Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

BVB-LFC 7.4.16 - 1. kvartfinale på SIP

NYTT TEMA
PaisleyGates

Innlegg: 12217
PaisleyGates
07.04.16 09:46

Merkelig nok ingen kamptråd ennå for en såpass viktig kamp. Kampstart kl. 21.05 i kveld på Signal Iduna Park. Kampen vises på MAX.

Borussia er ubeseiret i år, og har 12-2-0 hjemme i ligaen. PAOK stakk imidlertid av med seieren der tidligere i sesongen, så ingenting er umulig. Liverpool må spille på sitt best, ha nødvendig tur samtidig som det ikke klaffer for BVB om man skal gå videre til semifinale.

Laget: Selv om mange er misfornøyde med Mignolet, er nok han bankers på laget. Tipper også at Clyne og Moreno blir backparet, selv om de begge har svakheter defensivt. Ser at Thommo ymtet frampå om å bruke Skrtel foran Sakho, men det tror jeg blir hips om haps. Sakho har den beste kampformen, men blir veldig stresset når det går for fort, og da kommer feilene. I dag kommer det garantert til å bli vanskelig for Liverpools stoppere uansett hvem som spiller.

På midtbanen er nok Can og Hendo bankers, og det spørs vel ikke om Milner også spiller. Da står det mellom Lallana, Coutinho, Firmino, Sturridge og Origi om de tre andre plassene. Ser at det antydes at Origi spiller fra start i stedet for Sturridge. Belgieren er langt fra så målfarlig, men Sturridge har ikke fått det helt til i det siste. Muligens kan det være greit å ha en heltent Sturridge på benken også.

----------Mignolet------------

Clyne-Lovren-Sakho-Moreno

------Hendo-Can-Milner------

----Lallana-Origi-Coutinho---

Justice 96

Innlegg: 48689
Justice 96
07.04.16 10:46

Her er det bare å håpe på at vi klarer å karre til oss et hederlig tap, som muligens kan gi oss et ørlite håp på Anfield. Men om man skal være realistisk, så er nok håp om avansement allerede knust i kveld. 

sistebossen

Innlegg: 2496
sistebossen
07.04.16 10:51

Jeg kommer til å bruke denne, altfor mange utlendinger på det andre forumet.

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg