Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Brendan Rodgers **Managertråd***

NYTT TEMA
sveinemann
sveinemannInnlegg: 1150
23.03.14 01:29
masterpool: Da er det fryktelig rart at man kjøper inn spillere som Aspas, Borini, Alberto, og Allen. For disse mangler minimum to av de tre tingene som blir etterspurt.

Det kan du godt si. Bomkjøp 2-3 av disse. Det skjer dessverre, men med Carroll var det iallefall veldig tydelig at han ikke passet inn i stilen Liverpool har suksess med nå.

BR har lært enormt mye på disse 18 månedene og det vil vi forhåpentligvis og se på fremtidige innkjøp.

masterpool
masterpoolInnlegg: 14260
23.03.14 01:31
KongOlav2: Allen er både relativt kjapp og god teknisk. Mangler dog endel på fysikken og er for ineffektiv i spillestilen.

Allen kjapp?? da kan han snart begynne å vise det i kamper. Ingen av de vi har på midtbanen er raske, heller ikke Allen. Og hvis Allen er god teknisk, da finnes det knapt spillere som er dårlig teknisk.

Jeg gidder ikke å dra en lang sammenligning mellom Carroll og andre spillere, jeg nevnte bare at det kunne vært spennende å se hva BR kunne fått ut av talentet til Carroll, men det får vi aldri vite uansett.

(Innlegget ble redigert 23.03.14 01:32)

KongOlav2
KongOlav2Innlegg: 33513
23.03.14 01:38
masterpool: Allen kjapp?? da kan han snart begynne å vise det i kamper. Ingen av de vi har på midtbanen er raske, heller ikke Allen. Og hvis Allen er god teknisk, da finnes det knapt spillere som er dårlig teknisk. Jeg gidder ikke å dra en lang sammenligning mellom Carroll og andre spillere, jeg nevnte bare at det kunne vært spennende å se hva BR kunne fått ut av talentet til Carroll, men det får vi aldri vite uansett.

Allen er faktisk relativt kjapp til beins ja. Og han er også høyst habil teknisk. Han er flink til flytte ballen hurtig og presist, selv om det går litt for mye sideveis. Krisemaksimeringen ang Allen begynner nesten å bli pinlig hos enkelte.

Med tanke på at Carroll ikke hadde så altfor mye talent, iallfall på de områdene som faktisk teller, så synes ikke jeg det er så tror jeg ikke det ville vært spennende å se hva Rodgers kunne fått ut av ham. Og siden vi har Suarez og Sturridge, så ville neppe Carroll fått spille i mer enn maks 20 % av tiden. Ikke mye tid å vise seg frem på.

mcdermott
mcdermottInnlegg: 63289
23.03.14 01:39
sveinemann: I disse kampene har de laget syke 153 mål!

--- Luis med 51 av disse. En spiller står altså alene for 1/3 av målene.

masterpool
masterpoolInnlegg: 14260
23.03.14 01:40
KongOlav2: Allen er faktisk relativt kjapp til beins ja. Og han er også høyst habil teknisk. Han er flink til flytte ballen hurtig og presist, selv om det går litt for mye sideveis. Krisemaksimeringen ang Allen begynner nesten å bli pinlig hos enkelte.

Tror du blir greit lurt av at de små beina går raskt. Han forflytter seg ikke spesielt raskt, og jeg syns det er veldig tydelig i kamper at han sliter med å matche tempo hos motstanderne.

Habil teknisk? Du finner ikke spillere i PL som ikke er habilt tekniske.

Shenon
ShenonInnlegg: 3791
23.03.14 02:10
masterpool: Du finner ikke spillere i PL som ikke er habilt tekniske.

Kolo Toure......

Mistmaker
MistmakerInnlegg: 475
23.03.14 02:25
masterpool: Allen er god teknisk, da finnes det knapt spillere som er dårlig teknisk.

Hvis du mener Allen er dårlig teknisk, da har du ikke peiling.

-Gud-
-Gud-Innlegg: 1754
23.03.14 02:57
mcdermott: --- Luis med 51 av disse. En spiller står altså alene for 1/3 av målene.

I tillegg til at han har 25 målgivende og har skaffet 12 straffer.. Helt krise!!

Enig med deg i at alt var mye bedre under krigen..

SirOwen
SirOwenInnlegg: 48557
23.03.14 04:27
Fowla: Og han er jo fortsatt bitter for Evrasaken

Her lukter det et saftig oppgjør når han en gang slipper en biografi.

liverpo__ole
liverpo__oleInnlegg: 19864
23.03.14 05:08
sveinemann: BR har ledet Liverpool i 68 liga- kamper. I disse kampene har de laget syke 153 mål! Ingen trenere har klart det tidligere. Nye rekorder hver uke nå!

Hva er egentlig rekorden?

 

Ingen PL-trenere har klart dette på sine første kamper? Ingen LFC-managere? Ingen managere noensinne i de 5 store ligaene?

Masaniello
MasanielloInnlegg: 7542
23.03.14 05:36
masterpool: Allen kjapp??

Han er ikke direkte rask, i ren hurtighet, men han er effektiv og kjapp opp i motstanderne i det defensive arbeidet. Han er alltid på tå hev.

masterpool
masterpoolInnlegg: 14260
23.03.14 10:02
Shenon: Kolo Toure......

Hehe, han er nok bedre enn du tror. Carragher var jo en favoritt på alles five-a-side lag på Melwood, og han var faktisk relativt god teknisk, så dog lite av dette i kamp men!

masterpool
masterpoolInnlegg: 14260
23.03.14 10:05
Mistmaker: Hvis du mener Allen er dårlig teknisk, da har du ikke peiling.

Nei det er klart, Allen VS Messi, det blir jo en enkel sak for Allen ikkesant!

Allen er absolutt ikke noe mer enn grei teknisk, når det kommer til det nivået de spiller på. Alle som spiller i PL, har en god grunnteknikk, ellers er du borte fra PL-diskusjonen, allerede når du blir junior!

William_S3
William_S3Innlegg: 4327
23.03.14 10:12
Shenon: Kolo Toure......

SE PÅ KOLO TOURE!

johwi68
johwi68Innlegg: 18547
23.03.14 10:13
mcdermott: --- Luis med 51 av disse. En spiller står altså alene for 1/3 av målene

One-man team?

Det er mye festlig som skrives om hvor psykt avhengig vi er av Suarez, når vi faktisk har meget pene tall for kamper uten ham. I tillegg er vi jo helt avhengig av Sturridge òg, selv om statistikken viser at vi gjøre det rimelig greit uten ham òg.

Liverpool har faktisk scort mer enn 11 av lagene i PL om vi fjerner alle scoringene Suarez & Sturridge har puttet, og burde være et greit bevis for at vi er mer enn S'ene våre.

LFC har blitt et skikkelig godt lag, med en midtstopper som så langt har levert 6 nettkjenninger, og folk på midtbanen som putter greit med mål. Når Henderson og Coutinho får fininnstilt siktet så bør begge disse herrene makte mer enn fem mål pr sesong. Gudene skal vite at de har hatt muligheter nok til å klare det..

 

William_S3
William_S3Innlegg: 4327
23.03.14 10:41
johwi68: FC har blitt et skikkelig godt lag, med en midtstopper som så langt har levert 6 nettkjenninger, og folk på midtbanen som putter greit med mål. Når Henderson og Coutinho får fininnstilt siktet så bør begge disse herrene makte mer enn fem mål pr sesong. Gudene skal vite at de har hatt muligheter nok til å klare det..

Det morsomme er at lagene ofte har vært heldige som ikke har unngått flere baklegngs - feks Tottenham borte, Arsenal hjemme. Det er det jeg synes er syk og man likevel vinner med mange mål., 

IagoAspas
IagoAspasInnlegg: 215
23.03.14 11:51
masterpool: Det var ikke ment som noe negativt om BR i det hele tatt. Og hvis det er inntrykket du får her inne, så kan jeg opplyse deg om at det er feil. Du finner sannsynligvis ikke en eneste person her inne som ikke mener at BR gjør en veldig god jobb. Det som er tilfelle, er at noen av oss gjerne vil se pokaler, før vi hiver oss på bølgen av de mange her inne som omtrent har gitt mannen legendestatus. Det betyr ikke at ikke BR gjør en god jobb, og det betyr heller ikke at det må skje denne sesongen. Skulle vi vinne serien neste år, eller året etter det, så holder det lenge for min del, så lenge man ser fremgang. Men inntil vi har vunnet noe stort, så forholder jeg meg til at BR gjør en meget god jobb, men at han fortsatt har en del jobb å gjøre, før han kan regnes som en av de største managerne i LFC, i mine øyne.

Han har vel flere ganger uttalt at han ikke har har oppnådd noe enda, det er slike uttalelser som gjør at jeg blir enda sikrere på at han er den som kan føre oss tilbake til toppen.

 

Cobain
CobainInnlegg: 3114
23.03.14 12:20
masterpool: Allen kjapp?? da kan han snart begynne å vise det i kamper. Ingen av de vi har på midtbanen er raske, heller ikke Allen. Og hvis Allen er god teknisk, da finnes det knapt spillere som er dårlig teknisk.

Han viser det da i kamper, det er heller du som må begynne å se det. Hvis du med kjapp mener kjapp over 100 meter så er vel ikke Allen av de raskeste, men på korte flater er han veldig rask, og det er det som er mest relevant for en sentral midtbanespiller.

Trodde det var slutt på denne undervurderingen av Allen, men den gang ei. Allen er rett og slett et kjempetalent som vil få en glitrende karriere i Liverpool, og å trekke frem ham som et svakt kjøp forstår jeg virkelig nada av. Middels kamp mot Cardiff, det skal jeg være enig i, men det kan man si om resten av midtbanen også. Allen er gull.

Henderson er forøvrig veldig rask, både på korte og lengre distanser. Coutinho er også veldig kjapp på små flater, så at midtbanen ikke har hurtighet klarer jeg ikke å se.

johwi68
johwi68Innlegg: 18547
23.03.14 12:27
Cobain: Henderson er forøvrig veldig rask, både på korte og lengre distanser. Coutinho er også veldig kjapp på små flater, så at midtbanen ikke har hurtighet klarer jeg ikke å se.

De som så Liverpool-Arsenal for noen uker siden la vel merke til at våre menn utraderte "verdens beste midtbane"? Og det gjorde vi gjennom smart taktikk, kjappe bein og en duellstyrke Arsenal sine menn bare kan drømme om.

Å si at Henderson og Allen er trege blir litt drøyt. De har den farten de trenger for å utføre jobben sin. Hendo som vill for-sjekker og med seige, lange løp, Allen som terrieren som skal plage vettet av motstanderne med å alltid være i beina på dem. Til disse jobbene har de nok fart, og skal man klage på dem så må det letes andre "steder".

Cobain
CobainInnlegg: 3114
23.03.14 12:44
johwi68: De som så Liverpool-Arsenal for noen uker siden la vel merke til at våre menn utraderte "verdens beste midtbane"? Og det gjorde vi gjennom smart taktikk, kjappe bein og en duellstyrke Arsenal sine menn bare kan drømme om.
Å si at Henderson og Allen er trege blir litt drøyt. De har den farten de trenger for å utføre jobben sin. Hendo som vill for-sjekker og med seige, lange løp, Allen som terrieren som skal plage vettet av motstanderne med å alltid være i beina på dem. Til disse jobbene har de nok fart, og skal man klage på dem så må det letes andre "steder".

Veldig enig. Skal gå med på at Lucas og Gerrard har dårlig tempo, men Allen, Coutinho og spesielt Henderson er bra på dette området.

Banaltanal
BanaltanalInnlegg: 908
23.03.14 12:55

Henderson har kanskje tempo men det hjelper lite når han har det løpesettet.

Fowla
FowlaInnlegg: 28272
23.03.14 13:07
johwi68: One-man team? Det er mye festlig som skrives om hvor psykt avhengig vi er av Suarez, når vi faktisk har meget pene tall for kamper uten ham. I tillegg er vi jo helt avhengig av Sturridge òg, selv om statistikken viser at vi gjøre det rimelig greit uten ham òg. Liverpool har faktisk scort mer enn 11 av lagene i PL om vi fjerner alle scoringene Suarez & Sturridge har puttet, og burde være et greit bevis for at vi er mer enn S'ene våre. LFC har blitt et skikkelig godt lag, med en midtstopper som så langt har levert 6 nettkjenninger, og folk på midtbanen som putter greit med mål. Når Henderson og Coutinho får fininnstilt siktet så bør begge disse herrene makte mer enn fem mål pr sesong. Gudene skal vite at de har hatt muligheter nok til å klare det.

Soleklar tommel. 

OM vi mister Suarez i sommer så er det selvsagt kjipt, men det kommer ikke til å endre ambisjonsnivået nevneverdig sålenge vi får inn en klassespiss som erstatter. Å tro at vi kommer til å kollapse uten Suarez blir bare rart. 

liverpo__ole
liverpo__oleInnlegg: 19864
23.03.14 14:17

Tror dere Brendan Rodgers vinner Manager of the Year ved endt sesong? Han bør hvertfall være en soleklar favoritt, med eller uten PL gull.

De fire beste managerene i år, imo:

1. Brendan Rodgers:
Ligger ann til en forbedring på rundt regnet 18-25 poeng.

2. José Mourinho:
Ligger ann til en forbedring på rundt regnet 7-12 poeng.

3. Roberto Martínez:
Ligger ann til en forbedring på rundt regnet 5-10 poeng.

4. Manuell Pellegrini:
Ligger ann til en forbedring på rundt regnet 4-8 poeng.

 

Nå er det jo fullt mulig at jeg bommer grov på mine prognoser selvsagt, men tror vi ved endt sesong vil se at poengfangsten kontra i fjor vil være ganske nærmt det jeg har foreslått her.

liverpo__ole
liverpo__oleInnlegg: 19864
23.03.14 14:30
Fowla: OM vi mister Suarez i sommer så er det selvsagt kjipt

Tror egentlig dette er helt usannsynlig. Vi kommer nok til å legge oss på bakbeina - igjen - dersom både Suarez og Real M/Barca/Bayern M prøver å få til en overgang.

Suarez har superkontrakt, familien er lykkelig, han får CL til neste år og har ikke blitt mobbet av media hele sesongen.

Kan rett og slett ikke se for meg at han plutselig skulle endre mening (selv man aldri kan si aldri når kommer til Suarez).

(Innlegget ble redigert 23.03.14 14:31)

Legendag_
Legendag_Innlegg: 5481
23.03.14 14:31
masterpool: Og hvis Allen er god teknisk, da finnes det knapt spillere som er dårlig teknisk.

Viser deg fra din sterkeste side igjen leser jeg, Masterpool. Du er en parodi, blir avkledd i nok en diskusjon. 

Fowla
FowlaInnlegg: 28272
23.03.14 15:10
liverpo__ole: Tror egentlig dette er helt usannsynlig. Vi kommer nok til å legge oss på bakbeina - igjen - dersom både Suarez og Real M/Barca/Bayern M prøver å få til en overgang. Suarez har superkontrakt, familien er lykkelig, han får CL til neste år og har ikke blitt mobbet av media hele sesongen. Kan rett og slett ikke se for meg at han plutselig skulle endre mening (selv man aldri kan si aldri når kommer til Suarez).

Jeg tror heller ikke Suarez drar. Men om det skulle skje så er vi godt nok rustet til å takle det. Og selges han så er det 80-90 mill rett i kassa, noe som kan komme godt med. 

Kommer til å se lyst på neste sesong uavhengig av Suarez. 

Yessil
YessilInnlegg: 77
23.03.14 15:26

Vi bør sprenge banken for Luke Shaw.

mcdermott
mcdermottInnlegg: 63289
23.03.14 15:37
johwi68: One-man team? Det er mye festlig som skrives om hvor psykt avhengig vi er av Suarez, når vi faktisk har meget pene tall for kamper uten ham. I tillegg er vi jo helt avhengig av Sturridge òg, selv om statistikken viser at vi gjøre det rimelig greit uten ham òg.

--- tja,vi er vel kanskje et two-man team? Litt som da Owen og Gerrard eller Gerrard og Torres herjet? ;)

Vi har kanskje pene tall uten Suarez men så møtte vi også Stoke AV,Man Utd,Swansea og Soton i år og Everton,Fulham og QPR i fjor....så all verden med motstand har det da heller ikke vært.

Uansett så ville jeg ikke satt min lit til at laget hadde levert om begge disse to ville vært ute,og vi har altså allerede sluppet inn mere mål enn i 11 PL-sesonger og det med åtte kamper igjen.

Dette er en nydelig sesong,den minner meg om fremgangen fra Rafas første og andre sesong (minus pokaler) men det er også første sesong post-Ferguson og flere lag som knoter noe veldig mens vi bare har PL å konse om.Det vil forandre seg

Fowla
FowlaInnlegg: 28272
23.03.14 15:42
mcdermott: Uansett så ville jeg ikke satt min lit til at laget hadde levert om begge disse to ville vært ute,og vi har altså allerede sluppet inn mere mål enn i 11 PL-sesonger og det med åtte kamper igjen

Kan du gi meg eksempler på lag som ville prestert cirka det samme om de manglet sine to beste offensive spillere?

Og ang sesongen generelt så minner den om 05/06 sesongen på bakgrunn av poengfangsten. Ellers er det ikke så mye som minner om det samme. Vi er langt mer dominerende i banespillet og har et angrepspill Rafa aldri har vært i nærheten av. Defensivt har vi mye å gå på ifht til under Rafa, men at vi spiller en langt mer offensiv fotball garanterer jo også flere baklengs. 

(Innlegget ble redigert 23.03.14 15:48)

Fowla
FowlaInnlegg: 28272
23.03.14 15:53
mcdermott: men det er også første sesong post-Ferguson og flere lag som knoter noe veldig mens vi bare har PL å konse om.Det vil forandre seg

Hvilke lag i toppen er det som knoter noe veldig bortsett fra United?

Både Chelsea, City og Arsenal vil ende på flere poeng enn ifjor, mens Spurs vil ende på cirka det samme, kanskje litt under. 

Argumenteringen din blir bare tynnere for hver dag. 

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg