Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Liverpool FC-Sommervindu 2017..Hva Nu FSG..

NYTT TEMA
Bentekinho
BentekinhoInnlegg: 1582
19.07.17 14:13
KBA: Ifølge han hadde de fått klar beskjed fra Keita om at han bare ville til Liverpool. Jeg sier ifølge han fordi det ikke finnes noe gode kilder på det.

For noen dager siden:

Keita is expected to reiterate his desire to leave for LFC as the determination to get a deal over the line is strengthened. [Melissa Reddy]

Det må det gå ann å tenke seg til selv også. Hvorfor byr ikke Chelsea og City på VVD nå? Man snakker med spilleren/entouraget rundt først, dette er jo fremgangsmåten til Liverpool. Melissa Reddy nevnte vel også at Liverpool bare ville by om de fikk signaler om at det var mulig. Man byr ikke på en spiller om man ikke har fått signaler om at en overgang er mulig og Liverpool kan jo ikke starte budene sine på 75 mill pund. Det kommer nok et nytt siste bud og kan være at det er uenighet om strukturen på budet? 

Hvorfor har folk fått det for seg at Keita ikke vil presse på for en overgang? Folk er veldig selektive i hva de tror på.

(Innlegget ble redigert 19.07.17 14:15)

mcdermott
mcdermottInnlegg: 63580
19.07.17 14:30
Bentekinho: Folk er veldig selektive i hva de tror på.

--- Tja, du er jo ganske selektiv selv når du bare velger de som underbygger tesen om at Keita bare vil til Liverpool?

Og det er klart at klubber gir bud selv om de får signaler om at det ikke er noen vits i det , det er jo en måte å f eks få spilleren til å senere levere en transfer request. 

FrannyLee
FrannyLeeInnlegg: 10906
19.07.17 14:31
Dr.Scarecrow: FrannyLee: Dette er noe mer komplisert enn å kjøpe is.

Jeg ser jo dette , og også resten du skriver er relevant nok. Problemet oppstår jo og backfirer veldig for dere og selvsagt også andre i en sånn setting om andre kommer inn og kupper dealen med vedkommende spiller og dere (eller andre i lignende situasjoner) trekker dere ut med halen mellom bena i stedet for å høyne potten.

Eg tror at trua på att en vil være med i det gode selskap da smuldrer raskere opp enn om en går ei hylle under som noen kaller det å faktisk bringer i havn noen der. Treffer en på  rett target der så kan det faktisk bli vel så bra. Spessielt med en lur ringrev som Klopp.

Dr.Scarecrow
Dr.ScarecrowInnlegg: 1332
19.07.17 14:35

Faren for kupp er relativt liten, all den tid det er snakk om spillere som ikke er til salgs.

Det spennende med Keita, er at han har klausul om 1 år. Da får man se hvor mye akkurat LFC betyr for han. Jeg vil tro det er en del klubber som viser interesse når han er til salgs.

Bentekinho
BentekinhoInnlegg: 1582
19.07.17 14:43

There are suggestions Naby Keïta’s agent is in Hong Kong to talk to Liverpool about whether they will make another bid. (@AHunterGuardian)

KBA
KBAInnlegg: 2714
19.07.17 14:43
Bentekinho: Keita is expected to reiterate his desire to leave for LFC as the determination to get a deal over the line is strengthened. [Melissa Reddy]

Dette beviser på ingen måte det jeg har bedt deg bekrefte. At Keita selv har sagt at det er uaktuelt å gå til City, United, PSG og Inter fordi han bare vil til Liverpool. Og hva VVD har med det vi diskuterer nå aner jeg ikke.

Jeg sier ikke at Keita ikke vil til Liverpool, men jeg sier at man ikke har noe belegg for å si at han bare vil dit og ingen andre steder. Jeg har hele tiden sagt at jeg tror Keita ender opp i Liverpool. Men du kommer med så vanvittig mange påstander rundt denne saken og eneste du sier er "det ligger på nettet".

Og at DU av alle sier at folk er selektive er bare til å le av. The guardian, Telegraph og Liverpool Echo er bare piss, mens ITK´ere på Twitter er bunnsolide kilder.

Det rapporteres at Keita ikke vil presse frem en overgang fordi RBL fortsatt kan nekte han og gå, samtidig som han da mister lojalitetsbonusen sin som er spekulert i at er på 200.000-300.000 euro. 

Sånn, da var jeg ferdig. Så nå kan du fortelle meg hvor dum jeg er igjen.

(Innlegget ble redigert 19.07.17 14:49)

Bentekinho
BentekinhoInnlegg: 1582
19.07.17 14:48
KBA: Dette beviser på ingen måte det jeg har bedt deg bekrefte. At Keita selv har sagt at det er uaktuelt å gå til City, United, PSG og Inter fordi han bare vil til Liverpool. Og hva har VVD har med denne saken og gjøre aner jeg ikke. Jeg sier ikke at Keita ikke vil til Liverpool, men jeg sier at man ikke har noe belegg for å si at han bare vil dit og ingen andre steder.

Å herre. Nei, Keita vil til hvem som helst han... fornøyd?

Jeg brakte opp VVD fordi der byr ikke andre fordi dem får beskjed om at han kun vil til Liverpool. Men det kan vel ikke stemme med Keita. Nei nei

(Innlegget ble redigert 19.07.17 14:52)

Dinhoo
DinhooInnlegg: 230
19.07.17 14:50
Bentekinho: Det må det gå ann å tenke seg til selv også. Hvorfor byr ikke Chelsea og City på VVD nå? Man snakker med spilleren/entouraget rundt først, dette er jo fremgangsmåten til Liverpool. Melissa Reddy nevnte vel også at Liverpool bare ville by om de fikk signaler om at det var mulig. Man byr ikke på en spiller om man ikke har fått signaler om at en overgang er mulig og Liverpool kan jo ikke starte budene sine på 75 mill pund. Det kommer nok et nytt siste bud og kan være at det er uenighet om strukturen på budet

Ryktes nå at United er interesserte i Keita også.

WaltonBreckRd
WaltonBreckRdInnlegg: 9725
19.07.17 14:50
iustitia_pro_XCVI: Begynt å diskutere som helten din også nå? Du virker like uredelig så hvorfor ikke?

Hvem er helten min og hva var feil med det jeg skrev?

Bentekinho
BentekinhoInnlegg: 1582
19.07.17 14:53
Dinhoo: Ryktes nå at United er interesserte i Keita også.

Det kan ikke stemme. Alle har jo fått beskjed om at han ikke er til salgs og bare Liverpool er dumme nok...

Nå kommer det snart noen å sier du må ha perfekte kilder, ellers er det ikke sant.

WaltonBreckRd
WaltonBreckRdInnlegg: 9725
19.07.17 14:56

Se på kamp nå, og gi faen i Keita.

KBA
KBAInnlegg: 2714
19.07.17 14:56
Bentekinho: Å herre. Nei, Keita vil til hvem som helst han... fornøyd?

Veldig fornøyd, takk.

Bentekinho
BentekinhoInnlegg: 1582
19.07.17 15:00
KBA: Og at DU av alle sier at folk er selektive er bare til å le av. The guardian, Telegraph og Liverpool Echo er bare piss, mens ITK´ere på Twitter er bunnsolide kilder

Journalister blir fora fra klubber og har regler for hva de kan skrive. ITKer har ikke det. Jeg tror det finnes noen få som vet noe, mens andre bare slenger seg på for å få folk til å tro de vet noe.

Dr.Scarecrow
Dr.ScarecrowInnlegg: 1332
19.07.17 15:07

Hvem er det som forer ITKere?

PaisleyGates
PaisleyGatesInnlegg: 11551
19.07.17 15:33
mcdermott: Netto på rundt £ 35 mill ?

Det må komme mer, ellers blir fansen misfornøyd. Sakho forventes vel også ut for £20m ++, sammen med Moreno (hvis man får solgt han).

Hadde ærlig talt håpet på et litt mer spennende kjøp på backen enn Robertson, men vi får håpe at han kan utfordre Milner skikkelig.

Ribba
RibbaInnlegg: 34910
19.07.17 17:26
PaisleyGates: Hadde ærlig talt håpet på et litt mer spennende kjøp på backen enn Robertson, men vi får håpe at han kan utfordre Milner skikkelig.

Tja, om ikke Moreno blir solgt, og med både Lucas og Stewart ut, så må vel Milner i større grad fungere dekning på midtbanen denne sesongen. For det begynner å bli nokså tynt der. Spesielt siden at Henderson kanskje bare er god for en 30 kamper med sin tilbakevendende skadeproblemer. 

Coutinho og Woodburn er vel også to spillere som kanskje vil i større grad sørge som dekning på midtbanene i år kontra i fjor, men disse to er jo mye mer offensiv og Woodburn er vel fortsatt litt i yngste laget. 

Med mindre vi får inn noen nye midtbanespillere, da.

Så det er nok ikke usannsynlig at Robertson får en god del spilletid denne sesongen.

(Innlegget ble redigert 19.07.17 17:26)

Rome77
Rome77Innlegg: 9193
19.07.17 17:37
Ribba: Med mindre vi får inn noen nye midtbanespillere, da.

Hvis det ikke blir Keita så vil jeg tro at vi får inn en annen forsterkning på midtbanen. Sesongen er lang, og med CL i tillegg så må det nok minst ett nytt fjes inn...

masterpool
masterpoolInnlegg: 14562
19.07.17 18:31

På midtbanen hadde vi grei dekning, men med to ut, så kan det bli noe tøffere. Riktignok vil kanskje Coutinho spille sentralt i år, men vi mangler fortsatt kanskje en der.

Hvis ikke Keita kommer, så håper jeg vi kan finne enda en kantspiller, sammen med midtstopper selvsagt.

johwi68
johwi68Innlegg: 18670
19.07.17 18:40

Henderson, Emre Can, Wijnaldum, Lallana, Coutinho og Grujic er seks solide spillere. 

Tre plasser, dobbel dekning, men det skulle kanskje ha vært en mann til der? TAA hadde muligens gjort en bra jobb der, men han er vel en av to høyrebacker neste sesong.

Jeg liker at Klopp påpeker at spillerne hans blir bedre, utvikler seg og har tatt nye steg foran årets sesong. Skulle Hendo holde seg skadefri i 17/18-sesongen er vi allerede kraftig forsterket siden forrige sesong, og om Coutinho fungerer som en av tre så klarer jeg ikke se at Keita er den spilleren vi trenger mest. Allikevel, få afrikaneren inn fort, eller gå videre med transermålene.

VvD eller en bunnsolid stopper MÅ inn. Lovren og Matip er gode nok, men jeg er mer usikker på Gomez, mens Klavan ikke kan være mer enn ei nødløsning. Med Robertson inn tenker jeg at backsituasjonen er ok.

Framover er det verre. Salah, Mané, Origi og Sturridge er spillere jeg mer er gode nok til å bekle de tre fremste posisjonene. Så spørs det hvordan Solanke utvikler seg, og om Ings blir en spiller å regne med. Om de to siste klikker i Klopps system så ser det ok ut, men jeg har mine tvil. Vi trenger i mine øyne minst en knakende god angrepsspiller, og da helst en som stortrives ute til venstre.

Så, om Keita glipper så mener jeg at vi bør sette alt inn for å få inn en stopper og en angrepsspiller, og da helst to spillere som går inn og styrker førsteelleveren.

Men, det er nok å tro litt på julenissen.

(Skulle det vise seg at Sakho virkelig er på Melwood for å trene seg opp, og får en reell sjanse, så mener jeg at vi kan svi av hele transferbudsjettet på Mbappe. Bare å by Monaco en milliard)

(Innlegget ble redigert 19.07.17 18:42)

HengeTrynet
HengeTrynetInnlegg: 23833
19.07.17 18:47

Denne tråden er fantastisk.

masterpool
masterpoolInnlegg: 14562
19.07.17 19:03

Problemet med de seks vi har på midtbanen nå, er at minst to av de, Lallana og Coutinho må vikariere på kant iløpet av sesongen. I tillegg så spørs det hvor etablert Grujic er allerede, kan det være en sesong for tidlig fortsatt?

 

Ellers en brannfakkel, jeg tipper Solanke relativt raskt er foran Origi i køen, ihvertfall som spiss.

johwi68
johwi68Innlegg: 18670
19.07.17 19:03

Emre Can signerer ny kontrakt..

Deal close

johwi68
johwi68Innlegg: 18670
19.07.17 19:07
masterpool: Problemet med de seks vi har på midtbanen nå, er at minst to av de, Lallana og Coutinho må vikariere på kant iløpet av sesongen. I tillegg så spørs det hvor etablert Grujic er allerede, kan det være en sesong for tidlig fortsatt?   Ellers en brannfakkel, jeg tipper Solanke relativt raskt er foran Origi i køen, ihvertfall som spiss.

Jeg synes ikke det er et problem at vi har en håndfull spillere som kan bekle flere roller. Det er heller en styrke.

At Coutinho kan være vår beste spiller ute til venstre i angrepet vårt er et større problem. Muligens er Mané en som kan spille der, men bak ham er det tynt.

Firmino er best sentralt, det samme er Sturridge og Origi. Kanskje kan Solanke spille ute til venstre.

Uansett, jeg mener at det vi trenger mest er en ny knallstopper og en angrepsspiller som er best til venstre. 

Nå er jeg jo veldig klar for å se Keita inn portene på Anfield, men de summene som nevnes nå (75M) begynner å nærme seg galskap, og vil definitivt gå ut over andre transfermål.

masterpool
masterpoolInnlegg: 14562
19.07.17 19:12

Problemet er ikke at de kan spille i flere posisjoner, det er mer det at de ikke kan spille flere steder samtidig. Så legger vi til kantene, så snakker vi 5 posisjoner, fordelt på 8 spillere, det er ikke bare tynt, det er radmagert. 

Stopper må inn, satser på at man har kontroll på VvD...

The_Kwames
The_KwamesInnlegg: 2544
19.07.17 19:12

Enkelt og greit..Goretzka eller Kovacic på midten..forsvareren sliter jeg med Vvd eller ingen,,,satser man på Gomez?..kant spiss..da raider vi Rapid Blue Lepzig..faen det hadde vært morro..Werner og Forsberg i tillegg,og skippet ut..enten Sturridge eller Ings..eller begge

Kwame

 

få litt underholdning med Ralf..se hvor mange Red Bull han styrter før han må spy

 

Coutinho10
Coutinho10Innlegg: 12448
19.07.17 19:14

Fra å se ut som vi ender opp med VvD, Salah og Keita til kun Salah og Robertson. BR sitt første overgangsvindu er vel det eneste som "slår" dette overgangsvinduet.

"Drømmescenaroet" nå er Goretzka/Sanches og Tah. Kan også si meg fornøyd med Ox og Tah/ Mammana/Sanchez(Ajax)

(Innlegget ble redigert 19.07.17 19:23)

prisonMike
prisonMikeInnlegg: 335
19.07.17 19:22
Coutinho10: Fra å se ut som vi ender opp med VvD, Salah og Keita til kun Salah og Robertson. BR sitt første overgangsvindu er vel det eneste som "slår" dette overgangsvinduet.

Ser ikke veldig bra ut foreløpig nei og historien tilsier jo at vi vil bli skuffet, men syns ikke vi trenger å grave oss ned helt enda. Vi er fortsatt tidlig i vinduet. 

Om det er så at klubben har fått beskjed om at Keita ikke er tilsalgs burde de jo bare komme seg videre og finne et nytt mål. Om RBL sier en ting i media og en annen i forhandlingene får vi bare kjøre på. Da tar det vel et par uker til med frem og tilbake før de endelig blir enige.

Vet i grunn ikke hva jeg skal tro. Skriveriene rundt omkring er jo umulig å forholde seg til. Er langt fra like positiv som en viss annen her iallfall.

SpeedyTorres
SpeedyTorresInnlegg: 12270
19.07.17 19:26

Pearce melder at Robertson er done deal. £10M deal. Er vel inkludert add-ons så er nok de rapporterte £8+2M.

masterpool
masterpoolInnlegg: 14562
19.07.17 19:34

Så henter Hull Stewart, så er vi nesten like langt...

minuspol
minuspolInnlegg: 35020
19.07.17 19:47
johwi68: Emre Can signerer ny kontrakt.. Deal close

Nå tror jeg det går litt rundt for FSG her. 

Etter at Keita glapp så var det Robertson og en skadefri Henderson som skulle være new signings!

Planen var å drøye Emre Cans nye kontrakt til etter at det var definitivt at det ikke ble noe av VvD.

Her er det noen som har glemt å lese en mail!

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg