Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

LIVERPOOL FC 2017/18

NYTT TEMA
johwi68
johwi68Innlegg: 19368
09.09.17 14:26

Klavan er virkelig ikke med. Helt vill i plasseringen, opphever offside til stadighet, og mangler det meste i duellspillet. Svakere enn Lovren på sitt svakeste, så her bommet du pinadø.

Og til dere som ikke mener at Karius utgjør en forskjell. Mignolet er DEN vesrte keeperen i moderne toppfotball når det kommer til å regjere i eget felt. Han står på strek helt til innleggene kommer, og blir derfor unnskyldt fordi han er for langt unna til å plukke ballen. En vandrende katastrofe.

TAA har spilt som en junior, Matip treffer ikke med oppspillene, Emre Can er tilbake til vel mye hoftefeste, og Firmino blir alene mot tre spillere. Guardiola har tatt balletak på Klopp.

Hadde vår dårligste og mest forutsigbare avslutter scort på en av sine gigantsjanser så hadde det vært en annen kamp. Fyren MÅ lære å bruke høyrefoten om han skal utvikle seg til å bli den klassespilleren han kan bli.

Masaniello
MasanielloInnlegg: 7960
09.09.17 14:27

Nå har Klopp to valg. Enten må han satse på skadeavverging, og ro kampen inn til 2-0-tap, eller så må han ta noen sjanser, noe som kan vippe begge veier. Jeg håper mest på det siste, men det kan bli stygt om det ikke fungerer.

Foreslår følgende justeringer: Oxlade-Chamberlain inn for Alexander-Arnold, og 4-3-2-formasjon med svært offensive backer (det betyr at Hendo må stå veldig dypt og ikke være spesielt med i angrep):

Firmino - Salah

Wijnaldum - Hendo - Emre Can

Moreno - Klavan - Matip - Oxlade

Mignolet

Tormund
TormundInnlegg: 22802
09.09.17 14:28

Den verste 1.omgangen vi har levert på år og dag. Alt fra Mignolet til Henderson er helt krise. 

Masaniello
MasanielloInnlegg: 7960
09.09.17 14:29
johwi68: hoftefeste

Syns det har vært tilfelle for alle spillerne våre i de fremre leddene. Står på hælene når pasningen har gått. Ikke bra nok.

City er mye bedre forberedt til denne kampen, så Klopp må ta noe av skylden også.

Mindfulness13
Mindfulness13Innlegg: 20496
09.09.17 14:29
johwi68: Guardiola har tatt balletak på Klopp.

Det er små marginer. Jeg synes vi hadde bra tak på City med unntak av gjennomspillet til Aguero så har vi hatt bra kontroll bak der før det skjedde. Utvisningen koster mye og da blir det en umulig oppgave. Utvisningen til Mane er riktig,men det er små marginer. Hadde ikke Ederson truffet der så kunne det ha stått 1-1. 

(Innlegget ble redigert 09.09.17 14:30)

Masaniello
MasanielloInnlegg: 7960
09.09.17 14:30
Masaniello: Firmino - Salah Wijnaldum - Hendo - Emre Can Moreno - Klavan - Matip - Oxlade Mignolet

Kan vurdere Gomez inn for Klavan også, så får vi litt mer tempo i midtforsvaret i tilfelle kontringer.

Solanke bør også inn i løpet av andre omgang om det finnes muligheter for utligning.

minuspol
minuspolInnlegg: 35765
09.09.17 14:32

Svak omgang spesielt av de bak. Mignolet er rett og slett helt forferdelig og dummer seg vel egentlig ut i alt han gjør unntatt da Stones treffer ham.

TAA er ikke god nok for dette nivået enda. Så enkelt er det. Matip klarer seg greit men slår bort noen baller det er umulig å forstå noe av. Klavan spiller til stolpe og knapt det. Moreno på sin side klarer seg faktisk greit, men alle ser jo at det er et tidsspørsmål.

Emre Can misser en markering igjen, og ellers er han bare svak. Hendo veldig god, men alene om det. Gini usynlig igjen.

Salah er jo den som får til noe. Firmino, svakere enn Klavan. Veldig negativ innflytelse på det som "skjer". Mané, riktig sendt av. Ikke så aller verst før det.

Masaniello
MasanielloInnlegg: 7960
09.09.17 14:33
Mindfulness13: Jeg synes vi hadde bra tak på City med unntak av gjennomspillet til Aguero så har vi hatt bra kontroll bak der før det skjedde.

Det er strengt tatt ikke riktig. Vi kom til noen halvsjanser, og fikk utfordret spesielt på høyresiden, men City dominerer banespillet og har hatt god kontroll stort sett hele veien.

Zenix
ZenixInnlegg: 7634
09.09.17 14:34
johwi68: Klavan er virkelig ikke med. Helt vill i plasseringen, opphever offside til stadighet, og mangler det meste i duellspillet. Svakere enn Lovren på sitt svakeste, så her bommet du pinadø. Og til dere som ikke mener at Karius utgjør en forskjell. Mignolet er DEN vesrte keeperen i moderne toppfotball når det kommer til å regjere i eget felt. Han står på strek helt til innleggene kommer, og blir derfor unnskyldt fordi han er for langt unna til å plukke ballen. En vandrende katastrofe.

Dette er det aller største problemet. Man vet hva man får med Mignolet. Usikkerhet i feltet, helt uforståelige involveringer og blant de svakeste igangsettingene i ligaen. Han er virkelig ikke den forsvarsdirigenten man trenger.

Klavan derimot er en drittspiller. Han er en amatørspiller som på ingen som helst måte har noe å gjøre på dette nivået. Mannen ville slitt med å få spilletid i Tippeligaen. Han opphever offsiden i hver eneste duell, og dette er ikke noe nytt i denne kampen. Det er Ragnar i sitt ess. Pinglete i duellene, og med ballen i beina er han ubrukelig. I feltet er det som å spille med en mann mindre. Tellefeil på tellefeil, og totalt ute av stand til å forstå grunnleggende markering. Det er så provoserende at man "ikke fant" noen som ville forsterket dette forsvaret. 

Jeg er ikke enig i din vurdering av Klavan mot Lovren. Klavan på sitt beste er fremdeles ikke på nivået til Lovren på sitt svakeste. Det er så amatørmessig og svakt det estlenderen gjør i absolutt alle faser av spillet, at jeg ikke kan begripe i det hele tatt hvorfor Klopp lar han spille. Og så borte mot City da. Det verste er jo at det blir nøyaktig slik man spår når man ser at Klavan starter. 

Mindfulness13
Mindfulness13Innlegg: 20496
09.09.17 14:35
Masaniello: Det er strengt tatt ikke riktig. Vi kom til noen halvsjanser, og fikk utfordret spesielt på høyresiden, men City dominerer banespillet og har hatt god kontroll stort sett hele veien.

Det er ganske jevnt vil jeg si - vi har faktisk flere halvsjanser enn de har før 1-0 målet. Og vi kunne/burde ha utliknet til 1-1 ved Salah. Men vi har ikke de marginer som vi trenger. 

Clattenburg mener at han ville ha bare ha gitt gult kort - interessant det der. Men det er såpass vanskelig det der at jeg kan forstå at det blir rødt. 

(Innlegget ble redigert 09.09.17 14:35)

Masaniello
MasanielloInnlegg: 7960
09.09.17 14:35
minuspol: Emre Can misser en markering igjen, og ellers er han bare svak. Hendo veldig god, men alene om det. Gini usynlig igjen.

Og det er jo i dette leddet vi sliter i dag. Det snakkes mye om rommet mellom stopperne våre på 1-0, men vi taper jo ballen på midten, til tross for Hendersons hederlige forsøk. Det skjer gang på gang. Både Can og Wijnaldum må løfte seg om det skal være noe sjans her.

Masaniello
MasanielloInnlegg: 7960
09.09.17 14:37
Mindfulness13: Clattenburg mener at han ville ha bare ha gitt gult kort - interessant det der. Men det er såpass vanskelig det der at jeg kan forstå at det blir rødt.

Syns rødt er riktig, men vil ikke klandre Mane for det. Han gir bare alt i situasjonen, og det ender uheldig.

johwi68
johwi68Innlegg: 19368
09.09.17 14:37
Masaniello: Kan vurdere Gomez inn for Klavan også, så får vi litt mer tempo i midtforsvaret i tilfelle kontringer.

Kan gjerne sette Sturridge inn for min del, for det estlenderen har gjort er ikke mye å skrive hjem om.

Hadde jeg vært Klopp ville jeg plukket Mignolet og Klavan av banen. Inn med Ox, og følgende oppstilling..:

----------------Karius----------------
----TAA-----.-Matip---Moreno----
------------------EC-------------------
Ox------------Hendo-----------Gini
-----Salah-------------Firmino-----

Emre Can som en "falsk" stopper, Ox som dobler, Gini med fokus på å hjelpe Moreno, Hendo må løpe ræva av seg. Så er det bare å vente på rødt kort til enten Otamendi eller Fernandinho for å få kamp igjen..

minuspol
minuspolInnlegg: 35765
09.09.17 14:46

Fy faen for en forferdelig keeper Mignolet er. Alt han gjør er komisk. ALT!

Legendag_
Legendag_Innlegg: 5847
09.09.17 14:48

HAHA, se på Mongolet. Redder ikke en dritt. 

Machine_Head
Machine_HeadInnlegg: 12948
09.09.17 14:49

"Mignolet er bedre enn Karius da!! Wæh wæh!"

Masaniello
MasanielloInnlegg: 7960
09.09.17 14:51
johwi68: Sturridge

Glemte at vi hadde han på benken.

 

 

Men dette orker jeg ikke. Jeg stikker en tur i skogen og graver meg ned.

ElskerPL
ElskerPLInnlegg: 1601
09.09.17 14:52

Jeg var en av de som mente det ikke var krise at det ikke kom noen ny stopper i overgangsvinduet.

Legger meg paddeflat: Det er virkelig krise.

InDeilawetrust
InDeilawetrustInnlegg: 21777
09.09.17 14:53

Jaja, jeg fikk kritikk fra Minuspol (!) for å være så negativ når jeg var kritisk til det tynne forsvaret etter Arsenal seieren. Sesongen er lang sa jeg, og ikke vits å ta av etter EN seier. Rimelig forutsigbart at kritikken hagler mot det tynne forsvaret vårt nå ja. 

WhySoSerious
WhySoSeriousInnlegg: 13335
09.09.17 14:54
ElskerPL: Jeg var en av de som mente det ikke var krise at det ikke kom noen ny stopper i overgangsvinduet. Legger meg paddeflat: Det er virkelig krise.

Jeg trodde kanskje vi kom til å klare oss med detta fram til Januar. Men detta går ikke, vi er ute av alt innen juletider. Tynn suppe. Eneste som kan redde oss er enkel gruppe i CL, men vi klarer vel drite oss ut der også.

WaltonBreckRd
WaltonBreckRdInnlegg: 11998
09.09.17 14:56
InDeilawetrust: Jaja, jeg fikk kritikk fra Minuspol (!) for å være så negativ når jeg var kritisk til det tynne forsvaret etter Arsenal seieren.

Det var nok en spøk. 

Du fikk for deg i sommer at man måtte være overveldende positiv, og alle som var kritisk til at ikke vi hentet bedre var hylekor. 

ElskerPL
ElskerPLInnlegg: 1601
09.09.17 14:56

Håper det offensive redder oss., for bakover er det grusomt. Kjenner forøvrig jeg blir provosert av Emre Can og alle kravene han har også. Se til helvette å lever på fotballbanen, før du kommer med kravene.

Tormund
TormundInnlegg: 22802
09.09.17 14:56

Henderson har vært helt katastrofe i dag. To assist til City. Han, Mignolet og Klavan får delt banens verste pris.

For ikke å glemme den satans Coutinho som sitter på tribunen og sender dårlige vibber. Egentlig er alt hans feil.

WhySoSerious
WhySoSeriousInnlegg: 13335
09.09.17 14:57
ElskerPL: Håper det offensive redder oss., for bakover er det grusomt. Kjenner forøvrig jeg blir provosert av Emre Can og alle kravene han har også. Se til helvette å lever på fotballbanen, før du kommer med kravene.

Med Mane på tribunen i en bøtte kamper så skal vi vel fort se at det ikke er så fantastisk fremover heller.

Rome77
Rome77Innlegg: 9624
09.09.17 14:58

Bytte mane med Coutinho så er vil fortsatt et rimelig godt lag offensivt eller?

WhySoSerious
WhySoSeriousInnlegg: 13335
09.09.17 15:00
Machine_Head: Litt av en type du, støtter laget og alt det der. Forunderlig at du ikke har begynt å holde med et nedrykkslag, så du kan kose deg med misnøye uke ut og uke inn. Idiot.

Det kom fra rett kjeft. Hele innlegget ditt bærer jo preg at du i hvert fall har femten pikker i ræva. Logg av VGD takk.

InDeilawetrust
InDeilawetrustInnlegg: 21777
09.09.17 15:00
WaltonBreckRd: Du fikk for deg i sommer at man måtte være overveldende positiv, og alle som var kritisk til at ikke vi hentet bedre var hylekor.

Nei, men jeg sa  at det finnes en mellomting mellom himmel og helvette. Fant fort ut hvem som bare er negativ til alt uansett. 

Har aldri sagt noe imot på at keeperene er for svake og at forsvaret er for tynt. Den kritikken er berettighet. 

Likevel er vi ett lag på vei opp og frem, og som har hentet gode spillere helt siden Klopp kom. Gini og Mane, Matip gikk rett inn på laget i fjor og Salah gikk rett inn på laget i år. Det er ikke så mørkt som noen skal ha det til selv om vi har en lang vei igjen. 

WaltonBreckRd
WaltonBreckRdInnlegg: 11998
09.09.17 15:08
InDeilawetrust: Det er ikke så mørkt som noen skal ha det til selv om vi har en lang vei igjen.

Det er riktig. Dette var arbeidsuhell, og slike resultater hender i blandt når man reiser til et fantasy-lag satt sammen av arabere.

Viktig å få denne ut av tankene nå, godt vi har kamp allerede til tirsdag.

(Innlegget ble redigert 09.09.17 15:08)

WhySoSerious
WhySoSeriousInnlegg: 13335
09.09.17 15:11
WaltonBreckRd: Viktig å få denne ut av tankene nå, godt vi har kamp allerede til tirsdag.

Onsdag vel? Men bra man ikke tar landslagspause etter det tullet her. Burde i hvert fall knalle på mot Sevilla så uthvilt som laget burde være etter å ikke møte opp i dag.

Knaxern
KnaxernInnlegg: 40608
09.09.17 15:14

Folk som TAA, Mignolet og Klavan burde ikke få spille mer denne sesongen. TAA til nøds på midten, aldri som back.

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg