Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

En ny, gylden generasjon på vei?

NYTT TEMA
jback
jbackInnlegg: 15943
10.11.15 14:24
Wellewinhio: Han ville nok spilt på de fleste andre lag i ligaen, bortsett fra Chelsea (tror ikke han passer Mourinho sin stil) og kanskje City.

Jeg tror han hadde passet glimrende inn i Chelsea, Chelsea mangler en type ala Wilshere sentralt. At Chelsea spiller en mer direkte fotball tror jeg passer Wilshere vel så bra, kanskje bedre også?


(Innlegget ble redigert 10.11.15 14:27)

jback
jbackInnlegg: 15943
10.11.15 14:56

Nå har jeg følgt med England i rimelig mange år, jeg er usikker på om England har hatt så mange spillere med et så uforløst potensial som nå. Det er mange spillere som med en viss stabilitet kan bli klassespillere. 

Nå er det meget mulig England går på tap mot både Frankrike og Spania. Frankrike holde jeg som en av favorittene i EM, en nasjon som produserer veldig mange spennende spillere med fysiske attributter for tiden.  

England kan potensialet stille med et av Europas raskeste lag både offensivt og defensivt. Noe som legger til rette for både å spille kontringsfotball og et lag som kan stå relativt høyt på banen. 

Blir veldig spennende å følge England i EM, jeg vet nok jeg kommer til å bli skuffet dog. 

Det er egentlig ganske mange spillere på det Engelske landslaget som kan få sitt ultimate gjennombrudd internasjonalt i EM. Shaw er vel en av de, rimelig sikker på han når EM. 

(Innlegget ble redigert 10.11.15 14:57)

Wellewinhio
WellewinhioInnlegg: 12544
10.11.15 15:33
jback: Jeg tror han hadde passet glimrende inn i Chelsea, Chelsea mangler en type ala Wilshere sentralt. At Chelsea spiller en mer direkte fotball tror jeg passer Wilshere vel så bra, kanskje bedre også?

Tenkte heller på den veldig risikable stilen hans. Han har jo en tendens til å prøve og drible som bakerste på midten og å slå vriene pasninger godt inne på egen banehalvdel. Mourinho er ikke akkurat en manager som jeg tror liker den type risikoer i sitt eget lag. 

TheBelfastBoy
TheBelfastBoyInnlegg: 17015
10.11.15 17:19

Henderson kan nok gjøre en god jobb på høyresiden om man ønsker en annen type. Og sper man på med Walker/Clyne, Smalling, Jones/Stones/Cahill, Gibbs/Shaw, Henderson, Alli/?, Vardy/Sterling og Kane har man kanskje nok løpskraft og fart til å kamuflere Carrick og Rooney også? Jeg er skeptisk til begge, og det er lettere å erstatte Rooney..

(Innlegget ble redigert 10.11.15 17:20)

jback
jbackInnlegg: 15943
10.11.15 17:53

England begynte vel kvalifiseringen med noe som lignet en 4-1-2-1-2 formasjon. Med Rooney og Welbeck på topp. Welbeck er en type spiller som jeg tror Roy fort har på blokka om han er skadefri og i form.

           Welbeck kane
                Sterling
Barkley/Wilshere  Henderson
               Carrick
Shaw  Jones Smalling  Walker/Clyne
                 Hart

Mulig midtbanen blir litt for lett, men både kane og Welbeck er glimrende førsteforsvarer og dekker store rom. Nå blir vel denne formasjonen fort noe som ligner på 4-3-3.

Om noen år(kanskje fortere om utviklingen fortsetter i dette sporet) bør vel Alli være et glimrende alternativ som indreløper. Hans tilstedeværelse og arbeidskapasitet er jeg mektig imponert over. Skal ikke se bort i fra at trioen sentralt om noen år består av Alli, Wilshere/Barkley og Henderson. Meget mulig Dier blandet seg inn som et godt alternativ. 
            
Tror uansett ikke Roy benker Rooney. Rooney har i tillegg ikke gjort seg bort på landslaget i det siste. 

caliblue
caliblueInnlegg: 11814
12.11.15 13:50

England U21 i gang borte mot Bosnia. Dagens engelske startelver har tilsammen 89 PL-kamper. Ward-Prowse og Chambers har tilsammen 78 av disse.

Det oppsummerer vel litt av englands problem. Veien til spilletid i PL for unge talenter har blitt veldig lang.

England U21s: Pickford; Iorfa, Chambers, Stephens, Targett; Ward-Prowse (C), Chalobah, Loftus-Cheek, Baker; Akpom, Solanke.

-k9b_
-k9b_Innlegg: 25162
12.11.15 14:40
caliblue: Det oppsummerer vel litt av englands problem. Veien til spilletid i PL for unge talenter har blitt veldig lang.

Joda, men store talenter finner veien likevel. Det er mer "fyllmassen" man går glipp av tror jeg.

Ellers er det interessant at i Roys siste uttak er det bare 9 spillere med tosifret antall kamper for England. En ny generasjon indeed. 

jback
jbackInnlegg: 15943
12.11.15 15:02

Skal man lage en kamptråd til kampene mot Spania/Frankrike?

Ser at Rooney ikke kommer til å starte i morgen, samt Vardy sliter litt med en skade. Ganske så tynt fremover med andre ord. 

Milner er vel også ute, samt at jeg tviler på Roy kaster ut på Delph med tanke på at han nettopp har vært ute med skade. 

(Innlegget ble redigert 12.11.15 15:07)

caliblue
caliblueInnlegg: 11814
12.11.15 18:23
-k9b_: Joda, men store talenter finner veien likevel. Det er mer "fyllmassen" man går glipp av tror jeg. Ellers er det interessant at i Roys siste uttak er det bare 9 spillere med tosifret antall kamper for England. En ny generasjon indeed.

Tja. Tre av de fire yngste spillerne i England-troppen har kommet opp fra ikke PL-klubber. Hvor de har fått smake på førstelagsfotball fra ung alder.

Men for all del, Loftus-Cheek kan bli god selv om han stort sett spiller U21-fotball og Chelsea og Chábolah kan utvikle seg fra tribuneplass i Napoli, men det tar helt sikkert lengre tid.

Det er vel 140ish "engelske" spillere i PL. Med pluss minus 60 som spiller hver runde. Husker jeg ikke helt feil, så så jeg tall som sa at cirka hver tredje engelskmann er ute med skade for tiden. Bredden er ikke-eksisterende. Og for hver sesong blir det færre engelske PL-spillere og lengre mellom de unge engelske spillerne som får prøve seg.

Irland slo vel nylig Tyskland med 5 Championship-spillere fra start. Fortsetter utviklingen, vil det ikke ta lang tid før Championship-spillere i stor grad også preger det engelske landslaget.

jback
jbackInnlegg: 15943
12.11.15 18:34
caliblue: Irland slo vel nylig Tyskland med 5 Championship-spillere fra start. Fortsetter utviklingen, vil det ikke ta lang tid før Championship-spillere i stor grad også preger det engelske landslaget.

Dette har jeg null og niks tro på. 

TheBelfastBoy
TheBelfastBoyInnlegg: 17015
12.11.15 19:33

Målet til FA bør være å heve nivået på nivå, ikke senke det øverste nivået. På denne måten vil de aller beste engelske talentene matches med og mot de aller beste, samt minst like viktig; trenes av de beste. Mens de på hylla under kan matches på et brukbart nivå like under frem til de er klar. Som jeg har skrevet i begynnelsen av tråden; man kan ikke senke listen og samtidig tro at man hever nivået.

TheUnitedWay
TheUnitedWayInnlegg: 7278
12.11.15 21:29

Uansett hvor gyllen generasjoner England får frem. Det hjelper nada så lenge de ikke har vinterpause. 

Men det er vel kanskje på trappene? Mener det var snakk om at det kommer om ikke mange årene. 

caliblue
caliblueInnlegg: 11814
12.11.15 23:19
jback: Dette har jeg null og niks tro på.

Det sier seg jo selv at når det stadig er plass til færre engelskmenn i PL, så må man etter hvert hente inn spillere fra andre enn PL-lagene. Og England har jo knapt spillere utaskjærs, så da blir det naturlig å se mot Championship.

Det er jo ganske sprøtt at flere land kan nå ta ut landslag med kun PL-spillere og være minst på høyde med England.

Belgia: Courtois - Alderweireld, Kompany, Verthongen - Dembele, Fellaini, Hazard, de Bruyne, Chadlii - Benteke, Lukaku

Spania: De gea - Bellerin, Monreal, Azpilicueta, Moreno - Cazorla, Herrera, Mata, Silva - Deulofeu, Costa

Frankrike: Lloris - Zouma, Koscielny, Sakho, Amavi - Coquelin, Cabaye, Schneiderlin - Payet, Martial, Remy

Brasil: Gomes - Leiva, Fernando, Gabriel, Kenedy - Fernandinho, Ramires, Oscar - Coutinho, Firmino, Willian

Argentina: Caballero - Zabaleta, Otamendi, Demichelis, Funes Mori - Zarate, Demichelis, Yakob, Lanzini - Lamela, Aguero

Jeg har sikkert glemt en hel del og noen nødløsninger måtte til, men jeg tror alle disse kunne gitt England problemer. Med Spania og Belgia som favoritter.

(Innlegget ble redigert 12.11.15 23:20)

jback
jbackInnlegg: 15943
12.11.15 23:34
caliblue: Jeg har sikkert glemt en hel del og noen nødløsninger måtte til, men jeg tror alle disse kunne gitt England problemer. Med Spania og Belgia som favoritter.

Ikke uenig, men på samme tid kunne b og c laget til England gitt de antatt beste hos England problem. 

Tror FA hadde tatt grep dersom det ble så gale at de fleste engelskmenn havnet i nivået under. 

 

caliblue
caliblueInnlegg: 11814
13.11.15 01:00
caliblue: Argentina: Caballero - Zabaleta, Otamendi, Demichelis, Funes Mori - Zarate, Demichelis, Yakob, Lanzini - Lamela, Aguero

Om noen skulle være i tvil, så er det han Demichelis med langt hår på midten og han med kort hår i forsvar. :)

jback
jbackInnlegg: 15943
13.11.15 10:49
caliblue: Om noen skulle være i tvil, så er det han Demichelis med langt hår på midten og han med kort hår i forsvar. :)

Liker menn med langt hår.

Hmm, virker ikke som dagens potensielle øl-kamp blir vist på "normale" kanaler.

(Innlegget ble redigert 13.11.15 10:50)

jback
jbackInnlegg: 15943
16.11.15 18:51

5 Chelsea spillere fra start i dag. England har vunnet 23 kamper på rad hjemme(u21), ganske så imponerende. 


(Innlegget ble redigert 16.11.15 18:54)

jback
jbackInnlegg: 15943
17.11.15 23:23
jback: Men har Alli bevist nok? Alt for tidlig å ta han opp til a-laget etter min mening. Han står vel med 4-5 pl kamper og to kamper for 21-landslaget.

Jepp

jback
jbackInnlegg: 15943
18.11.15 20:28

Keeper: Hart, Butland, Forster, Heaton

Forsvar:
Clyne, Walker, Jones, Smalling, Jagielka, Stones, Cahill, Shaw, Baines, Gibbs, Bertrand

Midtbane:
Henderson, Milner, Lallana, Carrick, Barkley, Wilshere, Delph, Dier, Alli, Ox, Mason, Shelvey, Townsend

Angrep:
Rooney, Welbeck, Sterling, Walcott, Kane, Vardy, Sturridge 

Her har jeg listet opp 35 spillere(mulig jeg har glemt noen i farten). EM-troppen skal vel være på 23 spillere(der 3 er keepere). 

Her er min EM-tropp pdd, sett at alle spillerne jeg lister opp er skadefri(hehe). 

Keeper: Hart, Butland, Forster

Forsvar: Clyne, Jones, Smalling, Stones, Cahill, Shaw, Gibbs

Midtbane: Henderson, Carrick, Barkley, Wilshere, Dier, Alli, Delph

Angrep: Walcott, Sterling, Welbeck, Rooney, Sturridge, Kane

Veldig vanskelig da det var rimelig 50/50 mellom flere av de. Baines, Milner, Ox, Lallana, Bertrand og Walker blant annet. Vardy er en annen, men han må bevise mer. 

Jeg valgte også en høyreback iom både Jones og Stones kan steppe inn om det blir krise. 

jback
jbackInnlegg: 15943
14.02.16 20:28

Blir ekstremt spennende å se hvilket lag Roy kaster ut på i Frankrike. Tørr han å prøve Dier, Alli og Barkley samtidig?

Hvem han kaster på fremover på banen blir også spennende. Kane, Vardy, Sturridge, Rooney, Welbeck, Sterling, Walcott osv. Vanskelig vanskelig. 

Mulig det blir noen overraskelser i troppen. Drinkwater f.eks. 

TheUnitedWay
TheUnitedWayInnlegg: 7278
14.02.16 21:07

Jeg håper England stiller med dette. 

Hart 

Clyne - Smalling - Jagielka (?) - Shaw 

Carrick - Dier 

Barkley - Alli - Sterling 

Vardy 

Magnific
MagnificInnlegg: 11889
14.02.16 21:11
TheUnitedWay: Carrick

Gi meg styrke. Har jo vært helt krise siste tiden.

TheUnitedWay
TheUnitedWayInnlegg: 7278
14.02.16 21:13
Magnific: Gi meg styrke. Har jo vært helt krise siste tiden.

Var krise mot Sunderland, men var fantastisk de to kampene før det. Men jeg ser ikke helt på de andre alternativene som spesielt gode heller. Carrick har noe å fare med internasjonalt i motsetning til Henderson som kan være en utfordrer. 

Men jeg tipper han pådrar seg skade før sommeren uansett. 

Magnific
MagnificInnlegg: 11889
14.02.16 22:02
TheUnitedWay: Var krise mot Sunderland, men var fantastisk de to kampene før det. Men jeg ser ikke helt på de andre alternativene som spesielt gode heller. Carrick har noe å fare med internasjonalt i motsetning til Henderson som kan være en utfordrer.

Hmm, skeptisk til Carrick uansett nå. Var en klassespiller, men tiden begynner å gå ifra ham.  Dog skal det sies at det ikke er flust av andre alternativer.  Det spørs jo også litt hvilken taktikk Roy har tenkt å benytte seg av.  Har vel spilt med 3 sentralt i en slags diamant endel i kvallen, der Delph har spilt endel.   Henderson er en mulighet på midten, men han sliter med en skade som legene ikke finner helt utav og er rimelig rusten.  Det beste alternativet er jo Wilshere, om han mot all formodning tilfeldigvis skulle være skadefri til EM.  Alli kan jo også spille sentralt om man vil det. 

Tipper på noe ala dette : 

                 Hart 

Walker  Smalling Jags Baines

               Wilshere 

    Henderson        Delph

               Sterling

          Rooney    Kane

 

Håper på : 

                  Hart 

Walker  Smalling  Jags  Bertrand

          Dier    Wilshere

 Sterling   Rooney   Barkley

               Kane

dennismufc
dennismufcInnlegg: 4350
14.02.16 22:03

Alli og Barkley blir tøft for andre landslag å møte.

 

Walker - Stones - Smalling - Shaw

          Dier - Alli

Ox      Barkley      Sterling

            Kane

 

Er vel det beste de kan stille

(Innlegget ble redigert 14.02.16 22:06)

TheBelfastBoy
TheBelfastBoyInnlegg: 17015
14.02.16 22:11

Shaw blir ikke klar. Ville dessuten benyttet Sterling på høyre og kjørt inn Vardy på venstre. Passer fint der i Englands system.

Magnific
MagnificInnlegg: 11889
14.02.16 22:21

Er jo ikke vits å sette opp lag uten Rooney.  Spiller garantert.      Btw bør en skadefri Sturridge være høyaktuell

(Innlegget ble redigert 14.02.16 22:28)

TheBelfastBoy
TheBelfastBoyInnlegg: 17015
14.02.16 22:24

Ville også vurdert å dra med Michael Carrick. Pakker man han inn med disse spillerne blir ikke mangel på fart eller løpskraft et problem. Og han besitter kvaliteter ingen andre engelskmenn gjør. 

Carrick har med unntak av en kamp eller to vært svart god. Uten tvil vår beste midtbanespiller i år.

(Innlegget ble redigert 14.02.16 22:26)

Knaxern
KnaxernInnlegg: 35505
14.02.16 22:25
dennismufc: Alli og Barkley blir tøft for andre landslag å møte.

Hehe. De er gode i Premier League, hadde blitt spist opp i Spania og Tyskland.

Frankrike er klar favoritt, det beste landslaget i verden for øyeblikket(selv om det smerter noe jævlig å si det). Så har du Spania og Tyskland rett bak, og Italia like etter.

(Innlegget ble redigert 14.02.16 22:27)

TheBelfastBoy
TheBelfastBoyInnlegg: 17015
14.02.16 22:30

De to gangene i året de møter Bayern da eller? Nivået i Bundesligan er ikke særlig imponerende om dagen. Husk på at Skjelbred spiller fast på et topp fire lag i Bundesligaen for tiden.

Enkeltspillere og enkeltkamper trenger ikke være en indikasjon på noe som helst, men Alli tok fullstendig lurven ut av Scheiderlin sist landskamp. Og han har lenge sett ut som et svært reelt alternativ hos Frankrike. Bastian Schweinsteiger spiller fortsatt for Tyskland, og med ball har han vært minst et hestehode bak Carrick i år. 

(Innlegget ble redigert 14.02.16 22:38)

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg