Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Brendan Rodgers **Managertråd***

NYTT TEMA
sveinemann
sveinemannInnlegg: 1150
02.03.14 00:10

BR lærte MYE i forrige sesong og nå ser vi resultatet. Digger at vi har en fleksibilitet i laget som gjør at BR kan gjøre justeringer underveis og tilpasse oss forskjellige motstandere. Vi er tilpasningsdyktige rett og slett. Fortsatt har vi noen utfordringer, men du verden hvor mye BR har lært siste året. Imponerende! Fortsetter laget denne fremgangen vil han være der oppe sammen med de store trenerlegendene fra Liverpool.

Fowla
FowlaInnlegg: 28702
02.03.14 00:11

Det sagt, her er det bare å hoste fram superlativer på superlativer for Rodgers.

En del som tyder på at han er den viktigste signeringen denne klubben har gjort siden vi hentet Kenny Dalglish fra Celtic i 77.

Fowla
FowlaInnlegg: 28702
02.03.14 00:13
sveinemann: BR lærte MYE i forrige sesong og nå ser vi resultatet. Digger at vi har en fleksibilitet i laget som gjør at BR kan gjøre justeringer underveis og tilpasse oss forskjellige motstandere. Vi er tilpasningsdyktige rett og slett. Fortsatt har vi noen utfordringer, men du verden hvor mye BR har lært siste året. Imponerende! Fortsetter laget denne fremgangen vil han være der oppe sammen med de store trenerlegendene fra Liverpool.

Han imponerer stort i formasjonsarbeidet. Idag spilte vi i utgangspunktet en temmelig ordinær 4-4-2 diamant, noe vi knapt har gjort tidligere. Det var aldri meningen at vi skulle komme rundt på kantene idag.

Rome77
Rome77Innlegg: 9761
02.03.14 00:16
Fowla: Han imponerer stort i formasjonsarbeidet.

Det skal bli virkelig interessant å se hvordan han mener et engstelig og tannløst ManUtd best skal bankes helseløse på OT.

Jeg ser for meg at Moyes må fokusere på å gjøre det vanskelig for oss. Går han for seier ala Tottenham med (ta det) Rio-lig og Svimic i en høy backrekke så setter han ny rekord igjen, denne gang i antall baklengsmål i en kamp.

Fowla
FowlaInnlegg: 28702
02.03.14 00:24
Rome77: (ta det) Rio-lig og Svimic

Jeg lo faktisk! Kan skylde på at klokka er langt på natt. 

Det blir en annen test mot United. Vi er underdog på Old Trafford uansett hvordan man vrir og vender på det. Blir litt på samme måte som når vi har slitt, så har laget som regel klart å mobilisere såpass at vi får et brukbart resultat mot United. Nå er rollene snudd, og jeg tror de vil være beinklare for å få et resultat mot oss. 

Men jeg tipper Moyes er i villrede på hva han skal gjøre for å stoppe oss. Det meste tyder vel på at Rodgers er overlegen Moyes når det gjelder taktiske ferdigheter. 

King_Kenny92_2
King_Kenny92_2Innlegg: 3194
02.03.14 07:55
Mindfulness13: Det var en sesong vi burde ha vunnet ligaen.

Irriterer meg enda at vi ikke vant ligaen den sesongen.

kimkong_8
kimkong_8Innlegg: 17090
02.03.14 08:26
Rome77: Om han gjør bytter/rokkeringer før pausen er det ikke sikkert han hadde fått forklart godt nok til de involverte akkurat hva som skulle endres. En endring hadde kommet raskere, men jeg vil tro at han ved å gjøre den i pausen gjorde endringen bedre og mer virksom. En avveining som i ettertid må sies å ha vært riktig. Selv om vi var under press i andre halvdel av første omgang så var det ikke SÅ massivt. To gode sjanser er det som kom ut av det. Ved å få tatt gode grep i pausen var dette borte. Class act.

Men har gjør fortsatt ikke noe etter pause. Og vi ble ikke bedre. Hadde dette gått annerledes hadde han blitt lynsjet.

Det var svakt og ikke gjøre noe, spesielt ved pause. BR skjønte det heldigvis fort i andre og Sterling kom fort på.

Mindfulness13
Mindfulness13Innlegg: 20496
02.03.14 08:28
kimkong_8: Men har gjør fortsatt ikke noe etter pause. Og vi ble ikke bedre. Hadde dette gått annerledes hadde han blitt lynsjet. Det var svakt og ikke gjøre noe, spesielt ved pause. BR skjønte det heldigvis fort i andre og Sterling kom fort på.

Jeg så at vi var bedre i starten av 2omgang enn i siste halvdel av 1 omgang,men det var jo ingen tvil om at Coutinho måtte ut og inn med Sterling. Det punkterte kampen iallefall når han kom inn og scoret. God timing av Rodgers og co.

(Innlegget ble redigert 02.03.14 08:29)

kimkong_8
kimkong_8Innlegg: 17090
02.03.14 08:29
Fowla: Syns nå dette enorme presset vi var under den siste halvtimen av første omgang er noe overdrevet.

Overdrevet? Vi ble overspilt som følge av formasjon og vi var ikke i nærheten av å skape noe selv.
Når da BR ikke gjør noe ved pause heller så er det nok egentlig ett dårlig trekk.
Tok heldigvis ikke mange minuttene ut i andre omgang før han skjønte at han måtte gjøre noe.

kimkong_8
kimkong_8Innlegg: 17090
02.03.14 08:32
Mindfulness13: Jeg så at vi var bedre i starten av 2omgang enn i siste halvdel av 1 omgang,men det var jo ingen tvil om at Coutinho måtte ut og inn med Sterling. Det punkterte kampen iallefall når han kom inn og scoret. God timing av Rodgers og co.

Vi ble ganske overkjørt i starten av andre omgang også så skjønne ikke hvorfor du syns det er så mye bedre? BR så dette, gjorde grep og fikk resultat.
Mener det er en feil vurdering å spille nesten 45 minutter under såpass press når vi heller ikke skaper noe selv.

Mindfulness13
Mindfulness13Innlegg: 20496
02.03.14 08:54
kimkong_8: Vi ble ganske overkjørt i starten av andre omgang også så skjønne ikke hvorfor du syns det er så mye bedre? BR så dette, gjorde grep og fikk resultat.
Mener det er en feil vurdering å spille nesten 45 minutter under såpass press når vi heller ikke skaper noe selv.

Vi ble ikke så mye presset starten av 2omgangen som vi ble i siste halvdel(etter at vi ledet 1-0) i 1omgangen. Så det var noe justeringer der som flere så allerede før Sterling kom innpå rent taktisk.

kimkong_8
kimkong_8Innlegg: 17090
02.03.14 09:00
Mindfulness13: Vi ble ikke så mye presset starten av 2omgangen som vi ble i siste halvdel(etter at vi ledet 1-0) i 1omgangen. Så det var noe justeringer der som flere så allerede før Sterling kom innpå rent taktisk.

Justeringer ja men de fungerte ikke for SOU styrte og presset oss. Og viktigst av alt, vi fikk ikke spilt vårt spill og vi var ikke i nærheten av å skape sjanser.

Det er en grunn til at BR gjorde byttet såpass raskt.

Mindfulness13
Mindfulness13Innlegg: 20496
02.03.14 09:51
kimkong_8: Det er en grunn til at BR gjorde byttet såpass raskt.

Ja, vi ventet på det byttet helt klart. Men poenget mitt var at vi ble ikke så mye presset som i 1omgang. Vi hadde mer kontroll da så det må ha vært en liten justering som fungerte bedre uansett,men det var jo ingen tvil om at Sterling skulle inn og Coutinho ut. Det er vi enige om,men vi er uenige om andre nyanser. Helt greit,man trenger ikke å dvele mer med det:)

kimkong_8
kimkong_8Innlegg: 17090
02.03.14 10:05
Mindfulness13: Ja, vi ventet på det byttet helt klart. Men poenget mitt var at vi ble ikke så mye presset som i 1omgang. Vi hadde mer kontroll da så det må ha vært en liten justering som fungerte bedre uansett,men det var jo ingen tvil om at Sterling skulle inn og Coutinho ut. Det er vi enige om,men vi er uenige om andre nyanser. Helt greit,man trenger ikke å dvele mer med det:)

Poenget er at hadde SOU scoret, slik de burde så hadde BR blitt lynsjet, isteden blir han nå hyllet.
Fortsetter han med slike vurderinger kommer det til å koste oss poeng.

Men han gjorde det i hvert fall til slutt ja :)

Yesil
YesilInnlegg: 7535
02.03.14 10:15

Ja for en dårlig taktisk kamp av Rodgers. Vi bør kritisere han nå, etter en 3-0 seier på bortebane mot Soton. 

Mindfulness13
Mindfulness13Innlegg: 20496
02.03.14 10:16
kimkong_8: Fortsetter han med slike vurderinger kommer det til å koste oss poeng.

Det er vel både ja og nei. Noen ganger så lønner det seg å ta sjanser og det lyktes igår. En annen gang så gjør det det ikke. Men jeg mener at Rodgers dristighet fra start av og formasjonssmessig var også en del av suksessen igår selv om vi hadde marginer med oss. Det må en også tenke på at en må ta noen sjanser for å risikere og vinne.

Alle ville vel ha endret formasjon da Sterling kom innpå. Men det gjorde ikke Rodgers. All kreditt til det. Det er slike ting som gjør at en er en modig manager-type.Og kan gjøre fleksible endringer,som kan virke for dristig - men det kan gå bra likevel.

Mot Arsenal og Everton var det jo flere som sukket over lagoppstillingene fra start. Vi knuste dem fordi vi hadde en offensiv og modig manager. Igår også. :) Det kan gi oss CL-plass i det minste med slik modig og offensiv innstilling. Det er klart at en må også ha en form for kynisme,men suksessen i år skyldes også en modig og offensiv innstilling av Rodgers og co.

(Innlegget ble redigert 02.03.14 10:19)

kimkong_8
kimkong_8Innlegg: 17090
02.03.14 10:17
Yesil: Ja for en dårlig taktisk kamp av Rodgers. Vi bør kritisere han nå, etter en 3-0 seier på bortebane mot Soton.

Fantastisk nivå du ligger på :)

Yesil
YesilInnlegg: 7535
02.03.14 10:18

Selv takk har vel sjelden vært mer passende.

Rodgers skjønte nok først ut i 2. omgang at vi ble presset. Ved pause ante han ingenting, og gjorde store feil.

kimkong_8
kimkong_8Innlegg: 17090
02.03.14 10:26
Mindfulness13: Det er vel både ja og nei. Noen ganger så lønner det seg å ta sjanser og det lyktes igår. En annen gang så gjør det det ikke. Men jeg mener at Rodgers dristighet fra start av og formasjonssmessig var også en del av suksessen igår selv om vi hadde marginer med oss. Det må en også tenke på at en må ta noen sjanser for å risikere og vinne.

Formasjonsmessig startet det veldig bra i går, noe som SOU brukte tid på å kontre. Når de fant ut av det ledet vi allerede. Briljant av BR :)
Men de kontret det veldig og de burde scoret to mål. Og BR viste akkurat hva som trengtes å gjøre men han ventet og ventet. Lot SOU få mer overtak og flere og flere sjanser.
Det syns jeg er en tabbe.

Spesielt ettersom han ikke ofret noe. Coutinho var piss dårlig og måtte ut uansett og vi ble ikke mindre offensive av byttet, så ser ikke argumentet for å holde igjen så lenge.

kimkong_8
kimkong_8Innlegg: 17090
02.03.14 10:29
Yesil: Selv takk har vel sjelden vært mer passende. Rodgers skjønte nok først ut i 2. omgang at vi ble presset. Ved pause ante han ingenting, og gjorde store feil.

Så du mener at hvis vi spiller en kamp og blir totalt rævpult i 30 minutter og har en spiller som er grusomt dårlig så skal vi bare la det gå. Og ikke gjøre noe med det?

Det er nettopp dette BR har vært så genial på flere ganger i sesongen. Han har byttet når han ser at noe ikke fungerer. Endret kampbildet.
Og det var akkurat det som trengtes nå og det kunne oppnås uten noen risiko. Hvorfor vente? Regner med at du har en logisk forklaring på det?

Fowla
FowlaInnlegg: 28702
02.03.14 10:35
kimkong_8: Hvorfor vente?

Fordi han så det som mange andre også så. Soton lå to mot to mot Suarez og Sturridge, og bortimot alt vi trengte var en god klarering for å sette mål nr to. Selv om Soton presset så var sjansen for at vi skulle score igjen temmelig stor. 

 

kimkong_8
kimkong_8Innlegg: 17090
02.03.14 10:44
Fowla: Fordi han så det som mange andre også så. Soton lå to mot to mot Suarez og Sturridge, og bortimot alt vi trengte var en god klarering for å sette mål nr to. Selv om Soton presset så var sjansen for at vi skulle score igjen temmelig stor.

Tja, men når vi i løpet av 30 minutter ikke klarer å klarere en gang, så må noe gjøres.
Spesielt ettersom vi allerede leder. Mener det uten tvil var en alt for stor risiko.

Yesil
YesilInnlegg: 7535
02.03.14 10:50
kimkong_8: Så du mener at hvis vi spiller en kamp og blir totalt rævpult i 30 minutter og har en spiller som er grusomt dårlig så skal vi bare la det gå. Og ikke gjøre noe med det? Det er nettopp dette BR har vært så genial på flere ganger i sesongen. Han har byttet når han ser at noe ikke fungerer.

Emh, nei? Jeg er enig med Rodgers. 

kimkong_8
kimkong_8Innlegg: 17090
02.03.14 10:52
Yesil: Emh, nei? Jeg er enig med Rodgers.

Og forklaringen er? At du så vi vant?

Du mener helt seriøst at hvis du var manager for et lag, så hadde du ikke valgt å gjøre ett byte som 90% ville løse problemet?

Yesil
YesilInnlegg: 7535
02.03.14 10:54
kimkong_8: Og forklaringen er? At du så vi vant? Du mener helt seriøst at hvis du var manager for et lag, så hadde du ikke valgt å gjøre ett byte som 90% ville løse problemet?

Som sagt, jeg mener Rodgers gjorde rett i går. 

Fowla
FowlaInnlegg: 28702
02.03.14 10:59
kimkong_8: Spesielt ettersom vi allerede leder. Mener det uten tvil var en alt for stor risiko

Risiko var det selvsagt, som det nesten alltid er. 

No guts no glory. 

kimkong_8
kimkong_8Innlegg: 17090
02.03.14 11:00
Yesil: Som sagt, jeg mener Rodgers gjorde rett i går.

På hvilket grunnlag?
Altså han gjorde jo åpenbart rett igår :) Men ville du valgt at BR gjorde det samme i en annen kamp?

kimkong_8
kimkong_8Innlegg: 17090
02.03.14 11:01
Fowla: Risiko var det selvsagt, som det nesten alltid er.  No guts no glory.

True that og er glad i litt gambling. Syns dog ikke det var riktig tidspunkt sånn som stå var igår :)

Yesil
YesilInnlegg: 7535
02.03.14 11:07
kimkong_8: På hvilket grunnlag?
Altså han gjorde jo åpenbart rett igår :) Men ville du valgt at BR gjorde det samme i en annen kamp?

Hver kamp lever sitt eget liv, så det spørsmålet får du stille meg ved en annen kamp/anledning.

I går gjorde Rodgers rett. Da ser jeg ingen grunn til å kritisere han.

Ladl
LadlInnlegg: 420
02.03.14 11:20

"Brendan venta til han såg ka bytte Pochettino foretok seg. Han satt inn Ramirez. Brendan svarte med Raheem sentralt. Game. Set. Match."

 

Sett på twitter ;-)

(Innlegget ble redigert 02.03.14 11:20)

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg