Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

LIVERPOOL FC 2017/18

NYTT TEMA
masterpool
masterpoolInnlegg: 15938
26.04.18 10:10
Zenix: Det at Lovren feilberegner ballbanen når han skal forsøke å heade er slikt som kan skje. Skal ikke skje, men det kan skje. Svakt, uten tvil. Det håpløse av Lovren derimot er at han faller av flere meter bak forsvarslinja som åpenbart er satt høgt for å hindre nettopp slike situasjoner. Ikke faller han av omtrent når pasningen blir slått heller, men lenge før. Du kan se på hele Dzeko at han knapt tror det han ser når Lovren løper inn i eget felt lenge før pasningen kommer. Det ville vært offside eller keepermat om det ikke var for Lovren. Helt vanvittig horribelt forsvarsspill. Problemet er at dette på ingen som helst måte er noe uvanlig fra Lovren. Han er helt fryktelig på dette området. Faller av alt for tidlig. Den situasjonen irriterte meg like mye som hjerneblødningen til Gomez mot WBA. Det er så fryktelige feil. Feil som er latterlig enkelt å unngå, men som viser seg å bli kostbare.  Situasjonen som Roma scorer sitt første mål på er ikke i nærheten av å være en sjanse, ikke engang en halvsjanse, under normale omstendigheter. Det er en situasjon hvor innlegget faller i hendene på keeper fordi Dzeko ikke rekker den ettersom han må holde igjen for å ikke løpe i offside, eller så tar Dzeko løpet og blir avblåst for nettopp offside, etterfulgt av hånlig jubel fra publikum. Situasjonen er ene og alene skapt av Lovren, og slike ting skal bare ikke skje på dette nivået. At man ikke treffer hundre prosent på pasninger, headinger og taklinger, eller at man blir lurt av pent angrepsspill eller lekre finter - det skjer. Men det klovneriet Lovren bedriver er på en helt annen planet. Mannen er snart 30 år og aner ikke hvordan man "holder linja". Det første man lærer som forsvarsspiller etter å ha knyttet skoa.

Dette er interessante ord, og vi tildels riktig, men også en del håpløse ting for å gi Lovren skylda for alt.

Det er mulig å gi Lovren skylda, for å beskytte Karius, du kan gi midtbanen skylda for å beskytte Lovren, eller gi noen andre skylda, her kan du tilpasse litt etter hva man ønsker.

Karius kan redde, Lovren kan flytte beina raskere, eller vi kan ha press på ballfører. Det er kanskje de tre tingene som kunne ha hindret et mål her.

På samme måte som med Karius, så er det ikke en tabbe, det er bare det at heller ikke Lovren er god nok.

Hvis du ser på et fryst bilde når ballen blir slått, ca ti meter inn på vår banehalvdel, med omtrent tilsvarende avstand til nærmeste Liverpoolspillere, med andre ord totalt uten press, så kan du stille deg spørsmålet, hvem er det som egentlig står riktig? Hvis det er noen som gjør det, eller for å si det sånn, hvem står mest riktig, ut ifra situasjonen, så er det trolig Lovren. De andre står altfor høyt, og midtbanen ligger altfor langt unna ballfører.

Det er ca 15 meter fra Dijk til ballfører, som er ti meter inn på vår banehalvdel. I tillegg er det ingen, null nada press på ballfører.

Du avslutter innlegget med å vise til et "lærebok uttrykk", for å gi det trykk. Hva sier "samme bok" om hva som skal skje når det ikke er press på ballfører, skal forsvaret støte eller falle av da?

Svaret gir deg også svaret på hvem som står mest riktig.

Så kommer rekkefølgen, en midtbane som ikke går i press. En Romaspiller får stå alene og prikke en pasning i bakrom. Lovren er ikke god nok, får ikke flyttet beina raskt nok, og er heller ikke oppmerksom nok. Så kommer Karius, som heller ikke er god nok til å gjøre noe med den avslutningen, og åpner også nærmeste hjørne.

Det er flere ting her som kunne ha hindret mål, og jeg frikjenner ikke Lovren, for han må flytte beina raskere. Men hans posisjonering, er absolutt ikke det som er den største feilen her.

Vi kan ikke ha Dijk, som bakerste mann, med 15 meter til ballfører, med nesten to lag med spillere imellom. Da har Roma både flinke nok pasningsspillere, og raske nok spillere, til å utnytte bakrom.

Ironisk nok, en situasjon som hadde vært drømmescenario for Liverpool, med Salah.

Mirage
MirageInnlegg: 21194
26.04.18 10:30
masterpool: Det er flere ting her som kunne ha hindret mål, og jeg frikjenner ikke Lovren, for han må flytte beina raskere. Men hans posisjonering, er absolutt ikke det som er den største feilen her.

Han står jo flere meter dypere enn både van Dijk og Robertson? Han opphever offsiden så til de grader. Finn et stillbilde av forsvaret når pasningen spilles, så ser du det helt fint. Det er Lovren sin opphever den, og det er Lovren som feiltimer når han hopper opp slik at Dzeko ender opp upresset. Posisjoneringen hans er utvilsomt den største feilen her. Du kan gjerne argumentere for at linjen står for høyt, men van Dijk og Robertson ligger tilnærmet flatt i linjen de holder, mens Trent og Lovren henger bak, med Lovren veldig langt bak linjen til de to til venstre for han.

At Karius gjettet feil på en avslutning fra kort hold med strålende vinkel for avslutteren er ikke en feil. Det er en strålende redning hvis han tar den, men det er bare ren flaks om man gjetter riktig der. Står han bare der så rekker han ikke å reagere uansett, å gamble blir eneste mulighet.

Vet jeg skrev at jeg skulle la det her ligge, men jeg blir bare oppgitt av at du enda insisterer på at det er en keepertabbe. Det er ikke en tabbe i det hele tatt, samme faen hvem som står i mål. 

(Innlegget ble redigert 26.04.18 10:31)

KongOlav2
KongOlav2Innlegg: 36455
26.04.18 10:32
masterpool: Det er flere ting her som kunne ha hindret mål, og jeg frikjenner ikke Lovren, for han må flytte beina raskere. Men hans posisjonering, er absolutt ikke det som er den største feilen her.

Da er du uenig med omtrent alle her inne.

KongOlav2
KongOlav2Innlegg: 36455
26.04.18 10:33
Mirage: Vet jeg skrev at jeg skulle la det her ligge, men jeg blir bare oppgitt av at du enda insisterer på at det er en keepertabbe. Det er ikke en tabbe i det hele tatt, samme faen hvem som står i mål.

Å argumentere for at dette ikke er Karius sin skyld i dette tilfellet med ham, er nesten like nytteløst som å argumentere med redbull om samme tema. De har allerede bestemt seg.

wa11in
wa11inInnlegg: 4638
26.04.18 10:38
masterpool: Hvis du ser på et fryst bilde når ballen blir slått, ca ti meter inn på vår banehalvdel, med omtrent tilsvarende avstand til nærmeste Liverpoolspillere, med andre ord totalt uten press, så kan du stille deg spørsmålet, hvem er det som egentlig står riktig? Hvis det er noen som gjør det, eller for å si det sånn, hvem står mest riktig, ut ifra situasjonen, så er det trolig Lovren. De andre står altfor høyt, og midtbanen ligger altfor langt unna ballfører.

Men det er jo ikke sånn dette fungerer. En forsvarslinje kan ikke settes ved at 4 spillere stiller seg der de selv er komfortable, og håpe på at det skal være sånn noenlunde i vater. Van Dijk er ballside stopper, og setter linja. Lovren har en oppgave, og det er å forholde seg til den linja VVD setter. Om du synes den er satt for høyt er jo høyst uinteressant, jeg er til dels enig, men det er jo også av liten interesse. Som gode nordmenn er antakelig både du og jeg opplært til at bakrom er skumle saker. Klopp opererer med helt andre ideer i bunn. 

Lovren herper linja. Om den egentlig burde vært satt 5-10 meter lavere, altså der Lovren velger å plassere seg har ingenting å si. Det er ikke Lovren som skal avgjøre det. 

(Innlegget ble redigert 26.04.18 10:38)

wa11in
wa11inInnlegg: 4638
26.04.18 10:42

Nå kommer jeg sikkert til å få mega-pes, for dette er en situasjon som alle ser ut til å være enig om, og jeg var det i utgangspunktet jeg også. Men så ser man situasjonen et par ganger ekstra, og dæven... Knuckleballs ass.. For de som ser litt Baseball bør dette vært et kjent fenomen. 

Kolarov

0 spinn, se på duppen den får rett før den plutselig løftes igjen. Det er også noe med fysikken her, en ball som ikke roterer virker å bevege seg tregere enn en ball som faktisk roterer. 

Bør Karius ta den? Ja, selvsagt. Men den er mer tricky enn det kan virke som ved første øyekast. 

masterpool
masterpoolInnlegg: 15938
26.04.18 10:47
Mirage: Vet jeg skrev at jeg skulle la det her ligge, men jeg blir bare oppgitt av at du enda insisterer på at det er en keepertabbe. Det er ikke en tabbe i det hele tatt, samme faen hvem som står i mål.

Jeg vet ikke om du ikke vil lese, eller om du faktisk ikke ønsker at jeg skal ha skrevet det, så jeg siterer fra mitt eget innlegg. Hvis du fortsatt ikke klarer å skjønne denne teksten, så kan jeg ikke hjelpe deg.

"På samme måte som med Karius, så er det ikke en tabbe, det er bare det at heller ikke Lovren er god nok."

Lykke til videre i livet.

masterpool
masterpoolInnlegg: 15938
26.04.18 10:55
wa11in: Men det er jo ikke sånn dette fungerer. En forsvarslinje kan ikke settes ved at 4 spillere stiller seg der de selv er komfortable, og håpe på at det skal være sånn noenlunde i vater. Van Dijk er ballside stopper, og setter linja. Lovren har en oppgave, og det er å forholde seg til den linja VVD setter. Om du synes den er satt for høyt er jo høyst uinteressant, jeg er til dels enig, men det er jo også av liten interesse. Som gode nordmenn er antakelig både du og jeg opplært til at bakrom er skumle saker. Klopp opererer med helt andre ideer i bunn.  Lovren herper linja. Om den egentlig burde vært satt 5-10 meter lavere, altså der Lovren velger å plassere seg har ingenting å si. Det er ikke Lovren som skal avgjøre det.

Da kan man jo si at uansett hva Lovren gjør i situasjonen, så får han skylda.

Går han opp på linje med Dijk, så blir det enda enklere å plotte en ball bak han, og da er man avhengig at Dzeko ikke lurer offsiden. 

For ellers ville jo man kritisert Lovren for akkurat det motsatte, å ikke falle når det er null press på ballfører, og åpne et hav av rom.

Det er jo i høyeste interesse om det er Dijk som gjør en feil, eller om det er Lovren som gjør feilen, det ser man jo når man fordeler skylda her inne. Kan liksom ikke skylde på Henderson for evnt å følge et løp fra midtbanen, og opphever offside, fordi bakre rekke står helt feil.

Det er fryktelig lett å si at det er feil, når pasningen blir perfekt. Flytter Lovren beina raskt nok, eller pasningen blir en meter kortere, så bryter han perfekt. Det er små marginer.

Men jeg fatter ikke hvordan man kan mene at en forsvarslinje skal stå flatt på 22-25 meter, når Ballfører står uten press på 40+ meter. Det er jo selvmord mot gode lag.

Mirage
MirageInnlegg: 21194
26.04.18 11:43
masterpool: Jeg vet ikke om du ikke vil lese, eller om du faktisk ikke ønsker at jeg skal ha skrevet det, så jeg siterer fra mitt eget innlegg. Hvis du fortsatt ikke klarer å skjønne denne teksten, så kan jeg ikke hjelpe deg. "På samme måte som med Karius, så er det ikke en tabbe, det er bare det at heller ikke Lovren er god nok." Lykke til videre i livet.

Det der var da også en tone å ta, skulle tro jeg hadde fornærmet deg på det groveste. Får unnskylde for at jeg ikke finleste innlegget ditt midt oppi alt annet jeg har suset med på morgenen, så får du ha "lykke til videre i livet" du også. 

Mirage
MirageInnlegg: 21194
26.04.18 11:44
wa11in: Bør Karius ta den? Ja, selvsagt. Men den er mer tricky enn det kan virke som ved første øyekast.

Den er litt tilsvarende målet Xhaka scoret mot Mignolet i desember, hvor ballen har en del bevegelse i luften selv om den går ganske rett på målet. Karius slapp unna med at han fikk akkurat nok på den, Mignolet gjorde ikke det. Flaks og tilfeldigheter, rett og slett.

masterpool
masterpoolInnlegg: 15938
26.04.18 12:07
Mirage: Det der var da også en tone å ta, skulle tro jeg hadde fornærmet deg på det groveste. Får unnskylde for at jeg ikke finleste innlegget ditt midt oppi alt annet jeg har suset med på morgenen, så får du ha "lykke til videre i livet" du også.

Jo,takk, når du tillegger meg noe jeg ikke skriver, dikter opp noe surr, og legger på at jeg insisterer, så ja, rett og slett lei av at noen skal tillegge meg et utsagn eller en mening jeg ikke har ytret.

Du får velge selv om du finleser eller ikke, det er helt opp til deg, og du har sikkert en travel morgen osv, men du har tydeligvis tid til å komme med et angrep på mitt innlegg, og når du da ikke har kontroll på hva jeg skriver, så er det jo fryktelig lurt å være så bastant i påstandene dine.

Mirage
MirageInnlegg: 21194
26.04.18 12:20
masterpool: Det er ikke greit med 3/4, det er klart, for Karius sine tall er 2/2, eller 3/3?? Jeg fatter ikke at det kan være så vanskelig, enten er det svakt å slippe inn på nærmeste, eller så er det ikke det. En tabbe er en tabbe, det er vel ikke noe mindre dårlig om det er en, to eller fire uker siden sist? Skyter du ballen til en motspiller som kan trille ballen i mål, så er det vel like forbanna svakt, selv om det kun skjer en gang ila en sesong? Skuddet til OX mot City er vel et bra skudd, uavhengig om Salah har scoret 30 eller 40 mål?

Dette innlegget her jeg baserer det at du anså det som en tabbe på. At du siden har backtracket og bare kalt det svakt eller noe i den duren har jeg ikke fått med meg, da jeg ikke følger diskusjonene her hele veien gjennom i de fleste tilfeller. 

Når det er sagt så var det ikke noe forsøk på angrep fra min side, jeg er simpelthen bare uenig i at det er en svak inngripen av keeperen, og mener at Lovren gjør to feil i situasjonen - ene at han står alt for dypt sammenlignet med lagkameratene, andre at han bommer på ballen. Ergo tabbe i min bok. Er presset fra midtbanen på ballfører for dårlig? Ja, det er det. Men Lovren tabber seg likevel ut i situasjonen. Men som jeg sa noen sider tidligere - sånt skjer. Det er ingen stor sak, og ikke noe jeg ønsker å lemleste Lovren for.

(Innlegget ble redigert 26.04.18 12:23)

marco2007
marco2007Innlegg: 9842
26.04.18 12:26

Ikke like alvorlig som fryktet for Ox. Thank fuck for that!

InDeilawetrust
InDeilawetrustInnlegg: 20817
26.04.18 12:32

Gode nyheter med Ox! 

masterpool
masterpoolInnlegg: 15938
26.04.18 12:56
Mirage: Dette innlegget her jeg baserer det at du anså det som en tabbe på. At du siden har backtracket og bare kalt det svakt eller noe i den duren har jeg ikke fått med meg, da jeg ikke følger diskusjonene her hele veien gjennom i de fleste tilfeller.  Når det er sagt så var det ikke noe forsøk på angrep fra min side, jeg er simpelthen bare uenig i at det er en svak inngripen av keeperen, og mener at Lovren gjør to feil i situasjonen - ene at han står alt for dypt sammenlignet med lagkameratene, andre at han bommer på ballen. Ergo tabbe i min bok. Er presset fra midtbanen på ballfører for dårlig? Ja, det er det. Men Lovren tabber seg likevel ut i situasjonen. Men som jeg sa noen sider tidligere - sånt skjer. Det er ingen stor sak, og ikke noe jeg ønsker å lemleste Lovren for.

Jeg får forklare den da, jeg skrev det som at hvis det er svakt å slippe inn på første, så er det svakt å slippe inn på første. Det skal ikke ha noe betydning om hva personen heter. På samme måte som med tabber, det er tabber. Spade er spade, mål er mål osv.

Derfor viser jeg lenger ned i innlegget til Ox sitt skudd mot City. Et bra skudd, er et bra skudd, om det skjer en gang i sesongen, eller 30, det har ingenting å si for om det er et bra skudd. Eller hvem soms skyter.

Jeg har vel først og fremst omtalt det som en avslutning som en god keeper tar. Så ble det etterhvert fulgt opp, da med PG sin børs, hvor han nevnte at alle andre får trekk for å slippe inn ved første stolpe.

 

-k9b_
-k9b_Innlegg: 26413
26.04.18 13:37
masterpool: Da kan man jo si at uansett hva Lovren gjør i situasjonen, så får han skylda.

Nope. Dette er bare tull, står han på linje med resten av forsvaret så klarer neppe Nainggolan å finne Dzeko så greit der. Da blir det enten offside eller så ruller ballen ut av spill. 

Lovren kan også falle av, men da må han på riktig side av Dzeko, og garantere at han ikke timer så feil. 

Dette er veldig enkelt for alle som har spilt i forsvar på 11'er fotball.

masterpool
masterpoolInnlegg: 15938
26.04.18 13:52
-k9b_: Nope. Dette er bare tull, står han på linje med resten av forsvaret så klarer neppe Nainggolan å finne Dzeko så greit der. Da blir det enten offside eller så ruller ballen ut av spill.  Lovren kan også falle av, men da må han på riktig side av Dzeko, og garantere at han ikke timer så feil.  Dette er veldig enkelt for alle som har spilt i forsvar på 11'er fotball.

Det er vel dette som er tull, hvorfor skulle det være vanskeligere å slå en pasning på vesentlig større plass? Han prikker jo pasningen, uten rom for feil. Med større plass å slå på vil det bli enklere.

Jeg ville heller sagt det motsatt, skal man stå høyt der, så må man kunne garantere offside, og kunne garantere at linjemann gjør rett, selv om det kan bli marginalt. Ellers er det bare å spasere gjennom.

At Lovren må time riktig, det er vi enige om, men det må han gjøre uansett hva han gjør.

Ja, det er det, alle vet at man skal falle av og ikke spekulere i offside, når det ikke finnes press på ballfører. Det ser jo vanvittig dumt ut hvis man bare kan spasere inn bak et forsvar.

-k9b_
-k9b_Innlegg: 26413
26.04.18 14:01
masterpool: Det er vel dette som er tull, hvorfor skulle det være vanskeligere å slå en pasning på vesentlig større plass? Han prikker jo pasningen, uten rom for feil. Med større plass å slå på vil det bli enklere. Jeg ville heller sagt det motsatt, skal man stå høyt der, så må man kunne garantere offside, og kunne garantere at linjemann gjør rett, selv om det kan bli marginalt. Ellers er det bare å spasere gjennom. At Lovren må time riktig, det er vi enige om, men det må han gjøre uansett hva han gjør. Ja, det er det, alle vet at man skal falle av og ikke spekulere i offside, når det ikke finnes press på ballfører. Det ser jo vanvittig dumt ut hvis man bare kan spasere inn bak et forsvar.

Gratulerer, du har herved bevist at du aldri har spilt fotball. 

Det er vanskeligere å nå Dzeko, fordi Nainggolan må slå ballen når Dzeko er 4 meter lengre bak (for å ikke stå i offside). Dermed må ballen være svakere, eller kortere (ellers når ikke Dzeko den). Er den svakere så rekker trolig forsvaret tilbake på riktig side, er den kortere så når den ikke fram. 

Du trenger ikke garantere offside, det holder at Dzeko må begynne løpet sitt lengre bak, så blir pasningen 100 ganger vanskeligere å slå. Dzeko kan spasere inn fordi Lovren faller av.

klaumb
klaumbInnlegg: 5860
26.04.18 14:07
masterpool: Dere som snakker om mønster på Mignolet, hvor mange mål har Mig sluppet inn på nærmeste stolpe??

I Internasjonal fotball slippes det inn mål på 14% av skuddene (som treffer mål) på nærmeste stolpe. Til sammenligning slipper keeper inn 32% på lengste stolpe og 7% av skuddene som går midt på mål. 

Dette er basert på skudd fra venstre side av målet ala det Karius slapp inn nå, da de fleste avslutninger derifra kommer med "riktig bein" for avslutteren som oftest er høyrebeint. 

Så spørsmålet blir om Mignolet har sluppet inn mer enn 14 av 100 avslutninger som har kommet på første stolpe for å finne ut av om han er over gjennomsnittet svak på dette eller ikke. Slipper han inn på første stolpe oftere enn dette, så er det et mønster.
Men som statistikken sier, så vil alle keepere slippe inn mål på nærmeste og til og med de som går rett på seg selv, som gjerne kan snike seg mellom beina eller over de. 

Så er det en faktor som man diskuterer i denne sammenheng, og det er hvorvidt den store forskjellen i mål som går inn i nærmeste hjørne og lengste hjørne også kan tilskrives at keepere har panikk for å slippe inn i nærmeste, og derfor heller åpner opp litt i lengste for å unngå det "pinlige" skuddet i nærmeste. Så for å virkelig se forskjellen måtte man jo også sett på om en keeper som slipper inn 20% på nærmeste stolpe slipper inn tilsvarende færre i lengste. 

Dette er igjen ikke et forsvar av Mignolet for de som skulle tro det, som for lengst har utspilt sin rolle i Liverpool. Men jeg er veldig usikker på om man kan finne grunnlag for å si at dette er en spesielt svak side for han. Jeg tror nok bare han generelt er litt for svak på det meste, slik at totalen blir for dårlig.
Karius har i det minste hatt en positiv periode nå, og bidrar i en veldig bra Liverpoolperiode. Samtidig tror jeg man skal være litt ydmyk ift at han har fått gleden av å spille fast med VvD i midtforsvaret som tar unna veldig mye av de ballene begge keeperne til Liverpool sleit med tidligere. Det tror jeg er en faktor som alle keepere med svakhet i feltarbeidet ville hatt nytte av. Også Mignolet. 

Men nå er uansett spørsmålet om man skal satse på Karius og legge keeperproblemet dødt, eller om man skal se etter en ny førstekeeper. Mignolet er jo egentlig uinteressant akkurat nå. Jeg frykter dessverre at vi nok en gang er i en situasjon vi har vært i mange ganger, der man får en god periode fra en keeper og legger diskusjonen død før man går inn i en elendig periode igjen neste år. Derfor håper jeg i det minste man finner en keeper på et nivå der det blir kamp om plassen selv om Karius leverer på det nivået han har gjort nå. Slik at man ikke plutselig sitter med en Brad Jones-aktig keeper på benken når/om den krisen kommer igjen, slik vi gjorde etter Mignolet sin gode vår for noen år siden, som gjorde at man la tanken på ny keeper på is.

McLovin
McLovinInnlegg: 12139
26.04.18 14:12

Er det ikke ganske åpenbart at Lovrens håpløse plassering på 5-1 er skyld i at det ble mål? Han ligger jo tre-fire meter bak de andre tre i forsvarslinja og opphever enhver offside

masterpool
masterpoolInnlegg: 15938
26.04.18 14:20
-k9b_: Gratulerer, du har herved bevist at du aldri har spilt fotball.  Det er vanskeligere å nå Dzeko, fordi Nainggolan må slå ballen når Dzeko er 4 meter lengre bak (for å ikke stå i offside). Dermed må ballen være svakere, eller kortere (ellers når ikke Dzeko den). Er den svakere så rekker trolig forsvaret tilbake på riktig side, er den kortere så når den ikke fram.  Du trenger ikke garantere offside, det holder at Dzeko må begynne løpet sitt lengre bak, så blir pasningen 100 ganger vanskeligere å slå. Dzeko kan spasere inn fordi Lovren faller av.

Vi kan jo lure på hvem som har spilt fotball tidligere, når du forutsetter at han må slå en identisk pasning som han gjør, selv om rommet er mye større.

Lovren starter to meter foran Dzeko, enda er Dzeko før Lovren, Hvis de starter på linje, så kan jo ballen gå enda mer direkte, da det blir kortere vei for Dzeko. 

Hadde Lovren stått på høyde med Dijk, så hadde jo ikke Dzeko startet sitt løp to meter i offside, selv om jeg skjønner at enkelte av dere tror det.

Han får fordelen av at et forsvar må rygge, kan jo spørre hvem som burde ha vært oppe i ballfører. Lovren kan ikke gamble på at det kun er Dzeko som kan finne på og ta et løp. Ellers kan man se hvor enkelt Liverpool utnytter bakrommet når det er for lite press på ballfører, og forsvaret ikke faller av. Det ser man greit på mål 3 og fire.

(Innlegget ble redigert 26.04.18 14:22)

Liddell
LiddellInnlegg: 6831
26.04.18 14:30

Tilbake fra Liverpool, den klart feteste turen over dammen jeg har vært på noen gang. Helt vanvittig stemning rundt Anfield før kamp, og også inne på stadion selvfølgelig. Kommer til å leve på dette lenge, og huske det resten av livet.

Sto forøvrig nøyaktig på det stedet italienerne angrep, bare noen minutter før det smalt. Helt ufattelig at det går an å oppføre seg slik, var jo fullt av barn som sto der også. Fullstendig uprovosert gjøv de løs på de som sto alene. Så feigt og usselt at jeg har ikke ord. Snakket med flere supportere etterpå som hadde billett til returkampen, men som ikke kom til å dra. Skjønner dem godt, den turen blir med livet som innsats...

(Innlegget ble redigert 26.04.18 14:35)

minuspol
minuspolInnlegg: 35660
26.04.18 14:36
masterpool: Vi kan jo lure på hvem som har spilt fotball tidligere, når du forutsetter at han må slå en identisk pasning som han gjør, selv om rommet er mye større.

jeg teller seks klippestriper fra 16 til midten (cirka 40 meter) Altså er hver stripe 6-7 meter bred. Det er omlag en stripe (5-6 meter) fra linja til der Lovren ligger.

Dzeko 5-6 meter lengre unna mål, og uten den farten han kan hente opp fordi Lovren faller av. Bortimot ufarlig. Om han hadde klart å ikke gå i offside.

minuspol
minuspolInnlegg: 35660
26.04.18 14:37
Liddell: Snakket med flere supportere etterpå som hadde billett til returkampen, men som ikke kom til å dra. Skjønner dem godt, den turen blir med livet som innsats...

Hadde man kunne stolt på politiet i Roma hadde det vært safere enn noengang. Men det kan man altså ikke. Dette er så jævla trist.

JoseLC
JoseLCInnlegg: 1766
26.04.18 15:36

Flere enn meg som ble meget imponert av Henderson? Dominerte Romas midtbane sammen med Milner og Wijnaldum, Strootman, D eRossi og Naniggolan er ikke dårlige fotballspillere akkurat

johwi68
johwi68Innlegg: 19287
26.04.18 15:38
JoseLC: Flere enn meg som ble meget imponert av Henderson?

Stort sett alltid imponert over Hendo sine prestasjoner. Han er virkelig en unsong hero under Klopp.

Trioen Hendo, Milner og Gini har virkelig blomstret sammen de siste par månedene.

JoseLC
JoseLCInnlegg: 1766
26.04.18 15:45
johwi68: Hendo, Milner og Gini

Ser jo litt traust ut men utrolig mye løpskraft og energi i denne midtbanen, om ikke den kjappeste. Ikke den mest kreative heller men Milner har jo satt CL-rekord med 9 assists denne sesongen så helt borte vekke er han ikke.

Henderson leverte en kapteins-forestilling og akkurat det en nr.6 i et Klopp-lag skal levere. Utrolig kamp rett og slett.

Bare så synd AOC er ute, han tilførte mye kreativitet til midtbanen.

johwi68
johwi68Innlegg: 19287
26.04.18 15:50
JoseLC: Bare så synd AOC er ute, han tilførte mye kreativitet til midtbanen.

Helt klart. Allikevel gjorde Wijnaldum et innhopp det er vanskelig å matche. Og i bortekampen mot Man City mener jeg at han var banens beste spiller.

Ox tilbake neste sesong, Keita inn, og en erstatter for Emre Can og vi har en knakende sterk midtbane.

Ny stopper og en angrepsspiller fra øverste hylle, og vi begynner virkelig å minne om en kandidat til ligatittelen. 

Vi kan jo óg håpe at Wilson har tatt så store steg i Hull at han kan bidra som avlastningsspiller, og at Grujic nærmer seg PL-standard.

minuspol
minuspolInnlegg: 35660
26.04.18 16:36
JoseLC: Flere enn meg som ble meget imponert av Henderson?

Imponert? Han gjør bare det han gjør til vanlig, men hyggelig at litt flere plutselig så det.

Shenon
ShenonInnlegg: 4517
26.04.18 17:01

Hendo var god han, som så ofte før. Men den som imponerte iallefall meg mest var helt klart Wijnaldum! Syns han var fantastisk, og holder ham som Liverpools beste, etter Salah selvsagt - rimelig vanskelig å komme utenom...

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg

Andre tjenester