Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Chelsea FC [Klubbtråd]

NYTT TEMA
oggyboy61

Innlegg: 8591
oggyboy61
01.06.19 12:14

Sarri ser nok at hans mulighet til å vinne et seriemesterskap vil være langt større i Juve, enn i Chelsea. Samtidig vil mesterskap i hjemlandet kanskje bety mer for han personlig i en alder av 60 år. 


Det blir en interresant tvekamp mellom Sarri i Juve og Conte i Inter. 

K-dawg

Innlegg: 3288
K-dawg
01.06.19 12:42

Mourinho tilbake hadde vært helt spinnvilt. Tørr nesten ikke tenke på hvordan det hadde gått. Mest sannsynlig til helvete siden de samme spillerene som presset han ut er fortsatt i laget. Han har nok også et anstrengt forhold til styret og Roman. Noen nevner Lopetegui. Gjorde det bra for Porto og Spania. For Madrid var han vel ikke så elendig?

tyvenbjarne

Innlegg: 8995
tyvenbjarne
01.06.19 13:11

Ingen Hazard


Ingen Sarri


Ny trener med ny filosofi (igjen)


Ingen CHO og RLC for halve sesongen


Transferban


 


Bekkmørkt, solformørkelse, blind, atomvinter


 

NLHE

Innlegg: 9618
NLHE
01.06.19 13:29

                                     Kepa


                 Rudiger      Christensen       Azp


Emerson                                                     Alonso


                              Kante      RLC


Pulern                                                                CHO


                                En eller annen

beardman

Innlegg: 3157
beardman
01.06.19 15:30
NLHE: Kepa
                 Rudiger      Christensen       Azp
Emerson                                                     Alonso
                              Kante      RLC
Pulern                                                                CHO
                                En eller annen

Merkelig lag.


 


Hvor er Jorginho?


RLC og CHO er skadet en god stund.


Emerson på høyre vingback?

NLHE

Innlegg: 9618
NLHE
01.06.19 16:44
beardman: Merkelig lag.

Vel, vi går en merkelig sesong i møte..

thewaterfall

Innlegg: 3781
thewaterfall
01.06.19 17:41

Selv om jeg prøver klarer jeg ikke å forstå noe mer hvordan klubben og styret tenker. Vi er altså villig til bruke nesten en hel sesongoppkjøring i forhandlinger for å sikre oss Sarri, så innfrir han målsettingene som klubben satte før sesongen og det virker som han har nådd i gjennom til spillerne slik at man begynner å se konturene av hvordan han vil at laget skal fremstå i tillegg til at han sikrer klubben enda et trofé og ikke var langt unna et til.


Så bestemmer klubben seg for å slippe han til Juventus uten en gang å ta opp kampen eller i det hele tatt forsøke å være litt vanskelig. Vi er villig til å slippe han uten kompensasjon til og med! Jeg klarer ikke å forstå hva tankegangen er. Hadde Sarri følt seg ønsket tror jeg ikke han hadde vært like interessert i Juventus-jobben, men skal vi liksom ikke forsøke å overtale han en gang? Eller skal vi ikke en gang gå i forhandlinger med Juventus om de skal få lov til å ansette treneren vår? Og hvor mye de er villig til å betale?


Andre navn som er nevnt i forbindelse med Juventus-jobben er vel Pochettino og Guardiola, og jeg ser ikke helt på de som gir Juventus bedre forhandlingskort altså. Pochettino er kanskje mer aktuell hvis Spurs vinner CL i kveld, da han kanskje føler han kan gå videre etter å ha ledet Tottenham til et trofé. At City slipper Guardiola har jeg liten tro på før de vinner CL, men hvis Pep selv virkelig hadde ønsket jobben så hadde nok uansett krevd en solid kompensasjon. Og det samme hadde jo garantert Levy gjort for Poch også.


Nei, dette her fremstår bare amatørmessig fra klubben sin side. Og en liten beskjed til Roman her til slutt: Du har ønsket deg Pep i noen år nå, Sarri er nok det nærmeste du kommer for øyeblikket.

Kælighet

Innlegg: 11901
Kælighet
01.06.19 17:44

Hvis denne transferbanen går gjennom, og Hazard og Sarri forlater dere. Da tror jeg fortsatt at dere kan overraske all den tid dere har verdens desidert beste DM. Som sannsynligvis blir brukt i riktig posisjon.


I tillegg har dere nok noen talenter som fort blomstrer dersom de får tillit.

SuperJoeCole

Innlegg: 7015
SuperJoeCole
01.06.19 19:29

Ingen Haz. Ingen Sarri. Kanskje vi kan kvitte oss med Kante og Kepa også?


Så er vi faktisk mid-table-materiale, uten å syte liksom...


 


Nei Roman, nå må du ta ansvar... Send noen FSB-agenter på Zizou.

SuperJoeCole

Innlegg: 7015
SuperJoeCole
01.06.19 19:33
Kælighet: dersom de får tillit.

Vi har eventuelt ikke så mye valg. Mye av det som befinner seg i dagens tropp er borte i august.

VisionQuest

Innlegg: 493
VisionQuest
01.06.19 23:56

Helt ærlig, gir opp den klubben her... Roman har gitt oss mye, mer enn vi noensinne kunne bedt om, men kanskje er det på tide å få inn noen nye synspunkter fra ledelsessiden. Dette blir for dumt.

thewaterfall

Innlegg: 3781
thewaterfall
02.06.19 00:53

En av grunnene til at jeg tror Sarri hadde vært det beste valget gjennom en sesong med transferban er at spillerne har begynt å skjønne systemet og dermed vil være et helt annet lag neste sesong. Det går an å ta en sammenligning med denne sesongens Tottenham-lag som ikke signerte en eneste ny spiller før denne sesongen og allikevel hang med i topp 3 og kom til en CL-finale. Dette gikk an fordi spillerne forstod hva Pochettino ønsket, og dermed kunne Pochetino utvikle systemet sitt og la spillerne jobbe med mer detaljer og mer kompliserte ting da, i stedet for å måtte jobbe inn mange nye spillere i systemet sitt.


Det er jo litt ala dette som Chelsea kunne gjort neste sesong. La Sarri jobbe med de spillerne som er her, og utvikle spillerne og systemtet til neste sesong. Hadde blitt noen nye fjes i troppen, blant annet Pulisic, men ikke mer enn at han hadde startet lengre fremme enn fra scratch. I tillegg hadde det ikke blitt så mye utskiftningner i 11-eren heller.


Altså, det er mulig å henge med i 1 sesong uten særlig forsterkninger i dagens fotball med en dyktig trener. Men motstanderne finner jo raskt mottrekk med alt den innsatsen som legges ned når det kommer til analyser. Og det er begrenset hvor mye nytt man kan gjøre med de samme spillerne over lengre tid, så etterhvert trenger man litt nye "impulser" og "ferdigheter" for å ikke bli tatt igjen. Og som sagt, siden vi egentlig kun hadde begynt å forstå kanskje det mest grunnleggende av "Sarriball" så hadde vi mest sannsynlig uansett vært et helt nytt lag neste sesong med større og bedre forståelse av "Sarriball" og kanskje enda flere også etter en sesongoppkjøring med mye fokus på det området.


Blir det slik at Lampard kommer inn som ny trener, med Jody Morris som assistent (som kjenner mange av unggutta godt) så skal de selvsagt få min fulle støtte. Hadde vært fint med Steve Holland inn også, dog tror jeg han har det likså fint som assistent for England. Men jeg da tror jeg alle sammen, både supportere, spillere, klubb og styret må vise ekstremt stor tålmodighet og la de holde på til tross for manglende resultater. Da må de få lov til å bygge klubb og kultur. Hvis man skal fortsette i samme spor ellers så tror jeg det er dømt til å til helvete, fordi jeg tror ikke Lampard rett og slett er klar til å lede Chelsea helt til topps enda. Og dagens situasjon gjør meg ikke mer optimistisk for at det blir en umiddelbar suksess i første sesong.

oggyboy61

Innlegg: 8591
oggyboy61
02.06.19 16:25

Scenario: Sarri ut og Allegri inn. Hva er likhetstrekkene og ulikhetene mellom disse to? PS! Vennligst ikke svar Sarriball og gampefotball :-)


 

KTBFFH

Innlegg: 2758
KTBFFH
03.06.19 04:29

Om Tranferbanen står seg håper jeg vi signerer Kovacic, henter hjem Aina Zouma Reece og Tammy. Om vi får handle spillere i sommer så håper jeg vi henter Jovic og Pepe som erstatter for Eden i front. I tillegg håper jeg vi henter inn Coutinho som en av 3 indreløpere. Då mener jeg totalt sett i angrep bør vi være bedre selv uten Eden. 
Pulisic/Pedro Jovic/Giroud Pepe/Willian (Håper dog vi selger Pedro for å gjøre plass til Odoi når han er tilbake)
Mitt største ønske er om en ny trener kommer inn er å selge Jorginho, flytte Kante ned få inn Coutinho og evt prøve oss på en toveis midtbanespiller å gjøre midtbanen komplett. I forsvar bør både Aina og Reece inn, gi de en sjanse som Liverpool med Robertson og Arnold. Selg unna Zappacosta, Zouma og Alonso for å frigjøre midler til en evt klassestopper. Azpi/Recce Rudiger/NY/Luiz/Christensen Aina/Emerson
Vi kan i tillegg selge unna Pasalic, Michy og Kenedy. 

Ut: Eden Pedro Alonso Jorginho Zappa Zouma


Inn: Jovic Pepe Coutinho Ny sentral (Ønske Barella) og Ny stopper (Ønske Maguire)

Økonomisk blir regnestykket cirka


Ut: Eden 100-115mp, Pedro 15-20mp, Alonso 25-30mp, Jorginho 40-50mp, Zappa 15-20mp, Zouma 30mp, Pasalic 10-15mp, Batsuay 20-25mp, Kenedy 10-15mp
Tot: 265-320 mp inn

Inn: Jovic 60mp, Pepe 60mp, Coutinho 110mp, Barella 50mp, Maguire 70mp.
Tot: 350mp

Ved å drastisk endring av troppen vil vi ikke måtte bruke altfor mye penger av eget budsjett. En drømme start XI neste sesong
 
                                    Kepa

                   Azpilicueta  Maguire Rudiger Aina

                                   Kante


                            Coutinho  Barella 

                           Pepe Jovic Willian


Benk: Pulisic Odoi RLC Christensen Luiz Emerson Giroud Reece.

Hva tenker folk? Dette blir dessverre bare som en drøm

Inbetweener

Innlegg: 11337
Inbetweener
03.06.19 07:46

Ikke bare er prisene du har estimert på innkjøpsfronten en helsides underestimering, et par av spillerne vil jeg ikke se i blå drakt en gang. Maguire og klassestopper hører ikke sammen i samme setning. Zouma, som du vil selge, er en like god stopper. Coutinho er en overvurdert, skuddkåt semi-egoist, og det er ikke tilfeldig at Liverpool framstår mer robuste i forsvar og angrep uten ham. Barella skal du få, han er the one, men den sjansen (nå har vi jo uansett transfernekt) mister vi når vi sparker Sarri og Zola; de to var nøkkelen i den handelen. Pepe skal jeg ikke si så mye på, men tror Ziyech er bedre (og billigere). Jovic er selvfølgelig spissen alle klubber burde ha, men du er minst 20 millioner pund fra et korrekt estimat. Aina blir for øvrig solgt til Torino grunnet klausul.


Om Pulisic ikke starter når sesongen kommer, på bekostning av Willian eller Pedro, da begynner jeg med en gang å tro på at vi har kjøpt katta i sekken. Pulisic skal få tid, men om man trenger mer enn en preseason på å danke ut Pedro og/eller Willian er det noe alvorlig i gjære.


Nei, transfernekten kommer til å stå seg, så det er bare å stålsette seg på en mellomsesong til. Når det skjer håper jeg bare at vi gjør det på en riktig måte. Slutt på Pedro og Willian (Wedro) en gang for alle, slutt med Giroud/sett inn tung, treig spiss, slutt på Alonso, få inn unggutter som i verste fall er like dårlige, og i beste fall kan gjøre at behovet for innkjøp er mindre når neste sommer kommer.


(PS: jeg skjønner at du ikke liker Jorginho, og det er helt fair, men vi kommer ikke til å selge han/få solgt ham etter en sesong. Enda mindre når han har vært en av våre to-tre beste/mest stabile i sesonginnspurten).

oggyboy61

Innlegg: 8591
oggyboy61
03.06.19 08:43

Helt enig i at Maguire og Coutinho ikke bør vurderes inn. Spesielt sistnevnte som streiket seg bort fra Liverpool. No Go!


 

KTBFFH

Innlegg: 2758
KTBFFH
03.06.19 09:02

Enig i at Maguire ikke er verdensklasse, men tror ikke vi får inn klasse og da mener jeg vi bør gå får Maguire, en god stopper pluss engelsk. Tror han ville utfylt Rudiger ganske bra. Det er ikke Cou sin feil at Pool ble vesentlig bedre uten han men først og fremst verdens beste stopper. Det var jo ikke sånn at Liverpool ikke scoret mål, så forsvant han så begynte de å score. At han er skuddkåt spiller syns jeg bare er bra når resten av gjengen skal gå ballen inn i mål. Det er godt mulig jeg estimerer for lavt, men Jovic til 80 er også no-brainer tatt alderen i betraktning. Barella får vi se på, det er ikke sikkert Zola er ferdig fordi Sarri evt er ferdig. 

KTBFFH

Innlegg: 2758
KTBFFH
03.06.19 09:06

Jeg er også får Ziyech et likegodt valg for all del, men nå nevnte jeg et par spillere jeg ønsket inn. For min del hadde det aller beste vært å solgt både Willian og Pedro. Startet helt på nytt med helt nye kanter, eksempel Ziyech Pepe Pulisic

KongOlav2

Innlegg: 43779
KongOlav2
03.06.19 09:43

Uansett om det blir transferban eller ikke, hadde det vært en stor fordel om Chelsea klarte å gi sjansen til og spille inn noen av ungguttene sine. Både James som alternativ på høyreback og Mount på midtbanen. Samt såklart Odoi og RLC når de er tilbake. Det er rimelig kostnadsbesparende og hensiktsmessig å ha slike spillere fremfor type Zappacosta, Drinkwater/Bakayoko og Willian/Pedro.

KTBFFH

Innlegg: 2758
KTBFFH
03.06.19 09:53

Det er jo akkurat det vi har gjort feil KongOlav2 istedenfor å bruke våre egne som backup for å så svi av store summer på klasse så har vi brukt mye penger på søppel. Dette har igjen hatt to store konsekvenser, vi sliter nå og Eden stikker.

Eksempel Drinkwater og Bakayoko = Pogba (Pogba fra Juve)
              Alonso og Emerson = (Ikke langt unna Sandro)
              Morata og Batsuay =  Icardi
 Hadde vi i tillegg den gang svidd av de 7-800millionene VVD kostet så kan man lett se forskjellen på enkelte grep i klubben som netto trolig hadde kostet oss mindre enn det søppelet vi har nå. 
Dette er eksempel 3-4 kjøp som hadde gjort oss vesentlig sterkere både i XI og bredde samt trolig beholdt Eden. 

(Innlegget ble redigert 03.06.19 09:59)

KongOlav2

Innlegg: 43779
KongOlav2
03.06.19 10:08
KTBFFH: Det er jo akkurat det vi har gjort feil KongOlav2 istedenfor å bruke våre egne som backup for å så svi av store summer på klasse så har vi brukt mye penger på søppel. Dette har igjen hatt to store konsekvenser, vi sliter nå og Eden stikker

Flere som er blitt kjøpt var jo dog ikke det engang. Bakayoko og Morata var definitivt kjøpt som førstevalg. Usikker på Emerson og Zappacosta. Mulig de ikke var klare førstevalg, men de var nok iallfall regnet som mulig reelle konkurrenter til Alonso og Azpi.

Er jo problematisk om dere blir "tvunget" til å beholde flere av disse pga transferban. Mulig at f.eks Zappacosta og en av midtbanespillerne kan selges, men neppe mange flere om dere ikke skal ha minimal bredde i  troppen neste sesong.

Dere bør forøvrig ikke kjøpe Icardi. Fyren er åpenbart en jævla idiot, og dere får jo demondama på kjøpet. Her snakker vi potensiell oppskrift på uro i garderoben.

(Innlegget ble redigert 03.06.19 10:09)

KTBFFH

Innlegg: 2758
KTBFFH
03.06.19 10:11

Ja begge er tiltenkt førstevalg, men de er overhode ikke gode nok, summen vi betalte for Baka og Drinkwater kunne vi valgt fra øverste hylle en midtbanespiller. Summen av Morata og Batsuay det samme det er det som irriterer meg grønt. RLC kunne blitt inkludert i XI tidligere som hadde gjort at vi kun trengte å kjøpe 1 sentral midtbanespiller, heller 1 for 70-80mill enn de to vi kjøpte. 

KTBFFH

Innlegg: 2758
KTBFFH
03.06.19 10:13

Når det kommer til transferban og ny trener så bør man kanskje gi Baka en ny sjanse, hentet Kovacic for 25mp. Jeg mener vi bør bare innkassere penger for Alonso, vi bør også vurdere å innkassere penger for Jorginho om Sarri går. Får vi klare oss en sesong på midten med Kovacic Kante Bakayoko RLC og Barkley (evt Mount). Bak er jeg ikke redd om Alonso går, vi får gå med Emerson med Azpi som mulig backup.

GatlingGun

Innlegg: 47703
GatlingGun
03.06.19 10:57

Jeg skjønner ikke dem som ønsker Jorginho ut. Mannen er åpenbart en klassespiller.

KongOlav2

Innlegg: 43779
KongOlav2
03.06.19 10:59
KTBFFH: Når det kommer til transferban og ny trener så bør man kanskje gi Baka en ny sjanse, hentet Kovacic for 25mp. Jeg mener vi bør bare innkassere penger for Alonso, vi bør også vurdere å innkassere penger for Jorginho om Sarri går. Får vi klare oss en sesong på midten med Kovacic Kante Bakayoko RLC og Barkley (evt Mount). Bak er jeg ikke redd om Alonso går, vi får gå med Emerson med Azpi som mulig backup.

Kan dere kjøpe Kovacic med transferban?

johwi68

Innlegg: 20806
johwi68
03.06.19 11:03

Hva er greia med at enkelte supportere er så misfornøyde med Sarri at de vil ha ham ut av klubben?

3.plass i ligaen, seier i Europaligaen og finale i ligacupen må jo være langt innafor.

Jeg har ikke sett Chelsea veldig mye i år, men i de kampene jeg har sett har Jorginho vært veldig solid. Merkelig.

Begge med mer enn godkjente førstesesonger i PL. Chelsea har overrasket meg positivt i år, og selv om Sarri periodevis slet med å få spillerne sine til å være lojale mot systemet så endte de opp med å bli de beste bak Man City og Liverpool, som begge hadde avsindige sesonger.

WaltonBreckRd

Innlegg: 16156
WaltonBreckRd
03.06.19 11:03
KongOlav2: Kan dere kjøpe Kovacic med transferban?

Nei, transferban = registreringsban så vidt jeg har forstått.

caliblue

Innlegg: 14770
caliblue
03.06.19 11:14

Kovacic og Higuain er registrerte som Chelsea-spillere og kan begge spille for Chelsea uavhengig av om det blir transfer ban eller ikke.


Om de blir kjøpt eller det inngås ny låneavtale.

Inbetweener

Innlegg: 11337
Inbetweener
03.06.19 11:16

Kanskje det bare var «første sesong»-syndromet for Bakayoko, men han er langt på vei det dårligste jeg har sett i blå drakt. Helt på nivå med Jarosik og Smertin. Premier League gikk aldeles for fort for gutten, både i hodet og i beina, og at han presterte bedre i Serie A, hvor ting går saktere, er ikke så veldig overraskende. Fra Monaco-laget som dominerte i CL var han også den spilleren som så mest malplassert ut i sluttspillet, så jeg tror enkelt og greit at han ikke er god nok. Synd han skulle ødelegge forholdet til Milan og Gattuso ved å være drittunge, nå blir det i hvert fall salg med tap.


Om Baka og Barkley skal utgjøre viktige brikker i neste års midtbane, mens Jorginho selges med Sarri, da er det bare å booke enveis-billett til mid-table. Da får man heller gamble på Mount, som tross alt kan bli noe.

WaltonBreckRd

Innlegg: 16156
WaltonBreckRd
03.06.19 11:19
caliblue: Kovacic og Higuain er registrerte som Chelsea-spillere og kan begge spille for Chelsea uavhengig av om det blir transfer ban eller ikke.

Disse trenger altså ikke registreres på nytt om de kjøpes/lånes videre? Det kan jo fort være noe Chelsea må vurdere. I alle fall Kovacic.

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg