Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

LIVERPOOL FC 2017/18

NYTT TEMA
Justice 96
Justice 96Innlegg: 37340
23.12.17 11:22
mcdermott: kompis

Spot on mcdermott! 

masterpool
masterpoolInnlegg: 16793
23.12.17 11:30

Nettopp, vi har et speidernettverk rundt om som vet det meste, og vi har en keepertrener og en del andre trenere som ser våre keepere hver eneste dag på treningsfeltet.

På samme måte som med Van Dijk, så vil trolig Klopp betale for det han mener er den riktige keeperen. Hvis disse ikke er tilgjengelige, så blir det verre. Evnt så finner ikke speiderne de keeperne som de er sikker på er verdt store penger.

som nevnt, vi kan kjøpe kanskje en av de topp to keeperne i Bundesliga, Jarstein. Men du vet like godt som meg at flere her inne hadde eksplodert hvis det skjedde...da blir det vanskeligere.

Sjefan
SjefanInnlegg: 14191
23.12.17 11:30

«Jeg har nevnt en keeper som er bedre enn Mignolet, men han ville du ikke ha.

Så da spør jeg igjen, hvem er alternativene, som du vet vi kan hente?»

 

Du må lese hva jeg skriver - om valget står mellom Heaton og Mignolet velger jeg Heston 100/100 ganger. Ikke forstår jeg helt din trang for at jeg skal være «fornøyd» , det viktigste bør da være at vi blir et bedre lag. 

Men siden du stadig trenger eksempler på keepere som hadde gjort oss til et bedre lag; Butland, Kasper Schmeichel, Fraser Forster, Heaton, Sergio Romero, Bernd Leno, Timo Horn, Sergio Rico, David Soria, Asenjo, Rulli, Arrizabalaga, Neto, Handanovic, Allison, Lafont, Zieler, Kevin Trapp osv osv. 

Zenix
ZenixInnlegg: 7863
23.12.17 11:36
masterpool: som nevnt, vi kan kjøpe kanskje en av de topp to keeperne i Bundesliga, Jarstein. Men du vet like godt som meg at flere her inne hadde eksplodert hvis det skjedde...da blir det vanskeligere.

Dette blir nyttesløst å diskutere mot. Jeg skjønner at du mener du har et argument når du kommer med noe slikt, men for meg gir det ingen mening. Hvem som er den beste, tilgjengelige keeperen der ute for Liverpool og Klopps fotball, baseres ikke på hvem som er i form i en enkelt liga. Bildet er enormt mye større enn det. Om Klopp og hans team, med apparatet de har rundt seg, ikke evner å finne en keeper som er en betydelig oppgradering av Mignolet, så har de ingenting i klubben å gjøre.

Ellers er det jo greit å se at påstanden min om at Mignolet er den svakeste keeperen i ligaen, bli bekreftet og understreket ved hjelp av statistikk; 

Saves per goal in PL:

Pope (Burnley) - 5.63
De Gea (Man United) - 5.08
Ryan (Brighton) - 2.65
Fabianski (Swansea) - 2.54
Courtois (Chelsea) - 2.50
Ederson (Man City) - 2.50
Foster (West Brom) - 2.46
Speroni (Palace) - 2.10

Simon Mignolet: 1.10. The lowest in the Premier League.

Den mannen må kjeppjages. Aldri sett en så svak keeper spille fast for Liverpool noengang.

masterpool
masterpoolInnlegg: 16793
23.12.17 12:10

Form? Jarstein har vært en av de beste de siste sesongene! Hvordan mener du at speidernettverket skal fungere? «Sorry, vi har ikke sett han over minimum 2-3 sesonger, så vi vet ikke om det bare er god form eller ikke». Med den holdningen får vi aldri tak i noen ihvertfall.

Jeg har ikke noen uenigheter imot at Mignolet er den svakeste keeperne i PL, men å vise til en sånn statistikk, for så og få det til å være underlaget for en fasit, det er nesten på nivået under Mignolet sitt keeperspill. Hvorfor ikke avgjøre PL vinneren utifra hvem som har flest skudd på mål i samme slengen?

Og du snakker om hvem som har argumenter...!

Vi trenger en ny keeper, du finner ingen på dette forumet av LFC supportere som er uenig. Ja, det finnes mange som er bedre, men det er også en hjernedød kommentar all den tid du vet like godt som meg at enkelte hadde eksplodert, hvis vi hentet Jarstein. Og da snakker vi, du som er så opptatt av statistikk og slik, om en av de beste keeperne, i en av verdens beste ligaer. Så da er det plutselig ikke bare å finne en keeper som er bedre enn Mignolet, vi skal finne en toppkeeper i tillegg. Da blir ting mye vanskeligere med en gang.

Klopp vet at en ny keeper vil koste mye penger, og det vil han betale hvis han finner den personen han vil ha. Han ønsker nok dog ikke å bruke mye penger på en mindre oppgradering, da legger han de pengene et sted hvor han føler at han får mer for de.

og vi vinner aldri noe av betydning med Mignolet i mål. Det gjør vi heller ikke med Klavan som midtstopper, Henderson som kaptein i sentral midtbaneposisjon, eller en Milner med drakt Nr 7.

Så blir da spørsmålet, hva gjør Klopp med det, for det legger på mange måter grunnlaget for om vi vinner noe med Klopp ogdså!

iustitia_pro_XCVI
iustitia_pro_XCVIInnlegg: 6189
23.12.17 12:13

"Vi har Wijnaldum og Ox på benken, men setter inn Milner som overhodet ikke henger med.

Disse kompisgreiene som Klopp driver med, det må han kvitte seg med om det skal bli titler."

Dette er helt korrekt Knaxern. Fatter bare ikke hvorfor han gjør slike trekk når alle ser hvordan disse spillerne rangeres etter kvalitet. Da står man igjen med utenomsportslige grunner og det er utrolig skuffende. 

I mål er det vel nesten omvendt sett utenfra. Noe som gjør dette enda mer merkelig. Her er Karius Klopp sin mann, men likevel tviholder han på Mignolet som får kritikk fra alle retninger. Skjønner meg ikke på mannen og disse merkelige avgjørelsene. 

Vi er nære å ha en stall som kan vinne det meste med videre utvikling under Klopp, men da må de mest åpenbare trekkene også kunne tas. Helt merkelig at det er disse tingene man skal kunne "ta" Klopp på. 

Zenix
ZenixInnlegg: 7863
23.12.17 12:15
masterpool: Jeg har ikke noen uenigheter imot at Mignolet er den svakeste keeperne i PL, men å vise til en sånn statistikk, for så og få det til å være underlaget for en fasit, det er nesten på nivået under Mignolet sitt keeperspill. Hvorfor ikke avgjøre PL vinneren utifra hvem som har flest skudd på mål i samme slengen? Og du snakker om hvem som har argumenter...!

Herregud.

masterpool
masterpoolInnlegg: 16793
23.12.17 12:24

Klopp har en mening med de spillerne han sender ut, antar jeg. Han ser også disse spillerne på treningsfeltet hver dag. Jeg skjønner lite av bruken av Milner, og enda mindre i tospann med Henderson. Det er dog ikke så vanskelig å se at Gini og Milner er to helt ulike typer spillere.

Ellers så er det ikke helt uvanlig i toppklubber, Fabregas satt for det meste på benken under Contes første år i klubben, MOU rangerer en spiller som Fellaini fremfor flere andre i United. Så det er på ingen måte kun Klopp som gjør dette...

minuspol
minuspolInnlegg: 36133
23.12.17 12:55
Romlingane: Kanskje en liten skuffelse for kloppistene, dette, som blindt angrep Rodgers for alt han kunne, og ikke kunne, angripes for. Et hardt slag også for de som like blindt tror at å bytte manager gjør en stor forskjell og som nå blindt angriper eierne for alt de kan, og ikke kan, angripes for. Dessverre ser det ut til at alt jeg har sagt om Klopp og Liverpool stemmer hittil, men mitt inntrykk er allikevel at Klopp i likhet med Benítez kan klare å finne balansen mellom forsvar og angrep. Hvis han klarer å legge av seg romantikken og idealismen, that is.

Hehe, det du viser er jo en enorm forskjell i proffesjonell fotball. Det blir vel knapt kvasi når man ikke forstår hva man selv skriver?

Henviser så videre til wa11in. Der har du mye å lære.

Magnific
MagnificInnlegg: 12863
23.12.17 12:57
wa11in: Klopp presterer å sende oss til CL. Rodgers plasserte oss et godt stykke unna det.

Rodgers gjorde vel også det.  3 sesongen var jo dømt til å mislykkes etter å ha tapt på oppløpssiden i ligaen året før samt at Suarez ble erstattet med elendighet.   Selvsagt delvis hans feil, men langt ifra bare hans feil.  Det er jo her Liverpool har et stort problem, de klarer ikke sikre seg klassespillere.

Nå skal ikke jeg si at Rodgers ufortjent fikk sparken, men personlig hadde jeg ikke noe imot fyren og jeg synes faktisk at det kunne vært interessant og se hva han kunne gjort videre om han fikk fortsette en stund til.

(Innlegget ble redigert 23.12.17 12:59)

Romlingane
RomlinganeInnlegg: 15872
23.12.17 12:57
wa11in: Og hvorfor skaper du deg, og prøver å gjøre et poeng ut av avstanden til 1. plassen? Du synes denne sesongens Man City er sammenlignbare med Leicester anno 15/16?

15-16 var Klopps første sesong og etter 19 kamper lå Liverpool på 7. plass, 9 poeng bak Arsenal som lå på topp med bedre målforskjell. Hva er det du vil fram til?

Romlingane
RomlinganeInnlegg: 15872
23.12.17 12:59
wa11in: Ja, det er sykt kjipt at ikke Klopp fikk brølt den instruksen fra sidelinjen i det 52. minutt. Da hadde vi jo vunnet.

" tatt ut av sin sammenheng"

Burde kanskje skrevet at det var rent prinsipielt, for å gjøre det enda tydeligere.

minuspol
minuspolInnlegg: 36133
23.12.17 13:07
Romlingane: " tatt ut av sin sammenheng" Burde kanskje skrevet at det var rent prinsipielt, for å gjøre det enda tydeligere.

Men er det noen som påstår at Klopp har vist at han i Liverpooltiden  er god til å ta tempo ut kamper, legge seg lavt og forsvare en ledelse. Drepe kamper. Finnes det noen som mener dette?

Det har åpenbart blitt bedre, men han er langt i fra i mål på det området. 

I går hadde han ingen mulighet til å påvirke kampen på den måten fra sidelinjen før det var for sent. Da måtte han stått klar med Karius da Liverpool gikk opp i 2-0, men det er kanskje litt mye å forlange.

Rent prinsipielt så tror jeg flere av oss ønsker oss litt mer trygghet, i går; da var det andre ting som eksploderte.

JFT_96
JFT_96Innlegg: 23373
23.12.17 13:12

Surt å tape poeng i nok en kamp der vi er det klart beste laget. Dette Arsenal-laget burde vi plukka greit fra hverandre (det gjorde vi forsåvidt også, men 5 minutters total hodemist ødelegger moroa). Glem Klopp, ikke han som ber gutta sine være helt tivoli sånn plutselig.

 Mignolet stryk, Gomez, Can, Mane svake. Firmino enorm igjen.

Gaute36
Gaute36Innlegg: 1574
23.12.17 13:31

Jeg skjønner ikke hvorfor Rodgers dukker opp igjen i en Liverpool tråd. På de siste 18 kampene han ledet oss vant vi fire. Det er oppsiktsvekkende svakt, det gir en vinnerprosent på 22%!!! Det er ikke mye å skryte av. 

Det var det laget Klopp overtok og har utviklet. Det tar tid å bygge et godt lag, særlig når laget var så nedkjørt som vi var på slutten av Rodgers sin periode. Enhver som ikke ser at vi er i kraftig forbedring bør få sjekket synet sitt. 

For en mer detaljert analyse om Rodgers Vs Klopp anbefaler jeg denne artikkelen fra Tomkinstimes.com

Machine_Head
Machine_HeadInnlegg: 13355
23.12.17 13:36

Nydelig Gaute! Trenger litt mer positivitet i trådene her til tider, blir noen ganger så mørkt at det ikke reflekterer realiteten i det hele tatt. 

wa11in
wa11inInnlegg: 4725
23.12.17 14:09
Romlingane: 15-16 var Klopps første sesong og etter 19 kamper lå Liverpool på 7. plass, 9 poeng bak Arsenal som lå på topp med bedre målforskjell. Hva er det du vil fram til?

Du presterer å sammenlikne hvor vi lå i den sesongen med hvordan ståa er nå. Hvis du ikke ser forskjellen så kan jeg ikke hjelpe deg er jeg redd. 

wa11in
wa11inInnlegg: 4725
23.12.17 14:10
Magnific: Nå skal ikke jeg si at Rodgers ufortjent fikk sparken, men personlig hadde jeg ikke noe imot fyren og jeg synes faktisk at det kunne vært interessant og se hva han kunne gjort videre om han fikk fortsette en stund til.

Deg om det. Personlig synes jeg det er stas å måtte holde av tirsdags- og onsdagskvelder, men hvis noen supportere trives best med fotballfri på disse dagene så skal de selvsagt få drømme om hvordan ting kunne vært bare Brendan hadde fått mer tid. 

Magnific
MagnificInnlegg: 12863
23.12.17 14:34
wa11in: Personlig synes jeg det er stas å måtte holde av tirsdags- og onsdagskvelder, men hvis noen supportere trives best med fotballfri på disse dagene så skal de selvsagt få drømme om hvordan ting kunne vært bare Brendan hadde fått mer tid.

Tror ikke nødvendigvis det ville vært bedre, men kanskje ikke heller dårligere.  Men akkurat det får vi aldri svar på, med mindre du er god med spåkule da.

KongOlav2
KongOlav2Innlegg: 37896
23.12.17 14:42
Magnific: Tror ikke nødvendigvis det ville vært bedre, men kanskje ikke heller dårligere. Men akkurat det får vi aldri svar på, med mindre du er god med spåkule da.

Etter 3 år og 3 måneder i sjefsstolen hadde vi et mannskap der Mignolet, Lovren, Milner og Benteke var helt sentrale brikker. Samt at Lallana ble (mis)brukt som kantspiller hvor han stort sett alltid var middelmådig.

Synes enkelte er altfor opphengt i sølvsesongen til Rodgers. Ingenting tyder på at det representativt for hva han kunne fått til med Liverpool senere, når man ser på laget han satte sammen etter at Suarez og Gerrard dro.

wa11in
wa11inInnlegg: 4725
23.12.17 14:42
Magnific: Tror ikke nødvendigvis det ville vært bedre, men kanskje ikke heller dårligere.  Men akkurat det får vi aldri svar på, med mindre du er god med spåkule da.

Det finnes ingen garanti for at vi ikke ville vunnet CL hvert år med Anne B. Ragde som manager heller, men jeg vil hevde at man kan komme med ganske bastante slutninger uten tilgang på noen spåkule likevel.

Utviklingen under Rodgers sendte laget i en retning. 

Edit: Jeg synes det er helt sykt at dette i det hele tatt er et tema. Vi ligger på 4. plass, og er trygt videre i CL. Slik det ligger ann nå, så vil vi ende sesongen med plass i CL neste sesong, samt at vi har god mulighet til å ende som 1 av de 8 beste lagene i Europa. Det er en helt annen verden sammenlignet med hva vi opplevde under Brendan.

(Innlegget ble redigert 23.12.17 14:47)

KongOlav2
KongOlav2Innlegg: 37896
23.12.17 14:44
masterpool: Klopp vet at en ny keeper vil koste mye penger, og det vil han betale hvis han finner den personen han vil ha. Han ønsker nok dog ikke å bruke mye penger på en mindre oppgradering, da legger han de pengene et sted hvor han føler at han får mer for de. og vi vinner aldri noe av betydning med Mignolet i mål. Det gjør vi heller ikke med Klavan som midtstopper, Henderson som kaptein i sentral midtbaneposisjon, eller en Milner med drakt Nr 7. Så blir da spørsmålet, hva gjør Klopp med det, for det legger på mange måter grunnlaget for om vi vinner noe med Klopp ogdså!

Cech til Chelsea, Reina til Liverpool, Lloris til Spurs, De Gea til Man Utd og Ederson til City. Ingen regnet som blant målvakter av internasjonal toppklasse da de flyttet på seg, men alle (bortsett fra Ederson som kun har vært i PL i et halvår) regnes blant de beste målvaktene i PL de siste 10 årene.

Noe lignende bør vi også forsøke oss på. Hente en så god 22-23-24-åring som mulig, og forsøk å utvikle ham. For det første vil en slik spiller sannsynligvis være bedre enn Mignolet allerede nå (det skal faen meg ikke mye til), og vil på sikt kunne utvikle seg til å kunne bli mye bedre.

KongOlav2
KongOlav2Innlegg: 37896
23.12.17 14:51
wa11in: Edit: Jeg synes det er helt sykt at dette i det hele tatt er et tema. Vi ligger på 4. plass, og er trygt videre i CL. Slik det ligger ann nå, så vil vi ende sesongen med plass i CL neste sesong, samt at vi har god mulighet til å ende som 1 av de 8 beste lagene i Europa. Det er en helt annen verden sammenlignet med hva vi opplevde under Brendan.

Definitivt. Og ikke minst kjøper vi nå typer som Mane, Salah og Keita fremfor Benteke, Lovren og Lallana. Det er stor forskjell.

Faquarl
FaquarlInnlegg: 11945
23.12.17 14:51

Hvis Klopp fortsetter å satse på Mignolet som nå; Hvor lang tid vil det ta før folk her inne begynner å mase om sparken?

Han har gjort dette før..

Machine_Head
Machine_HeadInnlegg: 13355
23.12.17 14:52
wa11in: Edit: Jeg synes det er helt sykt at dette i det hele tatt er et tema. Vi ligger på 4. plass, og er trygt videre i CL. Slik det ligger ann nå, så vil vi ende sesongen med plass i CL neste sesong, samt at vi har god mulighet til å ende som 1 av de 8 beste lagene i Europa. Det er en helt annen verden sammenlignet med hva vi opplevde under Brendan.

Enig, enig og enig. Jeg fatter ikke at det ikke er bred enighet om at vi har hatt en positiv fremgang under Klopp enn med Brendan (og jeg var ikke en av de som hatet mye på han heller, men jeg skjønte at nok var nok mot slutten der). Vi ser rett og slett ut som et mye mer spennende og solid fotball-lag nå, spesielt når man tenker på at vi oppfører oss mer som et topplag. Det er fortsatt en skjør mentalitet i troppen og en mangel på kvalitet bakover, men ikke like mye som før. Med mer tid vil Klopp også tilføre laget mer kvalitet jevnt over, virker bare ikke som at alle skjønner at slike ting ikke er gjort på et par overgangsvinduer.

Machine_Head
Machine_HeadInnlegg: 13355
23.12.17 14:55
KongOlav2: Definitivt. Og ikke minst kjøper vi nå typer som Mane, Salah og Keita fremfor Benteke, Lovren og Lallana. Det er stor forskjell.

Absolutt, og viktig å huske at Klopp selv har vært en faktor i overganger som disse. Mannen har en helt annen tiltrekningskraft og evne til å overtale enn det Rodgers hadde, som har gitt oss mye positivt som lag allerede. En av flere grunner til at Jürgen Klopp er den absolutt beste treneren vi kunne fått tak i, og som vi kan ha nå. Mannen er jo Liverpool.

eppaen
eppaenInnlegg: 25401
23.12.17 14:59

Er det virkelig så vanskelig å forstå hvorfor man trekker Rodgers-parallellen? Som nevnt tidligere så er den største bekymringen med Klopp at han også overvurderer sin egen stall. Selvsagt har Klopp tilført noe til Liverpool. Problemet er at jeg ikke greier å se at man kan vinne noe med ham som manager når man ikke greier å rette opp så åpenbare mangler som det er i laget. 

KongOlav2
KongOlav2Innlegg: 37896
23.12.17 15:01
Machine_Head: Absolutt, og viktig å huske at Klopp selv har vært en faktor i overganger som disse. Mannen har en helt annen tiltrekningskraft og evne til å overtale enn det Rodgers hadde, som har gitt oss mye positivt som lag allerede. En av flere grunner til at Jürgen Klopp er den absolutt beste treneren vi kunne fått tak i, og som vi kan ha nå. Mannen er jo Liverpool.

Tiltrekningskraft er da en ting, men når Bony og Benteke var klare førstevalg som midtspiss, Allen og Milner på midtbanen og Williams og Lovren i midtforsvaret, vitner det rett og slett om manglende perspektiv og dømmekraft.

wa11in
wa11inInnlegg: 4725
23.12.17 15:05
eppaen: Er det virkelig så vanskelig å forstå hvorfor man trekker Rodgers-parallellen? Som nevnt tidligere så er den største bekymringen med Klopp at han også overvurderer sin egen stall.

Dette var ikke min største bekymring når det gjaldt Rodgers. Virkelig ikke. 

eppaen
eppaenInnlegg: 25401
23.12.17 15:07
wa11in: bekymring

Vel. Det var min. Helt fullstendig ubrukelig på overgangsmarkedet. 

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg