Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Brendan Rodgers **Managertråd***

NYTT TEMA
exo-
exo-Innlegg: 3363
16.09.12 14:26
-k9b_: Neida, men at Enga brukte 15 millioner pund på Kone er vel ikke så langt unna?

15 millioner kroner er ikke så langt unna 40-50 millioner pund?

Dere når nye høyder.

malhen
malhenInnlegg: 19482
16.09.12 14:26
exo-: Hehe, dette ble fryktelig vagt. Jeg var konkret og pekte på kilder, du snakker i vage ordelag. Fair enough det, men innrømmelsen sitter langt inne tydeligvis.

Jeg har forklart ganske greit hvor jeg tar min kunnskap og kjennskap til klubben fra. Kanskje du kan være såpass at du også forteller hvor du tar ditt ifra? Eller er det rett og slett slik at det kanskje ikke er så stor forskjell på oss som du vil det skal være. Hvor tar du din informasjon om klubben ifra om ikke nettsider og supporterprat?

 

Fowla
FowlaInnlegg: 28360
16.09.12 14:28
exo-: Jasså? Forklar.

Nja, verken du eller jeg går på så mange kamper i løpet av sesongen. Jeg er like opptatt av å diskutere andre lag som mitt eget, men helst i samme liga. Du drar det lenger og er sykelig opptatt av lag i en annen liga.

I tillegg er det ikke alltid jeg har tid til å se kampene ei gang.

Har aldri noensinne skrytt på meg å være en bedre supporter enn andre, og det burde ikke du heller.

exo-
exo-Innlegg: 3363
16.09.12 14:29
malhen: Jeg har forklart ganske greit hvor jeg tar min kunnskap og kjennskap til klubben fra. Kanskje du kan være såpass at du også forteller hvor du tar ditt ifra? Eller er det rett og slett slik at det kanskje ikke er så stor forskjell på oss som du vil det skal være. Hvor tar du din informasjon om klubben ifra om ikke nettsider og supporterprat?

Ja, du svarte fint på det, dermed kommenterte jeg ikke det ytterligere.

Mine kilder er først og fremst medsupportere med connection til det som skjer på Valle. I tillegg får jeg i tide og utide noe informasjon direkte derfra også.

exo-
exo-Innlegg: 3363
16.09.12 14:30
Fowla: Nja, verken du eller jeg går på så mange kamper i løpet av sesongen.

Jeg er på 15-20 kamper i året, kompis. Det er en prosentandel på over 50. Du har vanvittig mye å lære.

Fowla
FowlaInnlegg: 28360
16.09.12 14:43
Cobi: Dere har en pdd svak keeper, men den skal jeg gi litt slakk på, Reina er jo normalt veldig bra. Dere har ikke akkurat bra backer, og da spesielt ikke når Enrique er ute, back up på stopperplass er skremmende, midtbanen er ok, men lider foreløpig under å måtte spille en helt ny fotball sammenlignet med tidligere sesonger, vingsituasjonen er svak og det er egentlig kun Suarez som er dugende som målscorer (Borini må naturligvis få tid, men han har ikke akkurat vist indikasjoner på at han er en kar som kommer til å putte 20 hver sesong).
Snu på det: Hvor mange i Liverpool pdd er det som er virkelig gode? Reina (om han finner gammelt nivå), Agger, Lucas, Suarez og Gerrard? Sterling skal få litt mer enn et par kamper før dommen avsies.
I mitt hode er spillermateriellet til Liverpool i posisjonen 6-8 på tabellen. Og der ender de sikkert også.

Hvis ikke Reina tar seg sammen, så må det skje endringer der, men jeg tror nok at han etterhvert finner formen.

På backplass har vi lite backup. Men med Enrique i form så har vi to gode offensive backer i han og Johnson. Coates og Carragher som backup på stopperplass er noe tynt, siden Carra er gammel og grå. Coates har et stort potensiale og jeg ser ikke bort fra at han overtar plassen til Skrtel før sesongen er omme.

Midtbanen vår oser det klasse av i mine øyne. Allen er en åpenbaring, Gerrard er Gerrard og forhåpentligvis hever han seg når systemet sitter bedre, Lucas vet vi hva står for og tillegg har vi Shelvey som er meget lovende men for ustabil. Sahin aner jeg ikke hva står for enda.

Offensivt så er det selvsagt tynt. Suarez er klasse, Borini syntes jeg virket lovende igår men har ikke imponert veldig sålang. Og Sterling er jo bare deilig. Forhåpentligvis unngår han skader og blir en klassespiller England knapt har sett maken til.

Reina, Agger, Lucas, Suarez, Allen, Gerrard er klassespillere. Skulle selvsagt ønske vi hadde flere, men vi har en del spillere som kan bli klassespillere og som er spennende å følge.

Men det aller meste koker ned til at man må få BRs spillesystem til å fungere. Vi har langt bedre spillere enn det Swansea hadde i fjor, så da burde det også være godt mulig å prestere langt bedre enn det både vi og Swansea gjorde i fjor. Men poenget er jo at Roma ikke ble bygd på et par dager....Mange som ikke forstår det.

Men jeg er enig i at en posisjon rundt 5-6-7 er rimelig naturlig for klubben sånn som ting er idag. Vi er ikke en topp fire klubb, og da kan vi heller ikke sammenlignes med topp fire klubber.

Fowla
FowlaInnlegg: 28360
16.09.12 14:47
exo-: Jeg er på 15-20 kamper i året, kompis. Det er en prosentandel på over 50. Du har vanvittig mye å lære.

Jeg har de siste årene vært på to Liverpoolkamper hver sesong.

Forholdsvis er vel det like elendig som å bare være på halvparten av kampene til ditt lag i tippeligaen.

Kjenner en del svorne Start-supportere og de har hatt sesongkort på Sør Arena i årevis. De har vel et oppmøte på rundt 90-95%. Der har iallefall DU mye å lære.

molster
molsterInnlegg: 8965
16.09.12 14:51
Fowla: Kjenner en del svorne Start-supportere og de har hatt sesongkort på Sør Arena i årevis. De har vel et oppmøte på rundt 90-95%. Der har iallefall DU mye å lære.

Der har mange noe å lære. Det er viktig å støtte laget fra hjembyen og. Jeg ser alle United-kampene på puben, men jeg får også med meg alle kampene til Glimt når jeg kan. Spiller de samtidig, prioriterer jeg glatt Glimt. Jeg er vokst opp med begge, men jeg har en langt større tilhørighet til Glimt.

Cobi
CobiInnlegg: 57539
16.09.12 14:54
Fowla: Kjenner en del svorne Start-supportere og de har hatt sesongkort på Sør Arena i årevis. De har vel et oppmøte på rundt 90-95%. Der har iallefall DU mye å lære.

Det er her logikken hans svikter. Om de som er på 95 % av kampene i Norge også er die hard Liverpoolsupportere, faller hele argumentrekken hans sammen.

Jeg har selv spurt om hvorfor jeg, som er på anslagsvis like mange Haugesundskamper som han er på Vålerengakamper (selv om jeg må reise to timer til hver hjemmekamp, mens han etter eget utsagn omtrent kan pisse bort til Ulevaal), er noe mindre fan enn han, ettersom jeg parallelt er en forholdsvis stor Barcelonasupporter. Jeg har spurt om hvorfor mine følelser for Barcelona, som er omtrent like som de jeg har for Haugesund, er feil/falske/ikke ekte/ikke gyldige. Jeg har til dags dato ikke fått noe brukbart svar.

Fowla
FowlaInnlegg: 28360
16.09.12 15:01
Cobi: Det er her logikken hans svikter.

Tja, han er vel generellt ikke spesielt opptatt av logikk:) Han framstår stort sett som en klovn. Har enda tilgode å se han delta i en seriøs diskusjon her på forumet.

-k9b_
-k9b_Innlegg: 25472
16.09.12 15:07
exo-: 15 millioner kroner er ikke så langt unna 40-50 millioner pund?
Dere når nye høyder.

Lær deg å lese.

exo-
exo-Innlegg: 3363
16.09.12 15:42
Fowla: Jeg har de siste årene vært på to Liverpoolkamper hver sesong.
Forholdsvis er vel det like elendig som å bare være på halvparten av kampene til ditt lag i tippeligaen.

Kan du forklare meg hvordan du kom fram til den konklusjonen?

exo-
exo-Innlegg: 3363
16.09.12 15:42
molster: Der har mange noe å lære. Det er viktig å støtte laget fra hjembyen og. Jeg ser alle United-kampene på puben, men jeg får også med meg alle kampene til Glimt når jeg kan. Spiller de samtidig, prioriterer jeg glatt Glimt. Jeg er vokst opp med begge, men jeg har en langt større tilhørighet til Glimt.

Ja enig, så kort og presist kan det sies.

exo-
exo-Innlegg: 3363
16.09.12 15:43
Cobi: Det er her logikken hans svikter. Om de som er på 95 % av kampene i Norge også er die hard Liverpoolsupportere, faller hele argumentrekken hans sammen.

Neh, det ene utelukker ikke det andre. Isolert sett er det fortsatt like stusselig med anglofilien, men jeg hyller de som engasjerer seg i norske klubber.

Black_Butler-33
Black_Butler-33Innlegg: 9350
16.09.12 15:47
exo-: Neh, det ene utelukker ikke det andre. Isolert sett er det fortsatt like stusselig med anglofilien, men jeg hyller de som engasjerer seg i norske klubber.

Så hvordan vil du beskrive meg, som føler en like stor supporter-feeling både mot VIF og Liverpool? Og er på ca like mange kamper i året (Forrige sesong ble det 6 Liverpool-kamper og 8 Vålerenga-kamper, jeg er Vestfold-gutt)

Ksot
KsotInnlegg: 635
16.09.12 15:52

Det er smått utrolig hvor lite tid enkelte her inne på forumet er villig til å gi BR før hylekoret settes i gang. Han er ung, står for en positiv fotball som ble bevist som en stor suksess i PL sist sesong(da med et langt dårligere lag) og han har vist at han i tillegg har et øye for spillere(Allen, Sinclair, Gylfi).

At han må bruke de første vinduene i sin nye jobb til å rydde opp etter det til tider, katastrofale Dalglish regime er ikke BRs skyld. Det bør selv de mest trangsynte her inne innse.

exo-
exo-Innlegg: 3363
16.09.12 15:57
Black_Butler-33: Så hvordan vil du beskrive meg, som føler en like stor supporter-feeling både mot VIF og Liverpool?

Jeg tror ikke du gjør det, men jeg setter pris på at du bruker tid på klubben i vårt hjerte.

Arsenal61
Arsenal61Innlegg: 302
16.09.12 15:57
exo-: Jeg er på 15-20 kamper i året, kompis. Det er en prosentandel på over 50. Du har vanvittig mye å lære

Er jo ikke fler enn jeg har med Odd kamper det. Og det uten å være med i suporterklubben, eller noe mer enn vanlig inntresert, Får jo desverre ikke sett så mange Arsenal kamper på stadion. men det opptar meg mye mer hva som skjer i og rundt Arsenal:) Forøvrig syns jeg du burde stoppe trollingen, og samtidig stoppe og drite deg sånn ut

exo-
exo-Innlegg: 3363
16.09.12 16:01
Arsenal61: Er jo ikke fler enn jeg har med Odd kamper det.

Nei, det kan vel godt være. Har jeg sagt noe annet? Man støtter klubben sin hvor mye eller lite man føler for det, man gloryhuntere har liten respekt hos meg.

Black_Butler-33
Black_Butler-33Innlegg: 9350
16.09.12 16:03
exo-: Jeg tror ikke du gjør det, men jeg setter pris på at du bruker tid på klubben i vårt hjerte.

Vi har hatt denne diskusjonen om HVORFOR før. Nå er jeg mer keen på å vite dette "HVORDAN" og slik du formulerer deg går jeg nesten blindt ut i fra at du har dette "HVORDAN" spikret fast i hodet ganske klart.

 

(Innlegget ble redigert 16.09.12 16:03)

Arsenal61
Arsenal61Innlegg: 302
16.09.12 16:15

Beklager avsporing fra trådens emne. Har faktisk tro på at BR er rett mann for liverpool bare han får tid på seg, og tid tror jeg enhver som skal føre Liverpool opp og frem trenger. Så får en håpe og tro at dere banker ManU sønder og sammen til helgen, og at det blir 0 poeng til begge manshester laga. Dere klarer dere jo som regel meget godt mot topp laga

exo-
exo-Innlegg: 3363
16.09.12 16:38
Black_Butler-33: Vi har hatt denne diskusjonen om HVORFOR før. Nå er jeg mer keen på å vite dette "HVORDAN" og slik du formulerer deg går jeg nesten blindt ut i fra at du har dette "HVORDAN" spikret fast i hodet ganske klart.

Ser ingen grunn til å beskrive deg. Alt som gagner norsk fotball er bra, alt som gagner engelsk fotball er hyklersk fra et norsk perspektiv.

Black_Butler-33
Black_Butler-33Innlegg: 9350
16.09.12 16:39
exo-: Ser ingen grunn til å beskrive deg. Alt som gagner norsk fotball er bra, alt som gagner engelsk fotball er hyklersk fra et norsk perspektiv.

Hvorfor?

exo-
exo-Innlegg: 3363
16.09.12 16:39
Black_Butler-33: Hvorfor?

Fordi jeg er norsk.

Black_Butler-33
Black_Butler-33Innlegg: 9350
16.09.12 16:41
exo-: Fordi jeg er norsk.

Vi lever på en Jordklode, ikke hundrevis. Det heter VM, ikke PM.

Lezah
LezahInnlegg: 61288
16.09.12 16:48
exo-: men jeg hyller de som engasjerer seg i norske klubber.

En enorm ære for samtlige, utvilsomt, å bli hyllet av en som ser rundt halvparten av VIFs kamper. Jeg sendte for øvrig en personlig hyllest til Shinichi Mochizuki i går. Betød nok mye for ham.

Black_Butler-33
Black_Butler-33Innlegg: 9350
16.09.12 17:23
exo-: I så fall regner jeg med at du har stor respekt for landssvikerne etter krigen. Dersom du er en prinsippfast herre vel og merke.

Stor respekt? Nei. Respekt? Nei. 

Men hvis du virkelig er så (mange forskjellige skjellsord og kallenavn) så kan du åpne en tråd på et politikk-forum, så kan vi fortsette debatten der.

Men dette er lavmål, trodde du var bedre enn dette exo.

exo-
exo-Innlegg: 3363
16.09.12 17:37
Black_Butler-33: Men dette er lavmål

Lavmål er å bidra til at utenlandske klubber er mer populære enn våre egne.

Fowla
FowlaInnlegg: 28360
16.09.12 17:38
exo-: Lavmål er å bidra til at utenlandske klubber er mer populære enn våre egne.

Finn en tråd der det diskuteres.

exo-
exo-Innlegg: 3363
16.09.12 17:38
Fowla: Finn en tråd der det diskuteres.

Hehe. Ja, ikke sant. Anglofilforumet passet syns jeg.

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg