Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Brendan Rodgers **Managertråd***

NYTT TEMA
mcdermott
mcdermottInnlegg: 63560
20.12.13 16:40
Fowla: Hvorfor gir man han da i det hele tatt en ny kontrakt om man med den gamle kontrakten kunne tvinge han til å bli gjennom enda en sommer? En taktikk som fungerte temmelig bra forrige gang.

--- Fordi kontrakter er en sikkerhet for begge parter.Klubben er garantert mye penger og spilleren er garantert mye lønn.Der hvor Suarez,agenten og Arsenal dreit seg ut i sommer var jo ift den påståtte £ 40 mil + £ 1-klausulen,den tror jeg fikk FSG til å tenne på alle plugger.Jeg er ganske sikker på at om Arsenal hadde slengt £ 50-60-70 mill på bordet med en gang så ville nok FSG seriøst tenkt på et salg.Men det at Arsenal prøvde å "snike" til seg Suarez for en billig penge ble nok ikke godt mottatt.

Nå derimot,ser de jo at de har en verdenklassespiller i laget.I sommer hadde de derimot en spiller som stort sett bare ga de dårlig PR og sterk migrene

(Innlegget ble redigert 20.12.13 16:40)

Fowla
FowlaInnlegg: 28358
20.12.13 16:40
_B_A_N_N_E_D_: Eneste forskjellen er vel at denne gangen, (altså i sommer) så valgte Liverpool FC å stå på sitt. Nektet å la han gå. Nå ser vi resultatet av hva slikt kan medføre. I Torres situasjonen så valgte Liverpool å selge. Husker ikke helt, men Torres hadde vel noe sånt som 2 år igjen av kontrakten?

Forskjellen er jo at da var klubben i temmelig skral forfatning. Det var meget forståelig at Torres ville bort. Han spilte på et ræva lag. 

Fowla
FowlaInnlegg: 28358
20.12.13 16:46
mcdermott: --- Fordi kontrakter er en sikkerhet for begge parter.Klubben er garantert mye penger og spilleren er garantert mye lønn.Der hvor Suarez,agenten og Arsenal dreit seg ut i sommer var jo ift den påståtte £ 40 mil + £ 1-klausulen,den tror jeg fikk FSG til å tenne på alle plugger.Jeg er ganske sikker på at om Arsenal hadde slengt £ 50-60-70 mill på bordet med en gang så ville nok FSG seriøst tenkt på et salg.

Jeg tror det måtte et ekstremt godt tilbud til før FSG hadde vurdert salg i sommer. Alle er tilsalgs, men det er innlysende at Suarez var og er en ekstremt viktig del av denne klubben videre. 

Å drive med nye kontrakter for så å kjøre et spill for galleriet, der de involverte vet at han kan stikke i sommer, selv om alle er henrykte over at han binder seg til klubben til 2018.....DET tror jeg ikke vi driver med. 

Vi hadde antageligvis fått 70-80 mill for Suarez på den kontrakten han hadde, så det betyr nok fint lite for salgsummen. Bale gikk for 85 mill på en lønn som var under halvparten av det Suarez har nå. 

mcdermott
mcdermottInnlegg: 63560
20.12.13 16:51
Fowla: Å drive med nye kontrakter for så å kjøre et spill for galleriet, der de involverte vet at han kan stikke i sommer, selv om alle er henrykte over at han binder seg til klubben til 2018.....DET tror jeg ikke vi driver med. Vi hadde antageligvis fått 70-80 mill for Suarez på den kontrakten han hadde, så det betyr nok fint lite for salgsummen. Bale gikk for 85 mill på en lønn som var under halvparten av det Suarez har nå.

--- Jeg er ikke noen tilhenger av å sette spillere opp mot hverandre slik,Bale er en helt annen person også markedsmessig.Real kjøper også merkevarer og det er først denne sesongen Suarez kan kalles en god merkevare.

Jeg er henrykt over den nye kontrakten og tror ikke nå at Suarez forsvinner med det første - selv om vi ikke skulle nå CL.Men jeg er ganske sikker på at det er klausuler i denn kontrakten også,som gavner begge parter.Disse bindingstidene har tidligere ikke vist seg å bety noe som helst,det eneste de sikrer er at klubben for bra med penger.

Så kontrakten er bra fordi det er en garanti for klubben om at man er sikret en sum.Noe mere er det ingen grunn til å trekke ut av dette.

silkyjohnson
silkyjohnsonInnlegg: 4811
20.12.13 16:53
Fowla: Bale gikk for 85 mill på en lønn som var under halvparten av det Suarez har nå.

Så må du huske at han satt på en kontrakt frem til 2016.

Som McDermott sier, så tror jeg dette er et tilfelle hvor begge parter sikrer seg uansett utfall.

Men for å ha det sagt, nå tror jeg faktisk at vi beholder ham i sommer - i hvert fall om vi humper oss til CL.

Dau_fisk
Dau_fiskInnlegg: 3040
20.12.13 16:57
Fowla: Det er jeg rimelig sikker på at det gjør.

Uenig. At han får en mer lukrativ kontrakt tror jeg ikke gjør så mye med hans ønske om en større klubb. Både Modric og Bale signerte nye kontrakter høsten før de stakk.

Fowla
FowlaInnlegg: 28358
20.12.13 17:03
mcdermott: Så kontrakten er bra fordi det er en garanti for klubben om at man er sikret en sum.Noe mere er det ingen grunn til å trekke ut av dette.

Nettopp.....Så derfor var det fint lite poeng i å signere en kontrakt nå, om planen likevel er å shippe ut Suarez om vi ikke når CL. Solide penger får vi for Suarez uansett. Han hadde vel fortsatt 3 år igjen av den gamle kontrakten. 

Fowla
FowlaInnlegg: 28358
20.12.13 17:04
Dau_fisk: Uenig. At han får en mer lukrativ kontrakt tror jeg ikke gjør så mye med hans ønske om en større klubb. Både Modric og Bale signerte nye kontrakter høsten før de stakk.

Bale var vel fortsatt på skopusser-lønn, så det skulle vel bare mangle. 

Fowla
FowlaInnlegg: 28358
20.12.13 17:11
silkyjohnson: Så må du huske at han satt på en kontrakt frem til 2016. Som McDermott sier, så tror jeg dette er et tilfelle hvor begge parter sikrer seg uansett utfall. Men for å ha det sagt, nå tror jeg faktisk at vi beholder ham i sommer - i hvert fall om vi humper oss til CL.

Og Suarez satt vel på en kontrakt til 2015. Et helt år!

Suarez casher inn heftig og klubben casher inn fordi vi beholder han og kan tiltrekke oss mer solide spillere, som igjen kan ta oss til CL.

Det eneste som kan bekymre litt er at vi sprenger lønnsnivået i klubben. Selvsagt fornuftig at Suarez tjener mer enn resten, men det kan nok komme krav om bedre kontrakter etterhvert. 

 

silkyjohnson
silkyjohnsonInnlegg: 4811
20.12.13 17:17
Fowla: Og Suarez satt vel på en kontrakt til 2015. Et helt år! Suarez casher inn heftig og klubben casher inn fordi vi beholder han og kan tiltrekke oss mer solide spillere, som igjen kan ta oss til CL. Det eneste som kan bekymre litt er at vi sprenger lønnsnivået i klubben. Selvsagt fornuftig at Suarez tjener mer enn resten, men det kan nok komme krav om bedre kontrakter etterhvert.

Legger du til at et år har gått i sommer, så er det faktisk en ganske stor forskjell.

Ja, det er jo selvfølgelig et annet aspekt ved kontrakten. Men det ene utelukker ikke det andre.

Når man ser på hva Johnson tjener, så er jeg overrasket over at det ikke allerede er en problemstilling.

(Innlegget ble redigert 20.12.13 17:18)

Biscan2
Biscan2Innlegg: 15860
20.12.13 17:31
Fowla: Det eneste som kan bekymre litt er at vi sprenger lønnsnivået i klubben. Selvsagt fornuftig at Suarez tjener mer enn resten, men det kan nok komme krav om bedre kontrakter etterhvert.

FSG har jo uttalt flere ganger at de ikke har problemer med å betale gode penger til spillere som bidrar deretter. Suarez har jo absolutt satt standarden for hva som må til for å tjene fantasilønninger.

Det handler også om hvilke typer man henter inn. Mkhitaryan, Costa og Willian var jo den situasjonen hvor man kunne fulgt denne ånden og gitt dem prestasjonsbasert lønn. I grunn en god ordning selv om det antageligvis betyr at vi ikke henter etablerte spillere med store navn og tilsvarende lønnsposer.

Dau_fisk
Dau_fiskInnlegg: 3040
20.12.13 17:33
Fowla: Bale var vel fortsatt på skopusser-lønn, så det skulle vel bare mangle.

Nemlig. Det er pengene det handler om, ikke det å knytte seg til klubben.

Fowla
FowlaInnlegg: 28358
20.12.13 17:37
Dau_fisk: Nemlig. Det er pengene det handler om, ikke det å knytte seg til klubben.

Joda, men nå var vel ikke akkurat Suarez så dårlig betalt fra før, så var tåpelig av han å signere ny kontrakt nå på høyere lønn om han har tenkt å stikke i sommer. Han gjør det tross alt langt vanskeligere for seg selv. 

Det deilige her er at vi sitter med de beste kortene. 

Fowla
FowlaInnlegg: 28358
20.12.13 17:40
silkyjohnson: Legger du til at et år har gått i sommer, så er det faktisk en ganske stor forskjell.

Hvor stor forksjell mener du det dreier seg om?

På gårsdagens kontrakt kunne vi ikke fått mer enn 50 mill pund for Suarez, mens på den nye kunne vi fått 100? Selv om Tottenham fikk 85 for Bale på en dårligere kontrakt enn det Suarez hadde før?

Fowla
FowlaInnlegg: 28358
20.12.13 17:43
Biscan2: FSG har jo uttalt flere ganger at de ikke har problemer med å betale gode penger til spillere som bidrar deretter. Suarez har jo absolutt satt standarden for hva som må til for å tjene fantasilønninger. Det handler også om hvilke typer man henter inn. Mkhitaryan, Costa og Willian var jo den situasjonen hvor man kunne fulgt denne ånden og gitt dem prestasjonsbasert lønn. I grunn en god ordning selv om det antageligvis betyr at vi ikke henter etablerte spillere med store navn og tilsvarende lønnsposer.

Enig i dette. Gode prestasjoner skal belønnes deretter, og det er jo ingen(bortsett fra den vanlige "fotballspillere tjener for mye" gjengen) som mener at Suarez får for mye lønn nå heller. 

Det viser at FSG er villige til å strekke seg langt, og at man nok har en temmelig solid pengesekk å gå på. De sier at de bygger klubb, og dette er også et steg på veien. 

 

silkyjohnson
silkyjohnsonInnlegg: 4811
20.12.13 17:44
Fowla: Hvor stor forksjell mener du det dreier seg om? På gårsdagens kontrakt kunne vi ikke fått mer enn 50 mill pund for Suarez, mens på den nye kunne vi fått 100? Selv om Tottenham fikk 85 for Bale på en dårligere kontrakt enn det Suarez hadde før?

To år, men jeg er ingen matematiker. Hvis du tror at dette ikke spiller inn i en evt. forhandlingsrunde, så er det ikke noe poeng å fortsette denne samtalen.

Fowla
FowlaInnlegg: 28358
20.12.13 17:45
silkyjohnson: To år, men jeg er ingen matematiker. Hvis du tror at dette ikke spiller inn i en evt. forhandlingsrunde, så er det ikke noe poeng å fortsette denne samtalen.

Men hvor stor forskjell mener du det kan utgjøre i penger? Jeg er oppriktig nysgjerrig.

 

Dau_fisk
Dau_fiskInnlegg: 3040
20.12.13 17:47
Fowla: Det deilige her er at vi sitter med de beste kortene.

Der har du et godt poeng. Jeg tror han drar til sommeren, men at Liverpool får uhorvelig mye penger.

Fowla
FowlaInnlegg: 28358
20.12.13 17:49
Dau_fisk: Der har du et godt poeng. Jeg tror han drar til sommeren, men at Liverpool får uhorvelig mye penger.

Drar han til sommeren får vi ikke mer enn vi ville gjort på den gamle kontrakten hans. 

Jeg er sikker på at han spiller for oss også neste sesong. En såpass deilig klubb er vi faktisk. 

silkyjohnson
silkyjohnsonInnlegg: 4811
20.12.13 17:50
Fowla: Men hvor stor forskjell mener du det kan utgjøre i penger? Jeg er oppriktig nysgjerrig.

Det har jeg ingen formening om, men man trenger ikke å være en ekspert for å forstå at lengden på en kontrakt spiller inn i en forhandlingsrunde.

Fowla
FowlaInnlegg: 28358
20.12.13 18:03
silkyjohnson: Det har jeg ingen formening om, men man trenger ikke å være en ekspert for å forstå at lengden på en kontrakt spiller inn i en forhandlingsrunde.

Det spiller nok først en viktig rolle når en kontrakt nærmer seg slutten. Men igjen, RvP gikk til United for 24 mill pund som 29 åring med ett år igjen av kontrakten. 

Når det er snakk om 3 og 4 år igjen av kontrakten snakker man neppe om nevneverdige summer. 

silkyjohnson
silkyjohnsonInnlegg: 4811
20.12.13 18:10

Ja, etter en kanonsesong i Arsenal.

Jeg har ikke sagt at man ikke kunne fått mye penger for Suarez, jeg sier bare at Tottenham isolert sett satt med bedre forhandlingskort i sommer enn det vi ville gjort neste år.

Det er jeg enig i.

Uansett, årets beste signering og forhåpentligvis vil det spille inn i januarvinduet vårt.

Yesil
YesilInnlegg: 7535
20.12.13 18:11

Suarez hadde vel kontrakt til 2016. Han hadde 3 år igjwn i sommer som var. Derfor var det snakk om at det ble litt verre å holde Suarez kommende sommer, da man nesten måtte selge for å unngå det store pris-fallet vi ville endt opp med om Suarez skulle bli 1 sesong til, og dermed bare ha 1 år igjen.

Derfor ville man solgt når han hadde 2 år igjen, for å unngå at man skal miste mye penger på en overgang. Derfor er det naturlig å tro at det ikke spiller veldig stor rolle om spilleren har 2 eller 4 år igjen på kontrakten. Men når den nermer seg 1 år, faller prisen dramatisk.

milanB
milanBInnlegg: 32279
20.12.13 21:08

Well done Brendan, og ikke minst Ayre som gjør en god jobb her. Da mangler det bare at FSG begynner å bygge ut Anfield, der er det sirup fortsatt.

Vattnissen
VattnissenInnlegg: 3140
20.12.13 21:45
silkyjohnson: Når man ser på hva Johnson tjener, så er jeg overrasket over at det ikke allerede er en problemstilling.

Med tanke på lønn, skadefrekvens, og det at han er totalt hjernedød defensivt, håper jeg faktisk han er førstemann ut i januar.

SpeedyTorres
SpeedyTorresInnlegg: 12270
20.12.13 22:23
Vattnissen: Med tanke på lønn, skadefrekvens, og det at han er totalt hjernedød defensivt, håper jeg faktisk han er førstemann ut i januar.

I januar selger vi forhåpentligvis ingen! Johnson er en god PL back, men langt fra verdt det lønn og skadefrekvens tilsier. Blir nok ut kontraktstiden tror jeg. Satser på at vi får inn en kvalitetsback til sommeren som vil ta over for han når kontrakten går ut.

Romlingane
RomlinganeInnlegg: 15760
21.12.13 01:49
milanB: Well done Brendan, og ikke minst Ayre som gjør en god jobb her. Da mangler det bare at FSG begynner å bygge ut Anfield, der er det sirup fortsatt.

Det er ikke søndag enda... :)

Romlingane
RomlinganeInnlegg: 15760
24.12.13 16:26

Rodgers fortjener ros:

Sayings that most annoyed listeners elicit a different reaction now that Rodgers’ managerial principles manifest themselves fully in players pushing for significant honours. When Rodgers remarked that he “started coaching for one reason and that was to make a difference for people, not just as footballers but as human beings’’ there were a few gasps.

It sounded rather grandiose from a coach whose main achievement had been only a promotion with Swansea City. Now it makes sense, capturing Rodgers’ ability to mould characters as well as players. He has turned Suárez from a toxic asset into a valued commodity respected even by rival fans.

When Rodgers observed that “we play with 11 men while other teams play with 10 men and a goalkeeper” it sounded arrogant. Now those words encapsulate his footballing philosophy, a way of playing in keeping with Liverpool’s pass-and-move tradition, and bringing the best out of Suárez.

Still those early maxims of Rodgers need revisiting. Bemusement followed his pronouncement that “the problem with being a manager is it’s like trying to build an aircraft while it’s flying’’. Now that Rodgers’ ideas are becoming reality on the pitch such statements will soon be staples in coach-education departments.

Rodgers is different. He is no Big Sam. He quotes Latin proverbs to his players. Addressing the media, Rodger is one of the most tactile managers I have met. He has always been quotable but now people appreciate the content properly. Discussing how he likes to train players, Rodgers once said: “You train dogs. I like to educate players.” Cue some hilarity. But he does educate players. Ask Henderson.

Men sesongen er lang og selv om han hylles nå, kan fortsatt sesongen bli en fiasko. Og da kommer de vanlige debattantene fram med knivene igjen.

Barbarez9
Barbarez9Innlegg: 10618
24.12.13 16:35

Shit coach.

Shenon
ShenonInnlegg: 4074
24.12.13 18:28
Barbarez9: Shit coach.

At berbatroll har denne innstillingen gjør oss bare mer sikker på at Rodgers er et geni, så "keep em coming" er du snill :)

 

God Jul

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg