Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Chelsea FC [Klubbtråd]

NYTT TEMA
Lew_Ashby
Lew_AshbyInnlegg: 5385
07.08.19 17:31
Roshambo: Helt absurd å gjøre dette et døgn før vinduet stenger

Altså, dersom det er noen sannhet i dette så skjønner jeg ingenting. Da må noen ha lagt med damen hans eller noe. Fyren har skrevet ny kontrakt for noen måneder siden, og det har vært null signaler om at han ønsker seg bort. Arsenal investerer, men er jo ikke sånn at de er garantert å være en fotballstormakt denne sesongen, spiller ikke engang CL. Må evt være at Kia kan fikse ham langt høyere lønn, evt at Lampard har gitt uttrykk for at han ikke er garantert en plass i førstelagsoppstillingen. Isåfall helt ok, Luiz er ikke mannen som tar oss tilbake igjen til toppen.

 

Velger å ikke mene noe om det enda, men er jo et sykt random rykte å sette ut dersom det ikke har rot i virkeligheten.

(Innlegget ble redigert 07.08.19 17:34)

Roshambo
RoshamboInnlegg: 4765
07.08.19 17:38
Lew_Ashby: Velger å ikke mene noe om det enda, men er jo et sykt random rykte å sette ut dersom det ikke har rot i virkeligheten.

Ja, ikke sant? Nettopp derfor det ikke ville overraske meg om det stemmer. Og det er flere som melder at Luiz nekter å trene.


Kanskje Luiz skal ha fått indikasjoner på at han ikke vil være et førstevalg denne sesongen, eller at han har sett forsterkningene til Arsenal og plutselig bestemt seg for at det er et bedre alternativ enn Chelsea. Uansett vanskelig å forstå.

thewaterfall
thewaterfallInnlegg: 3504
07.08.19 17:40

Matt Law melder det samme på twitter nå

Jeg har alltid hatt et lite soft spot for David Luiz, virker å være en artig fyr utenfor banen og en nytelse å se på når han har dagen på banen. Selvsagt meget frustrende også til tider når han ikke lykkes.

Stemmer dette blir jeg ekstremt skuffet, hadde virkelig ikke trodd dette om han. Spesielt siden vi forlenget kontrakten hans for 3 måneder siden, hvor vi brøt med policyen vår om kun 1 års forlengelse for spillere over 30 år for han! Tror ikke hverken Lampard eller Terry fikk lengre forlengelser om gangen etter de passerte 30 år.

Jaja, da håper jeg vi satser på AC, Rudiger og Zouma som våre tre hovedstoppere denne sesongen. Så kan vi bruke Azpi som et fjerdevalg, med James som backup på HB. Luiz kan få trene med reservene fremover. Gitt at han gidder å møte opp.

(Innlegget ble redigert 07.08.19 17:41)

Roshambo
RoshamboInnlegg: 4765
07.08.19 17:43
thewaterfall: Jaja, da håper jeg vi satser på AC, Rudiger og Zouma som våre tre hovedstoppere denne sesongen. Så kan vi bruke Azpi som et fjerdevalg,

Disse + Tomori ser jo egentlig ganske så bra ut. Sånn sett vil ikke Luiz være noe stort tap, eller noe tap i det hele tatt.

Lew_Ashby
Lew_AshbyInnlegg: 5385
07.08.19 17:50

Matt Law utdyper litt. Wow, så ikke denne komme. Må jo være manglende garantier om fast plass. Da blir det isåfall partnerskapet jeg ønsket meg for noen uker siden, Ac og Zouma. God ballspiller kombinert med rå fysikk. Så ikke særlig bra ut mot Gladbach, men spilte seg fint opp utover kampen. Problemet er jo at AC blir skadet hver tredje kamp, og Rudi ikke er tilbake før om en stund. Tomori spennende, men kun Championshiperfaring.


Hvem er lederne nå? Azpi og Jorginho? Rudi? En ting er sikkert, denne sesongen blir absurd. Gleder meg!

Lew_Ashby
Lew_AshbyInnlegg: 5385
07.08.19 17:54
Wellewinhio: Luiz og Mustafi

Det hadde vært helt sinnsykt. Personlig tror jeg uansett ikke at Luiz vil være den som evt løser deres defensive problemer.

FrannyLee
FrannyLeeInnlegg: 16921
07.08.19 17:56

Mye av poenget her  og problemet for Chelsea er vel at Luiz ikke er en fersk manager kind of spiller  på samme måte som jeg heller ikke tror Pogba er det eller kommer til å bli det i United.


De lar seg kun dressere til å opptre sykront hos de største autoritetene tror iallefall jeg.


 


Dette skaper lett mer problemer og frustrasjon i spillergruppa enn det gavner laget selv om begge er fantastiske spillere etter mi mening. Selv om de vel er i forskjellige ender av karrieren.

Wellewinhio
WellewinhioInnlegg: 14719
07.08.19 17:57
Lew_Ashby: Det hadde vært helt sinnsykt. Personlig tror jeg uansett ikke at Luiz vil være den som evt løser deres defensive problemer.

Det gjør ikke jeg heller. Jeg ønsker at vi skal spille med en firebackslinje, og der passer ikke Luiz inn. De eneste positivene med det er at han gjør at vi blir mindre avhengige av Xhaka og at Mustafi kommer lenger unna førstelaget.

thewaterfall
thewaterfallInnlegg: 3504
07.08.19 18:09
Roshambo: Disse + Tomori ser jo egentlig ganske så bra ut. Sånn sett vil ikke Luiz være noe stort tap, eller noe tap i det hele tatt.

Håpet Tomori går på lån til en klubb hvor han er nærmere eller helst i startelleveren denne sesongen. Som 4. valg blir det begrenset med spilletid uansett og jeg tror Azpi er god nok som stopper at det ikke er krise om han må spille der noen kamper. Ellers så har vi sikkert en unggutt som kan steppe inn også i en cupkamp eller lignende.

grock19
grock19Innlegg: 83575
07.08.19 18:20

"Rudi ikke er tilbake før om en stund. Tomori spennende, men kun Championshiperfaring.


 


Hvem er lederne nå?"


Hva med han "topp 3 i LigueØøh" Papy Djilobodji?

Lew_Ashby
Lew_AshbyInnlegg: 5385
07.08.19 18:31
grock19: Hva med han "topp 3 i LigueØøh" Papy Djilobodji?

Haha. Der kom den ja. Blitt edru etter å ha drukket CHO-sorgene bort? Eller, bør vel ikke være for tøff før det er offisielt, dette er tydeligvis tiden for 180-gradere.

chelsea8
chelsea8Innlegg: 31205
07.08.19 18:46

Ikke mat trollet. 

grock19
grock19Innlegg: 83575
07.08.19 18:53

"Der kom den ja. Blitt edru etter å ha drukket CHO-sorgene bort?"

 

 

 

Hehe! Hatt noen fantastisk fine uker jeg, så den ventende kontraktsforlengelsen jeg nevnte var mest sannsynlig for 1 mnds tid siden elns, har ikke plaget meg særlig.

 

Har vært mer frustrerende med andre ting på overgangsmarkedet, hvor den åpne misnøyen nå virker omtrent like sterk hos spillerne som hos fansen. 

Gratulerer med kontraktsforlengelsen, btw :)

(Innlegget ble redigert 07.08.19 18:54)

xytheon
xytheonInnlegg: 18806
07.08.19 19:00
grock19: Hva med han "topp 3 i LigueØøh" Papy Djilobodji?

Hva med Michael Mancienne? Remember the name?

SuperJoeCole
SuperJoeColeInnlegg: 6721
07.08.19 19:06
grock19: Har vært mer frustrerende med andre ting på overgangsmarkedet, hvor den åpne misnøyen nå virker omtrent like sterk hos spillerne som hos fansen.

Hva er ståa der? Har det ikke skjedd noenting? Like lite som hos oss?


 


Helt vilt hvis dette om Luiz stemmer, noe det sikkert gjør. Måten han jublet mot oss da han spilte for PSG burde vel gjøre at jeg ikke er overrasket, men hvordan han takket nei til hundrevis av millioner i fjor, samt hvordan han er som person, særlig utenfor banen, gjør at dette allikevel overrasker meg.

BlueRaptor
BlueRaptorInnlegg: 1753
07.08.19 19:30

Latterlig om dette er tilfelle.

SuperJoeCole
SuperJoeColeInnlegg: 6721
07.08.19 19:40
BlueRaptor: Latterlig om dette er tilfelle.

Ekstremt skuffende, av en fyr (og ofte spiller) jeg har holdt høyt i klubben. 


Men det kommer jo ikke noe ut av det blå nå, om at dette bare er bullshit... 


Hvis han ikke vil gå, så kan han lett si dette på Twitter/Face, hvis han allikevel har trent med klubben i dag, så kan man fint vise et bilde av ham på trening osv. 


Lampard vet at han har én sjanse til å lykkes som Chelsea-trener, og dette er viktigere for ham enn å være kompis med gamle kolleger. Han mener at Chelsea er bedre med Zouma/AC/Rüdiger, og denne beskjeden har vel ikke Luiz tålt. Sånn sett er det lovende takter, benken bør mao vente på Pedro.

Makatelli
MakatelliInnlegg: 10358
07.08.19 19:44

Dette er ren spekulasjon, men hvis jeg skulle tippet tror jeg han har havnet konflikt med en eller flere i klubben. Krangling/håndgemeng f.eks. Derfor han vil vekk. Arsenal er naturlig destinasjon siden de er mer eller mindre på samme nivå og holder tll i London så han slipper å flytte.

xytheon
xytheonInnlegg: 18806
07.08.19 19:46
Makatelli: Dette er ren spekulasjon, men hvis jeg skulle tippet tror jeg han har havnet konflikt med en eller flere i klubben. Krangling/håndgemeng f.eks. Derfor han vil vekk. Arsenal er naturlig destinasjon siden de er mer eller mindre på samme nivå og holder tll i London så han slipper å flytte.

Luiz slår meg ikke som en person som havner i særlig mange konflikter, så det ville overrasket meg. Tror han bare er en impulsiv type som trenger forandring fra tid til annen. Det kom jo ut av det blå da han signerte for oss både første og andre gangen (særlig den andre gangen), og ikke minst da han signerte for PSG og ble tidenes dyreste forsvarer.

chelsea8
chelsea8Innlegg: 31205
07.08.19 20:36
Makatelli: Arsenal er naturlig destinasjon siden de er mer eller mindre på samme nivå

La oss nå ikke ta helt av. 

SuperJoeCole
SuperJoeColeInnlegg: 6721
07.08.19 20:49
chelsea8: La oss nå ikke ta helt av.

Det må da være en enorm forskjell på å spille CL eller EL, i en alder av 32 år...


Det er nesten så man skulle tro han har røket uklar med Lampard, eller andre sentrale i klubben.

Makatelli
MakatelliInnlegg: 10358
07.08.19 20:58
xytheon: Luiz slår meg ikke som en person som havner i særlig mange konflikter, så det ville overrasket meg. Tror han bare er en impulsiv type som trenger forandring fra tid til annen. Det kom jo ut av det blå da han signerte for oss både første og andre gangen (særlig den andre gangen), og ikke minst da han signerte for PSG og ble tidenes dyreste forsvarer.

Noe har i hvert fall skjedd. Særlig siden dette skjer brått dagen før deadlineday. Hadde han planlagt å dra så ville han nok gitt beskjed om det langt tidligere. 

SuperJoeCole
SuperJoeColeInnlegg: 6721
07.08.19 21:56

Kepa


Azpi-Zouma-AC-Emerson


Kova-Kante-Jorginho


Pedro-Abraham-Pulisic


 


Starter vi slik på søndag? 

LeCoq
LeCoqInnlegg: 7651
07.08.19 22:04

Snakkes om £8m for Luiz. Noen Chelsea-kilder som melder noe annet?

K-dawg
K-dawgInnlegg: 3188
07.08.19 22:09
LeCoq: £8m for Luiz

Høres veldig lavt ut. Nekter å tro at Chelsea vil godta en slik sum. De blir jo kvitt lønningene til Luiz, men likevel bør han være verdt minst £20m.

Makatelli
MakatelliInnlegg: 10358
07.08.19 22:19
K-dawg: De blir jo kvitt lønningene til Luiz, men likevel bør han være verdt minst £20m.

Han er 32 år gammel. Vi solgte nettopp Koscielny i en lignende situasjon for £5m. 

SuperJoeCole
SuperJoeColeInnlegg: 6721
07.08.19 22:33
Makatelli: Han er 32 år gammel. Vi solgte nettopp Koscielny i en lignende situasjon for £5m.

Hvor mye kostet Giroud? 18? 

TrueTopRed
TrueTopRedInnlegg: 9179
07.08.19 22:37
SuperJoeCole: Starter vi slik på søndag?

Var ikke han Barkley bankers? Har han på mitt fantasylag :(

SuperJoeCole
SuperJoeColeInnlegg: 6721
07.08.19 22:42
TrueTopRed: Var ikke han Barkley bankers? Har han på mitt fantasylag :(

Jeg har så vanskelig å se for meg at en av Kova, Kante og Jorginho benkes, hvis de er friskmeldte. Kante er vår beste spiller, og kom innpå 20 min forrige kamp, fortsatt usikker.


Hvis han ikke er klar til å starte. så får nok Kova eller Jorginho en dypere rolle, og da er det plass til Barks.

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg