Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Liverpool FC-Sommervindu 2017..Hva Nu FSG..

NYTT TEMA
InDeilawetrust
InDeilawetrustInnlegg: 15355
08.07.17 01:24
WaltonBreckRd: Skal godt gjøres å havne i CL flere år på rad når de fleste lagene rundt oss allerede henter spillere fra den hyllen.

Hvis Klopp fortsetter i samme hylle med signeringer som Mane, Gini og Matip. Spillere som passer perfekt inn i måten Lpool ønsker å spille fotball.

Kan være greit å huske på at Klopp ikke er kjent for å hente fra øverste hylle. Det gjorde han vel strengt tatt ikke i Dortmund heller.

Han henter unge/lovende spillere han ser potensialet i og løfter de 3-4 hakk så de blir klasse spillere i øverste klasse. 

Kan ikke regne med at han treffer like godt på samtlige signeringer i fremtiden, men han har nok rimelig grei på kontroll på at vi havner på topp 4 i årene fremover. Det er overbevist om.

Penger er ikke alt lenger. Vi har en fantastisk manager som kan få mye ut av lite og riktige spilletyper. 

Inn med Keita og VVD i dette vinduet. Eventuelt en rimelig VB. I vinter eller sommervinduet kjøper vi en spiss. 

Tror dette på langt nær er Origi og Studge sine siste sjanser den kommende sesongen. Ings lever vel også farlig, men holder han seg skadefri er han en spiller som kan utvikle seg og som passer i Klopp i sin fotball.

Blir ellers spennende å se Firimino i falsk nier rollen. Bør passe perfekt at han får boltre seg der. 

(Innlegget ble redigert 08.07.17 01:26)

FrannyLee
FrannyLeeInnlegg: 11081
08.07.17 06:06
-liverbird-: KeitaKeitaKeitaKeitaKeitaKeitaKeitaKeitaKeitaKeitaKeitaKeitaKeitaKeitaKeitaKeitaKeitaKeitaKeitaKeitaKeitaKeitaKeitaKeitaKeitaKeitaKeitaKeitaKeitaKeitaKeitaKeitaKeitaKeitaKeitaKeitaKeitaKeitaKeitaKeitaKeitaKeitaKeitaKeitaKeitaKeitaKeitaKeitaKeitaKeitaKeitaKeitaKeitaKeitaKeitaKeitaKeitaKeitaKeitaKeitaKeitaKeitaKeitaKeitaKeitaKeitaKeitaKeitaKeitaKeitaKeitaKeitaKeitaKeitaKeitaKeitaKeitaKeitaKeitaKeitaKeitaKeitaKeitaKeitaKeitaKeitaKeitaKeitaKeitaKeitaKeitaKeitaKeitaKeitaKeitaKeitaKeitaKeitaKeitaKeitaKeitaKeitaKeitaKeitaKeitaKeitaKeitaKeitaKeitaKeitaKeitaKeitaKeitaKeitaKeitaKeitaKeitaKeitaKeitaKeitaKeitaKeitaKeitaKeitaKeitaKeitaKeitaKeitaKeitaKeitaKeitaKeitaKeitaKeitaKeitaKeitaKeitaKeitaKeitaKeitaKeitaKeitaKeitaKeitaKeitaKeitaKeitaKeitaKeitaKeitaKeitaKeitaKeitaKeitaKeitaKeitaKeitaKeitaKeitaKeitaKeitaKeitaKeitaKeitaKeitaKeitaKeitaKeitaKeitaKeitaKeitaKeitaKeitaKeitaKeitaKeitaKeitaKeitaKeitaKeitaKeitaKeitaKeitaKeitaKeitaKeitaKeitaKeitaKeitaKeitaKeitaKeitaKeitaKeitaKeitaKeitaKeitaKeitaKeitaKeitaKeitaKeitaKeitaKeitaKanteKeitaKeitaKeitaKeitaKeitaKeitaKeitaKeitaKeitaKeitaKeitaKeitaKeitaKeitaKeitaKeitaKeitaKeitaKeitaKeitaKeitaKeitaKeitaKeitaKeitaKeitaKeitaKeitaKeitaKeitaKeitaKeitaKeitaKeitaKeitaKeitaKeitaKeitaKeitaKeitaKeitaKeitaKeitaKeitaKeitaKeitaKeitaKeitaKeitaKeitaKeitaKeitaKeitaKeitaKeitaKeitaKeitaKeitaKeitaKeitaKeitaKeitaKeitaKeitaKeitaKeitaKeitaKeitaKeitaKeitaKeitaKeitaKeitaKeitaKeitaKeitaKeitaKeitaKeitaKeitaKeitaKeitaKeitaKeitaKeitaKeitaKeitaKeitaKeitaKeitaKeitaKeitaKeitaKeitaKeitaKeitaKeitaKeitaKeitaKeitaKeitaKeitaKeitaKeitaKeitaKeitaKeitaKeitaKeitaKeitaKeitaKeitaKeitaKeitaKeitaKeitaKeitaKeitaKeitaKeitaKeitaKeitaKeitaKeitaKeitaKeitaKeitaKeitaKeitaKeitaKeitaKeitaKeitaKeitaKeitaKeitaKeitaKeita

Er dette en sånn facebook lesetest. Finn de to kjøttkakene?

-liverbird-
-liverbird-Innlegg: 7818
08.07.17 08:37

Ja. Eller den ene

minuspol
minuspolInnlegg: 35165
08.07.17 09:31
InDeilawetrust: Kan være greit å huske på at Klopp ikke er kjent for å hente fra øverste hylle. Det gjorde han vel strengt tatt ikke i Dortmund heller.

Vi må slutte å late som om Keita og VdV er øverste hylle.

Zenix
ZenixInnlegg: 7267
08.07.17 09:48
pikachu: Helt klart! Og jeg er hjertens enig.  Skadefryd?  Den tilkommer kun FSG og ikke klubben, selvsagt. La det bare være klinkende klart, min skadefryd har INGENTING med LFC å gjøre. KUN slaskene fra Boston som eier klubben. Erre klart for deg nå malhen? Eller må jeg repetere det ved 1 september?

Hva er det egentlig du diskuterer? De gangene du har ørten innlegg på rappen her inne, er det stort sett en hel drøss med negativitet og forutinntatte meninger om at du nekter å tro at noe som helst blir bra denne sommeren heller.

Er det utelukkende for å lufte frustrasjon du er her inne? Jeg har til gode å se deg bidra med et eneste konstruktivt innlegg. Har du noen tanker om klubben og alt som omhandler den, utover det å gå bananas hver natt til fredag? 

Man skulle tro at en ørliten del av tankene var viet til normal folkeskikk og empati, uavhengig av hvor mye man har lagt et eierskap i en klubb for hat. En normal folkeskikk som fra tid til annen prikker deg på ene skulderen og foreslår at du fra nå av dropper/roer ned poengløse rants som utelukkende blir til fordi det koker over hos deg, og ikke fordi du har et ønske om å bidra til en debatt i et debattforum. 

I tillegg til å ha poengløse rants, så flyr du i strupen på hver eneste person som svarer deg. Det har ikke manglet på kallenavn og båser for de som har valgt å gi deg en respons som ikke utelukkende svartmaler absolutt alt så lenge FSG er inne i bildet.

Det forteller jo ikke lite at du har et sterkt ønske om å se klubben feile på overgangsmarkedet i sommer, fordi pessimismen din da blir bevist rett. 

Ellers så er det jo fryktelig lett å lese fra innleggene dine at klubben aldri kan gjøre noe riktig. Du helgarderer deg ift forutsetninger og hva som er godt nok hele tiden. Kjøper man ikke alt man vil ha av spillere innen første uke av overgangsvinduet har gått, så er alt galt. Har man ikke kjøpt hovedmålene allerede nå, så er det ikke fordi man jobber iherdig i kulissene med å forsøke å overtale klubber og formenn som nekter å selge, men fordi man egentlig ikke har planer om å kjøpe noen. Går man til nestemann på listen, som mest sannsynlig er noe rimeligere, så er det fordi man vil spare penger og aldri hadde planer om å svi av 60-70mp på én enkelt spiller. Og slik fortsetter det. Det er klassisk konspirasjonsteoritankegang. Så konspiratorisk at det nærmer seg en parodi. Alt er i dine øyne et bevis på at du har rett og har hatt rett hele tiden, og alle mangel på bevis er det samme. 

Festlig og håpløst i samme slengen.

Klopp
KloppInnlegg: 617
08.07.17 09:50

Er det 2 dager siden de seriøse ryktene om Lukaku til Man Utd begynte å svirre? Nå er han bekreftet. Det er altså mulig å gjøre ting uten at man tar det gjennom media hele veien. 

(Innlegget ble redigert 08.07.17 09:50)

Sjefan
SjefanInnlegg: 13132
08.07.17 09:52
Klopp: Er det 2 dager siden de seriøse ryktene om Lukaku til Man Utd begynte å svirre? Nå er han bekreftet. Det er altså mulig å gjøre ting uten at man tar det gjennom media hele veien.

Og City ordnet vel Silva på enda kortere tid. Er så lei av de langdryge transfersagaene nå. Hver eneste sommer.

Klopp
KloppInnlegg: 617
08.07.17 09:54

"flyr du i strupen på hver eneste person som svarer deg"

- Ny hobby du har fått deg dette? Fly i strupen på hver debattant du ikke liker? 

Klopp
KloppInnlegg: 617
08.07.17 09:58

"Er så lei av de langdryge transfersagaene nå. Hver eneste sommer."

- Samme her. Og det ender som regel med at man ikke får signert spillerne også.

At man tar alt gjennom media er utelukkende for å få frem til fansen og andre interesserte at man forsøker, at man har penger og at det satses. Det er tydeligvis det aller viktigeste for FSG. At selgende klubber ikke kan fordra forhandlingsteknikken vår virker ikke å bry de i særlig grad.

TheBelfastBoy
TheBelfastBoyInnlegg: 17263
08.07.17 10:09

Er ikke Keita øverste hylle? I mine øyne blant de tre-fem mest spennende unge midtbanespillerne i Europa. Det er øverste hylle for meg. 

Knaxern
KnaxernInnlegg: 37285
08.07.17 10:43

Hahah, Man Utd kjøper Lukaku for en avtale verdt rundt 100mill£!

FrannyLee
FrannyLeeInnlegg: 11081
08.07.17 10:47
TheBelfastBoy: Er ikke Keita øverste hylle? I mine øyne blant de tre-fem mest spennende unge midtbanespillerne i Europa. Det er øverste hylle for meg.

Om ikke sjefen vannstyrer ham totalt så er han selvsagt det. Havner nok i ett av topplaga i England ganske snart uansett om ikke Liverpool er rask på avtrekkeren her vil jeg tro.

Klopp
KloppInnlegg: 617
08.07.17 10:49

Det er 2 uker siden jeg snakket positivt om Lukaku i tråden deres. Da var alle sikre på at Morata var mannen som kom inn, og jeg ble møtt med ganske stor motstand.

Nå er Lukaku derimot fantastisk, og verdensklasse i følge smme gjengen. Det er jo litt morsomt:)

Det sagt, jeg står for det jeg skrev for 2 uker siden i den smme diskusjonen. Lukaku blir fort meget farlig. Trøsten får være at han neppe gjør de rundt seg så mye bedre, og at selv om Lukaku putter 25 ligamål, så hadde Man Utd sannsynligvis kommet bedre ut av det med en annen type spiss.

Klopp
KloppInnlegg: 617
08.07.17 10:50

"Om ikke sjefen vannstyrer ham totalt"

- Der ja. Der fikk du sneket inn at en manager er viktig. Igjen.

malhen
malhenInnlegg: 19693
08.07.17 10:54
Knaxern: Hahah, Man Utd kjøper Lukaku for en avtale verdt rundt 100mill£!

Håper de gir han 3 millioner i uka også. Lukaku er god, fantastisk i fjor, men er ikke det den eneste virkelig gode sesongen han har hatt? I tillegg er han noe begrenset som spiss. Tror dette blir dyrt for United. 

malhen
malhenInnlegg: 19693
08.07.17 10:55
Klopp: - Der ja. Der fikk du sneket inn at en manager er viktig. Igjen.

Tror ikke han bryr seg. Så lenge han har deg som stalker smiler livet til FL. 

TheBelfastBoy
TheBelfastBoyInnlegg: 17263
08.07.17 11:28

@klopp Hvilke i Man Utd-tråden som var negative til Lukaku for to uker siden har nå snudd og kaller han fantastisk? Det som antakelig har skjedd er derimot at de som var positive til Morata forsvinner litt ut, mens de som er fan av Lukaku blir mer høylytte når de får "deres spiller". Det er ikke særlig vanskelig å forstå eller forutse en slik reaksjon, og jeg vil neppe karakterisere det som et morsomt fenomen.

Det som derimot er et morsomt fenomen er når enkelte ikke evner å skille mellom en gruppes mening og individer i denne gruppen. Særlig morsomt blir det når man da forsøker å ta gruppen for å ha endret mening, når faktum er at det alltid vil være ulike meninger i en gruppe bestående av en rekke individer. Det er et paradoks som sier litt om kapasiteten til den gjelder.

Den logiske bristen i dette tilfellet gjør dessuten at det oppleves som bitterhet. Et slags desperat forsøk på å ta Man Utd-fansen for noe, og man forsøker å skape et poeng som ikke er der.

GreySerpent
GreySerpentInnlegg: 12389
08.07.17 11:39
Klopp: Det er 2 uker siden jeg snakket positivt om Lukaku i tråden deres. Da var alle sikre på at Morata var mannen som kom inn, og jeg ble møtt med ganske stor motstand. Nå er Lukaku derimot fantastisk, og verdensklasse i følge smme gjengen. Det er jo litt morsomt:) Det sagt, jeg står for det jeg skrev for 2 uker siden i den smme diskusjonen. Lukaku blir fort meget farlig. Trøsten får være at han neppe gjør de rundt seg så mye bedre, og at selv om Lukaku putter 25 ligamål, så hadde Man Utd sannsynligvis kommet bedre ut av det med en annen type spiss.

Du er komisk. Spyr ut løgner og påstander på løpende bånd. 

Machine_Head
Machine_HeadInnlegg: 12609
08.07.17 11:41

Klopp: United jaktet jo Morata en god stund, før de vendte seg mot Lukaku da han ble for dyr. Skal vi bare gi opp Keita når vi fortsatt har en sjanse, kun fordi det tar tid å forhandle med klubben hans? 

LBJeffries
LBJeffriesInnlegg: 1835
08.07.17 11:44

"Håper de gir han 3 millioner i uka også. Lukaku er god, fantastisk i fjor, men er ikke det den eneste virkelig gode sesongen han har hatt? I tillegg er han noe begrenset som spiss. Tror dette blir dyrt for United."

Hva de gir er vel ganske irrelevant, all den tid de har penger til det og fikk den spilleren de ønsket.

Han har scoret 17-15-10-18-25 mål de siste sesongene for svake klubber som WBA og Everton. Karen har nettopp fylt 24. Tror dessverre dette er en veldig god signering av utd.

masterpool
masterpoolInnlegg: 14663
08.07.17 11:57

Hadde vi bydd £100M for Joshua King, eller en spiss i en klubb som havnet på 7. plass i sin respektive liga, så hadde nok overgangen gått fort der også.

caliblue
caliblueInnlegg: 12153
08.07.17 12:01
Machine_Head: Klopp: United jaktet jo Morata en god stund, før de vendte seg mot Lukaku da han ble for dyr. Skal vi bare gi opp Keita når vi fortsatt har en sjanse, kun fordi det tar tid å forhandle med klubben hans?

Tror du på dette selv?

Lukaku ble det mye dyrere enn Morata?

GreySerpent
GreySerpentInnlegg: 12389
08.07.17 12:04
masterpool: Hadde vi bydd £100M for Joshua King, eller en spiss i en klubb som havnet på 7. plass i sin respektive liga, så hadde nok overgangen gått fort der også.

£35 mill for Andy Carroll i 2011 tilsvarer noe av det samme som det du beskriver.

masterpool
masterpoolInnlegg: 14663
08.07.17 12:05

En eller annen grunn var det til at de endte opp med Lukaku ihvertfall. Tviler på at Morata og co avbryter bryllupsfeiring osv bare for å se om de kanskje må snakke med United.

TheRedDevils
TheRedDevilsInnlegg: 25828
08.07.17 12:06
Machine_Head: Skal vi bare gi opp Keita når vi fortsatt har en sjanse, kun fordi det tar tid å forhandle med klubben hans?

Som den proffe klubben dere er, så jobber dere nok på flere fronter og har alternativer.

masterpool
masterpoolInnlegg: 14663
08.07.17 12:06

Nettopp, når man byr langt over verdi for en spiller i en klubb som ikke kjemper i CL, så går ting fort.

masterpool
masterpoolInnlegg: 14663
08.07.17 12:12

United gjør Lukaku til verdens dyreste fotballspiller. For samme sum kjøpte Liverpool, Coutinho, Firmino, Mane og Salah omtrent.

Everton, dette kalles svindel, rett og slett.

Kristwic7
Kristwic7Innlegg: 41633
08.07.17 12:13
masterpool: United gjør Lukaku til verdens dyreste fotballspiller. For samme sum kjøpte Liverpool, Coutinho, Firmino, Mane og Salah omtrent. Everton, dette kalles svindel, rett og slett.

Det stemmer vel ikke helt?

masterpool
masterpoolInnlegg: 14663
08.07.17 12:19

Derav ordet "omtrent"...

Bentekinho
BentekinhoInnlegg: 1598
08.07.17 12:36

Fulgt vgd  i mange år og har alltid hatt sansen for Minuspol og tenkt at han har peiling, men etter å ha scrollet meg igjennom noen sider nå...  Dumme Liverpool som har hisset på seg RB og Saints a gitt. Tenk at vi ikke har på plass to 50 mill + kjøp med 56 dager igjen av transfervinduet a...

Du klager over at Liverpool ikke tenker stort og når de gjør det et det galt det  også. Klopp har overtalt Salah, Keita og Van Dijk til å komme på en måte de andre store gjør. At Saints tar en Evra for å roe ned fansen før salg kan verken Klopp eller Liverpool noe for. FA gadd ikke kommentere hvor forferdelig Liverpool var en gang.

Keita og Van Dijk er visst ikke på øverste hylle heller... Men Wenger, Conte, Mourinho og Klopp mener noe annet...

Det er ikke sånn at Liverpool starter med å by 70 mill for Keita. De vil nok prøve seg lavere først, som alle med fornuft ville ha gjort. RB så det samme om Mane, gikk til Saints. Saints sa det samme om Mane gikk til Liverpool. Keita og Mane har samme agent...

Det er totalt stopp med lekasjer fra Liverpool nå, så hvorfor skal RB være irritert på oss når lekasjene kommer fra dem og Keitas agenter?

Hadde ikke Liverpool vært relativt sikre på disse to nå, hadde vi allerede sett et annet sted...

Og hvorfor betale 8 for Robertson hvis man kan prute ned til 7? Dette er ikke fiction.

Vgs på mobil ass...

(Innlegget ble redigert 08.07.17 12:38)

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg