Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Liverpool FC-Sommervindu 2017..Hva Nu FSG..

NYTT TEMA
marco2007
marco2007Innlegg: 9907
16.08.17 14:47
minuspol: Det beste av Seri er vilt, og kunne som deg tenkt meg å se litt mer av det verste...
Vil ha Ziyech men kan leve med Seri. Ziyech og Cyprien, lagkompisen til Seri.

Ikke sett noe til de heller.

Ja den videoen var ganske vill.

KongOlav2
KongOlav2Innlegg: 38179
16.08.17 14:47
minuspol: Det beste av Seri er vilt, og kunne som deg tenkt meg å se litt mer av det verste... Vil ha Ziyech men kan leve med Seri. Ziyech og Cyprien, lagkompisen til Seri.

Og hvilken type spiller er Cyprien? Klarer ikke få et godt inntrykk bare ved å lese om ham.

ElChivato
ElChivatoInnlegg: 11467
16.08.17 14:47

Har aldri sett Nice, men virker jo som han er fryktelig glad i hælflikking basert på youtube (som i på grensen eller evt. over grensen til det komiske) Når det er på skrytevideoen, da blir jeg usikker... jeg er altså ikke så veldig glad i sentrale midtbanespillere som driver å sender ballen videre med hælen midt på banen.

(Innlegget ble redigert 16.08.17 14:48)

marco2007
marco2007Innlegg: 9907
16.08.17 14:50
ElChivato: Har aldri sett Nice, men virker jo som han er fryktelig glad i hælflikking basert på youtube (som i på grensen eller evt. over grensen til det komiske) Når det er på skrytevideoen, da blir jeg usikker... jeg er altså ikke så veldig glad i sentrale midtbanespillere som driver å sender ballen videre med hælen midt på banen

haha tenkte det samme, må ha sett samme klippen mao!:)

caliblue
caliblueInnlegg: 13187
16.08.17 14:50
klaumb: Hvilke bedre og tilgjengelige spillere mener du passer bedre inn i Barcelona (som skal tilbake til røttene) enn Coutinho?  Forøvrig fikk de tak i brasilianeren sin i Paulinho før VM. Slik det har sett ut den siste tiden er han bankers  laget også

Dette Barcelona tilbake til røttene våset tror jeg ingenting på. Hadde Coutinho vært en viktig brikke for hvordan Barcelona skal fremstå, hadde han vært aktuell på et tidligere tidspunkt.

Coutinho er god, veldig god. La det ikke være noen tvil om det. Men bare fra PL-klubbene finnes det jo flere spillere som har levert bedre i lignende posisjoner som Coutinho har spilt. De Bruyne, Eriksen, Alli, Sanchez, Hazard osv. Disse er selvfølgelig ikke til salgs, men alle har en pris og flere av de har nok tilgjengelige for en pris som er lavere enn prisen Liverpool ønsker å selge Coutinho for.

Coutinho er verdt sin vekt i gull for Liverpool og de bør nok gjøre hva de kan for å unngå salg. Men det har mer med Liverpool å gjøre enn Coutinho.

KongOlav2
KongOlav2Innlegg: 38179
16.08.17 14:50
ElChivato: Har aldri sett Nice, men virker jo som han er fryktelig glad i hælflikking basert på youtube (som i på grensen eller evt. over grensen til det komiske) Når det er på skrytevideoen, da blir jeg usikker... jeg er altså ikke så veldig glad i sentrale midtbanespillere som driver å sender ballen videre med hælen midt på banen.

Er jo slik de viser frem på skrytevideoer på youtube. De som lager slike videoer synes tydeligvis ganske ofte at tekniske detaljer som ser bra ut, men egentlig er ganske så unyttige, er jævlig tøft.

JFT_96
JFT_96Innlegg: 23426
16.08.17 14:55

Skrytevideoer er bare tull. Lovren kunne fått en tominutters video til å få seg selv til å fremstå som verdensklasse.

JFT_96
JFT_96Innlegg: 23426
16.08.17 14:55

Ellers så er ikke dette vinduet det første Barca har snust på Coutinho. Han har nok hele veien vært erstatteren de har ønsket for Iniesta. Men så skjedde dette med Neymar da, så fikk de hastverk.

Cobi
CobiInnlegg: 58147
16.08.17 14:56
caliblue: Dette Barcelona tilbake til røttene våset tror jeg ingenting på. Hadde Coutinho vært en viktig brikke for hvordan Barcelona skal fremstå, hadde han vært aktuell på et tidligere tidspunkt.
Coutinho er god, veldig god. La det ikke være noen tvil om det. Men bare fra PL-klubbene finnes det jo flere spillere som har levert bedre i lignende posisjoner som Coutinho har spilt. De Bruyne, Eriksen, Alli, Sanchez, Hazard osv. Disse er selvfølgelig ikke til salgs, men alle har en pris og flere av de har nok tilgjengelige for en pris som er lavere enn prisen Liverpool ønsker å selge Coutinho for.
Coutinho er verdt sin vekt i gull for Liverpool og de bør nok gjøre hva de kan for å unngå salg. Men det har mer med Liverpool å gjøre enn Coutinho.

Du vet at Coutinho er tiltenkt en rolle som Iniestas erstatter og ikke som Neymars erstatter, sant?

Coutinho ble for øvrig nevnt med jevne mellomrom gjennom hele forrige sesong. En av de viktige grunnene til at han ikke var hovedmålet da sommeren startet var at en heller ville ha Verratti som ny sentral midtbanespiller.

Det er vel ca null av de du nevner der som er tilgjengelige for noe (særlig) mindre enn Coutinho. Eller, Alexis, kanskje, men han er jo ikke samme type i det hele tatt.

(EDIT: Ideen om at Coutinho ikke skal spille fotball kommende sesong er naturligvis bare piss. Kanskje, kanskje, har han slått seg såpass vrang at han truer med dette, men når alt kommer til stykket vil jo noe sånt selvsagt aldri skje).

(Innlegget ble redigert 16.08.17 15:04)

klaumb
klaumbInnlegg: 5904
16.08.17 15:16
caliblue: Dette Barcelona tilbake til røttene våset tror jeg ingenting på. Hadde Coutinho vært en viktig brikke for hvordan Barcelona skal fremstå, hadde han vært aktuell på et tidligere tidspunkt. Coutinho er god, veldig god. La det ikke være noen tvil om det. Men bare fra PL-klubbene finnes det jo flere spillere som har levert bedre i lignende posisjoner som Coutinho har spilt. De Bruyne, Eriksen, Alli, Sanchez, Hazard osv. Disse er selvfølgelig ikke til salgs, men alle har en pris og flere av de har nok tilgjengelige for en pris som er lavere enn prisen Liverpool ønsker å selge Coutinho for.

Nå dukket de første ryktene opp lenge før Neymar ble solgt, så helt ut av det blå kom ikke dette. 

Ellers er det vel ikke så mange av de du nevner som er tilgjengelig, og det er heller ikke så mange av de som er rette typen. Eriksen kunne vært et godt alternativ, men Tottenham selger seg heller ikke billig, og vil styrke laget fremfor å svekke det i disse dager. Men, det er vel ikke umulig at det vil komme et forsøk her om det skulle bli umulig med Coutinho. 
Kevin de Bruyne, som er på rett nivå, hadde vel fort kostet det samme som Neymar, om Man City i det hele tatt ville sett noen verdi i å selge han for det også. 
Hazard hadde nok vært et godt alternativ til Dembele som en direkte Neymar erstatter, men der virker de å lykkes med han, og Alexis er i samme kategori og vel også ikke så aktuell vil jeg tro. 

edit : ser at Cobi svarer bedre på dette enn meg, og drar inn Verratti også. Der trodde nok Barcelona at de hadde en sjanse tidlig i sommer og la de fleste ressurser i det da. 

(Innlegget ble redigert 16.08.17 15:16)

minuspol
minuspolInnlegg: 36172
16.08.17 15:26
KongOlav2: Og hvilken type spiller er Cyprien? Klarer ikke få et godt inntrykk bare ved å lese om ham.

Det er så syltynt grunnlag, jeg etterlyser jo å se Seris dårlige sider og han spiller med Cyprien, så dette er ikke verdt stort...

Synes ikke Seri og Cyprien er så ulike. Cyprien er nn mer strukturert type kanskje. Ligner kanskje også mr på Keita i mitt hode, men så har jeg kanskje sett to kamper eller no med ham. 

Basert på den man leser om de to så er jo Seri atskillig mer ansett enn Cyprien, men jeg er ikke helt sikker på om det er rett at det skal være slik. 

minuspol
minuspolInnlegg: 36172
16.08.17 15:27
JFT_96: Skrytevideoer er bare tull. Lovren kunne fått en tominutters video til å få seg selv til å fremstå som verdensklasse.

Informasjon er aldri tull. Det er bare å ta med seg at det er skrytevideoer. 

Det er også fullt mulig å finne videoer som klipper alt fra enkelte spillere i hele kamper. Det er veldig bra info i det.

KongOlav2
KongOlav2Innlegg: 38179
16.08.17 15:32
minuspol: Det er så syltynt grunnlag, jeg etterlyser jo å se Seris dårlige sider og han spiller med Cyprien, så dette er ikke verdt stort... Synes ikke Seri og Cyprien er så ulike. Cyprien er nn mer strukturert type kanskje. Ligner kanskje også mr på Keita i mitt hode, men så har jeg kanskje sett to kamper eller no med ham.  Basert på den man leser om de to så er jo Seri atskillig mer ansett enn Cyprien, men jeg er ikke helt sikker på om det er rett at det skal være slik.

Cyprien er jo 4 år yngre, så han burde jo ha gode muligheter for å utvikle seg. Skal man forøvrig tro transfermarkt, så spilte Cyprien også dyptliggende midtbane i 433 i endel kamper for Nice i fjor. Akkurat det høres interessant ut.

Lurer forøvrig virkelig på om de burde vurdere å løse ut N'Zonzis klausul på €40m. Er egentlig mot slike kjøp, men kan han være akkurat riktig type til å skape litt mer balanse på midtbanen?

(Innlegget ble redigert 16.08.17 15:36)

minuspol
minuspolInnlegg: 36172
16.08.17 15:45
KongOlav2: Cyprien er jo 4 år yngre, så han burde jo ha gode muligheter for å utvikle seg. Skal man forøvrig tro transfermarkt, så spilte Cyprien også dyptliggende midtbane i 433 i endel kamper for Nice i fjor. Akkurat det høres interessant ut.

Han spiller i litt forskjellige roller ja.

Sånn med tanke på at youtube bare er tull. Dette vil jeg påstå er en ganske informativ video. Cyprien kan liksom alt:

https://www.youtube.com/watch?v=BN0wENg0Npg

general84
general84Innlegg: 2230
16.08.17 15:59

Southampton lagt inn et bud på 17m Euro for Wesley Hoedt hos Lazio. Erstatter for VVD?

---

Må være enklere at vi bare henter Hoedt direkte, så slipper vi dyre mellomledd som Southampton!

Men seriøst, så vil det være postitivt om de henter han mtp vår jakt etter VVD ja. 

JFT_96
JFT_96Innlegg: 23426
16.08.17 16:12

Les igjen: SKRYTEvideoer er bare tull. Så lenge det er en SKRYTEvideo er det bare tull. Du kan finne ut mer om en spiller av å spille FM enn å se på SKRYTEvideoer.

ElskerPL
ElskerPLInnlegg: 1601
16.08.17 16:14
KongOlav2: Lurer forøvrig virkelig på om de burde vurdere å løse ut N'Zonzis klausul på €40m. Er egentlig mot slike kjøp, men kan han være akkurat riktig type til å skape litt mer balanse på midtbanen?

Er han disiplinert nok i en rolle som DM? Han har noen helt voldsomme klyv og er en meget solid ballvinner, men utifra det lille jeg har sett av ham, liker han å avansere fremover med ballen også, noe som igjen etterlater et rom bak ham. Mulig jeg er helt på jordet her.

Jeg vil uansett ha inn en mer rendyrket DM, som kan ligge som et skjold foran midtstopperene og dekke rommet som oppstår der, samt vinne andreballer ved lange oppspill. Per nå så spiller vi med tre sentrale midtbanespillere, hvor alle egentlig er best som indreløpere. Blir bare lapskaus av slikt. 

 

KingAnderson
KingAndersonInnlegg: 20309
16.08.17 16:16
masterpool: spiller han for Soton igjen, så har man vel egentlig vist at han sitter med makta i Soton.

Tvert om. Spiller han for Southampton igjen så beviser vel det at klubben nektet å innfri hans ønske om å forlate klubben. Ikke mye makt hos ham da :)

ElskerPL
ElskerPLInnlegg: 1601
16.08.17 16:22
caliblue: Altså. Keepere på dette nivået har blitt skutt på i tusenvis av timer. Når de ser er skudd, så vet de med stor grad av nøyaktighet om de kan nå den ballen eller ikke. Det finnes selvsagt keepere der ute som driver og slenger seg for syns skyld, for å unngå kritikk fra folk som ikke vet hva de snakker om, men i bunn og grunn er det bare tøys. Det er bedre å stå, i tilfelle retningsendring, enn å slenge seg etter baller man vet man ikke kan nå.

Jeg tror ikke keepere har en så enorm koordinasjonsevne at de vet hvor ballen havner i det skuddet går. 

Keepere setter jo opp muren slik at de kan se utgangen på skuddet i det han skyter. Han må så igjen være reaksjonssterk og inneha god nok rekkevidde til å forflytte seg mot andre siden av målet og klare å nå ballen. Dette handler om forflytningsevne, spenst og lengde, samt oppfattelsesevnen i det skuddet blir avfyrt, slik at han kan lese ballbanen.

Jeg tror aldri i verden noen keeper tenker "Nei, den der klarer jeg ikke redde" når ballen er 25 meter fra mål. 

WaltonBreckRd
WaltonBreckRdInnlegg: 13451
16.08.17 16:25
KongOlav2: N'Zonzi

Liker han. Meget god ballvinner, rask, stor og sterk, samt bra teknikk og habil pasningsfot. Men 40mill er kanskje i det drøyeste laget.

KongOlav2
KongOlav2Innlegg: 38179
16.08.17 16:30
ElskerPL: Er han disiplinert nok i en rolle som DM? Han har noen helt voldsomme klyv og er en meget solid ballvinner, men utifra det lille jeg har sett av ham, liker han å avansere fremover med ballen også, noe som igjen etterlater et rom bak ham. Mulig jeg er helt på jordet her. Jeg vil uansett ha inn en mer rendyrket DM, som kan ligge som et skjold foran midtstopperene og dekke rommet som oppstår der, samt vinne andreballer ved lange oppspill. Per nå så spiller vi med tre sentrale midtbanespillere, hvor alle egentlig er best som indreløpere. Blir bare lapskaus av slikt.

Vet ikke. Har bare sett at han får veldig mye skryt, og at han har en nokså sjelden kombo av meget bra fysikk og god ballbehandling.

Jeg ville egentlig også hatt en mer utpreget defensiv spiller, helst en som er en god ballsentral, men det ser overhodet ikke ut som at dette er på agendaen. Så da tror jeg det beste man kan håpe på er en toveisspiller med et hakk eller to bedre defensive egenskaper enn det Wijnaldum og Lallana har.

KongOlav2
KongOlav2Innlegg: 38179
16.08.17 16:30
WaltonBreckRd: Liker han. Meget god ballvinner, rask, stor og sterk, samt bra teknikk og habil pasningsfot. Men 40mill er kanskje i det drøyeste laget.

Er vel €40m, eller drøye £35m. Dyrt ja, enig i det. Men kanskje noe man bør ta seg råd til, spesielt om Coutinho selges og man får svært mye penger for ham. Van Dijk og N'Zonzi ville gitt oss ganske mye fysikk inn i laget.

(Innlegget ble redigert 16.08.17 16:31)

minuspol
minuspolInnlegg: 36172
16.08.17 16:56
JFT_96: Les igjen: SKRYTEvideoer er bare tull. Så lenge det er en SKRYTEvideo er det bare tull. Du kan finne ut mer om en spiller av å spille FM enn å se på SKRYTEvideoer.

Skrytevideoer inneholder også masse informasjon. Spilleres toppnivå er veldig viktig når man skal vurdere ham for kjøp. 

Skrytevideo er mye bedre enn ingen video.

KingAnderson
KingAndersonInnlegg: 20309
16.08.17 17:02
minuspol: Skrytevideo er mye bedre enn ingen video.

Tross alt, men det er heldigvis ingen seriøse klubber/managere/klubbeiere etc som bruker skrytevideoer som sin eneste kilde før de henter en spiller. (Hvis noen i FK Haugesund leser dette og føler seg uthengt så beklager jeg på det dypeste, men dere har forhåpentligvis lært av tidligere feil i det minste.)

minuspol
minuspolInnlegg: 36172
16.08.17 17:04
KingAnderson: Tross alt, men det er heldigvis ingen seriøse klubber/managere/klubbeiere etc som bruker skrytevideoer som sin eneste kilde før de henter en spiller.

Sjukt.

Knaxern
KnaxernInnlegg: 42335
16.08.17 17:07

45mill£ for Sigurdsson folkens!

Bare å peise på med 100mill£ for Keita, røverkjøp i dagens marked.

Justice 96
Justice 96Innlegg: 37790
16.08.17 17:09
Knaxern: 45mill

Helt latterlig pris. Og det gjelder ikke bare denne signingen. Hele greia er gått over styr. Glad det ikke er mine penger. 

(Innlegget ble redigert 16.08.17 17:14)

Guarnere2
Guarnere2Innlegg: 4784
16.08.17 17:10

Tenker det samme. Vi bør ha penger. Satser på at VvD og en mitbanespiller av rang kommer på plass så fort CL evt er i boks

Rome77
Rome77Innlegg: 9855
16.08.17 17:23

Fy faen for priser om dagen...

Fowla
FowlaInnlegg: 28702
16.08.17 18:08

Og der endte vel Southamptons styreleder all spekulasjon ang VvD. Han blir. 

Da har vi to uker på oss til å finne en midtstopper og en midtbanespiller. Helt forbanna utrolig at vi har satt oss i denne situasjonen. 

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg