Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Liverpool FC-Sommervindu 2017..Hva Nu FSG..

NYTT TEMA
iustitia_pro_XCVI
iustitia_pro_XCVIInnlegg: 5696
19.07.17 10:48

"Jeg tror ikke det, men jeg spør jo hva andre tenker. Hva tyder på at vi er bedre?"

Begynt å diskutere som helten din også nå? Du virker like uredelig så hvorfor ikke? 

Pdd. nei. Så avventer jeg litt mens dere sutrer videre og sikkert tar koko teoriene til nye høyder før vinduet stenger. 

mcdermott
mcdermottInnlegg: 63669
19.07.17 10:49
Bentekinho: Keita tjener 35k nå... 66 mill pund er fortsatt drøyt mye, ny Bundesligarekord for en spiller. RBL er en liten møkkaklubb omtrent uten supportere, ikke i nærheten av Liverpools størrelse

--- Jeg håper du har rett,jeg - og jeg håper virkelig at Keita kommer. Men jeg er heller ikke så tett at jeg tror at RBL er en "møkkaklubb uten supportere" og at det er en faktor som teller for andre enn infantile debattanter.

Her har du jo litt fakta om eierne deres som du kan lese deg opp på.

Og her er vår.....

Mirage
MirageInnlegg: 20961
19.07.17 10:55

Nok en gang verdt å skyte inn at ingen overganger over £50m skjedde før august før i sommer. Selgende klubb kan kjøre hardball helt til vinduets slutt for å pushe ut så mye penger som mulig fra kjøpende klubb. Ikke fullstendig sikkert at det her er over. 

mcdermott
mcdermottInnlegg: 63669
19.07.17 10:55
iustitia_pro_XCVI: Du er snart en fulldyrka kloning av minus (om du da ikke egentlig alltid har vært det).  Og han har absolutt et poeng i forhold til en ny klubb som Leipzig. Slik de tilsynelatende holder på nå må jo man se på å gå til dem som sitt siste stoppested. De vil jo måtte alltid strebe etter å bli best og mest sannsynlig aldri lykkes.

--- Jfr "kloning" så kan det jo ha noe med at jeg ikke er blant de yngre her inne lenger så vi gretne,gamle gubber har nok da automatisk mye til felles +  det faktum at vi da også har vært ute en vinterdag før.

Men det er vel på tide at du legger dette med meg og minus fra deg nå, du kommenterer det hele tiden så du har vel fått sagt det nok ganger nå? Er det virkelig nødvendig å terpe på det hele tiden?

" Slik de holder på nå?" Hva er forskjellen mellom det RBL gjør og det vi gjør mht Coutinho? Det virker jo som om enkelte faktisk blir fornærmet (!) over at RBL ikke lar Keita gå nå.

Knaxern
KnaxernInnlegg: 37147
19.07.17 10:57

RB Leipzig sine eiere er ikke som FSG. Der borte er det ambisjoner og det å beholde sine beste spillere. Det er ikke slik som FSG, hvor man bare legger nok penger på bordet, så er ting gjort. Kun LFC som er en selling club.

(Innlegget ble redigert 19.07.17 10:57)

McLovin
McLovinInnlegg: 11617
19.07.17 11:00

Med all respekt for Red Bull, så stort er selskapet ikke. Salgsinntekter på omtrent 45 milliarder kroner. Ca en tiendel av dette i profitt.

Det ville sendt selskapet inn som nr 7-8 i Norge og langt bak de snille eierne til City, PSG og dets like.

Selskap som Statoil (omsetter for 600-650 milliarder), Yara eller Hydro knuser Red Bull. Red Bull omsetter for Ca 1/8 av Coca Cola.

RB er stort, men ikke så stort. Det er derimot veldig synlig for sportsinteresserte fordi stort sett all marketing går til sportssponsorater

mcdermott
mcdermottInnlegg: 63669
19.07.17 11:02
Mirage: Selgende klubb kan kjøre hardball helt til vinduets slutt for å pushe ut så mye penger som mulig fra kjøpende klubb. Ikke fullstendig sikkert at det her er over.

--- Eneste faktoren er vel at jo lenger de venter jo vanskeligere blir det å få en erstatter for spilleren som går?

Og for vår del så blir det jo et spørsmål for hvor langt man økonomisk vil/kan strekke seg før de ikke lenger er økonomisk fornuftig. Jeg får i hvert fall ikke følelsen av at det er £ 4 mill det står på.

mcdermott
mcdermottInnlegg: 63669
19.07.17 11:05
McLovin: langt bak de snille eierne til City, PSG og dets like.

--- Akkurat det er jo de fleste eiere og så er det jo mere interessant å se hva det er de har klart å skape på de 20 årene de har holdt på. Du sammenligner tross alt med selskaper som har en god del år på de.

Mirage
MirageInnlegg: 20961
19.07.17 11:06
mcdermott: --- Eneste faktoren er vel at jo lenger de venter jo vanskeligere blir det å få en erstatter for spilleren som går? Og for vår del så blir det jo et spørsmål for hvor langt man økonomisk vil/kan strekke seg før de ikke lenger er økonomisk fornuftig. Jeg får i hvert fall ikke følelsen av at det er £ 4 mill det står på.

Selvfølgelig, med mindre de henter en før han er solgt. Vanskelig å si hvordan klubber tenker. Noen vil ha sånt unnagjort tidlig, andre drar det ut så mye som mulig fordi de helst ikke vil selge.

Jeg tror uansett at Keita selv må ta ballen med egne hender hvis man skal komme noe sted her. Ser at Bascombe melder at Leipzig regelrett har nektet å forhandle.

mcdermott
mcdermottInnlegg: 63669
19.07.17 11:07
Knaxern: Kun LFC som er en selling club.
The_Kwames
The_KwamesInnlegg: 2544
19.07.17 11:07

Hvem trenger energi drikk,du spyr av til slutt,mens aluminium trengs mye mer..og om Kovacic,er vel ikke mye ned på rangstigen...overhodet,vil jeg si da

 

Kwame

FrannyLee
FrannyLeeInnlegg: 11030
19.07.17 11:08
Dr.Scarecrow: Det hele ser ut som et spill for galleriet. Liverpool blidgjør fans, Leipzig får blest rundt merkevaren.

Jeg skjønner jo ikke helt dette med å blidgjøre noen med lovnad om å kjøpe is og så ender en opp med å måtte kakke av en bit is fra takrenna. Men det er kanskje bare meg?

mcdermott
mcdermottInnlegg: 63669
19.07.17 11:10
Mirage: Jeg tror uansett at Keita selv må ta ballen med egne hender hvis man skal komme noe sted her

--- Jeg håper egentlig at Keita ikke er den typen, da blir det bare fort vi som får samme problemer om et par år når Real eller Barca banker på døren.

minuspol
minuspolInnlegg: 35117
19.07.17 11:12
Bentekinho: Keita har samme agentene som Mane og er nok rimelig irritert på RBL nå.

Men neppe like irritert som deg...

KBA
KBAInnlegg: 2714
19.07.17 11:16
iustitia_pro_XCVI: De vil jo måtte alltid strebe etter å bli best og mest sannsynlig aldri lykkes.

Vi har sett tidligere at klubber som har fått økonomisk backing på lik linje med RBL har klart seg meget bra i de store ligaene. At de aldri skulle kunne lykkes i Tyskland hvor det per nå bare er to realistiske utfordrere er litt hardt og si.

Er det noe den tyske ligaen virkelig trenger er det utfordrere til Bayern og Dortmund. Dette er jeg rimelig sikker på at samtlige i Tyskland ønsker, selv om mange er uenige i måten RBL har gjort det på. Jeg synes allikevel de driver rimelig klokt, de har bøttevis med penger, men i stedet før å øse ut kroner på store navn har de kjøpt smart.

De har nå fått frem en del unge gode spillere, og at de ønsker å beholde disse når de nå skal inn i CL er forståelig. De ønsker ikke å være en klubb som utvikler talenter og selger videre, så at spillere som kommer dit skal se på klubben som et siste stoppested er jo det de må sikte etter. Dette vil ikke skje med det første, men klarer de nå og slå fra seg i CL og samtidig fortsetter å gjøre det bra i Bunderliga er det ikke mange årene som skal til før statusen forbedres kraftig. Det så vi jo på Manchester City og Chelsea i PL.

Å argumentere mot RBL at de skyter seg i foten ved å ikke selge videre fordi de ikke vil få talenter senere er bare tull. RBL har vært veldig tydelige på sine ambisjoner og det er ikke å være en klubb som utvikler spillere å sender de videre. Det vil være lettere for de å få spillere i fremtiden enn det var når de fikk talentene som er i klubben nå.

(Innlegget ble redigert 19.07.17 11:22)

minuspol
minuspolInnlegg: 35117
19.07.17 11:17
Mirage: Nok en gang verdt å skyte inn at ingen overganger over £50m skjedde før august før i sommer. Selgende klubb kan kjøre hardball helt til vinduets slutt for å pushe ut så mye penger som mulig fra kjøpende klubb. Ikke fullstendig sikkert at det her er over.

Men de fleste må vel vær enige i at det RBL gjør her er ganske så tydelig tale?

Det er ikke å be om et seriøst bud, eller å åpne døra på gløtt engang. Det er kontant nei!

Så snakkes det om signalene dette gir til andre spillere som klubben jakter. Vel, hva slags signaler gir det til f.eks. Werner og Forsberg som ettersigende har slått seg til ro med å bli en sesong til om man gir etter for Liverpool og lar Keita gå?

De som eventuelt nå skal signere for RBL vet at de må ta en prat om evt videresalg før de signerer, og det er jo greit. Da har man ryddet opp i det. Verre er faktisk ikke den saken.

Dr.Scarecrow
Dr.ScarecrowInnlegg: 1332
19.07.17 11:28

FrannyLee: Dette er noe mer komplisert enn å kjøpe is.

Forsøker man, skaper man entusiasme og optimisme. Forsøker man ikke, er det demotiverende og ødeleggende. Selv om resultatet blir det samme. Overgangsvindu og preseason handler om mer enn spillere ut og inn. Det handler om å promotere klubben og skape positivitet, optimisme, entusiasme og forhåpninger fremfor en ny sesong. Det tror jeg man oppnår lettere når det daglig snakkes om at klubben jakter klassespillere til £60-70M, enn om det bare var helt stille.

Det kan enkelt spottes her inne også. En ganske splittet supportergruppe, der de optimistiske er de som tror på at FSG er villig til å bruke rundt £150m på to spillere. De som ikke tror på det, er mer negative og pessimistisk. Og i følge historikken også betydelig mer realistisk.

Coutinho10
Coutinho10Innlegg: 12573
19.07.17 11:31

Da er Keita borte. Ox inn i løpet av 3 uker er min spådom.

SpeedyTorres
SpeedyTorresInnlegg: 12270
19.07.17 11:34

Tror ikke det er helt over skal jeg være ærlig. Keita sine representanter skal være i Hong Kong

McLovin
McLovinInnlegg: 11617
19.07.17 11:37

Selskapet ble lansert i 1984 og drikken er fra 1987.

Historikk er irrelevant for størrelse i 2017. Red Bull kom inn som et friskt pust i energidrikkmarkedet og vokste grunnet det. Dette er nå konsolidert og de må finne nye veier for videre vekst, ref deres nylige lansering av en colautfordrer.

Poenget er uansett at RB er ikke så jævla svært som mange skal ha det til. Mindre enn både Norgesgruppen og Reitangruppen, to norske "unge" selskaper.

 

(Innlegget ble redigert 19.07.17 11:38)

mcdermott
mcdermottInnlegg: 63669
19.07.17 11:41
McLovin: Poenget er uansett at RB er ikke så jævla svært som mange skal ha det til.

--- de er vel i hvert fall store nok til at klubbene de eier ikke trenger å selge spillere og det er vel strengt tatt det som betyr noe.

AlexSupertramp
AlexSupertrampInnlegg: 1458
19.07.17 11:41

Jaja, kanksje vi henter to midtbanespillere i 35 mill £ klassen i stedet. Hadde ikke skadet å øke bredden i stallen.

Vi har pdd 5 gode midtbanespillere: Henderson, Lallana, Can, Couthino og Wijnaldum. Milner og Grujic kan sikkert bidra i en viss grad også. Av erfaring kommer minst 2-3 av disse til å være ute med skade gjennom store deler av sesongen. Kanskje blir det enda verre om vi kvalifiserer oss til CL og kampprogrammet blir tettere.

Zambino187
Zambino187Innlegg: 1326
19.07.17 11:50
mcdermott: Her har du jo litt fakta om eierne deres som du kan lese deg opp på. Og her er vår.....

Det medfører vel ikke riktighet å henvise til John Henry når man snakker om våre eiere. Wikipedia gir evt. en bedre innføring i eierstrukturen.

"John W. Henry is the principal owner, holding an estimated 40% of stock in FSG. Boston-based asset manager Michael Gordon, a former partner of Jeffrey Vinik and President of FSG, holds 12%. No other shareholder owns more than 10%." 

Ellers tror jeg at man skal være såpass redelig når man snakker om egne selskaper(public or private limited companies), at man ikke blander inn den bakenforliggende eierstrukturen når man diskuterer selskapsdriften. Man er nødt til å holde selskap- og privatøkonomi separat. Så kan man heller diskutere dette med FFP og hvordan man drifter City gjennom Abu Dhabi United Group. Riktignok et selskap eid av 

(Innlegget ble redigert 19.07.17 11:54)

mcdermott
mcdermottInnlegg: 63669
19.07.17 11:59
Zambino187: Det medfører vel ikke riktighet å henvise til John Henry når man snakker om våre eiere. Wikipedia gir evt. en bedre innføring i eierstrukturen.

--- Hvem anser du som mest "holdne"; Red Bull eller FSG?

KBA
KBAInnlegg: 2714
19.07.17 12:00
AlexSupertramp: Wijnaldum

Skjønner ikke hvorfor så mange vi Liverpoolsupporterene vil ha han ut av laget, deres beste midtbanespiller forrige sesong. Gjorde en vanvittig jobb på midten der, men skårer ikke så mye mål så da får han ikke like mye oppmerksomhet som Coutinho, Lallana osv.

Skal man ha spillere som Manè, Salah, Coutinho osv som har sine klare beste kvaliteter fremover i banen må man ha en Winjaldum på banen.

Since1892
Since1892Innlegg: 1611
19.07.17 12:04
KBA: Skjønner ikke hvorfor så mange vi Liverpoolsupporterene vil ha han ut av laget, deres beste midtbanespiller forrige sesong. Gjorde en vanvittig jobb på midten der, men skårer ikke så mye mål så da får han ikke like mye oppmerksomhet som Coutinho, Lallana osv.

Jeg er faktisk ganske så enig. Problemet til Wijnaldum er dog at han forsvinner fullstendig i kamper hvor det ikke er 'hans dag'. Jeg tror dog dette vil bedre seg kraftig når laget forsterker seg til neste sesong. Det vil nok gi Wijnaldum både mer selvtillit, rom og frihet i spillet. Jeg tror nok han ble mye preget av at Henderson var borte, da Wijnaldum da måtte tråkke til defensivt på en litt annen måte. 

Wijnaldum er isolert sett en strålende toveis-midtbanespiller som har en ganske god rekkevidde begge veier. Dersom Keita ikke kommer tror jeg Wijnaldum blir relativt fast inventar på laget, men hvis ikke tror jeg nok for det meste han blir inn og ut. 

Wijnaldum - Can/Hendo - Coutinho/Lallana

Bentekinho
BentekinhoInnlegg: 1582
19.07.17 12:19

"Men neppe like irritert som deg."

Sikkert lykegyldig til å bli nektet en tredobling av lønna si og bli nektet å gå til en gigantisk klubb.

Og nei, vi er ikke eneste klubb som prøver seg. City, man u, Inter og PSG har alle forhørt seg med Keita og fått beskjed om at han vil til Liverpool

(Innlegget ble redigert 19.07.17 12:20)

Dr.Scarecrow
Dr.ScarecrowInnlegg: 1332
19.07.17 12:22

Er det noe som tyder på at Keita er rasende?

De andre klubbene har vel fått samme beskjed som Liverpool? At Keita ikke er til salgs. Og så har de gått videre.

Dinhoo
DinhooInnlegg: 230
19.07.17 12:25
Bentekinho: Sikkert lykegyldig til å bli nektet en tredobling av lønna si og bli nektet å gå til en gigantisk klubb. Og nei, vi er ikke eneste klubb som prøver seg. City, man u, Inter og PSG har alle forhørt seg med Keita og fått beskjed om at han vil til Liverpool

Han skal til United.

Snapper han opp foran nesa til Pool.

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg