Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Liverpool FC-Sommervindu 2017..Hva Nu FSG..

NYTT TEMA
minuspol
minuspolInnlegg: 36181
21.08.17 12:53
reefLFC: Barcelona have given up in their pursuit of Philippe Coutinho. (@GuillemBalague)   Ikke at han vet en dritt lengre. men ja

Balague vet nok endel, og dette kan han fort vite også. Problemet er bare at dette kan endre seg i morgen.

JoseLC
JoseLCInnlegg: 1794
21.08.17 12:55
Bentekinho: Philippe Coutinho's representatives

Representatives er vel hele nøkkelen her, det er mange som har hvisket noe i øret hans.

Coutinho var ikke på Anfield i går og det sies at han ikke vil stille opp mot Hoffenheim heller. VI skjønner alle at ryggproblemene hans ikke er årsaken til at han ikke er tilgjengelig, dette er en streik. 

JoseLC
JoseLCInnlegg: 1794
21.08.17 12:59

En annen ting, selges Coutinho og Moreno bør vi vel kjøpe en brasse/spanjol til slik at Firmino ikke får hjemlengsel han også...

Machine_Head
Machine_HeadInnlegg: 13445
21.08.17 13:03

Drit og dra ass Coutinho, faen for en kvalm oppførsel. Fint om vi beholder han, men legger null skyld på Klopp og eierne om han blir solgt heller. 

May25
May25Innlegg: 2431
21.08.17 13:04
JoseLC: VI skjønner alle at ryggproblemene hans ikke er årsaken til at han ikke er tilgjengelig, dette er en streik.

Men dersom FSG legger prestisje i det å ikke selge Coutinho denne sommeren. Hva skal man da gjøre når vinduet stenges? Kommer Coutinho til å bli benket? Må han be om unnskyldning? Hvor lang tid fra han streiker bruker han på å komme i gang igjen?

KongOlav2
KongOlav2Innlegg: 38193
21.08.17 13:04
JoseLC: Coutinho var ikke på Anfield i går og det sies at han ikke vil stille opp mot Hoffenheim heller. VI skjønner alle at ryggproblemene hans ikke er årsaken til at han ikke er tilgjengelig, dette er en streik.

Kan han gjøre noe sånt uten at det godkjennes av en lege i Liverpool? Ellers er det jo bare å trekke ham i lønn for hver uke han er "skadet".

JoseLC
JoseLCInnlegg: 1794
21.08.17 13:04
johwi68: Jeg har mye mer tro på at Klopp er inne på noe nå, med kjappe vinger og en løpssterk midtbane. Litt mer kreativitet inn, en stopper som styrker oss, og en Draxler som kan bekle flere posisjoner vi er "tynne" i høres ut som et utmerket vindu.

Forsåvidt enig men vi så mot Hertha (assisten til Salah) hvorfor Coutinho kan bli fryktelig god på midtbanen. Klopp hadde store planer og jeg er sikker på at Coutinho vil(le) bli fantastisk i denne rollen.

Hetfield
HetfieldInnlegg: 19196
21.08.17 13:06

Draxler har mye talent, men vet ikke hvor keen jeg ville vært på ham om jeg var Klopp..

Lagde mye bråk for å komme seg vekk fra Wolfsburg, og er ikke stabil nok i prestasjonene ifølge Lothar Matteus ifjor.

KongOlav2
KongOlav2Innlegg: 38193
21.08.17 13:07
Hetfield: Draxler har mye talent, men vet ikke hvor keen jeg ville vært på ham om jeg var Klopp.. Lagde mye bråk for å komme seg vekk fra Wolfsburg, og er ikke stabil nok i prestasjonene ifølge Lothar Matteus ifjor.

Spørsmålet er om f.eks Lanzini, Oxlade-Chamberlain, Mahrez eller noen av de andre er bedre som potensielle erstattere om Coutinho skulle forsvinne. Jeg ville iallfall tatt Draxler. Evt en annen Julian, nemlig Brandt.

johwi68
johwi68Innlegg: 19916
21.08.17 13:08
JoseLC: Forsåvidt enig men vi så mot Hertha (assisten til Salah) hvorfor Coutinho kan bli fryktelig god på midtbanen. Klopp hadde store planer og jeg er sikker på at Coutinho vil(le) bli fantastisk i denne rollen.

At Quisling er en fantastisk fotballspiller hersker det null tvil om. Men jeg har virkelig på følelsen at Klopp gikk fra "en av de viktigste brikkene" i stallen, til "cunt" i løpet av en e-post.

Så, for meg er han død som Liverpool-spiller. Selg.

(Innlegget ble redigert 21.08.17 13:12)

Navarone73
Navarone73Innlegg: 5094
21.08.17 13:11
johwi68: At Klopp er en fantastisk fotballspiller hersker det null tvil om. Men jeg har virkelig på følelsen at Klopp gikk fra "en av de viktigste brikkene" i stallen, til "cunt" i løpet av en e-post.

Her gikk det vel litt fort i svingene? ;)

johwi68
johwi68Innlegg: 19916
21.08.17 13:13
Navarone73: Her gikk det vel litt fort i svingene? ;)

Uhyre vanskelig når begge de to omtalte har navn som begynner med en "k"-lyd..:-)

masterpool
masterpoolInnlegg: 16824
21.08.17 13:21
May25: Men dersom FSG legger prestisje i det å ikke selge Coutinho denne sommeren. Hva skal man da gjøre når vinduet stenges? Kommer Coutinho til å bli benket? Må han be om unnskyldning? Hvor lang tid fra han streiker bruker han på å komme i gang igjen?

Her er den store forskjellen fra Coutinho saken, og VvD. Der VvD har gått ut offentlig, og snakket om hvorfor han vil vekk, for alt og alle, så er nok supporterene rimelig fed up av hvordan klubben deres omtales.

Coutinho har levert inn en TR for å kunne gå til Barcelona, det virker som det er for å kunne gå til Barcelona, og ikke til hvem som helst andre klubber. VvD er litt mer diffus der.

Coutinho har ikke sagt noe negativt, som er bekreftet, alt er rykter hit og dit, det samme kan sies om denne ryggskaden. Man kan selvfølgelig lese mellom linjene, men her vil det være mye enklere å starte opp igjen andre september. Kan jo gladelig innrømme at han ville til Barcelona, men når det ikke lot seg gjøre, så fortsetter han i Liverpool. Så spørs det hvor såret han virkelig er, eller om dette er agenter som bestemmer fra A til Å.

May25
May25Innlegg: 2431
21.08.17 13:38
masterpool: Kan jo gladelig innrømme at han ville til Barcelona, men når det ikke lot seg gjøre, så fortsetter han i Liverpool.

Alle skjønner jo at Coutinho vil til Barca.

Men jeg for min sin del synes det er en stor forskjell på om at FSG godtar et bud på 130 milllioner euro uten at spilleren har sagt eller gjort noe for å reise mot det at spilleren selv presser på for overgangen vha streik, transfer request eller noe sånt.

 

Dr.Scarecrow
Dr.ScarecrowInnlegg: 1332
21.08.17 13:41

"Med litt mer smartness"

- Dette er desverre ikke noe man kan trene seg bedre på. I alle fall ikke så mye som her kreves. Ikke bare må han bli markant smartere, men han må også legge om spillestilen sin ganske betydelig. For ikke å snakke om at han må tilpasse seg ny posisjon, en sentral midtbaneposisjon hvor han ikke har vært i nærheten de gangene han har spilt der.

Ox er helt enkelt ikke god nok, og han har en lang vei å gå for å bli god nok. Han er også 24 år, så at han er ung og har så stort potensiale er ikke lenger like sant.

Han var spennende som 18-20åring.

May25
May25Innlegg: 2431
21.08.17 13:44
Dr.Scarecrow: Han er også 24 år, så at han er ung og har så stort potensiale er ikke lenger like sant.

Han har jo helt klart potensialet. Men han får det ikke ut. 

Coutinho10
Coutinho10Innlegg: 14086
21.08.17 13:46

Da er det 100% sikkert at Coutinho blir. Deilig.

Dr.Scarecrow
Dr.ScarecrowInnlegg: 1332
21.08.17 13:49

"Quisling"

- Buhu...

Coutinho har oppført seg eksemplarisk i denne saken. Han har gjort det skriftlig klart for ledelsen at han ønsker seg bort, og samtidig holdt seg unna pressen. At noen spillere har ambisjoner som overgår det FSG kan tilby, er naturlig, og heldigvis har vi noen av disse. 

Når det gjelder skaden, vet vi ikke om den er reell eller ikke, og om den er fake, vet vi ikke om det er 100% Coutinho, eller om f.eks Klopp og Coutinho har blitt enige om at hn holdes utenfor til saken er løst og man kan konsentrere seg 100% om fotballen.

Det ville kanskje vært litt dårlig gjort ovenfor den/de spillerne som må vike for en Coutinho som har hodet sitt i Barcelona for tiden, og jeg tipper at det, om skaden er fake, er Klopp som sammen med Coutinho har blitt enige om at det er det beste for alle parter frem til det kommer en løsning på saken.

Dette får vi uansett svar på snart, dersom han blir værende. Klopp tar han neppe inn i varmen igjen om det er grunn til å tro at dette er en ulovlig streik. Tar han han inn i varmen igjen, har det enten vært enighet eller skade.

-k9b_
-k9b_Innlegg: 26954
21.08.17 13:52
Dr.Scarecrow: - Jepp. Enten er man enig med deg, eller så feilvurderer man.

Neida, var litt i overkant der. 

Skjønner at man kan mene at han ikke er god nok, men å kalle han ubrukelig hvis man har sett han spille, det skal ikke gå an. 

PS: Det er ikke bare 18-20 åringer som kan utvikle seg.

-k9b_
-k9b_Innlegg: 26954
21.08.17 14:00
wa11in: Finnes det en større mismatch i hele ligaen hva gjelder spillertype og lagets måte å spille på? Ox er nydelig i transitions. Wenger tror ikke på transitions. Klopp derimot!

En liten digresjon: Men en gang i tiden (på Highbury) så styrte Wenger kanskje verdens råeste kontringslag. Pires, Vieira, Ljungberg og Henry løp faen meg hull i alt av lag. Kontrasten til hvordan laget spilte på Emirates bare noen år senere kunne knapt vært større.

johwi68
johwi68Innlegg: 19916
21.08.17 14:09
Dr.Scarecrow: Coutinho har oppført seg eksemplarisk i denne saken. Han har gjort det skriftlig klart for ledelsen at han ønsker seg bort, og samtidig holdt seg unna pressen. At noen spillere har ambisjoner som overgår det FSG kan tilby, er naturlig, og heldigvis har vi noen av disse.

Eksemplarisk, når han har levert inn en TR dagen før sesongstart? Ikke i nærheten i mi bok.

At han har holdt seg unna pressen er så langt unna som det er mulig å få det. Han har latt idiot-agenten lekke tusen meldinger ut til media, i form av "en nær slektning", "folkene rundt ham" osv, med budskap som at han har vond rygg, streiker, aldri vil spille en kamp for LFC mer, og ikke minst den implisitte nedskrivingen av Liverpool by, klubben, supporterne og ikke minst Klopp.

Det vaset om at han har ambisjoner er så langt unna som det kan få blitt. Hvis han har ambisjoner så blir han vel med på Klopp sitt prosjekt, sørger for at vi begynner å vinne titler, og er med på oppturen det jobbes med. Hvis det er noe som er ambisiøst i fotballverden i dag, så må det være å jobbe under Klopp og sørge for at Liverpool igjen blir en storhet.

At du og andre ønsker ham med videre er uforståelig for meg. Men, sånn er det..

wa11in
wa11inInnlegg: 4731
21.08.17 14:10
-k9b_: En liten digresjon: Men en gang i tiden (på Highbury) så styrte Wenger kanskje verdens råeste kontringslag. Pires, Vieira, Ljungberg og Henry løp faen meg hull i alt av lag. Kontrasten til hvordan laget spilte på Emirates bare noen år senere kunne knapt vært større.

Jepp, det er helt weird. Arsenal må ha en av de mest inkonsistente tropp-sammensetningene jeg noensinne har sett, noe som er ekstra rart med tanke på at de har hatt samme manager hele veien. 

Faquarl
FaquarlInnlegg: 11955
21.08.17 14:16

Fikk lyst til å sutre om hvor Coutinho-supporter PL er nå.. som om Phil har gjort noe for klubben.. annet enn å tjene uhoverelige mengder kroner for å putte en ball i et mål.. dobbeltmoral.. skrev under kontrakt.. lovte klubben å bli.. bruker ikke penger.. inkonsistense meninger.. bla.. bla.. bla..

minuspol
minuspolInnlegg: 36181
21.08.17 14:24
johwi68: At du og andre ønsker ham med videre er uforståelig for meg. Men, sånn er det..

Det er vel best å oppholde seg et sted midt i mellom dere to tenker jeg. Det er ingenting eksemplarisk i å streike, noe jeg går utfra Coutinho gjør. Samtidig så skal han ha for å holde seg unna pressen. Han kunne oppført seg både verre og bedre altså.

I utgangspunktet synes jeg Liverpool burde jobbet mot en overgang så fort det ble et tema, men nå har Barca levert inn litt for mange tøysete bud til at det kanskje hadde gitt noe resultat.

Nei jeg vet sannelig ikke. Jeg synes ikke Coutinho er SÅ god så det er kanskje litt der det ligger for meg. Jeg hadde lett klart å erstatte ham, og til og med styrket Liverpool for £100 mill. LETT!

Magnific
MagnificInnlegg: 12899
21.08.17 14:24
johwi68: Så, for meg er han død som Liverpool-spiller. Selg.

Dummeste jeg har hørt.  Har vært veldig lite bråk rundt denne overgangssaken, og det er først og fremst pga Coutinho.  Istedenfor å invitere hele hylekoret av pressefolk hjem til seg for å fortelle om hvor vondt han har det i et eksklusivt intervju (ala Suarez mfl) har han holdt kjeft og oppført seg profesjonelt.

Det at han ikke spiller er sannsynligvis også enighet mellom spiller og klubb at det beste er om han holder seg unna til saken er avklart og han har hodet på rett plass igjen.  Da gir det jo også mening at han ikke møter opp for å se kampene osv, da det trolig hadde endt med hets av egne fans som vil ha hodet hans på et fat..

Nå som saken ser ut til å være avklart kan han returnere til spill, og ja han vil få stående applaus fra fansen når han er tilbake i startoppstillingen.

Justice 96
Justice 96Innlegg: 37819
21.08.17 14:28
johwi68: Selg

Enig. Få det bort. Fyren gjør meg kvalm. 

Dr.Scarecrow
Dr.ScarecrowInnlegg: 1332
21.08.17 14:31

"Eksemplarisk, når han har levert inn en TR dagen før sesongstart? Ikke i nærheten i mi bok."

- Jeg hadde vært enig, om det ikke var for den latterlige pressemeldingen som klubben kom med tidligere på samme dag. Man hadde jo allerede uttalt at han ikke var til salgs, hvorfor helle bensin på det bålet igjen?

Når det gjelder ambisjoner så er det vel kanskje en grunn til at Coutinho har ventet til nå med å ytre ønske om å komme seg videre? Han ser vel det samme som oss, at FSG ikke ønsker/er i stand til å ta dette videre, og at satsingen er minimal. Han fikk vel kanskje samme løfter som fansen også, om at NÅ skulle det virkelig satses?

Om Coutinho har ambisjoner om å kjempe regelmessig om ligagull og CL-gull, så er enkelt og greit ikke Liverpool stedet for han. Ikke under FSG sine vinger.

Det blir litt som Torres. Han ønsket i utgangspunktet å være, men uttalte at han ikke hadde tid til å vente på at klubben skulle matche hans både nivå og ambisjoner.

johwi68
johwi68Innlegg: 19916
21.08.17 14:34
Magnific: Har vært veldig lite bråk rundt denne overgangssaken, og det er først og fremst pga Coutinho.

I alle dager.. Jeg har aldri vært borti en overgang med mer bråk enn denne, som lett overgår sommeren Suarez skulle sutre seg til Arsenal. Lett.

Alt som finnes av medier har vært proppet full av nonsens rundt Coutinho i lang, lang tid, tull som utelukkende kommer fra Coutinho sin leir. Klopp har ikke sagt et ord, annet enn vage svar på direkte spørsmål, mens FSG hele veien har vært tydelig på at han ikke er til salgs.

Hvis ikke dette er et erke-eksempel på å surke seg vekk fra LFC så vet ikke jeg.

Jeg fatter og begriper ikke at så mange holder denne lille svikeren over klubben. Fatter det ikke.

Men, så er jeg en gammeldags djevel som mener at ære, lojalitet og baller betyr noe.

JFT_96
JFT_96Innlegg: 23437
21.08.17 14:34

OX har potensial og OX hadde selvsagt blitt god nok for troppen vår med Klopp. Han er god nok til å spille flesteparten av kamper for et Arsenal som enda ikke har forstått hvordan å få det beste ut av han. Det hadde Klopp gjort.

ikke mitt førstevalg men verdt å ta en pynt på 25mp for han i dagens marked. Men Van Dijk må helst inn. Og gjerne en god midtbanespiller også. Draxler bør også ses på om han er tilgjengelig. Rett og slett fordi maksnivået hans er nydelig og han er en rype som egentlig bør være på hylla over det vi kan hente fra.

johwi68
johwi68Innlegg: 19916
21.08.17 14:39
Magnific: Det at han ikke spiller er sannsynligvis også enighet mellom spiller og klubb at det beste er om han holder seg unna til saken er avklart og han har hodet på rett plass igjen.

Tull og fantasier. Klopp har alltid vært tydelig på et par ting, og her skurrer det så det singler i hele LFC.

1. Han vil bruke sine beste spillere
2. Spillerne hans må virkelig ønske å spille for LFC

Det er Coutinho som har skrevet i en e-post at han vil vekk fordi Barca er en "drøm" (faen, de ser ut som en drøm for tiden - særlig siden han har vært Real Madrid-fan siden barnsben), og fordi Klopp har behandlet han dårlig! Klopp har behandlet ham dårlig! De som kjøper den forklaringen kan umulig mene at vi har rett manager på plass i klubben.

Nei, hadde klubben/Klopp bestemt så hadde Coutinho spilt to kamper allerede, og vært tungt inne i forberedelsene til en av de viktigste kampene vi skal spille på år og dag. Nå sitter han tydeligvis på "hemmelig sted" og sutrer som en cry baby, og er så lite LFC-materiale som han kan få blitt i mitt hode.

Som Justice 96 sier over her; få det bort.

(Innlegget ble redigert 21.08.17 14:40)

Klikk for å gå tilbake til toppen