Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Liverpool FC-Sommervindu 2017..Hva Nu FSG..

NYTT TEMA
Knaxern
KnaxernInnlegg: 42347
15.08.17 14:41

Tipper Leipzig hadde forhåpninger om at han skulle skrive under på en ny kontrakt slik at de slapp den klausulen. Så spørs det hvor mye som må til nå på slutten for å få Keita.

70mill£, og jeg tror de selger.

masterpool
masterpoolInnlegg: 16824
15.08.17 14:44
Knaxern: 70mill£, og jeg tror de selger.

Noe rart hvis de avslo £75M?

Nå kan jo det bare være noe man sier for evnt å presse pris men...

Knaxern
KnaxernInnlegg: 42347
15.08.17 14:46
masterpool: Noe rart hvis de avslo £75M?

Var vel 66mill£ som var det siste budet fra Liverpool.

Så spørs det også hvordan FSG strukturerer budene. Om det kommer 25mill£ up front og resten betales over en 10 års-periode, så skjønner jeg at ingen vil forhandle med FSG.

(Innlegget ble redigert 15.08.17 14:46)

minuspol
minuspolInnlegg: 36181
15.08.17 14:51
Knaxern: Tipper Leipzig hadde forhåpninger om at han skulle skrive under på en ny kontrakt slik at de slapp den klausulen. Så spørs det hvor mye som må til nå på slutten for å få Keita. 70mill£, og jeg tror de selger.

Hvorfor leser dere ikke det opprinnelige intervjuet istedet for Mirrors tungt tabloide versjon?

minuspol
minuspolInnlegg: 36181
15.08.17 15:07

Det er virkelig et bra intervju faktisk. Og til dere som sier RBL ikke kan godt å tape det man kan selge Keita for nå kontra det de får med klausul neste år...

(Jeg har oversatt for dere):

World on Sunday: Eberl said the transfer deficit of the past years shows that Leipzig obviously does not have to take any money on the transfer market. Is he right?

Rangnick: If we'd sold only two players this season, we would have reimburse everything we've ever spent. And Max knows. That is why I feel his statements as a bit populist.

https://www.welt.de/sport/fussball/article167615253/Ich-finde-Eberls-Aussagen-ein-bisschen-populistisch.html

Mortirolo
MortiroloInnlegg: 11186
15.08.17 15:13

Nei og det har jeg heller ikke påstått? Ligger vel i det at strekker vi oss det lille extra så er muligheten absolutt tilstede for å signere spilleren,men er FSG og Klopp villig til det?  

(Innlegget ble redigert 15.08.17 15:16)

malhen
malhenInnlegg: 20885
15.08.17 15:15
Bentekinho: Dette har vel kanskje noe med at klubben nok er ganske så sikre på VVD og Keita enda. Det er ihvertfall hva en positiv tror

Må få slenge inn at det hadde vært fantastisk deilig om du fikk rett. Først og fremst fordi dette er to spillere som vil forsterke laget og for det andre har det vært høygafler og fakler i en heksejakt mot deg som har grenset til mobbing. Det er enkelte som har vært ganske ufine og som nesten ha fremstått som at det er viktigere for de å ha rett enn at Liverpool blir forsterket. Det er sikkert ikke ment sånn, men det har fremstått veldig sånn. 

minuspol
minuspolInnlegg: 36181
15.08.17 15:39
malhen: for det andre har det vært høygafler og fakler i en heksejakt mot deg som har grenset til mobbing. Det er enkelte som har vært ganske ufine og som nesten ha fremstått som at det er viktigere for de å ha rett enn at Liverpool blir forsterket. Det er sikkert ikke ment sånn, men det har fremstått veldig sånn.

For noe tull! Bentekhino har jo konstant oversett alt negativt, derfor har noen av oss andre her inne vært nødt til å tilføre det for å gi de som er her inne en mulighet til å få hele bildet.

jeg vil også påstå at det er få, eventuelt ingen, som bruker de samme karakteristikker på sine motdebattanter som det Bentekhino gjør. Uten at jeg tror noen sliter veldig med det, men det er ikke han som fortjener støtte akkurat.

Dr.Scarecrow
Dr.ScarecrowInnlegg: 1332
15.08.17 15:57

"Hvorfor avfeie at det er en klausul i juni/juli, og snakke høyt om den i august?"

- Jeg ser du nevner dette gang på gang, og jeg lurer da på: Har du en troverdig link på at noen i RBL har nektet for at det er en klausul neste sommer?

Jeg spør, fordi jeg ikke har fått dette med meg og heller ikke finner noe på det.

iustitia_pro_XCVI
iustitia_pro_XCVIInnlegg: 6230
15.08.17 16:10
minuspol: For noe tull! Bentekhino har jo konstant oversett alt negativt, derfor har noen av oss andre her inne vært nødt til å tilføre det for å gi de som er her inne en mulighet til å få hele bildet.
jeg vil også påstå at det er få, eventuelt ingen, som bruker de samme karakteristikker på sine motdebattanter som det Bentekhino gjør. Uten at jeg tror noen sliter veldig med det, men det er ikke han som fortjener støtte akkurat.

Hahahaha....når blir du satt opp på Latter?

Shenon
ShenonInnlegg: 4786
15.08.17 16:29
Dr.Scarecrow: Har du en troverdig link på at noen i RBL har nektet for at det er en klausul neste sommer?

Hvor troverdig den er får du avgjøre selv, Goal.com(blæh), men er skrevet av M.Reddy.

 

http://www.goal.com/en/news/no-clause-in-naby-keitas-contract-as-leipzig-insist-not-even/1a4k81u36ahg119d53qm9rk8gp

 

It was also widely reported that Keita has a £48m release fee that can be triggered next summer, but Rangnick has dismissed all these claims and reiterated the club’s hardline position.

“There are no players in our squad who have an exit clause,” he said at a press briefing.

 

 

edit: den er fra 7 juli

 

(Innlegget ble redigert 15.08.17 16:30)

KingAnderson
KingAndersonInnlegg: 20325
15.08.17 16:35
Shenon: It was also widely reported that Keita has a £48m release fee that can be triggered next summer, but Rangnick has dismissed all these claims and reiterated the club’s hardline position. “There are no players in our squad who have an exit clause,” he said at a press briefing.

Liverpool har vel bevist at slike klausuler kan sees bort fra.. Var det ikke noe greier der med Arsenal og utkjøpsklausul på Suarez? Kan dog ikke historien, så dere kan sikkert rette meg hvis jeg er helt på jordet her.

Mye nerver foran kveldens kamp?

Shenon
ShenonInnlegg: 4786
15.08.17 16:40
KingAnderson: Liverpool har vel bevist at slike klausuler kan sees bort fra.. Var det ikke noe greier der med Arsenal og utkjøpsklausul på Suarez? Kan dog ikke historien, så dere kan sikkert rette meg hvis jeg er helt på jordet her.

Nå var det riktignok noe helt annet vi diskuterte her da.

 

Klausulen til Suarez fantes nok, men det var vel stor uenighet i akkurat HVA den innebar (Henry og co tolket det slik at et bud over £40m skulle "lyttes til og vurderes"(eller no i den duren), Suarez' folk mente den skulle automatisk aksepteres)

 

Diskusjonen her dreier seg om Keita har en klausul eller ikke.

malhen
malhenInnlegg: 20885
15.08.17 17:17
minuspol: tull

Jeg snakker ikke om at han er for positiv i manges øyne, men jeg reagerer på den pågående ertingen og kommenteringen når det gjelder at han er skråsikker på at VvD og Keita kommer. Der er det enkelte som stadig må kommentere og komme med stikk fordi det nå virket som de får rett. Det er smålig og forferdelig barnslig. Kanskje har han selv gitt enkelte karakteristikker på andre, jeg husker han har gjort det, men det var så vidt jeg husker i frustrasjon nettopp på grunn av denne pågående forfølgelsen som går på at han driter seg ut og han tar feil. Hvor har han blitt av nå han som trodde de skulle komme. Ironiske og latterliggjørende kommentarer om at "de har jo vært klare lenge". Er det noen som får støtte fra meg er det han ene som står alene mot mange andre. I å måtte forsvare seg i et utall påpekninger og utdritningsforsøk fra flere hold. 

 

 

WaltonBreckRd
WaltonBreckRdInnlegg: 13457
15.08.17 17:19
malhen: en heksejakt mot deg som har grenset til mobbing

Han har jo holdt på å kalle andre for mye dritt i flere uker han også da. Ser ikke helt problemet med at han har fått litt tyn når han gikk så forbanna høyt ut tidligere i sommer, kalte andre idioter som ikke trodde på twitter kildene hans. Såpass burde man tåle.

 

(Innlegget ble redigert 15.08.17 17:19)

malhen
malhenInnlegg: 20885
15.08.17 17:30
WaltonBreckRd: dritt

Det var mye dritt på den tiden ja, men det har gått over i å kun gå en vei. Bentekinho har ihvertfall vært såpass at han lar det ligge. Hva med å la det ligge og oppføre seg som voksne folk for alle sammen? Folkeskikk? Aner ikke vi Liverpool-supportere hva det er? Denne sommeren har vist at normal grunnleggende folkeskikk virker totalt fraværende for et fåtall. Et fåtall som tar så stor plass at hele gjengen av oss blir sett på som idioter.  Det er til tider skamfullt. Det ville faen meg ikke forundre meg om de sitter å ler av oss alle sammen i de andre klubbtrådene. Det et isåfall fullt fortjent.

 

masterpool
masterpoolInnlegg: 16824
15.08.17 17:31

Nå var ikke saken om klausuler blir tatt seriøst eller ikke. Poenget var at de endrer helt hvordan de står frem i media ang Keita. Fra å knapt ville svare, så legger man nå ut detaljerte forklaringer om både det ene og det andre.

WaltonBreckRd
WaltonBreckRdInnlegg: 13457
15.08.17 17:37
malhen: Det var mye dritt på den tiden ja, men det har gått over i å kun gå en vei. Bentekinho har ihvertfall vært såpass at han lar det ligge. Hva med å la det ligge og oppføre seg som voksne folk for alle sammen? Folkeskikk? Aner ikke vi Liverpool-supportere hva det er? Denne sommeren har vist at normal grunnleggende folkeskikk virker totalt fraværende for et fåtall. Et fåtall som tar så stor plass at hele gjengen av oss blir sett på som idioter.  Det er til tider skamfullt. Det ville faen meg ikke forundre meg om de sitter å ler av oss alle sammen i de andre klubbtrådene. Det et isåfall fullt fortjent.

Godt poeng, men ser det er en gjenganger i flere Liverpool fora rundt om i verden denne sommeren. Frustrasjonen har nok rent over for en del supportere.

Persondebatt er enkelte her jævlig flinke til, og det drar jo ned et godt debattmiljø. Temperatur og uenighet er dog bra, for med 50 brukere som bare skriver samme tingen blir det ikke spesielt interessant her inne. Var forresten ikke meningen å ta noe parti i den Bentekinho saken. Jeg håper han får rett, for et par signeringer nå hadde gjort mye for humøret til mange.

 

Machine_Head
Machine_HeadInnlegg: 13445
15.08.17 18:05
malhen: Det var mye dritt på den tiden ja, men det har gått over i å kun gå en vei. Bentekinho har ihvertfall vært såpass at han lar det ligge. Hva med å la det ligge og oppføre seg som voksne folk for alle sammen? Folkeskikk? Aner ikke vi Liverpool-supportere hva det er? Denne sommeren har vist at normal grunnleggende folkeskikk virker totalt fraværende for et fåtall. Et fåtall som tar så stor plass at hele gjengen av oss blir sett på som idioter. Det er til tider skamfullt. Det ville faen meg ikke forundre meg om de sitter å ler av oss alle sammen i de andre klubbtrådene. Det et isåfall fullt fortjent.

Herregud så enig jeg er! Spikeren på hodet og alt det der.

minuspol
minuspolInnlegg: 36181
15.08.17 18:06
masterpool: Nå var ikke saken om klausuler blir tatt seriøst eller ikke. Poenget var at de endrer helt hvordan de står frem i media ang Keita. Fra å knapt ville svare, så legger man nå ut detaljerte forklaringer om både det ene og det andre.

Hvorfor leser du ikke hele intervjuet som ligger til bunn for det vaset til Mirror?

Da skjønner du hvorfor dette kommer opp, det er ikke Rangnick som har ringt til Mirror og bedt om å få si noe om keita akkurat.

minuspol
minuspolInnlegg: 36181
15.08.17 18:11
malhen: Det var mye dritt på den tiden ja, men det har gått over i å kun gå en vei. Bentekinho har ihvertfall vært såpass at han lar det ligge. Hva med å la det ligge og oppføre seg som voksne folk for alle sammen? Folkeskikk? Aner ikke vi Liverpool-supportere hva det er? Denne sommeren har vist at normal grunnleggende folkeskikk virker totalt fraværende for et fåtall. Et fåtall som tar så stor plass at hele gjengen av oss blir sett på som idioter.  Det er til tider skamfullt. Det ville faen meg ikke forundre meg om de sitter å ler av oss alle sammen i de andre klubbtrådene. Det et isåfall fullt fortjent.

Jeg skjønner virkelig ikke hvorfor han som kanskje har vært sinteste og mest ufin skal få støtte? Og fremdeles så mener jeg også at han ikke har gjort noe mer enn man helt klart må tåle.

Gjennom hele dette så har han jo hatt en fantastisk ensidig fremstilling av det som du, jeg, vi alle viste ikke stemte. Da har vi sagt ifra forsiktig og etter hvert også hatt litt moro av det. 

Og det betyr jo ikke at han ikke til slutt plutselig får rett, for det har jo også vi "andre" sagt at han til slutt kunne får, vi bare tror det ikke. 

Det er han som har avfeid at han IKKE kom til å få rett. 

Jeg skjønner at man har lyst til å tro at Keita og VvD kommer, jeg forstår også at man har lyst til at bentekhino skal få rett. Men han er ikke den som fortjener sympati her, det er det forsåvidt ingen som fortjener. 

minuspol
minuspolInnlegg: 36181
15.08.17 18:22
WaltonBreckRd: Jeg håper han får rett, for et par signeringer nå hadde gjort mye for humøret til mange.

Og det gjør vel alle? 

Men det er jo ikke noe argument i den diskusjonen som har vært?

Bentekhino har blitt tatt fordi han har hatt en fryktelig ensidig vinkling på saken. Skal vi ikke gjøre det. Skal vi bare heie på ham fordi han finner fram de mest obskure kilder som sier at alt blir konge? Skal vi ikke vise fram den andre siden av saken?

Og det er da han som har blitt sint og skjelt ut folk? Jeg har aldri sagt et vondt ord om ham selv om jeg har diskutert inn og ut med ham i hele sommer, men jeg har jo fått hatten påskrevet utallige ganger. Hvem tenner lys for meg lissom?

Og det kan dere bare drite i å gjøre også, men ærlig talt.

 

(Innlegget ble redigert 15.08.17 18:22)

KingAnderson
KingAndersonInnlegg: 20325
15.08.17 18:41
minuspol: Hvem tenner lys for meg lissom?

Merker at jeg får lyst å gå gjennom denne tråden, og lese meg opp på denne diskusjonen nå... meeeen så ser jeg at det er 457 sider, og da orker jeg ikke likevel.

Tenner et talglys for deg jeg, minuspol. Bare slik at vi alle kan fortette å være venner :)

iustitia_pro_XCVI
iustitia_pro_XCVIInnlegg: 6230
15.08.17 18:43

"har blitt tatt fordi han har hatt en fryktelig ensidig vinkling på saken. Skal vi ikke gjøre det. Skal vi bare heie på ham fordi han finner fram de mest obskure kilder som sier at alt blir konge? Skal vi ikke vise fram den andre siden av saken?"

Hvis du hadde brukt en brøkdel av denne tankegangen i FSG/Rodgers diskusjonene her inne gjennom de siste fem årene hadde man kunne hatt forståelse for det du skriver. 

Nå blir det bare merkelig at du skal etterlyse, slik du selv har holdt på,  forståelse for å vise fram den andre siden av en sak hvor man har en ekstrem motpart. Eller ganske ironisk. 

Bentekinho har jo vært "en positiv minus" og det har vært forfriskende å ha en ung, positiv, unyansert supporter her inne må jeg si. Godt å se at noen fremdeles ser på LFC som en av de virkelig store. Realisme skal jo liksom ikke gå helt hånd i hånd med det å være hardbarka supporter. Og det var jo i de tidene det virkelig var gøy. 

Forøvrig har Bentekinho, eller noen andre for den saks skyld, vært noe mer ufin enn det du har vært utallige ganger her inne. Og direkte mobbing har du og saueflokken din drevet med nok av ganger også. 

Faquarl
FaquarlInnlegg: 11955
15.08.17 18:46
minuspol: Hvem tenner lys for meg lissom?

:::::::::::::::::::::::::)

hei

johwi68
johwi68Innlegg: 19916
15.08.17 18:48
minuspol: Og det kan dere bare drite i å gjøre også, men ærlig talt.

Jeg har tent tre lys for deg, minuspol, og jeg håper de brenner gjennom hele kampen i Tyskland..

WaltonBreckRd
WaltonBreckRdInnlegg: 13457
15.08.17 18:49
minuspol: Hvem tenner lys for meg lissom?

Les hva jeg skriver da. Jeg sier jo at han har vært akkurat like ille, og gikk så høyt ut tidligere i år at han bare får tåle litt dritt når vi ikke er i nærheten 15.august.

masterpool
masterpoolInnlegg: 16824
15.08.17 18:50

Når er det et minutt stillhet for minus??

ElChivato
ElChivatoInnlegg: 11470
15.08.17 18:56

Hvem er minus?

Dr.Scarecrow
Dr.ScarecrowInnlegg: 1332
15.08.17 19:03

"Og direkte mobbing har du og saueflokken din drevet med nok av ganger også."

- Ærlig talt, skal du liksom stå på den andre siden her? Garantert den brukeren med høyest prosent drittkasting. Eller mobbing som du kaller det. 

Det blir for dumt, og det håper jeg du ser selv også.

(Innlegget ble redigert 15.08.17 19:09)

Klikk for å gå tilbake til toppen