Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

LIVERPOOL FC 2017/18

NYTT TEMA
minuspol
minuspolInnlegg: 35867
13.09.17 17:39
masterpool: Det er på ingen måte bunnsolide keepere som må vike uansett. Skal man rullere på liga, cup, CL osv, så kan man bare droppe et stabilt forsvar. Totalt unødvendig. Vi kommer til å stille med ny keeper fra kamp til kamp. Karius ikveld, Mig til helga, Ward neste uke, Mig neste helg, Karius uka etter, og Mig til den helga igjen. Det er helt sykehus. For første gang Klopp, her viser du mangel på ledelse.

James Pearce mener det er unødvendig med keeperbyttene. James Pearce. Hva slags fotballekspertise sitter han inne med egentlig? 

Her viser vel Klopp ledelse. Virkelig. Han gjør det som ikke er vanlig. Han tar et grep for å forsøke å få det beste ut av keeperne til Liverpool. Det er ledelse mer enn noen gang. Så kan man selvfølgelig argumentere rundt om det er smart. Men det er noe helt annet.

Klopp ser nok at Mignolet er for dårlig og vil få de andre i gang. Så fort en peker seg ut som den beste så blir nok også den keeperen nærmere å være et valg i mer enn en turnering også. Mignolet vet vi jo ikke blir bedre, det er de to andre Klopp har tro på.

Mignolet har i dag en redningsprosent på 47 i PL, lavest i Pl naturligvis. Kampen mot City hvor han slapp inn fem forbedret prosenten fra 44 til 47...!

Dette vraket av en keeper med navn Mignolet har sluppet inn 11 mål på de fem kampene han har stått. 

Vi kan jo for moro skyld ta med at Hoffenheim hadde sju avslutninger på mål. Tre gikk inn, altså noe bedre der enn i PL altså, men fremdeles tall man neppe tar med i CVen.

Så ja, vi får håpe Karius viser potensialet sitt så fort som mulig. Da er dette løst og vi slipper å se Mignolet i både PL og CL. Det er nok ikke langt unna.

 

Machine_Head
Machine_HeadInnlegg: 13048
13.09.17 18:05

Så lenge vi slipper Mignolet så kunne jeg ikke brydd meg mindre om hvordan vi løser keepersituasjonen utenfor transfervinduet. Ingen Mignolet i mål er en god ting uansett hva. 

johwi68
johwi68Innlegg: 19439
13.09.17 18:05

Endelig en Champions League-kamp! Dette blir gøy..

Sevilla har et bra lag, har åpnet La Liga på bra vis, og kan bli en nøtt i kveld. Defensivt har de virket solide, og har spennende spillere framover som Luis Muriel, Nolito, Navas og Correa, som får god støtte av Nzonzi og Banega. Allikevel skal vi ha et sterkere lag, og ikke minst en angrepsrekke som vil utfordre dem langt mer enn de har blitt så langt denne sesongen.

Vår beste keeper starter altså, og Klavan forsvinner ut av forsvaret. Det alene er nok til å bli optimistisk. Hvem som blir backer er mer usikker, men jeg tror det blir Gomez og Moreno. Samtidig blir jeg ikke sjokka om det ender opp med TAA og Robertson.

Så blir det jo spennende å se om Coutinho regnes som fit nok til å starte, og om Klopp i det hele tatt vil gjøre endringer framover. Han kan fort finne på å gi midtbanen sjansen til å rette opp inntrykket fra helga, da de endte opp med å få "kjeft" hos sjefen. Salah var for sjuk til å trene i går og kan fort ende opp med å starte å benken. Satser på at han er frisk, og da tror jeg dette blir laget:

----------------------Karius------------------------
Gomez*-----Matip------Lovren-----Moreno**
-------------------Henderson---------------------
-------Emre Can-------------Wijnaldum--------
Salah***------------Firmino---------------Mané

* - TAA
** - Robertson
*** - Mané inn her, Coutinho på venstresiden

Etter at de engelske lagene herjet i går, tror jeg vi følger fint opp i kveld. En sprudlende gjeng som skal reise kjerringa kjører over spanjolene.

Tips: 4-0
1-0 Mané
2-0 Firmino (straffe)
3-0 Emre Can
4-0 Coutinho

Ha en skikkelig fin kamp!

minuspol
minuspolInnlegg: 35867
13.09.17 18:09
Machine_Head: Så lenge vi slipper Mignolet så kunne jeg ikke brydd meg mindre om hvordan vi løser keepersituasjonen utenfor transfervinduet. Ingen Mignolet i mål er en god ting uansett hva.

Helt enig. Jeg tar heller feks Klavan i mål. Og det er seriøst.

masterpool
masterpoolInnlegg: 16398
13.09.17 18:12

Det var tidenes bortforklaring. Du tester ikke keepere utover sesongen, og spesielt ikke i en viktig CL kamp. Det fremstår som om Klopp helst vil at Karius skal være den beste, men har innsett at Mignolet er den beste. Derfor gir han Karius ufortjent mange sjanser. Nesten trynefaktor det der.

Det går utover laget at man endrer i hver eneste kamp. Enten får man bruke den beste keeperen, eller så får Klopp holde seg til Karius, og kjøpe en ny keeper når han går lei. Det beste hadde vært og kjøpt en ny keeper med en gang. Dette med stadige bytter ødelegger for alle, det blir null rytme og defensiv samhandling. Forsvaret blir aldri bedre med ny keeper i hver kamp. Det er ikke dårlig ledelse, det er mangel på ledelse. Det samme er denne avgjørelsen rundt Karius/Mignolet.

Og hvorfor i all verden drar du Pearce inn i disse avgjørelsene?

(Innlegget ble redigert 13.09.17 18:13)

InDeilawetrust
InDeilawetrustInnlegg: 22655
13.09.17 18:16
Magnific: Hater virkelig keeperbytter og at 1 keeper står ligaen og en annen Champions League..    Beste keeperen bør stå i de viktigste kampene, ferdig.

Barca gjorde jo det samme med Ter Stegen og Bravo. Bravo sto i serien og Ter Stegen i CL. Jeg vet ikke hvem som surrer mest av Mignolet og Karius jeg, men begge to gjør blundere. Mignolet er bare Mignolet og Karius hadde en del grusomme utspark mot Arsenal. 

masterpool
masterpoolInnlegg: 16398
13.09.17 18:17

Hvis ryktene stemmer, så skal vi la Ward stå i ligacupen. Så vi drar det enda lenger.

InDeilawetrust
InDeilawetrustInnlegg: 22655
13.09.17 18:20
masterpool: Hvis ryktene stemmer, så skal vi la Ward stå i ligacupen. Så vi drar det enda lenger.

Ligacupen er jo en fin arena for å gi unggutter og B spillere sjansen til å vise seg fram. Ser ikke helt problemet. Vi kommer neppe til å stille med samme forsvar i ligacupen som vi gjør i PL eller CL uansett, så det har ikke noe å si for samhandlingen til forsvaret i PL og CL som betyr mest. 

masterpool
masterpoolInnlegg: 16398
13.09.17 18:24

Her starter jo kaoset, du får ulike keepere, ulike stoppere til enhver tid. Klavan, Matip og Mig i helga, Lovren , Matip og Karius ikveld, Lovren, Klavan og Mig til helga. Legg til rullering på backene, og en dårlig defensiv midtbane, så skjønner man jo hvorfor spillerne fremstår som amøber bakover til tider.

InDeilawetrust
InDeilawetrustInnlegg: 22655
13.09.17 18:30
masterpool: Her starter jo kaoset, du får ulike keepere, ulike stoppere til enhver tid. Klavan, Matip og Mig i helga, Lovren , Matip og Karius ikveld, Lovren, Klavan og Mig til helga. Legg til rullering på backene, og en dårlig defensiv midtbane, så skjønner man jo hvorfor spillerne fremstår som amøber bakover til tider.

Du er kanskje inne på noe ja, men vi er jo pent nødt til å rullere. Vi kan ikke ha samme forsvar i PL, CL og begge cupene. Problemet er at spillerene det rulleres med er for dårlige. 2 valgene er for dårlige, og 1 valgene er knapt nok gode nok. Det er for tynt. Det blir kaos med dårlige spillere uten relasjoner. Vi sleit kraftig i cupene i fjor med våre "nest beste". 

Når det kommer til keeper så trenger man ikke nødvendigvis å rotere, de blir ikke slitne på samme måte som utespillere naturligvis. Jeg ser likevel ikke problemet med at Ward får spille i ligacupen og FA cupen som mest sannsynlig blir nedprioritert uansett. Nyttig erfaring for han. 

Dette med Mignolet i PL og Karius i CL er også spennende og noe som også blir mer og mer vanlig. Problemet er vel heller at ingen av de er gode nok foreløpig. Vi skulle hatt en skikkelig 1 keeper med Karius jagende bak. 

masterpool
masterpoolInnlegg: 16398
13.09.17 18:34

Hadde Mig stått PL og CL, og Karius cupene, så hadde det vært greit. Da får man relativt sjeldent keeperbytter.

Sjefan
SjefanInnlegg: 13954
13.09.17 18:39
masterpool: Derfor gir han Karius ufortjent mange sjanser. Nesten trynefaktor det der.

Ja, Karius har virkelig badet i muligheter mellom stengene. 

minuspol
minuspolInnlegg: 35867
13.09.17 18:44
masterpool: Her starter jo kaoset, du får ulike keepere, ulike stoppere til enhver tid. Klavan, Matip og Mig i helga, Lovren , Matip og Karius ikveld, Lovren, Klavan og Mig til helga. Legg til rullering på backene, og en dårlig defensiv midtbane, så skjønner man jo hvorfor spillerne fremstår som amøber bakover til tider.

Du tror dette er gutter 12?

ybuddy
ybuddyInnlegg: 397
13.09.17 18:45

Hva hvis Karius, hypotetisk sett(!!!), besitter et kjempepotensiale, og den eneste måten han kan oppnå dette er ved å stå offisielle kamper?

johwi68
johwi68Innlegg: 19439
13.09.17 18:46
ybuddy: Hva hvis Karius, hypotetisk sett(!!!), besitter et kjempepotensiale, og den eneste måten han kan oppnå dette er ved å stå offisielle kamper?

Du kan trygt fjerne "hva hvis"..

klaumb
klaumbInnlegg: 5884
13.09.17 18:54

Du tror dette er gutter 12?

Er det ikke sånn spilletid fordeles på det nivået da? 

Neida. For meg virker det som om Klopp mener Karius har størst potensial, mens Mignolet er best nå. På denne måten slipper han kanskje miste keeperen med størst potensial mens man venter på at han skal få det ut.

Personlig ser jeg verken nåtid eller en spesielt god fremtid i noen av de. Ny keeper burde vært prioritert, og jeg hadde gjerne svidd av de £70 mill man ikke fikk brukt på VvD på f.eks Jan Oblak om det hadde vært mulig. Bare på plassering og rekkevidde hadde han reddet mange poeng for oss uten å gjøre de spektakulære treningene. 

InDeilawetrust
InDeilawetrustInnlegg: 22655
13.09.17 18:54
ybuddy: Hva hvis Karius, hypotetisk sett(!!!), besitter et kjempepotensiale, og den eneste måten han kan oppnå dette er ved å stå offisielle kamper?

Han er kun 24 år, noe som er veldig ungt for en keeper som gjerne er på topp rundt 30 år. Han har ett kjempepotensiale, men trenger erfaring og har en del ting han må luke bort. Dette kommer med årene. Han trenger mer trening. Samtidig må ha få lov til å feile hvis han skal bli bedre.. Det er eneste måten han lærer på.

Jeg skulle likevel ønske at vi hadde en skikkelig toppkeeper som 1 valg siden vi er en klubb med ambisjoner. Så kan Karius få prøve å feile i fred. Vi kunne trengt en matchvinner på nivå med De Gea, Courtious, Lloris eller Cech. Da hadde forsvaret vårt også blitt tryggere tror jeg. 

masterpool
masterpoolInnlegg: 16398
13.09.17 19:05

Helt greit at Karius realistisk sett kan ha et kjempepotensial inne, og Klopp må gjerne mene det, men bruk han fast da isåfall! Her kommer enkelte med kommentarer som at dette ikke er gutter 12!

Å gi en keeper masse spilletid på dette nivået, for å se om han kan bli god, det er vel mer gutter 12 enn noe annet. Kanskje Ejaria burde spilt i CL, så vi får se om han kanskje blir god!

Vi har ligacup til sånt, ikke PL og CL. Og hvis dette potensiale til Karius visstnok er så enormt, så bruk han fast da. Må jo bety at han tar noen 7 mils steg iløpet av sesongen. Å slutt med dette fjaset om alder på keepere. Ja, de er gjerne på topp når de er rundt 30, men det betyr jo ikke at de skal være langt unna stabile som 24 åringer heller.

masterpool
masterpoolInnlegg: 16398
13.09.17 19:07

Minus: Neida, jeg tror ikke det er gutter 12, det bare ser sånn ut når vi skal rotere nesten samtlige bak der i kamp til kamp.

Så kan du komme med et innlegg om at samhandling har null betydning i fotball osv...

InDeilawetrust
InDeilawetrustInnlegg: 22655
13.09.17 19:16
masterpool: Så kan du komme med et innlegg om at samhandling har null betydning i fotball osv...

Dere må ha hatt en del diskusjoner opp igjennom årene når du allerede vet hva han skal svare. 

InDeilawetrust
InDeilawetrustInnlegg: 22655
13.09.17 19:19
masterpool: Å slutt med dette fjaset om alder på keepere. Ja, de er gjerne på topp når de er rundt 30, men det betyr jo ikke at de skal være langt unna stabile som 24 åringer heller.

Du sier noe der ja, det spør om Karius er god nok. De Gea er til sammenligning 2 år eldre og Karius er ikke i nærheten en gang. Det spørs om vi ikke har en ny Mignolet på gang, og det er vel strengt tatt ikke vits å bruke for lang tid på sånt. 

Nei, få inn minst en skikkelig Keeper! det blir for mye rot med både Mignolet og Karius og det koster oss masse poeng.. Mulig Karius var god i BL og at Klopp så ett potensiale, men han tabber seg ut for mye i PL. Enten har han ikke nivået inne eller så takler han ikke presset i PL når han får muligheten. 

GimleSag
GimleSagInnlegg: 2947
13.09.17 19:22
InDeilawetrust: De Gea er til sammenligning 2 år eldre

For å ikke glemme at han var world class for to år siden også ;-)

GimleSag
GimleSagInnlegg: 2947
13.09.17 19:23
InDeilawetrust: så takler han ikke presset i PL når han får muligheten.

Noe som er hovedgrunnen, ja. Håper han spiller sin fuckings livs kamp i kveld og selvtilliten får seg et spark i rævva.

InDeilawetrust
InDeilawetrustInnlegg: 22655
13.09.17 19:27
GimleSag: Håper han spiller sin fuckings livs kamp i kveld

Det er jo lov å håpe!

johwi68
johwi68Innlegg: 19439
13.09.17 19:35
johwi68: ----------------------Karius------------------------
Gomez*-----Matip------Lovren-----Moreno**
-------------------Henderson---------------------
-------Emre Can-------------Wijnaldum--------
Salah***------------Firmino---------------Mané * - TAA
** - Robertson
*** - Mané inn her, Coutinho på venstresiden Etter at de engelske lagene herjet i går, tror jeg vi følger fint opp i kveld. En sprudlende gjeng som skal reise kjerringa kjører over spanjolene. Tips: 4-0
1-0 Mané
2-0 Firmino (straffe)
3-0 Emre Can
4-0 Coutinho Ha en skikkelig fin kamp!

Lag-tipset gikk inn, så nå gjenstår kun sjarmøretappen.

TAA ikke på benken, men der er Robertson, sammen med Mignolet, Klavan, Ox, Sturridge, Milner og Coutinho.

GimleSag
GimleSagInnlegg: 2947
13.09.17 19:42
johwi68: Lag-tipset gikk inn, så nå gjenstår kun sjarmøretappen.

Du...liker ikke kamptråder?

InDeilawetrust
InDeilawetrustInnlegg: 22655
13.09.17 19:44

Forresten noen som vet når Lallana er tilbake?

Mindfulness13
Mindfulness13Innlegg: 20496
13.09.17 20:01
InDeilawetrust: Forresten noen som vet når Lallana er tilbake?

November. 

johwi68
johwi68Innlegg: 19439
13.09.17 20:41
GimleSag: Du...liker ikke kamptråder?

Det har du helt rett i. Skriftlig spy i altfor stor grad..

GimleSag
GimleSagInnlegg: 2947
13.09.17 21:09

Ja, veldig enig i den altså! 

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg