Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Liverpool FC-Sommervindu 2017..Hva Nu FSG..

NYTT TEMA
Guarnere2
Guarnere2Innlegg: 4785
21.08.17 16:55

Har coutinho kommer krypende til Melwood ennå?

johwi68
johwi68Innlegg: 19916
21.08.17 16:55

Jeg tror litt for mange her inne ikke hører på hva Klopp faktisk sier i intervju etter intervju. Det virker som om Trumps stil har fått fotfeste her på vgd, og at selv direktesendte pressekonferanser oppfattes som fake news.

A. Han vil ikke ha annet enn spillere som vil være i klubben, og blør for prosjektet hans.

B. Spillere som ikke er plan A eksisterer ikke.

C. Han ønsker å bruke treningsfeltet til å utvikle spillerne og laget.

D. Han vil ikke kjøpe spillere som gjør veien for Woodburn'ene og Alexander-Arnold'ene lengre enn lang, hvis de ikke går inn under A.

Det innebærer, dessverre vil mange si, at Draxler valgte PSG og er uaktuell, at VvD er stopperen han vil ha inn (hvis ikke er Matip, Lovren, Klavan og Gomez årets stoppere), Keita var mannen han ønsket seg denne sommeren, og Seri er ikke hans mann. Så "sta" virker Klopp, så bestemt er han, og vi må innfinne oss med at han ikke lar seg pille på nesa.

Jeg personlig tror at Coutinho ikke er med i hans planer, og at han ikke vil få spilletid om FSG beholder ham. En ny Sakho-situasjon er det vi får om han er i LFC i september, om ikke noe helt spesielt gjøres fra brassen sin side. "Ingen" skjønner at Klopp ikke vil gi Sakho en sjanse, men her snakker vi om en manager som bruker enormt mye energi på å lære seg sine spillere å kjenne og fortjene deres lojalitet, og som er nådeløs om de ikke følger hans spilleregler.

Som alle andre skulle jeg ha ønsket meg spillere inn der vi har åpenbare mangler, og da spesielt på midtstopperplass og på venstrekant. I tillegg skulle jeg mer enn gjerne sett inn en midtbaneterrier med fart i beina. Får vi ikke det så mener jeg at vi har misbrukt en gylden sjanse dette vinduet.

Men Klopp mener tydeligvis at Gomez kan gjøre en jobb, at Woodburn er en som kan trenes bedre/god, og at TAA er en spiller det skal satses på.

Det jeg ikke kjøper er alskens konspirasjonsteorier om at FSG ikke vil bruke penger, at Klopp kun får penger til VvD, eller at budet på Keita var et spill for galleriet.  Ene og alene fordi Klopp er sjefen som ville ha sagt fra. Og heldigvis er han vår sjef. Den dagen han går ut og sier at eierne ikke backer ham, at de går bak hans rygg, eller at han ønsker en spiller FSG nekter å by på - da kan amerikanerne bare selge klubben. Fort som faen.

Mindfulness13
Mindfulness13Innlegg: 20496
21.08.17 17:02
johwi68: Jeg personlig tror at Coutinho ikke er med i hans planer, og at han ikke vil få spilletid om FSG beholder ham. En ny Sakho-situasjon er det vi får om han er i LFC i september, om ikke noe helt spesielt gjøres fra brassen sin side. "Ingen" skjønner at Klopp ikke vil gi Sakho en sjanse, men her snakker vi om en manager som bruker enormt mye energi på å lære seg sine spillere å kjenne og fortjene deres lojalitet, og som er nådeløs om de ikke følger hans spilleregler.

Jeg tror det blir en helt annen situasjon. Det vil være ripe i lakken i kontakten mellom Klopp og Coutinho,men det blir en helt annen sak enn Sakho. Klopp vet at han ikke har råd til å gjøre det samme med Coutinho,som med Sakho. Det er hinsides all fornuft og det er en spiller som potensielt sett er verdt £80-120 mill.  Og at vi alle vil tilgi Coutinho når vi ser han skyter oss til noe stort denne sesongen :) 

Forøvrig enig med deg i det meste at det er noenganger bedre å satse på unggutta(videreutvikle og satse på dem) enn å hente andre alternativer når førstevalgene ikke går igjennom ifm transfers. 

(Innlegget ble redigert 21.08.17 17:05)

gurglebassen
gurglebassenInnlegg: 4951
21.08.17 17:06
Mindfulness13: Og at vi alle vil tilgi Coutinho når vi ser han skyter oss til noe stort denne sesongen :)

Jeg tror også dette, alt vil være glemt i mai 2018.

johwi68
johwi68Innlegg: 19916
21.08.17 17:06
Mindfulness13: Det vil være ripe i lakken i kontakten mellom Klopp og Coutinho,men det blir en helt annen sak enn Sakho.

Akkurat dette kan jeg ikke skjønne. Sakho har tydeligvis opptrått klønete og sløvt (kommet for sendt, drevet med ablegøyer), mens Coutinho ønsker å forlate skuta samtidig som det lekker ut antydninger om at Klopp har behandlet ham dårlig.

Jeg vet hva jeg tror Klopp mener er verst..

liverpo__ole
liverpo__oleInnlegg: 20225
21.08.17 17:06

johwi68:

Enig med deg deg i alt, med untak av at jeg tror Coutinho får rikelig med spilletid denne sesongen også. 

liverpo__ole
liverpo__oleInnlegg: 20225
21.08.17 17:08

Nå må du ikke tro på alt du leser i sladderavisene. Alt det der er mest sannsynlig oppsiøpinn og tull og tøys.

johwi68
johwi68Innlegg: 19916
21.08.17 17:08
liverpo__ole: Enig med deg deg i alt, med untak av at jeg tror Coutinho får rikelig med spilletid denne sesongen også.

Tja, vi får se.

Jeg tror i såfall at det må litt "kryping" til fra spillerens side.

johwi68
johwi68Innlegg: 19916
21.08.17 17:09
liverpo__ole: Nå må du ikke tro på alt du leser i sladderavisene. Alt det der er mest sannsynlig oppsiøpinn og tull og tøys.

Det kommer fra de mest troverdige kildene, så enn så lenge tror jeg på det. Men, klart, alt kan være oppspinn og fake news. Da vil i såfall en del av "oppklaringen" gå på nettopp det..

FrannyLee
FrannyLeeInnlegg: 14293
21.08.17 17:11
Mindfulness13: Jeg tror det blir en helt annen situasjon. Det vil være ripe i lakken i kontakten mellom Klopp og Coutinho,men det blir en helt annen sak enn Sakho. Klopp vet at han ikke har råd til å gjøre det samme med Coutinho,som med Sakho. Det er hinsides all fornuft og det er en spiller som potensielt sett er verdt £80-120 mill. Og at vi alle vil tilgi Coutinho når vi ser han skyter oss til noe stort denne sesongen :) Forøvrig enig med deg i det meste at det er noenganger bedre å satse på unggutta enn å hente andre alternativer når førstevalgene ikke går igjennom ifm transfers.

Å tro at tysk stahet og rangsordningsmentalitet blir slettet med ett pennestrøk fordi dette er en verdensklassespiller når han er på er å tro litt på julenissen i mi kokebok. Jeg tror at Jo har rett og at det helst er en enda tøffere sjef enn han skriver her.

Couthino kan vel muligens redde seg inn ved å legge seg panneflat ved å komme med en klinkende klar redgjørelse angående de hans folk har sivet ut med , men mest sannsynlig har han allerede hivd seg for sent rundt.

Tab
TabInnlegg: 572
21.08.17 17:13

Helt enig med deg johwi68.

 

Tror Seri er en spiller klopp ønsker seg, men grunnet hans problemer ser vi aldri han i en klubb på balløya.

KjokkaKim
KjokkaKimInnlegg: 4736
21.08.17 17:14

Jeg må si at overgangsstrategien i Liverpool forundrer meg mer og mer.

Man tror åpenbart at det kun er en realistisk midtstopper som kan forsterke laget. Jeg er ikke en gang sikker på om han de har pekt ut er det beste alternativet. Men men greit nok.

Det samme gjelder forsåvidt også midtbane selv om det muligens skjer noe der.

Hvordan foregår kartleggingen av spillere? Hvor god oversikt har man? Utad ser det ikke ut til at vi har verken kontroll eller særlig oversikt. 

Målene er jo også ganske åpenbare i form av at de kommer fra gode lag i store ligaer. Jeg antar tanken er at dette er ganske safe. Realiteten er vel at altfor mange store og dyre kjøp feiler, noe vi som klubb har mange nok eksempler på.

Det virker som hele moneyball strategien er lagt bort. Dette både forundrer og skuffe meg. Slik det tilsynelatende ble prøvd i starten av FSG sin epoke var kanskje ikke vellykket. Det er nok av klubber som har lykkes med satsing på spillere som er underpriset i forhold til kvaliteten de tilbyr. Juventus, Spurs, Arsenal, Hoffenheim, Sevilla og Leipzig er gode eksempler på hvordan man kan lykkes. Selvsagt handler det om å få inn riktige folk. Dersom Liverpool ikke er den riktige arenaen for å ta sjansen får FSG kjøpe farmerklubb i fransk eller spansk toppliga hvor de usikre prosjektene kjøpes og vi låner å ut talenter som ikke har tatt det siste steget. F.eks. Origi, Grujic, Gomez, Kent etc.

Faquarl
FaquarlInnlegg: 11955
21.08.17 17:16
KjokkaKim: Jeg må si at overgangsstrategien i Liverpool forundrer meg mer og mer.

Vent til muligheten byr seg.

Dr.Scarecrow
Dr.ScarecrowInnlegg: 1332
21.08.17 17:20

"Så om Man City hadde kommet med et tilbud til Coutinho med samme lønn som han har i Liverpool, så ville han gjort det samme fordi han har større ambisjoner enn det FSG har?"

- Ja, hvorfor skulle han ikke velge Man City over Liverpool? Han er neppe like romantisk ovenfor Liverpool som en del av supporterne. Han vil nok spille på og med de beste mulig. Som Suarez da han ville til Arsenal. Det var neppe pga. at Gunners ville betale så mye mer.

johwi68
johwi68Innlegg: 19916
21.08.17 17:21
Dr.Scarecrow: Som Suarez da han ville til Arsenal. Det var neppe pga. at Gunners ville betale så mye mer.

Mer fordi han ville vinne FA cupen, og få med seg litt Europaliga?

 

jofl
joflInnlegg: 8328
21.08.17 17:21
KjokkaKim: Det virker som hele moneyball strategien er lagt bort.

Liverpool er 100% moneyball.

Salah, Keita ov VVD er alle moneyballspillere. Rett alder, rette ferdigheter og rette stats.

Dr.Scarecrow
Dr.ScarecrowInnlegg: 1332
21.08.17 17:23

"Det hadde nok fortsatt vært Coutinho = ufeilbarlig gullgutt, FSG=universalt destruktivt septikkskum"

- Jeg har ikke vært Coutinhos største fan, men det er jo ikke mulig å ikke skjønne han i denne saken. FSG har bevist i en årrekke hva de står for, og det er desverre ikke nok til å beholde de beste spillerne. 

Vi har under FSG vært sjanseløse når toppklubbene kommer etter våre spillere. Litt som Southampton, når vi kommer luskende. 

Sjefan
SjefanInnlegg: 14266
21.08.17 17:23
johwi68: Så "sta" virker Klopp, så bestemt er han, og vi må innfinne oss med at han ikke lar seg pille på nesa.

Problemet oppstår jo når klubben verken er attraktiv nok eller er kompetent nok til å lande de spillerne manageren ønsker seg. Da blir vi stående på perrongen med de samme gamle klærne som har de samme hullene som forrige vindu, mens andre lag for lengst har kommet seg på toget. Og jo bedre andre lag blir og jo mer penger de bruker blir det ikke noe enklere neste sommer når overgangsvinduet åpner. Og slik går det. 

(Innlegget ble redigert 21.08.17 17:24)

Dr.Scarecrow
Dr.ScarecrowInnlegg: 1332
21.08.17 17:26

"Mer fordi han ville vinne FA cupen, og få med seg litt Europaliga?"

- Sannsynligvis for at han hadde mer tro på det Arsenal holdt på med, kontra det FSG rotet med. Arsenal var en CL-klubb som viste ambisjoner med signeringene av Özil og Sanchez.

Mindfulness13
Mindfulness13Innlegg: 20496
21.08.17 17:29
Tab: Tror Seri er en spiller klopp ønsker seg, men grunnet hans problemer ser vi aldri han i en klubb på balløya.

Han er vel på vei til Barcelona?

KongOlav2
KongOlav2Innlegg: 38193
21.08.17 17:32

Hvis vi kommer utenfor topp 4 denne sesongen og misser CL til neste sesong, så kan vi iallfall glemme spillere som Van Dijk og Keita. Det MÅ handles i dette vinduet. Noe annet er galskap.

Tab
TabInnlegg: 572
21.08.17 17:33

ja.

Men han har selv sagt på insta at han har inngrodde tånegler og det blir visst verre i kaldt vær

johwi68
johwi68Innlegg: 19916
21.08.17 17:35

Jeg skjønner etter å ha fulgt med i denne tråden i sommer at det er en rekke supportere som ikke har tro på Klopp og det klubben driver med. Enkelte har antydet at vi ikke klarer Topp 10, noen var brennsikre på at vi ikke ville komme forbi Hoffenheim (noe vi riktignok ikke har klart ennå, men det ser jo unektelig bra ut), ganske mange bør fnyse av Topp 4-mulighetene våre på bakgrunn av skriveriene sine, og de største pessimistene lirer av seg dommedagsmeldinger som kan tolkes som om klubben er på ville veier.

Hvem har egentlig trua her inne? Hvem tror at vi kan vinne hver eneste kamp vi "stiller opp" i? Hvem er det som tror at Klopp er på rett spor, hvis man skal velge å tro på hans uttalelser?

ElChivato
ElChivatoInnlegg: 11470
21.08.17 17:50
johwi68: Hvem har egentlig trua her inne? Hvem tror at vi kan vinne hver eneste kamp vi "stiller opp" i?

Meeg!

general84
general84Innlegg: 2230
21.08.17 17:58

Jeg har troa på Klopp og spillerutvikling, kun kjøpe spillere som ønsker å blø for drakta osv. Likevel sluker jeg ikke alt han sier like rått som jeg kanskje gjorde for 6-12 mnd siden. 

Det er åpenbart at dagens tropp mangler en del kvalitet selv om den antatt beste 11'er pluss kanskje 2-3 på benken kan slå alle og muligens er gode nok til at vi kan være en reell utfordrer med litt flyt, flaks med skader og forhåpentligvis en løsning på PC floken. I mine øyne betyr det at de skværer opp og at Cou fortsetter i en nøkkelrolle på banen. Ingen er tjent med noe annet hvis han ikke blir solgt. 

Ang overganger virker det litt for naivt å ikke ha reelle alternativer til primær-målene som Van Dijk og Keita. Jeg kjøper ikke argumentene om at det er de eneste som passer filosofien, og har mentaliteten som trengs. 

Jeg hverken ønsker eller håper på City-tilstander eller et stort navn inn for å være fornøyd, men det er for tynt/lite kvalitet i dagens stall til at vi skal kunne kjempe på flere fronter uansett hvor god klopp og hans team er på utvikling osv. 

Amnon
AmnonInnlegg: 17644
21.08.17 18:01
johwi68: Hvem har egentlig trua her inne? Hvem tror at vi kan vinne hver eneste kamp vi "stiller opp" i? Hvem er det som tror at Klopp er på rett spor, hvis man skal velge å tro på hans uttalelser?

Hvorfor skal alt polariseres hele tiden? Hvorfor kan man ikke være oppgitt over Klopp og FSG på overgangsmarkedet, men fortsatt ha stor tro på Klopps trenerevner? Hvorfor kan man ikke mene at FSG gjør en dårlig jobb og fortsatt støtte klubben 100%?

Jeg er først og fremst oppgitt over FSG fordi de hele tiden skal være så jævla smarte - uten at vi ser ut til å oppnå noen som helst fortrinn med det. Snarere tvert imot. Det er statsspillere over en lav sko, og det virker hvertfall ikke som om klubben opptrer særlig profesjonelt når det kommer til forhandling med andre klubber. 

Så faller jo dette med FSG sammen med at vi for andre sommer på rad med en av verdens desidert mest spennende trenere i Klopp ser ut til å komplett neglisjere de åpenbare manglene og svakhetene vi har i troppen. Igjen sitter man bare med merkelige unnskyldninger og bortforklaringer. Man må gjerne klandre Klopp, jeg har vondt for å tro uavhengig av hva Klopp sier på pressekonferanser, at han selv mener dette er godt nok. Jeg forstår heller ikke hvordan en så rutinert manager i fullt alvor kan si at det ikke er mulig å navngi 5 stoppere i verden som kan forsterke oss. Eller at VvD kan være eneste valget.

Er det virkelig en konspirasjonsteori å dra en tråd mellom det Liverpool har holdt på siden FSG kom (utallige transfermål" som aldri blir noe og aldri blir oppsøkt igjen når de er tilgjengelige f.eks), og det at FSG sine premisser ligger bak det at Klopp ikke ser ut til å kunne gjøre en fullverdig jobb på overgangsmarkedet? Mulig, men ikke akkurat helt der oppe med flat earthersene.

Ellers er et poeng rundt det med FSG og penger tilgjengelig at jeg tror det ligger mye mer rundt dette med hvordan budene våre struktureres, hva som ligger inne av klausuler og hva det betyr internt f.eks for Klopps muligheter til å handle ved seinere vinduer. Vi har jo alle ledd godt av Barcelona de siste dagene, men er det noe som tyder på at ikke vi gjør det samme? 66mp (mulig jeg husker den eksakte summen feil) er en vanvittig sum penger, RBL enset det knapt. Hvem vet over hvor mange år dette var, og hvem vet hvilke klausuler som måtte oppfylles. Men det er vel også konspirasjonsteorier å gå ned den gata.

(Innlegget ble redigert 21.08.17 18:03)

johwi68
johwi68Innlegg: 19916
21.08.17 18:15
Amnon: Vi har jo alle ledd godt av Barcelona de siste dagene, men er det noe som tyder på at ikke vi gjør det samme? 66mp (mulig jeg husker den eksakte summen feil) er en vanvittig sum penger, RBL enset det knapt. Hvem vet over hvor mange år dette var, og hvem vet hvilke klausuler som måtte oppfylles. Men det er vel også konspirasjonsteorier å gå ned den gata.

Nå har jeg vel ikke nevnt at dette er konspirasjonsteorier, all den tid dette har vært nevnt en rekke ganger i media de siste årene. Jeg har heller ikke sagt noe om at jeg personlig er begeistret for transferpolitikken vår, og ikke minst gjennomføringsevnen når det kommer til overganger. Heller tvert imot.

Det jeg virkelig liker med Klopp er at han er så "heftig og begeistret", og at han har en ukuelig tro på egne pedagogiske evner, samt at han åpenbart vet hvordan han skal bygge et lag og en tropp. Han skal jaggu trene spillerne gode.

Men, nå var spørsmålet mitt av det åpne slaget, og ikke ment å skulle polarisere. Selv mener jeg at vi med rett flytt og lite skader på nøkkelspillere kan gjøre det sensasjonelt bra i år, selv med minimalt av forsterkninger. Det sagt så utelukker jeg overhode ikke at vi blir å slite tungt om skadene setter inn rundt juletider, og at problemet da kan skrives direkte tilbake til manglende aktivitet nå i sommer.

Allikevel er jeg som vanlig optimist foran enhver kamp, og gleder meg stort over å være i gang både i CL og PL. Sorgene har jeg aldri tatt på forhånd, uten at jeg på noe vis forsøkte å ytterligere polarisere en supportermasse som man kan bli bipolar av..

(Innlegget ble redigert 21.08.17 18:16)

ElskerPL
ElskerPLInnlegg: 1601
21.08.17 18:25
johwi68: Det jeg ikke kjøper er alskens konspirasjonsteorier om at FSG ikke vil bruke penger, at Klopp kun får penger til VvD, eller at budet på Keita var et spill for galleriet.  Ene og alene fordi Klopp er sjefen som ville ha sagt fra. Og heldigvis er han vår sjef. Den dagen han går ut og sier at eierne ikke backer ham, at de går bak hans rygg, eller at han ønsker en spiller FSG nekter å by på - da kan amerikanerne bare selge klubben. Fort som faen.

Her er jeg 100% enig.

Mindfulness13
Mindfulness13Innlegg: 20496
21.08.17 18:29
johwi68: Hvem har egentlig trua her inne? Hvem tror at vi kan vinne hver eneste kamp vi "stiller opp" i? Hvem er det som tror at Klopp er på rett spor, hvis man skal velge å tro på hans uttalelser?

Jeg har troen på det som for mange mener er romantisk tilnærming å utvikle et topplag. Han gjorde det i Dortmund og han gjør noe spennnede i Liverpool på lignende måte. Jeg har sansen for den måte å bygge et topplag på.
 Håper inderlig at dette med Coutinho-knotingen vi( løse seg opp fort som fy. (iløpet av september). Vi trenger hans kreative bidrag. 

KongOlav2
KongOlav2Innlegg: 38193
21.08.17 18:30
Mindfulness13: Jeg har troen på det som for mange mener er romantisk tilnærming å utvikle et topplag. Han gjorde det i Dortmund og han gjør noe spennnede i Liverpool på lignende måte. Jeg har sansen for den måte å bygge et topplag på.

I Dortmund gjorde han det fordi han ikke hadde mer penger. Det er ikke tilfellet i Liverpool. Det er virkelig ikke noen grunn til å la Dejan Lovren og Ragnar Klavan være 2. og 3.valg i midtforsvaret når man tydeligvis har midler tilgjengelig.

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg