Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

LIVERPOOL FC 2017/18

NYTT TEMA
McLovin
McLovinInnlegg: 11647
21.11.17 22:51

Flere spillere var helt borte, Salah, Wijnaldum, Henderson, Moreno var helt borte. Mistet ballen på de merkeligste steder, corneren til 3-3 er jo absurd å gi fra Mane. 

Overraskende bra midtforsvar og Gomez var bra. Karius er ikke noe bedre enn Mignolet, nok en gang.

 

InDeilawetrust
InDeilawetrustInnlegg: 15288
21.11.17 22:52
ElChivato: "videre" er vi? Tap mot spartak så er vi vel ute pga innbyrdes? Eller er det ren målforskjell nå? dette laget er mer enn kapabel til å tape mot spartak, også er det mest av alt rimelig irriterende at vi nå må behandle også den kampen som en toppkamp. Kunne vært veldig viktig for kampprogrammet mot jul å få brukt den uka til hvile for de viktigste, men nå kan det bli kostbart.

Skjønner ikke at folk bare regner med at vi er videre jeg heller. Det skal spilles 90 min, og hvis det laget her møter litt motgang og ikke får full uttelling på sjansene så kan det blir skummelt. Vi faller ned som en potetsekk i 2.omgang. Det er rett og slett skremmende å se på. 

InDeilawetrust
InDeilawetrustInnlegg: 15288
21.11.17 22:53
McLovin: Overraskende bra midtforsvar

Lovren var BB idag. Klavan også solid. 

Mindfulness13
Mindfulness13Innlegg: 20496
21.11.17 22:54
McLovin: Overraskende bra midtforsvar og Gomez var bra

Lovren var veldig bra synes jeg. Gomez fightet bra for det meste. Men midtbanen slet med fotrappe ,tekniske og smarte Sevilla spillere når de fikk spille sitt spill til tider. Can hjalp midtbanen når han kom inn. Trist å se Moreno falle tilbake til sitt verste - det var skrekkelig at han bør ikke spille mot Chelsea. Robertson inn der vil jeg se. 

milanB
milanBInnlegg: 32297
21.11.17 22:55

Karius 8 God kamp.

Gomez 5 Slipper til for mye på sin side.

Lovren 8 En gigant til tider.

Klavan 4 Nydelig lagt opp til 3-3, den er han sin.

Moreno 1 Herrefred... Få han vekk fra klubben. Hinsides dårlig.

Wijnaldum 3 Borte vekk som vanlig, han kan egentlig ingenting!

Henderson 4 Ok 1omg, de siste 45 er han på Poulsen-nivå. At han kan være så fraværende overrasker stort!

Coutinho 5 Greier ikke å sette sitt preg på dette.

Firmino 7 Enorm 1omg, etter hvilen så dær...

Salah 5 Fant ikke ut av dette ikveld dessverre.

Can Ok innhopp

Milner Bedre enn Moreno....

johwi68
johwi68Innlegg: 18680
21.11.17 22:57

Faen det er mange kjerringer blant LFC-supporterne her på VGD. Ikke rart andre lags supportere maser om den mest talentløse gjengen...

Vi spiller en overjordisk bra 1.omgang, og en ræva 2.omgang, men poenget vi måtte ha er aldri truet. Ikke et sekund. At vi svir tre gigantsjanser etter hvilen er sånn som skjer, og at Sevilla får blod på tann av supporternes herjinger er langt innafor. At vi ikke gikk ut med de rette spillerne til 2.omgang når Klopp tydeligvis hadde bestemt seg for at vi skulle legge oss bakpå er en annen sak.

De spillerne vi brukte er kun verdensklasse når vi presser som ville dyr på motstandernes banehalvdeler. Noen defensivt anlagte kraftkarer som kan vente ut motstanderne er de såvisst ikke.

Men, vi er ubeseiret i CL, og skal møte et latterlig svakt russisk lag om to uker. De som så kampen de spilte i dag mot Maribor vet hva jeg snakker om. Og, European nights på Anfield er alltid magiske. 

 

masterpool
masterpoolInnlegg: 14637
21.11.17 22:57

Vi trenger en ny keeper, det fikk vi igjen konstantert idag. Så trenger vi en ledertype på stopperplassen, og en ledertype sentralt på midten. Hendo er ikke god nok i den rollen, få han tilbake som indreløper...

McLovin
McLovinInnlegg: 11647
21.11.17 22:59

Naturligvis er det ikke estlenderens feil at det blir 3-3. Han header unna fra første stolpe, at ingen evner å presse en fyr som får ta ned ballen på to touch og sette den bak en keeper som nærmest hopper bort fra ballen er ikke på Klavans kappe.

 

PaisleyGates
PaisleyGatesInnlegg: 11558
21.11.17 22:59

Ganske typisk Liverpool, fra himmel til helvete i samme kamp. En glimrende første omgang blir etterfulgt av omgang hvor et stresset Liverpool gikk fullstendig opp i limingen. Det så ut som Klopp hadde gjort nok med justeringene hvor Milner og Can kom inn, men det holdt dessverre ikke. Trekløveret foran så dessuten ut til å ha løpt seg litt tomme i første omgang. Det ser ut til å klikke for Moreno hver gang han møter sine gamle lagkamerater. Trøsten får være at Liverpool fortsatt at dette i egne hender.

Karius 7 - Ikke hans feil at Liverpool slipper inn tre, og har en god redning i den første omgangen.

Gomez 6 - Stort sett greit defensivt før pause, sliter noe mer etter uten at det er helt katastrofalt. Kan være mer synlig framover.

Lovren 9 - Det beste jeg har sett av Lovren. Helt nydelig bestemt, leser spillet og bryter foran. Taper vel ikke en eneste duell. Liverpools beste.

Klavan 7 - Spiller en meget god kamp lenge, men er den som header ut i farlig område da Sevilla gjør 3-3, og virker litt mer stresset mot slutten.

Moreno 4 - Er jo hans feil at Sevilla snur kampen. Er for ivrig i noen situasjoner, og det blir jo bare surr utover i andre omgang. Spiller fram Mane når Liverpool gjør 3-0.

Henderson 8 - Meget god i første omgang hvor han styrer spillet, vinner dueller og spiller gode pasninger. Litt mer rusk etter pause, hvor Liverpool etter hvert mister grepet på midten.

Wijnaldum 7 - God i første omgang. Bevegelsene sitter, bidrar til kombinasjonsspill og er god i press. Etter pause blir han løpende mye mellom.

Coutinho 7 - Tidvis bidrar han med herlige offensive detaljer før pause, blant annet noen fantastiske pasninger. Faller også litt bort etter pause.

Salah 6 - Ikke spesielt god i dag. Får lite ut av det når han blir frispilt og er også negativt involvert defensivt ved et par anledninger.

Mane 8 - En herlig heading, og er veldig god sammen med de andre to på topp før pause. Jobber også godt defensivt.

Firmino 9 - Helt konge før pause med mål og assist. Ble vanskelig å gjøre seg like bemerket i andre omgang da Sevilla tok fullstendig over.

Milner og Can skaper litt mer defensiv trygghet når de blir byttet inn på et tidspunkt hvor det virkelig kokte for Liverpool bakover.

Klopp: et mesterstykke av en førsteomgang, men som ofte før holder det ikke helt inn. Det skal være mulig å kontrollere inn en 3-0 ledelse, selv mot en god motstander som Sevilla.

masterpool
masterpoolInnlegg: 14637
21.11.17 23:00

Man kan si hva man vil Johwi, det å score tre mål i CL er bra uansett. Det å slippe inn tre mål i CL, er ditto dårlig uansett. Man vinner veldig sjeldent bortekamper når man slipper inn 3 mål.

Første omgang var bra, men etter pause er det mørkt, veldig mørkt. Du finner ikke en eneste spiller, kanskje bortsett fra Lovren, som faktisk står frem i andre omgang, som går i krigen og går foran,

(Innlegget ble redigert 21.11.17 23:01)

Magnific
MagnificInnlegg: 12171
21.11.17 23:02

Karius - 5  En god redning i første, ellers på lite og ingenting. Forjævlig å se ham spille ut ballen så tidlig som mulig i perioden vi var under massivt press.

Gomez - 5  Klarer seg egentlig bra, men får fryktelig lite hjelp fra Salah slik at han ser dårligere ut. 

Lovren - 7  Var stor idag Lovren, taklet, headet og kriget i stor stil.

Klavan - 6  Bra prestasjon, synes han var kjølig og god i perioden der vi tok tak i kampen igjen og fikk roet ned Sevilla presset.

Moreno - 2 Oioioi, katastrofe.  Så mye dårlig at jeg kunne skrevet en stil om de snaue 20 minuttene han spilte i andre omgang.

Henderson - 4  Første omgangen var bra, men i andre omgang ble forsøkene hans på press spilt av og han løp vel på etterskudd hele omgangen.  Ikke akkurat det man vil se av kapteinen når det butter imot..

Wijnaldum - 5 Gjør som vanlig en decent jobb, ikke en du ser for mye men han gjør jobben.

Coutinho - 5  Var ikke særlig delaktig i spillet idag, totalt avkledd i sin midtbanerolle i andre omgang.  Byttet kunne ikke komme fort nok.

Mane - 7 Strålende begge veier.

Firmino - 8  Totaldominerte kampen i første, kriget og sloss ensom på topp i andre omgang så lenge kreftene holdt. 

Salah - 5  Ikke så mye involvert idag Salah, andre omgang er ikke noe for han.  Veldig veik og svak defensivt, burde vært byttet før med OX imo.

Can - 7  Kom inn med fysikken sin og tok for seg i stor stil og midtbanen var som ny etter han kom inn.

Milner - 7  Til tross for at han har spilt lite back, er han bedre skolert og en bedre forsvarsspiller enn Moreno. Stort sett kontroll på siden og holder hodet kjølig. 

En kamp vi har total kontroll på og bare skal spille ut etter en noe flatterende 3-0 ledelse til pause.  Dessverre faller vi totalt sammen, dette var som EL finalen all over again.  Laget fremstår som en gjeng 16 åringer som aldri har vært i denne situasjonen før, de spiller bort ballen, det florer av feil og elendige valg.   Det er så skuffende at de aldri lærer.

(Innlegget ble redigert 21.11.17 23:06)

MadBum
MadBumInnlegg: 7673
21.11.17 23:02
johwi68: Dette kan fort bli skikkelig stygt for spanjolene,

Vel

minuspol
minuspolInnlegg: 35146
21.11.17 23:03

Karius 8 - Burde vært matchvinner i dag men det fucker endel andre opp.

Gomez 3 - Var til og med svak da Liverpool bar gode. Håpløs kamp.

Lovren 6 - Helt ok.

Klavan 5 - nesten på Lovren-nivå.

Moreno 4 - Fryktelig svak etter hvilen.

Wijnaldum 4 - Bidrar med fint lite.

Henderson 5 - Er god de første 45, men er fremdeles ikke og kommer aldri til å bli den spilleren som kan ligge dypt som et skjold foran stopperne. Han må gjøre den jobben der han gjorde den mot Soton.

Coutinho 6 - Blir for lite.

Salah 6 - Som med Coutinho. Får nok litt for mye defensivt ansvar, og han er ikke veldig god der.

Firmino 8 - Scorer to og er bra i 80 minutter. Da er det tomt.

Mané 6 - Gør tom fortere enn Firmino. Burde vært tatt av da Coutinho går av.

Emre Can - Et helt greit innhopp, men ikke mer.

Milner - Tja, han var ikke Moreno men det var vel alt.

Oxlade-Chamberlain - kom inn.

Mindfulness13
Mindfulness13Innlegg: 20496
21.11.17 23:03
masterpool: Du finner ikke en eneste spiller, kanskje bortsett fra Lovren, som faktisk står frem i andre omgang, som går i krigen og går foran,

Det var vel å ta hardt i da. Can,Milner,Gomez,Lovren,Klavan blant annet kriget bra da. Can og Milner gav oss noe når de kom inn som gjorde at vi fikk mer kontroll og tak i kampen. Men vi klarer ikke å få inn 4-2 når vi burde ha gjort det og som i hjemmekampen hvor vi burde ha ledet 3-1 så roter vi bort et straffe der. Og Sevilla kommer inn i kampen 2-2. Det samme i dag. Det er klart det er noe mentalt også samt kvalitet. 

(Innlegget ble redigert 21.11.17 23:03)

masterpool
masterpoolInnlegg: 14637
21.11.17 23:12

Selv om enkeltspillere alene ikke var svakere enn andre, og ikke nødvendigvis gjør noen feil, så ville vi trolig med bedre spillere holdt dette inn.

En bedre keeper enn Karius og Mignolet, ville trolig ha reddet denne seieren. En bedre midtstopper ville ha tatt mer tak i laget, det samme kan sies om en leder på defensiv midtbane. En mer defensiv og rutinert venstreback kunne også vært av stor betydning.

johwi68
johwi68Innlegg: 18680
21.11.17 23:19
masterpool: Første omgang var bra, men etter pause er det mørkt, veldig mørkt. Du finner ikke en eneste spiller, kanskje bortsett fra Lovren, som faktisk står frem i andre omgang, som går i krigen og går foran,

1.omgang var enestående, langt, langt mer enn bra. Hvis 2.omgang var mørk, veldig mørk.

Lovren var god i dag, men samtidig så har vi et forsvar som må ta en del av skylda for den svake 2.omgangen. De sluttet å spille de kloke pasningene, de begynte å stresse, og de tok ikke de løpene som kom. Samtidig satte de ei bra linje. En veldig rar kamp.

Det som uansett er klokkeklart, og det som burde være fokus, er at vi tar et poeng og aldri er truet med tanke på å tape kampen. Så får Klopp og hans mannskap ta dette som nok en lærepenge. Det vil etter all sannsynlighet føre til læring og et bedre lag på sikt.

Jeg synes óg at de offensive spillerne får for mye "slækk" i dag. Etter hvilen bør vi score et mål eller to på de sjansene vi får, men dårlige avslutninger og slurv gjør at vi ikke avgjør kampen. 4-2 hadde tatt lufta ut av Sevilla.

Allikevel, jeg er fornøyd med resultatet, selv om vi taper to poeng på overtid. Jeg kan ikke på noen som helst måte se at vi kan unngå å slå Spartak Moskva på Anfield.

PaisleyGates
PaisleyGatesInnlegg: 11558
21.11.17 23:20
masterpool: En bedre keeper enn Karius og Mignolet, ville trolig ha reddet denne seieren.

Den skjønner jeg ikke. Hva kan Karius gjøre annerledes? En annen back enn Moreno hadde muligens gjort forskjell.

marco2007
marco2007Innlegg: 9421
21.11.17 23:24

Kaster seg faktisk vekk fra ballen på tredje målet. Løper etter ballen på mål nummer to.

masterpool
masterpoolInnlegg: 14637
21.11.17 23:29

Karius gjør ingen tabber, og er ikke grunnen til at vi ikke vinner, men en god keeper forhindrer poengtap idag. Det er samme regla om det er Karius eller Mignolet, de trenger ikke nødvendigvis å gjøre noen feil, men de gir liksom aldri noe ekstra heller. Det er og blir middelmådig.

masterpool
masterpoolInnlegg: 14637
21.11.17 23:32

Johwi: Isolert sett er et poeng borte mot Sevilla helt godkjent. Og vi har kontroll på avansementet, så isolert sett på situasjonen i gruppa, så er det et Ok resultat.

med seier hadde vi allerede vært gruppevinner.

Jeg er ikke fornøyd med resultatet, da man rett og slett ikke skal kunne gi fra seg en slik ledelse. På forhånd hadde ett poeng i Sevilla vært godkjent.

marco2007
marco2007Innlegg: 9421
21.11.17 23:32

Spot on masterpool

Legendag_
Legendag_Innlegg: 5564
21.11.17 23:34

I det store og hele har resultatet liten betydning, men det er bekymringsverdig og kjipt at man for tredje gang på kort tid rakner mot Sevilla i 2. omgang og det på en måte som har alt med hvor svake man er til å forsvare en ledelse under press og lite med hvor gode Sevilla er. Det er også selvsagt kjipt at det skjer mot et såpass usympatisk møkkalag som Sevilla er, men man har masse å lære av deres kynisme. 

Ingen kynisme, gir bort billige og unødvendige frispark i farlig posisjon, veike i egen boks på dødballer/innlegg og ingen sittende midtbanespiller som kan styre tempoet, det er en smørje som blir en oppskrift på å tape ledelser i fotballkamper. 

Knaxern
KnaxernInnlegg: 37208
22.11.17 00:14

Ganske flaut å gi bort poeng mot dette Sevilla-laget her. Et lag man egentlig skulle slått med 5-6 mål.

TheOpiate
TheOpiateInnlegg: 13037
22.11.17 06:52

Om dette stemmer kan jeg ikke bekrefte, men i følge en statsprofil på twitter så vant ikke Hendo en eneste takling i går, og gikk ikke i en eneste hodeduell. Med tanke på den andreomgangen vi hadde så er det ganske oppsiktsvekkende...

Lfkepet
LfkepetInnlegg: 647
22.11.17 06:57
PaisleyGates: Henderson 8 - Meget god i første omgang hvor han styrer spillet, vinner dueller og spiller gode pasninger. Litt mer rusk etter pause, hvor Liverpool etter hvert mister grepet på midten.

Henderson hadde en pasningsprosent på 55, han vant ikke en eneste takling i løpet av matchen, han gikk ikke opp i en eneste hodeduell, og ingen spiller på banen lagde flere frispark enn han..og du gir han 8?

TheOpiate
TheOpiateInnlegg: 13037
22.11.17 07:05
Lfkepet: Henderson hadde en pasningsprosent på 55, han vant ikke en eneste takling i løpet av matchen, han gikk ikke opp i en eneste hodeduell, og ingen spiller på banen lagde flere frispark enn han..og du gir han 8?

Dette er katastrofetall hvis de stemmer. Ikke bare for en sentral midtbanespiller, men også for en kaptein i en kamp hvor vi sårt trenger en som går foran

TheOpiate
TheOpiateInnlegg: 13037
22.11.17 07:17

Har vi gått fra Captain Fantastic til Captain Invisible?

Mindfulness13
Mindfulness13Innlegg: 20496
22.11.17 07:24
Lfkepet: Henderson hadde en pasningsprosent på 55, han vant ikke en eneste takling i løpet av matchen, han gikk ikke opp i en eneste hodeduell, og ingen spiller på banen lagde flere frispark enn han..og du gir han 8?

Sevilla kom seg lett gjennom sentralt hos oss til tider med kjapp,presist veggspill og Banega var til tider meget bra. Han var vel involvert i mye av deres angrepsspill og mål samt sjanser. I tillegg redder han med enorm sklitakling hvor Can skal bare bredside ballen over til Mane,som har åpent mål så og si på stillingen 3-2 i 2 omgang. Det var jo kampens store redning. Henderson og Wijnaldum mye løpende i mellom i perioder samt Coutinho ikke har noe særlig defensive fibre. Can bidrar med at midtbanen ser mer balansert ut i 2omgangen. 

En av de store skuffelsene igår var Salah - måtte vel komme en nedtur etter så mye oppturer for han. Jeg skjønner ikke hvordan han kunne nøle så mye da han får ballen sentralt like utenfor 16 meteren på stillingen 2-3 til oss og det er bare å skyte i steget så må han ta en berøring ekstra og så skyter utenfor via en forsvarsspiller. Med ekstra marginer i 1omgang så burde han vel ha gitt oss 4-0....men du verden han er involvert i sjanser og sånt med sin tilstedeværende. Og en må regne med at han ikke kan score i hver kamp. 

Objektivt sett så er 3-0 til oss i 1omgang flatterende. Sevilla burde jo ha scoret 1-2 mål og vi var ute på gyngende grunn en periode der de hadde 3 store sjanser hvor Karius klarer å slå ballen i stolpen blant annet. Da ble vi skikkelig utspilt og de første 15 minutter av 2omgangen var vi så ekstremt på hælene at det var som å si uefa-cup finalen 2omgangen mellom lagene i reprise. 

Hva gjør Klopp på lørdag - vraker han Moreno? Han har vært for det meste solid hittil i sesongen. Han vil vel se hvordan han responderer på trening og sånt. Robertson kan få muligheten,men jeg tror vi vil se et svært likt lag som i dag. Tror Can kan være god å ha i krigen mot Chelsea - han bør inn for Hendo eller Wijnaldum. 

(Innlegget ble redigert 22.11.17 07:32)

minuspol
minuspolInnlegg: 35146
22.11.17 08:21
TheOpiate: Har vi gått fra Captain Fantastic til Captain Invisible?

Det er i så fall fra Soton-kampen til i går. Var veldig svak etter hvilen i går, veldig svak.

-k9b_
-k9b_Innlegg: 25574
22.11.17 08:44

3-3 er jo egentlig et greit resultat borte mot Sevilla, som i alle fall jeg ville tatt før kampstart igår. Måten det skjer på er mer irriterende.

Henderson var seriøst ikke ok i andre omgangen igår og så ut som om han spilte med skade. Det skal ikke være så stor forskjell fra kamp til kamp. 

På første målet til Sevilla så er jo ikke Moreno på noen måte fantastisk, men er ikke det mer en systemfeil da? Altså han dekker sin sone, og så kommer det Ben Yedder løpende bakfra og har alle fordeler, finnes det noen måte han kan vinne den duellen? 

3-2 er Moreno mot Sevilla slik han pleier, og så blir han tatt av. 

Synd å se Karius slippe inn 3 mål i en kamp han egentlig redder oss i. Gjør 3 fantastiske redninger og kan ikke gjøre mye med målene. selv om Mignolet sikkert er bedre på straffer.

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg