Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

LIVERPOOL FC 2017/18

NYTT TEMA
johwi68
johwi68Innlegg: 18867
07.08.17 13:30

Fem dager igjen til herligheten begynner i premier League, og får vår del på Vicarage Ground mot Watford FC. Sommeren og overgangsvinduet har så langt vært et slags verdensmesterskap i venting, i og med at førstevalgene våre har vært av sorten nåværende klubb ikke ønsker å selge. VvD og Keita var spillerne Klopp hadde sett seg ut, og før ferien var han ganske så sikker på at de ville komme og styrke laget/troppen betraktelig. Som vi alle vet har det gått alt annet enn knirkefritt, og pr i dag er nykommerne våre Salah (44M), Solanke (3M - fastsettes mer presist etterhvert) og Robertson (10M). Med de forsvarsproblemene vi hadde forrige sesong (vi slapp riktignok bare inn seks mål på de siste ti seriekampene, og i pre-season har keeperne holdt buret tett i fem av åtte kamper) så vil det forundre meg om det ikke kommer inn ei forsterking eller to til i de bakre rekker. Salah virker å være tiltenkt en plass i førsteelleveren, både med tanke på treningskamper og prisen vi betalte. Solanke er talentet som har sett bedre ut enn fryktet. Robertson har om ikke annet sørget for at Moreno har fått et gedigent spark i ræva, og sørger for at Milner er ute av venstreback-kabalen. Det er jeg fornøyd med.

Vi har dessuten tatt farvel med en gammel sliter. Lucas (5M) skal kommende sesong spille fotballen sin i Roma, for Lazio, og han ønskes all hell og lykke. Stewart (8M) har forlatt til fordel for Hull City, og Andre Wisdom (4,5M) er endelig ute for godt. Han er klar for Derby. I tillegg har en del spillere blitt frigitt, som Fulton, Gomes og Phillips. Totalt innebærer dette at vi så langt har brukt omlag 400M NOK. Fortsatt skal nok en del spillere ut (først og fremst Markovic og Sakho antar jeg), og forhåpentligvis noen spillere inn. Pr. i dag har jeg mest tro på en stopper, og jeg tror heller ikke at VvD-sagaen er helt over. Legg til Ziyech (Ajax), og vi vil ha en bra stall og være forberedt på sesongen. Skulle Leipzig snu og selge Keita vil jeg si at overgangsvinduet har vært perfekt. Det innebærer naturligvis at Coutinho bli. Men, dette vil bli dyrt, og sannsynligvis medføre at vi vil ha brukt halvannen milliard (!) NOK.

OK. Mer enn dette vet vi ikke når det kommer til overganger, men vi vet at Klopp har sagt seg fornøyd med utviklingen til enkelte spiller. Sturridge er sprekere enn på et par sesonger (uten at jeg kjøper det, med den siste strekken friskt i minne), Moreno har spilt et par virkelig gode kamper og ser pr nå ut til å være en del av Klopps planer, og Grujic ser i mine øyne ut som en spiller som vil holde Emre Can og Wijnaldum på tå hev. I tillegg har unggutter som TAA, Woodburn og Kent tatt forholdsvis store steg, og vil muligens bli en del av kamptroppen om skadeproblemene skulle bli store. Jeg tror at i hvertfall TAA er mer enn klar, og at de to sistnevnte kan bite fra seg i cupene.

Hva er det så Liverpool kan skilte med kommende lørdag?
Jo, uten flere skader (eller salg) inneværende uke så er det et veldig slagkraftig lag, og en bunnsolid benk. Clyne og Lallana er definitivt ute, mens det rapporteres om småplukk fra spillere som Coutinho, Henderson og Sturridge. De regner jeg som klare, og håper og tror dette er gjengen som blir involvert på Vicarage Road:

---------------------Karius-----------------------
TAA-------Matip----------Lovren----Moreno
----------------Henderson (cpt)---------------
-------Emre Can----------Coutinho----------
Salah------------Firmino----------------Mané

Benk: Mignolet; Klavan, Milner, Wijnaldum, Grujic, Origi, Sturridge

Kan bli involvert: Solanke, Gomez, Woodburn, Kent

Dette laget mener jeg er sterkt nok til å slå hvem som helst, noe Klopps mannskap beviste til gangs i fjor, og selvsagt kan Watford bankes lørdag. Samtidig slet vi mot lag som la seg lavt i fjor, og det antar jeg Elton Johns favoritter vil gjøre i serieåpningen. Vi så mot AM i Tyskland at vi fortsatt har en del å gå på mot lag som parkerer den berømte bussen, samtidig så har Coutinho sett virkelig sprek ut og vil nok plage motstanderne fra en mer sentral rolle. Med Salah har vi dessuten ekstremt mye fart å by på. Jeg tror vi får en knakende fin start på sesongen, og slår Watford 2-0 (Salah, Mané).

Hvordan vil sesongen forløpe?
Med CL (forhåpentligvis) er det lite tvil om at stallen er for tynn. Vi skal da kjempe på to fronter med vårt sterkeste mannskap, og jeg mener bestemt at vi trenger tre spillere inn som menger seg blant våre femten beste menn. 18-20 knallspillere kreves, og før en ball er sparket har Moreno, Robertson, Grujic, Woodburn, Kent, Origi og Solanke en del å bevise. Om disse spillerne hever seg enda et hakk, eventuelt stabiliserer seg på det som så langt har vært toppnivået, så er det ikke krise om vi kun får inn f.eks. VvD. Men det er et stor "hvis", og jeg tviler på at Klopp vil gamble på det. Altså, tre spiller kommer inn, og Markovic/Sakho selges. Vi vil da være en seriøs utfordrer på de turneringene vi stiller i, noe jeg våger påstå fordi vi har Klopp i førersetet. Hans taktiske klokskap kan være tungen på vektskålen uansett motstander.

Dette er det vi (forhåpentligvis) stiller med sesongen 2017/18, i prioritert rekkefølge:

Karius-Mignolet-Ward

Clyne-TAA-Gomez-Flanagan
Matip-Lovren-Gomez
VvD(?)-Lovren-Klavan
Moreno-Robertson

Henderson-?
Emre Can-Wijnaldum-Milner
Coutinho-Grujic-Lallana

Salah-Kent-Mané
Firmino-Sturridge-Origi-Solanke
Mané-Ziyech(?)

Så kan selvsagt en del spillere vikariere i andre roller, som Gomez, Milner, Coutinho, Origi og Solanke.

Mitt tips?
Jeg er ukuelig optimist, og har stor tro på 2.plass. Man City bør vinne dette, og jeg tror Pep har fått sine menn i sommer (det bør han virkelig). Man Utd ser óg veldig sterke ut. Arsenal og Chelsea tror jeg havner bak og fighter om 4.plassen, mens Spurs skal få slite med Topp 4 mye pga Wembley og null fornyelser. Everton nærmer seg toppen ytterligere, og både West Ham og Newcastle kan finne på å skape trøbbel for noen og enhver.

Tabelltips:
1. Man City
2. Liverpool
3. Man Utd
4. Arsenal
5. Chelsea
6. Everton
7. Spurs
8. Hammers

I CL tror jeg vi kommer oss forbi tyskerne, og så spørs det hvordan gruppa vår blir. Kommer vi oss videre fra gruppespillet tror jeg alt kan skje.

Ha en skikkelig forrykende sesong alle medsupportere!

JFT_96
JFT_96Innlegg: 22751
07.08.17 13:37

Sparer oss til fant igjen. Kommer til å være gode i perioder og ræva i perioder. Kamptips første kamp Watford - LPOOL 1-1.

1. United

2. City

3. Chelsea

4. Spurs

5. Arsenal

6. Liverpool

7. Leicester

8. Bmouth

Romlingane
RomlinganeInnlegg: 15796
07.08.17 16:17

En ikke helt ukjent debattant skrev ved forskjellige anledninger

Det var jo til alt overmål romlingene som kom draende med pengegreiene...

Romlingene påpektet at det er pengetilgangen som avgjør hvor man havner på tabellen. Dette er ikke revolusjonerende, det er slik.

Romlingene er så kynisk at han tror det kun handler om økonomi og ikke om managere.

Romlingane er jo veldig opptatt av at manageren ikke er SÅ viktig.

Romlingane, opiate (?9, han justituarisen, masianello, klaumb, du og mange andre... Han første trakk seg vel ut av dette da Klopp kom inn fornuftig nok.

De morsomste er jo klaumb, romlingane og masianello som gikk helt til det ytterpunkt å påstå at manageren ikke hadde SÅ mye å bety, derfor kunne man like gjerne fortsette med Rodgers (ja jeg vet det var i større og mindre grad og hvor romlingane var desidert verst).

Morsomt å tenke på at det er en gjeng her inne, med blant annet klaumb og romlingene, som mener det ikke er så stor forskjell på managere, f.eks. Rodgers og Klopp.

Ifølge den samme debattanten så var Rodgers en svindler, en amatør og ligaens dårligste manager, mens Klopp er en av verdens beste managere.

Rodgers' andre sesong
2. plass, 26-6-6, 101-50, 84 poeng

Klopps andre sesong
4. plass, 22-10-6, 78-42, 76 poeng

Rodgers ledet forøvrig Celtic til en historisk god sesong nå sist.

Nå vil sikkert noen si at Rodgers' andreplass var takket være Suarez, noe antall scorede mål tyder på, men det underbygger påstanden om at det er spillerne og ikke manageren det kommer an på. Noen vil sikkert si at Klopps første sesong ikke teller fordi han kom inn litt sent, ikke fikk kjøpe sine egne spillere og at det ble handlet for lite senere, men det underbygger påstanden om at det er spillerne og ikke manageren det kommer an på. Så kan sikkert noen si at Celtic vinner ligaen uansett hvem som er manager, og det er nok langt på vei riktig, noe som underbygger påstanden om at manageren ikke er så viktig som folk tror.

De fleste, inkludert meg, tror eller håper at Klopp er en bedre manager enn Rodgers, men å overgå andreplassene til Houllier, Benítez og Rodgers blir vanskelig med det laget han har til rådighet. I enkeltkamper kan selvfølgelig Leicester slå Liverpool og i enkeltsesonger kan selvfølgelig Leicester vinne ligaen, men over tid så er det økonomien som avgjør den gjennomsnittelige tabellplasseringen. Bookmakerne driver ikke veldedighet og vinner alltid i det lange løp.

Når det er sagt, så har oppkjøringen til sesongen vært så positiv at det går an å håpe på topp fire denne sesongen også. Tittelkamp tror jeg ikke noe på, fordi troppen fortsatt er for tynn og forsvaret fortsatt for dårlig til å kjempe på fire fronter med den idealistiske speedfotballen Klopp legger opp til. Tabelltips:

Manchester
Manchester
London
London
Liverpool

johwi68
johwi68Innlegg: 18867
07.08.17 17:03
Romlingane: Ifølge den samme debattanten så var Rodgers en svindler, en amatør og ligaens dårligste manager, mens Klopp er en av verdens beste managere.

Vi får håpe at denne debattanten får rett, at Klopp i år beviser for en fortreffelig manager han er, og at han faktisk feier gjennom sesongen med turboen påkoblet.

Jeg tror at Shankly og Paisley var enestående og genuine managere, og at Alex Fergusson var det samme. Jeg har et ørlite håp om at Klopp kan vise seg å være av samme materie.

Liverpool hadde ikke de beste spillerne på 70- og 80-tallet, men det beste laget. Det samme kan sies om Man Utd under Fergusson. Men, lagene var utvilsomt de beste.

At pengene har fått større og større betydning er det ikke tvil om, men romantikeren i meg tenker at det fortsatt er mulig å bygge lag, å kjøpe smart, og lede på et høyere nivå enn alle andre ledere. Hvis ikke hopper jeg av sirkuset.

KongOlav2
KongOlav2Innlegg: 35106
07.08.17 17:07
Romlingane: De fleste, inkludert meg, tror eller håper at Klopp er en bedre manager enn Rodgers, men å overgå andreplassene til Houllier, Benítez og Rodgers blir vanskelig med det laget han har til rådighet. I enkeltkamper kan selvfølgelig Leicester slå Liverpool og i enkeltsesonger kan selvfølgelig Leicester vinne ligaen, men over tid så er det økonomien som avgjør den gjennomsnittelige tabellplasseringen. Bookmakerne driver ikke veldedighet og vinner alltid i det lange løp.

Han trenger ikke overgå 2.plassen allerede denne sesongen. Det viktigste er å bygge et stabilt topp 4-lag slik at vi jevnlig er med i CL. Det ville også gitt en langt bedre plattform for å kunne utfordre jevnlig om ligagull om noen år. Et slikt stabilt lag var ikke Rodgers i nærheten av å bygge. Den troppen han etterlot seg etter 3,5 år i managerstolen så mest ut som et stabilt 6-7.plasslag. Og det var jo nettopp det man var utenom i 13/14-sesongen.

PaisleyGates
PaisleyGatesInnlegg: 11613
07.08.17 20:46
johwi68: Tabelltips:1. Man City2. Liverpool3. Man Utd4. Arsenal5. Chelsea6. Everton7. Spurs8. Hammers

Skal jeg tippe slik det ser ut i dag, så er jeg langt fra optimistisk på Liverpools vegne. I fjor karret man seg så vidt til en fjerdeplass uten spill i Europa (riktig nok med flere skader på nøkkelspillere - men det kan jo selvsagt skje igjen). Denne sesongen blir det flere kamper, og bredden i troppen er jo pr dato IKKE styrket. Ser at flere er utrolig optimistiske på vegne av våre unggutter, men kan ikke si at jeg er like optimistisk. Venstrebackproblemet skal nå være løst på bakgrunn av at Moreno plutselig har blitt en ny og bedre spiller, samt at Robertson har ankommet klubben. Det ville ikke forundre meg om Milner blir vår foretrukne venstreback denne sesongen også.

Til tipsene pr dato (dette kan selvsagt endre seg fram til 1.9):

1 Manchester City (har forsterket mest av alle, Pep kjenner nå bedre til Premier League)

2 Chelsea (fortsatt et god lag, men vil merke at de nå skal spille i Europa)

3 Manchester United (også et lag som har forsterket, + at de har en vinnerskalle av en manager)

4 Arsenal (har denne sesongen fordelen av ikke å spille i Europa)

5 Spurs (har ikke forsterket denne sesongen, men har en god manager)

6 Liverpool (Klopp er en god manager, men kan ikke lage gull av gråsten. Fortsatt for tynn tropp).

Hallogallo
HallogalloInnlegg: 10285
07.08.17 20:48
PaisleyGates: har denne sesongen fordelen av ikke å spille i Europa

Fordelen av å ikke stille med toppa lag i Europa, kanskje. Men mindre gunstig kampdag.

WaltonBreckRd
WaltonBreckRdInnlegg: 10785
07.08.17 20:50

Fantastisk tråd.

Gleder meg som en liten unge.

PaisleyGates
PaisleyGatesInnlegg: 11613
07.08.17 20:58
Hallogallo: Fordelen av å ikke stille med toppa lag i Europa, kanskje. Men mindre gunstig kampdag.

Selvsagt :-)

Corvus
CorvusInnlegg: 22234
07.08.17 22:38
KongOlav2: Han trenger ikke overgå 2.plassen allerede denne sesongen. Det viktigste er å bygge et stabilt topp 4-lag slik at vi jevnlig er med i CL. Det ville også gitt en langt bedre plattform for å kunne utfordre jevnlig om ligagull om noen år. Et slikt stabilt lag var ikke Rodgers i nærheten av å bygge. Den troppen han etterlot seg etter 3,5 år i managerstolen så mest ut som et stabilt 6-7.plasslag. Og det var jo nettopp det man var utenom i 13/14-sesongen.

Tja, Rodgers solgte Suarez sesongen etter 2 plassen. Mulig han måtte det. Kanskje fikk han ikke disse pengene til å forsterke med.

Klopp kan måtte komme til å gi slipp på Coutinho i verste fall, nok en gang lagets beste spiller. Dette mens de andre toppklubbene med unntak av Tottenham handler som gale.

Lite som tyder på noen fremtid som et stabilt topp 4-lag slik det ser ut akkurat nå.

 

KongOlav2
KongOlav2Innlegg: 35106
07.08.17 22:43
Corvus: Tja, Rodgers solgte Suarez sesongen etter 2 plassen. Mulig han måtte det. Kanskje fikk han ikke disse pengene til å forsterke med. Klopp kan måtte komme til å gi slipp på Coutinho i verste fall, nok en gang lagets beste spiller. Dette mens de andre toppklubbene med unntak av Tottenham handler som gale. Lite som tyder på noen fremtid som et stabilt topp 4-lag slik det ser ut akkurat nå.

Har større troa på at Klopp klarer det enn en som trodde at Benteke skulle være en god nok spiss for et topplag......

Corvus
CorvusInnlegg: 22234
07.08.17 22:55
KongOlav2: Har større troa på at Klopp klarer det enn en som trodde at Benteke skulle være en god nok spiss for et topplag......

Det har jeg også, men det betinger at han får styrket stallen.

Guarnere2
Guarnere2Innlegg: 3871
12.08.17 15:28

Bra jobba gutta!! Ingenting lært i sommer. Ingenting er bedre. Supert! 

Masaniello
MasanielloInnlegg: 7630
12.08.17 15:32

Mignolet - 4

TAA - 6

Matip - 5

Lovren - 6

Moreno - 5

Henderson - 5

Emre Can - 5

Wijnaldum - 5

Salah - 6

Firmino - 5

Mane - 6

Kjipt å tape på en dommerfeil, men vi gjør jo feil på feil i de situasjonene, så vi har vel så mye oss selv å takke.

Mane best i første omgang, Salah i andre. Ellers er det ikke mye å skrive hjem om.

TAA kan fortsette å ta dødballer så lenge han er inne på laget.

PaisleyGates
PaisleyGatesInnlegg: 11613
12.08.17 15:36

Merkelig kamp. Ikke lett å bli klok på. Mye negativt, men også mye positivt. Andre omgang kontrollerer man egentlig, men et drittbytte mot slutten sørger for kaos bakover, og man blir straffet.

Mignolet 3 - dårlig kamp. Bør ut for å ta 0-1, og har også flere andre dårlige involveringer.

TAA 6 - ikke så god før pause, men spiller en glimrende andreomgang. Gode dødballer, sikker defensivt (etter pause) og brukbare offensive bidrag.

Matip 5 - dårlig førsteomgang, men spiller seg opp etter pause. God i luftdueller, og har en heading i tverrliggeren.

Lovren 6 - God innsats, og har en et herlig framspill da Liverpool scorer.

Moreno 5 - Ikke patent backspill da Watford scorer sitt andre. Ujevn framover, og ikke alltid så gode involveringer defensivt.

Hendo 6 - Best på midten på en dårlig midtbanetreer før pause, men dette er langt unna den standarden man forventer. Har noen fine langpasninger.

Wijnaldum 5 - Virker helt ute av det i store deler av kampen, men har en liten periode i andre omgang som er positiv.

Can 5 - Mye negativt her også. Feilpasninger og litt tung i kroppen.

Mane 7 - God før pause, ikke så god etter. Likevel en offensiv trussel for Liverpool.

Firmino 5 - Spiller seg noe opp etter pause, men dette var traurige saker.

Salah 7 - Involvert i to mål etter pause hvor han var best. Ikke så god i første.

minuspol
minuspolInnlegg: 35258
12.08.17 15:36

En forferdelig svak kamp som til slutt blir totalt rasert av to helt umotiverte bytter.

 

Mignolet 1 - Gjør ingenting fornuftig og avslutter med et sjølmål. PLs svakeste keeper er akkurat den vitsen man vet han er. 

TAA 4 - Svak før hvilen, bedre etter. Men er ikke god nok enda.
Matip 2 - Helt Mignolet før hvilen men spiller seg litt opp. Er ikke god nok til å være førstevalg i Liverpool.
Lovren 6 - Here, there, everywhere. Men greit nok faktisk.
Moreno 4,22312233 - Han spiller jo ikke tradisjonell fotball. Det er noe avantgarde-greier det er veldig vanskelig å gi karakter på.

Wijnaldum 5 - Er forferdelig før hvilen men tar litt tak etter. Holder han ikke 90 minutter denne sesongen heller? Hvordan er det mulig egentlig.
Henderson 3 - Svake greier. Ser jo så tung, treg, ubevegelig og stiv ut at jeg får vondt sjøl. 
Emre Can 2 - Det er så utrolig mye fjas og han er så forferdelig svak defensivt.

Salah 7 - Var bra og blir bedre.
Firmino 5 - Blir veldig avgjørende, men spiller jo ræv.
Mané 7 - Er lagets viktigste, men ikke veldig god.

Origi - kommer inn.
Milner - kommer inn og er dårlig.
Gomez - kommer inn og er rævva.

Det er spotlights på spotlights på manglene i troppen. Og Klopp har mye å jobbe med. Treffer også forferdelig på de byttene man gjør. Back mot back i det 90.? Hvem faen gjør slikt?

wa11in
wa11inInnlegg: 4566
12.08.17 15:39

Mignolet mine damer og herrer. Det er bare å stålsette seg. 

Ikke videre bra av resten heller, men de fleste evner da i det minste å ha 1 eller 2 gode involveringer. Jeg teller 0 fra Mignolet. Skuddet som ender opp med å skaffe Watford den avgjørende corneren ville Courtois stått stille og holdt i fast grep. 

Og enkelte nek driver og fjaser med at dette er samme nivå som Karius holder. Det er til å dø av. Karius kunne ikke prestert like ræva om han hadde gått inn for det en gang. 

(Innlegget ble redigert 12.08.17 15:40)

Guarnere2
Guarnere2Innlegg: 3871
12.08.17 15:40

Ward er vår beste keeper. Utrolig men sant

Knaxern
KnaxernInnlegg: 38333
12.08.17 15:40

Da var det 2p tapt fordi vi har Mignolet i mål. Spent på hvor mange det ender opp med til slutt.

Shenon
ShenonInnlegg: 4210
12.08.17 15:40
wa11in: Mignolet mine damer og herrer. Det er bare å stålsette seg.

Det har vi gjort i årevis!

 

Bare å håpe at Klopp tør å hive inn Ward snarest mulig - der er det iallefall fortsatt HÅP om noe..

minuspol
minuspolInnlegg: 35258
12.08.17 15:40
wa11in: Skuddet som ender opp med den avgjørende corneren ville Courtois stått stille og holdt i fast grep.

Jeg ville gjort det. 

Det er ikke en pluss-involvering. Ingen. Null. Og antall minuser vet jeg ikke men ikke overrasket om det er tosifret.

Varenne
VarenneInnlegg: 130
12.08.17 15:41

Stinkende, bedrøvlige lillepool.

Shenon
ShenonInnlegg: 4210
12.08.17 15:42
Varenne: lillepool.

Dæven, denna har du trent på..

mcdermott
mcdermottInnlegg: 63910
12.08.17 15:43
Guarnere2: Ward er vår beste keeper. Utrolig men sant

--- Etterfulgt av Grabara.Utrolig men sant det også. Han trenger bare litt rutine.

WatchMe
WatchMeInnlegg: 6244
12.08.17 15:43

Det er helt jævlig å se oss mot lag vi bør slå. Hver gang disse lagene går fremover sitter jeg med hjertet i halsen. Uansett om det er en kontring eller mot etablert. Det finnes ikke noen form for organisering, trygghet. 

Jeg har aldri sett oss svakere defensivt enn vi er under Klopp. Det bare fungerer ikke, og jeg tror ikke VVD hadde gjort ting så sinnsykt mye bedre. Vi trenger defensivt fiber på midtbanen og fornå dekke rom etter backene.

Jeg begynner sånn smått å miste troen på at vi skal kjempe helt der oppe under Klopp.

Coutinho10
Coutinho10Innlegg: 12879
12.08.17 15:44

2. omgangen var bra, men enkelt og greit generelt ikke bra nok.

Mignolet 3 - Ikke overrasket

TAA 6 - Innvolvert i baklengsmålet og sleit litt, men ganske god ellers i kampen.

Matip 4 - Veldig dårlig. Kan mye mer. Drepte nesten kampen, men som vanlig hadde vi stang ut
Lovren 3 - Er ikke god nok.

Moreno 6 - God igjen i dag. Tapte en viktig duell som endte med scoring i mot.

Gini 4 - Dette er for dårlig
Hendo 3 - ELENDIG. Taper alt og virker tung og treig.
Can 5 - Best på midtbanen.

Salah 7 - Hvis akkurat hvorfor han ble kjøpt. Scoring og assist.
Firmino 7 - Kriger. Mål og assist. Viser hvorfor han er fansens nummer 1.
Mané 8 - Knallgod.

WaltonBreckRd
WaltonBreckRdInnlegg: 10785
12.08.17 15:47

Her stinker forsvaret, byttene til Klopp, og midtbanen i 70 minutter av kampen. Det første folk gjør er å hakke på Mignolet?? Han er ræva, møkkdårlig, men fyfaen så mange som må ta del i det søppelet vi blir servert bakover kamp etter kamp.

Det er så forbanna naivt å legge skylda på Mignolet for at vi taper to poeng i dag. Denne ligger på Klopp, etter å ha skaffet oss CL står sommeren til stryk. Vi er ikke i nærheten en gang.

Rome77
Rome77Innlegg: 9340
12.08.17 15:49

Lovren var faen ingen 3 i dag, det er ikke hans feil at det renner septikk ut av alle åpninger bak der. 

Masaniello
MasanielloInnlegg: 7630
12.08.17 15:49
Coutinho10: TAA 6 - Innvolvert i baklengsmålet

Men mest uheldig, skal sies. Vanskelig klarering å gjøre der.

Shenon
ShenonInnlegg: 4210
12.08.17 15:49
WaltonBreckRd: Her stinker forsvaret, byttene til Klopp, og midtbanen i 70 minutter av kampen. Det første folk gjør er å hakke på Mignolet?? Han er ræva, møkkdårlig, men fyfaen så mange som må ta del i det søppelet vi blir servert bakover kamp etter kamp. Det er så forbanna naivt å legge skylda på Mignolet for at vi taper to poeng i dag. Denne ligger på Klopp, etter å ha skaffet oss CL står sommeren til stryk. Vi er ikke i nærheten en gang.

Går an å ha to tanker i hodet samtidig vettu :)

 

Alt du skriver om Klopp og co stemmer jo, men så skal jo disse spillerne gjennomføre 90min +tillegg da... Og DER er Mignolet rett og slett for dårlig, og det må da være lov å kommentere selv om Klopp driter seg like mye ut?

Klikk for å gå tilbake til toppen