Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

LIVERPOOL FC 2017/18

NYTT TEMA
WaltonBreckRd
WaltonBreckRdInnlegg: 15457
22.10.17 18:52

Salah - 6 

Ox - 5

Resten kan bare legge seg, Klopp inkludert.

johwi68
johwi68Innlegg: 20462
22.10.17 18:53

Jeg skal ikke debattere Klopp inn eller ut, for det er helt meningsløst. Det er ikke en manager i verden jeg vil ha inn for ham. At han må ha inn noen med ansvar for spillerlogistikk er en helt annen sak.

Ellers har vi for mange spillere som rett og slett ikke holder mål, men som Klopp tydeligvis mener er bra nok. Milner, Lovren, Mignolet bl.a.

Mignolet 2 - for et bonuspoeng for å stå i veien for et skudd i 1.omgang. Ingen av baklengsmålene er umulig å ta, og det fjerde er kun på hans kappe.

Gomez 4 - ser jo med et halvt øye at han er en bedre stopper enn Lovren. Håper vi bruker Joseph framover
Matip 4 - mange rare avleveringer i dag, men står opp og blokker en del. Vinner greit med dueller
Lovren 1 - vi må bli kvitt denne karen. Jeg vil ha Dejan ut av laget før vi kvitter oss med Klavan. En kjip fyr i tillegg
Moreno 6 - bra kamp, løpsvillig, redder ræva vår flere ganger, og spiller med guts og innsats. Få spillere å sikte på når han er med framover

Hendo 5 - skaffer oss noen brudd, slår noen bra pasninger, men det er noe tamt over han i dag. Klopp - få mannen opp i banen! Nå! Han er indreløper, for faen
Milner 2 - et bonuspoeng for veggen med Firmino. Ellers er det bare tomt. Kølsvart. At Klopp prioriterer å gi denne avdanka sirupsspilleren spilletid foran Grujic er ubegripelig
Emre Can 3 - svak på midtbanen, elendig på backen

Salah 6 - BB, uten å briljere. Men han er en trussel om ikke annet, og scorer
Firmino 3 - håpløs jobb med svært lite back-up
Coutinho 3 - dette var svakt, gitt. Mister ballen i kriseområder, slurver med pasninger, og utgjør absolutt ingen forskjell. En av de svakeste kampene jeg har sett av ham

Ox 5 - bra kvarteret før pause, mindre synlig i 2.omgang. Men, har noen fine dragninger, og kommer til noen innlegg

Skammelig svakt defensivt, og det må Klopp gjøre noe med snarest. Han kan jo begynne med å sparke Mignolet ned på U23, la Gomez være Matip sin makker, og få Grujic lengre fra i køen.

milanB
milanBInnlegg: 33957
22.10.17 18:53

Mignolet 1 Dårligste keepern i PL med god margin. Helt evneveik.

Gomez 6 Gjør en ok kamp.

Matip 2 Treig, klønete, duellsvak. Elendig.

Lovren 1 Helt krise, ut av laget takk!

Moreno 5 En av få som gjør en nesten godkjent kamp.

Milner 1 Løper saktere enn gresset vokser. Blytung.

Henderson 5 Sett han langt bedre enn dette......

Can 2 Helt håpløs som indreløper, litt bedre som back.

Salah 7 Liverpools beste

Firmino 2 Står med hoftefeste omtrent hele kampen.

Coutinho 3 Får ikke rom eller plass, blir tatt helt ut av kampen.

Ox 6 Ikke så ille, godkjent innhopp.

Masaniello
MasanielloInnlegg: 8499
22.10.17 18:58

Vi trenger en keeper, en midtstopper, en midtbanespiller, og en spiss. Hvorfor er det alltid slik i Liverpool?

Vi trenger også Clyne og Lallana tilbake fra skade, men de vil kun heve oss opp til en nivå tilnærmet det vi spilte i fjor, ikke noe mer. Mignolet, Lovren, Milner, og Sturridge bør være ferdig i klubben ganske snart. Can, Henderson og Firmino kan i tillegg få noen kamper på benken.

(Innlegget ble redigert 22.10.17 18:58)

masterpool
masterpoolInnlegg: 18524
22.10.17 19:01

Det er ikke lett å bestemme seg for hva som er mest komisk i dette laget! Er det at spillere som tjener millioner av kroner ikke er i nærheten på dødballer? Er det at verdens kanskje beste spiss for øyeblikket, blir tatt like alvorlig som Trump? Er det at Mignolet er vår førstekeeper? Er det at Henderson spiller på dette laget, og i tillegg er kaptein? Er det at noen faktisk mener at Matip er god? Eller er det rett og slett det at noen ikke ser at alt dette er like ille??

PaisleyGates
PaisleyGatesInnlegg: 12140
22.10.17 19:05

Liverpool blir fullstendig utspilt og avkledd av Spurs. Meget fortjent seier til hjemmelaget. Tottenham så ut som et LAG, Liverpool lignet ingenting. Det gikk mye hurtigere med Spurs, og det var mer presist. Forsvarsspillet var igjen meget suspekt, og man angrep ikke som en enhet.

Klopps Liverpool (som ifølge manageren selv ikke er langt bak City) begynner nå å få en faretruende stor luke til topplagene. Liverpool er 12 poeng bak City på ni kamper!

Mignolet 3 - Slipper inn fire, og selv om han ikke får veldig god hjelp av forsvarerne er det for mange. Den siste scoringen må han helt og fullt ta på egen kappe.

Gomez 3 - Opphever offsiden da Spurs tar ledelsen, og opptrer veldig utrygt defensivt på backen. Bidrar heller ikke offensivt. Noe bedre som stopper, men flere feil også her. En nokså begrenset fotballspiller.

Lovren 2 - Har en fin blokkering mot Kane, men ellers er det nesten bare negativt. Spurs gjør som de vil med Liverpools midtforsvar i starten av kampen. Lovrens involvering på det andre baklengsmålet er bare komisk dårlig.

Matip 4 - Noe bedre enn stoppermakkeren, men er negativt involvert i det tredje baklengsmålet. Noen episoder hvor han ikke henger med i hele tatt.

Moreno 6 - God i første omgang, hvor han bidrar offensivt. Misser også med noe, men stort sett kontroll defensivt. Mer rusk etter pause.

Can 3 - Skikkelig dårlig på midtbanen. Ikke i nærheten av noe, blir fullstendig overspilt. Liverpools midtbane bidrar i svært liten grad til å presse motspillere, og Can er en stor synder. Ikke spesielt god i andre omgang heller.

Henderson 5 - Bidrar i hvert fall med litt offensivt, blant annet assist til scoringen. Som de andre blir det litt for slapt i presset, og Spurs får ofte fritt spillerom framover.

Milner 3 - Mangler tempoet, og henger ofte ikke med. Fullstendig parkert av Son på scoring nr 2.

Coutinho 4 - Ligner ikke mye på en > 100 mill punds mann i dagens kamp. Mister ballen for ofte. Våkner litt mot slutten da Spurs begynner å ta det piano.

Firmino 4 - Startet brukbare, så blir det bare mørkere og mørkere. Finnes ikke farlig foran motstanderens mål.

Salah 6 - Liverpool beste. Prøver i hvert fall, og scorer Liverpools mål. Ikke hans feil at han får veldig lite support av resten av laget.

Ox 6 - Bidrar faktisk med en del bra, og har noen fine overlegg. Hvorfor spiller Liverpool noen ganger som om de hadde et monster ala Lukaku inne i boksen? Ingen til å ta seg av overleggene.

WatchMe
WatchMeInnlegg: 6268
22.10.17 19:08
masterpool: Greia er at vi da taper likevel, fordi Henderson og vi på midtbanen slipper igjennom angrep etter angrep...

Midtbanen har fungert svært dårlig denne sesongen, og Henderson er langt unna nivået han viste i fjor før skaden. Han fikk mer defensiv hjelp forrige sesong med Lallana på midten istedet for Can.

Emre Can og Henderson har generelt fungert svært dårlig sammen denne sesongen, men Henderson har hatt noen flere gode kamper enn Can. Sistnevnte har til tider vært fullstendig grusom og fraværende både offensivt og defensivt i indreløperrollen. Wijnaldum har heller ikke fungert.

Magnific
MagnificInnlegg: 13491
22.10.17 19:09

ZzzzZzZ Klopp, du trenger ikke forklare oss hva som har skjedd. Vi har allerede sett elendigheten..

minuspol
minuspolInnlegg: 38073
22.10.17 19:11

Mignolet - 1 Den dårligste keeperen som har spilt mer en ti kamper i PL.

Gomez - 6 helt greit og Liverpools beste stopper vil jeg tro
Matip - 2 Helt ubrukelig. Så stiv og umobil at det gjør litt vondt. Elendig med ballen i tillegg.
Lovren - 0 Aldri har noen spilt dårligere i PL enn Lovren i dag.
Moreno - 6 Gjør en ok prestasjon. Er god framover.

Milner - 1 Det er tomt.
Henderson - 6 - Liverpools nestbeste uten å skinne akkurat. men for en hjelp han  hadde.
Can - 2 Skyld i et mål  og ubrukelig på midten. 
Ox - 6 Godt innhopp, lovende.

Salah - 7 Er alt offensivt
Firmino - 1 En av flere som ikke kan ha langt tid igjen i klubben. Ikke god nok, og det har han egentlig aldri vært.
Coutinho - 3 Skuffende greier. men når man kun har et par farlige spiller så er det mulig å ta ut en av de.

Sturrige og Grujic kom inn.

Det er noe grunnleggende galt når et bytte etter 30 minutter fører til nye spillere i fire posisjoner. Da har man ikke truffet veldig bra med uttaket. Det sier også veldig mye om hva man har av spillemateriell.

Jeg skjønner at man roper på Klopps avgang nå. Dette var det verste jeg har sett av Liverpool siden Rodgers styrte. men Liverpool klarer altså ikke å hente noe bedre. Det vet vi alle sammen. Liverpool er også med i CL fremdeles. 

Så er det jo faktisk slik at de fleste er enige om at det er mangelen på kvalitetsspillere som er greia. Det kommer ikke inn noen manager som får Mignolet til å gro armer. Eller som kan trylle med Lovren, gi Milner tilbake litt...Nei han har heller aldri hatt noe å han kan få tilbake... 

Men jeg har ikke noe i mot at managere sparkes. Det skjer for sjelden. Problemet er bare at jeg ikke ser så mye som en liten mulighet til å at man finner noe som er bedre. 

Da vil jeg mye heller frata Klopp alt ansvar for spillerrekruttering og gi de til en god Sportsdirektør. og så hadde det jo vært hyggelig med litt penger, men det er det svært få som er enige i har jeg skjønt.

John||Locke
John||LockeInnlegg: 11271
22.10.17 19:11

Haha, Klopp kaster egen spiller under bussen Mourinho-style!


-Pat

Amnon
AmnonInnlegg: 18277
22.10.17 19:12

Klopp prøvee å holde seg i skinnet å la være å si rett ut at Lovren er patetisk, klarer det bare nesten. Men er jo han som har beholdt Lovren som førstevalg, sååeh.

Knaxern
KnaxernInnlegg: 47286
22.10.17 19:12

Deilig å se hvordan Klopp slakter gjengen nå i postmach-intervjuet.

Knaxern
KnaxernInnlegg: 47286
22.10.17 19:13
John||Locke: Haha, Klopp kaster egen spiller under bussen Mourinho-style!

Er på tide.

Corvus
CorvusInnlegg: 25745
22.10.17 19:13

Mignolet holder rett og slett ikke mål.

Gomez holder rett og slett ikke mål.

Milner holder rett og slett ikke mål lengre.

Lovren holder rett og slett ikke mål, mulig skaden hemmer ham, men backupen heter Klavan og han holder rett og slett ikke mål.

Firmino trenger en pause, vært veldig svak over en lang periode.

 

Magnific
MagnificInnlegg: 13491
22.10.17 19:13
Knaxern: eilig å se hvordan Klopp slakter gjengen nå i postmach-intervjuet.

Trist å høre at han ikke tar selvkritikk og stiller spørsmål ved egen strategi..   Vi vil med andre ord få se det samme igjen om ikke så altfor lenge..

Knaxern
KnaxernInnlegg: 47286
22.10.17 19:14
Amnon: Klopp prøvee å holde seg i skinnet å la være å si rett ut at Lovren er patetisk, klarer det bare nesten. Men er jo han som har beholdt Lovren som førstevalg, sååeh.

Likte når han sa at Kane aldri hadde klart å komme seg forbi han i de situasjonene der.

Magnific
MagnificInnlegg: 13491
22.10.17 19:14
Corvus: Gomez holder rett og slett ikke mål.

What ?  Vår beste stopper, stort potensiale!

Knaxern
KnaxernInnlegg: 47286
22.10.17 19:14
Magnific: Trist å høre at han ikke tar selvkritikk og stiller spørsmål ved egen strategi.. Vi vil med andre ord få se det samme igjen om ikke så altfor lenge..

Det er jo ikke noe feil med strategi her. Det er grove personlige feil som fører til baklengs.

Guarnere2
Guarnere2Innlegg: 5422
22.10.17 19:15

Hvem kaster han under bussen egentlig?

Lovren ville ikke gjort den tabben 499 av 500 ganger?

please

 

Si det rett ut. « Mignolet og Lovren har jeg innsett at det var en tabbe å ikke erstatte i sommer.» Ferdig snakka!

minuspol
minuspolInnlegg: 38073
22.10.17 19:15
Magnific: Trist å høre at han ikke tar selvkritikk og stiller spørsmål ved egen strategi..   Vi vil med andre ord få se det samme igjen om ikke så altfor lenge..

Hehe, jeg tror ikke han hadde kommet dit i evalueringen enda. Dette var rett fra hjertet, temmelig ufiltrert. 

TommyLee32
TommyLee32Innlegg: 18192
22.10.17 19:16

Enig!

Matip/Gomez må prøves ut nå. 

 

Magnific
MagnificInnlegg: 13491
22.10.17 19:16
Knaxern: Det er jo ikke noe feil med strategi her. Det er grove personlige feil som fører til baklengs.

Da har han bare et ubrukelig lag til å spille fotballen sin, også hans feil.   Som Møller sa i studio nå, han vet ikke hvilke spillere som passer best en gang.  Famler jo i blinde.

LiverpoolOdd94
LiverpoolOdd94Innlegg: 24433
22.10.17 19:16

Simen har helt rett i studio.

minuspol
minuspolInnlegg: 38073
22.10.17 19:16
Amnon: Klopp prøvee å holde seg i skinnet å la være å si rett ut at Lovren er patetisk, klarer det bare nesten. Men er jo han som har beholdt Lovren som førstevalg, sååeh.

Uten penger var det vel lite valg da dessverre.

PaisleyGates
PaisleyGatesInnlegg: 12140
22.10.17 19:16

Trøsten får være at man kun er 3 poeng unna fjerdeplassen, og at man har unnagjort mange vanskelige motstandere innledningsvis i sesongen.

Huddersfield
West Ham
Southampton
Chelsea
Stoke
Brighton

Motstanderne framover. Tar man 12-15 poeng på disse kampene, så er man fortsatt med i kampen om topp fire fram mot jul.

PaisleyGates
PaisleyGatesInnlegg: 12140
22.10.17 19:18
minuspol: Uten penger var det vel lite valg da dessverre.

Brukte man ikke 40 mill £ på Ox?

Knaxern
KnaxernInnlegg: 47286
22.10.17 19:18
minuspol: Uten penger var det vel lite valg da dessverre.

Liverpool bruker mindre netto enn West Ham og halvparten av lagene i PL.

Guarnere2
Guarnere2Innlegg: 5422
22.10.17 19:19

Ward

Clyne-Gomez-Matip-Robertson

Wijnaldum-Coutinho-Can

Salah-Firmino-Mane

 

kjør dette frem til januar  

 

Knaxern
KnaxernInnlegg: 47286
22.10.17 19:20
Magnific: Da har han bare et ubrukelig lag til å spille fotballen sin, også hans feil. Som Møller sa i studio nå, han vet ikke hvilke spillere som passer best en gang. Famler jo i blinde.

Tja. I Sky, så legger de all skyld på forsvaret.

Det trengs forsterkninger i forsvaret og på midtbanen.

WatchMe
WatchMeInnlegg: 6268
22.10.17 19:22
Guarnere2: Can

Seriøst? Fyren som allerede spiller for Juventus og bare daffer rundt og driter i alle bortsett fra seg selv?

 

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg