Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

LIVERPOOL FC 2017/18

NYTT TEMA
klaumb
klaumbInnlegg: 5873
23.01.18 13:11

Var på ingen måte noen imponerende kamp i går sett opp mot det vi leverte mot Man City og har levert igjennom de siste ukene, men man leverer fremdeles godt nok til at man stort sett vil sitte igjen med tre poeng. På en dårlig dag. 

Swansea har hatt et løft med ny manager, og i kampen mot Tottenham var det ganske flatterende at bortelaget stakk av med alle tre poengene, så noen enkel kamp forventet i alle fall ikke jeg. 

Disse feiltrinnene kommer en gang i blant, men det som skiller de gode og mindre gode lagene fra hverandre er hvordan man responderer på det. Nå har vi en FA-cupkamp og Huddersfield borte i PL de to neste før vi skal distansere Tottenham på tabellen ved å selv slå de hjemme i kampen etter dette. Da er Swansea glemt. 

Forøvrig en skuffende opptreden av backene våre i går synes jeg. Spesielt Robertson ble satt opp i mange gode posisjoner, men valgte alt for ofte den sikre støttepasningen istedenfor å utfordre inn i feltet når vi trengte det. Det ble for forutsigbart for Swansea som etter hvert droppet sikringen på han og sikret overtall sentralt istedenfor. Gjorde for all del en god jobb defensivt og posisjonerte seg bra, men ble for forsiktig ift kampbildet og rommet han etter hvert fikk. 
Det var de gangen vi kom på løp bakfra i banen eller backene utfordret inn i feltet vi skapte noe som lignet på målsjanser. 

Aguero16
Aguero16Innlegg: 2946
23.01.18 13:23
iustitia_pro_XCVI: Om du ikke får med deg det jeg beskrev om LFC sine kamptråder (og andre tråder) etter hvert eneste tap, og som er det som kritiseres, så endrer ikke det på at dette skjer og at poenget står.

Det du ikke forstår er jo at jeg ikke har henvist til deg i det hele tatt. Men problemet ditt er vel at det er jeg som skriver her. Difor måtte du igjen kaste deg over tastaturet. Følte du deg truffet av innlegget mitt? Eller er det moralpolitiet som folk kaller deg, som skulle komme og ordne opp?

Du begynner igjen med å skal fortelle hvor latterlig andre er. Og det er viktig for deg å poengtere at dette er ikke bare du som mener. Kommer medhjelperene dine nå? Når dem ser at du igjen skal fyre løs på andre som har forskjellig mening som deg.

Jeg skrev nå bare min mening jeg. Så kan vi jo se på din eminente måte å diskutere på. Der å fremstille motparten som latterlig er ditt fremste våpen. 

 

 

 

wa11in
wa11inInnlegg: 4668
23.01.18 13:24
klaumb: Spesielt Robertson ble satt opp i mange gode posisjoner, men valgte alt for ofte den sikre støttepasningen istedenfor å utfordre inn i feltet når vi trengte det.

Enig, men dette virker til å være på instruks, gjør det ikke? 

minuspol
minuspolInnlegg: 35782
23.01.18 13:30
Machine_Head: Mentaliteten til mange her inne er jo helt elendig. Fælt å tape kampen, men som andre er inne på, så gjør vi egentlig nok tll å vinne. At spillerne ikke klarer å få ballen i mål og at Alfie føkkings Mawson dunker den ned i hjørnet er vel ikke noe Klopp skal lastes såå mye for?  "Slet med dette i Dortmund også", hva slags relevans har dette? Vi viser mange fasetter som lag denne sesongen, og er på god vei framover. Igjen, vi skapte gode sjanser igår, og tapet er en sånn som kommer en gang iblant. Arbeidsuhell, som andre har skrevet.

Tja, det er jo frustrerende å tape en slik kamp, og det var en særdeles svak kamp også. I tillegg er det vel også temmelig frustrerende å miste en spiller som Coutinho uten at det ser ut til at man gjør noe for å hente inn en spiller.

Tapet i går sitter mer i en slike arbeidsulykker bruker å gjøre kjenner jeg, Swansea er så forferdelig svake at det faktisk ikke skulle være mulig. Det var også noe med de første minuttene og hvordan flere av de presumtivt viktigste spillerne fremsto da, Firmino, Emre Can, Oxlade-Chamberlain spesielt. Det var så tydelig at de tenkte at dette fikser vi lett.

Jeg mener jo at Klopp er verdens beste manager for Liverpool, og en kamp mot Swansea endrer ikke på det. Han får utrolig mye ut av lite til tider. Men det laget han sendte utpå i går, og som er bortimot det beste han kan sende på, er ikke så godt. Med en perfekt inngang, og en inspirerende Klopp, så tar man City. Så spørs det mot Swansea da, slipper Klopp litt opp og stoler på spillerne der så holder det ikke dessverre. En bedre tropp tar også slike uten at manageren må detaljstyre de og ballen i mål.

Det jeg prøver å si er at det vi ser mot Swansea er like mye nivået til Liverpool i dag som det vi så mot City. Klopp og hans kampforberedelser er utrolig viktig. Slipper han litt opp taper man mot Swansea. Det trenger ikke Pep tenke på for å si det slik. Han har konkurranse i troppen, han har spillere som på dårlige dager fikser dette lett, og han har mulighet til å gjøre forandringer. 

Nå er det nok ikke så mange som er der Pep er, så konkurrentene kan også tape slike kamper. Det berger fort Klopp og CL denne gangen.

Og så klarer jeg ikke helt å fri meg for å tenke "hva om man faktisk hadde hatt disse £150 millionene til transfers, og at man hadde brukt dem?"

klaumb
klaumbInnlegg: 5873
23.01.18 13:38
wa11in: Enig, men dette virker til å være på instruks, gjør det ikke?

Det kan godt være, men i likhet med Guardiola virker Klopp basert på det han har sagt å være mest opptatt av å bringe spillerne i gode posisjoner på siste tredjedel med offensiv struktur, og deretter overlate mye av kreativiteten og friheten til spillerne selv for å finne løsninger. 

Uansett er det også en vesentlig forskjell på hvordan Swansea forsvarte seg de første 30 minuttene kontra de siste 30.
Da skapte de overtall sentralt og ga fra seg rom som spesielt Robertson ofte kom i posisjon til å utfordre.
I slike situasjoner må rett og slett spillerne selv ta ansvar, og det vil overraske meg stort om ikke de fleste har mandat til å utfordre når det en sjelden gang er en mot en situasjoner. 

Men på de fleste andre dager er jeg happy med en back som ikke mister hodet offensivt og gir kontringsrom andre veien ala Moreno mot Villarreal i fjor. 

FrannyLee
FrannyLeeInnlegg: 13100
23.01.18 14:07
minuspol: . Det var også noe med de første minuttene og hvordan flere av de presumtivt viktigste spillerne fremsto da, Firmino, Emre Can, Oxlade-Chamberlain spesielt. Det var så tydelig at de tenkte at dette fikser vi lett. Jeg mener jo at Klopp er verdens beste manager for Liverpool, og en kamp mot Swansea endrer ikke på det.

Veldig mange om ikke faktisk alle med god fotballforståelse ville være lynsnar her med å påpeke at dette er to setninger som forfekter to helt motsatte ting.

En managers primæroppgave er jo å prepperere laget til den neste innkomne oppgave dvs kamp og at de er hundre prosent klar over hva en møter og hvordan en behandler og overkommer dette neste hinderet.

Så kan en selvsagt hive dette med marginer og enkeltspilleres feil og feilvalg på bordet , men i lengden så er dette ett blindspor.

Romlingane
RomlinganeInnlegg: 15822
23.01.18 14:08
klaumb: Var på ingen måte noen imponerende kamp i går sett opp mot det vi leverte mot Man City og har levert igjennom de siste ukene, men man leverer fremdeles godt nok til at man stort sett vil sitte igjen med tre poeng. På en dårlig dag.

4-4 mot Everton, 4-3 mot Newcastle, 4-3 mot City, tre kamper med gode angrep, dårlige forsvar og stor underholdningsverdi.

Med Kloppball går man på noen slike blemmer en gang i blant, men laget har vært mindre frenetisk og mer kontrollert denne sesongen. Spesielt etter tapet for Tottenham. Men Liverpool har så mange gode spillere, og som virker som om de stort sett vet hva de skal gjøre, at topp fire absolutt er en reel mulighet denne sesongen også.

Dog er jeg fortsatt langt unna å føle meg så trygg på seier som da Benítez var manager. Men hvis Klopp tar til fornuft og skaffer en real defensiv midtbanespiller (høyt press og motpress er vel og bra det, men jeg nekter å tro at det er nok) og en topp keeper, så kan vi begynne å snakke om tittelkamp.

minuspol
minuspolInnlegg: 35782
23.01.18 14:15

Mens ingen med fotballforståelse eller interesse for fotball bryr seg det spøtt om hva du mener!

Sjefan
SjefanInnlegg: 13865
23.01.18 14:18

Det mest frustrerende i går var hvor lite plan vi hadde i angrepsspillet. På gode dager flyter angrepsspillet vårt glimrende og man trenger ingen generell "plan", men på dager som i går hvor vi stanger blir det lite kreativitet og i mine øyne for planløst. 

Stopperne hadde enormt mye ball i går og til tross for at både Matip og van Dijk hadde mange fine oppspill kunne man vært enda tydeligere på hva man ønsket av de. Det er for eksempel fullt mulig å slippe opp en stopper, som Matip gjorde i første omgang, for å skape overtall og en viss usikkerhet i Swansea-forsvaret. De hadde tydelig terpet på å ligge tett på våre offensive spillere - så en ekstra spiller opp i angrep kunne skapt ubalanse vi kunne utnyttet. 

I andre omgang fant vi rommet mellom forsvar og midtbane, men uten en klar plan og bevegelser rundt. Ved å slå en ball opp på feilvendt spiller som legger igjen til en spiller som er rettvendt kan man bygge opp spillet videre. Derfra mener jeg at vi kunne hatt fokus på å holde bredde på kant og angripe rom mellom stopper nr.3 og back. 

Jeg har hovedsakelig troen på kunstnerisk frihet på siste tredjedel med de offensive spillerne vi har, men på dager som i går kunne vi med fordel hatt en tydeligere plan. En del av frustrasjonen bunner nok ut i uendelige baller fra forsvaret som skal prøve å finne bakrommet uten noen som helst vinkel. Dette er også noe vi har sett i tidligere kamper hvor vi sliter - totalt meningsløst. I tillegg til dette tok frustrasjonen over og jeg har ikke tall på hvor mange skudd vi hadde som ikke traff mål i andre omgang. Å forsøke å skyte mot lavtliggende lag er positivt - men ikke når det er et bilde av frustrasjonen i laget. Det finnes ingen grunn til å svi så mange skudd fra relativt gode posisjoner og i mine øyne tyder dette på et lag som er langt fra modent. 

FrannyLee
FrannyLeeInnlegg: 13100
23.01.18 14:20
minuspol: Mens ingen med fotballforståelse eller interesse for fotball bryr seg det spøtt om hva du mener!

Hva du vet. Har du spåkonebevilning?

Sjefan
SjefanInnlegg: 13865
23.01.18 14:27

Jeg sliter også til dels å forstå hvorfor Woodburn ikke blir leid ut eller er med i kamptroppene. Han er selvfølgelig ikke et ferdig PL-produkt eller klar for å spille fast enda, men gutten er et kjempetalent. For å få sitt gjennombrudd må han få spilletid. I tillegg besitter han også spisskvaliteter, noe som var mangelvare i går. Wijnaldum er vel per definisjon det motsatte av spisskvaliteter, Can leverte tilnærmet ingenting mens Danny Ings er mannen som skal redde poengene. Ikke noe mot Ings, han gjør sitt beste, men det må være nedslående for et kjempetalent å aldri bli gitt muligheten - nesten uansett hvor mange forfall vi har. 

Aguero16
Aguero16Innlegg: 2946
23.01.18 14:33
Sjefan: Woodburn

Er ikke han pr nå en bedre spiller enn Solanke? Er vel litt forskjellige spillertyper. Men Woodburn blir nok klasse. Solanke tror jeg faller gjennom.

Sjefan
SjefanInnlegg: 13865
23.01.18 14:51
Aguero16: Er ikke han pr nå en bedre spiller enn Solanke? Er vel litt forskjellige spillertyper. Men Woodburn blir nok klasse. Solanke tror jeg faller gjennom.

Helt forskjellige spillertyper ja , så kan ikke sammenlignes. 

Woodburn har potensialet til å bli fantastisk. Han har noen glimrende kvaliteter som jeg mener vi har bruk for i laget pdd. Det er jo ganske alarmerende at vi kun bruker 2 bytter fordi kvaliteten på benken er så svak når vi ligger under 1-0 mot ligaens dårligste lag. Jeg mener helt klart at han har kvaliteter som forsvarer en plass i kamptroppen pdd. og dersom Klopp mener noe annet er det ekstremt merkelig at han ikke blir leid ut for å spille fast seniorfotball. Å dasse rundt på reservelaget og spille junior-CL er verdt null og nada. 

 

 

 

minuspol
minuspolInnlegg: 35782
23.01.18 14:54
Aguero16: Er ikke han pr nå en bedre spiller enn Solanke? Er vel litt forskjellige spillertyper. Men Woodburn blir nok klasse. Solanke tror jeg faller gjennom.

Tipper omvendt. Woodburn er ute av Liverpool og i championship i løpet av to-tre sesonger.

Aguero16
Aguero16Innlegg: 2946
23.01.18 14:58
minuspol: Tipper omvendt. Woodburn er ute av Liverpool og i championship i løpet av to-tre sesonger.

Det er godt mulig. Alltid vanskelig å forutse karrieren til unge spillere i England. Dessverre alt for mange som har hatt lysende karriere, men som i tidlig alder har fått lommeboka full og i media står det mer utenom sportslige ting enn prestasjoner på banen.

Nå tror jeg ikke dette vil skje med disse to altså. Men det eg har sett av Woodburn har vært bra. Så handler det om å gjenskape det og bli mer stabil i prestasjonene. 

(Innlegget ble redigert 23.01.18 14:58)

iustitia_pro_XCVI
iustitia_pro_XCVIInnlegg: 5970
23.01.18 15:00
Aguero16: Det du ikke forstår er jo at jeg ikke har henvist til deg i det hele tatt. Men problemet ditt er vel at det er jeg som skriver her. Difor måtte du igjen kaste deg over tastaturet. Følte du deg truffet av innlegget mitt? Eller er det moralpolitiet som folk kaller deg, som skulle komme og ordne opp?
Du begynner igjen med å skal fortelle hvor latterlig andre er. Og det er viktig for deg å poengtere at dette er ikke bare du som mener. Kommer medhjelperene dine nå? Når dem ser at du igjen skal fyre løs på andre som har forskjellig mening som deg.
Jeg skrev nå bare min mening jeg. Så kan vi jo se på din eminente måte å diskutere på. Der å fremstille motparten som latterlig er ditt fremste våpen.

Igjen. Du fatter ikke bæret. Og chill den butthurte holdningen din. Det finnes ikke synd i deg og er du så forbanna sart så la vær å svar meg da vel?

Det som angripes er at du skriver et innlegg/en mening som kritiserer noe som ikke skjedde! Det er ingen som angriper/klager på noen som blir frustrert over et slikt tap som i går.

Man er lei av at Liverpool's tråder etter hvert forbanna tap skal gjennom to-tre dager med dommedagsprofetier. Det er faktisk lov å ha litt perspektiv på tingenes tilstand.

Det er ikke uten grunn at resten av VGD bruker LFC sine tråder som underholdning etter hver gang man har gått på et tap.

Knaxern
KnaxernInnlegg: 40694
23.01.18 15:26
iustitia_pro_XCVI: De du nevner først fra andre lag er gode nok for et tittelvinnende mannskap, mens de LFC spillerne (minus Milner) du nevner er ikke det?

Mulig Dier ikke er det, men resten av spillerne er mer enn gode nok. Langt bedre enn våre spillere. Fabregas har vært en del av lag som vinner titler.

Wijnaldum, Can og Lallana er mediokre spillere. Milner er en skandale, forbanna tullespiller som burde vært solgt forrige sommer. De tre førsnevnte kan fint være stallspillere, men om man fortsetter med den samme gjengen, så blir det som alltid minst 15p bak førsteplassen hver sesong. Er bare å se forrige sesong og årets sesong. Dette er spillere som fikk sin cupfinale forrige uke, nå er jobben gjort for resten av sesongen i deres hode. Vi trenger vinnere, det er dessverre ikke den gjengen vi har.

Aguero16
Aguero16Innlegg: 2946
23.01.18 16:01

Neida. Andre forstår som vanlig ingenting. Her er det kun superhelten Pro som skal bestemme. Akkurat nå så diskuterer du faktisk med deg selv. Før du sitter å bestemmer hva andre skal skrive/ikke skrive. Du var så opptatt av hva andre mente om meg. Vel, en bruker ikke lang tid før å finne ut hva folk mener om deg her heller. 

Ha en fin dag. 

iustitia_pro_XCVI
iustitia_pro_XCVIInnlegg: 5970
23.01.18 16:13
Aguero16: Andre forstår som vanlig ingenting.

Ikke andre. Du.

FrannyLee
FrannyLeeInnlegg: 13100
23.01.18 17:54
minuspol: Mens ingen med fotballforståelse eller interesse for fotball bryr seg det spøtt om hva du mener!

Som avslutning mellom meg og deg og det du prøver deg på så må jeg si du minner meg om min sjef på arbeid. Tilslutt så måtte jeg bare gå opp til sjefslandskapet\kontorene å fortelle ham sannheten.

Du har kanskje en høyere tittel enn jeg og tjener bedre med penger , men sannheten er at folk her på bruket og i bygda og komunen og nabokomunene bla Molde vil snakke om meg om 10,20 ja 50 år etter at jeg har inntatt jorda ,hver dag en eller annen plass. Du vil være glemt før du er stivfrossen på likhuset.

Sitat slutt.

minuspol
minuspolInnlegg: 35782
23.01.18 18:04
FrannyLee: Som avslutning mellom meg og deg og det du prøver deg på så må jeg si du minner meg om min sjef på arbeid. Tilslutt så måtte jeg bare gå opp til sjefslandskapet\kontorene å fortelle ham sannheten. Du har kanskje en høyere tittel enn jeg og tjener bedre med penger , men sannheten er at folk her på bruket og i bygda og komunen og nabokomunene bla Molde vil snakke om meg om 10,20 ja 50 år etter at jeg har inntatt jorda ,hver dag en eller annen plass. Du vil være glemt før du er stivfrossen på likhuset.

Det er gjerne slik med landsbytullinger!

Aguero16
Aguero16Innlegg: 2946
23.01.18 18:12

Er du en mobber utenfor VGD Pro? Eller er det bare her inne du jobber med deg sjølv før å framstille deg som den som vet alt og alle andre er ingenting. Jeg bare leser måten din å kommunisere på. Den konstante trangen til å alltid framstille deg selv som den som har rett i alt og måten du omtaler andre på. Aldri helt forstått denne væremåten din. Det er mange sånne i dagens samfunn. Dessverre

FrannyLee
FrannyLeeInnlegg: 13100
23.01.18 18:13
minuspol: Det er gjerne slik med landsbytullinger!

:-) Det beste du har skrevet på årevis.

Slikkepott
SlikkepottInnlegg: 9720
23.01.18 18:14
FrannyLee: men sannheten er at folk her på bruket og i bygda og komunen og nabokomunene bla Molde vil snakke om meg om 10,20 ja 50 år etter at jeg har inntatt jorda ,hver dag en eller annen plass.

Det er ikke nødvendigvis positivt.

 

minuspol
minuspolInnlegg: 35782
23.01.18 19:16
FrannyLee: Det beste du har skrevet på årevis.

Spar meg. 

iustitia_pro_XCVI
iustitia_pro_XCVIInnlegg: 5970
23.01.18 23:05

"Er du en mobber utenfor VGD Pro? Eller er det bare her inne du jobber med deg sjølv før å framstille deg som den som vet alt og alle andre er ingenting. Jeg bare leser måten din å kommunisere på. Den konstante trangen til å alltid framstille deg selv som den som har rett i alt og måten du omtaler andre på. Aldri helt forstått denne væremåten din. Det er mange sånne i dagens samfunn. Dessverre."

Tror du skal la personlighetsvurderingene ligge og konsentrere deg om en gang å ta et poeng. Hadde du latt butthurt holdningen din og fy for et svin jeg er greien din ligge så hadde du kanskje evnet det allerede denne gangen. Men jeg holder ikke pusten. Alle så hvordan du reagerte og hvordan alle andre enn deg selv (den skyldige) fikk skylden sist du virkelig dreit på draget. 

Aguero16
Aguero16Innlegg: 2946
23.01.18 23:43

Du skal fortsette å fortelje meg hva jeg skal gjøre? Går det an å drite på draget på et anonymt forum? Du slår frem igjen den ser jeg. Du er der altså. Skal si du slår på tromma på en sen tysdagskveld.

Butthurt? Haha. Jeg forteller deg akkurat som jeg oppfatter deg. Du virker før meg som en mobber. I dag så verken siterte jeg deg eller nevnte deg med navn. Jeg skrev et innlegg. Vi har vel hatt våre diskusjoner her inne. Og med engang jeg skriver noe så kommer du. Denne trangen til å lykkes, denne trangen til og ta en debattant. 

 

Keep up the good work. Spent på hva jeg må gjøre i morgen. Du har vel noe spenstig på lager.  Før er det noe du liker så er jo det å bestemme hva andre skal gjøre. #brapoeng#

InDeilawetrust
InDeilawetrustInnlegg: 21931
23.01.18 23:47

Den flørtingen mellom Aguero og pro begynner jeg å bli ganske lei av nå..Nå har du skrevet i samtlige Liverpool tråder hva du mener om Pro, Aguero. Jeg tror alle har fått det med seg. 

Aguero16
Aguero16Innlegg: 2946
24.01.18 07:59
InDeilawetrust: Nå har du skrevet i samtlige Liverpool tråder hva du mener om Pro, Aguero. Jeg tror alle har fått det med seg.

Ja, og jeg kan selvsagt overse han. Men det er ikke jeg som starter det. Og jeg sitter heller ikke og tar i mot drit fra han hver gang jeg skriver noe. Så du får ta det med han. 

Aguero16
Aguero16Innlegg: 2946
24.01.18 08:00

Er merkelig at andre Liverpool fans svarer og kommuniserer normalt med meg da. Det kan vel tyde på at det er han som har en agenda. Ikke jeg.

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg