Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Chelsea FC [Klubbtråd]

NYTT TEMA
Inbetweener
InbetweenerInnlegg: 11268
05.06.19 11:45

Den neste sesongen er tilsynelatende perfekt for Frank Lampard. Han kan komme inn uten de samme forventningene vi bruker å stille til trenerne våre, og klubben kan heller ikke gjøre dumme valg på overgangsmarkedet. En suksessfull sesong for Lampard vil være å ikke bli dårligere enn 8. plass (les: sørge for EL), samtidig som han innlemmer minst to nye unggutter inn i en fast rotasjon eller bedre. Mount, James og Tammy burde være veldig aktuelle kandidater, både fordi de er veldig talentfulle, men også fordi alternativene er mindre gode.


Om jeg skulle tippe, vil jeg tro at Lampard kan ordne oss en plassering mellom fjerde og åttende plass neste år. Om vi får fjerdeplassen har alt klaffet, samtidig som at Emery og Solskjær mislykkes (synes personlig at ingen av de to er gode trenere, særlig sistnevnte). Tror ikke Wolves, Leicester eller Watford er gode nok til å bli topp 4.


Den store utfordringen for Lampard vil være andresesongen. Det er her vi får se om klubben har tatt grep som gjør at fadeser på overgangsmarkedet ikke vil skje igjen, og det er her vi får se om Lampard fikser de store forventningene vi tillegger trenerne våre under forholdsvis normale omstendigheter (ikke transferban).


Jeg spyr om det blir Nuno, Garcia eller Allegri til neste år. Det vil være en så totalt revers fra hva vi prøvde å gjøre forrige sommer. Blanc spiller tilsynelatende possessionorientert fotball, men har vært ute av trenersirkuset et par-tre år allerede. Med tanke på sesongen vi går i møte er det eneste logiske alternativet en trener med kjennskap, og ønske om å bruke, akademiet vårt i stor grad.

xytheon
xytheonInnlegg: 18923
05.06.19 18:57
Inbetweener: Med tanke på sesongen vi går i møte er det eneste logiske alternativet en trener med kjennskap, og ønske om å bruke, akademiet vårt i stor grad.

Alt annet enn Lampard vil representere en gigantisk nedtur for meg. Ten Hag er unntaket, for han står for den samme fryktløse fotballen som Sarri står for. Kunne vært en fin forlengelse av fundamentet Sarri har lagt ned. 


Men det er ganske tydelig at planen til Chelsea er en samling i bånn med masse klubblegender inn i sentrale roller samtidig som man prøver å dyrke en kultur der fokus på egne talenter omtrent står høyere enn det som leveres på banen. Det er litt forfriskende, men savner en balansegang.


Chelsea kan tydeligvis kun strekke seg etter motpoler av tidligere retninger. Man kan ikke gå for en balansert helhetlig struktur slik som Liverpool under Klopp er det aller beste eksempelet på. Her har man en detaljorientert filosofi hvor man ikke frykter å dynke på med unge talenter samtidig som man forsterker sentrale posisjoner med ekstremt dyre kjøp i de tilfellene hvor det er nødvendig. Spillerrekrutteringen er forankret i en kvalitetssikret prosess som innbefatter både nøye speiding og statsbaserte analyserapporter. Du kjenner sikkert til det. Skulle ønske Chelsea også gikk i den retningen. 


Men uansett moro å lese at både CHO og RLC mest sannsynlig fornyer. Lover også godt mtp. fremtiden til de andre unge talentene våre.

kjekkealex
kjekkealexInnlegg: 59
05.06.19 19:05

Hazard overgangen drar ut! Driver Hazard et spill for å få høyest mulig lønn i Chelsea?

Inbetweener
InbetweenerInnlegg: 11268
05.06.19 19:19

Du har helt korrekt i alt du skriver. Det beste er selvfølgelig en balansegang, hvor vi tar opp og blør inn 1-2 akademispillere hvert år, samtidig som vi splasher ut på en eller to spillere, slik Liverpool har gjort. Det er en så bærekraftig og fornuftig måte å drive klubben på at jeg forventer vi gjør et eller annet dumt alternativ.


Må si at jeg fortsatt er veldig skeptisk til at vi skal la bestekompiser styre klubben, særlig med en såpass sterk og kontrollfiksert eier, men det slår Nuno eller Garcia hver dag i uka (og to ganger på søndager).

NLHE
NLHEInnlegg: 9614
05.06.19 19:33

100% sikker på at Hazard stikker, men blir ganske gretten om klubben i det minste ikke har prøvd å vifte £150 mill over fem år foran han. 

SuperJoeCole
SuperJoeColeInnlegg: 6837
05.06.19 20:07

Det er nok ikke Hazard det står på... Chelseas krav er 20 % høyere enn hva Real er villige til å gi. iflg diverse kilder...

 

Hazard vet hvor god han er, og jeg tipper han godtar et usannsynlig scenario der klubbene ikke blir enige. Real vet at Chelsea er forberedt på å miste ham, men Chelsea vet også at Real har "lovet" Zizou Hazard.

 

Chelsea har gode kort. Best case scenario for meg, er at vi sitter på verdens beste spiller en sesong til, worst case er å selge han for en kjempesum med ett år igjen.

(Innlegget ble redigert 05.06.19 20:08)

BlueRaptor
BlueRaptorInnlegg: 2920
05.06.19 21:19

Om Real ikke kommer til enighet angående Hazard i dette vinduet, tror dere at de kjøper noen andre i dette vinduet eller bare venter til neste sommer?

Lew_Ashby
Lew_AshbyInnlegg: 6516
05.06.19 23:40

Guardian melder nå at klubbene skal ha kommet til enighet - €100 mill + diverse add ons. Det emste tilsier dermed at Hazard blir offisielt klar for Real Madrid ila kort tid. Det har vært nydelig å ha eden i klubben såpass lenge, forhåpentligvis fikk vi hans beste år.

KTBFFH
KTBFFHInnlegg: 2197
05.06.19 23:44

Tror også han er ferdig men stoler ikke på han Romano fyren

SuperJoeCole
SuperJoeColeInnlegg: 6837
05.06.19 23:56

*nest beste.


 


 


Æsj, nå er det vel ikke lenge før det er bekreftet. Sarri hjem til mamma snart også. 

oggyboy61
oggyboy61Innlegg: 8376
06.06.19 09:12

Giroud nyter respekt for sin uttalelser, og viser seg som et godt eksempel på hvordan spillere bør opptre. 


Dersom Sarri drar tilbake til Italia, krysser jeg fingre og tær for at han tar med seg Higuain til Torino.

oggyboy61
oggyboy61Innlegg: 8376
06.06.19 09:31
xytheon: Ten Hag er unntaket, for han står for den samme fryktløse fotballen som Sarri står for. Kunne vært en fin forlengelse av fundamentet Sarri har lagt ned.

Julien Laurens  er enig med deg. Jeg henger meg på. Pengene fra salgene av Hazard, Alonso(++)bør benyttes til å hente inn Ten Hag.

Lew_Ashby
Lew_AshbyInnlegg: 6516
06.06.19 10:35
oggyboy61: Ten Hag

Ten Hag inn hadde vært fantastisk. Hadde han imidlertid fått den tiden han eventuelt trenger til å implementere sin fotballfilosofi? Med en giftig supporterbase og et latterlig utålmodig styre (og eier), vil det alltid være en fare for at Ten Hag får fyken dersom ikke resultatene kommer kjapt. Det som kan redde ham er evt bruk av yngre spillere (helst engelskmenn), noe som tradisjonelt mykner opp ihvertfall supportergjengen. 

KTBFFH
KTBFFHInnlegg: 2197
06.06.19 13:45

Stemmer summen på 88mp så bør vi faktisk takke nei å la han bli en sesong til. En topp 4 plass, en evt kvartfinale i CL og kanskje en cup/supercup er faktisk mer verdt i både penger men også fotballverdi til klubben. 

Lew_Ashby
Lew_AshbyInnlegg: 6516
06.06.19 13:50
KTBFFH: Stemmer summen på 88mp

''Add ons'' kan være av stor betydning her. Tvilsomt at en gniten dame som Marina ikke har fikset oss en ok avtale med Madrid dersom den skulle gå gjennom. 

KTBFFH
KTBFFHInnlegg: 2197
06.06.19 14:20

Ja det spørs jo og, men tenker om ikke total verdien er på 1,15-1-3 mrd  bør man ikke selge. 900m er jo ikke allverdens lenger. I tillegg har jo Eden ytret seg at han er fornøyd uansett hva som skjer. I tillfelle Eden ble en sesong til så vet vi at vi får en proff Eden og ikke en sutrekopp. Her bør vi stå på vårt, betalt det vi krever eller drit og dra

Nilsinj1
Nilsinj1Innlegg: 2435
06.06.19 14:33
Lew_Ashby: ''Add ons'' kan være av stor betydning her. Tvilsomt at en gniten dame som Marina ikke har fikset oss en ok avtale med Madrid dersom den skulle gå gjennom.

Vi er vel godt kjente med at styret er meget kapable til å selge spillere til priser klubben skal være meget fornøyde med og jeg trygg på at det også skjer med overgangen til Hazard. Spesielt Hazard, ettersom han er den desidert største fotballstjernen og mest verdifulle spilleren klubben har hatt gjennom tidene.


Verdien til Hazard for Chelsea er vanskelig å anslå ettersom det er uvisst i hvor stor grad laget er avhengig av han. Og med tanke på at han uansett kunne påvirket klubben i bare ett år til. Han er, kanskje, den spilleren flest klubber kunne tenkt seg å ha i klubben akkurat nå mtp alder og hva han kan tilføre umiddelbart. Utvilsomt at vi skal nå selge en gjenstand, en diamant, vi aldri har hatt av besittelse før. Jeg synes uansett de summene det er snakk om er godt nok mtp på kontraktsituasjonen opp i det hele.


Jeg tror vi skal klare topp 4 neste år uansett. Mest fordi Tottenham mister Eriksen og fordi de i flere kamper denne sesongen hentet 3 poeng i siste liten. Arsenal ser jeg ikke noe fremgang hos. United har Solskjær og enkelte byller i klubben de må få bukt med. Stallen der trenger også en oppussing.


Langt mer spennende er det som skjer i Chelsea hvor vi er i ferd med å bygge et nytt fundament for fremtidig fotball. Ryker Sarri er jeg også redd for at dette fundamentet skal rives ned igjen. Da er jeg langt mer negativ i forhold til neste sesong. Hvis han blir, derimot, tror jeg fortsatt vi kan bygge videre på det vi har. Ikke minst mtp at Sarri slipper til flere unggutter som har bevist at de kan ta steget. Det ser også ut som de andre har begynt å tilpasse seg den nye stilen som ble innført og noe som kun kan bli bedre til sesong med en fullstendig pre-season hvor det er veldig forutsigbart med både tanke spillermateriell og spillestil. Gitt at styret trekker i de rette trådene fremover, selvfølgelig.

xytheon
xytheonInnlegg: 18923
06.06.19 15:54

Deilig at Hazard-greiene er i boks allerede. Hadde fått diverse typer kreft om dette skulle dratt ut. 

KTBFFH
KTBFFHInnlegg: 2197
06.06.19 16:50

Overhodet ikke noe deilig, nå skusler vi vekk 88mp på søppel, bra jobbet Roman og Marina

xytheon
xytheonInnlegg: 18923
06.06.19 17:08
KTBFFH: Overhodet ikke noe deilig, nå skusler vi vekk 88mp på søppel, bra jobbet Roman og Marina

Sies £130m etter add-ons. Blir fort kastet bort på dårlige investeringer, men det er i det minste bedre enn det man kunne håpe på.

KTBFFH
KTBFFHInnlegg: 2197
06.06.19 17:35

Ja egentlig enig Xytheon, men tatt i betraktning hvor mye penger vi har kastet bort på drit så hadde eg fortsatt behold Eden. Redd styret ikke kommer til å være i nærheten av å kunne erstatte han. 

Pogba6
Pogba6Innlegg: 9063
06.06.19 17:37

Hazard er jo erstattet av Pulisic.

KTBFFH
KTBFFHInnlegg: 2197
06.06.19 17:47

Hahaha du er morsom Pogba6

K-dawg
K-dawgInnlegg: 3267
06.06.19 18:23

Må si den totale prisen på Hazard er ganske bra forhandlet av Marina og co. Er ikke mange spillere som hadde gått for en slik sum når de bare har 1 år igjen på kontrakten. Nå gjelder det å bruke pengene fornuftig :P

Lew_Ashby
Lew_AshbyInnlegg: 6516
06.06.19 18:39
KTBFFH: hadde eg fortsatt behold Eden

Jeg mener det var riktig å la ham gå etter lang og tro tjeneste. Hazard har visstnok hatt en ganske tydelig karriereplan fra han var ungdom, som bla inneholdt opphold i England før spill i hans favorittklubb Real Madrid. Å tviholde på spilleren i hans siste kontraktsår, med fare for å surne forholdet mellom Chelsea og Hazard, er ikke hensiktsmessig slik jeg ser det. Det er heller ikke sikkert at en smågrinete belgier hadde levert i nærheten av hva han har gjort i år dersom vi hadde lenket ham fast til Stamford, og da hadde litt av vitsen med å beholde ham vært borte.


Hans prestasjoner har vært litt opp og ned (sammen med resten av klubben), men Eden i hovedsak levert fra godkjent til fantastisk i hele sin karriere i klubben. Selv med enorme mengder rot og utenomsportslig drit rundt klubben så har han vist godt humør. Det han viste denne sesongen, selv om Real Madrid nok var spikret allerede i høst, har vært imponerende.


Nå får vi en fin slump med penger, samt at klubb og spiller skilles lag som gode venner. Transfernekten kompliserer saken noe, men jeg har ingen problemer med at klubben ikke tviholder på spilleren en sesong til med fare for å få kr 0 for ham. 

KTBFFH
KTBFFHInnlegg: 2197
06.06.19 18:44

Har ingen problemer Lew jeg heller, men er rett vi skusler vekk pengene på drit. Håper vi går en ny angrepstrio. Icardi og Neres inn samt Coutinho som ryktes inn, då tror jeg vi har erstattet Eden bra. 

Lew_Ashby
Lew_AshbyInnlegg: 6516
06.06.19 18:48
KTBFFH: Har ingen problemer Lew jeg heller, men er rett vi skusler vekk pengene på drit. Håper vi går en ny angrepstrio. Icardi og Neres inn samt Coutinho som ryktes inn, då tror jeg vi har erstattet Eden bra.

Det hadde vært deilig å forvalte midlene i sommer på en god måte. Har ikke veldig stor tiltro til klubben dersom vi ikke får inn noen mer kompetente mennesker til å ta ansvar for spillerlogistikken. Så vidt jeg har forstått vil Cech kunne få innflytelse, men det er fortsatt Marina og co som tar de endelige beslutningene. Ikke ideelt. 


Så er jo spørsmålet om vi i det hele tatt får muligheten til å hente spillere før 2020/21. Som vanlig et komplett sirkus rundt klubben når vi skriver juni. Samme prosedyre tilnærmet hvert år, og i tradisjon tro kommer undertegnede til å være maks hypet når vi kommer til august. 

KTBFFH
KTBFFHInnlegg: 2197
06.06.19 19:00

Ja du skal ikke se bortifra at vi plutselig for lov å handle spillere i sommer, men at kalenderen viser midten av august då. 

Pogba6
Pogba6Innlegg: 9063
06.06.19 19:01

I midten av august er vinduet stengt.

KTBFFH
KTBFFHInnlegg: 2197
06.06.19 19:01

Stemmer, glemte de nye reglene

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg