Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Regler for fotballforumene - les!

NYTT TEMA
VG Nett
VG NettInnlegg: 18725
05.07.13 16:07

Off topic er forbudt. Dive-tråder, hvem er best av X og Y-tråder samt all off topic og humorinnslag postes i Garderoben. Oppretter du en tråd som ikke handler om Premier League fotball direkte, vil kontoen din bli stengt.

Ignorer det du mener er spam, trolling eller andre brudd. Ikke bruk selve tråden til å svare eller klage på brudd - rapporter heller til oss og ikke skriv "klage sendt"


Siden altfor mange misbruker dette, er det nå slutt på nedsettende navn på andre klubber. Skriver du Scum United, Chelski etc. så sletter vi innlegget og du risikerer utestengelse. Det går an og diskutere uten å lage nedsettende tilnavn på andre lag.


Alle korrupsjonspåstander uten dokumentasjon eller ordentlige kilder medfører fører til stengt konto.

 

Et åpningsinnlegg bør bestå av mer enn kun en setning eller to. Legg et minimum av innsats i tråden din.

 

Bruk kamptråd under og etter kamp. Det samme gjelder transfertråd ved diskusjon om kjøp/salg av spillere. Finnes det allerede en tråd om det tema du ønsker å diskutere - bruk den tråden. Ikke lag ny. Kamptråd skal ikke opprettes før siste kamp er spilt i samme liga. De som driver kamptråd-sabotasje; dvs som oppfordrer til å ignorere tråden, hetser trådstarter, avsporer,  troller el.l. blir utestengt.

 

Ikke dra opp gamle/uaktuelle tråder. Å dra opp en tråd for å ta en annen er uinteressant for andre.

 

Ikke spekuler i andres identitet eller tidligere nick.

 

Ingen illegale streams eller torrents. Har siden du linker til opphavs- eller distribusjonsrett? Hvis nei eller vet ikke - ikke post link.

(Innlegget ble redigert 05.07.13 16:36)

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg