Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Chelsea FC [Klubbtråd]

NYTT TEMA
SuperJoeCole

Innlegg: 7061
SuperJoeCole
31.05.19 13:24
oggyboy61: Jeg er mer spent på om Alonso drar "hjem" til Madrid. I tillegg spent på hvor mye AM vil betale for han.

Meget spennende rykter! Fingrene krysses. 

NLHE

Innlegg: 9619
NLHE
31.05.19 14:04

Jeg synes vi bør ta opp tråden med kvinnediskriminering igjen. Føler den diskusjonen var nyttig og relevant. 

K-dawg

Innlegg: 3288
K-dawg
31.05.19 14:36
GatlingGun: andre supporter-grupperingene

Setter alle monopolpenga mine på at minst to stk fra andre toppklubber tar turen innom her for å kalle Chelsea en skurkeklubb basert på blodpenger.

oggyboy61

Innlegg: 8662
oggyboy61
31.05.19 18:50
NLHE: Jeg synes vi bør ta opp tråden med kvinnediskriminering igjen. Føler den diskusjonen var nyttig og relevant.

Den tar jeg på min kappe. Beklager det,

tyvenbjarne

Innlegg: 9008
tyvenbjarne
31.05.19 22:46

Jaja... da forsvinner Sarri... til helvete med hele greia

oggyboy61

Innlegg: 8662
oggyboy61
31.05.19 22:50

Sarri tydeligvis løst fra kontrakten sin med Chelsea FC. Er det Lampard som skal inn nå? 

Rome77

Innlegg: 10112
Rome77
31.05.19 22:53

Hva? Sparkes Sarri nå?

oggyboy61

Innlegg: 8662
oggyboy61
31.05.19 22:59
Rome77: Hva? Sparkes Sarri nå?

Han løses fra kontrakten pga at han ønsker å overta trenerrollen i Juve

Rome77

Innlegg: 10112
Rome77
31.05.19 22:59

Ah, skal han til Juve ja, da gav det jo litt mening i hvert fall.

FrannyLee

Innlegg: 20389
FrannyLee
31.05.19 23:01
oggyboy61: Sarri tydeligvis løst fra kontrakten sin med Chelsea FC. Er det Lampard som skal inn nå?

Dette såg jeg ikke helt komme nå , men sånn er livet.


Har uansett mer tro på Frank enn eksempelvis OGS til å skape ei ny storhetstid for sine respektive.


Presset er vel muligens ikke så mye mindre for å prestere hos dere men vel litt . Og det selv om tålmodighet vel ikke har vært ett nøkkelord hos dere heller. Men han vil vel få goodwill lenger en de fleste andre managerkandidater blandt fansen iallefall ser jeg iallefall for meg.


Men veien opp er vel og noe kortere og mye henger vel på hvem han får med seg i det sporstlige teamet.

xytheon

Innlegg: 19064
xytheon
31.05.19 23:07

Som forventet dette. Hvorfor i alle dager skal Sarri ønske å forbli i Chelsea? Han skylder ikke fansen noe som helst - ei heller styret. Han er sikkert glad i spillerne, men det er neppe nok. Jeg er glad på hans vegne selv om det potensielt kan representere en katastrofe for klubben. 


Samtidig kan styret og Abramovich sette en stopper for dette dersom de ønsker det, men jeg holder ikke pusten. Vi skal bli Gutteklubben Grei, som Tweenie sa tidligere. 

Inbetweener

Innlegg: 11360
Inbetweener
31.05.19 23:15

Helt sjanseløs klubb. Lampard sitt Derby har overprestert alle avanserte statistikker, og er tilsynelatende ikke noe mer enn et spennende treneremne (de finnes det mange av) som har en historie i klubben. Det finnes ingen, absolutt ingen, tegn eller signaler som tyder på at dette vil være en god ansettelse, verken for klubben eller for Lampard sin fremtid som trener.


Allikevel ønsker jeg Lampard mer enn Allegri, for eksempel. Det ville vært en fullstendig skandale. Da gir jeg opp, for det er en så totalt baklengs avgjørelse etter å ha ansatt Sarri for å endre filosofien til klubben. 


Ønsker Sarri all lykke til neste år. Han hadde sine opp- og nedturer under årets sesong, men han var langt på vei i å få til det han var ansatt til å gjøre. Jeg vet ikke hvordan Ronaldo så ut i år, men om Sarri kunne få Higuain til å sette målrekord i Serie A, burde portugiseren være et rimelig hett tips for ny målrekord i den ligaen til neste år. 

caliblue

Innlegg: 15056
caliblue
31.05.19 23:41

Kombinasjonen Lampard, Morris og overgangsnekt er jo egentlig litt spennende. Heller ta en mellomsesong hvor man gir tillit til og videreutvikler noen av klubbens talenter enn å hente inn et fremmed ansikt samtidig som man dytter overgangsnekten foran seg.

oggyboy61

Innlegg: 8662
oggyboy61
31.05.19 23:45
Inbetweener: Allikevel ønsker jeg Lampard mer enn Allegri, for eksempel.

På sikt er Lampard helt klart riktig valg. Likevel hadde jeg tro på at Sarri skulle bli i hvert fall 1 sesong til. Det er trolig flere årsaker til at Sarri ønsker seg tilbake til Italia. Bl.a. har familiære årsaker visst nok veid mye i avgjørelsen. I tillegg at muligheten for å overta jobben i Juve har vært for fristende til å takke nei til. Forståelig nok. At han i tillegg ikke har blitt helt akseptert av Stamford Bridge-fansen, ja så er dette et forståelig valg.

 

Det blir likevel spennende å se om det virkelig blir Lampard som overtar. Håper man unngår å vente med en avgjørelse til august med hvem det blir...

 

 

(Innlegget ble redigert 31.05.19 23:48)

thewaterfall

Innlegg: 3849
thewaterfall
01.06.19 00:30

Jeg forstår Sarri jeg altså, for det virker ikke som at klubben av en eller annen grunn ikke har tillit til han. Først brukte vi jo nesten hele sommeren i fjor i forhandlinger for å få ansatt han, så får han Jorginho og Kovacic + ny keeper i sommervinduet i en stall som også har mangler ellers og som skal omstilles fra kontringsfotball med en forsvars 3er/5er til en mer possesions-orientert fotball som skal gå hurtig og på få touch med masse bevegelser.


Etter en god start så kommer det en litt dalende formkurve (som ikke er unormalt), og med engang så kommer ryktene om at han kommer til å få sparken. Til tross for at klubben burde skjønt at Sarri ikke er en mann som leverer resultater fra starten av. Det er nesten så klubben gikk for et "hett navn" og ikke gjorde noen form for research eller la noen som helst plan eller strategi for ansettelsen av Sarri.


Allikevel så innfrir Sarri målene klubben satte før sesongen med å kvalle til CL gjennom ligaen (og faktisk topp 3), i tillegg til en tapt ligacupfinale og sikre seg sitt første trofé ved å vinne EL. Allikevel kan vi ikke gi han forsikringer om at han skal støttes fremover og tenke langsiktig for en gangs skyld!


Altså jeg skjønner jo at klubben ikke har lyst til å tviholde på en trener som har lyst til å skifte klubb, men hadde han følt seg ønsket tror jeg han hadde fortsatt. Så Chelsea kan bare takke seg selv for å ha havnet i en slik situasjon. 


Jeg blir irritert og provosert kjenner jeg, fordi her hadde vi en trener som jeg tror kunne utrettet noe stort for klubben og i alle fall bygd en solid grunnmur når det kommer til filosofi. Jeg tror også Sarri er en trener som kunne klart å ledet laget gjennom en sesong med transferban på en god måte. Hvorfor i helvete må det alltid være et eller annet styr rundt klubben.


Sarri har ikke vært perfekt denne sesongen, men han har levert godt nok både objektivt sett (klare målsettinger) og subjektivt sett (til tider spilt artig og positiv fotball, og han har tilpasset seg og tatt læring underveis i sesongen selv også). Jeg skjønner ikke hva klubben tenkte når de ansatte han, de måtte da ha vist hva de fikk? 


Jeg mener se til Spurs, City, Liverpool og ja kanskje til og med Arsenal. I de tre førstnevnte har trenerne fått tillit og tid til å bygge lag og utvikle seg over tid. Ingen der hadde noen bedre start i England enn det Sarri har hatt. Trenden er at klubben sjelden går veldig mye fremover i sesong 1 når de skal omstille seg til en mer offensiv fotball. Og jeg mener vi så tendenser i EL-finalen at spillerne begynner å virkelig forstå hva Sarri ønsker og at ting kanskje er i ferd med å løsne litt. Sarri ønsker at vi skal spille oss ut bakfra med få touch per spiller og korte, hurtige pasninger langs bakken med masse bevegelse rundt ballfører. Slikt tar tid å få innført, men i Chelsea så får ikke treneren den tiden uansett hva han gjør. Hadde Sarri hett Guardiola så hadde alt sett annerledes ut utenfor banen vil jeg påstå (forholdet til fansen, ønsker om sparking, styrets tillit og støtte), men jeg tror ikke ting hadde sett veldig mye annerledes ut på banen eller rent resultatmessig.

GatlingGun

Innlegg: 47724
GatlingGun
01.06.19 01:22

Hvor har dere dette her fra?

xytheon

Innlegg: 19064
xytheon
01.06.19 08:49
GatlingGun: Hvor har dere dette her fra?

Pedulla, Di Marzio, Sky, Guardian, Simon Johnson, you name it. Sarri ønsker å dra. Det eneste lille håpet vi kan klamre oss til er at styret våkner opp og for en gangs skyld fremstår som oppegående. Vis Sarri at han har støtten han trenger. Drit i den kampgående søppelfansen som ikke vet sitt eget beste. Tror Sarri er med på to nye Chelsea-sesonger dersom styret støtter ham.

Sjefan

Innlegg: 15186
Sjefan
01.06.19 08:52
Inbetweener: Det finnes ingen, absolutt ingen, tegn eller signaler som tyder på at dette vil være en god ansettelse, verken for klubben eller for Lampard sin fremtid som trener.

Man kan sikkert låne Man Utd-fansens argument: Frank kjenner klubben. High risk and high reward! 


 


Ellers litt merkelig at Chelsea løser han fra kontrakten uten noe form for kompensasjon (som rapportert). Kan bli en tung neste sesong med sylfersk manager, Hazard ut og ingen forsterkninger inn. 

xytheon

Innlegg: 19064
xytheon
01.06.19 09:04
thewaterfall: Hvorfor i helvete må det alltid være et eller annet styr rundt klubben.

Både fansen og styret er sjokkbortskjemte. Den kortsiktige tankegangen har til en viss grad fungert under Abramovich. Derfor skal det omtrent ingenting til før de ønsker seg endring igjen. I en tid hvor Liverpool fremstår som den sooooleklart mest ideelle klubbmodellen ønsker folket seg tilbake til dagene hvor Chelseas manager fikk sparken bare han pustet litt urytmisk. 


Sarri er en visjonær, og det er omtrent bare Guardiola som har en bedre forståelse for hvordan Pep-fotballen skal coaches. Sarris lag blir alltid bedre i sesong to og tre. Jeg gledet meg virkelig til neste sesong, men med Chelsea skal man alltid ta ett steg frem, og 92 tilbake. Lampard er ikke klar for dette nivået, og han har neppe managerferdighetene som skal til for å bygge videre på Sarris grunnmur. Vi kommer til å ende opp helt fortapte, slik som Man Utd under Solskjær. 

NLHE

Innlegg: 9619
NLHE
01.06.19 09:07

Faens alkoholiserte, rasistiske, brexit drittfans som har stelt i stand dette!

thewaterfall

Innlegg: 3849
thewaterfall
01.06.19 09:32
xytheon: Både fansen og styret er sjokkbortskjemte. Den kortsiktige tankegangen har til en viss grad fungert under Abramovich. Derfor skal det omtrent ingenting til før de ønsker seg endring igjen. I en tid hvor Liverpool fremstår som den sooooleklart mest ideelle klubbmodellen ønsker folket seg tilbake til dagene hvor Chelseas manager fikk sparken bare han pustet litt urytmisk. 
Sarri er en visjonær, og det er omtrent bare Guardiola som har en bedre forståelse for hvordan Pep-fotballen skal coaches. Sarris lag blir alltid bedre i sesong to og tre. Jeg gledet meg virkelig til neste sesong, men med Chelsea skal man alltid ta ett steg frem, og 92 tilbake. Lampard er ikke klar for dette nivået, og han har neppe managerferdighetene som skal til for å bygge videre på Sarris grunnmur. Vi kommer til å ende opp helt fortapte, slik som Man Utd under Solskjær.

Den fungerte fordi vi klarte å få tak i topptrenere (Mourinho 1.0, Ancelotti, Hiddink som reserve), på grunn av en spesiell spillergruppe som klarte å ta ansvar selv ute på banen når det trengtes og fordi vi hadde mer midler enn ganske mange andre klubber.


Men når punkt 2 og 3 etterhvert forsvant så hjalp det ikke særlig med topptrenere heller (Mourinho 2.0 og Conte), fordi klubben ikke klarte å støtte de godt nok etter en suksessfull sesong. Så jeg hadde kanskje håpet at klubben hadde skjønt og lært at den kortsiktige tankegangen rett og slett ikke fungerer lengre, fordi så mye har endret seg både i fotballen generelt men også i klubben. Jeg burde skjønt at jeg håpte på for mye.

NLHE

Innlegg: 9619
NLHE
01.06.19 09:49

Fra et økonomisk standpunkt burde han jo bare ha skrevet under på ny treårs kontrakt og levd livet fra november da det viser seg at vi er ganske tannløse uten Hazard. 


Chelseaveien

K-dawg

Innlegg: 3288
K-dawg
01.06.19 10:07

Satan dette var nedtur. Har hatt mine tvil om Sarri, men de siste månedene har vært så bra at jeg håpte han skulle bli. Vist vi ser vekk fra Lampard og Allegri, hvilken andre kan være aktuell til jobben? Nuno Santo? 

SuperJoeCole

Innlegg: 7061
SuperJoeCole
01.06.19 10:26

Hvor står det at kontrakten er terminert?


Jeg leser at Juve ønsker ham, og at han er interessert i Juve-jobben, som jo dessverre må regnes som et steg opp pt.


Lampard inn er så altfor tidlig.... Blir vondt å se ham sparket i desember.


Hvis Sarri stikker, så er hele denne sesongen bortkastet, med unntak av CL-pengene.  Tilbake til gampefotball.

GatlingGun

Innlegg: 47724
GatlingGun
01.06.19 10:47
xytheon: Tror Sarri er med på to nye Chelsea-sesonger dersom styret støtter ham.

Krysser fingrene for dette nå. Det har ikke vært bedre atmosfære i troppen enn det er nå. Ri videre på denne bølgen.


Å starte en ny sesong med ny trener og med ny filosofi, uten å kunne kjøpe inn spillermateriell blir bare en saga blott.


Chelsea pisser seg selv på leggen og biter av seg bit for bit med sjel.

Rome77

Innlegg: 10112
Rome77
01.06.19 11:05

For Sarri er vel kanskje Juventus en holy grail type ting, så hvis han først får muligheten der så slår han meg ikke som typen til å gi opp det for mer penger eller noe sånt...

NLHE

Innlegg: 9619
NLHE
01.06.19 11:51

Bring on Mourinho! Få trilogien komplett! Når det uansett er bestemt at det kun er gampefotball som gjelder for klubben.


Jeg orker ikke å sørge over Lampard i november. 

NLHE

Innlegg: 9619
NLHE
01.06.19 11:57

Vårt eneste håp for neste år er at vi begynner å spille på styrkene til Alonso og Kanté..

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg