Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Chelsea FC [Klubbtråd]

NYTT TEMA
KTBFFH
KTBFFHInnlegg: 1863
23.06.19 04:49

Blueraprot jeg er enig i ganske mye av det du sier. Jorg er en bra spiller men tror vi som lag er bedre tjent med foreksempel forslaget du kommer med Kovacic/Kante i pivoten. Jeg har nevnt det tidligere at jeg ønsker Kante ned i den dype. Ja Jorg kunne hatt et par asssit med bedre spisser det er det liten tvil om. Folk syns han er viktig osv, men jeg mener han i like stor grad til tider sinker spillet sitt med million pasninger på tvers og bakover. Det er dessverre både oppsider og nedsider med Jorg. Jeg tror at vi over tid er bedre tjent med Kante på dyp og en mobilmidtbanespiller inn i posisjonen til Kante i dag. (RLC uten tvil) om det blir som indreløper eller som 10er er mindre viktig. 

Lew_Ashby
Lew_AshbyInnlegg: 5504
23.06.19 11:30

Pulisic herjet mot et svakt Trinidad & Tobago i natt. Vi tar det vi kan få av gode vibber.

GatlingGun
GatlingGunInnlegg: 47211
23.06.19 11:52

De Ligt går til Sarri i Juventus ja.


What could have been...

Lew_Ashby
Lew_AshbyInnlegg: 5504
23.06.19 16:11

Ellers ser Callum Hudson-Odoi ut til å være langt på vei med rehabiliteringen sin. Lagt ut noen instagramstoryer som er meget positive. Tviler på at han vil være i toppform før litt ut i sesongen, men det ser overraskende bra ut allerede nå.

På twitter også.  

(Innlegget ble redigert 23.06.19 16:13)

grock19
grock19Innlegg: 83727
23.06.19 16:22

Kan noen på kontoret deres fikse papirarbeidet på han kid'en snart eller? Den jobben har dere skulket unna. Nå som dere er ferdige med å skippe ut Sarri og Hazard, må det vel snart være vår tur?


 


Nei, blir vel oss som får svarteper i Hazard-opplegget. Denne re-signeringen som ble hypet opp for en ukes tid eller noe siden har jo ikke skjedd, og Bild mener han fortsatt vil til fagre Bayern, men sånn som det er nå, vil han jo antagelig objektivt sett trolig ha bedre sjanser på å starte i Chelsea. I alle fall om man får inn Sané, og/eller Havertz neste år. 

GatlingGun
GatlingGunInnlegg: 47211
23.06.19 16:41
grock19: Kan noen på kontoret deres fikse papirarbeidet på han kid'en snart eller? Den jobben har dere skulket unna. Nå som dere er ferdige med å skippe ut Sarri og Hazard, må det vel snart være vår tur?

Hva ønsker du å oppnå med dette innlegget, sånn egentlig?

grock19
grock19Innlegg: 83727
23.06.19 18:49

Kan ikke si jeg helt skjønner spørmålet, du kan kanskje re-formulere? 

xytheon
xytheonInnlegg: 18824
23.06.19 18:58
grock19: Bild mener han fortsatt vil til fagre Bayern

Det meste jeg har lest om CHOs situasjon i det siste forteller en helt annen historie. Blir nok fort Bayern som sitter igjen med svarteper, som du sier.

BlueRaptor
BlueRaptorInnlegg: 1789
23.06.19 20:01

Er ikke mye synd på Bayern om de faktisk blir nødt til å bruke litt penger på Sané. De har jo sluppet unna med gratisoverganger og generelt lave summer i en årrekke. De har råd til det.

oggyboy61
oggyboy61Innlegg: 8166
24.06.19 09:47

Jeg forventer at Frank Lampard annonseres som den nye manageren i Chelsea. Kanskje allerede om 1 par dager?

 

Jeg er svært positiv til at han kommer tilbake til Chelsea. Det har vel egentlig ligget i kortene helt siden han tok sin trenerutdanning. At han overtar ansvaret allerede nå snart, er kanskje litt tidlig, men likevel det beste valget klubben kan ta, etter at Sarri forståelig nok forsvant tilbake til Italia.

 

Både Lampard og Morris (som jeg forventer blir hans assistent) kjenner klubben meget godt. Ikke minst er dette kunnskap som blir viktig med tanke på at det ikke kan hentes inn andre spillere enn de som er på utlån. Kovacic må beholdes permanent dersom man har muligheter for det (som er meget mulig, etter det jeg forstår)

 

Lampard nyter stor respekt både hos spillergruppen og i ledelsen. Han er en seriøs fyr med klare målsettinger. Spillestilen han står for er hurtig angrepsfotball med mye ballinnehav, og derfor i prinsippet ikke så ulikt det Sarri sin fotballfilosofi bygger på.

 

Lampard er også en legende blant supporterne, og han er derfor en trener som vil oppnå tålmodighet spesielt i den mest kristiske fraksjonen av supportere på SB og i mediabildet.

 

Ikke minst er Lampard en person som lett vil kommunisere med alle parter i klubben, og det har ikke akkurat alltid vært tilfelle i klubben.

 

Det blir meget spennede tider fremover, og jeg har stor tro på at Lampard er en av få som kan skape stabilitet og ro i klubben, nok til å tenke mer langsiktig enn tidligere. Jeg håper og tror at klubbeier og styre tenker det samme :-)

 

Go Lamps!

 

 

(Innlegget ble redigert 24.06.19 09:48)

BlueRaptor
BlueRaptorInnlegg: 1789
24.06.19 11:31

Helt enig, Oggy. Jeg tror at Frank er den beste løsningen i situasjonen vi i dag sitter. Kanskje er registreringsforbudet den største velsignelsen i forkledning klubben har hatt de siste 15 årene. Jeg vil alltid støtte Frank.

TheFamous25
TheFamous25Innlegg: 17308
24.06.19 11:31

Tror overgangnekt er bra for Lampard med tanke på at presset blir vesentlig mindre og han kan bruke dei unge

Roshambo
RoshamboInnlegg: 4766
24.06.19 13:35

Abraham er ute og sier at han blir i Chelsea, og at han skal vise at han er god nok til å bli vår nye mann på topp. Han sier også at han ønsker Lampard som manager, og at klubbens unge spillere er svært fornøyde med overgangsnekten.


Han bør jo få sin sjanse, men mulig unggutta er litt vel optimistiske med tanke på spilletid neste sesong. Vi har jo stort sett den samme stallen som i sesongen som var, og Lampard kommer nok ikke til å bruke unggutter for en hver pris.


Angående Willian så har han jo alltid vært langt bedre på venstresiden enn på høyre, så man kan jo håpe på et høyere nivå fra han. Pulisic spiller på høyre, så Willian bør ikke ha noe der å gjøre.

K-dawg
K-dawgInnlegg: 3189
24.06.19 14:30

Rafa Benitez ferdig for Magpies. Noe for oss? :)

Lew_Ashby
Lew_AshbyInnlegg: 5504
24.06.19 14:44
Roshambo: Abraham er ute og sier at han blir i Chelsea

Har aldri hatt troen på at Abraham har det som skal til for å bli en nr 1-spiss for en toppklubb i Europa. Foruten målsnittet mener jeg han mangler det meste en stjerneangriper skal ha av ferdigheter, og jeg er særlig tvilende til at touchet vil bli godt nok. Han er ung, men selv i Championship synes jeg han framstår som en begrenset spiss. Det han viste for oss i fjorårets preseason var noe av det verste jeg har sett fra en ung Chelsea-spiss.


Jeg mener allikevel at han bør få en skikkelig sjanse til å vise seg fram for oss denne sesongen, og håper han får en del spilletid. Ingenting hadde vært bedre enn at han motbeviste meg og mine udugelige spillervurderinger. 

SuperJoeCole
SuperJoeColeInnlegg: 6727
24.06.19 15:21
Roshambo: Angående Willian så har han jo alltid vært langt bedre på venstresiden

Enig her. Og hans aller best posisjon mener jeg er #10-rollen, hvor han har spilt ekstremt lite for oss.

TheFamous25
TheFamous25Innlegg: 17308
24.06.19 18:40

Enige angående Tammy. 


Såg også flere kamper av han ifjor å syns heller ikke at han er noe første lag materiale 

Lew_Ashby
Lew_AshbyInnlegg: 5504
25.06.19 13:24

Offisiell bekreftelse fra Derby om at Chelsea har fått tillatelse til å starte samtaler med Lampard. Skal vi tippe at Lamps er klar innen 1-2 uker? Bør ikke være så mye seinere, mye som må avklares og planlegges før oppkjøringen starter. 

TheFamous25
TheFamous25Innlegg: 17308
25.06.19 13:46

Håper innen 1 uke

Magnific
MagnificInnlegg: 13430
25.06.19 14:12

Synes det er megeeet dristig av Chelsea å satse på Lampard nå. 

TheFamous25
TheFamous25Innlegg: 17308
25.06.19 19:18

Lampard er vel den eneste som vil overleve både 1 og 2 sesonger uten trofé. Så lenge flere unge kommer frem og dei ser det går rette veien ala d Klopp har gjort i LFC 

Overgangsnekt tror jeg vil gjøre jobben hans lettere og ikke verre for å si det sånn

(Innlegget ble redigert 25.06.19 19:20)

thewaterfall
thewaterfallInnlegg: 3519
26.06.19 13:33

Ser det spekuleres i at så lenge Lampard unngår nedrykk i sin første sesong sitter han trygt. Og det er jo i og for seg bare flott det, at klubben ser ut til å tenke litt mer enn en sesong om gangen (noe de forsåvidt må med tanke på transferban), men jeg savner allikevel at klubben hadde gitt slik støtte til Sarri og andre managere som hadde noe bra på gang tidligere. Å gi den støtten til en av de mest urutinerte trenerne vi har ansatt etter at Roman tok over, er jo meget spesielt i utgangspunktet. Men så er det allikevel ikke hvemsomhelst som tar over da. Det er tross alt en av de største legende i klubbens historie, og det skulle bare mangle at han fikk en fair sjanse til å bygge sitt lag.


Jeg sier det med en gang, jeg er skeptisk. Jeg mener Lampard skulle fått litt mer erfaring før han var aktuell. Men siden han nå blir vår manager så stiller jeg meg selsvagt 100% bak han, og håper dette blir en suksesshistorie. Neste sesong kommer resultatene til å ikke være det viktigste for meg, men heller det jeg ser av prestasjoner, tendenser osv. Ting som (forhåpentligvis) gjør at jeg kan begrunne hvorfor dette vil bli bra på lang sikt.


Ellers har jeg kanskje vært litt for bastant ang. klubben og Sarri tidligere. Han er et tilbakelagt kapittel for klubben sin del, og det er tydelig at han også ønsket seg til Italia og Juventus. Allikevel undrer jeg bare på hvordan ting hadde sett ut hadde han fått og følt den støtten fra alle i og rundt klubben som det ser ut til at Lampard nå får. Hadde det sett annerledes ut? Jeg vet ikke. Det er meget mulig han fortsatt hadde ønsket seg tilbake til moderlandet sitt, men da hadde vi visst at det handlet kun om Sarri og ikke klubben.


Klarer vi å sikre oss plass i EL neste sesong skal jeg i alle fall være meget fornøyd med sesongen slik det ser ut per dags dato.


KTBFFH!

oggyboy61
oggyboy61Innlegg: 8166
26.06.19 20:48

F. Lampard har visstnok gitt klarsignal til å signe Kovacic for 45 millioner.GBP.  Nice one!

 

 

(Innlegget ble redigert 26.06.19 20:49)

SuperJoeCole
SuperJoeColeInnlegg: 6727
26.06.19 21:28
oggyboy61: F. Lampard har visstnok gitt klarsignal til å signe Kovacic for 45 millioner.GBP.  Nice one!

Kova inn hadde vært helt konge altså!

BlueRaptor
BlueRaptorInnlegg: 1789
26.06.19 21:51

Å signere Kova er helt korrekt med tanke på situasjonen vi befinner oss i. Forhåpentligvis får vi se formasjonen jeg tidligere har nevnt i tråden.

oggyboy61
oggyboy61Innlegg: 8166
27.06.19 11:47

(Innlegget ble redigert 27.06.19 11:48)

Lezah
LezahInnlegg: 63829
NLHE
NLHEInnlegg: 9614
27.06.19 18:17

Bygge lag rundt Alonso og Kante. Enkelt og greit. 

K-dawg
K-dawgInnlegg: 3189
27.06.19 18:35

En smule stiv pris på Kovacic. Men man kan vel ikke si noe på kjøpet så lenge han ikke flopper. Tenker tilbake på hvor god han var for Inter når Madrid kjøpte han. Nærmer han seg det nivået igjen så er han en klassespiller.

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg