Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Liverpool FC-Sommervindu 2017..Hva Nu FSG..

NYTT TEMA
Knaxern
KnaxernInnlegg: 35505
21.07.17 20:39

Tror ikke noe særlig på at Liverpool utkonkurrerte Man City, Chelsea og Man Utd på lønn når det gjelder VvD. Her er det Klopp som har vært den avgjørende faktoren.

Dinhoo
DinhooInnlegg: 230
21.07.17 20:39
Pogba6: Hadde City, Chelsea og United gått inn for Van Diijk så hadde han signert for en av dem lenge før Pool.

Spot on.

Å betale 60 mill euro for Van Dijk, når Bonucci er prisa til 30 mill euro..

Knaxern
KnaxernInnlegg: 35505
21.07.17 20:39

Balague og DiMarzio må være de mest oppskrytte kildene. Prater stort sett piss.

GreySerpent
GreySerpentInnlegg: 9611
21.07.17 20:40
WaltonBreckRd: på grunn av Klopp

Dette kan være en godkjent årsak. Av de nevnte managere, så hadde Klopp vært mitt valg også. Om jeg var objektiv. Nå har han Liverpool-lus, så nå vil jeg ikke ha ham lenger. :)

Amnon
AmnonInnlegg: 17296
21.07.17 20:43

"Har han peiling på noe som helst? Skyter i blinde."

- Har åpenbart hatt gode kilder tidligere hvertfall, blandt annet i Liverpool. Trodde også han hadde god kontroll i Spania, men kan ta feil. Uansett mye røyk her - set blir en saga dette. Spørsmålet er bare om Liverpool klarer å stå på sitt.

KBA
KBAInnlegg: 2714
21.07.17 20:46
GreySerpent: Tror du på alt pisset du skribler ned selv?

La Benteke holde på, han har et fanatisk behov for å poengtere at spillere velger Liverpool foran andre klubber, kan virke som dette overskygger gleden over selve overgangen i seg selv. Grunnen til det er jo rimelig innlysende. 

Om Lukaku faktisk ville til Chelsea får vi aldri vite, om Morata hadde valgt United fremfor Chelsea får vi aldri vite. Om Keita heller vil til Liverpool enn Manchester City får vi mest sannsynlig aldri vite. 

Er det så jævlig viktig at en spiller valgte bort noen andre for å komme til egen klubb? Eller er det viktig at egen klubb får en god spiller? Enkelte er jo mer opptatt av det første..

Dinhoo
DinhooInnlegg: 230
21.07.17 20:46
GreySerpent: Av de nevnte managere, så hadde Klopp vært mitt valg også.

Klopp virker som den desidert beste fyren.

Kunne utvilsomt hatt en pokerkveld med han en kveld. 

robins
robinsInnlegg: 6697
21.07.17 20:48
Dinhoo: Å betale 60 mill euro for Van Dijk, når Bonucci er prisa til 30 mill euro..

Hvordan er disse overgangene relevante for hverandre, egentlig? Hadde Bonucci i det hele tatt vært et alternativ for engelske klubber hadde prisen vært en annen, for å si det sånn. 

Også har er det en 4 års aldersforskjell da.

Og ja, £50-60-70 millioner eller hva pokker det skulle bli, er mye penger. Har det noe å si? VvD er antagelig noe av det beste Pool kan få, som også passer de veldig bra. Sikkert mye spennende rundt omkring, men de trenger strengt talt noe som kan gå rett inn fra dag 1. 

(Innlegget ble redigert 21.07.17 20:53)

KBA
KBAInnlegg: 2714
21.07.17 20:49
WaltonBreckRd: mye på grunn av Klopp

At spillere lar seg overtale av Klopp er meget forståelig, utrolig karismatisk fyr som er umulig å mislike. Som United-supporter skulle jeg gjerne ønske at jeg klarte.

Dinhoo
DinhooInnlegg: 230
21.07.17 20:55
robins: Hvordan er disse overgangene relevante for hverandre, egentlig? Hadde Bonucci i det hele tatt vært et alternativ for engelske klubber hadde prisen vært en annen, for å si det sånn.

Poenget er spillere som går fra klubber i PL er så vanvittig overprisa.

Du har f.eks han Pickford som gikk for 30 mill til Everton, mens i Serie A henter dem en mye bedre keeeper i Szcezcny for 8 mill. Itillegg til Lukaku for 80 mill, Walker for 50 mill. Mangler bare Gylfi til 50 mill euro til Everton også.

pikachu
pikachuInnlegg: 14007
21.07.17 21:00
Amnon: Pessimist av natur, men kan nesten ikke se for meg noe annet nå enn at brassen havner i Spania.

I sedvanlig FSG stil skal jo store kjøp dekkes inn av stort salg.  Helt naturlig at du er pessimistisk mtp vår historikk. Jeg har sagt det lenge at vi neppe kommer til å splashe ut på både Keita og VVD uten at Coutinho forsvinner i samme slengen. Bare satt å ventet på at budene skulle begynne å tikke inn.

Mener jeg så en oversikt over at Liverpool er ledene i europa som selgende klubb. Husker ikke helt hvor, men det forundrer meg ikke.

Klopp går hardt ut å sier Coutinho ikke er til salgs for noen pris. Får et raskt et forklaringsproblemer når Henry pirker han på skuldra og sier... her erre vi som bestemmer mister.

(Innlegget ble redigert 21.07.17 21:06)

pikachu
pikachuInnlegg: 14007
21.07.17 21:03
milanB: Coutinho blir værende=nesten som en ny spiller i god gammel FSG-

Coutinho blir værende - som en ny signering å regne
Couthino blir solgt - dekker opp utgiftene til kjøp

Vinn vinn for FSG.

Hei på deg Henry, hva med at vi beholder Couthino og kjøper VVD og Keita ved siden av? Og gjør ytterligere forsterkinger slik at warchesten på £200m gir ALT før en ny sesong og en ny sjanse i CL under FSG?

Spør du meg, høres det ut som den beste ideen.

Makatelli
MakatelliInnlegg: 7748
21.07.17 21:09
pikachu: Hei på deg Henry

Har du noengang skrevet ett innlegg som ikke har noe med FSG å gjøre?

caliblue
caliblueInnlegg: 11814
21.07.17 21:17
Dinhoo: Du har f.eks han Pickford som gikk for 30 mill til Everton, mens i Serie A henter dem en mye bedre keeeper i Szcezcny for 8 mill.

Ingen tvil om at prisen på Pickford var drøy, men det viser seg stadig vekk at keeperprestasjoner i andre ligaer ikke er særlig relevant for PL.

Bravo kom jo med gode skussmål, men så ut som en fisk på land. Karius var ratet høyt i Tyskland, så hjelpesløs ut for Liverpool. Palace hentet Mandanda, årets keeper i Ligue 1 og Frankrikes nummer to - flopp i England. Leicester hentet Zieler som har en del landskamper for Tyskland og han reiser hjem igjen etter en sesong uten å ha imponert noen som helst.

Noen av godt meritterte og kloke keeperkjøp fra utlandet forrige sesong. De var sikkert billige.

Szcezcny var god i Italia, ikke spesielt god i England. Hadde han vært mye bedre enn Pickford, så hadde han vært førstevalg for Arsenal.

Hetfield
HetfieldInnlegg: 18547
21.07.17 21:18
Knaxern: DiMarzio må være de mest oppskrytte kildene. Prater stort sett piss.

Har best kilder i Serie A, litt hipp som happ utenfor.

Kan se ut til at han treffer på Neymar, men der var Sport.es ute tidligere skal sies.

robins
robinsInnlegg: 6697
21.07.17 21:19
Dinhoo: overprisa

Både ja og nei.

Finner det veldig naturlig at prisnivået er på et annet nivå for PL-klubbene når det er såpass mye mer penger der. Og markedet er ditto mye vanskeligere, vil jeg si. Svært få klubber som trenger å selge. Hver enkelt klubb har igjen et visst realistisk nivå å hente spillere fra. 

Jeg tror også at prosentdelen av omsetningen man bruker på overganger, lønninger ol. er mer sentralt enn selve summene. Skal ikke skryte på meg å ha den beste innsikten på noen som helst måte, men virker logisk, for meg. Pogba f.eks. er jo da ikke United sitt dyreste kjøp en gang. 

Når det kommer til nivåforskjellen mellom Pickford og Szcezczczny så er jeg ikke sikker. Everton får dog en av de mest spennende engelske keeperne som potensielt kan være en løsning 10-15 år frem i tid.

United trengte en spiss, i et marked det ikke akkurat kryr av alternativer. Så må man igjen snevre det inn all den tid man skal ha en Mourinho-spiss. Da er ikke alternativene mange. Mourinho vet han må prestere og Lukaku er da på mange måter logisk. Trengte Everton å selge? Absolutt ikke. 

Er jo akkurat dette Liverpool sliter med akkurat nå ift. VvD og Keita - bare for å være litt on topic... :)

Beklager off-topic.

Bentekinho
BentekinhoInnlegg: 1457
21.07.17 21:27
caliblue: Conte ønsker mer fleksibilitet for neste sesong og Chelsea var favoritter til å sikre seg van Dijk helt til Liverpool tilbød han 40% mere lønn.

Haha, du er så søt. 40% mer lønn ja. Chelsea har jo alltid vært så sparsomlige på lønn. Begynner å se litt teit ut at motstanderfansen ikke takler at Liverpool kan være attraktive for spillere.

(Innlegget ble redigert 21.07.17 21:27)

Bentekinho
BentekinhoInnlegg: 1457
21.07.17 21:30
KBA: La Benteke holde på, han har et fanatisk behov for å poengtere at spillere velger Liverpool foran andre klubber, kan virke som dette overskygger gleden over selve overgangen i seg selv. Grunnen til det er jo rimelig innlysende.

Seriøst? Så mye vrøvl. Du har ikke forstått en dritt om hvordan Liverpool har gått frem i sommer eller om hvordan ting foregår.

Dere var f.eks aldri med i kampen om Mbappe fordi dere spiller kjip destruktiv fotball, det er det garantert mange andre som tenker også...

Mortirolo
MortiroloInnlegg: 11098
21.07.17 21:31

Caliblue må jo være den mest bitre Evertonsupporteren som eksisterer. 

Dinhoo
DinhooInnlegg: 230
21.07.17 21:36
caliblue: Ingen tvil om at prisen på Pickford var drøy, men det viser seg stadig vekk at keeperprestasjoner i andre ligaer ikke er særlig relevant for PL. Bravo kom jo med gode skussmål, men så ut som en fisk på land. Karius var ratet høyt i Tyskland, så hjelpesløs ut for Liverpool. Palace hentet Mandanda, årets keeper i Ligue 1 og Frankrikes nummer to - flopp i England. Leicester hentet Zieler som har en del landskamper for Tyskland og han reiser hjem igjen etter en sesong uten å ha imponert noen som helst. Noen av godt meritterte og kloke keeperkjøp fra utlandet forrige sesong. De var sikkert billige. Szcezcny var god i Italia, ikke spesielt god i England. Hadde han vært mye bedre enn Pickford, så hadde han vært førstevalg for Arsenal.

Itillegg har du suksesshistorieene med De Gea og Lloris, begge utelandske, begge de to beste. Kan delvis og ta med Courtois. M

Enig at Bravo og Karius var to megaflopper, men uenig i at Mandanda var et elendig kjøp, han gjorde vel det helt okay. Zieler gjorde som forventet, han kom inn for å være et brukbart 2.valg bak Schmeichel. At han drar nå er pga spilletiden.

Tør å påsta at Szcezny er en bedre keeper enn Cech. Ikke uten grunn at han er hentet inn for å være den som tar over for Buffon.

Bentekinho
BentekinhoInnlegg: 1457
21.07.17 21:37
Liverpool planning a third and final offer for Leipzig midfielder Naby Keita

The Premier League side will make a final bid for Leipzig's star player Keita, which is understood to be in the region of £75m with £40m paid up front

(Independent)

Dr.Scarecrow
Dr.ScarecrowInnlegg: 1332
21.07.17 21:45

Blir det godkjent, tror du?

Bentekinho
BentekinhoInnlegg: 1457
21.07.17 21:56
Dr.Scarecrow: Blir det godkjent, tror du?

Jeg tror det, men bare RBL vet. Sies jo fra diverse at Keita og Liverpool hadde fått signaler om at budet på £66m ville bli godtatt, men så ville plutselig RB ha mer. £40m nå og £35m neste sommer er  et meget bra bud. Uvanlig å betale så mye up front.

KBA
KBAInnlegg: 2714
21.07.17 21:57
Bentekinho: Seriøst? Så mye vrøvl. Du har ikke forstått en dritt om hvordan Liverpool har gått frem i sommer eller om hvordan ting foregår. Dere var f.eks aldri med i kampen om Mbappe fordi dere spiller kjip destruktiv fotball, det er det garantert mange andre som tenker også...

Helt i orden at du synes det, det endrer ikke det faktum at du har et fanatisk behov for å poengtere gang på gang at spillere velger Liverpool fremfor andre klubber.

Hvordan Liverpool har gått frem i sommer har jeg ikke nevnt med et eneste ord, og ikke engasjert meg veldig i. Så at jeg ikke vet mye om det har du helt rett i.

Hadde ikke fått med meg at Mbappe hadde blitt solgt jeg. Hadde håpet han skulle på ferie med Pogba neste sommer.

(Innlegget ble redigert 21.07.17 21:58)

caliblue
caliblueInnlegg: 11814
21.07.17 21:57
Bentekinho: Haha, du er så søt. 40% mer lønn ja. Chelsea har jo alltid vært så sparsomlige på lønn. Begynner å se litt teit ut at motstanderfansen ikke takler at Liverpool kan være attraktive for spillere.

Det er jo Liverpool-nettsteder og disse super-ITKene dine som har rapportert om at Liverpool først ga van Dijk tilbud om 180k i uka. Og at avtalen holdt på å velte fordi Liverpool ønsket å gjøre deler av lønna prestasjonsbasert.

Chelsea har vel ingen forsvarsspiller som tjener i nærheten av så mye. Finnes det i hele tatt forsvarsspillere som gjør det? Kyle Walker, verdens dyreste forsvarsspiller, signerte vel en avtale som gir han 130k i uka. Og han ble beskyldt å gå dit for pengene.

Uniteds stopperpar, Bailly og Lindelof, tjener vel tilsammen klart mindre enn hva Liverpool skal ha tilbydd van Dijk.

Jeg syns det er tøft at Liverpool blar opp top dollar og utfordrer andre klubber på lønn. Det er akkurat hva PL trenger. Og jeg syns det er veldig mye bedre at penger ender opp i lommene på spillere enn hos allerede søkkrike eiere.

Men la nå det Klopp-argumentet ligge. Hadde han vært så attraktiv å spille under, så hadde ikke Liverpool trengt å tilby van Dijk 180k i uka.

milanB
milanBInnlegg: 32141
21.07.17 22:04
Bentekinho: Liverpool planning a third and final offer for Leipzig midfielder Naby Keita The Premier League side will make a final bid for Leipzig's star player Keita, which is understood to be in the region of £75m with £40m paid up front

Enden på hele denne tragiske visa er at FSG i hvert fall prøvde.... Det er det samme hver jævla gang med disse eierne. Når er nok nok liksom for at alle skal få øya opp og skjønne at FSG ikke fikser å eie en klubb på Liverpools størrelse?

"Vi kan konkurrere med alle økonomisk" sitat Werner virker dummere og dummere for hvert år, og nå som man på sparebluss har sjans til å nå CL så skal man fortsatt ikke gå all in? Dette skjønner jeg ikke, mulig jeg er komplett idiot men FSG out!

Vi snakker altså om VvD og Keita som gjenstår før Klopp mener han har en komplett samt bra nok stall til å konkurrere med de beste men vi endte opp med Robertson og Salah samt en jypling i Solanke. Det er det samme hvert år, hovedtargets går til helvete under idiotene fra USA.

(Innlegget ble redigert 21.07.17 22:11)

Bentekinho
BentekinhoInnlegg: 1457
21.07.17 22:04
KBA: Helt i orden at du synes det, det endrer ikke det faktum at du har et fanatisk behov for å poengtere gang på gang at spillere velger Liverpool fremfor andre klubber.

Javel? Vi diskuterte om Liverpool var eneste klubb som ville ha Keita og jeg prøvde å forklare deg at de andre lagene fikk beskjed fra Keitas camp om at det var Liverpool han ville dra til. Samme med VVD. Dette for at Liverpool skal slippe budkriger... Fanatisk behov? Uredelig ass

daffy64
daffy64Innlegg: 412
21.07.17 22:06
Makatelli: Jeg har vært i Liverpool. Det er veldig lite sjarmerende med den byen.

Da har du ikke vært på byen "mye" :-)

Bentekinho
BentekinhoInnlegg: 1457
21.07.17 22:07
caliblue: Det er jo Liverpool-nettsteder og disse super-ITKene dine som har rapportert om at Liverpool først ga van Dijk tilbud om 180k i uka. Og at avtalen holdt på å velte fordi Liverpool ønsket å gjøre deler av lønna prestasjonsbasert.

The Times suggest Chelsea are willing to hand Van Dijk £170,000-a-week wages in an attempt to lure the 25-year-old to Stamford Bridge, £50k-a-week more than Liverpool are offering.However, it’s understood City are considering putting Van Dijk on wages of £180k-a-week to try and beat their top-four rivals to the defender’s signature.

Kom igjen a? Du har jo egentlig mye å komme med

ElskerPL
ElskerPLInnlegg: 1601
21.07.17 22:09

van Dijk - Matip hadde blitt blant de beste stopperduoene i PL. Fytti så solid.

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg