Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Liverpool FC-Sommervindu 2017..Hva Nu FSG..

NYTT TEMA
Dr.Scarecrow
Dr.ScarecrowInnlegg: 1332
16.08.17 11:15

"Streike hele sesongen, hørt noe sånt tull..."

- Diego Costa kjører samme opplegg, bortsett fra at han har bekreftet det selv.

Dr.Scarecrow
Dr.ScarecrowInnlegg: 1332
16.08.17 11:18

"Hø, om dette er sant ville jeg steilet totalt om jeg manager. Latt Coutinho råtne på benken i laaaaaaaang tid fremover."

- Ikke et veldig vanskelig valg for gjengen som styrer.

Det hjelper neppe å si at "om du streiker, får du ikke spille". Det er liksom hele poenget med en streik.

Så om Coutinho tar det steget, må man selge. £100-120M kontra en Coutinho på tribunen de neste 4 år er ikke veldig vanskelig.

johwi68
johwi68Innlegg: 19916
16.08.17 11:20

Coutinho streike en hel sesong? Hvem vinner på det?

Jeg tror Klopp ønsker å selge etter den siste tids hendelser, men at eierne står steilt. Så spørs det om Klopp vil bruke ham om det ikke blir salg, eller om eierne lytter til Klopp, svelger et par kameler, og reinvesterer i et par nye spillere.

Synsing, men uansett spennende uker vi går i møte..

Dr.Scarecrow
Dr.ScarecrowInnlegg: 1332
16.08.17 11:24

"Coutinho streike en hel sesong? Hvem vinner på det?"

- Sannsynligvis ingen, men om noen, Coutinho. Tror som andre her at de fort kan true med det, men sliter med å se de gjennomføre det. Det er vel, om de truer med det, større sjans for at Klopp ikke tar han inn i varmen igjen.

Dette ender med salg, tror jeg. Om Coutinho-leiren er villig til å lage nok helvete. 

Jeg tviler på at eierne er de som står i veien. Hvorfor skulle de det? Det er nok sannsynligvis Klopp, som ønsker et best mulig lag, og om ikke annet; erstattete på plass før et salg.

Må få legge til at jeg ikke tar ryktene for god fisk, men jo nermere vi kommer september, jo mer desperat blir nok både Barca og Cou.

(Innlegget ble redigert 16.08.17 11:24)

Guarnere2
Guarnere2Innlegg: 4785
16.08.17 11:33

Streike hele sesongen? joda, det går sikkert fint.. regner med at han belager seg på å ikke kassere inn lønn i så tilfelle

johwi68
johwi68Innlegg: 19916
16.08.17 11:36
Dr.Scarecrow: - Sannsynligvis ingen, men om noen, Coutinho.

Det er akkurat dette jeg ikke skjønner mye av. Hvordan kan Coutinho komme ut av dette som en vinner om han streiker?

FSG har så mye mer penger enn Coutinho at ei sammenligning er unødvendig. At de i tillegg vil slippe lønnskostnadene gjør at de ikke taper fem øre på å la spilleren "råtne på rot".

Om Coutinho ikke spiller, trener med reservene, og ellers "fader ut", så mister han plassen i stallen til Brasil, og blir mindre aktuell for Barcelona enn noen gang.

LFC "eier" Coutinho i fem (seks?) år til, og kan spille dette spillet lenge. Om FSG har lyst til å være den første klubben som står så steilt er en annen sak, men at de har økonomi til det er hevet over enhver tvil.

FA, UEFA eller FIFA kommer ikke løpende til her for å redde Coutinho, så med den signerte kontrakten er det svært lite han kan gjøre. Barcelona (eller spilleren) kan vel betale ham ut av kontrakten, men det på toppen av en overgangssum vil blir fryktelig dyrt.

Summa sumarum - hvis vi ønsker å være knallharde så kan vi lett gjøre livet til brassen djevelsk surt. Han kan vel egentlig ikke skade klubben mer enn å la være å spille, og det skal vi fint komme oss over.

Hvis "ingen spiller er større enn klubben" noensinne har stemt så er det i denne saken.

masterpool
masterpoolInnlegg: 16824
16.08.17 11:42

Jeg kan heller ikke se at Cou har noe tjene på å streike utover 2. september. Da kan han like så gjerne legge opp.

Barcelona kommer neste år også, så lenge Cou presterer. Det trenger man ikke å være spesielt redd for. Så lenge Cou leverer varene, vil alltid klubber som Barcelona, Real Madrid og PSG være interesserte.

Barcelona har akkurat kjøpt Paulinho. Det sier vel det meste.

caliblue
caliblueInnlegg: 13196
16.08.17 11:43
masterpool: Uansett hvem som ligner mest, der er keeperen i nærheten av ballen når den går inn. Baumann har bare kommet seg til midten av målet når ballen går inn. Jeg sier ikke at det er en tabbe at skuddet går inn, men fra det holdet, så bør en god keeper være etter ballen, og ganske nærme. På den måten så må man treffe perfekt for å score.

Altså. Keepere på dette nivået har blitt skutt på i tusenvis av timer. Når de ser er skudd, så vet de med stor grad av nøyaktighet om de kan nå den ballen eller ikke.

Det finnes selvsagt keepere der ute som driver og slenger seg for syns skyld, for å unngå kritikk fra folk som ikke vet hva de snakker om, men i bunn og grunn er det bare tøys.

Det er bedre å stå, i tilfelle retningsendring, enn å slenge seg etter baller man vet man ikke kan nå.

Dr.Scarecrow
Dr.ScarecrowInnlegg: 1332
16.08.17 11:55

"Hvordan kan Coutinho komme ut av dette som en vinner om han streiker?"

- Som sagt, sannsynligvis hadde alle parter tapt på dette.

Men, om det hadde skjedd, hadde nok FSG solgt ved første mulighet for å unngå at en vare verdt langt over én milliard kroner skulle bli ødelagt og tape all verdi. FSG kaster ikke bort £100M+ bare for å være vanskelig.

Coutinho har nok så han klarer seg både uten lønn og med bot, og vil nok få overgangen sin uansett. 

(Innlegget ble redigert 16.08.17 11:57)

masterpool
masterpoolInnlegg: 16824
16.08.17 12:08
caliblue: Altså. Keepere på dette nivået har blitt skutt på i tusenvis av timer. Når de ser er skudd, så vet de med stor grad av nøyaktighet om de kan nå den ballen eller ikke.
Det finnes selvsagt keepere der ute som driver og slenger seg for syns skyld, for å unngå kritikk fra folk som ikke vet hva de snakker om, men i bunn og grunn er det bare tøys.
Det er bedre å stå, i tilfelle retningsendring, enn å slenge seg etter baller man vet man ikke kan nå.

Det er her du tydelig viser at du aldri har stått i mål før.

Hvis Baumann vet at han ikke har en sjanse på å nå en ball som det der, fra 25 meter, så er han rett og slett ikke god nok.

Baumann vet ikke om den går 5 eller 15 cm fra stolpen, så løst er ikke skuddet heller, selv om det ikke er veldig hardt. Skal man følge eksempelet ditt, så kunne halvparten av keepere på straffer droppet å slenge seg.

Du har fått link både til Hart og De Gea, der sistnevnte er etter et skudd som går stang inn. Han er ikke så langt unna og ta den, og 5-10 cm lengre inn, så er han uansett bortpå ballen sannsynligvis.

Det fører til, at Payet som skyter, må treffe så langt ut som mulig, eller så tar De Gea ballen. I går kunne TAA truffet enda 15 cm inn i mål, Baumann hadde fortsatt vært langt unna.

Så et lite tips. Se på fotballkamper, se hvor mange keepere som bare blir stående og se på avslutninger som går like over eller utenfor. Se på keepere som faktisk redder baller som ville gått 30-50 cm utenfor stolpen. Til tross for at de har stått i mål lenge, så er det nesten umulig å se nøyaktig hvor skuddet går i forholdet til målet.

Mange av de samme keeperne er tross alt de som går ut på lomper av noen cornere, og fortsatt feilberegner så mye at de regelrett bommer på ballen.

minuspol
minuspolInnlegg: 36181
16.08.17 12:14
masterpool: Det er her du tydelig viser at du aldri har stått i mål før.

Ikke du heller åpenbart. Det er en hovedgrunn til at Baumann blir stående. Han venter ikke skudd fra TAA. Og det er jo en tabbe. Hadde han vært forberedt på det hadde vi sett et utslag. 

Men ballen hadde han aldri tatt og det kan nok murens plassering og agering litt for. Samtidig som det var et nærmest perfekt treff.

KjokkaKim
KjokkaKimInnlegg: 4736
16.08.17 12:28

Skulle Coutinho streike langvarig vil han ikke ha krav på lønn og antakelig også være erstatningspliktig for brudd på kontrakten. Noe som er rett og rimelig all den tid klubbene investerer rimelig med penger  i disse spillerne. Så Coutinho vil ha mye å tape på en langvarig streik.

Dette ryktet er bare en del av et større spill, mulig det fremlegges slik nå, men realiteten vil bli helt anderledes dersom han ikke er solgt når vinduet lukker.

Guarnere2
Guarnere2Innlegg: 4785
16.08.17 12:31

Det eneste som er større for brasilianske spillere enn å spille for Barca/RM, er vel å representere Brasil i et VM. Derfor vet jeg at MD rapporten er løgn. Barca oppgulp

caliblue
caliblueInnlegg: 13196
16.08.17 12:37
masterpool: Hvis Baumann vet at han ikke har en sjanse på å nå en ball som det der, fra 25 meter, så er han rett og slett ikke god nok. Baumann vet ikke om den går 5 eller 15 cm fra stolpen, så løst er ikke skuddet heller, selv om det ikke er veldig hardt. Skal man følge eksempelet ditt, så kunne halvparten av keepere på straffer droppet å slenge seg. Du har fått link både til Hart og De Gea, der sistnevnte er etter et skudd som går stang inn. Han er ikke så langt unna og ta den, og 5-10 cm lengre inn, så er han uansett bortpå ballen sannsynligvis. Det fører til, at Payet som skyter, må treffe så langt ut som mulig, eller så tar De Gea ballen. I går kunne TAA truffet enda 15 cm inn i mål, Baumann hadde fortsatt vært langt unna. Så et lite tips. Se på fotballkamper, se hvor mange keepere som bare blir stående og se på avslutninger som går like over eller utenfor. Se på keepere som faktisk redder baller som ville gått 30-50 cm utenfor stolpen. Til tross for at de har stått i mål lenge, så er det nesten umulig å se nøyaktig hvor skuddet går i forholdet til målet.

Om Baumann ikke vet hvilken side av stolpen skuddet går, så vet han om han når ballen eller ikke. Keepere på høyt nivå må være gode på å lese ballbaner og kjenner sin egen rekkevidde godt.

Når en keeper setter opp mur, så må han i etterkant gjøre et valg. Enten stoler han på muren, eller så går han tidlig (på samme måte som keepere gjør på straffespark). Generelt er ikke keepere dyktig nok til å stole på muren, noe som resulterer i at sikkert halvparten av målene som slippes inn kommer i keeperhjørnet.

Mange av disse fancy nestenredningene du henger deg opp i ville keepere vært hjelpesløse på om skuddet kom i keeperhjørnet.

I tillegg kan man ikke som keeper alltid stå eller alltid gå tidlig. Da gir man bort viktig informasjon. Man må tvinge skytteren til å gjette. Hvis ikke blir det enkelt å score.

masterpool
masterpoolInnlegg: 16824
16.08.17 12:38
minuspol: Ikke du heller åpenbart. Det er en hovedgrunn til at Baumann blir stående. Han venter ikke skudd fra TAA. Og det er jo en tabbe. Hadde han vært forberedt på det hadde vi sett et utslag.
Men ballen hadde han aldri tatt og det kan nok murens plassering og agering litt for. Samtidig som det var et nærmest perfekt treff.

Jeg har stått såpass lenge i mål at selv jeg skulle klart å være NÆRMERE det skuddet enn Baumann var.

Om han ikke var forberedt på skudd, så sier jo det sitt om nivået, fra 25+ meter, og man stiller opp mur, men forventer ikke skudd. Det er rett og slett hårreisende.

Dette er ikke vanskelig, på et skudd som ikke er noe spesielt hardt, så beveger altså Baumann seg ca en meter, på skuddistanse 25+ meter. Står du mål i en av de største ligaene i verden, så burde man kunne forvente at keeperne rekker ut mot stolpene sine når distansen blir så langt som over 25 meter. Hvis ikke står man trolig feilplassert.

gurglebassen
gurglebassenInnlegg: 4951
16.08.17 12:40
masterpool: Jeg har stått såpass lenge i mål at selv jeg skulle klart å være NÆRMERE det skuddet enn Baumann var.

Nå tror jeg du skal ta en pause fra internett.

TheUnitedWay
TheUnitedWayInnlegg: 9054
16.08.17 12:44
masterpool: Jeg har stått såpass lenge i mål at selv jeg skulle klart å være NÆRMERE det skuddet enn Baumann var.

Nå tar du lurven på Taknina her. 

masterpool
masterpoolInnlegg: 16824
16.08.17 12:44
caliblue: Når en keeper setter opp mur, så må han i etterkant gjøre et valg. Enten stoler han på muren, eller så går han tidlig (på samme måte som keepere gjør på straffespark). Generelt er ikke keepere dyktig nok til å stole på muren, noe som resulterer i at sikkert halvparten av målene som slippes inn kommer i keeperhjørnet.

Det handler jo ikke om å stole på muren eller ikke. Du setter opp mur for å hindre en del muligheter for hvordan man kan skyte.

Det er om å gjøre at det skal bli vanskeligere for de som skyter, det er vanskeligere å skyte over en mur, og treffe mål, enn om du kan skyte rett fram.

Det handler jo heller ikke om å stole på muren når det kommer til frispark som går inn i keeperhjørnet. Grunnen til at keeperen evnt går tidlig, er fordi han tror at han som skytter lemper den over muren. Muren kan ha gjort alt den kan, enda kan man fint score. Det handler null niks om å stole på en mur.

FrannyLee
FrannyLeeInnlegg: 14292
16.08.17 12:50
TheUnitedWay: Nå tar du lurven på Taknina her.

Also known as takina av en av brukerne her inne. Må uansett være av de største om ikke største legende her inne når han\hun fortsatt blir dratt opp like ofte som salige Gerhardsen årevis etter sin noe tidlige depature.

minuspol
minuspolInnlegg: 36181
16.08.17 12:50
masterpool: Om han ikke var forberedt på skudd, så sier jo det sitt om nivået, fra 25+ meter, og man stiller opp mur, men forventer ikke skudd. Det er rett og slett hårreisende.

Hvem i alle dager har sagt han ikke forventer skudd?

 

caliblue
caliblueInnlegg: 13196
16.08.17 12:51
Guarnere2: Det eneste som er større for brasilianske spillere enn å spille for Barca/RM, er vel å representere Brasil i et VM. Derfor vet jeg at MD rapporten er løgn. Barca oppgulp

Samtidig er Barcelona nærmest desperate etter å ha Brasil-profiler i laget når det nærmer seg VM. Som skal ta opp arven etter Romario, Ronaldo, Rivaldo, Ronaldinho, Neymar osv. Med tanke på at det er VM neste sommer så mistet Barcelona veldig mye mer enn en spiller når de mistet Neymar.

Coutinho var vel ikke på ønskelista til Barcelona tidlig i sommer. Der stod Bellerin, Veratti og Dembele. Først når Neymar var på vei ut og Barcelona måtte ha Brasil-cover ble Coutinho høyinteressant.

Det finnes bedre spillere enn Coutinho der ute. Som er tilgjengelig og som ikke prises så drøyt at Neymar-overgangen ser ut som et skamkjøp. Men Barcelona trenger en brasilianer. Før VM.

For Barcelona er det jo enkelt. La Coutinho med entourage vite at det er nå eller aldri. Vi vil ha deg inn før VM. Lykkes vi ikke med det, så finnes det nok av andre spillere der ute.

masterpool
masterpoolInnlegg: 16824
16.08.17 12:56
gurglebassen: Nå tror jeg du skal ta en pause fra internett.

Du kunne snubla i dine egne ben, da hadde du falt nærmere...

klaumb
klaumbInnlegg: 5904
16.08.17 13:16
caliblue: Det finnes bedre spillere enn Coutinho der ute. Som er tilgjengelig og som ikke prises så drøyt at Neymar-overgangen ser ut som et skamkjøp. Men Barcelona trenger en brasilianer. Før VM.

Hvilke bedre og tilgjengelige spillere mener du passer bedre inn i Barcelona (som skal tilbake til røttene) enn Coutinho? 

Forøvrig fikk de tak i brasilianeren sin i Paulinho før VM. Slik det har sett ut den siste tiden er han bankers  laget også

minuspol
minuspolInnlegg: 36181
16.08.17 13:55
klaumb: Hvilke bedre og tilgjengelige spillere mener du passer bedre inn i Barcelona (som skal tilbake til røttene) enn Coutinho?

Ross Barkley er vel tilgjengelig? 

masterpool
masterpoolInnlegg: 16824
16.08.17 14:15

Begynner å gå rykter i franske medier om at Seri er på vei til Liverpool.

marco2007
marco2007Innlegg: 9907
16.08.17 14:32
masterpool: Begynner å gå rykter i franske medier om at Seri er på vei til Liverpool.

Gjør det det?

Aldri sett han spille med hørte mye positivt om han. Så et youtubeklipp i går og der virket han jo ekstremt spennende. Jaja jeg vett...youtubeklipp, men likevel:)

marco2007
marco2007Innlegg: 9907
16.08.17 14:39

Eneste jeg ser er en møkkakilde som sier £20m, når utkjøpsklausulen er £35m. Hører ut som bs

marco2007
marco2007Innlegg: 9907
16.08.17 14:42

Southampton lagt inn et bud på 17m Euro for Wesley Hoedt hos Lazio. Erstatter for VVD?

JFT_96
JFT_96Innlegg: 23437
16.08.17 14:44

Stille i fjøset i dag og, ja. Skal se det ebber ut i ingen nye inn. Og de samme gode gamle unnskyldningene. 

minuspol
minuspolInnlegg: 36181
16.08.17 14:45
marco2007: Aldri sett han spille med hørte mye positivt om han. Så et youtubeklipp i går og der virket han jo ekstremt spennende. Jaja jeg vett...youtubeklipp, men likevel:)

Det beste av Seri er vilt, og kunne som deg tenkt meg å se litt mer av det verste...

Vil ha Ziyech men kan leve med Seri. Ziyech og Cyprien, lagkompisen til Seri. 

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg