Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Liverpool FC-Sommervindu 2017..Hva Nu FSG..

NYTT TEMA
GetIn
GetInInnlegg: 1011
12.08.17 00:03
minuspol: For det første så burde man ha snakket nok med Coutinho til å vite hva han mente OM Barca kom på banen for fullt alvor. Så burde man gjøre det veldig klart for Coutinho hva KLUBBEN kom til å gjøre om Barca kom inn for fullt alvor.

Hva om de har gjort dette da? Hva om PC fikk da vite at han IKKE kommer til å bli solgt denne sommeren? Hva om dette er ok for PC. Så kommer PSG og snapper hos Barca og Kia ser sitt til å håve inn mer spenn på en overgang til Barca for PC. Så får han PC til å ombestemme seg. Åssen i all verden får du til at dette er FSG sin feil er bare helt vilt .......

WatchMe
WatchMeInnlegg: 6259
12.08.17 00:03
Dr.Scarecrow: Det verste er at man har sett dette komme helt siden Sterling forsvant, uten at man har funnet noe som kan ligne en erstatter. Det er så skremmende svakt.

Det er jo det som har vært problemet hele veien under FSGs lederskap; klubben har manglet en identitet på overgangsmarkedet i mange år. Gode spillere forlater klubben annenhvert år, men man klarer aldri å finne arvtakere eller gode erstattere.

Treffprosentet har bedret seg litt under Klopp, men man ser jo fortsatt de samme problemene. Forrige sommer og denne.

En godt drevet klubb kan selge gode og viktige spillere uten å bli så svekket som det vi har blitt av å selge, om man eier teft og langsiktig tenking på overgangsmarkedet.

Jeg har ikke sentimentale greier med spillerne våre lenger. De forsvant allerede med Owen. Så jeg klarer ikke å bli så veldig skuffa over Coutinho nå. Problemet med et evt salg er måten klubben har vært drevet på i en årrekke, og inhabiliteten til å lappe over salgene som blir gjort.

Knaxern
KnaxernInnlegg: 41159
12.08.17 00:03
minuspol: Jepp slik er det. Klopp er den neste, er et par som verker etter å ta ham allerede...

Bare gi det litt tid, kommer nok snart.

Dr.Scarecrow
Dr.ScarecrowInnlegg: 1332
12.08.17 00:03

Nå har forøvrig Klopp uttalt at man har for liten tid til å hente erstatter til Coutinho. Hva er det transfergjengen har gjort på i sommer? Forlenget ferie?

minuspol
minuspolInnlegg: 35856
12.08.17 00:04
Knaxern: Coutinho er en spiller det ikke skal være noe problem å erstatte.

I utgangspunktet ikke. Det er ikke en world beater a la Suarez vi snakker om her. 

En stor del av problemet er at Liverpool ikke har større stjerner, og det er trist i seg selv. 

Dette skulle vært avklart i juni, da hadde man funnet spilleren som kunne tatt over. Og egentlig skulle man hatt den spilleren på plass for lenge siden, og det skulle vært flere av de.

Dr.Scarecrow
Dr.ScarecrowInnlegg: 1332
12.08.17 00:05

"Det at du gjentar noe mange ganger gjør det ikke mer sant."

- Mener du at det er feil at det nok er lettere å beholde sine beste spillere om man klart og tydelig viser at man satser på laget?

minuspol
minuspolInnlegg: 35856
12.08.17 00:07
GetIn: Hva om de har gjort dette da? Hva om PC fikk da vite at han IKKE kommer til å bli solgt denne sommeren? Hva om dette er ok for PC. Så kommer PSG og snapper hos Barca og Kia ser sitt til å håve inn mer spenn på en overgang til Barca for PC. Så får han PC til å ombestemme seg. Åssen i all verden får du til at dette er FSG sin feil er bare helt vilt .......

Du må gjerne forklare meg hvorfor Coutinho skulle lyve om hva han kom til å gjøre om Barcelona kom etter ham for fullt?

Da pressemeldingen kom i dag gikk det fem minutter til det lekket at Coutinho hadde levert TR, virker det som om man hadde full kontroll?

Det skal også sies at flere og flere hevder at klubben har vist at Barca kom til å gå etter Coutinho i sommer og at han ville dit i hele sommer. Om det stemmer, hva tenker du om det?

WatchMe
WatchMeInnlegg: 6259
12.08.17 00:07
Knaxern: For meg er ikke spilleren Coutinho uerstattelig. Det har hele veien vært signalet man sender ut, og det a tman ikke holder på sine beste spillere. Vi befester bare vår posisjon som selling club nr 1 i Europa. Coutinho er en spiller det ikke skal være noe problem å erstatte. Synd man aldri gikk for James Rodriguez.

Han burde ikke være uerstattelig, men akkurat nå vil jeg si han er det. Så sent i vinduet og vi har ikke fått på plass nok spillere som det er.

Machine_Head
Machine_HeadInnlegg: 13043
12.08.17 00:07

Når man tenker litt på det så er det egentlig merkverdig lite kritikk mot Coutinho selv i denne saken. Skal nevnes at jeg har vært for godtroende om Philippe selv denne sommeren, men det er faen meg fortsatt jævlig svakt å begynne å sutre seg til Barcelona syv måneder etter at han skrev under på en ny kontrakt (uten utkjøpsklausul tilogmed).

Suárez var én ting, han var på toppen av sin karriere og hadde blitt lovet å få dra til Barcelona, men Coutinho har "bare" vært i nærheten av verdensklasse i sporadiske perioder, og det kan argumenteres at han ikke enda har fått gitt alt han kan for å hjelpe klubben til titler.

Kall meg gjerne naiv, idealistisk eller what have you, men denne saken kommer til å være noe som permanent endrer mitt syn på fotball og fotballspillerne. Rett og slett jævlig skuffet over Coutinho, som setter klubben i en fryktelig vanskelig situasjon nå. Håper vi står på vårt og får han til å ta en sesong til, det synes jeg han skylder klubben.

minuspol
minuspolInnlegg: 35856
12.08.17 00:08
Dr.Scarecrow: Nå har forøvrig Klopp uttalt at man har for liten tid til å hente erstatter til Coutinho.

Og det stemmer jo sikkert også, men Coutinhos erstatter burde vært i klubben for minst en sesong siden.

GetIn
GetInInnlegg: 1011
12.08.17 00:08
Dr.Scarecrow: - Mener du at det er feil at det nok er lettere å beholde sine beste spillere om man klart og tydelig viser at man satser på laget?

Åssen kan du vite om Kloppern ikke har noen avtaler på gang men som står å faller med CL spill?

Makatelli
MakatelliInnlegg: 9427
12.08.17 00:08
minuspol: Dette skulle vært avklart i juni, da hadde man funnet spilleren som kunne tatt over.

Hvis FSG hadde lagd en avtale med Barca i juni om å selge Coutinho så hadde vel du og de fleste her inne klikket helt over at FSG slipper han så lett. Nå som de faktisk viser litt ryggrad er det også feil.

WaltonBreckRd
WaltonBreckRdInnlegg: 12176
12.08.17 00:09
Knaxern: For meg er ikke spilleren Coutinho uerstattelig.

Helt enig.

minuspol
minuspolInnlegg: 35856
12.08.17 00:09
Machine_Head: Når man tenker litt på det så er det egentlig merkverdig lite kritikk mot Coutinho selv i denne saken.

Hva er det han skal kritiseres for egentlig? Å ha ambisjoner? Vel, det vil jeg at spillerne som spiller for Liverpool skal ha. 

GetIn
GetInInnlegg: 1011
12.08.17 00:10
minuspol: Du må gjerne forklare meg hvorfor Coutinho skulle lyve om hva han kom til å gjøre om Barcelona kom etter ham for fullt?

Les det en gang til du ....

GetIn
GetInInnlegg: 1011
12.08.17 00:11
Makatelli: Hvis FSG hadde lagd en avtale med Barca i juni om å selge Coutinho så hadde vel du og de fleste her inne klikket helt over at FSG slipper han så lett. Nå som de faktisk viser litt ryggrad er det også feil.

Dette beskriver sy-klubben her inne meget bra.

minuspol
minuspolInnlegg: 35856
12.08.17 00:11
Makatelli: Hvis FSG hadde lagd en avtale med Barca i juni om å selge Coutinho så hadde vel du og de fleste her inne klikket helt over at FSG slipper han så lett. Nå som de faktisk viser litt ryggrad er det også feil.

Hvor tar du det i fra?

Jeg hadde klikket i vinkel om de hadde sluppet Coutinho uten å ha en erstatter eller to klar, men ellers pfft...

Og det ville vært å vise handlekraft. På ordentlig. 

-liverbird-
-liverbird-Innlegg: 7979
12.08.17 00:11

Krev £130mill rett inn på konto, ingen klausuler og tull. Vil de virkelig ha Coutinho er det bare å betale. 

Knaxern
KnaxernInnlegg: 41159
12.08.17 00:11
minuspol: En stor del av problemet er at Liverpool ikke har større stjerner, og det er trist i seg selv. Dette skulle vært avklart i juni, da hadde man funnet spilleren som kunne tatt over. Og egentlig skulle man hatt den spilleren på plass for lenge siden, og det skulle vært flere av de.

Ekstremt trist, og med spillerpolitikken til FSG, så kommer vi ikke til å ha det heller så lenge de eier klubben.

Jepp. Skulle blitt enige med Barca om en pris på 80mill£+, og hentet JR fra Real Madrid for 40-60mill£. Vi hadde faktisk blitt forsterket, da JR er et par hakk opp fra Coutinho.

minuspol
minuspolInnlegg: 35856
12.08.17 00:12
GetIn: Les det en gang til du ....

Ja? Jeg kan godt spørre igjen?

 

mcdermott
mcdermottInnlegg: 64867
12.08.17 00:12

--- Coutinho har jo etter sigende vært enige med Barca om de personlige betingelsene lenge, da må vel Liverpool ha gitt Barca lov til å snakke med spilleren?  Hvorfor kjører vi ikke samme strategi mot Barca som Soton har kjørt mot oss mht VvD? 

GetIn
GetInInnlegg: 1011
12.08.17 00:13
minuspol: Og det stemmer jo sikkert også, men Coutinhos erstatter burde vært i klubben for minst en sesong siden.

Da hadde sikkert FSG fått så hatten passet for du hadde da messet om at PC skulle ikke selges og FSG skulle ha brukt spenne på andre plasser enn en som skal ta over for PC.

WaltonBreckRd
WaltonBreckRdInnlegg: 12176
12.08.17 00:13

Fordi Coutinho skal selges. Det er bare om å få tullepris for han, det kan Barcelona betale nå.

Knaxern
KnaxernInnlegg: 41159
12.08.17 00:13
WatchMe: Han burde ikke være uerstattelig, men akkurat nå vil jeg si han er det. Så sent i vinduet og vi har ikke fått på plass nok spillere som det er.

Jepp, så sent i vinduet er katastrofalt. Og det er ene og alene klubben sin feil. De har jo ikke engang klart å identifisere andre mål enn Keita og VvD samtidig som man visstnok har 150mill£ å bruke.

minuspol
minuspolInnlegg: 35856
12.08.17 00:13
-liverbird-: Krev £130mill rett inn på konto, ingen klausuler og tull. Vil de virkelig ha Coutinho er det bare å betale.

Hva skal klubben med £130 mill til? De har £150 mill allerede de ikke klarer å bruke...

GetIn
GetInInnlegg: 1011
12.08.17 00:13
minuspol: Ja? Jeg kan godt spørre igjen?

Må du spørre - kan du ikke lese

GetIn
GetInInnlegg: 1011
12.08.17 00:14
minuspol: De har £150 mill allerede de ikke klarer å bruke...

Jøss, er du blitt kasserer hos Pool nå?

Dr.Scarecrow
Dr.ScarecrowInnlegg: 1332
12.08.17 00:15

"Åssen kan du vite om Kloppern ikke har noen avtaler på gang men som står å faller med CL spill?"

- For jeg har erfart FSG gjennom 7 år. De overrasker aldri positivt. Eller jo, én gang, og det hadde ingenting med overgangsvinduer å gjøre.

Du kan være helt trygg på at FSG ikle overrasker med annet enn løgner. Som jo ikke er overraskende lengre.

Om det kommer noen, så er det VvD. Og han har vi vel fremdeles ikke lagt inn bud på, så det virker ikke veldig nært forestående.

Mirage
MirageInnlegg: 21196
12.08.17 00:15
minuspol: Hva skal klubben med £130 mill til? De har £150 mill allerede de ikke klarer å bruke...

Touché.

minuspol
minuspolInnlegg: 35856
12.08.17 00:15
GetIn: Da hadde sikkert FSG fått så hatten passet for du hadde da messet om at PC skulle ikke selges og FSG skulle ha brukt spenne på andre plasser enn en som skal ta over for PC.

Du antar dette? På bakgrunn av hva? 

Jeg hadde ikke hatt det minste problem med at Coutinho ble solgt om laget/troppen ble forsterket. 

Det ville vært helt konge. Men jeg ville syntes det var veldig rart om man klarte å forsterke troppen uten å finne en kreativ spillere a la Coutinho.

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg