Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

LIVERPOOL FC 2017/18

NYTT TEMA
johwi68
johwi68Innlegg: 18638
13.09.17 21:37

Wow! Fantastisk fotball de første 45. Og noen står ekstra fram..

Jeg vil tro at Moreno-haterne begynner å tvile på sine bombastiske meninger. Spiller som eistjerne i dag, og blomstrer virkelig sammen med Mané.

Firmino er så viktig og god, og er en straffebom unna verdensklasse i dag (10'er). Ellers har vi jo blitt vant med å ha to kanter som terroriserer motstanderne. Mané og Salah er enorme i dag. 

Bak har Gomez og Matip vært sjefer, og vi er pinadø bare en midtstopper unna å kunne stille en førsteellever som kan slå hvem som helst. Lovren er grusom. Rett og slett. Må ta scoringen ene og alene på sin kappe.

Deilig å se Karius bosse feltet, samt vise at han kan bruke beina. Har et par elegante og effektive igangsettinger.

Ei tidlig scoring etter pause så kan vi virkelig kverke Sevilla, som ser mange nummer for små ut.

johwi68
johwi68Innlegg: 18638
13.09.17 22:46

Fryktelig flatterende resultat på alle måter, men sånn er det med en Tippeligaspiller i laget. At kommentatoren klarer å mene noe annet sier litt om "ekspertene" til Viasat.

Karius 7 - kan lite gjøre med målene, ellers er han skjerpet og solid. Trygg i alt han gjør

Gomez 7 - et par juniorfeil i 2.omgang, men mye pga dopa dommer og linjemann. Rødt betyr TAA i neste kamp
Matip 7 - noen merkelige treff på kula, men samtidig noe bratsethsk når han tar kula med seg framover, noe vi burde ha utnyttet bedre
Lovren 2 - gidder ikke
Moreno 8 - LB. Enorm kapasitet, og en innsats som burde ha smittet enda mer over. Sammen med Mané er vi dødelige på venstresiden. Tett opp i spillerne, kloke pasninger, og noen sugende løp

Emre Can 6 - ikke helt hans kamp i dag, og ble løpende en del imellom. Burde scoret før pause
Henderson 6 - uvanlig mange pasninger som tok tempo ut av spillet vårt (pasninger to meter lenger bak enn han pleier å sette dem), og et par skikkelig svake dueller. Men, er god før pause
Wijnaldum 7 - kriger godt, men bør nesten score i dag. Siktet bør finsiktes, så er han der han skal være

Salah 8 - enorm før pause, bra etter. Skaper utrolig mye, og er veldig god med ball i dag
Firmino 8 - helvetes straffe, men fabelaktig med ball i beina, og skaper masse
Mané 8 - fryktelig bra tidvis

Coutinho 4 - snubler i 20 minutter
Sturridge - veik og redd for dueller
Ox - skaffer oss et par cornere på noen få minutter

Sevilla - for en gjeng med fitter, med ei sjefsklyse som sjef. Dette laget bør vi banke i Spania.

Fowla
FowlaInnlegg: 28340
13.09.17 22:47
johwi68: Bak har Gomez og Matip vært sjefer, og vi er pinadø bare en midtstopper unna å kunne stille en førsteellever som kan slå hvem som helst.

Og samme førstellever, MED ny midstopper, er like kapable til å tape mot hvemsomhelst. Det oser middelmådighet av førsteelleveren fra midtbanen og bakover. 

PaisleyGates
PaisleyGatesInnlegg: 11551
13.09.17 22:49

Skuffende resultat, og samme leksa om igjen. Liverpool har ballen mest og skaper flest sjanser, men motstanderen er mer effektive. Bakover er det igjen usikkert.

Hva var det Klopp maste om på slutten? Why....? Hvorfor kjøpte jeg ikke en ny stopper i sommer, det er jo egentlig spørsmålet.

Karius 6 - Gjør for så vidt det han skal uten at han blir satt på så store prøver. Noen fine igangsettinger, men slipper inn to uten at det er så mye å gjøre med dem.

Gomez 5 - Sliter tidvis defensivt, og det er variabel kvalitet på det som skjer framover.

Lovren 4 - Bommer stygt da Sevilla tar ledelsen. Har også et par andre uheldige involveringer. Vinner også noen dueller.

Matip 6 - Brukbar kamp, og har blant annet et par gode raid. Vinner en del dueller, men har også et par episoder hvor han ikke er helt patent.

Moreno 7 - Herlig førsteomgang, hvor han er meget god offensivt. Klarer seg også brukbart defensivt, men er helt på grensen til å bli utvist.

Hendo 5 - Dårlig kamp til kapteinen å være. Han virker litt tung, og blir noen ganger overspilt på midtbanen. Alt for unøyaktig og har flere ballmiss.

Can 6 - Åpner kampen med et par ballmiss, men spiller seg opp. God i duellspillet.

Wijnaldum 7 - Best på midtbanen. Er overalt på banen i dag, ofte spillbar, og god med ball. Noen ballmiss.

Salah 7 - God med ball i beina. Har en enorm fart som setter bortelaget på prøve. Heldig med scoringen.

Firmino 7 - God førsteomgang hvor han jobber hardt, er sterk i mottak og ofte spillbar. Faller litt av etter pause, og bommer dessverre på straffe.

Mane 7 - God førsteomgang. Har et enormt rykk, og skaper mye offensivt. Faller av etter pause.

Coutinho og Sturridge bidrar dessverre ikke, mer positivt fra Ox som fikk få minutter. Kunne med fordel ha byttet tidligere.

johwi68
johwi68Innlegg: 18638
13.09.17 22:50
Fowla: Og samme førstellever, MED ny midstopper, er like kapable til å tape mot hvemsomhelst. Det oser middelmådighet av førsteelleveren fra midtbanen og bakover.

Tøv.. Det oser middelmådighet av Lovren. Det er vanskelig å spille 10 mot 11 i 90 minutter. Lovren satte nesten ikke en fot rett i dag.

milanB
milanBInnlegg: 32275
13.09.17 22:50

Den midtbanen til Liverpool.... Can,Henderson og Wijnaldum er fette  dårlig ikveld. Pluss på Lovren i tillegg så er vi der!

Fowla
FowlaInnlegg: 28340
13.09.17 22:53
johwi68: Tøv.. Det oser middelmådighet av Lovren. Det er vanskelig å spille 10 mot 11 i 90 minutter. Lovren satte nesten ikke en fot rett i dag.

Når man er god i annenhver kamp så er det middelmådig. Matip har fått fryktelig mye gratis skryt fordi han spiller med udugeligheter. Men voldsomt god er han ikke, noe som også har en sammenheng med de han spiller med. Det er farlig hver gang motstander kommer i overtall. Vi sliter fryktelig defensivt, og det blir altfor enkelt å legge skylda på Lovren selv om han spiller til terningkast 1. 

(Innlegget ble redigert 13.09.17 22:53)

WaltonBreckRd
WaltonBreckRdInnlegg: 9476
13.09.17 22:54

Same old, same old.

TheOpiate
TheOpiateInnlegg: 12945
13.09.17 22:55

Flaut å stille i CL med Lovren og Hendo

Møkkflaut rett og slett....

Hjelper heller ikke at Klopp leverer taktiske bytter og disposisjoner til terningkast 1 de siste 30 min

(Innlegget ble redigert 13.09.17 22:57)

johwi68
johwi68Innlegg: 18638
13.09.17 22:55
milanB: Den midtbanen til Liverpool.... Can,Henderson og Wijnaldum er fette  dårlig ikveld. Pluss på Lovren i tillegg så er vi der!

Jeg regner med at det har vært en fest i kamptråden.

23-5 i målsjanser (den på slutten er en halv meter offside) sier mye om kampen, og setter Firmino straffen så vil vi sfae dette inn. Før pause var midtbanen strålende, men når vi setter inn presset 10 meter lavere i 2.omgang vet vi at de er svakere. Men, det må nok Klopp ta ansvar for.

Etter at Coutinho kom inn ble det mer rot i strukturen, men dette bedrer seg mye når han kommer i kampform.

minuspol
minuspolInnlegg: 34952
13.09.17 22:56

Klarer Klopp å gjøre noe med det defensive? Ok, det er hårreisende enkeltprestasjoner men allikevel.

Karius 7 - Ser ut som en keeper i det minste. Er med i alt som skjer. Lovende.

Gomez 6 - Er litt både og. Hr et veldig potensiale, men foreløpig er det litt for uryddig
Matip 6 - Er sånn nesten på vei til å gjøre en kjemepkamp, men så blir det for mye slurv. Har litt den sjuka som flere har ved at man ikke kommer seg helt i posisjon før man her helt nødt.
Lovren 2 - Vil påstå at dette er skandaløst svakt.
Moreno 6 - Skulle jo vært utvist, blir det ikke heldigvis. Men det er problemet hans. Alt synes å gjøres i blod tåke. Hadde vært en utrolig back med litt ro.

Emre Can 2 - Se på begge målene, på det første så pirker han borti ei takling, på det andre så er han tre meter unna mannen sin mens ballen blir hentet til innkast. De tre meterne tar han altså ikke. Gidder han ikke? Håper han at det går bra? Forferdelig å se på. Så skjer det naturligvis mye etter at han ikke har gjort jobben sin og mange andre kunne hindret begge scoringene, men dette ER Emre Can defensivt. I dag er det lite som fungerer framover også.
Henderson 6 - Han blir for mye ryddegutt for min smak. Det er nok jobben hans og han gjør den bra, men det går på bekostning av det offensive. Synes også det mangler litt sting.
Wijnaldum 6 - Er så mye borte, men er veldig god når han er involvert.

Salah 7 - Er nok Liverpools beste i dag uten at det funker helt.
Firmino 7 - Straffemiss men er invovlert i mye som skapes. Synes nok han er for unøyaktig flere ganger enn godt er.
Mané 7 - Det bla da så veldig tomt etter en god 1. omgang.

Coutinho Elendig
Sturridge -Tja rakk ikke stort
Ox Kom inn

johwi68
johwi68Innlegg: 18638
13.09.17 22:56
TheOpiate: Flaut å stille i CL med Lovren og Hendo

Spesielt møkkaflaut var det når Hendo spilte vegg med Moreno. Og de returløpene han tar som er helt avgjørende før pause..

WaltonBreckRd
WaltonBreckRdInnlegg: 9476
13.09.17 22:56

^tidenes idiot

masterpool
masterpoolInnlegg: 14508
13.09.17 22:57

Jeg fatter ikke at det er så vanskelig å skjønne at når vi bytter tre av fem bak til hver kamp, så blir det kokos. Sett en keeper, sett en firer foran, og bytt en og en. Vi er midt i september, behovet for å bytte bak er ikke så stort, det ser man jo på midtbanen og i angrep, der har man knapt bytta.

-k9b_
-k9b_Innlegg: 25317
13.09.17 22:58

Mange som sliter med å skille prestasjon og resultat. Det kommer forhåpentligvis med årene. 

Men det er uhyre bekymringsverdig at lag trenger 1 sjanse til å score mot oss. Vi har nødt til å kutte sånt vås som Lovren f.eks driver med. 

Karius mellom stengene er jo et steg i riktig retning da

ElChivato
ElChivatoInnlegg: 11276
13.09.17 22:59

Tre punkter i dag

-ekstremt kostbar straffemiss, kan potensielt avgjøre hvordan gruppa ender

-dårlig kampledelse av klopp, alt av trusler blir tatt av banen og vi avslutter med Sturridge som ikke kan løpe, en snublende Coutinho som ikke har spilt skikkelig ball på en måned og Ox. Det kan jo mest sannsynlig ikke bli mål.

-jallafeil som fører til første baklengs. Lovren får fortjent mye tyn for det han gjør før 0-1, men emre can kan avverge hele situasjonen 30 sek tidligere, men velger å jogge/gå for å ta en ball og taper den. Dumme feil skjer, men det emre can gjør er et valg og det er mye verre.

milanB
milanBInnlegg: 32275
13.09.17 22:59

Coutinho var sjokkerende dårlig, forferdelig innhopp.

Fælt å se Henderson utover i kampen, helt lost.

Fowla
FowlaInnlegg: 28340
13.09.17 23:00
johwi68: Spesielt møkkaflaut var det når Hendo spilte vegg med Moreno. Og de returløpene han tar som er helt avgjørende før pause..

Han tenker kanskje på 2-2 scoringen der Hendo ikke henger med. 

TheOpiate
TheOpiateInnlegg: 12945
13.09.17 23:00
johwi68: Spesielt møkkaflaut var det når Hendo spilte vegg med Moreno. Og de returløpene han tar som er helt avgjørende før pause..

At han gjør ett par brukbare ting tar ikke bort det faktum at han slår bort ballen til gangs, stadig vekk er feilplassert og aller verst dreper alt av tempo så fort han får ballen

johwi68
johwi68Innlegg: 18638
13.09.17 23:01
ElChivato: Dumme feil skjer, men det emre can gjør er et valg og det er mye verre.

Til Emre Cans forsvar skal det sies at han bidrar med en god del ellers i dag. Lovren avklarer til motstanderne (nesten konsekvent) og slår noe hodeløst svake pasninger. I tillegg er han veik i duellene. Møkkaspiller.

 

minuspol
minuspolInnlegg: 34952
13.09.17 23:02
ElChivato: Dumme feil skjer, men det emre can gjør er et valg og det er mye verre.

Se også på innkastet før det andre målet. Der velger Emre Can og ikke faller tre meter ned for å passe på en Sevilla-spiller. Kastet går til den spilleren og vips ubalanse og kaos.

Slike ting gjør Emre Can alt alt for ofte.

minuspol
minuspolInnlegg: 34952
13.09.17 23:03
Fowla: Han tenker kanskje på 2-2 scoringen der Hendo ikke henger med.

Hendo ender opp med to spillere fordi Emre Can ikke gjør jobben sin.

johwi68
johwi68Innlegg: 18638
13.09.17 23:03
TheOpiate: At han gjør ett par brukbare ting tar ikke bort det faktum at han slår bort ballen til gangs, stadig vekk er feilplassert og aller verst dreper alt av tempo så fort han får ballen

Jeg vil se den statistikken som viser at han "slår bort ballen til gagns".. Det var andre på banen i dag som var svakere enn Hendo.

TheOpiate
TheOpiateInnlegg: 12945
13.09.17 23:06
johwi68: Jeg vil se den statistikken som viser at han "slår bort ballen til gagns".. Det var andre på banen i dag som var svakere enn Hendo.

Se kampen. Han starter vel med tre feilpasninger de første 10 min... Og det kom flere =(

Fowla
FowlaInnlegg: 28340
13.09.17 23:07
minuspol: Hendo ender opp med to spillere fordi Emre Can ikke gjør jobben sin.

Jada man kan sikkert ta med Emre også. Middels kamp av han. 

johwi68
johwi68Innlegg: 18638
13.09.17 23:07
TheOpiate: Se kampen. Han starter vel med tre feilpasninger de første 10 min... Og det kom flere =(

Jeg har da sett kampen. Kan ikke si at jeg merket meg så mange ballmiss på Henderson.

Machine_Head
Machine_HeadInnlegg: 12080
13.09.17 23:14
-k9b_: Mange som sliter med å skille prestasjon og resultat.

Jævlig irriterende, nesten like irriterende som de som mener at Ronaldo er en bedre spiller enn Messi.

Fowla
FowlaInnlegg: 28340
13.09.17 23:19
Machine_Head: Jævlig irriterende

Ingen stiller spørsmål med prestasjonen i første omgang. Den er strålende. Men det følges ikke opp i andre, og da blir det teit å hylle prestasjonen. Det er for mye middelmådighet. 

Machine_Head
Machine_HeadInnlegg: 12080
13.09.17 23:22
Fowla: og da blir det teit å hylle prestasjonen. Det er for mye middelmådighet.

Er vel ingen som sier at det vi gjør i andre omgang skal hylles akkurat, men poenget er bare at det ikke er helmørkt og same old same old osv. Det er mye positivt i dette laget, virker som at Klopp har startet å bygge fra toppen og nedover bare.

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg