Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

LIVERPOOL FC 2017/18

NYTT TEMA
WaltonBreckRd
WaltonBreckRdInnlegg: 15457
22.01.18 23:07

"En kamp vi vinner 9 av 10 ganger. Interessant nok er det stjernekjøpet som forærer Swansea seieren.

Med logikken til enkelte her inne så burde vi ikke kjøpe spillere. Med Klavan hadde vi vunnet. "

Fy flate er det mulig.

iustitia_pro_XCVI
iustitia_pro_XCVIInnlegg: 6631
22.01.18 23:08

"Var det ikke kun City som på sitt beste kunne matche Liverpools massive offensive krefter?"

Er ikke det sant hittil denne sesongen? Endrer en ræva kamp på det? Er vi ferdig offensivt nå? Sesongen er over? 

Zenix
ZenixInnlegg: 8123
22.01.18 23:08
johwi68: Mens-gjengen er på hugget, ser jeg. At de andre lags supportere ler av LFC-gjengen skjønner jeg godt. Den mest talentløse supportergrupperingen på VGD. Og det blir ikke bedre med årene.

Heldigvis er du ditto oppegående.

Så opptatt av å gi de med meninger som står sterkt i kontrast til dine egne latterlige kallenavn, at du glemmer å utvise snev av dannelse.

Du må gjerne mase alt du orker om at vi vinner denne kampen 9 av 10 ganger, men det forandrer ikke det faktum at dette er og blir en regel og ikke et unntak under Klopp. Dette har man tross alt hørt mangfoldige ganger bare denne sesongen. 

At man ikke er i stand til å systematisk male i stykker et så horribelt lag som Swansea, som til tross for "alle mann i forsvar" knapt henger sammen der bak idag, er intet annet enn taktisk elendig.

Dette er en gjenganger hos tyskeren. Disse kampene finner han bare ikke utav. Av og til er en motstander naiv og gir oss en kontring som gjør at kampen åpner seg, men stort sett går det som idag. Men dette fikk Klopp en del kritikk for i Dortmund også. Det som skremmer meg er at det ikke er forbedring på det området. Det er smertefullt å se en så svak ryggrad på et lag. Det skal ikke være mulig å svinge såpass i prestasjoner. 

PaisleyGates
PaisleyGatesInnlegg: 12140
22.01.18 23:09

Dårlig kamp og skuffende resultat. Liverpool virket faktisk litt tunge og uoppfinnsomme selv om de nå har hatt over en uke siden siste kamp. Savnet samtidige bevegelser og balltempo, og det ble for få kombinasjoner og for dårlig kreativitet. I dag hadde nok Coutinho vært god å ha, evt. en erstatter (som trolig ikke kommer i løpet av januarvinduet). 

Karius 6 - Ikke mye å gjøre på. Noterer en grei utboksing i feltet, men det ser bare rart ut når ballen ender opp i nota når ballen har vært over dødlinja.

Gomez 5 - Skuffende kamp, og spesielt offensivt er det omtrent helt dødt. Gomez har også en merkelig involvering i forkant av Ayews mål som blir avblåst.

Van Dijk 6 - Er mannen som header ballen ned til Mawson uten at han bør lastes for mye for den. Har også et par andre halvslappe involveringer, men også noe bra.

Matip 6 - Litt som makkeren, en del positivt, men også en del å trekke.

Robertson 5 - Er villig offensivt, men er alt for upresist. Defensivt er det greit nok.

Can 6 - Åpner kampen veldig bra, men så blir det for mye upresist.

Wijnaldum 4 - Roter mye og er ikke veldig synlig i dagens kamp.

Ox 5 - Solid nedtur etter en god kamp mot City. Klarer ikke å sette sitt preg på kampen, og skaper lite.

Mane 5 - Går litt for mye etter frispark/straffe, det må han legge av seg. Ellers går det stort sett veldig smått med Mane i dag.

Firmino 6 - Ingen god dag på jobb, men holder på å score mot slutten. Flere ballmiss, og ikke så mange kombinasjoner som vanlig.

Salah 6 - Noen fine detaljer, men blir ofte for ivrig og spiller en for han nokså middels kamp.

InDeilawetrust
InDeilawetrustInnlegg: 36397
22.01.18 23:10

Arebeidsuhell er ordet ja. Vi hadde ikke tapt på 18 serierunder før denne, og jeg tviler på at det kommer særlig mange flere. 

minuspol
minuspolInnlegg: 38071
22.01.18 23:10
wa11in: Emre Can spiller også en absolutt stinker.

Jeg vil jo påstå at den første omgangen til Firmino stinket temmelig jævli den også, men han spiller seg litt opp.

Amnon
AmnonInnlegg: 18277
22.01.18 23:13

"Var det ikke kun City som på sitt beste kunne matche Liverpools massive offensive krefter?"

Er ikke det sant hittil denne sesongen? Endrer en ræva kamp på det? Er vi ferdig offensivt nå? Sesongen er over?»

- Nei, selvfølgelig er det ikke slik. Vi kan kanskje på det beste matche City, naturligvis ikke omvendt. Ellers var poenget å vise hvor overdrevent positiv en viss debattant er, mens han griner over andre som heller andre veien som om det ene er noe mer riktig enn det andre. Dette gikk naturligvis langt over hodet på forumpolitiet, og hvorfor jeg orker å bruke tid på å forklare forumpolitiet dette er egentlig vanskelig å svare på.

(Innlegget ble redigert 22.01.18 23:14)

iustitia_pro_XCVI
iustitia_pro_XCVIInnlegg: 6631
22.01.18 23:16

"At man ikke er i stand til å systematisk male i stykker et så horribelt lag som Swansea, som til tross for "alle mann i forsvar" knapt henger sammen der bak idag, er intet annet enn taktisk elendig."

Taktikk faktisk.... Mange spillere med en dårlig dag på jobben. Ingenting fungerte. Slikt skjer. 

iustitia_pro_XCVI
iustitia_pro_XCVIInnlegg: 6631
22.01.18 23:21

"forumpolitiet"

Herregud...seriøst skjerp deg.

Knaxern
KnaxernInnlegg: 47286
22.01.18 23:34

Som jeg har påpekt mange ganger tidligere, så er det midtbanen som er ankepunktet.

Vi har en medioker midtbane, spillere som ikke hadde fått plass i noen av de andre topplagene.

Samtidig må vi ha inn en annen type spiss i stallen. Når Firmino spiller som i dag, så blir det bare surr.

Legendag_
Legendag_Innlegg: 6304
22.01.18 23:57
wa11in: Arbeidsuhell i dag, sånt skjer. Ingen grunn til panikk av den grunn, alle lag taper kamper som dette fra tid til annen. På en annen dag så holder vi nullen, og scorer på en av sjansene våre, og da er det ingen som hyler om krise og kaster rundt seg med 1ere på børsen(selv om det jevnt over ikke er mange som fortjener veldig mye skryt i dag da, men det var virkelig ikke så krise som noen skal ha det til).

Hør hør. 

Denne kampen vinner man 8 av 10 ganger. 

Komisk å lese/høre krisemaksimering etter et slikt tap, men det er kanskje ikke så rart når en av de lokale journalistene som følger klubben går i bresjen for å lire av seg følgende piss etter kampen: 

Melissa Reddy: 

LFC completely deserve what they got from this game.

An awful performance, flowing with poor decisions and a lack of any sort of punch, which does the 18-game unbeaten run it ends such a disservice.

Altså det går an å mene at Liverpool leverte en svak kamp uten å lire av seg klisjeer om at "man fikk som man fortjente", osv osv. Dette er en kamp som Liverpool fortjener å vinne 10 av 10 ganger etter spill og sjanser, etter å ha levert en bånnkamp mot et lag med hjemmesupportere i ryggen som spiller CL-finale etter 1-0 scoringen.

(Innlegget ble redigert 23.01.18 00:00)

MrManUtd
MrManUtdInnlegg: 29486
23.01.18 00:07

Liverpool har vel snudd kamper under Klopp før? Spenstig at han post match sier at kampen allerede var tapt til pause.

Rockets_AA
Rockets_AAInnlegg: 20209
23.01.18 00:12
MrManUtd: Liverpool har vel snudd kamper under Klopp før? Spenstig at han post match sier at kampen allerede var tapt til pause.

Dårlig i engelsk?

Han sa de tapte kampen i 1.omg fordi de lå for dårlig posisjonsmessig og ikke spilte bra fotball. Han sa ikke noe om at kampen var tapt til pause.

MrManUtd
MrManUtdInnlegg: 29486
23.01.18 00:15

Ja det var en stor forskjell gitt.

Rockets_AA
Rockets_AAInnlegg: 20209
23.01.18 01:05

Det er nok forskjell til at din sarkastiske kommentar ikke gir mening.

MrManUtd
MrManUtdInnlegg: 29486
23.01.18 01:18

Nei i grunn ikke.

Zenix
ZenixInnlegg: 8123
23.01.18 06:25
MrManUtd: Nei i grunn ikke.

Jo, det var det. Forskjellen på "kampen var allerede tapt til pause" og "vi tapte kampen i 1. omgang" er enorm. 

KongOlav2
KongOlav2Innlegg: 41689
23.01.18 06:54
Knaxern: Som jeg har påpekt mange ganger tidligere, så er det midtbanen som er ankepunktet. Vi har en medioker midtbane, spillere som ikke hadde fått plass i noen av de andre topplagene.

Kan være enig i at Citys spillere samt Matic, Pogba og Kante er bedre. Men resten av gjengen? I don't think so.

Aguero16
Aguero16Innlegg: 4032
23.01.18 08:06

Med di sjansene Liverpool hadde i kampen, så burde jo dette blitt seier. Godt mulig Liverpool ikke var på "topp" i går, men dere hadde fortsatt klart mest sjanser, og burde vunnet greit. 

At det ikke blir siger er vel flere årsaker til. Slipper inn for lett mål. VVD sleiver vel ballen til corner to gange på rappen. I duellen på corneren Swansea scorer på, så går det vel 3 viss det ikke var 4 Liverpool spillere i samme duell? 

Offensivt så har jo dere sjanser. Og det er jo regelrett stang ut i flere situasjoner. Spesielt den siste. 

Forstår godt frustrasjonen til fansen. Og det er lov. Blir for dumt viss andre skal fortelle hvordan en skal reagere etter tap. Folk er forskjellige.

Romlingane
RomlinganeInnlegg: 16898
23.01.18 08:14
iustitia_pro_XCVI: At dere alle tre sitter foran et speil og drar laksen er ihvertfall noe alle har fått med seg etterhvert. Er dere ikke snart ferdig å konkurrere om hvem av dere som er smartest?

Det har aldri vært noen tvil om at jeg er den smarteste av oss tre. Med god margin. Det har heller aldri vært noen tvil om at knibern er den med mest fotballforståelse.

Coutinho10
Coutinho10Innlegg: 15112
23.01.18 08:48

Første tapet i år mot et lag som ligger under 5. Plassen. Et arbeidsuhell og slikt skjer hver sesong. Opp med hodet gutter.

iustitia_pro_XCVI
iustitia_pro_XCVIInnlegg: 6631
23.01.18 08:54
Romlingane: Det har aldri vært noen tvil om at jeg er den smarteste av oss tre. Med god margin. Det har heller aldri vært noen tvil om at knibern er den med mest fotballforståelse.

Sitter med det inntrykket jeg også, men enhver slik pissekonkurranse som dere bedriver er pinlige saker.

iustitia_pro_XCVI
iustitia_pro_XCVIInnlegg: 6631
23.01.18 08:55
Aguero16: Forstår godt frustrasjonen til fansen. Og det er lov. Blir for dumt viss andre skal fortelle hvordan en skal reagere etter tap. Folk er forskjellige.

Er det frustrasjon over tapet i går man kritiserer? Prøv igjen.

Aguero16
Aguero16Innlegg: 4032
23.01.18 09:09
iustitia_pro_XCVI: Er det frustrasjon over tapet i går man kritiserer? Prøv igjen.

Mange har behov før å kritisere andre før hvordan dem reagerer etter tapet. Viss du ikke føler deg truffet så er det vel ingen problem?

Knaxern
KnaxernInnlegg: 47286
23.01.18 09:36
KongOlav2: Kan være enig i at Citys spillere samt Matic, Pogba og Kante er bedre. Men resten av gjengen? I don't think so.

Fabregas, Dembele, Wanyama, Dier, Wilshere.

De vi har funker som stallspillere, men er langt i fra gode nok til å spille fast på et lag som skal vinne titler.

Wijnaldum, Can, Lallana, Milner og Ox er bare tull.

iustitia_pro_XCVI
iustitia_pro_XCVIInnlegg: 6631
23.01.18 10:45
Aguero16: Mange har behov før å kritisere andre før hvordan dem reagerer etter tapet. Viss du ikke føler deg truffet så er det vel ingen problem?

Riktig. Og hvordan reagerer dem som blir kritisert? Se om du faktisk evner å ta et poeng.

For det er ikke så enkelt som du framstiller det som. Det er ikke reaksjonen/frustrasjonen basert på tapet i går som kritiseres. Det er den totale meltdownen som for enkelte kommer etter hver gang man taper og som innebærer at alle spillerne er elendige, troppen er altfor svak for topp 4 og Klopp er en totalt evneveik fjott som har et taktisk nivå på linje med en treåring. Og så FSG da selvsagt. Vi tapte mot Swansea i går og nå er altså klubben på vei utfor stupet på grunn av de helvetes eierne.....

iustitia_pro_XCVI
iustitia_pro_XCVIInnlegg: 6631
23.01.18 10:46
Knaxern: Fabregas, Dembele, Wanyama, Dier, Wilshere.
De vi har funker som stallspillere, men er langt i fra gode nok til å spille fast på et lag som skal vinne titler.
Wijnaldum, Can, Lallana, Milner og Ox er bare tull.

De du nevner først fra andre lag er gode nok for et tittelvinnende mannskap, mens de LFC spillerne (minus Milner) du nevner er ikke det?

Aguero16
Aguero16Innlegg: 4032
23.01.18 11:13
iustitia_pro_XCVI: Riktig. Og hvordan reagerer dem som blir kritisert? Se om du faktisk evner å ta et poeng.

Jøss. Faktisk så ser jeg mer på hvordan du reagerer her inne. Ikke alle har reagert som du skriver. 

Jeg har ingen problem med å ta et poeng. Hadde du bare hatt et. Akkurat nå kommer du med like lite poeng som Liverpool evnet å hente i går. 

Ja, jeg svarer deg når du har "trangen" til å skal fortelle andre om å ta et poeng. Ikke siterte jeg deg og ikke nevnte jeg deg. Men du kommer ridende på ponnyen din og skal fortelle andre hvordan ting skal være. 

 

Machine_Head
Machine_HeadInnlegg: 13870
23.01.18 11:16

Mentaliteten til mange her inne er jo helt elendig. Fælt å tape kampen, men som andre er inne på, så gjør vi egentlig nok tll å vinne. At spillerne ikke klarer å få ballen i mål og at Alfie føkkings Mawson dunker den ned i hjørnet er vel ikke noe Klopp skal lastes såå mye for? 

"Slet med dette i Dortmund også", hva slags relevans har dette? Vi viser mange fasetter som lag denne sesongen, og er på god vei framover. Igjen, vi skapte gode sjanser igår, og tapet er en sånn som kommer en gang iblant. Arbeidsuhell, som andre har skrevet. 

Cheer the fuck up!

iustitia_pro_XCVI
iustitia_pro_XCVIInnlegg: 6631
23.01.18 12:26
Aguero16: Jøss. Faktisk så ser jeg mer på hvordan du reagerer her inne. Ikke alle har reagert som du skriver.
Jeg har ingen problem med å ta et poeng. Hadde du bare hatt et. Akkurat nå kommer du med like lite poeng som Liverpool evnet å hente i går.
Ja, jeg svarer deg når du har "trangen" til å skal fortelle andre om å ta et poeng. Ikke siterte jeg deg og ikke nevnte jeg deg. Men du kommer ridende på ponnyen din og skal fortelle andre hvordan ting skal være.

Ja! Jøss!

Selv her inne er det ingen andre som får meg til å sitte og måpe over hvor hinsides latterlig det motparten skriver er som det du makter. Hjelpe meg mann.

"Jeg har ingen problemer med å ta et poeng". Et lite hint til deg Einstein; at du ikke ser poenget betyr ikke at det ikke finnes.

Om du ikke får med deg det jeg beskrev om LFC sine kamptråder (og andre tråder) etter hvert eneste tap, og som er det som kritiseres, så endrer ikke det på at dette skjer og at poenget står. Fjellstøtt. Enda et lite hint til deg; ikke akkurat bare meg som mener dette.

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg