsargumentasjon.

Men du vil ha en som har vist at han kan vinne pokaler. Dere prøvde jo det med Mourinho og Conte. Det gikk jo bra i en sesong før det gikk helt på trynet påfølgende sesong. I tillegg etterlot jo disse to til sammen en mildt sagt middelmådig stall til etterfølgeren. Spillerkjøpene i spesielt 2017 var helt katastrofe. Det er ikke akkurat enkelt for Sarri å prestere veldig bra med denne gjengen. Hvorfor skal ikke han få en sesong til fremfor at dere igjen skal skifte, og enda en ny manager skal sette preg på laget og få inn "sine" spillere?

JackNapier

Innlegg: 4798
JackNapier
02.05.19 13:26

Jeg mener vi burde beholdt Conte, fått inn en skikkelig DoF og få litt bedre struktur på kjøp og utlån av spillere. Hvorfor skulle ikke han få en sesong til å få oss tilbake på sporet mtp at han hadde vist at han kunne vinne med oss. Spillerkjøpene i 17 var jo ikke hans skyld.

Av ny manager aner jeg ikke, men jeg føler ikke at Sarri har det som trengs for en så stor klubb som oss.

(Innlegget ble redigert 02.05.19 13:26)

GiPazzini_85

Innlegg: 88511
GiPazzini_85
02.05.19 13:39
JackNapier: Suksess i Chelsea er ikke å være nest best.

Med tanke på at serien ellers består av fem andre lag som tidvis har relativt likt grunnlag for å ha tittelambisjoner så kan vel det diskuteres. 2.plass i år ville vært en suksess for Chelseas del. Det er udiskutabelt.

Son

Innlegg: 9829
Son
02.05.19 16:55
Lew_Ashby: ett år seinere er Ajax blant verdens beste fotballklubber.

Ikke ta helt av nå herregud. Bare fordi Hellas vant EM i 2004 så var de ikke en av verdens beste landslag. 

JackNapier

Innlegg: 4798
JackNapier
02.05.19 17:26

Ajax kommer til å blir ribbet i sommer, akkurat som Monaco har blitt. De Jong har signert for Barca, De Ligt gjør fort det samme.

xytheon

Innlegg: 19035
xytheon
02.05.19 18:01
JackNapier: Suksess i Chelsea er ikke å være nest best.

Deilig svart-hvitt-synspunkt. Chelseas sesong > Liverpools sesong dersom vi vinner EL mens de vinner fuck all selvsagt. 

KTBFFH

Innlegg: 2794
KTBFFH
02.05.19 18:34

Xyetheon du må ikke glemme at det er tidenes beste Liverpool lag, hahahaha de får juling av dagens Barca, er ikke mer en 8-10 år siden vi matchet tidenes Barcelona lag og slo de ut i CL, røk mot de der vi var best (Øvrebø). Hverken årets City eller Liverpool hadde slått Chelsea og United anno 2004-2011

xytheon

Innlegg: 19035
xytheon
02.05.19 18:52
KTBFFH: Xyetheon du må ikke glemme at det er tidenes beste Liverpool lag, hahahaha de får juling av dagens Barca, er ikke mer en 8-10 år siden vi matchet tidenes Barcelona lag og slo de ut i CL, røk mot de der vi var best (Øvrebø). Hverken årets City eller Liverpool hadde slått Chelsea og United anno 2004-2011

Kampen i går var helt jevn. 3-0 er ekstremt flatterende. Vil hevde Liverpool var det beste laget frem til rett etter 3-0. Kunne blitt 4,5 eller 6 etter det pga. at Pool tømte seg offensivt i jakten på den viktige reduseringen. 


City leverer back-to-back sesonger hvor de slår den høyeste poengsummen Chelsea noensinne har maktet å oppnå. Liverpool kommer sannsynligvis til å toppe 95-poengssesongen vår, de og. 


Det er uansett vanskelig å sammenligne lag fra forskjellige epoker, men det som slår meg som så rart er at du tar det som en selvfølgle at City/Pool ikke hadde hatt noen sjanse. Fotballen har endret seg de siste 10 årene. Den har blitt bedre. Dermed er også Pool og City bedre fotballag p.d.d. enn Chelsea noensinne har vært. 


I mine øyne i alle fall.

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg