Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Chelsea FC [Klubbtråd]

NYTT TEMA
Lew_Ashby
Lew_AshbyInnlegg: 5619
24.07.19 13:23
xytheon: Helt enig i vurderingene dine knyttet til Drinkayoko. Ingen plass til dem i Chelsea. Utover disse tre spillerne ser stallsammensetningen bra ut.

Vi er nok alle litt usikre på hva Lampard og co tenker ang foretrukket formasjon og eventuelt om man ønsker å være mer fleksibel denne sesongen enn vi var under Sarri og Conte. Slik jeg har forstått var Derby under Lamps tilbøyelig til å endre formasjoner langt oftere fra kamp til kamp, og også ila kampene enn det Sarri og Conte var. 

 

Uansett kan det være greit, som BlueRaptor sier, å kunne ha en av dem tilgjengelig ved kriser. Tror ikke Barkley fikser en dypere rolle tilfredsstillende, og da er det kun 3 spillere tilgjengelig i 2 posisjoner dersom vi spiller 4-2-3-1. Evt Luiz dersom vi ønsker kaostilstander. Reece James kan også ta en posisjon sentralt, men ønsker ikke å kaste ham inn der allerede nå.

 

Drinkwater på en latterlig kontrakt blir vel vanskeligst å kvitte seg med, og dersom han ønsker å håve inn penger fra tribune - evtbenk ved krisetilfeller - så kan vi like gjerne beholde ham. 

 

Spissplassen er som du sier helt opp i det blå. Er ikke optimist, men dersom laget skulle fungere over forventning under Lamps, så har vi ihvertfall spillere som kan sette ballen i mål. Alle 3 skal være kapabel til å score 12+ mål som fast spiss på et velfungerende offensivt kollektiv. Forhåpentligvis står en av dem fram og kan være et fast alternativ for oss gjennom sesongen. Det kan være forskjellen på topp 4 og topp 7.

(Innlegget ble redigert 24.07.19 13:24)

SuperJoeCole
SuperJoeColeInnlegg: 6743
24.07.19 21:10

Luiz har vært knall som DMC. Litt mindre uopprettelig skade der.

SuperJoeCole
SuperJoeColeInnlegg: 6743
25.07.19 17:14

#Willian2021

SuperJoeCole
SuperJoeColeInnlegg: 6743
26.07.19 11:59

Ryktene vil ha det til at Bakayoko er på vei ut. Intet hadde gledet meg mer.

Lew_Ashby
Lew_AshbyInnlegg: 5619
26.07.19 12:18
SuperJoeCole: Ryktene vil ha det til at Bakayoko er på vei ut. Intet hadde gledet meg mer.

Helt topp. Dersom han slår ut i full blomst i en annen klubb så er det helt ok. Frykter ikke akkurat De Bruyne-reprise for Bakayoko, og om han mot formodning skulle bli helt konge i en annen klubb så ønsker jeg ham ikke tilbake da heller. Grøsser av tanken på å se ham trille 5-meterspasninger utover sidelinjen, og mottak som hadde gjort Øyvind Leonhardsen våt i øynene.

caliblue
caliblueInnlegg: 14149
26.07.19 12:50

Rapporter fra fransk media nå om at Bakayoko er på Evertons liste over aktuelle Gueye-erstattere. Ikke helt hva Everton-fansen hadde håpet på.


Sportsdirektør Leonardo ville visst også gjerne hente han til PSG, men Tuchel insisterte på at han ønsket Gueye.


Hus-journalisten deres, Matt Law, melder forøvrig at dere vurderer å kjøpe Zaha og låne han tilbake til Palace frem til dere kan registrere spillere igjen.


Er det rapportert andre steder? Noe som virker troverdig?

BlueRaptor
BlueRaptorInnlegg: 1907
26.07.19 13:21

Ser ingen grunn til å kjøpe Zaha med Pulisic og CHO på vingene.

Lew_Ashby
Lew_AshbyInnlegg: 5619
26.07.19 14:31
caliblue: Er det rapportert andre steder? Noe som virker troverdig?

Har kun sett det fra Matt Law, som har ganske ok kilder innad i klubben. Det hadde nok vært fornuftig for Chelsea å drive slik butikk ifm transfernekten, og spesielt i Zaha-tilfellet kan det være et fint alternativ. Spesielt når man nå skal gi Lampard litt lengre bånd enn vanlig for Chelsea-managere, noe som tilsier at vi kan finne på å handle etter Lamps sine preferanser for neste sesong. 


Til BlueRaptor - Leste et sted at Chelsea anser Zaha mer som en mer fleksibel midtspiss for Lamps, men husker ikke hvor. Skal se om jeg kan finne det, eller om det bare var synsing fra en Chelsea-konto. 


Bakayoko kan jo finne på å levere for dere dersom han skulle ankomme Goodison, det han viste i Monaco var klasse. Tidvis god i Milan - halvveis ut i oppholdet var det rykter om at klubben ville forsøke å sende ham tilbake pga horribelt spill, før han plutselig hadde en del bra kamper.


Men det er også en overhengende fare for å utvikle kreft pga grufulle pasninger og balltap. Trodde han skulle være best som en dynamisk ballvinner med ellevilt driv, men har vist at han fungerer best som en mer utpreget ryddegutt sentralt. Hadde en milliard ballgjvinninger sammen med Fabinho.

K-dawg
K-dawgInnlegg: 3192
26.07.19 17:47

"Hudson-Odoi deal worth £150k a week rising to £180k with add ons"


Steike, den lønna er i meste laget. 100k skulle vært maks. Bare å gratulere broren aka agenten med en nydelig deal. Er ikke sikkert Bayern var så interessert som det ble sagt. Så bør Chelsea ta lærdom om sikre gode talenter på langkontrakt før det er for sent.

oggyboy61
oggyboy61Innlegg: 8206
26.07.19 17:50

Bakayoko kommer neppe til å levere alt annet en frustrasjon og mishag i PL. I liig øh eller serie A kan han muligens igjen finne innpass. Her må Granovskaya bruke all sin kløkt på å få han vekk fra Chelsea asap. Grusom spiller som ble hentet av hvem?

Orake1et3
Orake1et3Innlegg: 3605
26.07.19 20:21
K-dawg: Steike, den lønna er i meste laget. 100k skulle vært maks. Bare å gratulere broren aka agenten med en nydelig deal. Er ikke sikkert Bayern var så interessert som det ble sagt. Så bør Chelsea ta lærdom om sikre gode talenter på langkontrakt før det er for sent.

BBC m.fl melder (fortsatt) 100 000 i uka, men selv om det skulle være 150 000 syns jeg det er greit. 180 000 forutsetter vel topp-prestasjoner og da er også det greit.


Artikkelen du siterer fra er vel fra Goal.com og de melder at lønna ble så høyt fordi Chelsea måtte matche Bayerns tilbud. I tilfelle er jo det hans markedslønn og jeg tviler ikke på at Bayern ville gi han minst det. Selv om de skulle gitt han 500 000 i uka ville han bli vesentlig billigere enn alternativet de vurderer (Sane) mtp spart overgangssum.


Moralen er; finn Bayerns største talent og tiby han 150 000 i uka! Og gjør det til en årlig affære!

Orake1et3
Orake1et3Innlegg: 3605
26.07.19 20:32
caliblue: Hus-journalisten deres, Matt Law, melder forøvrig at dere vurderer å kjøpe Zaha og låne han tilbake til Palace frem til dere kan registrere spillere igjen.Er det rapportert andre steder? Noe som virker troverdig?

Ja, det virker troverdig. Chelsea har noen store sko å fylle (Hazard) og tilhørende penger på bok (Morata-salget bidrar også). Chelsea kan ikke registrere spillere før neste år, men hvis Chelsea er lure (og det pleier de å være) brukes det som en "sukkerbit" til selgende klubb hvoretter spilleren lånes tilbake hele neste år.


Forventer at Chelsea gjør minst et par slike avtaler i sommer. Det er mye lurere å gjøre det enn å vente til neste års overgangsvindu når alle klubber vet at Chelsea har noen milliarder å "brenne av".

caliblue
caliblueInnlegg: 14149
26.07.19 20:50
Lew_Ashby: Har kun sett det fra Matt Law, som har ganske ok kilder innad i klubben. Det hadde nok vært fornuftig for Chelsea å drive slik butikk ifm transfernekten, og spesielt i Zaha-tilfellet kan det være et fint alternativ.

Spørs om ikke butikk er nøkkelordet her. For både Chelsea og Everton.


Zaha er desperat etter å flytte på seg. Han skal ikke tilbake til United. Han passer neppe inn hos City eller Liverpool. Spurs har andre behov i sommer og Arsenal har ikke penger til å betale det Palace vil ha.


Legger man til Chelseas transfer ban, er interessen nærmest kunstig lav. Og klubber utenfor England kan eller vil nok ikke betale nok.


Det gjør at døra muligens står på gløtt for Everton. Selv om han vil til en CL-klubb og helst vil bli i London. Avhengig av hvor kreative Chelsea er.


Om Chelsea kunne signert Zaha for f.eks. £40-45M + Batshuayi hadde jo det vært gull. Og ganske sikkert mindre enn hva han vil koste neste sommer.

WaltonBreckRd
WaltonBreckRdInnlegg: 15401
26.07.19 22:43
Orake1et3: tviler ikke på at Bayern ville gi han minst det.

På 180k ville han blitt Bayerns best betalte spiller, og ville tjent like mye som for eksempel Virgil van Dijk.


Rett og slett en latterlig bra deal for en spiller med under 10 Premier League kamper og en sesong på senior nivå.

xytheon
xytheonInnlegg: 18848
26.07.19 22:59

Får nesten en klump i magen av CHO sin kontrakt. Minimum 150k i uka i en alder av 18 er helt insane. Chelsea vil ideelt sett fornye innen tre år dersom CHO leverer varene. Da er man fort oppe på 250k i uka eller mer i en alder av 20-21. Dette kan fullstendig sprenge lønnsstrukturen i klubben vår på sikt.


Glad for at han fornyet. Vi trengte det. Men kontraktsstørrelsen er helt i grenseland. 

Lew_Ashby
Lew_AshbyInnlegg: 5619
26.07.19 23:33
xytheon: Glad for at han fornyet. Vi trengte det. Men kontraktsstørrelsen er helt i grenseland.

CHO og broderen har gjort en mesterlig jobb med å skape et klima hvor Chelsea nesten måtte punge ut med en kunstig høy sum. Selv om deler av base vår surnet litt mot slutten, så var det et krav fra nesten hele supportergruppen om at Chelsea gjorde det som måtte til for å signere spilleren. 

At han viste tegn på å være blandt de mest spennende spillerne i fotballeuropa hjelper selvsagt på, men fyren har satt et ekstremt press på seg selv. Ikke kjempeenkelt å leve opp til den kontrakten, spesielt ikke når man skal returnere fra akillesskade.

BlueRaptor
BlueRaptorInnlegg: 1907
26.07.19 23:52

Do or die for CHO.

Lew_Ashby
Lew_AshbyInnlegg: 5619
27.07.19 09:00

Har lite å si for sesongen, men når Real Madrid får 7 mål i sekken mot Atleti, så koser undertegnede seg  godt. Kom tilbake Eden. 

SuperJoeCole
SuperJoeColeInnlegg: 6743
27.07.19 09:09

Tiltredes! Courtois som henter fem baller ut av nettet er gøy. 

Orake1et3
Orake1et3Innlegg: 3605
27.07.19 09:17
Lew_Ashby: CHO og broderen har gjort en mesterlig jobb med å skape et klima hvor Chelsea nesten måtte punge ut med en kunstig høy sum. Selv om deler av base vår surnet litt mot slutten, så var det et krav fra nesten hele supportergruppen om at Chelsea gjorde det som måtte til for å signere spilleren.

Vil si at Chelsea skapte "klimaet". De viktigste ingrediensene i klimaet var:


1. Salg av Hazard, som ga et desperat behov for en ny venstreving av klasse.


2. Transfernekt.


3. Elendig "track-record" ift talentintegrering til tross for verdens beste akademi.


Disse forholdene er Chelsea sitt ansvar og CHO har bare utnyttet det, slik en hver bør gjøre i en forhandlingsposisjon. 


Strengt tatt skal Chelsea være kjempeglade for at problem 1-3 faktisk kan løses for kun 150 000 pund i uka. Dette kunne vært mye verre når de problemene først er der...

Orake1et3
Orake1et3Innlegg: 3605
27.07.19 09:20
SuperJoeCole: Tiltredes! Courtois som henter fem baller ut av nettet er gøy.

Og Costa med fire mål og utvisning! Han er til å kjenne igjen :)

Lew_Ashby
Lew_AshbyInnlegg: 5619
28.07.19 15:58

Noen som skal se kampen? Ser kampen er utsatt pga tidenes kø utenfor stadion. Problemer med billettsystemet. Mye dretaspellere i oppstillingen, men Pulisic, stopperduoen og Bakayoko skal bli interessant å følge.

GatlingGun
GatlingGunInnlegg: 47258
28.07.19 16:30

1-0 Reading

Inbetweener
InbetweenerInnlegg: 11234
28.07.19 16:34

Kanskje det er en grunn til det, men er det virkelig vits i å kaste bort minst en omgang på halvparten av de som er utpå her? Jeg ville jo tenkt at Lampard nå burde kjøre A-laget sitt mest mulig inn før Manchester United-kampen om to uker.

SuperJoeCole
SuperJoeColeInnlegg: 6743
28.07.19 16:42

Barks 

xytheon
xytheonInnlegg: 18848
28.07.19 17:06

Zappacosta, Alonso, Drinky, Bakajoke-o og Kenedy. De gutta der altså.

GatlingGun
GatlingGunInnlegg: 47258
28.07.19 17:53

To kasser av MM. Nice.

GatlingGun
GatlingGunInnlegg: 47258
28.07.19 17:54

Kremen, xytheon. Kremen.

KenMonkou
KenMonkouInnlegg: 4645
28.07.19 19:01
xytheon: Får nesten en klump i magen av CHO sin kontrakt

Han går inn på lønnsnivå; tier 2 i troppen, helt greit. Presterer han så får han bedre betingelser selvsagt. 

 

Men han har hoppet over et lønnsnivå ja, takket være broren

Minimum 150K i uka er jo selfølgelig feil

(Innlegget ble redigert 28.07.19 19:04)

BlueRaptor
BlueRaptorInnlegg: 1907
28.07.19 19:11

Ser ut som vi kan få en sunn konkurranse i troppen denne sesongen. Kvaliteten på spissene kunne selvfølgelig vært høyere, og vi vil nok merke savnet av Hazard, men jeg er positiv!

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg