Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

LIVERPOOL FC 2017/18

NYTT TEMA
masterpool
masterpoolInnlegg: 16111
27.01.18 22:56

Matip helt ute av det, hvorfor prøver han ikke å sparke vekk ballen, må da være mulig å slenge kroppen rundt. Lovren må inn igjen. Moreno er naturligvis rusten etter skadeavbrekk, men bør komme seg raskt hvis han skal spille på bekostning av skotten. Ings kommer inn sammen med støttepasning og sideveispasning. Bedring, men umulig å få det verre enn det var med Can. Ings skaper litt bevegelse og rom foran, dog hjelpeløs MED ball. VVD må tross alt spille med Matip. Det ville alle slitt med... Ox litt ute av det, men sammen med Firmino de som prøver hardest å få til noe. Mane må ha fått en psykisk knekk! Hvor var Mane vi så ifjor, eller mot Watford i August? Ble hvilt helt ut av rytmen i høst.

Zenix
ZenixInnlegg: 7630
27.01.18 22:57
milanB: Klopp gjør som han blir fortalt. Men gjerne for meg, spark han og få inn en som IKKE taler FSG’s sak så gjerne det!

Du skal være bra naiv for å tro at Klopp, som er/var en av de mest ettertraktede og annerkjente managerne i fotballverden, lar seg herse med av FSG. Om det er fordi du liker Klopp og nekter å innse det, så la gå, men mannen har skremmende åpenbare mangler. Han er så sta og naiv og har så stor tro på egne evner til tross for at realiteten atter en gang treffer han midt i trynet, at han aldri vil føre Liverpool til noe stort.

Hadde Rodgers solgt Coutinho midt i sesongen, for så å kjøpe Van Dijk for 750 millioner, etterfulgt av tap mot lag nr. 19 og 20 på tabellen med en ukes mellomrom, så ville enkelte tatt flyet til England for å gi Rodgers en midt på trynet.

Nå som Klopp gjør det samme, så er alt FSGs skyld. 

Man skal ha et rimelig intenst hat ovenfor FSG, kombinert med en skummel kjærlighet for Klopp, for å ikke se at forsvaret ser ut som om det er organisert av en 5-åring.

KongOlav2
KongOlav2Innlegg: 36809
27.01.18 22:58
Knaxern: Hehe, whatever floats your boat. Du har et snevert syn, og klarer ikke å se hele bildet.

Hehe, rette ræva som feis. Snakker om hevde at folk har et snevert syn. Så fort det er et par svake kamper, er det konkurranse i krisemaksiering, og nedvurdering av laget og manager. Synd at vi ikke kunne hatt "brainiacs" som deg, milanB og tellyrex i den sportslige ledelsen på Anfield. Da hadde det virkelig blitt vei i vellinga!

minuspol
minuspolInnlegg: 35765
27.01.18 22:58
wa11in: Laget blir litt og litt bedre hele tiden, i fjor var bedre enn året før, i år er bedre enn i fjor osv. Så lenge det fortsetter slik ser jeg ingen grunn til panikk, det er helt motsatt trend av hvordan det så ut før Klopp kom inn.

Dette er jo de viktigste og det man hele tiden må måle en manager på. Og så fort man stopper opp og iallfall om det begynner å snu må man agere så fort som mulig. 

Vi er ikke der med Klopp, jeg skal si ifra når det er på tide å tenke nytt.

Men det er veldig bekymringsverdig om man skal gå inn i de siste månedene uten noe mer å kaste innpå på midten enn det man har i dag. Og vi kan jo late som om det er Klopp som velger det, og da må han også stå for det om det ikke blir bra nok. Jeg føler ikke at det er store marginer på hvorvidt det holder eller ikke.

mcdermott
mcdermottInnlegg: 64669
27.01.18 22:58

--- Vel, nå er to av sesongens tøffeste kamper unnagjort så nå kan det jo bare gå oppover. Det er jo egentlig bare å snu tabellen på hodet når vi skal forberede oss på hvilke kamper som blir tøffe 

pikachu
pikachuInnlegg: 14007
27.01.18 22:59
KongOlav2: Du tror FSG går inn og kommanderer Klopp hvordan laget skal struktureres defensivt og organiseres på dødballer?

Gå å lek med noe tall nå, FM eller noen gamle regnskap, lek feks sjefsspeider spill med noen rundt deg (om du har noen). Det passer deg best. *mute*

minuspol
minuspolInnlegg: 35765
27.01.18 23:00
WaltonBreckRd: Hva faen driver han med på keeperposisjonen? Mignolet er helt tydelig ferdig etter forrige ligakamp, det er ingen grunn til å starte han her, FA cup eller ikke.

Men etter dette her tror jeg vel at den nådeløse Klopp må på banen, for han finnes også.

WaltonBreckRd
WaltonBreckRdInnlegg: 11993
27.01.18 23:00
wa11in: Laget blir litt og litt bedre hele tiden, i fjor var bedre enn året før, i år er bedre enn i fjor osv. Så lenge det fortsetter slik ser jeg ingen grunn til panikk, det er helt motsatt trend av hvordan det så ut før Klopp kom inn.

Er vi egentlig bedre enn på samme tid i fjor? Poengmessig er det vel omtrent likt, og januarmåneden ser igjen ut til å bli en gedigen skuffelse.

 

Knaxern
KnaxernInnlegg: 40581
27.01.18 23:00
KongOlav2: Da hadde det virkelig blitt vei i vellinga!

Mest sannsynlig ikke.

Men du er jo tom for argumenter og rasjonell fornuft når du kommer med sånne innlegg. Sier sitt.

KongOlav2
KongOlav2Innlegg: 36809
27.01.18 23:00
pikachu: Gå å lek med noe tall nå, FM eller noen gamle regnskap, lek feks sjefsspeider spill med noen rundt deg (om du har noen). Det passer deg best. *mute*

Kan du ikke du heller holde deg til konspirasjonssidene dine? Du har ingenting å gjøre i en debatt som krever noe som helst av fakta, kunnskap og innsikt. Du får selv de dummeste Trump-supporterne til å fremstå som intelligente.

KongOlav2
KongOlav2Innlegg: 36809
27.01.18 23:01
Knaxern: Mest sannsynlig ikke. Men du er jo tom for argumenter og rasjonell fornuft når du kommer med sånne innlegg. Sier sitt.

Beklager, jeg faller ned på ditt bunnslamnivå.....

Knaxern
KnaxernInnlegg: 40581
27.01.18 23:02
KongOlav2: Beklager, jeg faller ned på ditt bunnslamnivå.....

Er ikke jeg som har drevet med persondebatt i 10-12 innlegg på rappen nå.

KongOlav2
KongOlav2Innlegg: 36809
27.01.18 23:04
Knaxern: Er ikke jeg som har drevet med persondebatt i 10-12 innlegg på rappen nå.

Nei, bare totalt unyansert pisspreik.

Hvorfor er det verre å karakterisere noen som dumme enn å bedrive en debatt som totalt mangler enhver form for nyanse?

pikachu
pikachuInnlegg: 14007
27.01.18 23:06
Knaxern: Men du er jo tom for argumenter og rasjonell fornuft når du kommer med sånne innlegg. Sier sitt.

Dette er beholdningen fra denne figuren stort sett. Når han da ikke leker sjefsspeider å sånn.  Fyren gauler om nivå på debatten og evner ikke å se at han sitter i sin egen drittruke hele tiden. Må kreve et spesielt talent for å opptre slik konstant.

wa11in
wa11inInnlegg: 4668
27.01.18 23:07
WaltonBreckRd: r vi egentlig bedre enn på samme tid i fjor? Poengmessig er det vel omtrent likt, og januarmåneden ser igjen ut til å bli en gedigen skuffelse.

Jeg tenker vel at en tilsvarende ligaprestasjon som i fjor vil være fremgang, all den tid vi i år har hatt CL i tillegg. Flere kamper = mer slitasje. 

KongOlav2
KongOlav2Innlegg: 36809
27.01.18 23:08
pikachu: Dette er beholdningen fra denne figuren stort sett. Når han da ikke leker sjefsspeider å sånn. Fyren gauler om nivå på debatten og evner ikke å se at han sitter i sin egen drittruke hele tiden. Må kreve et spesielt talent for å opptre slik konstant.

Bidrar du konstruktivt til debatten på noen måte? Har du skrevet noe innlegg om Liverpool de siste par årene som er noe annet enn utelukkende negative, og da først og fremst rettet mot hvor jævlige FSG er. Pluss de sedvanlige fyllerantsa dine fra tid til annen da. Rants som ikke akkurat tyder på et individ i balanse.

WaltonBreckRd
WaltonBreckRdInnlegg: 11993
27.01.18 23:09
minuspol: Men etter dette her tror jeg vel at den nådeløse Klopp må på banen, for han finnes også.

Han bør komme på banen meget raskt.

Mignolet og Can bør være ferdige. Jeg får hodepine av å tenke på at Can startet nok en kamp som kaptein på midten. Han bør ta et skikkelig oppgjør med forsvarsspillet, for dette kan jo ikke fortsette. Det som er mest skremmende er jo at vi ikke en gang blir tatt i ubalanse. Vi har som oftest overtall og relativt god kontroll, men slipper likevel til gigantiske sjanser på sløvhet og grusomme avgjørelser.

Kamp etter kamp, akkurat samme greia. 

Knaxern
KnaxernInnlegg: 40581
27.01.18 23:09
KongOlav2: Hvorfor er det verre å karakterisere noen som dumme enn å bedrive en debatt som totalt mangler enhver form for nyanse?

Nyanser? Det er jo du som mangler absolutt alt.

Vi sitter med Karius og Mignolet. Vi har middelmådige backer, og stoppere som er middelmådige de også.

Vi har en midtbane blottet for kreativitet, og ingen utpreget DM. Henderson er skadet hele tiden. Lallana sliter med skader hele tiden. Milner duger ikke. Can duger ikke. Wijnaldum bidrar med nada, middelmådig spiller. Ox er ustabil.

Bak Salah, Firmino og Mané har vi ingenting. Ings og Solanke er de som skal inn og redde oss om vi sliter.

Vi sliter fortsatt med enorme forsvarsproblemer, og slipper inn altfor enkle mål. Noe vi har slitt med i alle år under Klopp. Tror du dette skal ta slutt nå ut sesongen? Slik det har sett ut, så må dette laget score 3-4 mål per kamp for å vinne kamper. Det holder ikke i lengden. Vi sliter så og si med alt, og det er null ryggrad i dette laget her. Samme feil gjentar seg gang på gang, og man lærer aldri. Dette er fakta.

(Innlegget ble redigert 27.01.18 23:11)

eppaen
eppaenInnlegg: 24489
27.01.18 23:10
wa11in: slitasje

...som man hadde et helt sommervindu å ta høyde for. Forsåvidt et helt januarvindu også. 

wa11in
wa11inInnlegg: 4668
27.01.18 23:11
WaltonBreckRd: Dette er jo også noe av det verste fra Klopp. Can har dasset rundt og sett uinteressert ut i flere kamper nå, likevel starter han her til og med som kaptein.
Hva faen driver han med på keeperposisjonen? Mignolet er helt tydelig ferdig etter forrige ligakamp, det er ingen grunn til å starte han her, FA cup eller ikke.

Nei, jeg skjønner lite av det her jeg også. Det er helt meningsløst å gi noen av disse spilletid. Can kan enten skrive under på en kontrakt, eller sitte ut sesongen på tribunen. Det hadde stil seg annerledes hvis han var helt vital for laget, men det er han jo definitivt ikke, i hvert fall ikke slik han presterer om dagen. 

Keepersituasjonen er jo bare komisk. Hadde ikke dette vært en fin anledning til å få spilt inn en defensiv enhet? Vil anta at både Karius og VVD har behov for litt tid sammen med de andre bak der hvis vi skal se noenlunde solide ut utover våren. 

wa11in
wa11inInnlegg: 4668
27.01.18 23:13
eppaen: ...som man hadde et helt sommervindu å ta høyde for. Forsåvidt et helt januarvindu også.

Jepp, men det her er ikke så enkelt som folk ser ut til å tro. Klopp arvet en søpletropp, bestående av fotballinvalide folk på høye lønninger. Disse sliter vi med å bli kvitt uten å sitte igjen med mesteparten av utgiftene selv, og det gir oss lite handlerom på overgangsfronten. Klopp kunne sikkert valgt å spre midlene på flere, litt rimeligere alternativer, men ser ut til å være mest opptatt av å styrke 11eren, og heller la de som tidligere var førstevalg ta seg av bredden. Om det er riktig fremgangsmåte kan jo for så vidt være en interessant diskusjon, vi hadde jo 6-7 år med en manager som gjorde det helt motsatt. 

KongOlav2
KongOlav2Innlegg: 36809
27.01.18 23:13
Knaxern: Nyanser? Det er jo du som mangler absolutt alt. Vi sitter med Karius og Mignolet. Vi har middelmådige backer, og stoppere som er middelmådige de også. Vi har en midtbane blottet for kreativitet, og ingen utpreget DM. Henderson er skadet hele tiden. Lallana sliter med skader hele tiden. Milner duger ikke. Can duger ikke. Wijnaldum bidrar med nada, middelmådig spiller. Ox er ustabil. Bak Salah, Firmino og Mané har vi ingenting. Ings og Solanke er de som skal inn og redde oss om vi sliter. Vi sliter fortsatt med enorme forsvarsproblemer, og slipper inn altfor enkle mål. Noe vi har slitt med i alle år under Klopp. Tror du dette skal ta slutt nå ut sesongen? Slik det har sett ut, så må dette laget score 3-4 mål per kamp for å vinne kamper. Det holder ikke i lengden. Vi sliter så og si med alt, og man det er null ryggrad i dette laget her. Samme feil gjentar seg gang på gang, og man lærer aldri. Dette er fakta.

Vi har 5 ganske gode midtbanespillere og en kjempegod på vei inn til sommeren. Vi har et av PLs beste angrep. Og det skal absolutt være mulig å få satt en god midtstopperduo med Van Dijk og Matip/Lovren. Og når Man City spiller med Delph på backen, bør det ikke være noe i veien med de backene vi har heller. Ny keeper og en eller to gode stallspillere inn gir oss en tropp som fullt ut skal matche de andre topplagene utenom City.

Det er først og fremst keeperplassen som er den store akilleshælen, samt strukturelle og organisatoriske problemer defensivt. Klarer på ingen måte å se at vi skal være noe markant svakere enn noen av de andre topplagene foruten City. Om du kaller vår midtbane for lite kreativt, så se f.eks på Chelseas midtbane med Moses, Alonso, Bakayoko, Kante og Drinkwater. Riktignok solid defensivt, men er det iallfall ikke mye kreativitet.

(Innlegget ble redigert 27.01.18 23:14)

minuspol
minuspolInnlegg: 35765
27.01.18 23:15

Skal jo sies at man hadde mange kamper på rad med betydelig bedre defensive prestasjoner, og at man strengt tatt først kan si at man falt tilbake til gamle synder i dag. Ok, Swanseas scoring kom også lett, men slikt skjer jo.

så får vi se framover.

FrannyLee
FrannyLeeInnlegg: 13013
27.01.18 23:23
wa11in: Keepersituasjonen er jo bare komisk. Hadde ikke dette vært en fin anledning til å få spilt inn en defensiv enhet? Vil anta at både Karius og VVD har behov for litt tid sammen med de andre bak der hvis vi skal se noenlunde solide ut utover våren.

Det som jeg finner mest komisk og veldig pussig er at en beskriver Klopp  som den eneste som kan redde Liverpool omtrent og en glimrende manager. mens en i neste setning beskriver en håpløs manager i den måten han bestyrer sitt lag på , som jo faktisk er jobben til en manager. Å bestyre LAGET så det funger som en enhet med ball og kanskje enda mer uten.

Og folk blir faktisk sint og sur når jeg påpeker noe så obvious.

wa11in
wa11inInnlegg: 4668
27.01.18 23:26
FrannyLee: Å bestyre LAGET

Fiks prefiks

minuspol
minuspolInnlegg: 35765
27.01.18 23:29

Sikkert fordi du er så stokk dum at du tror ar vi ikke ser dette sjøl, sjøl om vi skriver at vi gjør det.

FrannyLee
FrannyLeeInnlegg: 13013
27.01.18 23:32
minuspol: Sikkert fordi du er så stokk dum at du tror ar vi ikke ser dette sjøl, sjøl om vi skriver at vi gjør det.

Jeg er eller har iallefall vært så dum at jeg faktisk ikke skjønte at det fantes så småe mennesker som du.

Men nå vet jeg det så noe lærer mann jo hele tiden.

minuspol
minuspolInnlegg: 35765
27.01.18 23:36

Du har vel akkurat forsøkt å gjøre narr av en debattant sjøl og så tar du den. Tror du skal se deg sjøl i speilet. Men du er vel for dum til å se dette sjøl.

FrannyLee
FrannyLeeInnlegg: 13013
27.01.18 23:40
minuspol: Du har vel akkurat forsøkt å gjøre narr av en debattant sjøl og så tar du den. Tror du skal se deg sjøl i speilet. Men du er vel for dum til å se dette sjøl.

Du er veldig heldig at du sitter som anonym bak ett tastatur eller mobil når du kommer med like påstander.

Ja du vet faktisk ikke hvor heldig du er. Folk jeg vet hvem er hadde aldri kommet unna med sånne ærektrenkelser som du gorper ut av deg nå , men det forstår du vel selv som er så klok.

(Innlegget ble redigert 27.01.18 23:45)

minuspol
minuspolInnlegg: 35765
27.01.18 23:41

Du er der ja.

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg