Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

LIVERPOOL FC 2017/18

NYTT TEMA
Mortirolo
MortiroloInnlegg: 11186
25.04.18 12:32

Nei det syntes jeg så absolutt ikke. Jeg påpeker fakta. 

Rexwiller
RexwillerInnlegg: 9290
25.04.18 12:35
SpeedyTorres: Er jo helt latterlig at det ikke gjøres noe.

Ikke tilfeldig at det kun skjer når det er engelske lag som kommer på besøk. Vi vet alle hvor ufyselige fulle engelskmenn på tur kan være. Ikke at det forsvarer det, men det kan forklare det.

Mortirolo
MortiroloInnlegg: 11186
25.04.18 12:36

Ja det er jo så mange Unitedsupportere som er saklige og objektive når det kommer til Liverpool. Jeg sier bare at dere haadde vært faen så på om dette var motsatt. Nekter du virkelig for det?? Fokuset dere hadde i kastingen mot Citybussen bare underbygger mitt poeng. Du fornekter jo det åpenlyse og det skyldes jo også et hat fra Unitedsupportere mot Liverpool. 

(Innlegget ble redigert 25.04.18 12:40)

Mirage
MirageInnlegg: 21194
25.04.18 12:40
Mortirolo: Ja det er jo så mange Unitedsupportere som er saklige og objektive når det kommer til Liverpool. Jeg sier bare at dere haadde vært faen så på om dette var motsatt. Nekter du virkelig for det?? Jeg er på høyde med deg omtrent vil jeg si.

Jeg skjønner bare ikke hvorfor du skal dra United-fans inn i det her. Ja, mange av de har på seg United-glass når de ser Liverpool-fans som gjør dumme ting, men det betyr jo ikke at de støtter sånt som det her. Og la oss virkelig ikke dra alt og alle inn under samme kam her, det blir bare for dumt.

Kan vi heller bare fokusere på det reelle problemet her, som er ultra-seksjonen til AS Roma? De fleste av fansen deres klarer sikkert å oppføre seg fint, men det er en urovekkende trend med hendelser hvor ultraene er involvert. Politiet i Roma er virkelig nødt til å være på vakt neste uke.

masterpool
masterpoolInnlegg: 15938
25.04.18 12:43
-k9b_: Det er ikke svakt.  Du vet at det finnes nyanser? Å slippe inn på nærmeste på et skudd fra 20 meter er svakt, å slippe inn på nærmeste på et skudd fra 6 meter er ikke svakt. Er vinkelen skarp så er det svakt, er vinkelen ikke skarpt så er det mindre skarpt.  Og så videre. Lær deg å se nyanser, så blir det et veldig mye bedre debattklima her inne. Da kan du kanskje forstå hvorfor noen mener at et skudd Mignolet slipper inn på nærmeste er svakt, mens Karius kan slippe inn det fra Dzeko på nærmeste uten å få kritikk.

Du hadde kanskje hatt en sak her, hvis det hadde vært kun Mignolet, men alle er overraskende enige om de aller fleste keeperfeil, som gjøres av alle andre keepere, enn Karius. Da er det ALT annet som skal tas i betraktning, HELE TIDEN.

Det er null problemer å snakke om nyanser, jeg skjønner bare ikke hvorfor dette KUN skal gjelde Karius.

Vi er enige når Mignolet gjorde tabber, når Lloris gjør feil, at Cech er over middagshøyden, når De Gea gjør feil osv.

Når Karius gjør feil, da er det ikke grenser for unnskyldninger. Jeg syns det er vanvittig rart, at alle andre gjør tabber, og det er mer eller mindre unison enighet, men når det er snakk om Karius, da må vi ta i betraktning alt mellom himmel og jord. Skulle tro nyanser gjaldt de andre keeperne i PL, men det gjør det jo tydeligvis ikke.

GreySerpent
GreySerpentInnlegg: 16088
25.04.18 12:44
Mortirolo: Ja det er jo så mange Unitedsupportere som er saklige og objektive når det kommer til Liverpool. Jeg sier bare at dere haadde vært faen så på om dette var motsatt. Nekter du virkelig for det?? Jeg er på høyde med deg omtrent vil jeg si.

Det er en stund siden jeg plasserte deg, så dette er ikke overraskende i det hele tatt. Her har Liverpool sannsynligvis spilt seg til finale i CL, og du velger å sette et hatefullt fokus mot United's supportere, for noe Roma's supportere har gjort.

GreySerpent
GreySerpentInnlegg: 16088
25.04.18 12:46
Mortirolo: Jeg påpeker fakta.

Er du Benitez? 

Mortirolo
MortiroloInnlegg: 11186
25.04.18 12:47

Så politisk korrekt. Jeg bare påpeker det åpenlyse. Jeg sier heller ikke at de støtter det om de fortier det så ikke legg ord i min munn. 

Jeg bare sier at faen så engasjert de var i busskastingen og så jævlig stille de er nå,og hadde det vært motsatt hadde de vært jævelig aktive. 

Jeg diskuterer ikke vold i fotballen,det er det lite vi på vgd uansett får gjort noe med. Det er et problem og vil være et problem i lang tid. Vanskelig å eliminere dette helt. Politiet var nok veldig godt forberedt i går. 

Mortirolo
MortiroloInnlegg: 11186
25.04.18 12:50

Nei jeg har storkost meg siden i går. At jeg i noen innlegg retter en pekefinger mot United sine supportere er da ikke merkelig. Går utifra du også er enige i de spørsmål jeg har stilt siden du ikke svarer på de. Den som tier samtykker. 

GreySerpent
GreySerpentInnlegg: 16088
25.04.18 12:51

1 time etter at en Poosupporter nevnte dette for første gang, har saken nesten falt ut av hele nyhetsbildet. 

Mortirolo
MortiroloInnlegg: 11186
25.04.18 12:52

Nei jeg er Lukaku som i går sa next year..... Noe jeg plukket opp på gata i min tid i Liverpool by. 

GreySerpent
GreySerpentInnlegg: 16088
25.04.18 12:54
Mortirolo: Nei jeg har storkost meg siden i går. At jeg i noen innlegg retter en pekefinger mot United sine supportere er da ikke merkelig. Går utifra du også er enige i de spørsmål jeg har stilt siden du ikke svarer på de. Den som tier samtykker.

Nydelig hersketeknikk. Tror du folk tar deg seriøst når du velger en slik tilnærming? Jeg gjør det ikke. Og har jeg tiet? Du leser tydeligvis ikke alt. 

-k9b_
-k9b_Innlegg: 26413
25.04.18 12:58
masterpool: Du hadde kanskje hatt en sak her, hvis det hadde vært kun Mignolet, men alle er overraskende enige om de aller fleste keeperfeil, som gjøres av alle andre keepere, enn Karius. Da er det ALT annet som skal tas i betraktning, HELE TIDEN. Det er null problemer å snakke om nyanser, jeg skjønner bare ikke hvorfor dette KUN skal gjelde Karius. Vi er enige når Mignolet gjorde tabber, når Lloris gjør feil, at Cech er over middagshøyden, når De Gea gjør feil osv. Når Karius gjør feil, da er det ikke grenser for unnskyldninger. Jeg syns det er vanvittig rart, at alle andre gjør tabber, og det er mer eller mindre unison enighet, men når det er snakk om Karius, da må vi ta i betraktning alt mellom himmel og jord. Skulle tro nyanser gjaldt de andre keeperne i PL, men det gjør det jo tydeligvis ikke.

Du kan enten diskutere med meg, eller med det du kaller "alle". 

Det er bare stråmannsdiskusjon det du holder på med her. Finn et eksempel i stedet for å finne på en fiktig fiende.

(Innlegget ble redigert 25.04.18 12:59)

May25
May25Innlegg: 2320
25.04.18 13:08
masterpool: det er jo ikke akkurat første gang Karius slipper inn på første stolpe heller.

Og du nevner i fleng? 

ybuddy
ybuddyInnlegg: 388
25.04.18 13:12

Er jo forsåvidt sykt i det hele tatt i nevne 5-1 målet til Roma som en keepertappe. For det første er det en veldig bra ball dzeko mottar, perfekt nedtak, og perfekt avslutning. Litt sløvt av lovren, men noen ganger blir det bare mål. Vil de som mener pool trenger ny keeper fremdeles ha allison til 70 millioner pund? 

Knaxern
KnaxernInnlegg: 40167
25.04.18 13:19
ybuddy: Vil de som mener pool trenger ny keeper fremdeles ha allison til 70 millioner pund?

Jeg skjønner ingenting av de som sier at Karius var bedre enn Alisson i går.

Begge to hadde hver sin svake involvering. Karius som tar en Mignolet, mens Alisson mister ballen den ene gangen i feltet. Ellers var de like gode/svake. Synes dog at distribusjonen til Alisson var på et helt annet nivå.

Roma hadde ikke sluppet inn mindre i går med Karius i mål.

minuspol
minuspolInnlegg: 35660
25.04.18 13:19
masterpool: TAKK, her skriver du rett ut det jeg påpeker, Karius gjør ingenting galt, Mignolet får kritikk. Der har du hele sakens kjerne.

Det er veldig fint om du når har klarlagt at du mener at Karius ikke gjorde noe galt på scoringen til Dzeko. Da er det litt håp for deg.

Mignolet hadde heller ikke fått kritikk for den. 

minuspol
minuspolInnlegg: 35660
25.04.18 13:23
masterpool: Når Karius gjør feil, da er det ikke grenser for unnskyldninger. Jeg syns det er vanvittig rart, at alle andre gjør tabber, og det er mer eller mindre unison enighet, men når det er snakk om Karius, da må vi ta i betraktning alt mellom himmel og jord. Skulle tro nyanser gjaldt de andre keeperne i PL, men det gjør det jo tydeligvis ikke.

For noe tull. Målet fra Dzeko i går var ingen tabbe av Karius. Det er "alle" enige om. Den lurvete inngrepenen på skuddet som treffer tverra er "alle" enige om var for svak.

Du konstruerer noe som ikke finnes.

minuspol
minuspolInnlegg: 35660
25.04.18 13:24
ybuddy: te er det en veldig bra ball dzeko mottar, perfekt nedtak, og perfekt avslutning. Litt sløvt av lovren, men noen ganger blir det bare mål. Vil de som mener pool trenger ny keeper fremdeles ha allison til 70 millioner pund?

Det er ikke LITT sløvt av Lovren å følge Dzeko inn fem meter bak alle andre forsvarere. Det er ubeskrivelig svakt. Lar Lovren Dzeko gå i offside er det der ingenting.

Den Allisson vi så i går er ikke verdt £7mill engang. 

(Innlegget ble redigert 25.04.18 13:25)

KongOlav2
KongOlav2Innlegg: 36455
25.04.18 13:26

Jeg skjønner rett og slett ikke at man nærmest utelukkende sitter og diskuterer Karius etter hver kamp når man ser Lovren gjør tabber som både mot WBA og Roma.......

Machine_Head
Machine_HeadInnlegg: 12881
25.04.18 13:28

MEN HAR VI DISKUTERT KEEPERE NOK DA? 

minuspol
minuspolInnlegg: 35660
25.04.18 13:28
Machine_Head: MEN HAR VI DISKUTERT KEEPERE NOK DA?

Nei.

Sjefan
SjefanInnlegg: 13771
25.04.18 13:40

Fasit på Karius opptreden i går: Da Lovren tabber seg ut og Dzeko får dempet ballen på brystet har Karius én arbeidsoppgave - komme seg så tett Dzeko som mulig før avslutningen for å minimere Dzekos avslutningsmuligheter. Jeg noterer meg at Karius får kritikk for "å gjøre utslag" i det Dzeko avslutter. Dette er naturligvis den riktige måten å gjøre det på - og blir gjort på samme måte av de beste keeperne i verden. Om noen mener situasjonen burde løses på en annen måte vil jeg gjerne høre den begrunnelsen. 

Vinkelen til Dzeko finnes ikke spiss og det er ikke fysisk mulig for Karius å ha "kontroll" på nærmeste stolpe uten å etterlate så store rom i motsatt hjørne at Dzeko kan pisse den inn. Det er derfor totalt urimelig, for ikke å si feil, å trekke Karius for et slikt mål. Mot City slapp han inn et mål i nærmeste hjørne - og der fikk han også rettmessig kritikk fordi omstendighetene var totalt annerledes. I går? Tabber seg ut i første omgang, men målene? Selvfølgelig ikke noe å trekke der.

Ellers litt forundret over at Allison får en del kritikk. Virker trygg i mye av det han foretar seg, bra med beina og et par viktige redninger. Målene er det nok ikke mye å gjøre med. 

(Innlegget ble redigert 25.04.18 13:41)

Knaxern
KnaxernInnlegg: 40167
25.04.18 13:47
Sjefan: Ellers litt forundret over at Allison får en del kritikk. Virker trygg i mye av det han foretar seg, bra med beina og et par viktige redninger. Målene er det nok ikke mye å gjøre med.

Rett og slett en agenda.

Tullete å gi Karius kritikk for 5-1 scoringen, men like tullete å påstå at Alisson sto en dårlig kamp.

Han hadde kun én dårlig involvering hele kampen, og den var ikke noe svakere enn det Karius vartet opp med på langskuddet til Kolarov.

Ellers er jeg helt enig med deg i resten av innlegget.

(Innlegget ble redigert 25.04.18 13:49)

minuspol
minuspolInnlegg: 35660
25.04.18 13:47
Sjefan: Fasit på Karius opptreden i går: Da Lovren tabber seg ut og Dzeko får dempet ballen på brystet har Karius én arbeidsoppgave - komme seg så tett Dzeko som mulig før avslutningen for å minimere Dzekos avslutningsmuligheter. Jeg noterer meg at Karius får kritikk for "å gjøre utslag" i det Dzeko avslutter. Dette er naturligvis den riktige måten å gjøre det på - og blir gjort på samme måte av de beste keeperne i verden. Om noen mener situasjonen burde løses på en annen måte vil jeg gjerne høre den begrunnelsen.  Vinkelen til Dzeko finnes ikke spiss og det er ikke fysisk mulig for Karius å ha "kontroll" på nærmeste stolpe uten å etterlate så store rom i motsatt hjørne at Dzeko kan pisse den inn. Det er derfor totalt urimelig, for ikke å si feil, å trekke Karius for et slikt mål. Mot City slapp han inn et mål i nærmeste hjørne - og der fikk han også rettmessig kritikk fordi omstendighetene var totalt annerledes. I går? Tabber seg ut i første omgang, men målene? Selvfølgelig ikke noe å trekke der.

Fasit.

klaumb
klaumbInnlegg: 5860
25.04.18 13:50
masterpool: det er jo ikke akkurat første gang Karius slipper inn på første stolpe heller.

Det er ikke første, eller siste gang Dzeko scorer i det nærmeste hjørnet heller. Han er en smart avslutter som gjerne avslutter der keeperen ikke forventer at skuddet skal komme. Ser man på målene hans fra forrige sesong, så ser man at det er en flertall av de som settes i akkurat det samme hjørnet fra lignende posisjoner. Og i flere av situasjonene står keeper på feil bein, eller ligger i full strekk mot det lengste hjørnet "alle" forventer avslutning fordi de fleste ordinære avslutter ofte lar seg lure av keeper til å legge den i hjørnet med mest plass, men som keeper har best rekkevidde i. 

(Innlegget ble redigert 25.04.18 13:52)

wig1
wig1Innlegg: 3017
25.04.18 14:09
Mortirolo: Jeg bare sier at faen så engasjert de var i busskastingen og så jævlig stille de er nå,og hadde det vært motsatt hadde de vært jævelig aktive.

Ifølge din logikk, gjelder jo dette også om noe skjer United sin vei. Det du egentlig påpeker her er hvor hyklerske folk er. Jeg vet jeg har sagt det før, men du må være noe av mest trangsynte jeg har vært i kontakt med. Du evner ikke å ha noe som ligner på gangsyn når du kommenterer noe som har med Man Utd eller deres supportere å gjøre.

Til saken om den supporteren: Det er helt forbanna jævlig tragisk at slik fortsatt forekommer. Etter hva jeg har lest i dag, så er Roma supporterne i særklasse hva gjelder slik drittoppførsel og det er kanskje på tide å komme med sanksjoner mot klubben. Problemet er jo ofte at sånne idioter kun er interessert i slåss og herje. De driter vel lang marsj i klubben de liksom er supporter av.

Vi får håpe det går bra med offeret og at synderne blir straffet hardt.

wig1
wig1Innlegg: 3017
25.04.18 14:11
Machine_Head: MEN HAR VI DISKUTERT KEEPERE NOK DA?

Jeg følger trådene til topp 6 på dette forumet og har et spørsmål. På en skal fra 1-10, hvor lei er du av keeper diskusjonen?

iustitia_pro_XCVI
iustitia_pro_XCVIInnlegg: 5949
25.04.18 14:12
minuspol: Den lurvete inngrepenen på skuddet som treffer tverra er "alle" enige om var for svak.

"Lurvete" ja. Hehehe. Du kan i hvert fall ikke klage så mye på masterpool for du befinner deg i den stikk motsatte enden. Man finner jo alltid deg i den ene enden av en diskusjon så det er ikke noe nytt akkurat.

Inngrepenen hans på skuddet fra Kolarov var helt forferdelig og det var bare flaks som ikke gjorde at kampen i går kunne sett helt annerledes ut på grunn av noe som hadde vært en helt horribel keepertabbe.

May25
May25Innlegg: 2320
25.04.18 14:26
iustitia_pro_XCVI: det var bare flaks som ikke gjorde at kampen i går kunne sett helt annerledes ut på grunn av noe som hadde vært en helt horribel keepertabbe.

Det er sant, men så lenge det ikke ble mål ble det ikke noe annet enn en lurvete håndtering av situasjonen.

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg

Andre tjenester