Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Kante vs. Pogba

NYTT TEMA
CrazyBrunost
CrazyBrunostInnlegg: 321
16.03.17 17:52

Dette handler da ikke om penger som Mourinho påpeker, kan ikke journalister og folk i studio kritisere Pogba uten at dem skal bli kalt sjalu?? Herregud for en mentalitet det er på den gjøken, er så glad han ikke er i Madrid lenger.

 

GreySerpent
GreySerpentInnlegg: 9611
16.03.17 17:53
qbah: Kvalm av fyren som bruker det mest av sin fritid og ikke minst mye av sine egne penger på veldedighet rundt om i verden? At Mourinho gjør det han kan utad for å beskytte sine spillere burde ikke komme som noen overraskelse.

Jeg tror Mourinho har fått Andersons rolle for grisen nå. 

TheBelfastBoy
TheBelfastBoyInnlegg: 17019
16.03.17 21:53

Klart du hadde rett..

Btw sa du at Martial kom til å vrakes tilfordel for Valencia. Det også feil. Men denne frikjenner jeg deg. I likhet med deg hadde jeg også forventet en mer defensiv tilnærming til jobben enn hva vi har sett. Det er tydeligvis forskjell på å være trener i Man Utd og Chelsea..

Roshambo
RoshamboInnlegg: 4098
17.03.17 02:36
-Joachim-: Kan bare snakke for meg selv, men jeg hadde håpet at Pogba skulle levere målpoeng noe ala Frank Lampard

Virkelig? Fins vel knapt en midtbanespiller i historien som har levert så mange målpoeng som Lampard (lå da han var på topp på ca. ett målpoeng per kamp). Selv i hans siste sesong i Juventus var ikke Pogba i nærheten av dette.

Makatelli
MakatelliInnlegg: 7753
17.03.17 03:24

Lampard scoret to sifret antall mål 10 sesonger på rad. Det er altså bare i ligasammenheng.

Retnuh_Flim
Retnuh_FlimInnlegg: 16811
17.03.17 08:02

Brukes virkelig skandalekampen på SB hvor Pogba ble stående alene mot matic og kante som et argument for hvem som er bedre av disse to? Kante var da ikke spesielt dominerende når man spilte 11 mot 11.

Orake1et3
Orake1et3Innlegg: 3254
17.03.17 09:40
TheBelfastBoy: Det er tydeligvis forskjell på å være trener i Man Utd og Chelsea..

Åpenbart. Man ser det tydeligst på PL-tabellen. Chelsea har 57 scorede mål, nest flest i ligaen. ManU har 39 scorede mål, færre en Bournemouth.

Chelsea har sluppet inn 20 mål, færrest i ligaen. ManU har kun sluppet inn to flere.

Med så "kjip" målforskjell skulle man tro at laget i alle fall klarte å ta noen poeng, men nei, de ligger 17 (!) poeng bak den suverene serielederen.

Hvorfor er det slik? Det har vært veldig interessant å se Mou prøve å kopiere Conte sin 3-4-3 de siste kampene. Det man ser er at et Mou-lag er et Mou-lag, uansett formasjon. Laget tar ikke risiko og kampene ender "alltid" 0-0, 1-0, 0-1 eller 1-1. Mou-lag dreper ikke kamper og man har "alltid" frykt de siste ti minuttene, som mot Rostov i går, for at det skal bli 1-1. Han har årelang historie med dette fra Chelsea, så dette er intet nytt.

Tilsvarende er et Conte-lag et Conte-lag uansett formasjon. Det er ikke formasjonen som gir identiteten. Det er innstillingen og arbeidsoppgavene. Conte har klart det Mou aldri klarte: Å ha defensiv trygghet kombinert med godt angrepsspill, og som regel slik at kamper "drepes" tidlig slik at det ikke blir unødvendig spennende. Slikt blir det bra fotball og poeng ut av.

TheBelfastBoy
TheBelfastBoyInnlegg: 17019
17.03.17 17:14

Nuvel. Jeg har aldri vært noe Mourinhofan, og er det fortsatt ikke. Noen diskusjoner rundt det gir meg derfor lite. Det er likevel artig å se hvordan du møter deg selv i døren, og kverner for å forsøke ro deg tilbake. Underholdende. Avslørende. Og jo mer du skriver, jo bedre blir det.

Nå er det Mourinho som har endret seg. Ikke din oppfatning som var feil. :)

(Innlegget ble redigert 17.03.17 17:15)

-Joachim-
-Joachim-Innlegg: 9964
20.03.17 16:12

Roshambo:

Ja? Jeg hadde håp og forventninger om at Pogba ble hentet inn for å være et bindeledd mellom midtbane og angrep, med en slags boks-til-boks rolle, noe lignende det Lampard hadde i Chelsea. Til den prisen han ble hentet for, burde Pogba også levere noe tilsvarende som Lampard. 

Roshambo
RoshamboInnlegg: 4098
21.03.17 04:50
-Joachim-: Til den prisen han ble hentet for, burde Pogba også levere noe tilsvarende som Lampard.

Men du hadde vel sett Pogba spille før han kom tilbake? Det var lite som tydet på at han skulle levere den mengden med målpoeng. Det er flere grunner til at prisen var så høy som den var, Pogbas målpoeng-ratio var neppe blant de viktigste.

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg