Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Brendan Rodgers **Managertråd***

NYTT TEMA
mcdermott
mcdermottInnlegg: 63575
24.03.14 04:16
silkyjohnson: Jeg loller av tanken på at mcdermott har tatt på seg rollen som antagonist til vgds beste. En virkelig helt det er snakk om her.

--- Helt? Etter 11 år og snart 60 K innlegg så er det ikke greit å prøve noe nytt,synes du? ;)

Det du kan lolle av er jo at faktisk folk gidder å ha en mening om hvordan jeg har "tapt meg"...da tar man dette litt for seriøst.

Rresten av gjengen her er jo bare mest opptatt av å kjøre den samme,gamle linja eller tommelhore seg fram til stjerner.Bortsett fra johnwi som da har blitt helt bonkers andre veien :)

 

wa11in
wa11inInnlegg: 4491
24.03.14 09:49
KjokkaKim: Det trenger vel ikke å være noe nytt, men like gjerne en ny måte å bruke en gammel oppskrift på. Måten Rodgers bruker veldig mange og varierte formasjoner over kort tid har man vel knappest sett på dette nivået, samtidig som man også lykkes med det. Jeg vil absolutt si et er en inovativ tilnærming til taktikk. Han evner å tenke utenfor boksen.

Joda, his han hadde tilført disse gamle ideene noe nytt så, noe som gjorde at de var like mye Rodgers' ideer som noen andres, eller i det minste et lite særtrekk som gjorde at man med en gang tenkte "aha, dette er Rodgers-fotball!". Det føler jeg vel ikke har blitt gjort, og det er heller ingen andre som har evnet/giddet å peke på hva det er som gjør Rodgers innovativ. Vi spiller fotball som har blitt spilt før, av mange andre. 

Det forundrer meg at det ble helt opprørsstemning bare fordi jeg ikke synes Rodgers er særlig innovativ rent fotballtaktisk. Jeg synes nemlig at særdeles få fortjener å kalles fotballinnovatører, da de aller fleste, ja selv majoriteten av de beste managerene i verden, spinner videre på andres ideer om hvordan fotball skal spilles. K9b hadde vel en allright liste over et par som fortjener å kalles innovatører, og det er jo ikke sånn at det bør være noe mål i seg selv å være innovativ. Det viktigste er jo at man vinner, og hvis Rodgers kan sikre oss ligagull uten å være innovativ, så tar jeg det 10/10 ganger over Rafas innovative fotball. 

 

(Innlegget ble redigert 24.03.14 09:51)

TurBinLaDenLigge
TurBinLaDenLiggeInnlegg: 4754
24.03.14 11:30

Det er ikke noe tvil om at BR har vunnet over garderoben. Se på denne videon etter type 3:30, så merker man hvor høyt Sturridge setter Rodgers.

Fowla
FowlaInnlegg: 28360
24.03.14 13:03
mcdermott: --- Genialt at du tar med poengsummer da City ikke var en faktor og så bruker det for å vise hvor bra de gjør det i dag...Mansour ble jo eier først i september 2009 Arsenal ender omtrent der de skal ende,ergo "knoter" de.City "skal" ende øverst med Chelsea som en god nr to.Vi overpresterer og Man Utd underpresterer kraftig.Men om du ikke er med på at Chelsea og City presterer under det de burde gjøre....da er du rett og slett bare vrang.

Det er jo nettopp derfor jeg lar være å ta med 50 poengs sesongen 08/09 i snittregninga. Djis. 

Chelsea kommer til å ende opp på tett opp mot 90 poeng. Underprestering? Kødder du?

Hva er standarden di går utfra ihht til Chelsea og City? 100 poeng?

silkyjohnson
silkyjohnsonInnlegg: 4811
24.03.14 13:07
mcdermott: --- Helt? Etter 11 år og snart 60 K innlegg så er det ikke greit å prøve noe nytt,synes du? ;) Det du kan lolle av er jo at faktisk folk gidder å ha en mening om hvordan jeg har "tapt meg"...da tar man dette litt for seriøst. Rresten av gjengen her er jo bare mest opptatt av å kjøre den samme,gamle linja eller tommelhore seg fram til stjerner.Bortsett fra johnwi som da har blitt helt bonkers andre veien :)

For all del. Vær så pessimistisk du bare klarer å være(jeg er jo faktisk enig med mye av det du sier), men ikke skjul det bak "diskusjonsforum trenger antagonister"-vrøvl - det er ingen her som trenger at du får sneket inn noe pessimistisk i hvert innlegg du skriver.

Ja, det er jo litt nerd.

Tja, jeg synes egentlig at Liverpool-fansen er på sitt morsomste på veldig lenge. Jeg misliker egentlig mesteparten her inne, men vi er ikke den dølle og homogene grupperingen du fremstiller det som.

-Gud-
-Gud-Innlegg: 1754
24.03.14 13:32
wa11in: Rodgers

Han har innført ishockey-resultater i fotballen, dèt må jo være innovativt;)

Mindfulness13
Mindfulness13Innlegg: 20496
24.03.14 13:41
-Gud-: Han har innført ishockey-resultater i fotballen, dèt må jo være innovativt;)

Hehe. Jepp, det er absolutt innovativt. Hva var så innovativt med Benitez egentlig? Han har hatt endel inspirasjon fra Italiensk og spansk fotball. Og funnet sin balanserte måte iforhold til taktikk mm. Jeg så ikke så mye innovativt med dette. Men han var veldig opptatt av psykologi og det hadde jeg sans for i sin metodikk.  I tillegg virket vi nesten uslåelige i Europa. I PL savnet jeg mer kreativitet,variasjon og oppfinnsomhet offensivt i taktikk og på spillersiden. .

Rodgers sine treningsmetoder tror jeg er rimelig innovativt og det er hovedsaklig fra Spania. Man hører fra spillerene at de har ikke samme type treningsøkter hver dag og det er rimelig mye variasjon. Og det er også taktiske elementer her.

Personal-behandling mener jeg Rodgers bringer noe innovativt inn. En av hans force er måten han utvikler og behandler spillere. En ser jo hvilken utvikling noen spillere har hatt under hans ledelse. Innovativt? Tja, det er sikkert elementer av det der.

(Innlegget ble redigert 24.03.14 13:50)

-Gud-
-Gud-Innlegg: 1754
24.03.14 13:54
Mindfulness13: Hehe. Jepp, det er absolutt innovativt. Hva var så innovativt med Benitez egentlig? Han har hatt endel inspirasjon fra Italiensk og spansk fotball. Og funnet sin balanserte måte iforhold til taktikk mm. Jeg så ikke så mye innovativt med dette. Men han var veldig opptatt av psykologi og det hadde jeg sans for i sin metodikk.

Jeg ser på Rodgers som kjærlighetsbarnet til mine to favorittmanagere; King Kenny og Rafa Benitez, der taktiker-genene til Benitez har blandet seg med man-managment-genene til Kongen..

Jeg har alltid elsket mitt kjære Liverpool, i tykt og tynt (slet litt under G&H+Hodgson må sies), men nå for tiden er jeg som en nyforelsket guttunge, så eventuelle feil Rodgers måtte ha går meg uansett hus forbi:)

Ignacio
IgnacioInnlegg: 2386
24.03.14 17:54
silkyjohnson: Tja, jeg synes egentlig at Liverpool-fansen er på sitt morsomste på veldig lenge. Jeg misliker egentlig mesteparten her inne, men vi er ikke den dølle og homogene grupperingen du fremstiller det som.

Vi er da heldigvis ikke Arsenal-gjengen!

Mortirolo
MortiroloInnlegg: 11186
24.03.14 18:11

Press under spill er da ikke noe innovativt.  Den dagen et lag stiller med formasjonen 1-3-6, uten keeper i mål, kun med keepere på benken, spissene spiller i forsvar og backene er spisser osv osv. Det er innovativt det. Selv om det sikkert er prøvd ut i tyrkisk 5 divisjon i 1948. Det dere babler om er jo bare nyanser og utvikling av noe som garantert er prøvd før. Enten så har begge rett, og begge managere er innovative, eller så har begge feil. 

(Innlegget ble redigert 24.03.14 18:12)

Audorin
AudorinInnlegg: 672
24.03.14 18:14
-Gud-: Jeg ser på Rodgers som kjærlighetsbarnet til mine to favorittmanagere; King Kenny og Rafa Benitez, der taktiker-genene til Benitez har blandet seg med man-managment-genene til Kongen.. Jeg har alltid elsket mitt kjære Liverpool, i tykt og tynt (slet litt under G&H+Hodgson må sies), men nå for tiden er jeg som en nyforelsket guttunge, så eventuelle feil Rodgers måtte ha går meg uansett hus forbi:)

Nei, Brendan Rodgers er et direkte avkom av Bill Shankly. 

SirOwen
SirOwenInnlegg: 48762
24.03.14 18:19
Audorin: Brendan Rodgers er et direkte avkom av Bill Shankly.

Alternativt er han enda en ukjent sønn av Georg Anker-Hansen.

Audorin
AudorinInnlegg: 672
24.03.14 18:24
SirOwen: Alternativt er han enda en ukjent sønn av Georg Anker-Hansen.

Hehe!

Fått 1.30 i odds hos bookiene med den påstanden der. Ikke usannsynlig ;-D

Romlingane
RomlinganeInnlegg: 15760
24.03.14 19:02
mcdermott: Problemet er at folk ser nick og så hamrer de løs på tastaturet uten å ha lest fordi de er forutintatte.

Jeg er nok litt naiv, for jeg tror fortsatt at folk svarer på selve innleggene. At noen vil krangle, er en annen sak. :)

liverpo__ole
liverpo__oleInnlegg: 19882
29.03.14 11:40

Vi har vel generelt sett gjort det svakt i cupene under Rodgers, og her har han fortsatt mye å lære. Det virker ikke som om vinn eller forsvinn inngangen til en kamp er noe Rodgers trives med helt ennå. Noen som har en idé om hvorfor?

Jeg tror ikke folk bør ha for store forventninger til resultatene i CL neste sesong. Rodgers har nesten ingen erfaring med spill ute i Europa (og vi var meget svake i Europa League under hans ledelse forrige sesong), og det krever (rent taktisk) langt mer av deg som manager å få et godt resultat over to kamper, enn over én. Jeg håper virkelig vi makter å få skikk på forsvaret i løpet av neste sesong, for suksess i CL slik jeg opplever det, handler mer om godt forsvarspill enn godt angrepspill.

Noen som har noen tanker hvilke sider av seg selv Rodgers må utvikle for å bli en cup vinner? Tror dere Rodgers leverer varene i sin første sesong, eller vil han trenge noen sesonger på å finne fotfeste ute i Europa og i de nasjonale cupene?

Cityerbestiverden
CityerbestiverdenInnlegg: 6230
29.03.14 13:43

Får Rodgers sparken hvis City knuser dere på Anfield?

tjoheiboiga
tjoheiboigaInnlegg: 878
29.03.14 15:36

Nei.

-k9b_
-k9b_Innlegg: 25472
29.03.14 15:40
Mindfulness13: David Andersen/Mirror - 17 måter Rodgers har transformert Liverpool i årets sesong til å bli en tittelutfordrer når det er 7 kamper igjen.

Grei artikkel, men "Working hard on the training ground" syntes jeg er billig. Jeg tipper Liverpool og alle andre lag også jobber og jobbet hardt på treningen, før og etter Rodgers.

-Gud-
-Gud-Innlegg: 1754
29.03.14 17:20
-k9b_: "Working hard on the training ground"

Hadde gitt mer mening med "Working smart on the training ground", ja..

Rome77
Rome77Innlegg: 9190
30.03.14 11:27
Cityerbestiverden: Får Rodgers sparken hvis City knuser dere på Anfield?

Jeg har større tro på at Pellegrini ryker etter denne sesongen...

EL-FERNANDO
EL-FERNANDOInnlegg: 56490
30.03.14 11:40
Cityerbestiverden: Får Rodgers sparken hvis City knuser dere på Anfield?

Hvordan skal de få til det?

SirOwen
SirOwenInnlegg: 48762
30.03.14 19:35

Det er faktisk slik at hvis man stokker om på Rodgers, blir det GOD-errs!

DET KAN DA IKKE VÆRE TILFELDIG!!

Mindfulness13
Mindfulness13Innlegg: 20496
30.03.14 19:37
SirOwen: Det er faktisk slik at hvis man stokker om på Rodgers, blir det GOD-errs!

God-ess-rr....Gudinne-r..heh

(Innlegget ble redigert 30.03.14 19:37)

liverpo__ole
liverpo__oleInnlegg: 19882
30.03.14 19:46

Rodgers, Manager of the Year, BY A MILE!

Hyll hyll!

GimleSag
GimleSagInnlegg: 2559
30.03.14 21:01

Forventningene før sesongen var ingenting mer enn en 6.plass. Alt for tynn stall, og manageren trengte fortsatt tid til å bygge opp laget sitt. 

I dag sitter vi faen meg på tronen, og har sablet ned de fleste topplagene med mangemålseiere på Anfield. Samt pisset på Tottenham og United på bortebane.

Rodgers som årets manager, uten ett snev av tvil.

-k9b_
-k9b_Innlegg: 25472
30.03.14 21:05
GimleSag: Forventningene før sesongen var ingenting mer enn en 6.plass. Alt for tynn stall, og manageren trengte fortsatt tid til å bygge opp laget sitt.

Nei, forventingene var kamp om topp 4, tipsene var kanskje 6. plass. For tynn stall har blitt utlignet av relativt få skader, få kamper og at folk som Flanagan og Sterling plutselig har blitt episke.

Konklusjonen er jeg enig i, Rodgers er årets manager i PL foran Pocchetino.

Honorable mentions til Martinez (spesielt om utopien skal skje og de klarer 4. plassen og Pulis når han redder Crystal Palace.

(Innlegget ble redigert 30.03.14 21:06)

Rome77
Rome77Innlegg: 9190
30.03.14 21:07
-k9b_: Honorable mentions

Jeg synes jo personlig at David Moyes fortjener skryt for måten han har ledsaget ManUtd mykt nedover tabellen også.

SirOwen
SirOwenInnlegg: 48762
30.03.14 23:11

Støtter banneret de viste på Anfield: 

THE CAREFULLY CHOSEN ONE

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg